ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Cultura / Teatre / Llibres / Museus / Ciència / Biblioteques
Editorials / Llibreries / Diccionaris / Enciclopèdies :

Baròmetre de l'ús del català a Internet

WICCAC WICCAC - Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics - Web de WICCAC - Agrupació de Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics, fundada el febrer del 2001, de la qual és membre Kontrol Web. Què és WICCAC, Notícies, Baròmetre de l'ús del català a Internet, ... En català.

UNESCO - Web de l'Organització de les Nacions Unides en l'àmbit de l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO). Extraordinària base de dades. Directori de ciències socials de la Unesco. Permet la recerca per institucions. Informació de persones especialistes en sociologia i informació de les publicacions periòdiques, dels programes i de les actuacions de la Unesco, com també estadístiques i serveis que generen. Seccions d'Educació, amb informació dels programes educatius de la Unesco, Materials educatius i ONG. En castellà, anglès i francès.

Tot Llengua - Web Tot Llengua, portal adreçat a un públic interessat a aprendre i viure la llengua i la cultura catalanes. Català per a no catalanoparlants, Català per a catalanoparlants: Iniciació, Manuals i mètodes, Perfeccionament, Obtenció de nivells, Àmbits específics, Català per a lingüistes, Diccionaris, Gramàtiques, Suports multimèdia, Eines de consulta, ... En català.

Llibres.cat - Llibres en català - Web Llibres.cat - Llibreria Virtual de Proa Espais del Grup Enciclopèdia Catalana. Més de 30.000 llibres en català catalogats, 2000 títols discogràfics, productes multimèdia i vídeos. Llibres, Discos, Catàleg, Novetats, Ofertes, CD-Roms, Suggerim, Vídeos, En línia amb l'Autor, Espai d'Art, Concursos, El Llibre del dia, l'Apunt Cultural del dia, Cerca de llibres classificats per matèries, Notícies, Activitats, ... En català.

Cambra del Llibre de Catalunya - Web de la Cambra del Llibre de Catalunya. Què és?, Qui la integra?, Què preten?, Què fa?, On és?, Memòria, Relació d'Associats, Altres Cambres del Llibre i Entitats del Sector, Fira del Llibre de Barcelona i Setmana del Llibre en Català. En català.

Departament de Cultura - Web de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Joventut, Esport, Llengua catalana, Institució de les Lletres Catalanes, Arxius, Biblioteques, Monuments, Museus, Agenda Cultural, Premis literaris en català, Ajuts i subvencions, Festes Majors a Catalunya, Fires de Catalunya, Centre d'Art Santa Mònica, Filmoteca, L'Espai de Dansa i Música, Teatre Nacional, Altres Adreces culturals d'interés - 700 Webs Culturals, ...

DURSI - Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació - Web del DURSI - Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. El Departament, Universitats, Recerca, Societat de la Informació, Directori d'Estudis, Accés a la Universitat, Consorci de Biblioteques, Manuals i llibres de text en català, Coneix les Universitats catalanes, Notícies, Cercador, Serveis: Documents i publicacions del DURSI, Beques i ajuts, Mobilitat i llengua, Enllaços d'interès, ...

Festes.org - Centre de recursos de les festes dels Països Catalans - Web Festes.org - L'Espai on comença la festa - Centre de recursos de les festes dels Països Catalans. Cercador. Avui fan festa a. Recomanem. Classificació de les Festes dels Països Catalans per grups: Festes d'Hivern, Festes de Primavera, Festes d'Estiu, Festes de Tardor, Festes de Tot l'any, Festes per Municipis, Castells, Recursos, Diables i Entremesos. En català.

Festiva.org - Espai de Recerca sobre les Festes Populars de les Terres de parla catalana - Web Festiva.org - Espai de Recerca sobre les Festes Populars de les Terres de parla catalana - Xarxa Festiva. Actualitat - Agenda Festiva: Informació setmanal sobre les celebracions, Difusió - Guia Festiva: Enllaços a webs de festes i entitats, Divulgació - Revista Festiva, Cròniques i reflexions sobre les festes populars, Recerca i Anàlisi, Col·laboradors, Entitats, Informació associativa, ... En català.

FiresiFestes.com - Web FiresiFestes.com, la web de les Fires i Festes d'Arrel Tradicional de Catalunya. Cerca de Fires i Festes per Comarques, per Pobles, per Mesos, per Temes, Presentació, Novetats, Annex de Festes, Galeria Fotogràfica, ... En català.

Agenda Cultural - Web de l'Agenda Cultural de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb un Cercador per paràmetres.

ILC - Institució de les Lletres Catalanes - Web de la Institució de les Lletres Catalanes - Entitat autònoma per a la promoció de la literatura catalana, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Més de 1200 autores i autors contemporanis d'obres de creació literària en llengua catalana a Internet. Informació sobre beques i ajuts (de creació, traducció, estudi, difusió), exposicions, ...

ILC - Qui és qui a les Lletres Catalanes - Web de la Institució de les Lletres Catalanes - ILC amb una Base de dades d'autors i autores contemporanis d'obres de creació literària en llengua catalana (més de 1.300 autors/es). Cerca per autor o autora, Cerca per títol, Cerca per gènere i/o data i Presentació de la Base de dades. En català, castellà i anglès.

Lletra - UOC - Web de Lletra - Portal global de la Literatura Catalana de la UOC. Notícies, Cerca, Noms Propis, Editorials i Col·leccions, Revistes, Premis, Gèneres, Obres, Vària: Altres llocs sobre Literatura Catalana, Associacions d'Escriptors, Biblioteques en Línia, Llibreries a Internet i Llibreries de Vell a Internet, ... amb el suport de les Universitats, la Institució de les Lletres Catalanes, la Biblioteca de Catalunya, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el Centre Català del PEN Club, entre d'altres. En català, castellà i anglès.

Òmnium Cultural - Web d'Òmnium Cultural - Associació Promotora de la Cultura Catalana. Qui som, Què volem, Què fem, On som, Perquè associar-se, Delegacions, Publicacions, Rialles i Activitats realitzades. En català.

Acció Cultural del País Valencià - Web d'Acció Cultural del País Valencià. Salutació, Què és ACPV?, Casals Jaume I, Campanyes, Institució Joan Fuster, Actualitat, Notícies, Agenda, Correllengua, ... En català.

Obra Cultural Balear - Web d'Obra Cultural Balear. Presentació, Història de l'Entitat, Comunicats de Premsa, Circulars Informatives, Delegacions OCB, Can Alcover, Premis 31 de desembre, Estatuts, PARAULA Centre de Serveis Lingüístics, El Mirall, Fòrum OCB, Agenda d'activitats, Joves de Mallorca per la Llengua, Associació VOLTOR, Enllaços, ... En català.

Obra Cultural Balear - Web d'Obra Cultural Balear. OCB en Acció, Agenda d'Activitats, Col·labora, Delegacions, OCB, Enllaços, Activitats, Destacats, Premis 31 de desembre, Can Alcover, Diada, Fòrum OCB, Socis, Premsa, Contacte, ... En català.

Observatori de la llengua catalana - Web de l'Observatori de la llengua catalana. L'Observatori, Entitats, Comissió d'experts, Documents, Baròmetres, Legislació i normativa, Denúncies, Enllaços, ... En català i anglès.

Ateneu Barcelonès - Web de l'Ateneu Barcelonès. L'Ateneu és una entitat cultural oberta a tothom sense discriminació i al servei de la comunitat. El seu objecte és la propagació dels coneixements artístics, literaris i científics i el foment del desenvolupament moral i dels interessos materials del nostre país (Article 1 dels actuals Estatuts). Història, Junta, Enllaços, Revista, Premi Crexells, Escola d'Escriptura, Memòria sonora, Contacte, Fes-te soci, Actes Culturals, Biblioteca, Exposicions, ... En català

Enlloc.com - Web Enlloc.com - Llengua catalana. Novetats, Articles, Comentaris lingüístics, Publicacions, Cursos i Jornades, Campanyes, Recull de premsa, Diccionaris i vocabularis, Llibres d'estil, Serveis de consultes, Jocs de llengua, Correctors i traductors, Legislació, Internet, Programari, Sociolingüística, Serveis lingüístics, Organismes i entitats, Mitjans de comunicació, ... En català.

Publicacions de la Generalitat de Catalunya - Web de Publicacions de la Generalitat de Catalunya. Novetats.

Totselsllibres.com - Web Totselsllibres.com, Portal creat per un conjunt de llibreries independents de Catalunya. Qui som?, Què fem?, Llibreries associades, Contactar, Notícies, Novetats, Vés venuts, Client, Comprar, ... En català i castellà.

Premis literaris en català - Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb una base de dades amb informació sobre tots els Premis literaris en llengua catalana.

VLMP - Directori de Museus de tot el món - Web VLMP - Virtual Library Museums Pages, amb un Directori de Museus de tot el món, classificat per zones geogràfiques. Museus Internacionals, Galeries, Fòrums, Altres llistes, ... En anglès.

Museus de Catalunya - Web de Museus de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amics dels Museus de Catalunya - Web d'Amics dels Museus de Catalunya. La Fundació, Activitats, Socis, Contacte, Links, Notícies, ... En català i castellà.

Museu d'Història de Catalunya - Web del Museu d'Història de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Dades generals, Què hi trobareu, Serveis del Museu, Activitats (molt recomanables les exposicions temporals), Oferta escolar curs i Centre d'Història Contemporpania de Catalunya (CHCC).

Museus Locals - Web Museus Locals de la Diputació de Barcelona. El Museu més gran de Catalunya. Museus per Municipis, Agenda Trimestral, Oficina Patrimoni Cultural, Passejada Virtual i Cercador.

AADPC - Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya - Web de l'AADPC - Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. Directori dels professionals afiliats, amb una fitxa personal de cadascú. En català.

AELC - Associació d'Escriptors en Llengua Catalana - Web de l'AELC - Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. L'Associació, Pàgines autors/es, Publicacions, L'opinió, Galeusca, Enllaços d'interès, Pàgines Literàries, L'autor/a de la setmana, Un racó de casa nostra, Anem de visita, Tria de premsa, Publicacions en línia, Actes, Mapa Web, Bústia, ... En català, castellà, anglès, francès i italià.

CAL - Coordinadora d'Associacions per la Llengua - Web de la CAL - Coordinadora d'Associacions per la Llengua. Qui som?, Què fem?, On som?, Col·laboració, Local, Notícies, Correllengua, Culturaviva, Jo també el denuncio, Articles, Comarques, Escletxa, Contacta, Material, Història, ... En català.

Juristes per la Llengua - Web de Juristes per la Llengua - Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia. Inici, Presentació, Contacte, Informació, Accions, ... En català.

ACEC - Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya - Web de l'ACEC - Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya.

AJELC - Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana - Web de l'AJELC - Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana.

AIELC - Associació d'Internautes Escriptors en Llengua Catalana - Web de l'AIELC - Associació d'Internautes Escriptors en Llengua Catalana.

ALC - Associació per la Llengua i la Cultura - Web de l'ALC - Associació per la Llengua i la Cultura. Menú, Premsa, Material, Enllaços. Qui som?, Cursos, Alta soci, Viure en català, ... En català.

AEPV - Associació d'Escriptors del País Valencià - Web de l'AEPV - Associació d'Escriptors del País Valencià - Portal d'Editors. Associació d'Editors, Editorials associades, Agenda, Notícies i novetats, Estadístiques i estudis, Guia del llibre valencià, Fires del Llibre, Premis literaris, Ajudes i subvencions, Borsa de treball, Legislació, ... En català.

ADEC - Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català - Web de l'ADEC - Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català. Informació sobre les empreses que etiqueten i envasen els seus productes en català. Què és l'ADEC?, Legislació, Exposicions, Catàleg, Fires Comercials, Campanyes, Mostra Nadal, Agenda, Com Contactar i Enllaços. En català.

ACCAT - Associació Conèixer Catalunya - Web de l'ACCAT - Associació Conèixer Catalunya. Presentació, Comissió Executiva Delegada, Entitats Adherides, Campanyes, Butlletí de Col·laboració, El País a l'Escola, La Sardana, ... En català.

SGAE - Societat General d'Autors i Editors d'Espanya - Web de la SGAE - Societat General d'Autors i Editors d'Espanya - Sociedad General de Autores y Editores de España, una de les Associacions d'Autors més antigues d'Europa. Què som, On som, Grup SGAE, Notícies, Novetats, Actualitat, Socis SGAE, Serveis Jurídics, Serveis Internet, Clients del Repertori, Informació de Cursets, Especials, SGAE recomana, Concursos i Beques, Àrea de consulta de protecció de creacions personals, Signatura digital, Notícies corporatives, Borsa de Treball per als socis, ... En castellà.

Artenet - SGAE - Web Artenet de la SGAE - Societat General d'Autors i Editors d'Espanya. Un projecte que uneix el món de la creativitat amb les noves eines de la tecnologia actual. Formació, Estudis Multimèdia, Concursos, Anuaris, Mapa informatitzat de recintes escènics, Emev Web, ... En castellà.

Centre Català del Pen Club - Web del Centre Català del Pen Club. Biblioteca virtual, Comitès, Notícies, Història, Pen Club Internacional, Socis, Mapa de la web, ... En català i anglès.

IEC - Institut d'Estudis Catalans - Web de l'IEC - Institut d'Estudis Catalans, amb seu a la Casa de Convalescència de Barcelona. Informació de Publicacions, Novetats, Estudis, Vincles amb Universitats dels Països Catalans i d'altres centres culturals d'interès, Enllaços: Recerca, Cultura, Llengua i Altres enllaços. En català, castellà, anglès i francès.

Llengua catalana a Internet - Web sobre la Llengua catalana a Internet del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Organismes per al foment de la llengua catalana, Assessorament lingüístic, Aprendre català, Certificats de llengua catalana, Bibliografia, Serveis i professionals de la llengua i Socioligüística. Cinema en català - Programari en català - NOVES SL - Revista de Socioligüística: Articles, Agenda, Novetats Editorials, Notícies, Bústia i Hemeroteca.

Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives - Web de la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives. Primera Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives de textos en llengua catalana. Projecte, Catàleg, Recerca, Biblioteca d'Autor, Fòrums, Altres Portals, Tesis en català, Investigació, Editorial, Adreces d'interès, Xarxa d'Universitats - Institut Joan Lluís Vives (Enllaços amb totes les Universitats dels Països Catalans), Serveis, Butlletí de Notícies, Obres més consultades, Subscripció i Novetats. En català, castellà, anglès i francès.

Plataforma per la Llengua - Web de la Plataforma per la Llengua. Notícies, Campanyes, Estudis, Material gràfic, Territori, La Corbella, Enllaços, ... En català.

Catalunya Nord - Web del portal Catalunya Nord. L'esdeveniment, La terra i els homes, Identitat catalana, 1000 anys d'història, Els símbols, La llengua catalana, L'Art i els artistes, La cultura popular, La passió catalana, L'economia, Els Països Catalans, Enllaços catalans, ... En català, francès i anglès.

Porta dels Països Catalans - Web Porta dels Països Catalans. Notícies, Acte d'inauguració, Participació, Els projectes, L'Equip, Salses, Els Països Catalans, El Monument, Història, ... En català.

Grup Català de Sociolingüística - GCS - Web del Grup Català de Sociolingüística - GCS. Què és el GCS?, Història, Estatuts, Activitats, Resum d'Actes, Membres, Notícies, Enquestes, ... En català.

Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya - Web del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya. Gremi, Notícies i Fires, Dia del Llibre, Felicita als teus, Llibreries, Top 25, "35 Llibres", Enllaços, Associats, Crèdits, Contacte, Mapa, ... En català, castellà i anglès.

Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya - Web del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya. Història, Llibreries, ... En català.

Institut Ramon Llull - Web de l'Institut Ramon Llull. Qui som, Actualitat, Multimèdia, Eines, Blau, Enllaços, Jocs, Botiga, Tràmits, Fòrum, Contacta, Mapa web, ... En català, castellà i anglès.

Cercle XXI - Web del Cercle 21. Informació sobre el Cercle XXI, Articles, Butlletí Virtual, Enllaços, ... En català.

FUSIC - Fundació Societat i Cultura - Web de FUSIC - Fundació Societat i Cultura - Cultura i Espectacles. Oferta Artística, Oferta de Serveis, Festa de la Música, Viu el Parc, Barcelona Arts al Carrer, Borsa d'Instruments, FESTCAT, Orquestrades, Qui som, ... En català, castellà, anglès i francès.

La Virreina - Exposicions - Web La Virreina - Exposicions. Espais d'Art Contemporani, El Palau de la Virreina, A la xarxa, Actualment, Novetats, Contacte, ... En català, castellà i anglès.

Ministerio de Ciencia y Tecnología - Web del Ministeri espanyol de Ciència i Tecnologia. Organigrama, Legislació, Tràmits, Ajuts, Suggeriments, Presentació, Informació general, Polítioca Científica, Política Tecnològica, Societat de la Informació, Telecomunicacions, Recerques, Agenda i Novetats i Actes. Oficina Española de Patentes y Marcas - IDAE.

MEC - Ministerio de Educación, Cultura y Deporte - Web del Ministeri espanyol d'Educació, Cultura i Esport. Educació, Universitats, Investigació i Desenvolupament, Cultura - Secretaria de Estado de Cultura, Esports - CSD - Centro Superior de Deportes, Novetats, Secretaria General del Consejo de Universidades (Places d'Accés), Publicacions, Biblioteques públiques espanyoles, Estadístiques, Cooperació Internacional, Directori, Altres Webs, Gabinet de Premsa, Informació, INAEM - Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música i Atenció al Ciutadà, Tesis doctorals, Beques i Ajudes per a estudiants i docents, Oposicions, ... En l'apartat d'educació ofereix dades sobre centres escolars, estadístiques educatives, beques, cursos, plans d'educació, publicacions, biblioteques, etc. Accés al Centro de Investigación Ecucativa (CIDE) i a l'Instituto Nacional de Calidad y Evaluación (INCE), entre altres. ISBN - Base de dades de llibres publicats a Espanya des del 1972 - l'ESO a Debat - PNTIC - Programa de Noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació.

Cultura - Secretaría de Estado de Cultura - MEC - Web de la Secretaria d'Estat de Cultura del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Belles Arts, Museus i Patrimoni, Llibre, Arxius i Biblioteques, Cooperació i Comunicació Cultural, Cine i Arts Audiovisuals, Música, Dansa i Teatre, Biblioteca Nacional, Museu del Prado, Museu Nacional - Centre d'Art Reina Sofia, Museu Thyssen Bornemisza, Teatre Reial, Propietat Intel·lectual, Fundacions Culturals, Informació al Ciutadà, Documentació Cultural, Altres adreces culturals d'interès, Agenda Cultural, Estadístiques, Estructura i Funcions, Guia de Serveis Culturals, Punt de Contacte Cultural i Més Consultats.

Guia de Recursos a Internet - Web Guia de Recursos a Internet del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Classificats per temes: Arts i cultura, Dret, Internet, Obres de referència, Biblioteques, Economia i empresa, Llengua i literatura, Organismes públics, Comunicació i premsa, Medi ambient, Treball i formació, Diversitat, Esports, Món del llibre i Turisme i geografia. En català.

Patrimonio Nacional - Web del Patrimonio Nacional. Presentació, Cerimònies institucionals, Serveis Culturals i d'Investigació, Informació Pràctica - Visita Pública, Palaus Reials, Monestirs i Convents Reials, Visita Virtual al Palau Reial de Madrid i Monestir del Escorial. En castellà i anglès.

PNTIC - Web del Programa de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (PNTIC) del Ministeri d'Educació i Cultura. Està dedicada a generalitzar la utilització d'Internet en l'educació infantil, primària i secundària. Diari digital, Informació, Recursos i Directoris útils. Seccions dedicades als alumnes i als professors, amb un alt grau d'interactivitat. Cursos d'educació a distància via Internet.

ICUB - Institut de Cultura de Barcelona - Web de l'Institut de Cultura de Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB). Notícies, Barcelona Plató, Pla Estratègic del Sector Cultural de Barcelona, Mercat de les Flors, Agenda d'Activitats de Barcelona, Directori d'Entitats, Webs d'interès, Barcelona Ciutat de: Museus, Art Contemporani, Festivals, Teatre i Dansa, Música, Lletres, Festes i Tradicions i Cinema, Publicacions, Biblioteques, Palau de la Virreina, Capella de l'Antic Hospital de la Santa Creu, ... En català, castellà i anglès.

Festivales.com - Web de Festivales.com, un Portal amb informació sobre Festivals de Cine, Música i Teatre d'Espanya, classificats per gèneres. Tots els Festivals que se celebrin en el futur i els celebrats recentment. Reportatges, Notícies, Festivals i Turisme, Suggeriments, Cercador, Informació de Lloc, Dates, Horaris, Preus i Contingut, Allotjament, Gastronomia, Oci, Agències, Periodistes, Cybercrítics, Sector Turístic, Taulell d'Anuncis, ... En castellà.

Consorci per a la Normalització Lingüística - Web del Consorci per a la Normalització Lingüística. Serveis a empreses, organitzacions i ens locals, Ensenyament del català, Xarxa territorial, Viure en català, Recursos lingüístics, ... En català, castellà, anglès i francès.

Llengcat.com - Recursos lingüístics en català - Web Llengcat.com - Recursos lingüístics en català. Directori virtual de la llengua catalana, Llengua, Entitats, Internet en català, Zèfir - Llista per a professionals de la llengua catalana, InfoZèfir - Butlletí informatiu sobre la llengua catalana, Afegir Web, Bossa de serveis, Enllaços recomanats, Ajuda, ... En català.

Cataweb - Web Cataweb - Recursos lingüístics relacionats amb la llengua catalana i el dret. Cercadors, diccionaris, enciclopèdies, consultes i assessorament lingüístic, el dret a Internet, models de documents, cursos de català, ... En català.

Verbàlia - El país dels verbívors - Web de Verbàlia - El país dels verbívors. Ets un verbívor?, Què és Verbàlia?, Fes-te verbívor, Suggeriments, Carles Capdevila, Màrius Serra, Participa al Fòrum, El palíndrom del dia, Continua jugant amb la llengua, Els Llibres verbívors, ... En català, castellà i italià.

Joves de Mallorca per la Llengua - Web provisional de Joves de Mallorca per la Llengua. Inici, Qui som?, Història, Enllaços, Correllengua, La flama de la llengua, ... En català.

Joves Valencians per la Llengua - Web de Joves valencians per la Llengua. Inici, Què és JVL?, Notícies, Enllaços, Contacta'ns, Cercar, Notícies externes, Fòrum, Descàrregues, ... En català.

Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua - Web Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua. Notícies de la Federació, Centres: Totes les escoles i instituts d'ensenyament en valencià, Associacions, Opinió, Enllaços, Trobades, Sembra, ... En valencià.

NEU-E - Novetats Editorials Universitàries - Web NEU-E - Novetats Editorials Universitàries de totes les Universitats de la Xarxa d'Universitats - Institut Joan Lluís Vives. Cerca ràpida per Àrees i Editorials. Classificat per Àrees. Cerca d'Autor,  Obres més consultades, Novetats, ... En català.

VilaWeb - Lletres - Web del Canal temàtic Lletres de VilaWeb, dedicat a l'actualitat literària catalana i internacional. En català.

Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol - Web de l'Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol. Actualitat i Notícies, Miquel Martí i Pol, L'Associació d'Amics, Candidatura al Premi Nobel, ... En català.

La Xarxa - Xarxa d'entitats cíviques i culturals dels Països Catalans - Web de La Xarxa - Xarxa d'entitats cíviques i culturals dels Països Catalans. Què és La Xarxa, Entitats adherides, Entitats col·laboradores, Formulari d'adhesió, Notícies, Les Campanyes a La Xarxa, La Xarxa respon: Articles i Documents, Reportatges, Fòrums, Xerrades, El Rebost, Hiperistòria de Catalunya, Llista de correu, ... En català.

Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya - Web de la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya. Actualitat, Última hora, F.E.H.C.: La Fundació, Els Investigadors, Les Col·laboracions, La Difusió, Les Campanyes. Investigacions: Projecte Amèrica, Projecte Cervantes, Tradicions catalanes, Fons Documental. Insciu-te, Contactar, Links, Recomanem, Cites, Llista de Correu, ... En català.

InterNostrum - Web d'InterNostrum - Sistema de traducció automàtica castellà - català i català - castellà, desenvolupat pel Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics. Pot traduir Text, Webs, Correu i Documents. Versió de prova, Versió completa, Avaluacions, Introduïu nous mots, Informació tècnica, FAQ, ... En català.

Comprendium - Web de Comprendium - Traductor automàtic - Multilingual Contents Integration. Demo de traducció, Servei de traducció en línia, Notes de premsa, Comprendium, Parells de llengües disponibles, Preguntes més freqüents, ... En català, castellà, anglès, alemany i francès.

ATS - AutomaticTrans - Web AutomaticTrans - Sistema de traducció automàtica del castellà al català, anglès i portuguès. Companyia, Productes, Experiències, Premsa, Recomanacions, Traducció on-line (gratuïta amb el límit de 50 paraules), ... En castellà.

Traduïm - El portal dels traductors - Web Traduïm - El portal dels traductors. Articles, Notícies, Servei de traducció, Diccionaris, Referències útils, Enllaços, Contacte, FAQ, ... En català, castellà i anglès.

Bloc de Progrés Jaume I - Web del Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia, associació cultural fundada el 1995. Activitats, Agenda, Notícies, Homenots i Donotes, Fòrum, Llibre de visites, Enllaços, Joc, Fotos i Vídeos, ... En català.

Eixample Web - Cultura - Web Eixample Web - Cultura - Revist@ Web. Novetats, Música, Llibres, Literatura, Serveis, Utilitats, Internet Recursos - Enllaços, Citacions, Política, ... En català.

Josep Pla - Web sobre el gran escriptor empordanès Josep Pla. Informació de tot tipus sobre Josep Pla, Tria de Textos breus, Imatges, Escriptors, Personatges, Enllaços d'interès (Fundació, Biblioteca, Articles), ... En català.

Corpus literari ciutat de Barcelona - Web Corpus literari ciutat de Barcelona, l'objectiu de la qual és establir un corpus literari que tingui com a tòpic la ciutat de Barcelona. S'estructura en cinc seccions: Obres escrites en català, Obres escrites en castellà, Obres d'autors estrangers, una pàgina de Links dedicada als autors indexats i Correu. En català.

C@tNord - Web C@tNord dedicada als Països Catalans, la Informàtica i Internet. Notícies, Actualitat, Informàtica, Internet, Ràdio, Televisió, Música, Catalunya Nord, Castellers, Associacions, Esports, Llibres, Cercar, ... En català i francès.

Recursos Educatius dels Museus de Catalunya i Col·leccionisme - Web sobre els Recursos Educatius dels Museus de Catalunya. Museus, Espais d'Interès, Webs de Museus, Publicacions, Amics dels Museus, Webs de Col·leccionisme, Trobades de Col·leccionisme, Anuncis d'Intercanvis, ... En català.

Les Nostres Imatges de Tarragona - Web Les Nostres Imatges de Tarragona, recull de fotografies de Tarragona. Resum de Novetats, Notícies del dia, Àlbums fotogràfics, Foto-muntatges, Altres Webs, Contacte, Cercador, Autors de les imatges, ... En català.

La Terra d'Enlloc - Web La Terra d'Enlloc - Diamant: Produccions Alternatives. Pensament, Llengües i Literatures del Món classificades per zones literàries, Poesia, Rodamón: Estats, Nacions, Països i Territoris del món, ... En català.

MineralTown.com: Minerals i fòssils - Web MineralTown.com: Minerals i fòssils. Portal temàtic pensat per als aficionats i col·leccionistes de fòssils i minerals que disposa d'un buscador propi i un directori on es troben indexades webs de tot el món relacionades amb les roques, minerals i fòssils. També hi ha articles cedits per especialistes en la matèria i prestigioses revistes del sector, una zona d'intercanvis, galeria fotogràfica, fórum, ... En català, castellà i anglès.

Fòssils - Web sobre el món dels fòssils. Galeria, Mapa, Escala temps, Links, Envia'ns fotos i Qui som?. En català, castellà i anglès.

L'Habitació d'Arle - Van Gogh - Web dedicada al gran pintor holandès Vincent W. Van Gogh, amb una recreació visual de la seva obra combinada amb composicions musicals. En català.

En Espiral - Web Xarxa En Espiral. Divagacions i Poesia catalana. Edició any actual i anteriors, Fragments, Connexions - Poesia catalana en MP3, Web poètica d'Antoni Perarnau, ... En català.

Portal Latino - Web de Portal Latino, la primera Web, creada per la Societat General d'Autors i Editors d'Espanya (SGAE), per a músics i creadors de parla hispana. Música, Televisió, Ràdio, Cultura en general, Base de Dades, Servei interactiu, Descàrrega de cançons, Compres, Cercador, Cursos i moltes altres coses. En castellà.

Cooperativa Abacus - Web d'Abacus, Cooperativa al Servei de l'Ensenyament, la Cultura i l'Esbarjo. Cooperativa de Llibres. Informació, Socis, Productes, Botigues, Comandes, ... En català i castellà.

Teatre :

Teatral.net - Teatre - Web sobre Teatre de Teatral.net, Revista digital d'Arts Escèniques, fundada el 1997. Tot sobre el Teatre català - L'Actualitat escènica a Internet. Cartellera, Notícies, Professionals, Acadèmies, l'Entrevista, Enllaços d'interés, Teatre amateur, Serveis, Xat, Club, Opinió dels lectors, La Crítica, Soroll de fons, Reportatges i Novetats editorials. En català.

TeatreBCN.com - Web TeatreBCN.com - Tot el Teatre que es fa a Barcelona. Novetats, Teletip, Cartellera, Notícies, Opinió dels lectors, Crítica, Reportatge, Entrevista, Personatges, Qui és qui, Assaig, Àlbum, Històric, Qui som i Club Teatral. En català.

Teatrenacional.com - Teatrenacional.com: web independent dedicada a oferir informació sobre el teatre relacionat més o menys directament amb Catalunya. Llistat de directors, Llistat d'obres, Cartellera, ... En català.

Tel·Entrada - Teatre - Web del Servei de venda i reserva d'entrades de Teatre de Tel·Entrada de la Caixa de Catalunya.

Els Comediants - Web d'Els Comediants, tot un clàssic del teatre català des del 1972. Història, Espectacles i Actuacions especials. En català, castellà, anglès i francès.

Teatre Lliure - Web del Teatre Lliure. En cartell, Programació, Servei educatiu, Informació, Espectadors, Història, Fundació Teatre Lliure, ... En català.

Dagoll Dagom - Web de la companyia teatral Dagoll Dagom, fundada l'any 1974. Presentació, Teatre, Televisió, Discos, Escriu-nos, Notícies, ... En català, castellà i anglès.

Els Joglars - Web dels Joglars una de les grans Companyies del Teatre català, dirigida per Albert Boadella. Història, Espectacles, Televisió, Cronologia, Bibliografia, Publicacions, Agenda, Notícies, En gira, ... En català i castellà, i textos en anglès, francès, alemany, italià i portuguès.

La Cubana - Web de la Companyia de Teatre La Cubana. La Cubana ara, Orígens i tarannà, Espectacles de Teatre, Espectacles de Televisió, Intervencions especials, Premis, Poti-poti, La nostra gent, Contractació, Email, Ajuda, ... En català i castellà.

La Fura dels Baus - Web de La Fura dels Baus. Calendari, Notícies, Manifest binari, Web XXX, Webs interactives, Web OBS, Honoria, Web informativa de La Fura dels Baus: Línies de Treball, Nou, OBS, Lenguatge Furer, Òperes, Noves percepcions, Macros, Accions, Audiovisuals, Instal·lacions, Espectacles d'escenari, Cursos, Música, Premsa, +Informació, Suggeriments, Botiga, ... En català, castellà i anglès.

Tricicle - Web de Tricicle (Joan+Paco+Carles). En Cartell. Teatre, Cinema i TV. Contacta. En català, castellà i anglès.

3xtr3s online - Web de 3xtr3s online. 3xtr3s - Tricicle - Dagoll Dagom - A.N.E.X.A. Teatre de qualitat per a tots els públics. Teatres Poliorama i Victòria de Barcelona. Notícies, Novetats, Llista de correu, Promocions, Contacte, ... En català i castellà.

T de Teatre - Web de la Companyia T de Teatre. Història, Galeria, Espectacles, Jet Lag, Qui és qui, Última Hora, Públic, Visites, Contacte, ... En català.

Mercat de les Flors - Teatre - Web del Mercat de les Flors de l'Ajuntament de Barcelona - ICUB. Sobre el Mercat, Programació, Fitxa Tècnica, Altres Activitats i El Públic participa. En català i castellà. Teatre Virtual.

Sales Alternatives de Catalunya - Teatre Alternatiu - Web de les Sales Alternatives de Barcelona - Teatre Alternatiu. Sales Alternatives: Artenbrut, Sala Beckett, Espai Escènic Joan Brossa, Teatre Malic, Teatre Nou Tantarantana, Versus Teatre i Sala Muntaner, Entitats Col·laboradores, Fòrum, Enllaços, Presentació, Carnet Alternatiu, La Cosa, Premsa, Cartellera, Avanç de Programació, Mostra de Teatre de Barcelona, Coordinadora i Promocions. En català.

Malic Imaginari - Teatre Malic - Web Malic Imaginari, de la Sala de Teatre Independent Teatre Malic. Per a poder-hi veure cada nit en directe l'obra que s'està representant a l'escenari. També hi ha molta informació de teatre, Enllaços d'interès, ...

La Casona - Web de La Casona, Formació i Investigació Teatral.

TNC - Teatre Nacional de Catalunya - Web del TNC - Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran, Sala Tallers i Sala Petita. Venda d'Entrades, Fitxes Didàctiques i Programació. En català.

Teatre Victòria - Web del Teatre Victòria del carrer Paral·lell, 67 de Barcelona, de 3xtres online, Tricicle, Dagoll Dagon i Anexa. Notícies i Novetats, Programació i Informació, Obra, Horaris, Preus, Actors, Entrades, Llista de Correu, ... En català.

Teatre Poliorama - Web del Teatre Poliorama, de la Rambla, 115 de Barcelona, de 3xtres online, Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa. Notícies i Novetats, Programació i Informació, Obra, Horaris, Preus, Actors, Entrades, Llista de Correu, ... En català.

Jove Teatre Regina - Web del Jove Teatre Regina del carrer Sèneca, 22 de Barcelona. Història del J.T.R., Programació, Com Arribar-hi, La Trepa, més Informació, ... En català.

Guasch Teatre - Web del Guasch Teatre, antic Teatre de l'Eixample, del Carrer d'Aragó, 140 de Barcelona. Espectacles per a adults i infantils. En català.

Pep Bou - Web de Pep Bou. Introducció, Espectacles, Fora de l'escenari, Calendari, Contacte, ... En català, castellà, anglès i francès.

Teatre Goya - Web del Teatre Goya del carrer Joaquim Costa de Barcelona. Entorn, Programació, Història, ... En castellà.

Teatre Apolo - Web del Teatre Apolo de Barcelona. Actualment, Horaris i Preus, Programació, El Teatre, Més informació, Properament, Anteriorment, Notícies, Comentaris, ... En castellà.

The Chanclettes - Web de The Chanclettes. Presentació, Notícies, Hot line!, Diverteix-te, Fan Club, ... En castellà.

Barcelona Seven Dreams - Web de Barcelona Seven Dreams. Plaça Major del Poble Espanyol.

CNTC - Compañía Nacional de Teatro Clásico - Web de la Compañía Nacional de Teatro Clásico - CNTC.

FILA 7 Management - Teatre - Web de Fila 7, Mànagers, Programadors i Productors Teatrals. Management, Programació, Història, Club Fila 7, Correu, ... Fila 7 programa el Club Capitol i el Teatreneu, havent programat també en altres sales de la ciutat. Pepe Rubianes, Mont Plans, Carles Flavià, ... En català.

Espectacles - Teatre, Música i Dansa - Web de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) i la Diputació de Barcelona, amb una base de dades sobre l'oferta d'Espectacles (Teatre, Música i Dansa) de Barcelona. Informació de la cartellera, els programadors, els artistes i els espais escènics. En català.

Festival de festivals - Web Festival de festivals de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona. Xarxa de municipis per a la difusió de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals. Festivals de la província de Barcelona. En català.

Lanònima Imperial - Dansa - Web de la Companyia catalana de Dansa Lanònima Imperial. Informació de la Companyia, Gires, Treballs, els seus integrants, ...

Companyia Mudances - Dansa - Web Àngels Margarit - Companyia catalana de Dansa Mudances. Informació, Espectacles, Gira, Vídeodansa, Activitats, Publicacions, ... En català, castellà i anglès.

Nats Nus - Dansa - Web de Nats Nus - Dansa. Història de la Companyia, Agenda, Nats Nens, Última producció, ... En català, castellà i anglès.

Teatre de Guerrilla - Web de la Companyia Teatre de Guerrilla. Espectacles, Calendari de bolos i El directe. En català.

Teatre NU - Web de la Companyia Teatre NU. Qui som, Trajectòria i Actualitat. En català, castellà, anglès i francès.

Kràmpack on-line - Web Kràmpack on-line de la Companyia Teatral Kràmpack, formada per  Joel Joan, Jordi Sànchez i Mònica Glaenzel. Trajectòries dels membres de la Companyia, Història, Enllaços, Novetats, Fotos, Premis, Produccions, Contractació, Premsa, ... En català, castellà i anglès.

Teatre de Salt - Web del Teatre de Salt (Girona). Programació, Calendari, Situació, Fòrum, Registra't, Enquesta, Suggerències, Informació d'Entrades, Venda, Temporada Alta, ... En català.

Nou 69 Teatre - Web de Nou 69 Teatre de Torelló. Presentació, Obres, Fotos, Projectes, ... En català .

Rocamora teatre - Web de Rocamora teatre, Companyia professional de teatre d'animació (titelles, marionetes, màscares, objectes), radicada a Barcelona. Espectacles de mitjà i petit format, per a interior i aire lliure, per a tot públic i per a només adults. Breu historial, Espectacles en repertori, Contacte, ... En català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.

Institut del Teatre - Web de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Nova seu de l'Institut del Teatre dins de la futura Ciutat del Teatre. Què és l'Institut, ESAD - Escola Superior d'Art Dramàtic, EDC - Escola de Dansa i Coreografia, CIDD - Centre d'Investigació, Documentació i Difusió, ESTAE - Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle, Centre d'Osona, Centre del Vallès, IT Dansa, Teatre Ovidi Montllor, Teatre de l'Institut i Notícies i Activitats no docents. En català.

Teatre Principal de Palma de Mallorca - Web del Teatre Principal de Palma de Mallorca. El Teatre (Història), Programació, Òperes i Taquilla (Reserves). En català, castellà i anglès.

Teatre Bartrina de Reus - Web del Teatre Bartrina de Reus. Presentació, Programació, Bartrina Club, Preus, Fitxa tècnica, Fotos, Estatuts, Normativa, Organigrama, Esponsors, Situació i Links. En català.

Teatre Fortuny de Reus - Web del Teatre Fortuny de Reus. Teatre Fortuny, Fundació Teatre Fortuny, Amics del Teatre Fortuny, Programació, Venda de localitats, ... En català.

Companyia de Dansa Vincles - Web de la Companyia de Dansa Jazz Vincles. Espectacles: Informació dels muntatges de la Companyia, Gira: Calendari de Bolos, Enllaços del món de la Dansa, Trajectòria del coreògraf Víctor Rodrigo i del Director Mingo Ràfols, ... En català, castellà i anglès.

Teatre Sagarra - Web del Teatre Municipal Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet. Informació, Programació de Teatre, Cinema i Infantil, Serveis, Enllaços, ... En català.

Teatre de Ponent - Web del Teatre de Ponent de Granollers. Notícies, Programació, L'Editorial, Fòrum, Qui som i on estem?, Reserva d'entrades, ... En català.

Teatre Cirvianum - Web del Teatre Cirvianum de Torelló. Programació de Teatre, Música i Dansa, Notícies, Altres Activitats, ... En català.

Rialles - Òmnium Cultural - Web de Rialles - Delegació d'Òmnium Cultural que promou i organitza espectacles per als més petits i altres activitats relacionades amb el món de la cultura. Espectacles, Programació Infantil del Teatre Romea, Notícies, Novetats, ... En català.

Teatre.com - Web Teatre.com - El domini de l'espectacle. Plataforma de lliure publicació sobre el món del teatre. Publiqueu!, Temes, Directori, Registre, Estadístiques, ... En català.

CiaTre - Associació de Companyies de Teatre de Catalunya - Web de CiaTre - Associació de Companyies de Teatre de Catalunya, creada l'any 1996, i que està formada per 19 grups, entre els quals hi ha Dagoll Dagom, Els Joglars, Vol Ras, Tricicle i La Cubana. Informació de l'Associació, que té per finalitat potenciar i garantir un estil independent i privat de creació, gestió i difusió d'espectacles teatrals. En català.

Circ Cric - Circ Crac - Tortell Poltrona - Web del Circ Cric, Circ Crac i Tortell Poltrona. Circ Cric: L'Espectacle, Programació, Venda d'Entrades, Història, Galeria, Premsa, Opinions, Recorregut, ... Circ Crac: Què és el Crac?, L'Espai físic, Activitats, On el podem veure?, Un dia al Circ Crac, Programa, Reserves, ... Tortell Poltrona: Història, Espectacles, Galeria, ... En català, castellà i anglès.

FOCUS - Serveis de l'Espectacle - Web de FOCUS - Serveis de l'Espectacle. Teatre On-line. Cartellera, Entrevistes, Promocions, Notícies, Espai Multimèdia, Escenari, Enquesta, Concurs, El Butlletí, Entrades, Serveis d'Empresa, Professionals, Club del Teatre, ... En català i castellà.

Infobolos.com - Web Infobolos.com - Cercador de Recursos per la contractació d'espectacles. Categories: Música, Teatre, Popular, Infantil, Backline, Cine / Publicitat / TV, Varis, Escoles, Management i Comunicació i Dansa. En castellà.

Grup Balañá - Web del Grup Balañá - Cines i Teatres (Novetats, Tívoli, Club Capitol, Borràs i Principal) de Barcelona. Pel·lícules i Obres en cartell, Grup Balañá, Cines Teatres, Preus, Horaris, Descomptes, Butlletí, Notícies, Subscripció, Pròximes estrenes, Ofertes, ... En castellà.

Projecte Ciutat del Teatre - Web del Projecte Ciutat del Teatre (Mercat de les Flores de Barcelona). Els Fòrums, Què és...?, La Comissió, Enllaços, L'Enquesta, Els Comissionats i Bústia de suggeriments. En català.

Premis Max de les Arts Escèniques - Web dels Premis Max de les Arts Escèniques. Història, El Trofeu, Entitats Col·laboradores, Consultes, Empreses Productores, Gabinets de Premsa, Patrocinadors, Reglament, Inscripció, Finalistes, Palmarès Edicions anteriors, Sociedad General de Autores y Editores, ... En castellà.

UTE - Unió de Teatre d'Europa - Web de la UTE - Unió de Teatre d'Europa, organisme creat l'any 1990. Informació, Festivals, Col·loquis, Tallers i Publicacions internacionals es poden consultar on-line.

Gran Teatre del Liceu - Web del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Temporada d'Òpera i Concerts de l'Orquestra Simfònica i Cors del Gran Teatre del Liceu. Programació. Òpera, Concerts i Ballet. Història del Liceu. Anuari des del 1947. Prepara't l'Òpera, ... Inauguració nou Liceu, octubre 1.999 : Informació programació : Òperes i Dansa, Abonaments, ... En castellà, català i anglès.

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Web de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. Serveis i Informació dirigida a ballarins, coreògrafs i professors de dansa del país, Directori d'Escoles de ballet, ... En català.

Ballet Bolshoi - Web oficial del famós Ballet Bolshoi de Moscou. Calendari d'actuacions, venda d'entrades, ...

Estudis de Teatre - Web Estudis de Teatre, una escola internacional dedicada a la formació d'actors i professionals de l'escena.

UniondeActores.com - UniondeActores.com, que pertany a un sindicat fundat l'any 1986, representa tots els sectors de la professió en teatre, cinema, doblatge, ràdio i televisió. La Federación de la Unión de Actores del Estado Español agrupa set sindicats d'actors.

Programadors d'espectacles professionals i espais escènics de Catalunya - Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb una base de dades de Programadors d'espectacles professionals i espais escènics de Catalunya, amb una referència de més de quatre-cents espais en els quals se celebren espectacles de teatre, música o dansa de caràcter professional.

El Cenital - Web de El Cenital - Revista on line sobre Teatre. Actualitat, Nacional, Internacional, Teatre Musical, Llibres, Professionals, Companyies, Teatre per a Nenns, Opinió, Autors, Fons Documental, Autors, ... En castellà.

La Jarra Azul - Associació teatral - Web de l'Associació teatral La Jarra Azul, fundada l'any 1999 amb l'objectiu de crear projectes de difusió de les arts escèniques i audiovisuals. Junta Directiva, Registre socis, Properes activitats, Taller extraescolar, Espectacles, Projectes audiovisuals, Formació de formadors, Fotografies, Currículum, Enllaços, Contactar, ... En castellà, català, anglès i francès.

Euro Festival.net - Web EuroFestival.net amb un Directori molt complet de tots els Certàmens de Teatre i Dansa que es convoquen a Europa cada temporada.

NewCasting.com - Web NewCasting.com - Guia professional d'actors, l'únic lloc gratuït a Espanya que informa als actots i actrius de les dates de les proves de selecció, casting, que realitzen les productores, així com informació dels seus futurs projectes. Cares NewCasting, Escoles d'Interpretació, Sales Alternatives, Festivals de Cinema, Curts i Teatre, Cartellera, Estrenes, Cursos Tècnics, ... En castellà.

Redescena.net - Red Española de Teatros, Auditorios y Circuitos de Titularidad Pública - Web Redescena.net - Red Española de Teatros, Auditorios y Circuitos de Titularidad Pública. Notícies, Cercador, Serveis, Cartelleres de tot Espanya, Teatre, Dansa, Música, Escenaris, Arxiu, Butlletí de Novetats, Recursos, Gires, Socis, Oficina Virtual, Club de la Red, ... En castellà.

Col·legi de Teatre de Barcelona - Web del Col·legi de Teatre de Barcelona. Escola de Teatre fundada l'any 1983. Pla d'Estudis i Calendari de Cursos. Recinte del Poble Espanyol de Montjuïc de Barcelona. En català.

Helena Munné - Estudi de Teatre - Web Helena Munné - Estudi de Teatre. Cursos d'Art Dramàtic, Escenografia, Dansa Clàssica i Balls de Saló. En català.

La Avispa - Llibreria de Teatre - Web de La Avispa - Librería de Teatro. La Llibreria del Món de l'Espectacle: Teatre, Cinema, Televisió, Dansa, Òpera i Sarsuela. Qui som, Cercar Llibre, Dubtes i Costos, Consultes, Cistella de la compra, Fer Comanda, Ofertes, Monogràfics de Teatre, Cine i Càsting, ... En castellà.

FIA - Federació Internacional d'Actors - Web de la FIA - Federació Internacional d'Actors, l'Organisme que representa els sindicats i les associacions d'intèrprets de teatre i cinema, cantants i ballarins de més de 70 països de tot el món. Informació, Notícies, Actualitat, Activitats, Arxiu, Links, ... En francès, anglès, alemany i castellà.

La Comédie Française - París - Web de la prestigiosa Companyia teatral La Comédie Française de París, creada l'any 1681 sota els auspicis de Lluís XIV. La Comedie-Française, Programació, Història, La Troupe, Reserva d'Entrades, La Botiga, Abonaments, Links, Serveis, ... En francès i anglès.

RSC - Royal Shakespeare Company - Web de la RSC - Royal Shakespeare Company. Obres, Informació, Entrades, Serveis, Botiga, Notícies, ... En anglès.

Royal Court Theatre - Londres - Web del Royal Court Theatre de Londres, un dels centres d'exhibició de noves dramatúrgies més importants d'Europa des de que va ser fundat, l'any 1956. Produccions, Compra d'Entrades, El Teatre, Interactiu, Programa de Joves Escriptors, Guia, Internacional, ... En anglès.

Festivals Live.com - Web FestivalsLive.com amb un directori de més de 600 Festivals detallats. Des d'un Cercador s'accedeix a la Informació. En anglès i francès.

Theatre.com - Web Theatre.com. El Teatre que es fa a Broadway - Nova York. Cartellera i Entrades, Notícies, Webs oficials, Club Broadway, Botiga, ... En anglès.

Teatro.it - Web Teatro.it. Completissima base de dades de tot el Teatre que es fa a Itàlia. Cercador per províncies de muntatges, escenaris i festivals. Seccions sobre Londres i Nova York. En italià.

La Teatral.com - Web La Teatral.com. Informació sobre tot el Teatre en castellà que es fa al món. Directori molt complet de Companyies espanyoles i sud-americanes, Estrenes, Fòrums, Xats, ... En castellà.

Playbill - Web Playbill On line, la publicació teatral per excel·lència de Broadway. Informació sobre les obres en cartell a Nova York, Entrevistes, Crítiques, Articles d'opinió, Club exclusiu (de pagament), Ofertes, ... En anglès.

Off Off Off.com - Web Off Off Off.com, la vida cultural més alternativa de Broadway - Nova York. Guia de Teatre, Dansa, Art, Cinema, Ràdio, Performances, ... molt interessant per qui vullgui anar a Manhattan.

Talkin Broadway - Web Talkin Broadway, amb informació sobre el món del Teatre musical de Broadway. Llistat d'Obres, Crítiques, Notícies, Estrenes, Entrevistes, Bandes sonores, Xat, Història, Restaurants, ... En anglès.

TCG - Theatre Communications Group - Web del TCG - Theatre Communications Group, organització que aglutina les companyies i entitats teatrals sense ànim de lucre dels Estats Units i representa més de 400 Sales i 17.000 membres. Novetats i Actualitat. En anglès.

CultureFinder.com - Web CultureFinder.com. Portal Cultural dedicat a les Arts. Centrada en activitats artístiques dels Estats Units, té generosos apartats de Teatre i Dansa. Notícies, Actualitat, Entrades Online, ... En anglès.

Premis Tony de Teatre - Web dels Premis Tony de Teatre, els Oscars del teatre americà. Informació de l'edició actual i de les d'anys anteriors, Notícies, Entrevistes, Fotografies, ... sobre el món del teatre. En anglès.

Mayel - Il·luminació per a Teatre - Web de Mayel - Il·luminació professional per a Teatre i Espectacles. Llum i so, Projectors, Panorames & Par, Electrònica, Truss, Efectes, Làmpades, Ofertes i Flight Cases. En castellà.

INAEM - Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música - Web del INAEM - Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Informació, Convocatòries, Actualitat, Teatre, Música, Dansa, Secretaria de Estado de Cultura i Altres Organismes. En castellà.


ServiTicket - Web de ServiTicket.com de La Caixa - Servei líder a Espanya de Venda d'Entrades per espectacles a través d'Internet. Cinema, Música, Esports, Teatre, Òpera, Dansa, Museus, Parcs Temàtics, ... En català i castellà.

Tel·Entrada - Web del Servei de venda i reserva d'entrades Tel·Entrada de la Caixa de Catalunya. Teatre, Cinema, Dansa, Música i Diversos. També hi ha altres Serveis. En català i castellà.


Fundació La Caixa - Web de la Fundació La Caixa. Agenda, Notícies, Exposicions, Gent Gran, Club Estrella (La Web de la Gent Gran), Alzheimer, Sida, Infància, Cooperació internacional, Col·laboracions en iniciatives socials, Premis, Beques, Educàlia, Activitats educatives, Recursos educatius, Museus de la Ciència, Activitats de la Ciència, Medi Ambient, Arts Plàstiques, Fotografia, Música, Centres Culturals, Mediateques, Biblioteques, Publicacions, ... En català, castellà i anglès.

Centre Cultural Fundació Caixa de Catalunya - La Pedrera - Web de la Centre Cultural Fundació Caixa de Catalunya - La Pedrera - Obra Social de la Caixa de Catalunya, Atenció Social: La Fundació Viure i Conviure, Solidaritat: Fundació Un Sol Món, Medi Ambient: Fundació Territori i Paissatge, Cultura, Butlletins, Agenda, Pressupostos, ... En català, castellà i anglès.

Agenda Cultural - Fundación Yuste - Web de l'Agenda Cultural de la Fundación Academia Europea de Yuste. Exposicions de la Unió Europea, Directori de Museus d'Europa, Festivals de Cine de la Unió Europea, Festivals de Música de tota la geografia europea, entre els quals destaquen els de Bayreuth, Salzburg, Edimburg o Florència. Activitats Teatrals de la Unió Europea, Festivals i Ciutats Culturals de la Unió Europea i Altres Events Culturals i lúdics de la Unió Europea. Fundación Academia Europea de Yuste. En castellà.

La Ruta del Modernisme - Web La Ruta del Modernisme de l'Institut del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida. Informació: Orígens del Modernisme, Símbol del Modernisme,   Any Domènech i Montaner, Rutes del Modernisme: Barcelona, Canet de Mar, Comillas, L'Espluga de Francolí, Olot, Palma, Reus i Tarragona. En català. castellà i anglès.

Sagrada Família - Web del Temple Expiatori de la Sagrada Família. El Temple, Gaudí, Museu, L'Arxiu, Protagonistes, Jocs, Postals, Història, Servei de Records, Regals virtuals, Sala de Premsa, Links, Agenda, Horaris i visites, Donatius, ... En català, castellà i anglès.

Hospital de Sant Pau - Web artística sobre l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Patrimoni Cultural de la Humanitat. Modernisme. Visita Virtual a l'Hospital. En català, castellà i anglès.

Hospital de Sant Pau - Web de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Informació sobre l'Hospital, l'Activitat, La Guia, L'Actualitat, Notícies, Cercador, Bústia, Sobre la Web, 600 Aniversari (1401 - 2001), ... En català, castellà i anglès.

MACBA - Museu - Web del MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Activitats, Amics del MACBA, Col·lecció, Exposicions, Publicacions i Serveis.

CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Web del CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Què és el CCCB?, Serveis, Informació i Premsa, Exposicions, Activitats, Publicacions i Centre de Documentació. En català, castellà, anglès i francès.

MFM - Museu Marès - Escultura i Col·leccionisme - Web del Museu Marès - MFM - Escultura i Col·leccionisme. Museu, La Col·lecció, Exposicions temporals, Activitats, Recerca, Novetats, Serveis, Cercar, ... En català, castellà i anglès.

Museu d'Art de Girona - Web del Museu d'Art de Girona. El Museu, La Col·lecció, Informació, Serveis, Exposicions, Activitats, Agenda, Mapa, ... En català.

Centre Cultural la Mercè - Girona - Web del Centre Cultural la Mercè - Girona. Aula d'Humanitats, Escola Municipal d'Art, Exposicions, Auditori la Mercè, Publicacions, Cursos de Música, Premis Musicals, Ajuntament de Girona, Contacte, ... En català.

Museu Isaac Albéniz - Camprodon - Web del Museu Isaac Albéniz de Camprodon. Informació, Presentació, El Museu, Horaris Museu, Festival Isaac Albéniz (Programació de concerts), ... En català.

Museu de Badalona - Web del Museu de Badalona. Història i continguts, Visites virtuals, Visites al patrimoni històric, Agenda d'activitats, Serveis, Notícies, Horaris i adreça, Botiga, ... En català, castellà, anglès i francès.

Museu del Càntir - Argentona - Web del Museu del Càntir d'Argentona. Informació, Història, Exposicions, Fira de Ceràmica i Terrissa, Festa del Càntir, Activitats, Botiga, Enllaços, ... En català, castellà i anglès.

La Ruta del Cister - Web de La Ruta del Cister. Què és?, Com arribar-hi?. Suggeriments, Webs de la Ruta, L'Alt Camp, La Conca de Barberà, L'Urgell, Santes Creus, Poblet, Vallbona de les Monges, La Ruta a peu, Galeria d'Imatges, Agenda / Festes, Natura, Cultura i Lleure, Activitats, Restaurants, Allotjaments, Vins i Caves, ... En català, castellà, anglès i francès.

Sant Miquel del Fai - Web de Sant Miquel del Fai. Situació, Recorregut, Activitats, Escola de Natura, Espai Natural Sant Miquel del Fai, ... En català.

Museu de la Conca de Dellà - Web del Museu de la Conca de Dellà - Parc Cretaci - Isona (Pallars Jussà). Museu, Paleontologia, Ciutat Romana, Dinosaures, Patrimoni Historicoartístic, Patrimoni Natural, Serveis, ... En català, castellà, anglès i francès.

Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig - Web del Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig, que pertany al Sistema del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Situació, Informació bàsica, Informació Escoles, Punts de visita, Imatges, Botiga del Museu, Links, ... En català, castellà i anglès.

Camí dels Bons Homes - Web del Camí dels Bons Homes - Els Càtars. Benvinguda, Mapa, Etapes, Serveis, Consells, Links, ... En català, castellà, francès i anglès.

Ciutat de les Arts i les Ciències de València - Web de la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València - Ciència, Imatge i Arquitectura. Un enclavament d'oci, arquitectura i saber únic a Europa. L'Hemisfèric: Cine IMAX, Planetari i Làser i Museu de les Ciències Príncipe Felipe. Notícies, Tarifes i Horaris, Activitats, Serveis, Accessos, Arquitectura, Infociutat i Galeria. En valencià, castellà i anglès.

Publicacions - Ajuntament de Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona amb totes les Publicacions municipals. Barcelona Metròpolis Meditarrània, La Municipal, Barcelona Economia, Barcelona Informació, ... Catàleg de llibres per índex alfabètic i temàtic, Catàleg de videos, Notícies sobre el món editorial, Imatge Gràfica Municipal, ...

La Xarxa - Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya - Web de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. Qui som?, Agenda, Pobles, Platea Jove, Catàleg, Activitats, Bústia, Fundació Xarxa, ... En català.

Centre Cultural La Farinera del Clot - Web del Centre Cultural La Farinera del Clot. Serveis, Definició, Gestió, Història, Arquitectura, ...

Casa Golferichs - Web de la Casa Golferichs. El Xalet, L'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca i L'Annex - Un Espai per a Joves. Informació de totes les activitats que s'hi poden practicar.

La Casa Elizalde - Web de La Casa Elizalde. Cursos, Exposicions, Dansa, Música, Poesia i Contes per a adults, Espectacles infantils, Itineraris i Rutes, Cessió d'espais, Calendari, Mapa, Destaquem, ... En català, castellà i anglès.

Federació de Diables i Dimonis de Catalunya - Web de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya. El món dels Diables, Serveis, Notícies, Agenda, Comissions, Membres, Contacte, Enllaços, Cercador, ... En català.

Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya - Web de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Novetats, L'Agrupació, Revista, Botiga, Gegants Agrupació, Mapa de les Colles, Ciutat Gegantera, Calendari i Enllaços. En català, castellà, Anglès i francès.

Coordinadora de Geganters de Barcelona - Web de la Coordinadora de Geganters de Barcelona. Què és la Coordinadora?, Història dels Gegants, Barcelona, ciutat de gegants, Exposició "Gegants", Gegants de Barcelona, Mercè, Contacta, ... En català.

Grallers.org - Web Grallers.org, sobre la gralla i el món graller. Activitat grallera, Bibliografia, Discografia, Tipus de gralles, El timbal, Compositors, Músiques, Partitures, Mercat graller, Enllaços, Webs, Recomanem, ... En català.

Guía de Editores de España - Web de la Guía de Editores de España. Directori d'Editorials d'Espanya, amb recerca per inicials i ordre alfabètic, Recerca d'Editorials per especialitat, Recerca de títols editats a Espanya, Secció Llibreria, Fires, Fires del Llibre, Institucions, Informació, Comandes, ... En castellà.

Diaz de Santos - Llibreria Científico-Tècnica - Web de Diaz de Santos, Llibreria Científico-Tècnica a la Xarxa, una gran Web de llibres on s'hi pot trobar quasi tot. Llibres, Revistes, Edicions, Facsímils, Fires i Congressos, Píldores Empresarials, Clients amb Clau, ... En castellà, català, gallec, euskera i anglès.

Laie - Llibreria Café - Web de Laie - Llibreria Café. Qui som, Portada, Cercar, Novetats, Recomanem, Tema del mes, Fòrum, Activitats, Ofertes, Links, Butlletins, Notícies, Compres online, Café i Bústia. En català i castellà.

Llibreria Altaïr - Web de la Llibreria Altaïr, especialitzada en Viatges, Antropologia i Natura. Què és Altaïr?, Llibreria, Novetats, Activitats, Links recomanats per Altaïr, Bibliografies, Distribució, Taulell d'anuncis i Bústia. En català, castellà i anglès.

Llibreria la tralla - Web de la Llibreria la tralla de Vic. Novetats, Últimes notícies, Llibres locals, Enllaços, Cercadors de llibres, Novetats literàries, Llista dels més venuts, ... En català.

Mapalocal.com - Edicions Vilalta - Web Mapalocal.com - Edicions Vilalta. Mapes, Guies, Carreres (Callejeros) d'Espanya, Cartografia, Atles, Rutes, Ciutats, Ajuntaments d'Espanya, Edicions, SVG, GPS, Mapes per encàrrec, Descarregar, Enllaços, Guia Campsa, Mapes interactius, Món, Cartografia digital, Catalunya, Guia del món, MapQuest, ... En castellà.

Inlibris - Directori de recursos literaris - Web Inlibris - El Directori Literari de Badosa.com. Directori de recursos literaris amb més de 60.000 enllaços. Cercador, Textos, Autors, Llibres, Agents, Revistes, Premis, Editors, Diccionaris, Llibreries, ... En català, castellà i anglès.

Library and Information Science Resources - Directori mundial de Biblioteques - Web Library and Information Science Resources - Directori mundial de Biblioteques. Recursos Generals, Biblioteques Nacionals, Directoris de Biblioteques, Biblioteques Digitals, Catàlegs Online, ... En anglès.

Biblioteca de Catalunya - Web de la Biblioteca de Catalunya. Què és la BC?, Serveis a l'Usuari, BC News, Fons i Col·leccions, Consulta de Catàlegs, Serveis Professionals, Edicions, Projectes, Recursos Internet, Exposicions Interactives, Un Passeig per la BC, Mapa Web, CCC - Catàleg Col·lectiu de Catalunya, ... En català.

Biblioteques Públiques - Web del Servei de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona. Informació general, Guia de Biblioteques, Servei de Boblioteques, Notícies, Projectes i programes i Biblioteca electrònica.

Amazon.com - Web d'Amazon, la Llibreria On-line més gran del món. Va ser la primera botiga de llibres a Internet, havent diversificat després la seva oferta a d'altres productes de consum. Ofereix resums i buscadors. En anglès.

Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya - Web del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. Col·legi, Vocalia, Grus de treball, Cursos, Serveis, Publicat, Bibcat: Llista electrònica d'informació i debat en el camp de les ciències documentals, ... En català.

CCC - Catàleg Col·lectiu de Catalunya - Web del Catàleg ol·lectiu de Catalunya (CCC) de la Biblioteca de Catalunya. Biblioteca de catalunya, Biblioteques Públiques, Biblioteques Universitàries, Tots els Catàlegs, Biblioteques Especialitzades, Biblioteques Patrimonials, Cerca amb Selecció per Àmbit Geogràfic i Selecció per Temes, ... En català.

Gremi de Llibreters de Mallorca - La Web del Gremi de Llibreters de Mallorca. Qui som?, Agenda, Llibreries, ... En català.

Contracultura - La Web de la contracultura. Diferent. Políticament incorrecta. En castellà.

La Ciencia es divertida - Web de divulgació dels aspectes més lùdics de la ciència.

Escritoras.com - Escrit per Dones - Web Escritoras.com, dedicada a la literatura escrita per dones, on s'hi poden trobar més de 150 escriptores de l'Estat espanyol amb la biografia i relació dels llibres que han publicat. Tertúlies literaries, intercanvi de llibres, crítiques, notícies, ... En castellà.

Women Writers.net - Web Women Writers.net, completa guia de Dones escriptores amb una gran quantitat de Links. En anglès.

Escritores.org - Web d'Escritores.org. Portada, Recursos, Tallers, Correcció, Llibreria, Edició, Guia d'Editors, amb més d'un milió de llibres editats a Espanya, Textos de suport, Bibliografia recomanada, ... En castellà.

Escuela de Escritores.com - Taller de Escritura - Web Escuela de Escritores.com - Taller de Escritura. Novetats, Preguntes freqüents, Cursos: virtuals, presencials i per a empreses, Servei de Correcció, Fòrums, Concursos Literaris, Publicacions, Activitats, Recursos per a Escriptors, Butlletí de novetats, Informació, Notícies literàries, ... En castellà.

Premis Nobel - Nobel e-Museum - Web oficial dels Premis Nobel de The Nobel Fundation. Alfred Nobel, Història, Premis de: Física, Química, Medicina, Literatura, Pau i Ciències Econòmiques. Cerca, Lectures, Vídeos, Cerimonies, Actualitat, The Nobel Museum, Notícies, Entrevistes, Activitats, ... En anglès.

The Nobel Prize Internet Archive - Web The Nobel Prize Internet Archive - Premis Nobel. Alfred Nobel, Història, Premis Nobel de: Física, Química, Medicina, Literatura, Pau i Ciències Econòmiques, Enllaços, Informació de les edicions anuals, Cerca, Jocs, Actualitat, ... En anglès.

Premis Pulitzer - Web oficial dels Premis Pulitzer, que conté un arxiu Web personal amb tots els autors que han guanyat aquest prestigiós guardó creat l'any 1917. Informació de les edicions anuals. En anglès.

BN.com - Barnes & Noble - Web de la Llibreria On-line BN.com - Barnes & Noble, amb una gran quantitat de productes culturals i multimèdia. En anglès.

MoMA - The Museum of Modern Art - Web del MoMA - El Museu d'Art Modern de Nova York. Calendari, Agenda, La Col·lecció, Visitant el Museu, Informació sobre el MoMA, Cerca de Recursos, Publicacions, Suport, Botiga Online, Notícies, ... En anglès.

Museu de L'Ermitage digital - Web del Museu de l'Ermitage de Sant Petesburg (Rùssia) - The Hermitage Museum, fruit de la col·laboració entre el Museu de l'Ermitage i I.B.M. Digitalització dels fons artistics per part del laboratori multimèdia Image Creation Studio. Informació, Col·leccions, Exposicions, Història, Nens i Educació, Col·lecció Digital, Cerca ràpida, Novetats, Visita Virtual, Botiga, ... En anglès i rus.

Biblioteca de la UAB - Web de la Biblioteca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Pàgina Jurídica - UdG - Web "Pàgina Jurídica" sobre recursos jurídics, feta des de la UdG - Universitat de Girona. Dret espanyol a Internet. Index de Recursos sobre Dret espanyol. Presentació, Legislació, Jurisprudència, Llibreries Jurídiques, Webs jurídiques, Institucions polítiques, Facultats i Instituts, Col·legis Professionals, Dret hispanoamericà, Cercador, Novetats, Al dia, Notícies, Portals, ... En català, castellà i anglès.

Projecte Norm@ Civil - UdG -  Web Projecte Norm@ Civil. Tota la legislació civil catalana a Internet a text complet. Projecte realitzat per l'Àrea de Dret civil de la UdG - Universitat de Girona. Novetats, Legislació civil catalana, Legislació civil estatal, Jurisprudència civil del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Cercador, Altres recursos i Organització. En català.

Associación Internacional de Derecho de Familia - Web de la Associació Internacional de Dret de Família - International Society of Family Law. Cercar, Butlletí de Notícies, Informació per als socis, Publicacions, Entrevistes, Materials, Interessant, ... En castellà.

Noticias.Juridicas.com - Web Noticias.Juridicas.com - Notícies Jurídiques, de l'Editorial Bosch. Base de Dades de Legislació amb Jurisprudència. Text vigent de la Legislació Estatal i Territorial. En castellà.

Intercodex - Llibreria Jurídica - Web de la Llibreria Jurídica Intercodex. Llibres Jurídics i Llibres de Dret, Novetats, Cerca de Llibres, Editorial Reus, Enllaços, Articles, Humor, Comandes, ... En castellà.

Xarxa de Biblioteques Populars - Web de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Diputació de Barcelona.

Edicions Destino - Web d'Edicions Destino. Carta de l'Editor, Col·leccions (En català i castellà), Top 10 Destino, Novetats, Venda Internacional, Consultes, Cerca, Propers llançaments, Infantils, Autors, Títols, Premis: Nadal, Josep Pla, ... En castellà.

Arte en Barcelona - Web Arte en Barcelona. Cercador d'Art a Barcelona. Galeries, Artistes, Beques, Concursos, ... En castellà.

Literatura interactiva - Web Literatura interactiva, creada des de l'Institut de l'Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Novel·les interactives, Fòrums, Eines de creació per ordinador, ...

Fundació Joan Miró - Web de la Fundació Miró de Barcelona. Tot sobre la Biografia i l'Obra de Joan Miró : Inicis, Surrealisme, Revolta i Plenitud. Pintura, Escultura, Tapís i Ceràmica.

Fundació Antoni Tàpies - Web oficial de la Fundació Antoni Tàpies, situada al carrer d'Aragó 255 de Barcelona. Fundació Antoni Tàpies, Activitats, Informació general, Antoni Tàpies, Biblioteca, Amics de la Fundació, Llibreria i botiga, E-mail, ... En català, castellà i anglès.

Connect-Arte - Fundació Antoni Tàpies - Web de Connect-Arte - Art & Cultura online. Novetats, Galeries, Links, Exposicions, entre elles les que es fan a la Fundació Antoni Tàpies, la Sala Gaspar, ... En castellà.

Art Barcelona - Associació de Galeries - Web d'Art Barcelona - Associació de Galeries. Què és Art Barcelona, Galeries, Artistes, Mailing, Links, Mapa, ... En castellà.

Parc Científic de Barcelona - Web del Parc Científic de Barcelona, situat al Campus de Pedralbes. La Fundació del Parc Científic de Barcelona està formada per la Universitat de Barcelona (UB), la Fundació Bosch i Gimpera i la Caixa de Catalunya.

Parc Tecnològic del Vallès - Web del Parc Tecnològic del Vallès. Meteorologia, Companyia, Worldtech, Directori tecnològic, Buscador, Empreses, Serveis, Sol·licitud d'informació, Ajuda i Central de Serveis. En català, castellà i anglès.

Filmoteca de la Generalitat - Web de la Filmoteca del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Oficines i Sales de Projeccions, Biblioteca de cinema, Cicles de programa - Barcelona, Cicles de programa - Resta de Catalunya i Adreces d'interès.

Rosa Sensat - Web de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Presentació, Cursos, Agenda, Grups de Treball, Publicacions, Biblioteca, Escola de Català, Assesorament, Recursos, ...

Museo del Prado de Madrid - Web del Museo del Prado de Madrid. Informació general, Història, Visita virtual, Activitats, ... En castellà.

Catálogo - Llibres nous per Internet - Web d'un un servei editorial amb seu al barri barceloní de Gràcia que ofereix llibres nous a baix preu, procedents de restes d'edició d'editorials de renom.

Museu Picasso - Barcelona - Web del Museu Picasso de Barcelona. El Museu, La Col·lecció, Exposicions, Serveis, Cercar, ... En català, castellà i anglès.

Pablo Picasso - Web sobre el genial pintor Pablo Picasso. Història, Exposicions, Galeria, Botiga, Cerca, Links, Contacte, ... En anglès.

Museu Picasso Virtual - The On-line Picasso Project, una completíssima Web sobre Picasso. Vida, Obres, Museus, Cine, Notícies, Llibres, Digitalització d'imatges, ... En castellà i anglès. També amb algunes parts en català (Pàgina principal i Museu Picasso de Barcelona) i en francès.

Enciclopèdia Catalana - Web del Grup Enciclopèdia Catalana. Fundació, Novetats, CD-Roms, Catalunya en Línia (només per subscriptors), Enciclopèdia Catalana, Llibre català, Edicions Proa, Editorial Pòrtic, Editorial La Galera, Text, Gran Diccionari de la Llengua Catalana - EC, ... En català.

Fundació Congrés de Cultura Catalana - Web de la Fundació Congrés de Cultura Catalana. Qui som?, Què fem?, Què saps?, Enllaços, Agenda, ... En català.

TERMCAT - Web TERMCAT - Societat de la Informació, Noves Tecnologies i Internet. Biblioteca i Diccionari terminològic que recull prop de 2.000 termes en català, castellà, francès i anglès relacionats amb les Noves Tecnologies. Accés per títol, autor i àrea temàtica de coneixement. En català.

Salc - Servei d'Autoformació en Llengua Catalana - Web del Salc - Servei d'Autoformació en Llengua Catalana de la Universitat Pompeu Fabra. Què és el SALC?, Treballa al SALC i Acredita els teus coneixements de català.

PELC - Programa d'Ensenyament de la Llengua Catalana - Web del PELC - Programa d'Ensenyament de la Llengua Catalana de la Universitat de les Illes Balears.

Serveis Lingüístics - Departament de Justícia - Web dels Serveis Lingüístics del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Formularis, Diccionaris personalitzats Word, Criteris Lingüístics, Autoaprenentatge nivell B català, Vocabulari de Dret Penal i Penitenciari, ...

Diccionari de la Llengua Catalana - Institut d'Estudis Catalans - Web del Diccionari de la Llengua Catalana de l'Institut d'Estudis Catalans. Cercador.

Diccionari de la Llengua Catalana - Enciclopèdia Catalana - Web del Diccionari de la Llengua Catalana de l'Enciclopèdia Catalana. Cercador i Enllaç amb els Diccionaris de l'Enciclopèdia.

Diccionari Català-Valencià-Balear - Web del Diccionari Català-Valencià-Balear de l'Institut d'Estudis Catalans. Cerca on line de paraules.

Cercamots - Web Cercamots del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona. Cercador de termes per tipus de cerca i vocabulari.

Associació Congrés de Cultura Catalana - Web de l'Associació Congrés de Cultura Catalana. Propostes, Federació per a la Llengua, Fòrum per a l'Autodeterminació, Fòrum Sindical, Centre de Recerca, Agenda, Dades d'Interès, Història, ... En català.

Agència EFE - Catalunya - Català en línia - Web el Català en línia de l'Agència EFE - Catalunya. Benvinguda, Què és el Català en línia?, Fonts documentals, Qüestions de llengua: Cerques, Ortografia, Gramàtica, Nous termes, Preguntes més freqüents, ... En català.

Biblioteca Nacional de Catalunya - Web de la Generalitat de Catalunya sobre la Biblioteca Nacional de Catalunya. Informació, Catàleg en línia, Col·leccions, Projectes, ...

Fundació Castells Culturals de Catalunya - Web de la Fundació Castells Culturals de Catalunya. Visites, Activitats Culturals, Activitats per Escoles, Notícies, Documentació, Organització, Allotjament, Art, Literatura, Música, ... En català, castellà i anglès.

Cantades d'Havaneres - Web amb informació sobre les Cantades d'Havaneres que se celebren a Catalunya, amb el seu calendari, amb municipi, horari, lloc i informació. En català.

Biblioteca Nacional de Espanya - Web de la Biblioteca Nacional de Espanya del Misisterio de Educación i Cultura.

Biblioteca General - Web de la Biblioteca General de l'Ajuntament de Barcelona.

Real Academia Española - Web de la Real Academia Española. Informació Institucional, Notícies acadèmiques, Fundació pro Real Academia, Banc de dades, Diccionaris, Recursos i Recursos d'Investigació. En castellà.

Enciclopedia Universal Micronet - Web de Micronet, amb la seva Enciclopèdia Universal Multimèdia, l'obra multimèdia en llengua espanyola més completa i actualitzada del mercat.

Enciclopèdia Britànica - Web de la prestigiosa Enciclopèdia Britànica, que ofereix accés gratuït a tot el seu extens contingut.

Museu del Louvre de Paris - Web del Museu del Louvre de Paris. Palau i Museu, Les Col·leccions, Publicacions, Informacions pràctiques, Exposicions temporals, ... En castellà, francès, anglès i japonès.

Terra - Cultura - Web de Cultura de Terra. Literatura, Llibres, Xats, Fòrums, Actualitat, En portada, Última hora, Taulells, Participa, ... En castellà.

Fundació Gala-Salvador Dalí - Web de la Fundació Gala-Salvador Dalí. Notícies, Mapa Web, Salvador Dalí, La Fundació, La Col·lecció, Els 3 Museus (Figueres: Teatre-Museu Dalí, Púbol: Casa-Museu Castell Gala Dalí i Portlligat: Casa-Museu Salvador Dalí), Serveis i Activitats, Amics dels Museus, Botiga, Teatre-Museu Dalí de Nit, ... En català, castellà, francès i anglès.

The Dali Virtual Museum of Art - Web del Museu virtual Dalí amb una gran quantitat d'obres del genial pintor amb molta informació sobre les mateixes (detalls, títol, dimensions, tècnica, data de realització i el Museo on es troven), així com fotografies de diferents moments de la vida de Dalí.

Fundación Federico García Lorca - Web de la Fundació FGL - Federico García Lorca. Centenari (1998). Fundació: Amics de la Fundació, Centre d'Estudis, Butlletí, Huerta de San Vicente i Botiga FGL. En castellà i anglès.

Institut Cambó - Web de la Fundació Privada Institut Cambó. Patronat de l'Institut i Consell Assessor. Estudis Clàsssics: Fundació Bernat Metge, Fundació Bíblica-Catalana, Fundació Hebraico-Catalana i Altres publicacions. Estudis Polítics: Wokshops i Publicacions. En català, castellà, anglès i francès.

Fundació Mies van der Rohe - Web de la Fundació Mies van der Rohe. La Fundació, El Pavelló, Premis d'Arquitectura Mies van der Rohe, Docomomo, Càtedra, Programes, Botiga i Correu. En català, castellà i anglès.

Grup 62 - Web del Grup 62. En Català: Edicions 62, Editorial Empúries, Racc 62, Descobrir, Central del Llibre Català i Llibreria del Raval. En castellà: Ediciones Península, Muchnik Editores, Revista Península, Revista Altair, Editorial 62 i Distribuciones de Enlace. Molta informació i notícies sobre totes les seves publicacions, llibres, ensenyament i enciclopèdies, Cercador, enllaços i recomanacions, ... En català i castellà.

Grans Obres Edicions 62 - Web Grans Obres Edicions 62, amb el catàleg de les Obres Històriques, de consulta i complements ("Història de Catalunya", "Gran Larrousse Català", "Enciclopèdia de la llengua catalana", etc...). En català.

Museu del Joguet de Catalunya - Figueres - Web del Museu del Joguet de Catalunya de Figueres. Prop de 4.000 Jocs i Joguines de totes les èpoques. Informació i Horaris. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

FNAC - España - fnac.es - Web de FNAC - Espanya - fnac.es. Llibres, Discos, DVD-Vídeo, Software, Noves Tecnologies, Entrades, Actualitat, Cerca ràpida, Sala Multimèdia, Compres, Entrega ràpida, Club Cultura, Novetats, ... En castellà.

VIPS - Web de VIPS. Qui som, Grup Vips, Botigues, Sala de Premsa, Mapa Web, Solidaritat, Contacta, ... En castellà i anglès.

InfoCOC - Club Oci i Cultura - Web d'InfoCOC - Club Ocio y Cultura. Registra't, Què és COC, Preguntes COC, Propostes, Locals (FNAC, Cines Renoir, ...), Participa, Correu, ClubCultura, Ofertes i Activitats, ... En castellà.

ClubCultura.com - Web de ClubCultura.com, la Revista del Club Ocio y Cultura, amb quatre revistes temàtiques d'actualitat: Club Cine, Club Música, Club Literatura u Club Fotografia. En castellà.

Editorial Empúries - Web de l'Editorial Empúries, del Grup Edicions 62 - Central del Llibre Català.

Llibreria del Raval - Web de la Llibreria del Raval del carrer Elisabets, 6 de Barcelona. Informació del seu extens catàleg de llibres.

Círculo de Lectores - Web Círculo Digital del Círculo de Lectores. Llibres, Música, Jove, Multimèdia, Autors, Buscar, Mapa, Cuéntenos i Notícies on-line de l'Agència Efe. Círculo.es - El Club dels Llibres a Internet. En castellà.

Llibreria Crisol - Web de la Tenda Virtual de la Llibreria Crisol amb informació sobre Llibres, Discos, Videos, Multimèdia, CD-Roms, Debats sobre llibres, Tramesa de catàlegs personalitzats, Llibres signats pels autors, Actes, Notícies, Seleccions temàtiques actualitzades regularment, Accés a sis catàlegs de les obres més llegides, ... És una divisió del Grup Prisa. En castellà.

eBlast - Encyclopedia Britannica - Web de l'Encyclopedia Britannica amb el Servei anomenat eBlast, amb més de 125.000 links, els quals estan organitzats per temes i funcionen com a referències de qualitat sobre els temes més cercats per nens en edat escolar. La base de dades està composta per una selecció de les millors adreces per fer investigacions a la xarxa. En anglès.

Aranzadi - Web interactiva de l'Editorial Aranzadi d'especial interés per estudiants de dret i advocats, amb una gran base de dades on-line de Legislació (Estat Espanyol i Comunitats Autònomes) i jurisprudència (del Tribunal Suprem, Tribunal Constitucional i de la resta dels Tribunals amb el texte complet des del 1978 i referències des del 1929).

vLex - Web de l'Editorial Jurídica vLex. vLex, vLex en obert, Accés Clients, Atenció al Client, Documents, Fonts, Ja a vLex, Continguts, Productes, Avantatges, Qui som, Novetats a vLex, Base de dades de Legislació, Jurisprudència, Llibres i Revistes, Contractes i Formularis, Notícies, Convenis col·lectius, ... En castellà i anglès (versió reduïda).

Editorial Larousse - Diccionari creat pels Internautes - Web de l'Editorial Larousse que, entre altres serveis, invita els internautes a participar en la creació d'un diccionari interactiu aportant-hi paraules i definicions pròpies, fins i tot en argot i sense distinció de lloc geogràfic.

Salvat digital - Editorial Salvat - Web de l'Editorial Salvat. Cultura General, Natura i Ciència, Viatges, Salut i Dieta, Música i Cine, Multimèdia (Enciclopèdia Salvat Multimèdia) i Cursos.

Llibreria Virtual Papiros - Web de la Llibreria virtual Papiros, especialitzada en llibres d'Informàtica (més de 2.000 títols). En castellà.

Atelier Libros Jurídicos - Atelier Editorial - Web d'Atelier Libros Jurídicos - Atelier Editorial - Llibreria i Editorial Jurídica. Serveis, Catàleg, Editorial Atelier, Ofertes, Temes d'Actualitat, Butlletí, Cercador, Destaquem, Contacte, ... En castellà.

Lateral - Revista de Cultura - Web Lateral - Revista de Cultura. Presentació, Darrer número, Números anteriors, Debats, Subscripcions, Agenda, Enllaços, La Guia, e-mail, ... En castellà.

Van Gogh - Web The Vincent Van Gogh Information Gallery, amb tota la informació sobre la vida i l'obra del gran pintor.

Linguapax - Web del projecte internacional Linguapax, que coordina el Centre Unesco de Catalunya. Es tracta d'un programa que promou la cultura de la pau a través de l'educació plurilingue i el respecte a la diversitat linguística. Versions en català, castellà, francès i anglès.

Enciclopèdia Encarta  - Web d'Encarta, la prestigiosa Enciclopèdia interactiva de Microsoft. Consulta, Diccionari Web, Tema de la setmana, Eines de consulta, Diccionari, Categories, Encarta al món, Portal msn.es: Altres vincles, Seccions especials, Hotmail, Cercar, ... En castellà.

Geometry - Web de Geometry - "El centre del Coneixement online". Cerca classificada per temes: Matemàtiques, Física, Astronomia, Química, Ciència, Tecnologia, Informàtica i Internet, Esports, Nobel, Artistes, Atletes, Autors, Celebritats, Compositors, Científics, Medi Ambient, Psicologia, Religió, Salut, Folòsofs, ... En anglès.

Cúspide - Web de Cúspide, que es dedica als llibres de caràcter científic i tècnic.

Mundilibro - Web de la Llibreria virtual Mundilibro, amb un bon servei d'informació bibliogràfica i que subministra llibres, encara que no siguin a la seva base de dades.

Anticuaria - Web de la Llibreria Anticuaria, que compra llibres antics i moderns, biblioteques, mapes, gravats, postals, arxius, ... Té un gran índex de novetats.

Galaxia Gutenberg - Web de l'Editorial Galaxia Gutenberg, que ofereix un extens catàleg dels seus productes. En castellà.

Anaya Interactiva - Web d'Anaya Interactiva amb les seves Enciclopèdies culturals. Museus, Art, Cosmos, Guies Virtuals (Guia de Cine), ... Anaya.es.

NASA - Web oficial de la NASA. Moltíssima informació. Articles científics, Informació de l'estació espacial internacional, Les Missions, Multimedia Gallery, NASA Television, Imatges des de l'espai, Canvi Climàtic, Imatges via satèl·lit, ... En anglès. Missió de la Mars Polar Lander - Sonda d'exploració de Mart. Associació d'aficionats Societat Planetària, per inciativa de la qual es va posar un micròfon a la Mars Polar Lander.

Space.com - Web Space.com - Informació espacial. Notícies, Missions, Jocs, Entreteniment, Ciència ficció, Space Links, Top Stories, Cerca, Ciència i Astronomia, Spaceshop, ... En anglès.

The Aerospace Corporation - Web de The Aerospace Corporation. Notícies, La Corporació, Programes: Llançaments a l'espai, Satèl·lits, Sistemes de Control i Desenvolupament Tecnològic. Serveis: Civil & Comercial, Solucions en Recerca & Tecnologia i Patents & Software. Comunicacions: Conferències & Seminaris, Publicacions, Educació i Notícies. En anglès.

IAC - Institut d'Astrofísica de les Canàries - Web de l'Institut d'Astrofísica de les Canàries - IAC, una de les institucions científiques més prestigioses del món. Informació per als aficionats a l'astronomia. Fons documental i projectes de formació, Informació sobre el maneig de telescòpis o l'observació del cel, ... En castellà i anglès.

AstroRed - Astronomia a Internet - Web AstroRed, amb abundant documentació relacionada amb l'Astronomia, l'Astrofísica, l'Astroinformàtica i notícies sobre novetats astronòmiques. Història de les efemèrides més importants, Concurs i molta informació.

AAAGI - Agrupació d'Afeccionats a l'Astronomia de Girona - Web de l'AAAGI - Agrupació d'Afeccionats a l'Astronomia de Girona - Informació sobre Astronomia. Portada, Activitats, Membres, Enllaços, Fotos, Apunta-t'hi i E-mail. En català.

GEA - Grup d'Estudis Astronòmics - Web de GEA - Grup d'Estudis Astronòmics. Què és GEA?, Informació meteorològica, Software astronómic, Producció científica, Recursos astronómics, Contaminació lumínica, Planetària, Asteroides, Satèl·lits, Variables, Ensenyament i Divulgació, Proposta d'Observació, ... En català i castellà.

IBM Research - Web d'IBM Research, amb els seus projectes de recerca sobre tecnologia informàtica.

MIT - Massachusetts Institute Technology - Web del MIT - Massachusetts Intitute Technology, un dels més prestigiosos centres d'investigació mundial que, entre d'altres, també té projectes centrats en la informàtica i Internet.

ICTnet - Institut Català de Tecnologia - Web de l'ICT - Institut Català de Tecnologia. La Comunitat dels Professionals. Serveis, Comunitats: l'Empresa i Districtes Professionals, Novetats, Activitats i Àrea de Membres. TerraBit - CEIA. En català, castellà i anglès.

WITSA - World Information Technologies and Services Aliance - Web de la WITSA - World Information Technologies and Services Aliance. Centre de Premsa, Notícies, Articles, Links, Activitats, Actualitat, ... En anglès.

Fundació Videoteca dels Països Catalans - Web de la Fundació Videoteca dels Països Catalans. Què fem, Vídeos editats, Full de comanda, La Gran Videoteca dels Països Catalans, Gent i paisatge, Origen i identitat, Conèixer els Països Catalans, L'Art, La Música, El Teatre, L'Audiovisual, Viure i escriure, Els grans noms de la literatura catalana, L'Esport, Cultura popular i tradicional, Natura, territori i medi ambient i Ciència i Tecnologia, ... En català.

Alpha & Galileo - Ciència per als mitjans de comunicació - Web amb un servei d'informació de la ciència europea orientat als mitjans de comunicació. En fase de proves fins l'any 1999. En anglès, francès, alemany, italià i castellà.

Museu de la Ciència - Web del Museu de la Ciència de la Fundació de La Caixa.

CRAM - Fundació per a la Conservació i la Recuperació d'Animals Marins - Web del CRAM - Fundació per a la Conservació i la Recuperació d'Animals Marins. Qui som?, Què és el CRAM?, Com col·laborar?, Cursos i Conferències, Contactar, Voluntariat, Vine a veure'ns, Notícies, Programa conservació mamífers marins, Educació i sensibilització ambiental, Programa conservació tortugues marines, Programa conservació ecosistemes, ... En català.

Biblioteca Digital de Catalunya - Catàleg Cibernètic Universitari - CBUC - Web de la Biblioteca Digital de Catalunya del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya - CBUC, amb un catàleg de més de 2 milions de documents bibliogràfics de tot tipus per la seva consulta per Internet.

REBIUN - Xarxa de Biblioteques Universitàries Espanyoles - Web del Projecte REBIUN - La Xarxa de Biblioteques Universitàries Espanyoles de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). Catàleg General i Catàleg de Publicacions Periòdiques. En català, castellà, euskera, gallec, francès, anglès i portuguès.

Biblioteca del Consorci El Far - Web de la Biblioteca del Consorci El Far. Biblioteca temàtica dedicada al mar, la navegació i el litoral. També hemeroteca, cartoteca i videoteca. En català.

TerraBit - CEIA - Web de TerraBit - CEIA - Centre d'Estudis d'Informació Ambiental. Serveis Generals del CEIA: Qui som?, Publicacions i Projectes, Formació, Conferències i Fòrums, Ciutat Global, ... Robot Verd: Recursos d'Informació, L'Ambient als mitjans, Experts i Entitats i Eines. Comunitat Virtual: l'Actualitat a Debat, Butlletí-e del CEIA, Llistes de distribució, @gratuit, ... Cercador Integral, Novetats, Informació d'interès, ... En català, castellà i anglès.

Fundació Catalana per a la Recerca - Web de la Fundació Catalana per a la Recerca, al servei de la societat. Informació sobre premis, beques, projectes i activitats. Enllaços a molts recursos d'universitats, centres de recerca i institucions públiques d'arreu de món. Accés a publicacions oficials i als seus sumaris.

Ateneu Igualadí - Web de l'Ateneu Igualadí. Informació per als socis, SARTC - Fira d'Art de l'Anoia, Activitats, Informació general, ... En català.

Freelang.net - Web de Freelang.net - Recursos gratuïts per traduccions. Programes Diccionaris freeware, Traduccions de i a moltes llengües, Descàrregues, FAQ, ... En castellà. Diccionaris català - anglès i català - castellà - Freelang.net - En anglès.

TraduceGratis.com - Web de TraduceGratis.com - Els Millors Traductors, Diccionaris i Cursos d'Idiomes gratis. Traductors, Diccionaris, Cursos, Altres, Notícies, Fòrums, Botiga virtual, ... En castellà i anglès.

ACT - Agrupació de Centres especialitzats en Traducció - Web d'ACT - Agrupación de Centros especializados en Traducción. Empreses associades, Enllaços, Documents, Notícies, Fotos, Correu, ... En castellà i anglès.

Babel Fish - Traduccions - Web de Babel Fish d'Altavista. Traduccions de diverses llengües d'origen a altres tantes llengües de destí. Una eina interessant. En anglès.

Babylon - Traducció i Diccionaris - Web de Babylon, el programa de traducció en un sol clic. Babylon és un software fàcil i intuitiu de traducció i diccionaris en més de 50 idiomes. En castellà i molts altres idiomes.

Musaelia - Portal de Museus - Web Musealia - Portal de Museus. Actualitat, Museus, Directori, Exposicions, Especials, ... En català.

MAC - Museu d'Arqueologia de Catalunya - Web del MAC - Museu d'Arqueologia de Catalunya. Barcelona, Tarragona, Girona, Empúries, Ullastret, Olèrdola i CASC - Centre d'Arqueologia Subaquàtica de Catalunya. Accés, Informació general, Visita al Museu, Activitats, Serveis i Exposicions. En català.

Museo Nacional Arqueològic de Tarragona - Web del Museo Nacional Arqueològic de Tarragona. Exposicions Virtuals, Activitats i Serveis, Notícies, Publicacions, Enllaços, Cercar, Fòrum, ... En català, castellà i anglès.

Atapuerca - Web d'Atapuerca "Una ventana al pasado". Què és Atapuerca?: Entorn i Història. Investigació: Equip d'Investigació, Els Protagonistes i Els Jaciments. Recursos: Hemeroteca, Bibliografia, Atapuerca a la Xarxa i Visites. Especials: Diari d'Atapuerca, Patrimoni de la Humanitat, Atapuerca: Un milió d'Anys i Fundació Atapuerca. En castellà i anglès.

Arqueologia - Web dedicada al món de l'Arqueologia de Pere Izquierdo i Tugas. Escrits sobre temes d'Arqueologia. Inclou Links sobre Arqueologia i sobre Museus de tot el món (les Webs del museòleg). En català.

UbicArte - Web d'UbicArte, un punt de trobada a Internet de l'Art a Espanya. Artistes, Galeries, Publicacions, Editorials, Sales d'Exposicions, Premis i Beques, Adreces d'Interès, Obres, Museus, Fires d'Art, Crítiques d'Art, Llibreries, Serveis i Associacions. En castellà.

Colosseum Web - Colosseu - Web Colosseum Web - Colosseu de Roma. El Projecte, Notes de premsa, Documents, galeria de Fotos, Multimèdia, Contacte, ... En italìa.

Parc du Futuroscope - Web del Parc du Futuroscope, el Parc Europeu de la Imatge de Poitiers (França). En anglès, francès i espanyol.

CORDIS - Servei d'Informació de la Comunitat d'Investigació i Desenvolupament. Web CORDIS, el Servei d'Informació de la Comunitat d'Investigació i Desenvolupament de la Unió Europea. Activitats científiques de tots els països de la Comunitat, Programes vigents, Estadístiques i Agenda de Convocatòries i Congressos.

SciDev.Net - Web SciDevNet - Notícies i Informació sobre Ciència, Tecnologia i Desenvolupament. Arxius, Notícies, Cerca, Opinió, Links d'Organitzacions Científiques, Diaris, Dossiers, AIDS/HIV, Publicacions, Canvi Climàtic, Biodiversitat, Malalties, ... En anglès.

British Library - Web amb el catàleg de la British Library. En anglès.

Investigació - Comissionat per a Universitats i Recerca - Web del Comissionat per a Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, amb informació de tota la investigació que es porta a terme a Catalunya. Àrees, Centres d'Investigació, Àmbits, Estructura i marc legal, Notícies i Agenda Científica, Publicacions, Altres Webs, ... En català, castellà i anglès.

Consejo Superior de Investigaciones Científicas- CSIC - Web del CSIC des de la qual es pot conèixer la seva estructura, organització, funcions, àrees d'investigació, recursos, cooperació institucional i cooperació internacional. Dóna informació de l'activitat científica, congressos i reunions internacionals, cursos de formació, cursos de doctorat, programes de difusió i divulgació científica, beques, etc. Accés a bases de dades i publicacions electròniques entre les quals destaquen les bases de dades del Centro de Información y Documentación Científica (CINDOC) del CSIC, tant en ciències socials com en humanitats o ciència i tecnologia buidant el contingut de més de 2.500 revistes espanyoles. Cal una clau de connexió i una clau d'accés (password). Accés lliure a una part.

Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) - Web del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), amb la descripció de més de 1.200 estudis sobre la població espanyola des de 1963 fins a l'actualitat; sobre les eleccions municipals, les autonòmiques, les estatals i comunitàries; estudis internacionals i qualitatius sobre determinats temes. Es referencien també les enquestes periòdiques d'opinió pública i dóna, a més, informació general sobre convocatòries, cursos, ajudes i beques que el CIS organitza, patrocina o promou. Catàleg del seu banc de dades i de les seves publicacions. Destaca el seu Boletín: Datos de opinión, amb el text complet.

TESEO - Tesis doctorals a Espanya - Web del Ministerio de Educación y Cultura, amb una Base de dades de les tesis doctorals llegides des de 1976 a les universitats espanyoles.

NOAA - Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica dels Estats Units - Web de la NOAA, l'Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica dels Estats Units, amb una gran quantitat de serveis. Els seus butlletins incorporen la informació obtinguda per la seva àmplia xarxa de satèl·lits. El seu servei meteorològic està considerat el millor del món.

AAAS - Associació Americana per al Progrés de la Ciència - Web de l'AAAS, l'Associació Americana per al Progrés de la Ciència. Informació de les seves activitats.

Centro Virtual Cervantes - Web del Centro Virtual Cervantes, especialitzat en la difusió de la cultura espanyola a Internet. Conté més de 500 enllaços representatius de la cultura espanyola i hispanoamericana. Exposicions virtuals, Cursos d'espanyol per Internet, ... En castellà.

Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes - Web de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes. Projecte, Catàleg, Cerques, Biblioteca d'Autor, Fòrums Portals, Tesis, Investigació, Editorial, Biblioteca, Biblioteques del món, Serveis, Notícies, Novetats, Primera Visita, Instituto Cervantes, Universitat d'Alacant, ... En castellà.

Llibres de les Biblioteques Públiques espanyoles - Web del Ministeri de Cultura, amb informació sobre els catàlegs de llibres disponibles a les Biblioteques Públiques espanyoles.

Biblioteques espanyoles i de tot el món - Web amb un Directori de Biblioteques espanyoles: per tipologia bibliotecària, per Comunitats Autònomes i Catàlegs en línia i Biblioteques de tot el món: Biblioteques nacionals, Directoris internacionals i Directoris nacionals. Enllaços. En castellà.

Manuel Vázquez Montalbán - Web oficiosa de Manuel Vázquez Montalbán de vespito.net. Biblioteca, Bibliografia catalana, Obres: Informe sobre la Informació 2, Elogis desmesurats, L'art del menjar a Catalunya, ... En català, castellà, itali+a, francès i anglès.

Best sellers - Web Best sellers, que disposa de la relació més gran de llibres que han ocupat els primers llocs dels rànquings de vendes. Recerca de llibres per temàtiques, Links, Compres on line, ...

Book Finder - Cercador temàtic de Llibres - Web Book Finder, Cercador temàtic de Llibres, ideal per localitzar llibres rars, nous, antics i ediciobns esgotades. Accedeix a un fons de més de 15 milions de volums i dóna informació dels llocs on es poden adquirir els llibres.

Punto de lectura - Web Punto de lectura, col·lecció multimèdia que ofereix els llibres més importants de tots els temps i gèneres. Narrativa, Assaig, Actualitat, Clàssics, Cine, Viatges, Alternatives, ... En castellà.

Còmic - Web sobre el món del Còmic. Enllaços amb Webs del món del Còmic, tant a nivell internacional com en castellà.

Editorial Planeta - Web de l'Editorial Planeta, amb un cercador propi que permet recerques per autor, títol o col·lecció. Sala de lectura virtual, Novetats, Llibres més venuts, Reedicions, Lista completa de tots els guanyadors i els finalistes dels Premis de l'Editorial, ...

Llibreria On line - El Corte Inglès - Web de la Llibreria On line d'El Corte Inglès, amb un ampli catàleg de llibres, a més d'informació sobre els títols més venuts, les ultimes novetats editorials i esdeveniments culturals, premis i convocatòries. Aquesta Web permet accedir a tots els llibres editats a Espanya en castellà, català, euskera i gallec.

Edicions de la Magrana - Web d'Edicions de la Magrana.

Edicions UPC - Web d'Edicions de l'UPC. Edicions Virtuals, Llibreria i Fòrum Documental. En català, castellà i anglès.

La Web de la Ciència i del Medi Ambient - Web de la Ciència i del Medi Ambient de l'Associació Catalana de Comunicació Científica. En català i castellà.

GSHAP - Mapa mundial de perillositat sísmica - Web del GSHAP (Global Seismic Hazard Assessment Program) amb un mapa mundial de perillositat sísmica, elaborat per 500 científics de tot el món i coordinat per les Nacions Unides - UNESCO. En anglès.

Centre Georges Pompidou - Web del Centre Nacional d'Art i Cultura Georges Pompidou de Paris, amb el Museu Nacional d'Art Modern i la Biblioteca Pública. En francès i anglès.

Libro.Net - Web de la llibreria virtual Libro.Net, una de les pioneres en la combinació d'una oferta de text, imatge, música i so. Hi ha de tot sobre el món del llibre a Espanya.

Museu Guggenheim - Bilbao - Web oficial del Museu Guggenheim de Bilbao. Informació, Horaris,  Exposicions actuals i anteriors, Activitats, Arquitectura, Tenda, ... En euskera, castellà, anglès i francès.

Museu Guggenheim - Web oficial dels Museus Guggenheim. Nova York: Guggenheim Museum i Guggenheim Soho, Bilbao: Guggenheim Bilbao, Venècia: Peggy Guggenheim Collection, Berlín: Deutsche Guggenheim Berlín i Las Vegas: Guggenheim Las Vegas i Guggenheim Hermitage Museum.

Museu Guggenheim - Bilbao (1) - Web molt completa sobre el Museu Guggenheim de Bilbao, realitzada pel diari El Correo.

Museu Guggenheim - Bilbao (2) - Web sobre el Museu Guggenheim de Bilbao de BM-30 (Bilbao Metrópoli-30). Edifici, Fundació, Bilbao, Museu, Informació, Exposicions, ... En castellà, eukera, anglès, francès i alemany.

Museu Thyssen-Bornemisza - Web del Museu Thyssen-Bornemisza.

Submarino.com - Llibreria virtual - Web Submarino.com, una Llibreria virtual de parla hispana, amb més d'un milió de llibres publicats a Espanya des del 1972, CDs i discos. Cercador, Notícies, Novetats, Suggeriments, Seccions, Música, ... En castellà.

Grup FUS - Fundació Serveis de Cultura Popular - Web de Grup FUS - Fundació Serveis de Cultura Popular. Presentació, Memòria de l'any, Full Informatiu, Beques i ajuts, Publicacions, Audiovisuals i Altres Serveis: Butlletí d'Educació en Valors Senderi i Entrecultures - Programa per a l'educació intercultural. En català, castellà i anglès.

Casa del Libro - Web Casa del Libro, la Llibreria virtual més gran d'Espanya. Del Grup Planeta. Ubicada al centre comercial virtual CyberCentro.

Libroweb - Web de Libroweb, que té on-line la Guía de Editores de España i un cercador connectat a l'ISBN, ofereix tots els títols editats a Espanya des de 1.972.

FGEE - Federación de Gremios de Editores de España - Web de la FGEE - Federación de Gremios de Editores de España.

Centre d'Art Reina Sofia - Museu Nacional - Web del Centre d'Art Reina Sofia, Museu Nacional. Història, Calendari d'Exposicions, Imatges de les seves obres, ...

Sappiens - La Web del coneixement - Web de Sappiens - La Web del coneixement. Comunitats Sappiens: Internet, Borsa i mercats, Emprenedors, Teletreball, Informàtica, Comptabilitat i Fiscalitat. Què és Sappiens, Aprèn amb nosaltres, Serveis a les Empreses i Col·labora amb nosaltres. Comunitats en català i castellà.

Liceus - El Portal de les Humanitats - Web de Liceus - El Portal de les Humanitats. Guia de Batxillerat, Museologia i Museus, Guia de Museus i Exposicions, Cercador, Links d'interès, Notícies, Àrea de Coneixement classificada per Temes, Activitats, Serveis, ... En castellà.

Centre de Lectura de Reus - Web del Centre de Lectura de Reus - Associació cultural des del 1859. L'Entitat, Activitats, Les seccions i els departaments, Serveis i varis, Teatre Bartrina, Les Escoles, El Temps, Cine-club, ... En català, alemany, anglès, castellà, francès i italià.

Observatori Astronòmic del Garraf - Web de l'Observatori Astronòmic del Garraf (OAG). Com arribar, Mapa Google, Agenda, Divulgació, Didàctica, Viatges temàtics, Galeria d'imatges, Observatoris i Estacions, Links, Programes, Recerca, ... En català.

Muy Interesante - Web de la Revista Muy Interesante, amb els millors continguts de la Revista en paper. Actualitat del món de la ciència i la tecnologia. En castellà.

ARCE - Asociación de Revistas Culturales de España - Web d'ARCE - Associació de Reviste Culturals d'Espanya. Qui som?, Notícies, Revistes Associades, Enllaços d'interès, Documents, Panorama de l'Edició de Revistes Culturals a Espanya, Les Revistes Culturals a Internet, ... En castellà i anglès.

Biografias y Vidas - Web Biografias y Vidas. Cerca a més de 3.000 biografies de personatges famosos històrics i actuals, Índex alfabètic, Destacats: Actuals i Homenatges, Enllaços, ... En castellà.

La Librería - Web de La Librería, la primera i més gran Llibreria virtual de l'Amèrica Llatina. Catàleg, Recerca, Com comprar, Best Sellers, Nuestra selección, Medios opinan, Nens, ... En castellà.

Publicacions de l'Abadia de Montserrat - PAMSA - Web de Publicacions de l'Abadia de Montserrat (PAMSA). Presentació, Novetats, Recerca, Temàtica, Telecomanda, Revistes i Bústia. Llibre del mes, Novetats del mes, Tretzevents i Serra d'Or. En català.

Ediciones B - Web d'Ediciones B del Grup Zeta. Botiga virtual de Llibres. Cercador de llibres, Notícies, Novetats, Bestsellers, Passatemps, Zeta Multimèdia, ...

Arola Editors - Web d'Arola Editors. Col·leccions, Títols, Autors, Planes amigues, Professionals, ... En català.

Zeta Multimèdia - Web de la Botiga de Zeta Multimèdia del Grup Zeta, on es poden compar Online els seus productes. Ediciones B, Llibres, CD-Roms, ...

Clerus.org - Web de Clerus.org, biblioteca catòlica. En castellà, anglès, italià i francès.

Editorial Gredos - Web de l'Editorial Gredos, especialista en temes d'Humanitats. Catàleg, Diccionario de Uso del Español María Moliner, Novetats, Distribuidors i Cercar. En castellà.

Revista de Libros - Web de la Revista de Libros de Caja Madrid. Introducció, Últim Número, Números Anteriors, Redacció i Seccions, Llibreries i Distribuidors, Pàgina del Lector, Subscripció, Contacte i Notícies. En castellà.

Diccionarios.com - Web Doccionarios.com - "Tus diccionarios on line". Cerca completa, Millora el diccionari, Enriqueix el teu vocabulari, ... Cerques al diccionari en castellà per paraula o sinònims i antònims, Traducció anglès - castellà i castellà - anglès, Traducció francès - castellà i castellà - francès i Traducció català - castellà i castellà - català. En castellà.

Activa - Diccionaris - Web Activa - Diccionaris - Diccionaris Tècnics i de Negocis. Diccionaris Anglès <> Castellà i Alemany <> Castellà, Informació, Versió CD, ... En castellà, anglès i alemany.

VOX - Diccionaris - Web de VOX, els famosos Diccionaris de diversos idiomes. En castellà.

WorldLanguage.com - Llengues de tot el Món - WorldLanguage.com - Recursos en Llengues de tot el Món. Cercador per Llengues i Països. Diccionaris, Jocs, Pel·lícules i Vídeos, Traducció, Tutorials, Llengues (950), Català, ...

MNAC - Museu Nacional d'Art de Catalunya - Web del MNAC - Museu Nacional d'Art de Catalunya. Situat al Palau Nacional de Montjuïc. Història de l'Art de Catalunya des de les primeres manifestacions de l'art romànic fins el 1940. El Museu Nacional d'Art de Catalunya, Les Col·leccions d'Art de MNAC i Publicacions. En català.

Museu d'Història de la Ciutat - Girona - Web del Museu d'Història de la Ciutat - Girona. L'Edifici, Sales Permanents, Sales Temporals, Exposició Actual, Activitats, Activitat destacada, Suggeriments, Informació d'Horaris i Tarifes de Preus, Serveis, ... En català, castellà i anglès.

Museu Marítim - Web del Museu Marítim, situat a l'Avinguda de les Drassanes de Barcelona.

Hangar - Centre de Producció d'Arts Visuals i Multimèdia - Web d'Hangar - Centre de Producció d'Arts Visuals i Multimèdia. Notícies, Sobre Hangar, Espais per Artistes, Made in Hangar, Artistes Residents, Tecnologies Digitals, Intercanvis Internacionals, Net Art i Links. En català, castellà i anglès.

Museu Tyssen - Web del Museu Tyssen. Informació de les seves Activitats, Exposicions, Col·leccions, ... En castellà.

Museo d'Orsay de París - Web del Museu d'Orsay de París. Informació de les seves Exposicions, Activitats, Col·leccions, Notícies, Links sobre París, França i Literatura, Altres Links, ... En francès.

Museu Mundial - Musées & Millénaire - Web de Musées & Millénaire que uneix a Internet una dotzena de Museus de diferents llocs del món. En francès i anglès.

Art i Cultura - Ministeri d'Educació i Cultura - Web sobre Art i Cultura del Ministeri d'Educació i Cultura, amb molta informació i serveis. Cercador d'Art a la Xarxa. Inclou la Base de Dades Getty Art Studies amb informació sobre la història de l'Art, així com Links a Museus.

Museu Egipci de Barcelona - Fundació Arqueològica Clos - Web del Museu Egipci de Barcelona - Fundació Arqueològica Clos. Situat al carrer de València, 284 de Barcelona.

Fundació Francisco Godia - Web de la Fundació Francisco Godia del carrer de València, 281 de Barcelona. Francisco Godia: Fórmula 1 i Col·leccionista, FFGodia OnLine, Col·lecció, Exposicions, Fundació, Botiga, Amics de la Fundació, Lloguer de l'espai, Informació, ... En català, castellà i anglès.

Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya - Web del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa.

Museo Nacional de Arte Romano de Mérida - Web del Museu Nacional d'Art Romà de Mèrida. Visita Virtual, Història, Visita, Activitats i Informació. En castellà i anglès.

Centre Cultural Fundació Caixa Terrassa - Web del Centre Cultural Fundació Caixa Terrassa. Activitats Culturals, Exposicions, ...

Fundació Caixa de Girona - Web de la Fundació Caixa de Girona. Exposicions, Serveis, Activitats Culturals, Publicacions, ... En català.

Fundació Caixa de Manresa - Web de la Fundació Caixa de Manresa. Informatiu Cultural, Premi Fundació, Beques Universitàries, Ajuts Socials, Publicacions, Exposicions, Serveis, ... En català.

Fundación Caja Madrid - Web de la Fundación Caja Madrid. Activitats Educatives, Assistencials, Culturals: Programació Cultural, Publicacions, Restauració del Patrimoni Històric, Subhastes - Sala Retiro, Proyecto Generaciones, Premis i Beques d'Art, Música, ... i Esportives. Ajudes i Beques, Venda d'Entrades, ... Obra Social Caja Madrid. En castellà.

Fundació Barcelona Olímpica - Galeria Olímpica - Web de la Fundació Barcelona Olímpica - Museu Galeria Olímpica, situat a l'Estadi Olímpic de Montjuïc de Barcelona. Què és la Fundació Barcelona Olímpica?, Galeria Olímpica, Activitats i Serveis. En català, castellà,i anglès.

Institut de Llengües i Cultures del Món - Web de l'Institut de Llengües i Cultures del Món. Més de 75 Llengües i Cultures del Món. Informació, L'Institut, Les Llengües, Els Cursos, Teleclasses, Traduccions, Etnofestival, Tallers del Món, Info-cursos, Departaments per Continents, ... En castellà i Resum en català.

Fundación Ramón Areces - Web de la Fundación Ramón Areces. Informació, Beques, Actes, Concursos, Investigació i Cultura, Activitats Acadèmiques i Culturals, ... En castellà.

Servei d'Orientació a la Lectura - Web del Servicio de Orientación a la Lectura. Fundación Germán Sánchez Ruipérez i Federación de Gremios de Editores de España. Classificat per edats: 6-8 anys, 9-11 anys, 12-14 anys, 15-18 anys i Adults, Famñilies (o-18) i Professionals. En castellà.

Ars Virtual - Web Ars Virtual - Galeria per a l'Art i la Cultura Virtual de la Fundación Telefónica. Introducció, Els Monuments i els seus itineraris, Activitats i Notícies, Comunitat virtual i Enllaços d'interès. En castellà.

Portal d'Art Virtualart - Web del Portal d'Art Virtualart d'Edicions Artmedia - Art on line. Presentació, Cercador, Serveis, Art al Món, Galeries, Museus, Artistes, ... En italià.

Premis Literaris - Web amb informació sobre els Premis Literaris a Espanya. Tots els concursos litraris de més prestigi. En castellà.

El Oteador Electrónico - Cercador Literari - Web cel Cercador Literari "El Oteador Electrónico". Textos electrònics, Revistes Literàries, Biblioteques i tots els serveis del Centro Virtual Cervantes. En castellà.

Sociedad Estatal para la Acción Cultural Exterior - Web de la Sociedad Estatal para la Acción Cultural Exterior. En castellà.

CEDRO - Centro Español de Derechos Repogáficos - Web de CEDRO - Centro Español de Derechos Repogáficos, que gestiona de manera col·lectiva els drets d'autor al sector de l'obra impresa a Espanya.

FECAC - Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Catalunya - Web de la FECAC - Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Catalunya. Presentació, Dia de Andalucía, Feria, Rocío, Yunque, Circuito Valores, Seminaris, Notes de Premsa, Links, E-mail, ... En castellà.

YourDictionary.com - Web YourDictionary.com. Tot sobre els Diccionaris a Internet. Diccionaris en una gran quantitat de llengües, entre elles al català. Cercador, Traduccions, Diccionaris en català, Diccionaris en més de 280 llengües, Llengües Modernes: Català, ...

Foreingword.com - Web Foreingword.com - Idiomes a Internet: Diccionaris i Traducció. Utilitats, Traductors, Fòrum, Tecnologia, Eines gratuïtes: Traducció automàtica on line (22 sistemes diferents), 178 Diccionaris on line, Català, Enllaços, Novetats, ... En anglès, francès i castellà.

SPL - Servei de Política Lingüística - Govern d'Andorra. - Web del SPL - Servei de Política Lingüística - Govern d'Andorra. El català a Andorra, Eines i Serveis, Aprendre català, Dinamització, Bústia, Ajuts i premis, Calaix d'enllaços (Organismes, Diccionaris, Recursos, etc), ... En català.

Cerca a Diccionaris - Web de Cerca a Diccionaris a Internet. Més de 4.927.000 paraules de 861 diccionaris. En anglès.

Diccionaris a Internet - Web de Diccionaris a Internet.

McGrawHill.es - Web de l'Editorial McGrawHill Interamericana de España, especialitzada en edició de llibres d'Informàtica (Microsoft Press), Educació, Enginyeria i Salut. Notícies i Novetats, Catàleg, Adquirir un llibre, Divisions Editorial, Links, Directori, Organirzació, ... En castellà.
McGrawHill.com - Web de l'Editorial i Grup d'Empreses McGrawHill amb recursos educatius de tot tipus: Educació infantil i primària - Educació secundària - McGraw-Hill School Division - Educació interactiva.

NORMA - Editorial - Web de l'Editorial NORMA, especialitzada en el món del còmic. És el principal editor de còmics europeus a Espanya. Inclou les pàgines oificials de Daniel Torres i Luis Royo.

BOL.es - Web de BOL.com (Books On Line), la Llibreria Online del Grup Bertelsmann. Botiga de Llibres i Música online. En castellà. BOL.com.

El PAIS - Aguilar - Web de l'Editorial El PAIS - Aguilar.

Alfaguara Santillana - Web de l'Editorial Alfaguara - Santillana España.

Alfaguara.com - Web d'Alfaguara Global. Manolito Gafotas.

Editorial Anagrama - Web de l'Editorial Anagrama.

Plaza & Janés - Web de Plaza & Janés, del Grup Editorial Random House Mondadori.

Editorial Molino - Web de l'Editorial Molino.

Leopold Blume - Web de l'Editorial Leopold Blume.

Paidós - Web de l'Editorial Paidós.

Cátedra - Web de l'Editorial Cátedra.

Espasa Calpe - Web de l'Editorial Espasa Calpe. Narrativa, Novetats, Enciclopèdies, Diccionaris, ...

Ediciones RobinBook - Web d'Edicions RobinBook.

Durvan Ediciones - Web de Durvan, S.A. de Ediciones. L'Empresa Editorial, El Catàleg de Publicacions, Els productes en CD-Rom, Eciclopèdia Durvan, Novetats, Contacte, ... En castellà.

Lunas Blancas - Novela - Web de la novela de ficció "on line" Lunas Blancas, de temàtica eròtica, que el seu autor està posant a Internet per la seva lectura. En castellà.

Cercador de Recursos Educatius i Culturals - Web amb un Cercador de Recursos Educatius i Culturals, amb una base de dades de més de 1200 URL's. De MasEducativa i Quaderns Digitals.

Glob@art - Web Glob@rt, el Portal de l'Art a la Xarxa. Acadèmies, Antiquaris, Artistes, Associacions, Centres, Certàmens, Exposicions, Fires, Fundacions, Galeries, Indústria, Museus, Notícies, Subhastes, Vendes i Viatges.

ADG-FAD - Web ADG-FAD - Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics. Informació, Notícies, Laus i Socis. En català i castellà.

SaluDigital.com - Web de SaluDigital.com, una Web divulgativa de salut dirigida tant a professionals com al públic en general. Els continguts de SaluDigital.com abasten des de la qualitat de vida a la investigacio científica, passant per l'actualitat del món sanitari.

Fundación de Ciencias para la Salud - Web de la Fundación de Ciencias para la Salud.

Civitas - Edicions Jurídiques i Econòmiques - Web Civitas - Edicions Jurídiques i Econòmiques. Fons Editorial, Novetats, Biblioteca de Legislació, Diccionaris, Revistes, Llibreria, Comandes, Actualitat Legislativa, Atenció al Client, CD-ROM, ... En castellà.

Document Arte.com - Web Document Arte.com, especialitzada en art contemporani i basada en el fons documental de l'entitat d'estalvi IberCaja. Exposicions, Obres, Moviments artístics, Biografies, Glossari de temes, Articles, ...

Editorial América Ibérica - Web de l'Editorial América Ibérica, editota de: PC Magazine, Family PC, eWeek, Computer Gaming World, ZDNet España, VideoGames, Cotos de Pesca, Bornet i Web Akasico.

Editorial Premura - Web d'Editorial Premura - Editorial online per a escriptors i lectors. Articles, Escriptors, Llibres, Serveis, Recursos, Editors, Notícies, ... En castellà.

Ciència Digit@l - Web de l'Editorial electrònica Ciencia Digit@l, orientada al desenvolupament de continguts de divulgació científico-tècnica a Internet.

IDAE - Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia - Web de l'IDAE - Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia del Ministeri de Ciència i Tecnologia. Informació sobre els mètodes, les alternatives i els consells més adequats per aconseguir un consum d'energia racional i realment eficaç.

Transit/Art - Web Transit/Art - Revista de multimèdia, art i cultura. Notícies, Reportatge, Agenda, Transit/Webs, Transit/Tele, Transit/Arts, Transit/Fòrum, Xat, Comunicació, Exposicions, Informacions, Sitges 2000 - Festival Internacional de Cinema de Catalunya, ... En castellà.

Museu Virtual de les Papallones de Catalunya - Web del Museu Virtual de les Papallones de Catalunya. Instruccions, Guia del Museu, Exposicions Itinerants, Diccionari Sinonímic, Consulta per família, ... En català i anglès.

Museu de L'Eròtica - Web del Museu de L'Eròtica de Barcelona.

Planeta de Agostini Interactive - Web de Planeta de Agostini Interactive. Enciclopèdies, Cursos, Mapes, ... En castellà.

Libroadicto - Web Libroadicto.com, desenvolupat en el si del Club Codec de Madrid per un grup de joves de 14 a 16 anys. Informació sobre el món dels llibres classificats per categories.

JModel - Filosofia, Ecologia, Enllaços, ... - Web JModel. Filosofia, Ecologia, 4x4, Poemes, Enllaços (Bookmarks) agrupats per temes (Música, Treball, Recursos d'Internet, Fotografia, Medicina, Buscadors, Drivers, Tele-Ràdio, Software, ...). En català.

Vespito.net - Web Vespito.net. Web oficiosa de Manuel Vázquez Montalbán, España Siglo XX, Paco Ignacio Taibo, Gato Pèrez i Rumba Catalana. En català, castellà, italià, francès i anglès.

e-libro.net - Web e-libro.net. Editora amb seu a Miami, associada amb Manuscritos. Catàleg, Antologia, Llibres gratis, Apunts de càtedra, Envii la seva obra, Butlletí, Llibre recomanats, Novetats, ... En castellà.

Veintinueve - Web Veintinueve, la botiga dels Llibres electrònics del Grup Planeta. Cercador, Novetats, Recomanats, Descàrregues gratis, Els més venuts, Informes, ... En castellà.

Libro Red - Web Libro Red, botiga de Llibres Tècnics, Manuals, Guies i Tutorials. Informàtica, Internet i Intranet, Enginyeria, Economia / Empresa, Informació, Usuaris, ... En castellà.

Agrobook.com - Web d'Agrobook.com. Llibreria temàtica sobre Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient. Trameses contra-reemborsament. Més de 600 llibres online pels professionals del sector agroalimentari. En castellà.

El Cau de la Festa de Moros i Cristians - Web El Cau de la Festa de Moros i Cristians, espai d'estudi i de col·laboració sobre aquesta festa. Presentació, Estatut, Adreça, ... En català.

La Xafigà - Web de La Xafigà - Colla de Dolçainers i Tabaleters (percussió) de Muro (El Comtat) - País Valencià. Els Orígens, La Tradició, L'Escola, La Gent, El Disc, Els Concerts i Actuacions, Xavier el Coixo, ... En català.

Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar - Web del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. Temporada, Escola de Teatre, Història, Companyia, Concurs, Casal d'Estiu, El Casal, CTAM, Contacta, Links, ... En català.


ARCO 2020 - 39a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2020 - 39a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 26 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà i anglès.


Carnavals - Carnestoltes 2020 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Lloret de Mar -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. La Reina Belluga, L'Arribo, El Ball del Molinet, La Taronjada, Les Rues de Carnaval, ... Barcelona, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del 15 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 20 al 24 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Lloret de Mar - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Blanes, Lloret de Mar i Tossa, del 21 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 15 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 15 al 25 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, del 8 al 24 de febrer del 2020. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 7 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 19 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà, anglès, alemany i rus.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona - Web del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona. Espectacles, Entrades, Activitats, Girona, Organització, Premsa, Mecenes, Multimèdia, Arxiu, Botiga, ... La Devesa, Girona, del 13 al 18 de febrer del 2020. En català.

Festes de Santa Eulàlia 2020 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2020, la Festa Major d'hivern de Barcelona. Llum BCN, Notícies i cròniques, Programa cultura popular, Portes obertes i activitats, Informació pràctica, ... Barcelona, del 7 al 12 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Festival Temporada Alta 2019 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt - Web del Festival Temporada Alta 2019 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt. El Festival, Programació: Teatre, Música, Dansa i Circ, Altres, Activitats Paral·leles, Entrades, Premsa, Actualitat, Contactar, ... Girona i altres municipis de les comarques gironines, del 3 d'octubre al 9 de desembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Setmana de la Ciència - Web de la 24a Setmana de la Ciència, amb moltes activitats arreu de Catalunya. Presentació, Participants, Activitats, Dia de la Ciència a les Escoles, Joc de Ciència, Premsa, Contacte, Enllaços, Edicions, Documents,... Del 8 al 17 de novembre del 2019. En català.

Mostra de Teatre de Barcelona - Web de la 24a Mostra de Teatre de Barcelona, que se celebra al Teatre del Raval de Barcelona. Teatre del Raval, Sobre la Mostra, Organització, Patrocinadors, Bases, ... Barcelona (Teatre del Raval), del 7 d'octubre al 12 de novembre del 2019. En català.

19è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat - Web de l'Ajuntament de Sant Cugat amb tota la informació del 19è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, amb totes les activitats per dates. Sant Cugat del Vallès, del 9 d'octubre al 9 de novembre del 2019. En català.

Correllengua 2019 - Web de la CAL amb informació del Correllengua 2019, aquest any dedicat a l'autor Pere Calders. Presentació, On es fa, Material, Documentació, Notícies, Agenda, Històric, ... El Correllengua recorre una gran majoria de les comarques, viles i ciutats dels Països Catalans, des del mes de juny fins al mes de novembre del 2019. En català.

48 Premis Octubre - València - Web de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) amb informació dels 48 Premis Octubre. La Nit dels Octubre 2019, València, 26 d'octubre del 2019. En català.

Fira del Llibre de Frankfurt - Web la Fira del Llibre de Frankfurt - Buchmesse Frankfurt Book Fair, segurament la més important del món. Notícies, Catàleg, Activitats, Informació, FAQ, Cerca, Exhibidors, Visitants, Premsa, ... Frankfurt, del 16 al 20 d'octubre del 2019. En anglès i alemany.

22a Fira Mediterrània de Manresa - Web de la 22a Fira Mediterrània de Manresa. Programació, Venda d'Entrades, La Fira, Prefessioinal Meeting (MPM), Premsa, Donacions i Patrocini, ... Manresa, del 10 al 13 d'octubre del 2019. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Manresa.

La Setmana del Llibre en Català - Web de la 37a Setmana del Llibre en Català. La Setmana, Vine, Blog, Participen, Premsa, Premi Trajectòria, Activitats, Itineraris, Expositors, El plànol de La Setmana, ... Barcelona (Avinguda de la Catedral), del 6 al 15 de setembre del 2019. En català.

FiraTàrrega - Teatre al Carrer - Web de FiraTàrrega - Teatre al Carrer. Notícies, Sobre nosaltres, Fira 2019. Programació, Allotjament, Itineraris, Notícies, Agenda, Suport creació, Formació, Blog, FiraTàrregaTV, ... Tàrrega, del 5 al 8 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Aquelarre de Cervera - Web de l'Aquelarre de Cervera. Informació: Plànol de la Festa, Horaris, Espectacle, La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Aquelarret, Música, Història, Fotografies, Cervera, Notes de Premsa, Serveis, ... Cervera, Segarra, del 30 d'agost a l'1 de setembre del 2019. En català.

Sagunt a Escena - Festival d'estiu - Web de l'Institut Valencià de Cultura amb informació de la XXXVI edició de Sagunt a Escena - Festival d'estiu. Sagunt (teatre romà), Camp de Morvedre, del 26 de juliol al 31 d'agost del 2019. En castellà.

Festival Internacional d'Edimburg - EIF - Web oficial del Festival Internacional d'Edimburg - EIF (Edinburgh International Festival), que té lloc a la capital escocesa des de l'any 1947. Espectacles de Teatre, Música, Òpera i Dansa. Edinburgh, Escòcia, del 2 al 26 d'agost del 2019. En anglès i altres llengües..

Edinburgh Festival Fringe - Web del Edinburgh Festival Fringe, Mostra experimental paral·lela al festival oficial, que atrau fins i tot més gent que el mateix festival. Edimburg, Escòcia, del 2 al 26 d'agost del 2019. En anglès.

Festival Ésdansa 2019 - Web d'Ésdansa 2019, el Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses. Què és?, Notícies, Tallers, Programa, Grups, Plànol, Cartell, Entrades, Fotos, Edicions anteriors, Contacte, Enllaços, ... Les Preses, Garrotxa, del 19 al 25 d'agost del 2019. En català i castellà.

65a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida - Web de la 65a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. Programa, Calendari, El Festival, Mérida, Altres seus, Altres activitats, Premsa, ... Mérida, teatre i amfiteatre romans, del 27 de juny al 25 d'agost del 2019. En castellà i anglès.

Festa del Càntir - Web del Museu del Càntir amb informació de la Festa del Càntir, amb tot el programa d'activitats. Argentona, Maresme, del 4 d'agost (Sant Domènec) del 2019. En català.

Grec 2019 - Festival de Barcelona - Web del Grec 2019 - Festival de Barcelona. Programa, Entrades, El Festival: Grec Montjuïc, Grec Ciutat, Activitats, Informació d'interès, Notícies, Blog, ... Barcelona, Teatre Grec i diversos espais, juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

42a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro - Web de la 42a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro. Programació, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 4 al 28 juliol del 2019. En castellà i anglès.

Ple de Riure - XXIII Festival Internacional de Teatre Còmic - Web del Ple de Riure - XXIII Festival Internacional de Teatre Còmic. Presentació, Programa, Localització, Serveis, Entrades, Història, ... El Masnou, Maresme, del 23 al 27 de juliol del 2019. En català.

73è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon - Web del 73è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Avinyó, Occitània, del 4 al 23 de juliol del 2019. En francés i anglès.

Fresc Festival Sabadell - Web del Fresc Festival Sabadell. La programació, Música, Teatre, Paraula, En família, Entrades, Abonaments, Subscriu-te, ... Sabadell, del 26 de juny al 22 de juliol del 2019. En català.

XXIV Festa del Renaixement de Tortosa - Web de la XXIV Festa del Renaixement de Tortosa - L'Esplendor d'una Ciutat al Segle XVI. Què és la Festa del Renaixement?, Tortosa a l'època del renaixement, Anem de Festa, Programa, Al voltant de la Festa, Galeria Multimèdia, La Botiga del Renaixement, Participa, Novetats, Fòrum, ... Tortosa, Baix Ebre, del 18 al 21 de juliol del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

XXIV edició de la Fira de Circ al Carrer - Web de la XXIV edició de la Fira de Circ al Carrer. Nosaltres, Cronologia, Premsa, Galeria, Programa, ... La Bisbal d'Empordà, Baix Empordà, del 19 al 21 juliol del 2019. En català.

36 Festival de Teatre de Almada - Web del 36 Festival de Teatre de Almada (Portugal). Fitxa tècnica, Entrades, Programa, Produccions, Exposicions, Col·loquis, Actes complementaris, Música, ... Almada (Portugal), del 4 al 18 de juliol del 2019. En portuguès.

Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua - Web de l'Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua. Programa d'actes Escaldàrium, Marxandatge, La Festa, Mèdia, Va de diables, Contactar, ... Caldes de Montbui, Plaça de la Font del Lleó, 13 de juliol del 2019. En català.

Festival Al Carrer Viladecans 2019 - Web del Festival Al Carrer Viladecans 2019. Programació, Companyies, Creadors locals, Residències, Àrea Professional, Contacte, ... Viladecans, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català i castellà.

Argilà Argentona - Fira internacional de ceràmica - Web del Museu del Càntir amb informació de l'Argilà Argentona - Fira internacional de ceràmica, amb tot el programa d'activitats. Argentona, Maresme, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català.

Festus - Festival d'arts de carrer - Web de Festus - Festival d'arts de carrer. Presentació, Artistes, Programació, Fesfira/Tallers, Off, Imatge, Contacte, Edicions anteriors ... Torelló, 5 i 6 de juliol del 2019. En català.

Festival Clownia - Web del Festival Clownia. Ciutat de Clownia, Programació, Espais i acampada lliure, Espai Consciència, Com arribar-hi, Sant Joan de les Abadesses i el Ripollès, Abonaments, Ràdio Clownia, ... Sant Joan de les Abadesses, del 27 al 30 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

FITT 2019. Noves Dramatúrgies - Web del FITT 2019. Noves Dramatúrgies - VI Festival Internacional de Teatre de Tarragona ... El Festival, Programació FITT, Programació Young FITT, Notícies, Contacte,... Tarragona, del 25 al 29 de juny del 2019. En català.

La Patum 2019 - Berga - Web de La Patum de Berga. Notícies, Programa d'Actes, La Patum, Orígens de la festa, Comparses de la Patum, Patum infantil, Patrimoni der la Humanitat, La marca Patum, La Casa de la Patum, ... Berga, del 15 al 23 de juny del 2019. En català.

Festes de Sant Joan 2019 - Ciutadella - Web de les Festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca. Actes, Protagonistes, Escenaris, Recomanacions especials, Què diuen les xarxes?, Origen, Dia des be, Dissabte de Sant Joan, Dia de Sant Joan, Junta de Caixers, ... Ciutadella de Menorca, dies 16, 23 i 24 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Feria del Libro de Madrid - FLM - Web de la 78a edició de la Feria del Libro de Madrid - FLM. La Feria, El món del llibre, Notícies, Activitats, Expositors, Enllaços, ... Madrid, del 31 de maig al 16 de juny del 2019. En castellà.

FIMAG - Fira Internacional de Màgia - Web de FIMAG - Fira Internacional de Màgia. Programació, Entrades, Mapa, Premsa, Allotjaments, Restaurants, ... Torroella de Montgrí, del 5 al 9 de juny del 2019. En català.

Identi'CAT 2019 - Catalunya Nord - Web d'Identi'CAT 2019 - XVIII Trobada de Cultura Popular a Catalunya Nord, organitzada per l'entitat Aire Nou de Bao. Programa detallat de la Identi'CAT, Cartell, Teatre, Concerts, Correfoc, Castells, Gegants, Balls, Sardanes, Enllaços, ... Bao i Pesillà de la Ribera (Rosselló, Catalunya Nord), del 29 de maig al 2 de juny del 2019. En català.

Tamborinada 2019 - Web de la Fundació La Roda amb informació de la Tamborinada, que tindrà lloc el diumenge 2 de juny del 2019, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En català i castellà.

Barcelona Poesia - Web de Barcelona Poesia. Presentació, Programa, Arxius, Més poesia, Premis, Blog de la setmana, Poesia a les llibreries, Regala poesia, ... Barcelona, del 8 al 16 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

Trapezi Reus - Fira del Circ de Catalunya - Web de Trapezi Reus - Fira del Circ de Catalunya. Programació, Història, Informació, Contacte, ... Reus, del 9 al 12 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

XXXII Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc - Web de la XXXII Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc. La Festa, Programa d'Actes, Notícies, Llegenda de Sant Jordi, Botiga, Galeria, Menjar i dormir, Dracum, Mercat, Museus, Sopars, Joglars, Corts, Altres, ... Montblanc (Conca de Barberà), del 23 d'abril al 5 de maig del 2019. En català i castellà.

54a Fira del Llibre de València - Web de la 54a Fira del Llibre de València. Presentació, On estem?, Expositors, Activitats, Programa, Signatures, Notícies, Fotografies, ... València, del 25 d'abril al 5 de maig del 2019. En valencià i castellà.

30a Fira de Teatre de Titelles de Lleida - Web de la 30a Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Què és la fira?, Història de la fira, Qui ho organitza?, Equip de la fira, Espais de la fira, Informació pels espectadors, Preguntes freqüents, Fires de Teatre, Contacte, Programació, Companyies, Espectacles, Activitats paral·leles, Premis, Fira del llibre, Plànol de la ciutat, Transport, Enllaços, Telèfons d'interés, Hotels i restaurants, ... Lleida, 3, 4 i 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

XXXII Trobada de Campaners - Fira de la Campana - Web de la XXXII Trobada de Campaners d'Os de Balaguer - Fira de la Campana. Informació de la Trobada: Programa d'Actes i Història, Confraria de Campaners: Informació i Inscripció, Os de Balaguer, Enllaços, Contacte, Galeria fotogràfica, ... Os de Balaguer, 26, 27 i 28 d'abril del 2019. En català.

La Passió 2019 :

La Passió d'Olesa de Montserrat - Web de La Passió d'Olesa de Montserrat. Actualitat, Compra d'Entrades (Tel·Entrada), Preus, Dates de representació, Informació i reserves, L'Espectacle: L'Autor, La Música, La Història, El Text, Els Cartells, El Teatre, Galeria d'imatges, Serveis, Activitats Culturals, Mapa Web, ... Olesa de Montserrat, del 3 de març a l'1 de maig del 2019. En català (castellà i anglès, versions reduïdes).

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies, Altres Seccions, Adreça, Àrea Premsa, ... Esparreguera, del 10 de març al 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

La Passió de Cervera - Web de La Passió de Cervera. Com arribar-hi, El Teatre, Intèrprets, Informació, La Història, Cartells, Notes de premsa, ... Cervera, del 24 de març al 27 d'abril del 2019. En català i castellà (en diversos idiomes, amb Google Translate).

La Passió d'Ulldecona - Web de La Passió d'Ulldecona. La Passió: Història, Galeria, El Text, Els Actors, Els Cartells, Informació, Setmana Santa, Els Pastorets, Com arribar, Contactar, Notícies, ... Ulldecona, del 24 de març a l'11 de maig del 2019 Representacions a Reus, Nules i Tarragona). En català, castellà i anglès.


Festival Còmic de Figueres - Web del Festival Còmic de Figueres. Programa, Calendari, Entrades, El Teló, ... Figueres, del 17 al 21 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

Mostra Igualada - 30a Fira d'Espetacles Infantils i Juvenils - Web de la Fira Mostra Igualada - 30a Fira d'Espetacles Infantils i Juvenils. Notícies, Agenda, La Fira, La Mostra, Programació, Artistes, Professionals, Premsa, Actualitat,... Igualada, del 4 al 7 d'abril del 2019. En català.

Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París - Web del Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París. El Saló, Expositors, Premsa, Autors, Visitants, Notícies, ... París, Porte de Versailles, del 15 al 18 de març del 2019. En francès i anglès.

The London Book Fair - LBF - Fira Internacional del Llibre de Londres - Web de la Fira Internacional del Llibre de Londres "The London Book Fair Exhibition - LBF". Informació per a l'Exhibidor, Informació per al Visitant, Negocis, Seminaris i Conferències, Oficina de Premsa, ... Londres, del 12 al 14 de març del 2019. En anglès.

Mostra de Pessebres a Olot 2018-2019 - Pdf de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot amb informació de la Mostra de Pessebres a Olot 2018-2019. Programa, Informació, Dates, Seus, Horaris, Altres Actes, ... Olot, diverses seus, de l'1 de desembre del 2018 al 6 de gener del 2019. En català. Ajuntament d'Olot.

XXVII Concurs de Castells 2018 - Web del XXVII Concurs de Castells 2018. El Concurs, Normativa, Entrades, Història, Edicions anteriors, Biennal de castells, FAQS, Premsa, Contacte, ... Torredembarra, 30 de setembre i Tarragona (Tarraco Arena Plaça), 6 i 7 d'octubre del 2018. En català, castellà i anglès.

Festival 30 Nits i més... a Sabadell - Festival 30 Nits i més... programació artística d'estiu a Sabadell. Cinema, Circ, Dansa, Música, Narracions, Teatre, Tota la programació del Festival dia a dia. Sabadell, del 14 de juny al 2 de setembre del 2018. En català. Ajuntament de Sabadell.

ArtFutura Barcelona 2014 - Web d'ArtFutura Barcelona 2014, el festival de Cultura y Creatividad Digital més important d'Espanya. Difusió de nous artistes. Edicions anteriors d'Art Futura, Art electrònic a Espanya, Notícies, Art + Pensament, Catàlegs, Premsa, Contacte, ... Barcelona (CCCB), del 6 al 9 de novembre del 2014. En castellà i anglès.

Festival Internacional de Pallassos de Cornellà - Web del 16è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà - Memorial Charlie Rivel. El Festival, Programació, Graella, Informació, ... Cornellà de Llobregat, del 13 al 19 d'octubre del 2014 (biennal). En català i castellà.

Liber 2014 - 32a Fira Internacional del Llibre - Web de Liber 2014 - 32a Fira Internacional del Llibre. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges, Mapa Web, FGEE - Federación de Gremios de Editores de España, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, de l'1 al 3 d'octubre del 2014 (biennal). En català, castellà i anglès.

Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya - Pàgina web de la Generalitat de Catalunya amb informació de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, que se celebren en molts municipis catalans, amb visites guiades a espais d'interès cultural, concerts, xerrades i exposicions. Del 26 al 28 de setembre del 2014. En català.

XIII Festival Àsia - Web del XIII Festival Àsia, organitzat per Casa Àsia. Presentació, Programa, Entrades, Com arribar, Contacta, Edicions anteriors, ... Barcelona, del 18 al 24 de setembre del 2014. En català, castellà i anglès.

Les Estivales de l'Archipel - Web de Les Estivales de l'Archipel. Presentació, Programa, Lloc, Edicions anteriors, Actualitat, Sala de premsa, Entrades, ... Perpinyà, Rosselló, Catalunya Nord, del 24 de juny al 5 de juliol del 2014. En francès.

Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans - Pàgina web Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans de Kontrol Web, amb un recull (més de 400) dels festivals, fires, cursos i escoles d'estiu i altres activitats de música, teatre, dansa, cinema, festes tradicionals, culturals i populars, circ, oci, cultura, etc. que se celebraran durant l'estiu del 2013 en terres dels Països Catalans. Tot l'estiu, des de finals de juny fins a finals de setembre del 2013. En català.

FestCat 2012 - Escoles d'Estiu de Cultura Popular - Web de FestCat 2012 - Escoles d'Estiu de Cultura Popular. Què és Festcat?, Campus de cultura popular, Programa, Agenda, Preguntes més freqüents, Contacta'ns, ... Esterri d'Àneu, Pallars Sobirà, i Llívia, Cerdanya, del 8 al 21 de juliol del 2012. En català.

Montjuïc de Nit 2012 - Pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona amb informació de Montjuïc de Nit 2012, la Nit Blanca a Barcelona. Presentació, Tots els Espais, Totes les Activitats, Graella, Invitacions, Accessos i informació, ... Barcelona (Montjuïc), 14 i 15 de juliol del 2012 (de 20 a 4 h. de la matinada). En català.

Pastorets i Pessebres vivents de Catalunya 2010/2011 - Fitxer pdf amb informació de les activitats de Pastorets i Pessebres vivents de Catalunya 2010/2011, de la web del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. En català.

La Biennale di Venezia - Web oficial de la La Biennale di Venezia (des del 1895). Notícies, Calendari, La Biennale: Dansa, Art, Cinema, Teatre i Música, Premsa, Galeria fotogràfica, Informació útil, Entrades, ... Venècia, Itàlia, del 4 de juny al 27 de novembre del 2011. En italià i anglès.

VIII Festival Shakespeare - Web del VIII Festival Shakespeare. Notícies, Programació, Activitats, Entrades, Espais, Localització, Com arribar, Material gràfic, Premsa, Edicions anteriors, Galeria, ... Mataró, Maresme, del 13 al 18 de juliol del 2010. En català, castellà i anglès. Suspesa la 9a edició del festival pel nou equip de govern de l'Ajuntament de Mataró.

Liber 2009 - Feria Internacional del Libro - Web de Liber 2009 - Feria Internacional del Libro. Informació, Visitants, Expositors, Pre-registre, Serveis Internet, Activitats, Premsa, País convidat: Grècia, ... Feria de Madrid, del 7 al 9 d'octubre del 2009. En castellà i anglès.

Any Rodoreda 1908 - 2008 - Web de l'Any Rodoreda 1908 - 2008. Presentació, Organització, Objectius de l'AR, Programa, Exposicions, Rutes i viatges, Espectacles, Producció virtual, Producció audiovisual, Producció literària, Activitats educatives, Espais, Actes acadèmics, Conferències, Altres activitats, ... A partir del 19 de juliol del 2007. En català.

14a Marató de Contes 2008 - Web de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, amb tota la informació de la 14a Marató de Contes 2008. Barcelona, Teatre Romea, 22 de novembre del 2008. En català.

Trobadors i Joglars 2008 - XVII Festival Comarcal del Vallès Oriental - Web del Trobadors i Joglars 2008 - XVII Festival Comarcal del Vallès Oriental - Cançó, Gospel, Poesia, Recitals, Romanços, Teatre, Tradicional. Agenda, Presentació, Programació, Artistes, Col·laborem, ... Diversos municipis, Vallès Oriental, del 30 de juny al 24 de juliol del 2008. En català.

25a Marató de l'Espectacle - Web de la 25a edició de la Marató de l'Espectacle de l'Associació Marató de l'Espectacle. Història, Objectius, Equip organitzador, Companyies inscrites, Col·laboradors, Participar a la Marató, ... Barcelona, Mercat de les Flors, 6 i 7 de juny del 2008 (no se celebra a partir del 2009). En català, castellà, anglès i francès.

Saló del Llibre de Barcelona - Web del 3r Saló del Llibre de Barcelona. Professionals, Visitants, Escoles, Premsa, Organització, Informació bibliogràfica, Gremi d'Editors, Gremi de Distribuidors, Gremi de Llibreters, Contacte, Mapa del lloc, Contractació d'estands, Inscripció Escoles, El Saló 2005, ... Fira de Barcelona de Montjuïc, del 21 al 25 de novembre del 2007. En català i castellà.

Frankfurt 2007 - Cultura Catalana, Singular i Universal - Web de Frankfurt 2007 - Cultura Catalana, Singular i Universal. La Cultura Catalana és la convidada d'honor de la Fira del Llibre de Frankfurt 2007. Calendari, Actualitat, Fira, Cultura Catalana, Programa, Autors, Premsa, Enllaços, Llull TV, Publicacions, ... Frankfurt, del 9 al 14 d'octubre del 2007. En català, castellà, anglès i alemany.

Culturaviva 2007 - Sant Feliu de Llobregat - Web de Culturaviva 2007, organitzada per la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua). Culturaviva, Presentació, Programa, Què hi trobarem, Com arribar-hi, Edicions anteriors, ... Sant Feliu de Llobregat, del 15 al 17 de juny del 2007. En català.

Any Rusiñol - Sitges - 2006-2007 - Web de l'Any Rusiñol - Sitges - 2006-2007. Activitats, Calendari, Santiago Rusiñol, Rusiñol, Sitges i el modernisme, Els Llocs de Rusiñol, Any Rusiñol: Sitges, Aranjuez, Barcelona, Girona, Manlleu i Olot, Publicacions, Itineraris, Teatre, Premsa, Contacte, ... Organitzat per l'Ajuntament de Sitges, del 13 de juny de 2006 al 13 de juny de 2007. En català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.

Entrecultures - Festival Internacional de Teatre de Tortosa - Web d'Entrecultures - Festival Internacional de Teatre de Tortosa. Introducció, Programació 2006, Notícies, Premsa, Crèdits, Com arribar, Contactar, Venda d'entrades, ... Tortosa, 17 al 26 de novembre del 2006. En català.

Kosmopolis 06 - Web de Kosmopolis 06 - Festa Internacional de la Literatura. Presentació, Inauguració, Exposició, Temes, Espais, Participants, Programa, ... Barcelona (CCCB), del 18 al 22 d'octubre del 2006. En català, castellà i anglès.

Galàctica 2006 - 13a Fira Internacional d'Invents i Noves Patents - Web de Galàctica 2006 - 13a Fira Internacional d'Invents i Noves Patents. Llista d'innovacions, Galàctica Universitària, Galàctica Junior, Staff i Organigrama, Sponsors i Patrocinis, Enllaços i Suggeriments, Visitantns, Exoisitors, Premsa, ... Pavelló del Garraf, Ronda Ibèrica s/n, Vilanova i la Geltrú, del 14 al 17 de setembre del 2006. En català, castellà, anglès i francès.

Any del Llibre - Barcelona 2005 - Web de l'Any del Llibre - Barcelona 2005. Presentació, Programació: Quixot i Barcelona, Escenaris literaris, Escriure, Llegir, Difondre, Inspiració, Sant Jordi, El Llibre a Barcelona, Qui organitza? Participa, Contacta, Premsa, Enllaços, Destaquem, ... En català, castellà i anglès.

Saló Valencià del Llibre - Web del 5è Saló Valencià del Llibre, organitzat per l'AEPV - Associació d'Editors del País Valencià, amb la col·laboració de la Direcció General del Llibre, l'ADILEVA - Associació Valenciana de Distribuïdors de Llibres, l'APIV - Associació Professional d'Il·lustradors de València, l'AELC - Escriptors en Llengua Catalana, l'Associació de Bibliotecaris Valencians, l'Ajuntament de València i les universitats valencianes. Entitats col·laboradores, Programa, Informació, Notícies, Llibres, Expositors, L'Aventura de triar un llibre, ... València, Museu de las Ciències "Principe Felipe" de la Ciudad de les Arts i de les Ciències, del 12 al 20 de novembre del 2005. En valencià.

Festival Internacional de Teatre Boulevard of Broken Dreams - Web del Festival Internacional de Teatre Boulevard of Broken Dreams. Presentació, Programa, Dades pràctiques, Menjar i beguda, Agraïments, Contacte, Arxiu, ... Barcelona, del 30 de setembre al 12 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Mostra Rialles - Fira d'Espectacles Infantils dels Països Catalans - Web de 16a Mostra de Teatre Rialles - Fira d'Espectacles Infantils dels Països Catalans. Què és la Mostra?, Informació Espectacles, Horaris i programes, Inscripcions, Localitzacions, L'Arxiu, ... Sabadell, 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre del 2005. En català. Rialles - Òmnium Cultural.

Le Cirque du Soleil - Web del gran circ canadenc Le Cirque du Soleil. Espectacles, Entrades, Multimèdia, Club Circ, Botiga, Encirqueu-vos, Premsa, La Companyia, Contacte, Música, ... En anglès i francès. Le Cirque du Soleil - Informació en castellà.
Dralion - Barcelona - Pàgina web sobre l'espectacle Dralion a Barcelona. Calendari, Preus, Reserves, Instruccions i altres informacions, Què és Dralion?, ... Barcelona, Explanada Nord - al final del Passeig Joan de Borbó, del 17 de març al 15 de maig del 2005. En castellà.

Any Dalí 2004 - Web de l'Any Dalí 2004, amb activitats programades durant tot l'any. Notícies, Fundació Gala-Salvador Dalí, Programa d'Activitats: Barcelona, Figueres, Filadèlfia, Madrid, Peralada, Rotterdam, St. Petesburg (Florida) i Venècia. En català, castellà, anglès i francès. Pàgina web de l'Any Dalí 2004 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Dalí Segle XXI, Fundació Gala-Salvador Dalí, Museu Salvador Dalí (St. Petesburg, Florida), Els tres Museus Salvador Dalí (Figueres, Portlligat i Púbol), L'orgue de Tramuntana al Castell de Quermançó, ...

Festival Internacional de Teatre Visual i de titelles de Barcelona - Web del 16è Festival Internacional de Teatre Visual i de titelles de Barcelona. Programació en arxiu .pdf. Institut del Teatre i diversos escenaris, Barcelona, del 19 al 28 de novembre del 2004. En català.

Fòrum Barcelona 2004 - Fòrum Universal de les Cultures - Web del Fòrum Universal de les Cultures que organitza la ciutat de Barcelona per l'any 2004, amb l'aval de la UNESCO. Fòrum 2004, Què ofereix, Participa, Actualitat, Cercar, Esdeveniments, Protagonistes, Calendari, Escenaris, Fòrum, Visita Virtual, Programa, Fòrum Diàlegs, Diàlegs pre-Fòrum, Destaquem, Notícies, ... Barcelona, del 9 de maig al 26 de setembre del 2004. En català, castellà i anglès.

III Acampallengua de Ponent - Web del III Acampallengua de Ponent. Concerts, Zona d'acampada + piscines, Festa pels xiquets, Xerrades, Escriptors, Batucada, Fira d'entitats, Música popular, II Trobada Unitària dels Països Catalans, ... Calaceit i Gandesa, del 25 al 27 de juny del 2004. En català.

Sitges Teatre Internacional 2004 - Web de la 35ª edició del Sitges Teatre Internacional 2004. Cercador, Programació, Espectacles, Companyies, Premsa, Informació, Material gràfic, Espais, Entrades, Transport, Allotjament, Sitges, Concursos, Opina, Contacta, Enllaços, Edicions anteriors, ... Sitges, del 28 de maig al 6 de juny del 2004. En català, castellà i anglès.

Fad - Any del Disseny 2003 - Barcelona - Web Fad - Any del Disseny 2003 - Barcelona. Any del Disseny, Programa, Agenda, Bojos pel Disseny, Comunitat Virtual, Els més visitats, ... En català, castellà i anglès.

Saló Artexpo - Web de la 10a edició del Saló Artexpo, Fira d'Art de Barcelona, organitzat per la Fira de Barcelona i el Gremi de Galeristes. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Accessos, Premsa, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, del 5 al 9 de novembre del 2003. En català, castellà i anglès.

IV Acampallengua 2003 - País Valencià - Web de l'Acampallengua 2003 - IV Acampallengua del País Valencià. Informació de dates, Lloc, Organització, Matrícula, Col·laboren, ... Petrer, Valls del Vinalopó, Campament de Catí, de l'11 al 14 de juliol del 2003. En català.

Feria de Abril - Catalunya - Web de la Feria de Abril - Catalunya, organitzada per la FECAC - Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya. Fotos de l'edició anterior, Informació de la ubicació, dates, etc. amb un document de l'Ajuntament de Barcelona en format .pdf. 31ª edició, Platja de la Nova Mar Bella de Barcelona, del 25 d'abril al 4 de maig del 2003. En castellà.

Gaudí 2002 Barcelona - Any Internacional Gaudí - Web Gaudí 2002 Barcelona - Any Internacional Gaudí. L'Arquitecte insòlit, Gaudí i Barcelona, Ciutat del Modernisme, Qui va ser Gaudí, Quines són les seves obres?, Gaudí en imatges, Què passarà a Barcelona el 2002, Bus Gaudí, Notícies, Fòrum, El pensament de Gaudí, Què s'ha dit sobre Gaudí?, Gauditeca, Reus 2002, León 2002, ... En català, castellà i anglès. Més Informació.

Gaudí 2002 Reus - Any Internacional Gaudí - Web Gaudí 2002 Reus - Any Internacional Gaudí. Benvinguda, Presentació, Introducció, Activitats, Gauditeca, Precedents, Notícies, Links, ... En català, castellà, anglès i francès.

2002 - Any Verdaguer - Web 2002 - Any Verdaguer - Centenari de la mort de Jacint Verdaguer, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Cercar, Agenda, Conèixer Verdaguer: Biografia, Obra i Galeria gràfica, Any Verdaguer: Calendari, Concursos, Programa i Publicacions, Dossier de Premsa, Verdaguer on-line: Enllaços i Fòrum, ... En català.

Salamanca 2002 - Ciudad Europea de la Cultura - Web Salamanca 2002 - Ciutat Europea de la Cultura. Consorci 2002, Salamanca, Programació, Notícies, Porto 2001, Rotterdam 2001 i Brujas 2002. En castellà i anglès.

Congrés Internacional de Traducció - Web del Primer Congrés Internacional de Traducció, organitzat per l'ACT - Agrupació de Centres Especialitzats en Traducció. Calendari, Inscripció, Programa, Ponents, Tauler d'anuncis, Patrocinadors, Col·laboradors, Participants, ... Barcelona, World Trade Center, dies 4, 5 i 6 d'abril del 2002. En català, castellà i anglès.

2n Congrés Europeu sobre Planificació Lingüística - Web sobre la Llengua catalana a Internet del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb informació del 2n Congrés Europeu sobre Planificació Lingüística. Presentació, Objectius i eixos, Òrgans, Programa, Horaris, Organització, Papers i criteris de presentació, Instal·lacions, Accessos i serveis, Informació turística, Més informació, Fòrum de debat i Bústia. Andorra la Vella, Centre de Congressos i Exposicions, 14, 15 i 16 de novembre del 2001. En català.

Barcelona Art Report 2001 Experiències - Web de Barcelona Art Report 2001 Experiències. Projectes, Exposicions. Debats, Accions i Intervencions Urbanes, Tallers, Música i Cinema. Barcelona, maig - octubre 2001.

eme3 - 2nd Architectual Market - Web eme3 - 2nd Architectual Market - Then-city, Density, Den-city. Concurs, Market, Exposició, Conferències, Incursió Moëbius, Music & Dance, Col·laboradors, Galeria, Cicle de Cine, Presentacions, Tallers, ... Barcelona, 10, 11, 12 i 13 d'octubre del 2001. En castellà.

25ª Fira del Llibre de Barcelona - Web de la Cambra del Llibre de Catalunya sobre la 25ª Fira del Llibre de Barcelona. Passeig de Gràcia de Barcelona, del 7 al 17 de juny del 2001. Cambra del Llibre de Catalunya. En català. A partir de l'any 2002, estava previst que aquesta Fira deixés de celebrar-se i que, el mes de desembre, se celebrés el Saló del Llibre de Barcelona però, s'ha ajornat sense cap data concreta.

Oporto - Porto 2001 - Capital Europea de la Cultura - Web d'Oporto - Porto 2001 - Capital Europea de la Cultura. Notícies, Activitats, Organigrama, Històric, Objectius, Animació, Arts plàstiques i Arquitectura, Ciència, Circ, Dansa, Literatura, Música, Teatre, Òpera, ... En portuguès, castellà i anglès.

Santiago de Compostela - Ciutat Europea de la Cultura de l'Any 2000 - Web de Santiago de Compostela - Ciutat Europea de la Cultura de l'Any 2000. Informació, Programa 2000, Nou Ciutats de l'Any 2000, Projectes de Compostela 2000, Agenda Cultural i Santiago Monumental. En gallec, castellà, portuguès, anglès i francès.


Editorials / Llibreries :

Agrobooks - Alfaguara - Alfaguara Santillana - Alibri (Herder) - Altafulla - Anaya - Anticuaria - Aranzadi - Arola Editors - Atelier Libros Jurídicos - Atelier Editorial - Badosa.com - Barcanova - British Library - Bromera - Casa del Llibre / Casa del Libro - Cátedra - Cervantes - Columna - Companyia La Central Llibretera - Civitas - Edicions Jurídiques i Econòmiques - Cúspide - Diaz de Santos - Difusora Internacional - Dykinson - Durvan Ediciones - Ediciones B - Ediciones del Bronce - Ediciones Deusto (Club Deusto) - Ediciones Luciérnaga - Ediciones Obelisco - Ediciones Robinbook - Ediciones Urano - Edicions Destino - Edicions de la Magrana - Edicions Península - Edicions Proa - Edicions UPC - Edicions Vilalta - Edicions 62 - Central del Llibre Català - EDIUOC - Editorial América Ibérica - Editorial Anagrama - Editorial Areté - Editorial Ariel - Editorial Barcino - Editorial Corimbo - Editorial Crítica - Editorial DeBolsillo - Editorial Edhasa - Editorial Empúries - Editorial Gredos - Editorial Joventut - Editorial La Galera - Editorial Larousse - Editorial Molino - Editorial Planeta - Editorial Polibea - Editorial Pòrtic - Editorial Premura - Editorial Rosa dels Vents - Editorial Salvat - Editorial Seix Barral - Editorials i Col·leccions - (Lletra - UOC) - EDP Editores 3E - e-libro.net - El PAIS - Aguilar - El Petit Príncep - El SetCiències - Els Tres Tombs - Espasa Calpe - Etcètera - EUMO - FNAC - Força 6 - Fragua - Galaxia Gutenberg - Girona Books - Grup 62 - Guia - Inforbooks - Informática i Comunicaciones - Intercodex - Llibreria Jurídica - Laie (Llibreria - Cafè) - Leopold Blume - Librería de Teatro - La Avispa - Librería Deportiva - Librería Interactiva - Librerías Especializadas Asociadas - LEA - Libropolis - Llibreria Altaïr - Llibreria Bosch - Llibreria Claret - Llibreria Crisol - Llibreria Documenta - Llibreria El Corte Inglès - Llibreria la tralla - Llibreria Quera - Llibreria del Raval - Llibreria KARMA - Llibres.com - Llibres de l'Índex - Llibres Editorial del Trabucaire - McGrawHill - Marcial Pons - Miraguano - Moll - Mundiprensa - Netmaps - NEU-E - Novetats Editorials Universitàries - NORMA - Editorial - Novalibro.com - Paidós - PAMSA - Publicacions de l'Abadia de Montserrat - Paradox - Parcir - Plaza & Janés - Polifemo - Quaderns Crema - Res Publica Edicions - Robafaves - Rocafort - Rubes Editorial - Totselsllibres.com - Tusquets Editores - Veintinueve - VIPS - VOX - Diccionaris - Xoroi.

Varis :
Vària (Lletra - UOC): Altres llocs sobre Literatura Catalana, Associacions d'Escriptors, Biblioteques en Línia, Llibreries a Internet i Llibreries de Vell a Internet, ...

Cambres, Gremis, Portals i Guies :
Cambra del Llibre de Catalunya - Gremi d'Editors de Catalunya - Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya - Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya - Gremi de Llibreters de Mallorca - Lletra - UOC - FGEE - Federación de Gremios de Editores de España - Guía de Editores de España.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal