ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Barcelona / BCN / Xarxes Ciutadanes BCN / Agenda / Festes / Trànsit
Guia-Plànol-Mapa / Turisme / Serveis :

Guia - Carrerer de Barcelona Guia - Carrerer de Barcelona

Ajuntament de Barcelona - La Web oficial de l'Ajuntament de Barcelona. Molta informació, inclosa tota la Base de Dades d'Entitats i Equipaments del 010. S'hi poden fer Tràmits i Gestions diversos. El Trànsit, Oci, Agenda de Barcelona molt completa, Biblioteques, Museus, Turisme, Infopime, l'Auditori, Barcelona Activa, Història de Barcelona, Imatges de Barcelona, Itineraris Turístics, Barcelona - Festes, Barcelona Notícies, Servei de notícies conjuntament amb BTV, On aparcar a Barcelona, Cibernàrium, Guia - Plànol Mapa de la Ciutat amb Cercador de carrers, Barcelona NetActiva, Estadístiques, Torre Jussana - Serveis Associatius, Publicacions, Europa, Xats i fòrums, FAQ's, OMIC - Web de queixes, Paisatge Urbà - Barcelona posa't guapa, Barcelona Imatges (Postals), ... En català, castellà i anglès.

Agenda de Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb una Agenda de Barcelona molt completa. Cercador amb seleccions diverses, l'Agenda recomana, Avanç d'actes, Tots els actes de Barcelona, ... En català, castellà i anglès.

Guia - Plànol - Mapa de Barcelona amb Cercador de carrers - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb una Guia - Plànol - Mapa de la Ciutat amb Cercador de carrers ("Callejero"). És molt pràctica, ja que té fins a 7 Zooms per tal d'apropar o allunyar la imatge del plànol. Dóna informació ampliada de Seus municipals, CAPs, Planificació familiar, Ensenyament, Biblioteques, Serveis socials, Hotels, Residències de gent gran, Museus, Serveis religiosos, Mercats, Espais per al ciutadà, Piscines, Restaurants, Discoteques, Lloguer de cotxes, Metro, Altres Transports i Benzineres. Índex de Carrers - Carrerer   -  BCNPIC - Punt d'Informació Cartogràfica de Barcelona - Nou Plànol d'Informació Urbanística i altres.

El Trànsit a Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Trànsit a la ciutat. Mapa interactiu, TMB, Moure's per Barcelona, Informació general, Càmeres de trànsit. Dies laborables de 6 a 22 h. i dies festius de 10 a 22 h. Una nova experiència informativa.

Barcelona a vista d'ocell - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona - Barcelona a vista d'ocell. 5 Nivells de zoom, des de lluny fins a prop. Només s'ha d'indroduir l'adreça. En català.

Tràmits - Ajuntament de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona amb tots els Tràmits i Gestions que es poden fer per Internet, amb els més habituals, un cercador de tràmits i un índex temàtic. En català.

On aparcar a Barcelona - Web "On aparcar" de l'Ajuntament de Barcelona. El seu lema és "Digui'ns on vol anar i li recomanem on aparcar". Els resultats amb les opcions d'on aparcar surten marcats en un plànol de la zona sol·licitada. Enllaços amb Metropark, Transport Públic i Estat del Trànsit. En català, castellà i anglès.

Mobilitat a Barcelona - Web de Mobilitat a la Ciutat de Barcelona. Presentació, Com anar amb transport públic, Estat del trànsit, Carril bici, On aparcar, Obres i actes a la ciutat, Aparcaments i serveis i Transports Metropolitans de Barcelona. En català, castellà i anglès.

BCNPIC - Punt d'Informació Cartogràfica de Barcelona - Web BCNPIC - Punt d'Informació Cartogràfica de Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona - Nou Plànol d'Informació Urbanística i altres.

OMIC - Oficina Municipal d'Informació al Consumidor - Web de l'OMIC - Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de l'Ajuntament de Barcelona, una Web de queixes des d'on es poden presentar queixes i reclamacions sobre compres o serveis amb que s'hagi tingut problemes. L'OMIC comunicarà si procedeix tramitar la reclamació, portar-la a la Junta Arbitral de Consum o desestimar-la. En català, castellà i anglès.

Turisme de Barcelona - Web de Turisme de Barcelona, amb una completa guia sobre la Ciutat. Agenda, Obsequis, Joc, Bústia de Suggeriments, Coneix Barcelona, Descobreix Barcelona, Compres, Allotjaments,   Art i Cultura, Gastronomia, Oci, Itineraris Turístics, Transports, Informació Turística, Barcelona Cultura, Barcelona Convention Bureau, Barcelona Ciutat de Compres, Barcelona Productes Turístics, ... En català, castellà, anglès i francès.

Torre Jussana Virtual - Serveis Associatius - Web de Torre Jussana Virtual - Agència Municipal de Serveis per a les Associacions de Barcelona. La Nova Eina de Participació Ciutadana. Consell Municipal d'Associacions de Voluntariat. Torre Jussana - Serveis Associatius. Informació i recursos d'interès i utilitat per a les Entitats: Assessorament, Formació, Publicacions, Documentació, Treball en Xarxa, Borsa de Recursos, Telemàtica, Associacions, Enllaços, Avui a BCN, Novetats a la Web, Taulell d'Anuncis, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona on line - Web de Barcelona on line, interactiva i independent sobre Barcelona. Molt interessant. Restaurants, Allotjaments, Bars, Discos, Botigues, Negocis, Informació Turística, Serveis Turístics, Agenda Cultural, Museus, Fotos de Barcelona, Links d'interés, ... En català, castellà i anglès.

La Guia del Ocio BCN - Web de la Revista La Guia del Ocio sobre Barcelona. Molt bona. Cine, Teatre, Restaurants, Música, Mapa, Art, Nens, Revista, Webs de Guies (ciutats del món), Web de Webs (música, cine i teatre), ... En castellà. GuiadelOcio.com - La Guia del Ocio altres ciutats.

