ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Cercadors / Buscadors / Portals / Directoris d'Internet :
Cercadors i Directoris d'ONG :


Alguna paraula   Totes les paraules   Frase exacta    Cerca avançada


WICCAC WICCAC - Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics - Web de WICCAC - Agrupació de Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics, fundada el febrer del 2001, de la qual és membre Kontrol Web. Què és WICCAC, Notícies, Baròmetre de l'ús del català a Internet, ... En català.

Google.com - Web de Google.com, un molt bon cercador que soporta molts idiomes, entre ells el català. Cerques molt ràpides per paraules i frases. Ara amb possibilitat de cerques a webs en català (Softcatalà).

Cerca a Google en Català   -   Cerca avançada a Google en Català
Google

Yahoo! España - Cerca avançada - Pàgina Web de Cerca avançada de Yahoo! España. Molt potent i de gran eficàcia, conjuntament amb Google.

Yahoo! España - Web del cercador Yahoo! España, en castellà. Notícies, Esports i Informació Meteorològica, Centre de Compres, Agència de Viatges, Secció de Finances, Servei de missatgeria, ...

AltaVista.com - Web del cercador AltaVista. En anglès. Molt aconsellable la recerca avançada. BabelFish - Traducció automàtica (Altavista - World / Translate) de i a diversos idiomes i altres serveis. AltaVista específic de més de 20 països.

AltaVista España - Web del cercador AltaVista España. En castellà. És molt bo. Molt aconsellable la recerca avançada. Traducció automàtica de l'anglès a varis idiomes i altres serveis.

Dmoz - Directori en català - ODP - Web de Dmoz - Directori en català - ODP (Open Directory Project). Directori classificat per temes, Què és ODP?, Afegir URL, Ajuda, Fes-te editor, ... En català.

nosaltres.gif (1253 bytes) Nosaltres.cat - Cercador de VilaWeb - Web del Cercador en Català Nosaltres.cat de VilaWeb, el capdavanter dels mitjans catalans a Internet (1.995). Recerques en català, intuïtives i intel·ligents.

cercata1.gif (17806 bytes)  CerCAT  -  Web del Cercador en Català CerCAT, que ha obert cercadors locals, especialment a les comarques amb més Webs i a les comarques de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Informació CerCAT, CerCAT Regional, LINCAWEB (Presència del Català al Món), ComuniCAT, CerCATOT (Regions, comarques i ciutats, Cercadors Territorials), Enllaçar amb CerCAT, Afegir Nou URL, CerCAT Temàtic, ...

boto1.gif (2445 bytes) LINCAWEB - Web LINCAWEB del Cercador en Català CerCAT. Presència del Català al Món. Diari Internet de la Llengua Catalana i directori de recursos d'Internet en català des de 1996.

Directori d'enllaços eldirectori.cat - Web del Directori d'Enllaços eldirectori.cat. Directori d'Enllaços multi-temàtic de Catalunya, València, les Illes Balears i Andorra. Alta gratuïta. Cercar, Nous Enllaços, Top Enllaços, Enllaços Populars, ... En català.

La Tecla - Web del cercador temàtic en català La Tecla. Cercadors, Classificats, Xat, Novetats, Llistat temàtic, ... En català, castellà i anglès.

Cercador de Polseguera.com - Web del Cercador de Polseguera.com. Els 10 enllaços més visitats. Portal Polseguera.com.

 Cercador de polseguera.com 

Som-hi! - Web del Cercador Som-hi! - Recerca de recursos en català. Classificat per temes. Cerca per paraules i per temes. Afegir Web, Baixes, Informació, Les millors i E-mail.

BalearWeb - Web del Cercador BalearWeb de les Illes - Tot Balears a Internet. Classificat per temes, consta dels Cercadors de MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb. Portada, Notícies, Mapa de Pobles, Altes, Serveis, Ajuda, Opcions de recerca, ... En català, castellà, anglès i alemany.

Barrinet - Guia Comercial i Empresarial - Web de Barrinet - Guia Comercial i Empresarial. Notícies, Guia, Sectors, Zones, Mapa Web, Qui som, Contactar, Inclusió a la Guia, Regals d'Empresa, La seva pàgina, ... En català.

GuíadeBarcelona.com - Web del Portal GuíadeBarcelona.com. Cercar, Notícies 24 hores, Barcelona 24 hores, Serveis, Seccions: Allotjament, Lloguers, Art i Cultura, Automoció, Menjar, Compres, Esports, Oci, Turisme, Habitatge, Fires a Barcelona, Agenda de Barcelona, Carrers de Barcelona, El Trànsit, Transports, Ferrocarrils de Catalunya, Farmàcies de Guàrdia, Teatre, Cartellera de Cinema, Canal Adults, ... En castellà.

El Guaitador - Web del Portal "El Guaitador", amb una selecció de bones recomanacions i Links. Cine, Cercadors catalans, Directoris, Cultura i Llengua, Recursos, Serveis, Jocs, ... En català.

CATMidia.cat - Web de CATMidia.cat, un portal que a banda de preocupar-se de la traducció i adaptació al català de PHP-Nuke i derivats també promulga la participació en traduccions en línia d'organitzacions tan importants com Google, Linspire, OLPC o Rosetta. Entra, Prova, Tradueix, Descarrega't, Aprén-Ajuda, Llegeix, Participa, ... En català.

Metabusca - Web d'un molt bon cercador en castellà. S'hi poden votar i previsualitzar les Webs resultants de la recerca.

Olé - Cercador de Terra - Web d'Olé, el Cercador de Terra. És el lider en visites en castellà. Enllaços indexats i estructura d'arbre. Servei Finances Olé (Informació econòmica de Divises, Índexs, Valors i Últimes notícies), en col·laboració entre Olé i Europa Press. Ofereix també continguts en català, basc, gallec i bable.

Alexa Web Search - Web d'Alexa Web Search, cercador associat amb Amazon.com. Rànquing de tràfic de webs, Tops, ... En anglès.

MyWay - Web del Cercador MyWay, molt semblant al Yahoo!, però sense banners ni pop-ups. Classificat per temes. Notícies. En anglès.

WiseNut - Web del Cercador WiseNut - "Search.Exactly." Molt ràpid i pràctic. Cerca, Preferències, Afegir la teva Web, Provar WiseSearch, ... En anglès.

Teoma - Web del Cercador Teoma. Cerca, Resultats, Suggeriments per millorar la cerca, Recursos, Submit a Site, Informació, Sala de Premsa, Aprendre com treballa Teoma, ... En anglès.

i-une.com - Metacercador - Web del Metacercador i-une.com. Cerca simultània a 7 dels millors cercadors del món: Google, Yahoo!, Altavista, Fast, Inktomi, WiseNut i Teoma. Directori Web, Cercador al teu lloc, Afegir URL a cercadors gratis, Posicionament a cercadors, Generador de Meta-tags, ... En castellà, anglès i italià.

AskJeeves - Web del Cercador Ask Jeeves. Cerca, Trucs, Informació General, International Sites (Pregunta.com, en castellà i ask.co.uk, en anglès), Submit a Site, ... En anglès.

Overture - Web del Cercador Overture. Cerca a la web, Per Categories, Ajuda, Informació, Add your Site, International, Links, ... En anglès.

MSN - Portal de Microsoft - Web d'MSN, el Portal de Microsoft d'Internet a Espanya. MSN és un Portal d'entrada a la xarxa que ofereix continguts de més de 30 mitjans digitals, així com altres serveis, com el correu gratuït. També permet l'utilització dels cercadors Excite i Telépolis. Guia de Navegació, Centre de Missatges, Àrea de contingut, Personalització optimitzada, Comunicació, Recerca i Compres. Microsoft Espanya.

Busca Ferias - Totes les Fires del món - Web Busca Ferias - Cercador de Fires - Totes les Fires del món. Fires i esdeveniments professionals d'Espanya i del món. Informació actualitzada d'organitzacions de fires i esdeveniments, recintes ferials, expositors i esdeveniments professionals. En castellà.

Kartoo - Web del Metacercador francès Kartoo, un motor de recerca que explora els principals cercadors: Google, AltaVista, Yahoo, AlltheWeb, Voila, ... amb resultats ràpids i espectaculars. Cerques a Webs franceses o mundials. En francès.

MetaBug - 7 Cercadors a la vegada - Web de MetaBug, un nou cercador que fa les recerques a la vegada ni més ni menys que a Yahoo!, AltaVista, Infoseek, Lycos, Excite, Webcrawler i HotBot. El resultat de la recerca es presenta en un resum ordenat per rellevància i popularitat.

Google Web Directory - Web de Google Web Directory. En anglès però amb recursos en tots els idiomes, entre ells el català a l'apartat World/Català.

Excite.com - Web del cercador Excite, un dels grans Portals i cercadors d'Internet. Potent cercardor de plataformes de jocs. Notícies, Serveis, Xat, El Temps, Esports, ... En anglès.

Excite.es - Web d'Excite Espanya, Portal i Cercador. Notícies, Agenda de l'Oci,  Jocs on line, Cartellera, El Temps, Últimes estrenes, Cercador de Notícies, Cercador de Jocs, Cercador de Shareware, Informació sobre Oci oci de totes les ciutats de LaNetro.com, ... En castellà.

Lycos.es - Web de Lycos - Un gran Portal d'Internet amb un bon cercador en castellà. Recerca, Guies del Web, E-mail gratuït, Botiga d'Informàtica i Botiga de Música, ... Compra d'Entrades per a espectacles del sistema Servicaixa a través d'Internet en temps real. Lycos.com - Web de la versió americana de Lycos. En anglès.

aleGo - Web del Cercador aleGo, un anuari d'Internet a Espanya que es distingeix pel seu enfocament geogràfic, permetent cerques per Comunitat i Província Classificat per temes. Arbre, WebQuery, Info Atlas, FAQ, Trucs, Sala de Premsa, Callejero, ... En castellà.

Atomz.com - Web d'Atomz.com. Ajut per a construir millors Webs amb un bon i potent cercador per cercar dins de la pròpia Web. Gratuït per a Webs de menys de 500 pàgines. Productes, Suport, Cercador, Notícies, Webmonkey, ... En anglès.

FreeFind - Web de FreeFind - "Free Site Search Engine". Cercador gratuït per cercar dins de la pròpia Web. Registre, Cercador, Mapa del Site, Centre de control, Recursos, ... En anglès.

All the Web - Web del Cercador All the Web. "All the Web, All the Time - Fast". Potent Cercador amb diferents tipus de cerques. Cerca avançada, Cerca ràpida, Cerca WAP, Cerca FTP, Cerca MP3, Cerca Multimèdia, ... En anglès.

Mamma - Web del cercador Mamma, "La Mare de tots els Cercadors". Fa les recerques als cercadors més importants a la vegada. En anglès.

Dmoz - Open Directory Project - Web Dmoz - Open Directory Project. En anglès però amb recursos en tots els idiomes, entre ells el català a l'apartat World/Català.

PAGES.com - Web del Directori de Webs PAGES.com. En anglès però amb recursos en tots els idiomes, entre ells el català. Directori temàtic en català i Directori de Directoris en català.

Voila - Web del Cercador francès Voila, en la seva versió espanyola. Cercador i Cercador temàtic, Notícies, Esports, Cine, El Temps, Jocs, Eurocalculadora, ... Enllaç amb la versió d'altres països. En castellà. Voila.com.

Terra.es - Web de Terra, el Portal d'Internet de Telefónica. Olé, Teleline i la resta de liders llatins a Internet s'han unit per crear Terra. La finestra d'Internet del món llatí. Gastronomia, Educació, Esports, El Temps, Jove, Música, Ciència, Viatges, Cine, Xats, Horòscop, Sorteigs, Cercador, Carrerers (Callejeros) de les principals ciutats espanyoles, ... És la Web més visitada d'Espanya. Terra.com. En castellà.

Astalavista - Cercador de cracks - Web Astalavista.box.sk - Cercador de cracks de tota mena de programes. Cercador per temes:   Música - MP3 - Jocs - Gameguru - Mòbils - Mobile - DVD box - Windows - Arxius Freeware - Easy box - Codi Programació - Code - Fotografia - Photo box - Linux box - Ciència - Science.box.sk - Edició de Gràfics i Software de retoc - Pixel32, ... En anglès.

Northern Light Search - Web del Cercador Northern Light Search. Molt pràctic, ja que cerca també a molts altres cercadors a la vegada i dóna els resultats conjuntament. Moltes possibilitats de recerques i informació i notícies del món dels cercadors. En anglès.

Buscopio - Web del cercador Buscopio, un megacercador que té classificats més de 2.200 cercadors agrupats per àrees temàtiques.

Searchalot - Web del Cercador Searchalot. Cerca amb selecció de més de 40 grans cercadors o a tots ells a la vegada ("All the Internet"). En anglès.

ICQ - Cercador - Web del Cercador d'ICQ, que fa les recerques via Open Directory Project. En anglès.

Inici.com - Web d'Inici.com, un Portal català independent nascut a la comarca del Bages.

Indibil - Web d'Indibil - El Cercador dels Webs de Ponent. Classificat per temes. Afegir URL, Els més visitats, El Web de la Setmana, ... En català.

Terra - Guia de Mitjans - Web de Terra amb una Guia de Mitjans de comunicació, Premsa, Ràdio i Televisió. Cercador per Nom del Mitjà, Idioma, País i Tipus de publicació. En castellà.

Netcenter - Web de Netcenter, el Portal d'Internet del Navegador Netscape.

AOL - America Online - Web d'America Online (AOL), el més gran proveïdor mundial d'Internet per número d'abonats. Recent aliança amb Time Warner, un dels gegants de les comunicación al món. En anglès.

Canal 21 - Web de Canal 21, el Portal d'Euskaltel i Retevisión que dóna accés gratuït a Internet amb Retevisión. Informació local i bona informació general. Molt bons els seus canals temàtics de futbol, cine i oci. Serveis per ciutats.

Navegalia.com - Web de Navegalia.com. Portal d'entrada d'Airtel a tots els serveis que ofereix Internet. Accés gratuït mitjançant qualsevol servidor. Serveis de compres, jocs, finances, ...

Ya.com - Web Ya.com, el Portal d'Internet de Jazztel d'àmbit europeu i amb una gran quantitat d'informació. Un dels Cercadors més grans en castellà. Notícies, Cercador, Tenda, Horòscop, Ràdio, Xats, Fòrums, Alertes i Correu Web.

World Online - Web del Portal de World Online - The Internet Comunication Company, "Internet - Llibertat de Moviment", un dels d'Internet a Europa. Canal de Notícies.

Wanadoo - Web de Wanadoo, el Portal d'Internet d'UNI2. Directori, Software, Botigues, Cecar, Notícies, Agenda, Esports, Mapes interactius: Atles del món, Atles d'Espanya, Guies Urbanes - Carrerers (Callejeros) de més de 60 ciutats espanyoles i Rutes en Cotxe, El Temps, Cine, Horòscop, La Borsa, Loteries, Trànsit, Televisió, ... En castellà.

StarMedia - Web d'StarMedia, Portal d'una comunitat de més de 20 països de parla hispana. TalkPlanet (Chat), Notícies, Mail, Orbita (Webs personals), Esports, Entreteniment, ... En castellà.

Vizzavi - Web Vizzavi - Portal de Vodafone. Canals, Revistes, Oficina Web, Mòbil: SMS, Logos, Melodies, Alertes, Mensa-Famoso, WAP, Decora el teu Mòbil, Comunitat, Cercador, Compres, Accés, Oficina Web, Especials, Xat, Fòrum, IRC, Navegalia, ... En castellà.

Cinfonet - Web de Cinfonet - Informàtica i Comunicacions. Registre de dominis, Allotjament Web i Promoció Web: Sonri.com. En castellà.

Sonri.com - Web de Sonri.com - El Robot de Buscadors de Cinfonet. Servei on-line d'alta a cercadors. Índex de promoció: Intercanvi de Banners, Alta a Cercadors (diversos serveis i modalitats), Anelles o Webrings, Rànkings - Tops, Campanyes Professionals, ... Guies i Temaris, Dominis, Hostatjament, Disseny, ... En castellà.

Amazon.com - Web d'Amazon, la Llibreria On-line més gran del món. Va ser la primera botiga de llibres a Internet, havent diversificat després la seva oferta a d'altres productes de consum. Ofereix resums i buscadors. En anglès.

Hogaria.net - Web Hogaria.net, buscador d'immobles a Espanya. Cercador, Professionals, Particulars, Cercar per mapa, Promocions, Utilitats, Lloguer de pisos, Cases, Xalets, Finques, Immobles, Pisos, Contactar, ... En castellà i anglès.

AbcVia.com - Web del Portal AbcVia.com. Abc.es - Notícies en temps real. AbcOcio - Oci i Temps lliure. AbcTrabajo - Punt de trobada entre empreses i candidats. AbcTuSalud - La Teva Salut. AbcAvenida - Oferta Immobiliària i AbcAula - Formació professional i personal. En castellà.

USA Latino - Web del Portal hispà USA Latino. Directoris classificats per temes. Cercador, Notícies, USA Latino mail, Agenda, Xat, Postals digitals, Esports, Articles, "Lea el periódico favorito de su pais", ... DC Latino, Chicago Latino, Houston Latino, L.A. Latino, Miami Latino i New York Latino. En castellà.

W@plab - Portal W@p de la UPC - Web de W@plab - Portal W@p de la UPC. W@plab, Què és w@p?, Qui som?, Notícies, projectes, Enllaços W@p i Intranet. En català.

Cocotero.com - Índex WAP - Web Cocotero.com - Índex WAP. És una Guia de pàgines en espanyol per telèfons WAP. Serveis WAP, Espais WAP gratis, Els teus Favorits WAP, e-mail WAP, Aprendre WML/WAP (tutorial), Novetats, Cercar, Directori temàtic, ... En castellà.

Apawap - Cercador per a mòbils WAP - Web d'Apawap - Cercador per a telèfons mòbils WAP en català.

EduWeb - Cercador sobre Educació - Web del Cercador especialitzat en Educació EduWeb, amb una base de dades amb més de 120.000 pàgines de tot el món. Índex Temàtic, Seccions complementàries, Divulgació i Anàlisi pedagògics, ...

Invertia - Economia i Finances - Web d'Invertia, el Portal d'Economia i Finances de Terra.

Go.com - Web del Portal i Cercador d'Internet Go.com, de Disney, ABC i Infoseek. En anglès.

About.com - Web del Portal i Cercador d'Internet "About.com Site Index", on s'hi pot trobar de tot per categories. En anglès.

Jayde.com - Web del Cercador Jayde.com. Cerca per categories. Promoció de Webs, Free Web Sites, Serveis diversos, ... En anglès.

TuMaster.com - Web del Cercador de Màsters i Postgraus a tot el món TuMaster.com - Selecció per Àrea. Màsters destacats, Afegir el teu Màster, Beques, Contacta, Qui som?, Anuncis de pagament, Exàmens d'admissió, ... En castellà i anglès.

iMente - Web del Cercador iMente - Informació intel·ligent. Titulars, Notícies, Novetats, Serveis, Categories, Actualitat, Última hora, ... En castellà, català i anglès.

Merkatia - Anuncis gratis - Web de Merkatia - Anuncis gratis a Espanya. Merkatia és un portal gratuït d'anuncis classificats que inclou ofertes i demandes de feina, habitatges en venda i lloguer, cotxes d'ocasió, etc. Selecció de la cerca per provincies i categories. En castellà.

Busco.com - Web del Cercador Busco.com. Classificat per temes. Notícies, MP3, Xat, Sexe, Jocs On-line, Feina, Esports, Internet Gratis, Test de velocitat de connexió, Missatges a Mòbils, Horòscop, ... En castellà.

Godado.es - Web del motor de cerca Godado.es. Classificat per temes. Godado.com. En castellà, italià, anglès, alemany i francès.

El Ciutadà.net - Web El Ciutadà.net, el buscador dels serveis públics que hi ha a Internet per a les ciutadanes / ciutadans de la província de Barcelona. 1) Selecció de l'àmbit geogràfic: Municipi o Comarca. 2) Selecció de l'opció de recerca: per text, per perfil o per categories temàtiques. i 3) Cercar. És de la Diputació de Barcelona, amb la direcció d'ESADE. En català.

Ixquick - Web del Metabuscador Ixquick. Cerca a Web, Notícies, MP3 i Imatges, Informació, Ajuda, Afegir Web, FAQ, Contacta, ... En molts idiomes, entre ells el castellà.

Trobat - El Cercador de la Comunitat Valenciana - Web de Trobat - El Cercador de la Comunitat Valenciana. Publicitat, Afegir URL, Tot Trobat, ... En valencià, castellà, anglès i francès.

BuxaWeb - Web BuxaWeb, amb molta informació especialment de recursos sobre Educació i Història. També sobre Treball, Entorn (Granollers), Favorits - Directori general d'enllaços d'interès general, Barça, ... En català, castellà i anglès.

El Tirant - Web El Tirant - Directori de Webs del País Valencià, organitzades per Temes i classificades per Comarques i Pobles. En català.

Encatalà.org - Web Encatalà.org, per viure la Xarxa en català! Actualitat i Notícies, Seccions, Articles, Ràdio en directe, Arxiu, ... En català.

Empordanet.com - El Portal del Baix Empordà. El Cercador del Baix Empordà, Gastronomia, L'Àlbum, La Galeria, Serveis, Fòrums, El Butlletí, Classificats, El Directori, Cercadors, ... En català.

Quands.info - Web Quands.info - Portal de seguretat informàtica. Cerca, Notícies, Una per dia, Informacions, Articles, Directori, Biblioteca, Alertes, ... En català.

La Web d'en Jordi - Web d'en Jordi amb informació sobre Catalunya a Internet, Escoltisme i Guiatge, Educació, Enginyeria Industrial, l'Esglèsia Catòlica, Informàtica, Caraques i Veneçuela, ... En català.

Catalunya - Web del Portal en català Catalunya - Sempre endavant!. Catalunya, Notícies, Esports, Música, Baixar, Altres coses, Fòrum, La Llista, USAP, ... En català.

Alresoft on line - Web del Portal d'Internet en català Alresoft on line. Notícies d'actualitat, CatWeb, DomiWeb, Driver WAP, El Cercador, Principat d'Andorra, Enllaços, Entrevistes, EsportWeb, Inforweb, Webs interessants, Serveis, Linux, Xats, Fòrums, Zona descàrrega, Alresoft internacional, ... En català i altres 10 llengües diferents en versions més reduïdes.

MineralTown.com: Minerals i fòssils - Web MineralTown.com: Minerals i fòssils. Portal temàtic pensat per als aficionats i col·leccionistes de fòssils i minerals que disposa d'un buscador propi i un directori on es troben indexades webs de tot el món relacionades amb les roques, minerals i fòssils. També hi ha articles cedits per especialistes en la matèria i prestigioses revistes del sector, una zona d'intercanvis, galeria fotogràfica, fórum, ... En català, castellà i anglès.

Amimascota.com: Gossos, gats, ocells, peixos i rossegadors - Web Amimascota.com: Gossos, gats, ocells, peixos i rossegadors. Portal temàtic sobre el món dels animals de companyia. Informació, consells, articles sobre la teva mascota, Directori i buscador propis, Galeria de fotos, Zona d'entreteniment, ... En català i castellà.

Benillup - "El més xicotet gran poble del món" - Web de Benillup - "El més xicotet gran poble del món". Tot sobre Benillup (Comarca del Comtat - País Valencià) i tot sobre internet: Missatges a mòbils, jocs, com guanyar diners, bromes, meteorologia, web cams, software, entreteniment, i moltes coses més... En català.

EconomyWeb - Web de la plataforma líder a Espanya en informació econòmica i financera, amb el seu Cercador d'Informació econòmica i financera (borsa, cotitzacions, ...) en temps real i una gran quantitat de serveis complementaris, com els últims indicadors econòmics i les notícies econòmiques. En castellà.

Ocioteca.com - Web d'Ocioteca.com, un Portal per planificar rutes turístiques i disfrutar del temps lliure. Web molt completa amb una gran quantitat d'informació. Turisme, Mitjans de Transport, Allotjament, Restauració i Turisme actiu.

Flight Found - Web de Flight Found - Cercador de Vols. Cerca els vols en tots els cercadors de vols on-line més importants del món (Cal registre previ). Informació, Accés Registre i Cerca. En castellà.

Más.Noticias.com - Web de Más.Noticias.com de Noticias.com, Portal hispà de les noves tecnologies de la comunicació, amb notícies tecnològiques. També Titulars seleccionats d'altres publicacions de Noticias.com, Serveis, La Cara Feliz de la Red (Links), Agenda, Más Compras, Más Empleo, Más Programas, El Profesor Más i Más Prensa.

Pobladores - Web del Portal Pobladores, una comunitat virtual de parla hispana d'Arrakis. Esports, Música, Oci, Informàtica, Temps Lliure, Humor, Planeta Terra, ...

Gran Avenida - Web del Portal independent de parla hispana Gran Avenida. Temps Lliure, Entreteniment, Cultura, Miscel·lània, Notícies, Fòrum, Novetats, Cercador, ... En castellà.

CheInternet - Web del Portal CheInternet, amb més de 100.000 webs hispanes ordenades per temàtiques. En castellà.

Inicia.es - Web del Portal d'Internet Inicia.es del Grup Prisa. Zones: Cine, Música, Llibres, Internet, Educació, Economia, Esports, ... Serveis, Suplements, Recomanem, Cerques, Notícies, Directori, Xat, Quiosc, ... En castellà.

Loquesea - Web del Portal Loquesea. Notícies, Serveis: Xat, Fòrums, Jocs, MP3, Postals. Canals: Sexe, Música, Cor, Cinema i televisió, Llibres, Futbol, Videojocs, Universitat. Astrologia, Coses, Nosaltres, ... En castellà. Elquesigui - Versió en català.

Anticiclon.com - Web del Portal d'Inicia sobre El Temps Anticiclon.com. Pronòstics, La Mar, Embassaments, Viatges, Almanac, ...

EnLaWeb - Web del Portal d'Internet EnLaWeb, organitzat en àrees i amb molts links. Internet, Informàtica, Videojocs, Telecomunicacions, Esports, ... Directori de botigues a "Galeria comercial".

Ozú (Ozú.es) - Web Ozú.es, un altre bon cercador. És el segón de visites en castellà. És bastant ràpid. Advernet - Serveis integrals a través d'Internet. España-iNvest - Portal financer.

Ozú (Ozú.com) - Web d'Ozú, cercador escisió de l'anterior.

Dejar Huella - Web Dejar Huella de Landaluze Internet Services, amb un servei gratuït per a donar d'alta una Web en una gran quantitat de cercadors. També té un generador de Meta Tags, eines amb les quals els cercadors i robots indexen correctament les Webs.

Webadictos - Favorits - Web WebAdictos de Digigrup, que permet accedir als links favorits d'altres webadictes. S'actualitza cada vegada que s'afegeix una nova entrada. Els nous Links desplacen els més antics. Molt interessant per a promocionar una Web o per afegir un Link. En castellà.

COMMM.com - Web de la comunitat virtual hispanoparlant COMMM.com, que ofereix serveis de missatgeria, registre dinàmic, TV, Subhasta, foros, notícies, centre de jocs, agenda IP, ...

TopClick - Web del Cercador TopClick - "The Private Search Engine". "No Cookies, No Banner Ads and No Personal Data Disclosed". En anglès.

NOTODO - Web del Portal NOTODO. Llibres, Art, Fotografia, Cine, Música, Viure, El Club, Tops, Sites Associats i Convidats, Notícies, ... En castellà.

Barcelona Informació - Web d'un cercador amb molta informació sobre Barcelona, inclosa tota la base de dades del 010. És de la Web oficial de l'Ajuntament de Barcelona.

Páginas Blancas Online - Web de Páginas Blancas Online, la nova guia telefònica de particulars i empreses, amb tots els telèfons de la teva ciutat. Més de 15.000.000 de telèfons. En castellà, català i altres idiomes.

Dondellamo.com - Web Dondellamo.com, un cercador en el qual es poden trobar més d'un milió d'empreses, serveis i professionals, classificats per grups d'activitat. En castellà.

Ciutat.net - Les Guies Locals de Catalunya - Web de Ciutat.net - Les Guies Locals de Catalunya. Tots els serveis, professionals, comerç, carrers, ... de les principals ciutats de Catalunya. La Guia també en WAP des del telèfon mòbil.

Iberica.com - Web d'Iberica.com, La Guia d'Espanya. Oci, Turisme i Compres. Més de 120.000 Links. Cercador per temes. Del Grup Ola Internet.

TotWeb - Web TotWeb, el Portal del Penedès. Cercadors, Art, Cinema, Empresarial, Jocs, Música, Internet News, Mitjans de comunicació, Notícies comarcals, Serveis, Recursos, Anuncis gratuïts, Oci, Webs d'actualitat, ... En català.

El Índice - Web del directori i cercador El Índice, centrat en recursos espanyols amb informació en castellà, català, euskera i gallec. Creat l'octubre de 1995. Nova distribució en 12 grups temàtics. Recerques intel·ligents, Novetats, Jocs, Seccions, Top 20, Titulares.com, Notícies i altres serveis.

Metaíndice (Multibuscador) - Web del multibuscador Metaíndice, que fa la recerca simultàniament a 23 directoris i buscadors.

KM0 - Web del Portal d'Internet KM0, una pàgina d'inici amb molts Serveis. Directori, Notícies, Borsa, Assessorament, Finances, Viatges, Compres, Informàtica, Esports, Tecnologia, Societat, ... En castellà.

Titulares.com -Titulars de moltíssims mitjans de comunicació - Web Titulares.com, el primer cercador espanyol de Notícies. Un servei -de Globalcom- molt pràctic de consulta ràpida, desenvolupat per l'equip del buscador El Índice, dels titulars de moltíssims mitjans de comunicació (més de 120 mitjans enllaçats). Claus del dia, Líders del dia, Portades d'avui - Algunes notícies, Temes: Política, Món, Economia, Cultura, Successos, Esports i Comunitats Autònomes, EFE, Demà seran notícia, Mitjans, Personalitzar, Última hora EFE, ... En castellà.

Links de Diaris i Revistes (120)  -  Pàgina de Diaris i Revistes de Kontrol Web.

Dossier de Prensa - Web Dossier de Prensa, un altre servei de Titulares.com. Seguiments especialitzats en més de 300 mitjans, tant nacionals com internacionals. En castellà.

estuweb - Portal financer - Web estuweb - Portal financer. Kiosc, Els Teus Números, La Teva Inversió, Esmiweb, Aprèn, Participa, Indexs de mercats, Cotitzacions proporcionades per Reuters, Les Teves eines, Joc de Borsa, ... En castellà.

infoagro.gif (4169 bytes) Infoagro.com - Web Infoagro.com - Tota l'Agricultura a Internet. Portal agrícola amb informació tècnica i professional sobre cultius, regs, fitosanitaris, fertilitzants, llavors. Preus agrícoles on line. Directoris empresarials. Ajudes agràries. Fòrum professional. Borsa de treball. Agrovademecum. LMR,s. Agronegocis B2B. En castellà.

Dónde? - Web del cercador Dónde? "Directori on line d'Espanya" de la Universitat Jaume I.

Chueca.com - Web Chueca.com - Portal Gai (Gay) en castellà de Ya.com. Portada, Informació, Oci, Serveis, Cercador, Última hora, Guia per països, Música, Humor, ... En castellà.

RedIris - Pàgina Web del Servei de la Red Iris on es pot accedir a la relació de llistes disponibles per temes o bé es pot utilitzar el buscador. Hi ha un bon manual sobre la utilització de les llistes.

Shareware - La Web de shareware de CNET, amb el millor shareware i freeware d'Internet. Més de 250.000 arxius en diferents plataformes.

HotBot - Web del cercador HotBot (en anglès), amb recerca simplificada. Molt bo. En anglès.

Infoseek - Un altre bon cercador en anglès. Amb el seu producte Express es poden monitoritzar les consultes a cercadors com Yahoo, Excite, AltaVista, WebCrawler i HotBot i baixar les pàgines directament al nostre ordinador amb un software gratuït.

MegaSpider - Web del megacercador MegaSpider. Classificat per temes. Notícies, Jocs, Salut, Horòscop, Guia de Ciutats, MP3, ... En anglès.

Pointera - Web del Cercador de música "Pointera Sharing Engine", una altra alternativa similar a Napster. Cercador, Notícies, Serveis, ... En anglès.

BuscaMP3 - Web Busca MP3 - Programes gratis relacionats amb MP3. Cercadors d'MP3 gratuïts, Software: Reproductors, WAV -> MP3, CD -> MP3, MP3 -> CD, Intercanvi, Hardware: Reproductors, Portatils, Per al cotxe, MP3 gratis, Fòrums, Novetats, Xat, Notícies, ... En castellà.

BuscaLogos.com - Web BuscaLogos.com. Cercador amb més de 10.000 Logos i Melodies pel teu mòbil. Logos, Melodies, Top 10, Especials, Posa el teu nom, Editor de logos, També hi pots crear el teu propi logo a mida, ... En castellà.

BuscaHost.com - Web de BuscaHost.com, cercador independent de proveïdors i plans d'hostatjament de Webs en espanyol. Cerca amb diverses seleccions personalitzables, Notícies, Seccions, Novetats, Hosting compartit, especialitzat i per país. En castellà.

GuiaGay - Web GuiaGay, una Guia pels gais (gays) i lesbianes espanyols i hispanoparlants, amb una gran quantitat de referències d'ofertes d'oci (més de 12.000), Notícies, Xat, Entreteniment, Guia de festes i esdeveniments, ... Espanya (per Ciutats i Municipis), Europa i SudAmèrica. En castellà.

Revisado.com - Web Revisado.com - Portal de serveis lingüístics professionals. Serveis, Tarifes, Revisió d'una pàgina Web HTML (gratis), Revisió automàtica i manual de pàgines, Auditoria de qualitat lingüística (Ortogràfica i gramatical), ... En castellà.

Saludalia.com - Web Saludalia.com - Portal de temes mèdics i de salut. El metge, Atlas, Farmàcia, Proves, Web Club, Temes de salut, Salut en família, Viure sa, Urgències, Cirurgia, Diari de salut, Reportatges, Oci i finances, ... En castellà.

On Anem - Web del Portal infantil On Anem, dedicat als més petits de la casa. Oci, Pares, amb consultes a experts en nutrició, pediatria, psicologia, ... En català i castellà.

Temalia - Web de Temalia - "Compatimos tus aficiones". Cerca, Temes del dia, Comunitats, Animals i Mascotes, Arts i Humanitats, Ciència, Cine, Família i Salut, Hobbies, Llar, Internet, Jocs, Música, Botiga, Ofertes, ... En castellà.

Xasa - Web del Portal - Buscador Xasa. Notícies, Cercar, Agenda, Xat, Dominis, Esports, Jocs, Economia, Llibres, Fotos, Logos, MP3, Postals, Ràdio, SMS, Treball, El Temps, ... En castellà.

ZaZa - Web ZaZa, un Portal amb Notícies, Cinema, Informació, Esports, Internet, Recursos gratuïts, .... En català.

Becas.com - Informació i Cercador de Beques - Web Becas.com - Informació i Cercador de Beques. Informació sobre Beques, Premis, Ajuts, Subvencions i Treball. Cercar, Enllaços interessants, Nou i Pàgines sobre beques d'arreu del món. En castellà.

La Salvación.com - Cercador temàtic d'Apunts - Web La Salvación.com - Cercador temàtic d'Apunts, Treballs, Assaigs, Biografies, Tutorials, ... en espanyol. Enllaç amb altres cercadors de Beques. En castellà.

QuejasyDemandas.com - Web QuejasyDemandas.com - Advocats especialitzats en queixes, demandes i reclamacions. Qui som, Contacta, Alta advocats, Sectors, Secció de queixes, ... En castellà.

BuscaOposiciones.com - Web BuscaOposiciones.com - Cercador d'Oposicions classificat per temes. Afegir la teva Oposició, Beques, Contacta, Qui som, Top 10, Cerca, ... En castellà.

Canalcursos.com - Web Canalcursos.com - Cercador de Cursos i formació, classificat per Categories. Cursos destacats, ... En castellà.

Cities - Ciutats del món - Web de Cities.com, amb un cercador d'informació de guies de les ciutats més importants del món (més de 3.500). En anglès.

El Motor - Cercador - Web del primer cercador especialitzat del món del Motor. És de Mediasport.

Trovator - Web d'un cercador temàtic molt complet en castellà. Inclou tots els països hipans, amb més de 400.000 URL's indexades.

Globaliza.com - Web de Globaliza.com, Portal Inmobiliari espanyol. Pisos, Locals, Oficines, Apartaments, Vendre, ...

El Ojo - Web del cercador El Ojo, de Web-cams (càmeres de video a Internet) en castellà.

Inlibris - Directori de recursos literaris - Web Inlibris - El Directori Literari de Badosa.com. Directori de recursos literaris amb prop de 56.000 enllaços. Cercador, Textos, Autors, Llibres, Agents, Revistes, Premis, Editors, Diccionaris, Llibreries, ... En català, castellà i anglès.

GeoCities - Search - Web del Cercador de GeoCities, una de les més grans Comunitats d'internautes del món. Més de 30 milions de pàgines Web indexades. Recerques per diversos idiomes.

Barnashop - Barnaweb - Web del cercador de cercadors espanyols amb informació a Internet.

FileZ - Web del cercador FileZ de freeware, shareware i software amb més de 75 milions d'arxius en anglès.

Selecció de Cercadors de CyberWEB - Web amb una selecció de cercadors del Proveïdor d'Internet CyberWEB. N'hi ha 16 a la mateixa pàgina per a poder provar i triar. És molt pràctic.

Elcano - Web d'aquest autodenominat "Índex d'Internet en castellà". Permet recerques en català, euskera i gallec.

Posible - Web del cercador Posible, en castellà. És mallorquí.

Página Principal - Web Página Principal, Guia d'Enllaços classificats per categories i subcategories. Índex, Cerca, Afegir enllaç, Ordre alfabètic, FAQ, Suggeriments, ... En castelà.

Nuestros Pueblos - Tota Espanya a Internet - Web de consulta i coneixement que inclou tots els pobles i ciutats d'Espanya (8.097 en total), basada en la llista de Municipis de l'Institut Nacional d'Estadística, agrupats per Comunitats Autònomes i per Províncies, amb consulta del cens de població. Enllaços amb les Webs de 2.472 Ajuntaments (que representen quasi el 80% de la població total).

TodoPerros - Web TodoPerros - "El Portal Canino en español. Todo para tu perro". Cercador Caní classificat per temes, Registre, Enquesta, Avisos classificats (Compra/Venda), Raça de la setmana, Recomanats, Fabricants i Distribuidors, Col·labora, Top 50, ... En castellà.

Yupi - Web del cercador Yupi que s'autodefineix com el primer i el millor canal de navegació en espayol a Internet. Notícies, El Temps, Esports, ...

Hispavista - Web del cercador Hispavista, un bon cercador en castellà. Notícies, Esports i la Borsa.

BIWE - Web de BIWE cercador d'Internet de Webs espayoles, el primer que hi va haver a Espanya. Servei d'e-mail gratuït associat al cercador. Una nova i molt bona versió.

BIWE Tiendas - Web de BIWE, amb un cercador de Botigues OnLine a Internet.

Eliana - Web del cercador Eliana que, a més a més, proporciona de forma gratuïta el rànking de pàgines Web Top1000.

Magellan - Web del cercador Magellan Internet Guide en anglès.

Magallanes - AltaVista - Web del cercador Magallanes-AltaVista. Traducció de l'anglès a varis idiomes (espanyol, portuguès, italià, alemany i francès). El seu indexador de Webs abarca el 100% de les del domini "es".

Telépolis - Web de Telépolis "Tu punto de partida en Internet". Molts serveis (Consulta de resultats esportius, El Temps, Zona de Jocs, Links favorits, ...). El Digital, amb recerques als principals diaris espanyols. En castellà.

Ubbi - Web del Cercador Ubbi. Classificat per temes. Downloads, Notícies, El Temps, Horòscop, Internet Gratis, Canals, Serveis, Informació útil, ... En castellà.

Geometry - Web de Geometry - "El centre del Coneixement online". Cerca classificada per temes: Matemàtiques, Física, Astronomia, Química, Ciència, Tecnologia, Informàtica i Internet, Esports, Nobel, Artistes, Atletes, Autors, Celebritats, Compositors, Científics, Medi Ambient, Psicologia, Religió, Salut, Folòsofs, ... En anglès.

InfoResidencias.com - Web d'InfoResidencias.com - El Cercador de Residències Geriàtriques a Internet. Cerques per Municipis. Residències a Catalunya, Borsa de Treball, Formació, Notícies, Fòrum, Membres, ... En castellà.

Busca100 - Gratis 100 - Web del Buscador Busca100, amb un motor de recerca especialitzat en recursos gratuïts a Internet (Gratis 100).

Sol - Web del cercador Sol, que utilitza el software de Digital Altavista Search, amb més de 300.000 pàgines.

Deja News - Web de Deja News, un altre bon cercador en anglès.

Entretodos.com - Web del Portal Entretodos.com, el qual disposa de diversos serveis, entre ells Cercador, Xats, Intercanvi, Tendes, Publicacions, Direccionador, Registre, ...

MusicPark - Web del Portal MusicPark, dedicat a l'Oci, que recull les últimes estrenes de Cinema, amb la possibilitat de comprar l'entrada on line, i Música. Notícies i botigues virtuals.

Uep! - Web d'Uep!, la Guia privada de Recursos d'Internet mes antiga de les Illes Balears. Uep!, La Premsa de les Illes (Links), Cercadors, Món Internet i Recursos Internet. En català i castellà.

Busca Motor - Web del Cercador BuscaMotor.com, especialitzat en la recerca de recursos del món del Motor. Té vuit categories: Clubs, Comerç, Concessionaris, Esports, Fabricants, Formació, Mitjans de Comunicació i Serveis. En castellà.

Cercador de Recursos Educatius i Culturals - Web amb un Cercador de Recursos Educatius i Culturals, amb una base de dades de més de 1200 URL's. De MasEducativa i Quaderns Digitals.

Guay - Web del Portal de Guay Internet, amb diversos tipus de recerques i serveis on-line molt interessants. Xat, Notícies, Finances, El Temps, Classificats, Traductor, Wap, Sabhastes, MP3, Gastronomia, Informació pels Universitaris, ...

Latinia - Web de Latinia.com, Portal wireless pel món llatí. Economia, Política, Notícies, Esports, Viatges, Oci, Salut, Dona, Família, Missatges, Borsa, Informació, ... En castellà.

L-Movil.com - Portal per a Mòbils - Web l-movil.com - Portal wireless d'accés a Internet a través dels telèfons mòbils, de l'empresa Latinia.com. Missatges a mòbils, Activar el Servei, Serveis, Novetats, Tickers, ... En castellà. Latinia.com.

iBazar - Subhastes - Web d'iBazar, especialista en Subhastes entre particulars. Classificació per categories, Subhastes, Cercador, Comunitat, Comprar, Vendre, ... Té versions a Itàlia, França, Brasil, Holanda, Suècia i Bèlgica.

eBay - Subhastes - Web d'eBay - Subhastes, una de les més grans comunitats d'internautes del món. Serveis, Cercador, Ajuda, Comunitat, Categories, Magatzem, ... En anglès.

Aucland - Subhastes - Web d'Aucland - Subhastes. Cerca, Categories, El més destacat, Subhastes especials, el que més puja, el més especial, Vendre, Comunitat, Serveis, ... Versions a França, Gran Bretanya, Itàlia i Espanya.

MercadoLibre - Web de MercadoLibre, Subhastes per Internet. Principal, Categories, Galeria, Regals, Cercar, Inscripció, Vendre, Comunitat, ... Presència a diversos països, entre ells Espanya. En castellà i altres idiomes segons el País.

Book Finder - Cercador temàtic de Llibres - Web Book Finder, Cercador temàtic de Llibres, ideal per localitzar llibres rars, nous, antics i ediciobns esgotades. Accedeix a un fons de més de 15 milions de volums i dóna informació dels llocs on es poden adquirir els llibres.

UOL España - Web del Portal llatí UOL España. Últimes Notícies, Esports, Economia, Compres, Música, Notícies, Cercador, Tecnologia, Temps Lliure, ... Acords amb Botigues, Diaris, Ràdios, Revistes, ebankinter, ... En castellà.

keWAPo - WAP - Web de keWAPo, un Portal de Tecnologia WAP. Zona Mòbil: Notícies, Reportatges, Fòrums, Enllaços, Terminals, Melodies, Logos, ... Serveis: Notícies, Finances, Televisió, Esports, ... Dossiers: Què és WAP? i Seguretat WAP. En castellà.

Ven y Verás - Cercador turístic - Web del Cercador turístic Ven y Verás. Utilitza un criteri geogràfic per segmentar les recerques i permetre localitzar tots els recursos turístics a nivell nacional, provincial o local d'una manera intuïtiva.

Patagon.com - Portal Financer - Web del Portal Financer "Patagon.com" associat amb Europa Press. Operacions de Borsa en temps real, Consulta d'informació actualitzada, Formació financera, Anàlisi i comentaris diaris, Fòrums, Xats, ... En castellà.

TESEO - Tesis doctorals a Espanya - Web del Ministerio de Educación y Ciencia, amb una Base de dades de les tesis doctorals llegides des de 1976 a les universitats espanyoles.

3D Spanish - Recerca Multimèdia - Web de 3D Spanish cercador especialitzat en pàgines multimèdia, realitat virtual, tres dimensions i indústria audiovisual. En 11 idiomes.

Euroseek - Cercador europeu - Web del cercador europeu Euroseek. S'hi poden fer recerques en 40 idiomes, entre els quals s'inclouen el castellà, català, gallec i euskera.

WebCrawler - Web del cercador WebCrawler. En anglès.

Personal Seek - Web del cercador Personal Seek. En anglès.

InfoCat - Cercador de Webs governamentals - Web InfoCat, cercador de Webs governamentals de la Generalitat de Catalunya. Es divideix en dos apartats : Webs Estatals i Webs Regionals.

Buscabiografies - Biografies de famosos - Web de Buscabiografies, un Cercador de biografies de famosos del món de la ciència, la pintura, l'esport, la literatura, la filosofia, la música i el cine. Efemèrides del dia, aniversaris, necrològiques i fòrum de debat. En castellà.

El Buscador - Web del cercador "El Buscador" en español. Notícies en directe, Rànking dels 1000 millors, Xats en español, Informació del Temps, Internet, Club Banner, ...

La Lupa.Net - Web del cercador La Lupa.Net, un cercador espanyol estructurat per temes.

El Oteador Electrónico - Cercador Literari - Web cel Cercador Literari "El Oteador Electrónico". Textos electrònics, Revistes Literàries, Biblioteques i tots els serveis del Centro Virtual Cervantes. En castellà.

Portal GSM - Telecomuncacions - Web del Portal GSM - Telecomuncacions, amb informació sobre telefonia mòbil, fixa, per satèl·lit i de les tecnologies aplicables a aquests camps. Informació de tarifes dels diferents operadors existents a Espanya i trucs per estalviar diners. Ofertes de treball de les companyies de telecomunicacions.

Ambientum - Portal Ambiental - Web Ambientum - Portal especialitzat en Medi Ambient. Serveis amb vincles ambientals: Negocis, Legislació, Ajudes, Subvencions, Formació, Notícies, Bases de Dades, ...

Tabarca - Web del cercador Tabarca, creat per la Universitat d'Alacant, i que és un catàleg de recursos d'Internet de la Comunitat Valenciana.

Piranha - Web del cercador Piranha. Recerques en castellà, català, basc i gallec.

Àpali - Web del cercador en català Àpali, amb seu a la ciutat de Sabadell.

Recerques amb Selecció de Cercadors - Web del programa Data Grabber On-Line de WildCow Publishing per fer recerques amb selecció de Cercadors (més de 300) per tipus. El programa transmet directament amb l'URL (adreça Web) l'ordre de recerca, estalvint-te la càrrega de publicitat que porten les pàgines principals dels cercadors. El programa és freeware, de molt fàcil funcionament i es pot obtenir a la Web a l'adreça del propi programa Data Grabber (ocupa poc més d'1 Mb).

TodoWeb - Web del cercador en espanyol TodoWeb de TodoEspaña, amb una base de dades de més de 20.000 registres dividits en més de 300 seccions.

Uauau! - Mascotes - Web del Portal Uauau! dedicat a Mascotes. Notícies, Cróniques, Gent, VetCentro (Veterinario On-Line), Botiga, Consultes, Compres, ... En castellà.

Open Text - Web del cercador Open Text.

Metacrawler - Web de Metacrawler, un cercador que torna resultats dels cercadors més coneguts. En anglès.

Archie - Web del cercador Archie. Recerca d'adreces FTP amb un índex actualitzat d'arxius disponibles.

MegaMP3 - Cercador MP3 - Web d'un cercador d'arxius d'audio comprimits MP3. Es pot accedir a altres cercadors d'MP3 com el Zippy's o el Vyper's.

MexMaster - Web del cercador MexMaster.

Fantástico - Web del cercador Fantástico.

Mundivia - Web del cercador Mundivia.

La Brújula - Web del cercador del diari electrònic La Brújula.

Mundo Latino - Web del cercador Mundo Latino.

El Faro - Web del cercador El Faro.

Tecnet - Web del cercador Tecnet.

Cibercentro - Web del cercador Cibercentro.

GLOBALnet - Web del cercador GLOBALnet.

PaisVasco - Web del cercador PaisVasco, que combina les recerques en castellà i basc, amb informació sobre el Pais Basc..

Enxebre - Web del cercador Enxebre, que combina les recerques en castellà i gallec.

Ciudad Robot - Web del cercador Ciudad Robot.

Chevere de Veneçuela - Web del cercador El Chévere de Veneçuela.

Auyantepui - Web del cercador Auyantepui de Veneçuela, amb informació sobre Internet.

WebTour - Web del cercador WebTour, índex de recursos espanyols a Internet.

Todo en uno - Web del cercador "Todo en uno".

Encis - Web del cercador Encis.

JopiNet - Web del cercador JopiNet.

México Web Guide - Web del cercador México Web Guide.

INFOR - Web del cercador INFOR.

MIBI - Web del cercador MIBI.

Si España - Web del cercador Si España.

Ugabula - Web del cercador Ugabula.

Directorio Nacional Argentino - Web del cercador Directorio Nacional Argentino.

GauchoNet - Web del cercador argentí GauchoNet.

OpenChile - Web del cercador chilè OpenChile.

Chilelinks - Web del cercador chilè Chilelinks.

Todito.com - Web del Portal mexicà Todito.com. Notícies, Seccions, Columnes, Comerç, Compres, Multimèdia, Xat, ...

Atajos - Web del cercador mexicà Atajos.

Famosos - Ciudad Futura - Web del cercador de Famosos de Ciudad Futura.

Jocs - Ciudad Futura - Web del cercador de Jocs de Ciudad Futura.

Fútbol - Ciudad Futura - Web del cercador de Futbol de Ciudad Futura.

Treball - Ciudad Futura - Web del cercador de Treballs de Ciudad Futura.

Art - Ciudad Futura - Web del cercador d'Art de Ciudad Futura.

Andalucia - Web d'un cercador sobre Andalucia.

Aragó - Web d'un cercador sobre l'Aragó.

Astúries - Web d'un cercador sobre Astúries.

Balears - Web del cercador CERCAT sobre les Illes Balears.

Catalunya - Web del cercador Alephweb de l'ISOCCAT de l'UPC sobre Catalunya.

Comunitat Valenciana - Web del cercador Val-Encis sobre la Comunitat Valenciana.

Euskadi - Web del cercador Kaixo Internet sobre Euskadi.

Galicia - Web del cercador Galiciacity sobre Galicia.

Illes Canàries (1) - Web del cercador Canary Guide sobre les Illes Canàries.

Illes Canàries (2) - Web del cercador Gomera sobre les Illes Canàries.

Lleó - Web del cercador Legionet sobre Lleó.

Madrid - Web del cercador GuíaMadrid sobre Madrid.

Múrcia - Web del cercador Múrcia.net ¡El Busca! sobre Múrcia.

Navarra - Web del cercador Navarra Online sobre Navarra.

Radar - Web del cercador Radar, que realitza recerques combinades.

Vindio - Web del cercador Vindio, del Proveïdor d'Internet Mundivía, que utilitza altres cercadors internacionals.

Páginas Amarillas Latinoamericanas - Web del cercador Páginas Amarillas Latinoamericanas.

Isla Verde - Menorca - Web del cercador Isla Verde, amb informació sobre l'illa de Menorca.

TodoMúsica - EspaWeb - Web del cercador TodoMúsica, especialitzat en la recerca d'informació sobre el món musical.

Web Site Garage - Web Site Garage, amb un servei de pagament per a incriure Webs en més de 400 Cercadors.

Botigues Virtuals - Web "Dónde Comprar", un cercador de botigues virtuals a Internet. Més de 4.000 botigues amb valoració de preu, qualitat, entrega i satisfacció.

Red Aragon - Web Red Aragon, el primer cercador de pàgines Web aragoneses.

Sabadellencs - Web del cercador Sabadellencs de Sabadell. Estructurat en categories.

Tiendas - Web de Tiendas.com, cercador de botigues virtuals a Internet, especialment en castellà.

Donde Comprar - Web de Donde Comprar, amb una selecció de llocs on es pot comprar a la Xarxa. En castellà.

El Corredor - Web del cercador "El Corredor", directori de pàgines d'Internet espanyoles especialment dirigit a les pymes. Classificat per CNAE.

 


Cercadors i Directoris d'ONG :

Torre Jussana Virtual - Serveis Associatius - Web de Torre Jussana Virtual - Agència Municipal de Serveis per a les Associacions de Barcelona. La Nova Eina de Participació Ciutadana. Consell Municipal d'Associacions de Voluntariat. Torre Jussana - Serveis Associatius. Informació i recursos d'interès i utilitat per a les Entitats: Assessorament, Formació, Publicacions, Documentació, Treball en Xarxa, Borsa de Recursos, Telemàtica, Associacions, Enllaços, Avui a BCN, Novetats a la Web, Taulell d'Anuncis, ... En català, castellà i anglès.

Via Social - Web de Via Social, un Portal amb molta informació sobre l'oferta de recursos socials que hi ha a Catalunya i Espanya i sobre el món de les ONG. Recomanats, Comunitat: Campanyes, Iniciatives, Racó de les Entitats, Fòrum, Xat, ... Actualitat: Agenda setmanal, Notícies, Articles, Reportatges, Opinió, Guia de mitjans, Revistes socials, ... Directori: Cercador, Col·lectius, Temàtiques, Solidaritat, Societat i Noves tecnologies. Guia de Serveis: Per Comunitats Autònomes, Centre de recursos, ... E-Commerce: Entitats que practiquen el comerç just i solidari i Campanyes de comerç just i solidari. En català, castellà i anglès (versió reduïda).

ONG de Kontrol Web - Pàgina Web d'ONG de Kontrol Web, amb més de 200 Links d'ONG i Directoris d'ONG de Catalunya, Espanya i Internacionals.

Pangea - Catàleg d'ONG - Web de Pangea - Comunicació per a la Cooperació, un bon servidor amb un gran catàleg d'ONG. Organitzacions de Pangea.

Base de Dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol - Web de Pangea amb una gran base de dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol. Un gran cercador d'ONG espanyoles.

Links de Webs de les ONG i Organitzacions presents a Pangea - Web amb els Links de totes les ONG i Organitzacions presents al servidor Pangea - Comunicació per a la Cooperació.

OneWorld en català - Web d'OneWorld - Portal-Directori format per una Comunitat d'Organitzacions No Governamentals a escala mundial sobre Drets Humans, Desenvolupament, Pau i Solidaritat. Notícies, Arxiu, Articles, Publicacions, Destacats, Propostes, Serveis: Borsa de Treball, Voluntariat, Partners, Qui som?, Altres edicions, Canals OneWorld, ... En català.

OneWorld.net - Portal-Directori format per una Comunitat Mundial d'ONG - Web d'OneWorld.net Portal-Directori d'Organitzacions No Governamentals a escala mundial, ordenat alfabèticament, i moltes altres coses: Notícies, Campanyes, Canals, Perspectives, Edicions, Publicacions, Ofertes d'Ocupació, Guies, ... En anglès. OneWorld Spain en castellà i OneWorld en català.

Yahoo! España - Solidaritat - Web sobre temes de Solidaritat de Yahoo! España. Consultar Notícies - Cercador, Temes d'actualitat, Categories Yahoo!, Enllaços, Notícies del dia, Altres Notícies, Notícies de la última setmana, ... En castellà.

eresMas - Solidaritat - Web sobre temes de Solidaritat d'eresMas. Avui en destacat, Agenda, Col·laboracions, Notícies, Cercador, Teletip, Voluntariat, ONG, Donacions, ...

Directori d'ONG d'eresMas - Web d'EresMas amb un Directori d'Organitzacions No Governamentals, ordenat alfabèticament.

Directori d'ONG de Servicom - Web del Servidor d'Internet Servicom amb un bon directori d'Organitzacions No Governamentals, ordenat alfabèticament i de fàcil accés.

NODO 50 - Links d'ONG i Organitzacions - Web amb una gran quantitat de Links d'ONG i Organitzacions de tot Espanya.

Cercador d'ONG de Terra - Web del Cercador d'ONG de Terra. Cal indicar el Nom de l'ONG, el Tipus d'Acció i el Païs d'Acció.

Web d'Associacions de Catalunya - Web d'Associacions de la Direcció General d'Acció Cívica del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, amb una gran quantitat d'Associacions. Entitats vinculades a la Web : Socials (assistència social, salut), Ambientals, Comunitàries, Ocupacionals, Afeccions/recreatives, Culturals, Cooperació internacional, Emergència i socors, Entitats de serveis, Desenvolupament econòmic i defensa dels interessos, Atenció al ciutadà del Departament de Justícia, ...

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal


Tornar a l'inici de la pàgina