Barcelona - Guia LaNetro.com - Web de de la Guia LANETRO.COM sobre Barcelona. Hi ha de tot. Cine, Teatre, Menjar i beure, Música, Art, Cyberguia, Netro-Xat, Comprar i Vendre (Classificats), Cercadors per temes, ... Guies LaNetro.com. Guies d'altres ciutats: Madrid, Euskadi, Màlaga, Sevilla, València, Alacant, Saragossa, Múrcia, ... En castellà.

Barcelonahoy.com - Web de Barcelonahoy.com, una completa guia sobre Barcelona. Informació de Restaurants, Tapes, Hotels, Botigues, Esports, Cultura, Barcelona de nit, Excursions, Transport, Trànsit, Notícies, Pàgines Grogues, "El Callejero", ... En castellà. Ciudadhoy.com - Web de Ciudadhoy.com. Guies de ciutats de tot Espanya.

GuíadeBarcelona.com - Web del Portal GuíadeBarcelona.com. Cercar, Notícies 24 hores, Barcelona 24 hores, Serveis, Seccions: Allotjament, Lloguers, Art i Cultura, Automoció, Menjar, Compres, Esports, Oci, Turisme, Habitatge, Fires a Barcelona, Agenda de Barcelona, Carrers de Barcelona, El Trànsit, Transports, Ferrocarrils de Catalunya, Farmàcies de Guàrdia, Teatre, Cartellera de Cinema, Canal Adults, ... En castellà.

SalirenBarcelona - Web SalirenBarcelona. Agenda, Guia: Bars, Restaurants, Discoteques, Museus i Exposicions, Teatre i Espectacles, Concerts, Conferències, Festivals, Fires i Congressos i Cine, Cartellera, Webcam, Vídeorutas, Invitacions, Xat, SMS, e-News, Opinions, Reportatges, ... En castellà.

Gay Barcelona - Web del Portal GayBarcelkona.net, el primer Portal Gay de Barcelona. Informació, Opinió, Actualitat, Reportatges, Personatges, Agenda del mes, El Temps, Oci, Cine, Vídeo i DVD, Música, Llibres, Cuina, Guia Gay, Barcelona, Sitges, Eròscop, gayBarcelonaTV, Entrevistes, Ambient, Trailers, Xat, Suggeriments, Subscripció e-mail, Contactar, ... En castellà.

Barceloca - Web Barceloca. Barceloca.tv, Menjar fora, Bars i copes, Discoteques, Compres, Cybercafes, Fitness, BCN Naturista, Museus, Galeries, Postals, Fotos, Invitacions, Gent, Fòrum, Descomptes, Pisos, Cercar, ... En castellà i anglès.

CiutatOci.com - CiutatOci.com, web d'informació de cultura i oci de la zona de Barcelona. Notícies de Portada, Cercador, Seccions: Cinema, Teatre, Música, Còmic/Il·lustració, Literatura, Festes/Tradicions, Art, Enllaços i recursos externs d'interès, Informació, ... En català. CiudadOcio.com - En castellà.

Hotels de Barcelona - Web d'Hotels de Barcelona del Gremi d'Hotels de Barcelona. Qui som, Reserves d'Hotels a Barcelona, Serveis, Informació de Barcelona, El Temps a Barcelona, L'inks d'Interès, Recerques, Contacti, ... En català, castellà i anglès.

Metro i Bus de Barcelona - TMB - La Web de Transports Metropolitans de Barcelona amb tota la informació sobre el Metro i el Bus. Connexions, freqüències, horaris i recorreguts recomanats per anar a Museus, Hospitals i altres locals públics. Programa que tria la millor ruta de trasport públic per fer un recorregut entre dos punts de la ciutat. Inclou informació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. En català, castellà, anglès i francès. Mapa del Metro de Barcelona.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya - FGC - Web dels FGC - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Informació de Línies, Trajectes, Horaris, Estacions, ... En català, castellà i anglès.

Sagrada Família - Web del Temple Expiatori de la Sagrada Família. El Temple, Gaudí, Museu, L'Arxiu, Protagonistes, Jocs, Postals, Història, Servei de Records, Regals virtuals, Sala de Premsa, Links, Agenda, Horaris i visites, Donatius, ... En català, castellà i anglès.

Hospital de Sant Pau - Web artística sobre l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Patrimoni Cultural de la Humanitat. Modernisme. Visita Virtual a l'Hospital. En català, castellà i anglès.

Hospital de Sant Pau - Web de l'Hospital de Sant Pau. Informació sobre l'Hospital, l'Activitat, La Guia, L'Actualitat, Cercador, Bústia, Sobre la Web, 600 Aniversari (1401 - 2001), ... En català.

MACBA - Museu - Web del MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Activitats, Amics del MACBA, Col·lecció, Exposicions, Publicacions i Serveis.

CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Web del CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Què és el CCCB?, Serveis, Informació i Premsa, Exposicions, Activitats, Publicacions i Centre de Documentació. En català, castellà, anglès i francès.

ICUB - Institut de Cultura de Barcelona - Web de l'Institut de Cultura de Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB). Notícies, Barcelona Plató, Pla Estratègic del Sector Cultural de Barcelona, Mercat de les Flors, Agenda d'Activitats de Barcelona, Directori d'Entitats, Webs d'interès, Barcelona Ciutat de: Museus, Art Contemporani, Festivals, Teatre i Dansa, Música, Lletres, Festes i Tradicions i Cinema, Publicacions, Biblioteques, Palau de la Virreina, Capella de l'Antic Hospital de la Santa Creu, ... En català, castellà i anglès.

Festes de Barcelona - Web Festes de Barcelona. La Barcelona Festiva: Cavalcada de Reis, Festes de Santa Eulàlia, Carnaval, Sant Jordi, Festa de la Música, Sant Joan, La Mercè i Cap d'Any, Directori Festiu (en format pdf), Banda Municipal de Barcelona i Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, Enllaços d'Interès i Bústia oberta. En català, castellà i anglès.

ProEixample - Barcelona - Web de la societat ProEixample, empresa mixta impulsada el 1996 per l'Ajuntament de Barcelona, amb tots els serveis que ofereix. Hotels, Compres, Test gratuït "La casa en forma", Elaboració de dictàmens tècnics, estudis de color i projectes de rehabilitació, amb informació d'ajudes i subvencions, Visita virtual a l'Eixample de Barcelona, amb imatges dels edificis i llocs més significatius (La Pedrera, la Sagrada Família, ...). També es poden enviar postals virtuals de Barcelona a tot el món.

Pla Estratègic Metropolità de Barcelona - Web de l'Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona - Un Compromís de futur per a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona és un projecte que agrupa les institucions i la societat civil per la millora i promoció de la ciutat de Barcelona i de la seva Àrea Metropolitana. Un projecte de consens molt engrescador que va començar l'any 1988. En català, castellà i anglès.
Mancomunitat de Municipis de Barcelona - Webs pròpies dels Ajuntaments, Dades i Mapes de tots els municipis.

Moure's en bici per Barcelona - Web Moure's en bici per Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona. En bici per BCN, Xarxa de carrils bici, Combinació amb altres transports, Aparcaments, Punts de lloguer, Activitats, Puja-hi!, Ciutats que també pedelegen, Manual de Convivència i Seguretat, Equipament i Manteniment, Enllaços, Mou-te B, L'Ajuntament i la bici, Projectes, Iniciatives, Normativa municipal, ... En català.

Voluntaris per Barcelona - Web de Voluntaris per Barcelona, una iniciativa que integra més de 100 entitats i 20.000 voluntaris, per la coordinació de les activitats del voluntariat a la ciutat de Barcelona.

Publicacions - Ajuntament de Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb totes les Publicacions municipals. Barcelona Metròpolis Meditarrània, La Municipal, Barcelona Economia, Barcelona Informació, ... Catàleg de llibres per índex alfabètic i temàtic, Catàleg de videos, Notícies sobre el món editorial, Imatge Gràfica Municipal, ...

Coordinadora de Geganters de Barcelona - Web de la Coordinadora de Geganters de Barcelona. Què és la Coordinadora?, Història dels Gegants, Barcelona, ciutat de gegants, Exposició "Gegants", Gegants de Barcelona, Mercè, Contacta, ... En català.

Restaurants de Barcelona - La Ruta de la Buena Mesa - Gulliver - Web de "La Ruta de la Buena Mesa" - Gulliver, una bona Guia de Restaurants de Barcelona i rodalies. Què menjar, On menjar, Reserves, Cercar, Enllaços i Informació. En castellà.

Diputació de Barcelona - Web de la Diputació de Barcelona. Molt completa. DIBA - Sumari, dividit en tres grans grups: Actuacions, Destacats i L'Entorn, La Malla - Portal Català, Biblioteques, Turisme, Espais Naturals, Ajuntaments de la Província de Barcelona, Solidaritat, Europa, Teatres Municipals, BOP - Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, Organisme de Gestió Tributària, ... En català.

BOP - Butlletí Oficial de la Província de Barcelona - Web del BOP - Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Consulta temàtica, Consulta per Sumari, Cercar i BOP del dia. En català.

ORGT - Organisme de Gestió Tributària - Diputació de Barcelona - Web de l'ORGT - Organisme de Gestió Tributària - Diputació de Barcelona, amb una àmplia informació per la gestió dels tributs municipals. En català.

Borsa de Barcelona - Web de la Borsa de Barcelona. La Borsa, Informació Econòmica, Databolsa, Cotitzacions Diferides, Crèdit, Deute de Catalunya, Finamic, Índex Internacionals, Liquidació, Membres, SIBE, Visita la Borsa, Parquet Electrònic, Cistella de Valors, Enllaços Financers, ... En català, castellà i anglès.
Borsa de Nova York - Borsa de Madrid.

Teatral.net - Teatre - Web sobre Teatre de Teatral.net, Revista digital d'Arts Escèniques, fundada el 1997. Tot sobre el Teatre català - L'Actualitat escènica a Internet. Cartellera, Notícies, Professionals, Acadèmies, l'Entrevista, Enllaços d'interés, Teatre amateur, Serveis, Xat, Club, Opinió dels lectors, La Crítica, Soroll de fons, Reportatges i Novetats editorials. En català.

TeatreBCN.com - Web TeatreBCN.com - Tot el Teatre que es fa a Barcelona. Novetats, Teletip, Cartellera, Notícies, Opinió dels lectors, Crítica, Reportatge, Entrevista, Personatges, Qui és qui, Assaig, Àlbum, Històric, Qui som i Club Teatral. En català.

Fira de Barcelona - Web de la Fira de Barcelona, amb Informació de tots els Salons i Certàmens que s'hi celebren (més de 60 cada any). Informació General, Informació per a Visitants, Informació per a Expositors, Catàleg, Forum Ambiental, Notícies i Altres Adreces.  Directoris de Salons: Salons - per ordre alfabètic - Salons - per Sectorial - Salons - per Calendari. En castellà, català i anglès. Links de Salons amb Web pròpia: Construmat - Sonimag - Pielespaña - Saló Internacional de l'Automòbil i Vehicle Comercial - Moda Barcelona - Noviaespaña - Expo Hogar Regalo (Primavera i Tardor) - Alimentària - Expodidàctica - Saló de l'Ensenyament - Saló Nàutic Internacional de Barcelona - SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - B.I.T. - ArtExpo - TecnoArt - FosbaMedical Forum Expo - Mercat del Vehicle d'Ocasió - Barnajoya - Novajoia - Preventia - Baby - Liber - Fira Internacional del Llibre - Barcelona Meeting Point - Hostelco - Saló Internacional del Caravaning i Sector del Càmping - Fira del Disc de Col·leccionista de Catalunya - Bodas & Bodas - Alimentaria México - Maquitec - Expominer - Festival de la Infància i la Joventut - MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN - Graphintro - Serigraph - Ecomed Pollutec - Infarma - Congrés de Farmàcia i Parafarmàcia - Barcelona European Golf Show - Fexpo - Saló de l'Oci Familiar - Cosmobelleza - Hispack - Saló de l'Embalatge - Mercadiner - Saló de la Inversió privada i l'Estalvi - Saló BNF - Barcelona Negocis & Franquícies - Alquifira i Fira de la Compra/Venda - ExpoMatex - Fira Internacional de Maquinària Textil - Mostra de Maquinària per a la Confecció - Exposalut - Saló de la Salut i Qualitat de Vida - Ecosalut - SIL - Saló Internacional de la Logística - Tecnomeeting - Nivàlia - Saló de l'Oci a la Neu i les Activitats de Muntanya.

Gran Teatre del Liceu - Web del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Temporada d'Òpera i Concerts de l'Orquestra Simfònica i Cors del Gran Teatre del Liceu. Programació. Òpera, Concerts i Ballet. Història del Liceu. Anuari des del 1947. Prepara't l'Òpera, ... Inauguració nou Liceu, octubre 1.999 : Informació programació : Òperes i Dansa, Abonaments, ... En castellà, català i anglès.

Infopime - Servei On-line - Web Infopime, Servei telemàtic d'informació, relació i tramitació de l'Ajuntament de Barcelona adreçat al teixit d'empreses i professionals. Amb un directori útil i actualitzat, amb informació d'interès per a totes les activitats econòmiques de la ciutat. Estructurat en apartats com : BCN "Barri a Barri", BCN Directori d'empreses, BCN relacions Ajuntament/Empresa, BCN Borsa de Traball i Formació, BCN Ofertes de Serveis i Equipaments, ... En català, castellà i anglès.

Diari de Barcelona - Web del Diari electrònic "Diari de Barcelona", l'antic Brusi, ara en una nova etapa només a Internet sota els auspicis de l'Ajuntament de Barcelona. Tota la informació sobre Barcelona. Notícies, El Temps, El Trànsit, La Foto del dia, Participació per a Internautes, Agenda, Transports, Cartellera, Urgències, Hemeroteca, Fòrums de debat i opinió, ... En català.

Serveis a les Persones - Ajuntament de Barcelona - Web Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Barcelona. Equipaments: Bases de dades de Teatres, Instal·lacions Esportives, Casals i Espais per a Joves, Centres de Serveis Socials i Centres d'Atenció Sanitària. La Gent de Barcelona: Acolliment d'urgències per a dones maltractades, Participació social dels immigrants, Esport per a la gent gran, Vacances per a infants, ... Serveis: Cessió d'espais als Centres Cívics, Consell Municipal d'immigració de Barcelona, Neteja a domicili, ... En català i castellà.

Voluntaris 2000 - Web de l'Associació Voluntaris 2000, entitat creada amb el desig que perduri la il·lusió del moviment voluntari nascut arran dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Medi Ambient - Ajuntament de Barcelona - Web de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona. Agenda 21 local, Barcelona i el Medi Ambient, Activitats, Normativa ambiental, Publicacions, Enllaços i Notícies. En català, castellà i anglès.

Guàrdia Urbana - Ajuntament de Barcelona - Web de la Guàrdia Urbana - Ajuntament de Barcelona. La GUB, Serveis i Tràmits, Dependències, Campanyes, Documentació, La GUB Informa, Enllaços, Consells de seguretat, ... En català, castellà i anglès.

Aeroport de Barcelona - Web de l'Aeroport de Barcelona d'AENA (seleccionar). Informació de tots els Vols que hi tenen la sortida i l'arribada, Altres informacions de l'Aeroport, Barcelona Turisme, Aeroports espanyols, Centres de Control, Altres informacions d'AENA, ... En castellà, català i anglès.

Aeroport de Barcelona - Web no oficial de l'Aeroport de Barcelona. Companyies, Mapa de Carreteres, Terminals, Objectes prohibits, Notícies Aeroport, Informació Vols, Links amb informació turística sobre Barcelona, ... En català, castellà i anglès.

Port de Barcelona - Web de l'Autoritat Portuària de Barcelona - Port de Barcelona. Informació sobre els horaris dels vaixells de passatgers que hi tenen sortida o destinació (Creuers, Línies marítimes regulars, Escales i Sortides), Serveis, Mercaderies, Gestions on-line, Fotografies, ... En català, castellà i anglès.

BCL - Barcelona Centre Logístic - Web de Barcelona Centre Logístic. Què és BCL?, Oferta Logística Avui, Barcelona Futur Logístic, Els Nostres socis, Com asociarse?, Activitats BCL, Barcelona Metròpoli de la Mediterrània, Jornades BCL, ... En català, castellà i anglès.

Mercabarna - Web de Mercabarna, amb més de 900 Empreses. El Centre majorista de Catalunya, al servei dels professionals de l'alimentació. Informació, Notícies, Sectors, Empreses, Plànol, Formació, Publicacions, ... En català, castellà, anglès i francès.

Consorci de la Zona Franca - Barcelona - Web del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Presentació, Vídeo corporatiu, Notícies, Agenda, La Nostra Seu, Correu, Cercador, Documentació, Enllaços, Borsa de treball, Productes, Serveis, Plànols, Imatges, Agenda d'actes, Salons, Àrees industrials, Projectes urbans, Zona Franca Duanera, Portals inmobiliaris, Centres de Serveis, Conèixer-nos, ... En català, castellà i anglès.

Parc Logístic de la Zona Franca - Barcelona - Web del Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona. Mapa Web, Notes de premsa, Contacte, Parc Logístic de la Zona Franca, Àrea Logística, Àrea de Negocis, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona Activa - Web de Barcelona Activa, empresa municipal de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona. Projectes per a ajudar a la creació d'empreses i d'ocupació a Barcelona. Xarxa de Centres de Serveis a tots els barris. Aula Pime, amb Cursos de Formació contínua gratuïts (30 Cursos de 8 àrees empresarials). En català, castellà i anglès

Barcelona Negocis - Web Barcelona Negocis, un servei de Barcelona Activa, l'Agència del Desenvolupament Local de Barcelona. Informació i serveis per a fer negocis o instal·lar-se a Barcelona. Barcelona Nous Projectes, Centres estratègics de serveis, On instal·lar-se, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona NetActiva - Web de Barcelona NetActiva, el primer Viver Virtual d'empreses d'Europa. Amb el nom de Barcelona NetActiva neix una plataforma telemàtica innovadora de serveis de suport a emprenedors que acull una comunitat virtual d'empreses. A través de Barcelona NetActiva les empreses podran rebre assesorament i serveis empresarials sense limitacions d'horari o d'espai. D'aquesta manera Barcelona Activa adequa la seva tasca de suport a la creació d'empreses al nou context de la societat de la informació. Premis Barcelona d'Ofici Emprenedora. En català, castellà i anglès.

Cibernàrium - Web de Cibernàrium, un espai multimèdia de divulgació telemàtica, dirigit a Empreses, Professionals i Estudiants, que es troba situat al Fòrum Nord, al districte de Nou Barris. Cofinançat per l'Ajuntament de Barcelona, a través de la societat municipal Barcelona Activa, i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Activitats estructurades a partir de les següents àrees temàtiques : educació, formació, treball, empresa, noves ocupacions, nous negocis i comerç. Es pot navegar per les autopistes de la informació des de cinc espais diferents : Sala de navegació off line, Sala de navegació on line, Formació, Empresa i Idees. Col·laboren La Cité des Sciences et de l'Industrie (La Villette) de Paris i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i rep el suport tecnològic de Cable i Televisió de Catalunya (CTC), Compaq i Epson. Ofereix una adreça de correu gratuïta als visitants. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona Emprèn - Web de Barcelona Emprèn, Societat de capital risc, integrada per l'Ajuntament de Barcelona i 14 entitats mercantils i financeres. Es proposa ajudar al desenvolupament de noves empreses nascudes a partir d'idees que impliquin l'aplicació de les noves tecnologies.

L'Auditori - Web de L'Auditori, la nova Sala de Concerts de Barcelona. Informació de tots els seus Concerts, activitats i esdeveniments. L'Auditori, la Sala Polivalent, l'OBC, ...

Palau de la Música Catalana - Web del Palau de la Música Catalana. Temporada de Concerts, l'Orfeó, Guia de Serveis, Fundació, Notícies, El Palau Virtual, ... En català, castellà i anglès.

Parc de Collserola - Web del Patronat Municipal del Parc de Collserola. Coneguem el Parc: Descripció, Ús, Educació Ambiental, Gestió, Actualitat, Localització i Mapa de la Web. Enllaços amb L'Anella Verda, La Diputació de Barcelona i L'Àrea metropolitana de Barcelona - Mancomunitat de Municipis. En català, castellà, anglès, francès i italià.

L'Anella Verda - Àrea d'Espais Naturals - Web de L'Anella Verda, el sistema d'espais naturals (forestals i agrícoles) que envolten la regió de Barcelona.  Mapes d'Espais Naturals protegits de la província de Barcelona i de L'Anella Verda Metropolitana. En català.

Parcs Naturals - Espais Naturals - Àrea d'Espais Naturals, Diputació de Barcelona. Tots els Espais Naturals i els Parcs Naturals de la província de Barcelona. En català.

Àrea Metropolitana de Barcelona - Web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Entitat del Medi Ambient, Mancomunitat de municipis i Entitat del trasport. Estructura i Municipis.

Entitat del Medi Ambient - Web de l'Entitat del Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Actualitat mediambiental, Agenda, Notícies, Taulell d'anuncis, Glossari, Jocs Educatius, Consells pràctics, Publicacions i Mapa de la Web. En català, castellà i anglès.

Mancomunitat de Municipis - Web de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Actualitat, Espais Naturals, Habitatges, Serveis, Projectes, Qui som, Anuncis, Notícies i Mapa de la Web. En català.

Entitat del transport - Web de l'Entitat del transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. On vols anar? Informació de: EMT, Bus, Metro, Taxi, Cetramsa, Tarifació social, Notícies, ... En català, castellà i anglès.

ATM - Autoritat del Transport Metropolità - Web de l'ATM - Autoritat del Transport Metropolità de l'Àrea de Barcelona. ATM, TransMet, Guia del Transport Públic a l'Àrea de Barcelona, Novetats, Centre d'Informació de TransMet, Observatori de la mobilitat, Transport Públic al món, Mapa de la Web, Cercador, Suggeriments, Infoweb, ... En català, castellà i anglès.

Green Map - Mapa Verd - Web de Green Map, un projecte internacional de Mapes de Ciutats des d'una òptica verda i ecologista. Barcelona és la primera i única ciutat d'Espanya que ha publicat el seu mapa verd.

Parcs i Jardins - Web de Parcs i Jardins de Barcelona. Qualitat de serveis, Jardineria intel·ligent, Publicacions, Patrimoni verd (Història, Informació de tots els Parcs de Barcelona, El verd urbà, L'arbrat viari, Les platges de Barcelona, ...), Educació ambiental i Finestra d'actualitat (Agenda d'activitats). En català.

Bombers de Barcelona - Web dels Bombers de Barcelona. 080 Telèfon d'Emergències, Qui som, Què fem, On estem, Tràmits, Consultes, Consells de Prevenció, Publicacions, Notícies, Entitats, Accés al Cos, Mapa web, Galeria d'imatges, Webs d'interès, La nostra Revista, ... En català, castellà i anglès.

MyCity - 46 Ciutats Virtuals de tot el món - Web MyCity, que presenta les Webs de 42 Ciutats Virtuals de tot el món, entre elles Barcelona. En anglès i brasiler.

Barcelona Meeting Total - Web de Barcelona Meeting Total - Congressos, Fires i Convencions a la província de Barcelona. Guia per a professionals, Qui som?, Club Meeting Total, Guia Barcelona Meeting Total, Presentacions, Fires, Convencions, Congressos, Incentius i Jornades. De l'Agència de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. En català, castellà, francès i anglès.

Maremagnum - Web del Maremagnum de Barcelona. Informació, Directori, Links, Accessos, A propòsit de, Restaurants, Botigues, Horaris, Discoteques, Activitats, Cinemes, L'Aquàrium, Mini Golf, Mapa, ... En català, castellà i anglès.

Zoo Barcelona - Web del Zoo de Barcelona. Què és el Zoo?, Horaris i Calendari, Tarifes, Serveis, Plànol del Zoo, Zoo Club, Revista del Zoo, Activitats, Floquet de Neu en directe, Pingüins en directe, ZooVirtual, Notícies, Arxiu, Àlbum de fotos, ... En català, castellà i anglès.

L'Aquàrium de Barcelona - Web de l'Aquàrium de Barcelona, situat al Moll d'Espanya del Port Vell. Immersió, Educació, Serveis, Part tècnica, Notícies, La Botiga, Planeta Aqua, ... Esplora!, ... En català.

IMAX Port Vell - Web de l'IMAX Port Vell de Barcelona. Pel·lícules en formats especials (Imax, 3D, Omnimax). Món Imax, Vine a l'Imax, Imax per Grups, Cartellera, Estrenes, Horaris, Pròximes Estrenes, Com arribar i BCN Port Vell. En català, castellà i anglès.

Poble Espanyol de Barcelona - Web del Poble Espanyol de Barcelona, un resum arquitectònic de l'Espanya de les autonomies, situat a la muntanya de Montjuïc. Novetats, Arquitectura, Entreteniment, Agenda d'Activitats, Empreses, Vine amb l'Escola, Els Tallers, El balconet, ESCAC - Escola Superior de Cinema de Catalunya, Escola Massana, Torres de Ávila, Espai Negocis, ... En català, castellà, anglès i francès.

Parc d'atraccions Tibidabo - Web del Parc d'atraccions Tibidabo de Barcelona. Visita el Tibidabo: Coneix el Tibidabo, Accessibilitat, Horaris i Tarifes, Visita virtual, Novetats, Col·lectius, Altres, Tibibús, Celebra el teu aniversari, Tibiclub familiar, ... En català, castellà i anglès.

Scenic Barcelona - Web d'Scenic Barcelona - "Un Lloc ideal per a tot tipus d'activitats i celebracions". Què és Scenic?, On som?, Què oferim?, Col·laboradors, Sopars d'Empresa, Calendari d'Apertures, Per més informació, Notícies, ... En castellà.

Arxiu Municipal de Barcelona - Web de l'Arxiu Municipal de Barcelona.

Barcelona Regional - Web de Barcelona Regional de l'Ajuntament de Barcelona.

Centre d'Informació i Assessorament per a Joves - (CIAJ) - Web del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) de l'Ajuntament de Barcelona.

Institut Municipal d'Educació de Barcelona - IMEB - Web de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB).

Institut Municipal de Persones amb Disminució - Web de l'Institut Municipal de Persones amb Disminució de l'Ajuntament de Barcelona.

Institut Municipal de la Salut Pública - Web de l'Institut Municipal de la Salut Pública de l'Ajuntament de Barcelona.

BCM - Barcelona Centro Médico - Web de BCM - Barcelona Centro Mèdico, el primer grup de Clíniques i Centres de Medicina Privada de Barcelona. Qui som, Cliniques i Centres, Serveis BCM, BCM News, Notícies, Mapa de la web, Concertar una cita, Contactar, ... En català, castellà i anglès.

Majors Cities of Europe Users Group - Web del Majors Cities of Europe Users Group de l'Ajuntament de Barcelona.

Pla Integral de Serveis Socials - Web del Pla Integral de Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, un conjunt d'institucions i entitats de la ciutat de Barcelona que actuen en l'àmbit dels serveis socials, convocades per iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona. Funciona com a plataforma per al desenvolupament del sistema de serveis socials a la ciutat.

Piscines Picornell - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Piscines climatitzades Bernat Picornell de Montjuïc. Informació, La Instal·lació, Modalitats d'ús, Activitats i serveis, Notícies i agenda, Publicacions, Inscripcions i tràmits, Abonats, Horaris nudistes, ... En català.

CMAB - Consell Municipal d'Associacions de Barcelona - Web del CMAB - Consell Municipal d'Associacions de Barcelona.

Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona - Web del CAJB, un centre de recursos de les associacions i grups de joves de la ciutat de Barcelona. El seu objectiu és oferir als grups de joves una sèrie de recursos i prestacions, i un espai de comunicació, formació i assessorament. Aquest Casal està gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona en conveni amb l'Ajuntament.

Habitatge Jove - Web Habitatge Jove, que ofereix a joves i a grups un servei gratuït d'informació i solució en la recerca d'habitatge i allotjament: borsa de pisos, d'habitacions, residències i col.legis majors, etc. Enllaç amb grups i associacions juvenils.

Recursos en Ciències Socials a Internet - Pàgina Web copiada d'un extens i pràctic document en format .htm, editat pet la Gerència de Serveis Personals de l'Ajuntament de Barcelona, extret del número 8 de la Revista Barcelona societat. Conté 185 links sobre Recursos en Ciències Socials a Internet. Recursos Educatius, Infants, adolescents i joves, Dones, Persones amb disminució, Gent gran, Voluntariat i món associatiu, Revistes electròniques, OPAC, Ajuntament virtual, Buscadors generals, Bibliografia, ...

Biblioteca General - Web de la Biblioteca General de l'Ajuntament de Barcelona.

CIRD - Centre d'Informació i Recursos per a les Dones - Web del CIRD - Centre Municipal d'Informació i Recursos per a les Dones de l'Ajuntament de Barcelona. Informació, Exposicions, Barcelona i les Dones, Notícies, Agenda, ... En català i csatellà.

Barcelona Promoció - Agenda Virtual de Barcelona - Web de Barcelona Promoció que informa permanentment de totes las activitats que es realitzen en les instal·lacions olímpiques que gestiona l'empresa: el Palau Sant Jordi, l'Estadi Olímpic de Montjuïc, el Palau dels Esports i el Velòdrom d'Horta. Informació d'horaris i preus i venda d'entrades per Internet. Partits de l'Espanyol, els Barcelona Dragons, Concerts i espectacles, Fires, Actes, ... En català i castellà.

Palau de Congressos de Catalunya - Web del Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) - pcongressos.com. Presentació, Situació, Espais del Palau, Serveis, Food & Beverage, Agenda de Congressos, Tour Virtual / Plànols, Característiques (Sales), Hotel Rey Juan Carlos I i Links Interessants. En català, castellà i anglès.


Xarxes Ciutadanes BCN / Associacions / Centres Cívics ... :

BCNet - Barcelona Xarxa Ciutadana - Web de BCNet - Barcelona Xarxa Ciutadana. BCNet és la Xarxa Ciutadana de la Ciutat de Barcelona. Xarxes Ciutadanes - Internet al servei de les persones. Notícies, BCN en Xarxa (RavalNet, Nou Barris Net i Xarxa3 de Sants-Montjuïc i GràciaNet, Xarxes: Links de Xarxes Ciutadanes de tot el món, Articles, Agenda, Mapa Web, Fòrums, Tutorial, Col·labora, Formació, Associacions, Conferències, Organitzacions i Correu. En català, castellà i anglès.

Districte de Sants - Montjuïc - Web del Districte de Sants - Montjuïc de Barcelona. Informació, Consell del Districte, El territori i els barris, Dades estadístiques, Participa, Entitats i Equipaments, Empreses del Districte, Agenda d'Activitats, Obres en marxa, ...

Xarxa3 - Xarxa Ciutadana de Sants - Montjuïc - Web de Xarxa3 - Xarxa Ciutadana de Sants - Montjuïc, amb molta informació sobre els seus barris. Presentació, Guia d'Entitats, Llistat d'Empreses, Informació Municipal, Guia d'Equipaments, Informació del Districte, Notícies, Festes i Actes Culturals, Xarxes ciutadanes, Fòrums, Agenda, Jocs i Partides, Webs d'Interés, Estadístiques, Història, Àrea de Fitxers, El Punt, ... En català, castellà, i anglès.

Raval Net - Web de Raval Net, la Xarxa Ciutadana del Barri del Raval de Barcelona. Presentació, El Barri, Associacions, El Correu, Educació, Esport, Radialnet - La Ràdio Comunitària del Raval, Notícies, Projectes, Xat, Servei Laboral, ... En català.

Nou Barris Net - Web de Nou Barris Net, la Xarxa Ciutadana al Districte de Nou Barris de Barcelona. Ateneu Popular de Nou Barris, seu de l'Associació de Circ de Catalunya. En català, castellà i anglès.

GràciaNet - Xarxa Ciutadana de la Vila de Gràcia - Web de GràciaNet, la Xarxa Ciutadana de la Vila de Gràcia de Barcelona. GràciaNet, La Vila, Enllaços, Un Passeig, Llibre de visites i Fòrum. En català. Festa Major de Gràcia.

Secretariat d'Entitat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta - Web del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Les Entitats, Els Serveis a les Associacions, L'Agenda de l'any, Les Cotxeres de Sants, El Casinet d'Hostafrancs, El Polisportiu Municipal de l'Espanya Industrial, Sala de Lectura Miquel Martí i Pol, ... En català, castellà i anglès.

Casc Antic Net - Web Casc Antic Net - Portal del barri del Casc Antic de Barcelona. Presentació del Portal, Cercar, Mapa de la Web, Pla Integral del Casc Antic, Agenda d'Activitats, Notícies, Projectes en marxa, Assessorament legal, Racó dels Artistes, Història i Actualitat, Postals del Barri, Els Veins/es opinen, Federació de Comerç del Casc Antic, Ofertes Laborals, Campanya dels Colors, Adreces útils del Casc Antic, Xarxa Comunitària, Cultura i Lleure, Infància, Social, Promoció Econòmica, Urbanisme, Joves, ... En català.

eVERN - Coordinadora d'Entitats de la Verneda de Sant Martí - Web de la versió digital d'eVERN - Coordinadora d'Entitats de la Verneda de Sant Martí. No t'ho perdis (Actualitat), Entitats i Grups, Activitats, Objectius, Qui som, El Barri, Coordinació, Projectes, El Somni, Nou Fòrum, ... En català.

Les Corts - Web Les Corts. Actualitat local, Més Notícies, Reportatges, Passeig Virtual, Esport Cotsenc, Salvapantalles, El Temps, Postals Virtuals, Arxiu Municipal, Transports, Biblioteca, Cinema, SuperLinks, El Racó de Les Corts: F.C.Barcelona, Opositors Barça2000, L'Espiga de Les Corts, Sala Bikini, Gegants de Les Corts, Orfeó de Les Corts, Plataforma entitats, Festa Major, Mail gratuït, Enquesta, ... En català.

La Ribera - Web de La Ribera. Benvinguda, E-mail, Societat, Vestigis, Curiositats, Crèdits, Enllaaços, ... En català i castellà.

El Poble Sec - Web del El Poble Sec. Aquells temps, Sabies que, Posa't al dia, Col·labora, Per navegar, Miscel·lània, ... En català.

STAP - Sant Andreu de Palomar - Web STAP - Sant Andreu de Palomar. Guia ràpida, Andreuencs, Catalunya / PPCC, Cercadors, Comunicacions, Cultura / Esport, Enllaços, Entitats, Fòrums, Història, Imatges, Notícies, Ofertes / Necessitats, Opinió, Solidaritat, STAP botiga, ... En català.

Espai Jove Boca Nord - Web de l'Espai Jove Boca Nord - Un espai per a la participació del Districte Horta Guinardó de Barcelona. Novetats, Canaldrop, Ràdio, Strip Art, Música i Concerts, Participació Entitats i Links, Assessorament acadèmic, Orientació laboral, Cafè Internet, Exposicions, Tallers i experiències, Escalada, Bucs d'assaig, Agenda 21 - Sostenibilitat ecològica, ... En català.

Centre Cultural La Farinera del Clot - Web del Centre Cultural La Farinera del Clot. Serveis, Definició, Gestió, Història, Arquitectura, ...

Casa Golferichs - Web de la Casa Golferichs. El Xalet, L'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca i L'Annex - Un Espai per a Joves. Informació de totes les activitats que s'hi poden practicar.

La Casa Elizalde - Web de La Casa Elizalde. Cursos, Exposicions, Dansa, Música, Poesia i Contes per a adults, Espectacles infantils, Itineraris i Rutes, Cessió d'espais, Calendari, Mapa, Destaquem, ... En català, castellà i anglès.

AVEE - Associació de Veïns i Veïnes de L'Esquerra de L'Eixample - Web de l'AVEE - Associació de Veïns i Veïnes de L'Esquerra de L'Eixample de Barcelona, una de les històriques del moviment associatiu a la ciutat. Qui som?, Activitats, Serveis, Fes-te Soci, Butlletí, La Presó Model, Reivindicacions, Banc d'Intercanvi de Serveis, L'Esplai Boix, ... En català.


Festa de Sant Medir 2020 - Web de la Federació de Colles de Sant Medir amb informació de la Festa de Sant Medir 2020, que se celebra als barris barcelonins de Gràcia i La Bordeta. Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Notícies, Agenda, ... 3 de març del 2020. En català.

Festes de Santa Eulàlia 2020 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2020, la Festa Major d'hivern de Barcelona. Llum BCN, Notícies i cròniques, Programa cultura popular, Portes obertes i activitats, Informació pràctica, ... Barcelona, del 7 al 12 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

La Mercè 2019 - La Festa Major de Barcelona - Web de La Mercè 2019 - La Festa Major de Barcelona. Programa, Espais, Notícies, La Festa més pràctica, Tot sobre la Mercè, Xarxes socials, BAM, Cursa de la Mercè, ... Barcelona, del 20 al 24 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

BAM - Barcelona Acció Musical - Web del Festival BAM - Barcelona Acció Musical, dins de la Mercè, la Festa Major de Barcelona. Programació, Artistes, Informació, Col·labora, Notícies, ... Barcelona, del 20 al 23 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Festa Major de Sants - Web de la Festa Major de Sants. Programació de tots els carrers, Espais de la Festa, Agenda d'Acticitats, Festa Major Alternativa, ... Barri de Sants, Barcelona, del 24 d'agost al'1 de setembre del 2019. En català.

Festa Major de Gràcia - Web de la Festa Major de Gràcia. La Fundació, Programació, Carrers, Altres Espais, Actualitat, Blog Carrers, ... Barri de Gràcia, Barcelona, del 15 al 21 d'agost del 2019. En català.

Grec 2019 - Festival de Barcelona - Web del Grec 2019 - Festival de Barcelona. Programa, Entrades, El Festival: Grec Montjuïc, Grec Ciutat, Activitats, Informació d'interès, Notícies, Blog, ... Barcelona, Teatre Grec i diversos espais, juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona - Web de la Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona, dins de les Festes de la Mercè. Novetats, Participants, Horaris, Portes obertes, Plànol, Premsa, L'Organització, ... Platges del Front Marítim de Barcelona (Mar Bella i Nova Mar Bella), 30 de setembre del 2012. No se celebra el 2013. En català, castellà i anglès.

Montjuïc de Nit 2012 - Pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona amb informació de Montjuïc de Nit 2012, la Nit Blanca a Barcelona. Presentació, Tots els Espais, Totes les Activitats, Graella, Invitacions, Accessos i informació, ... Barcelona (Montjuïc), 14 i 15 de juliol del 2012 (de 20 a 4 h. de la matinada). En català.

Fòrum Barcelona 2004 - Fòrum Universal de les Cultures - Web del Fòrum Universal de les Cultures que organitza la ciutat de Barcelona per l'any 2004, amb l'aval de la UNESCO. Fòrum 2004, Què ofereix, Participa, Actualitat, Cercar, Esdeveniments, Protagonistes, Calendari, Escenaris, Fòrum, Visita Virtual, Programa, Fòrum Diàlegs, Diàlegs pre-Fòrum, Destaquem, Notícies, ... En català, castellà i anglès.

Dia Sense Cotxes - Setmana de la Mobilitat Sostenible - Web del Dia Sense Cotxes - Setmana de la Mobilitat Sostenible. El Dia Sense Cotxes: 22 de setembre del 2003, Objectius, Adhesió: Requisits i Documents, Ciutats adherides, Activitats als municipis, Recursos, Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (del 22 al 28 de setembre del 2003), Enllaços d'interès, ... En català.

32ª edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona - Web de la 32ª edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Accessos, Activitats, Notícies, Premsa, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 26 d'abril al 4 de maig del 2003. En català, castellà i anglès.

Primera Trobada de Xarxes Ciutadanes de Barcelona - Web de la Primera Trobada de Xarxes Ciutadanes de Barcelona - Internet com a eina social. Centre Cívic Via Favència Ed. B de Barcelona (Nou Barris), dissabte 28 d'octubre del 2000, de 10 a 14 h.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal