ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Varis :

Institucions / Administracions / Organismes / Entitats / Serveis Públics / Fires
Motor / Fórmula 1 / Motociclisme / Ral·lis / Cotxes / Motos
Dona / Drets de la Dona ! El Temps / Meteorologia ! Castellers / Colles
Treball / Feina / Anuncis ! Col·leccionisme / Filatèlia / Numismàtica
Col·legis Professionals ! Borsa / Caixes / Bancs / Empreses Serveis
Loteries i Sorteigs / Joc ! Món Jurídic / Dret ! Sanitat / Salut
Subhastes / Compra-Venda-Canvi ! Varis: Agricultura, Gent Gran, ...

Institucions / Administracions / Organismes / Entitats / Serveis Públics / Fires :

Generalitat de Catalunya - Web oficial de la Generalitat de Catalunya. Generalitat, Catalunya, Viure, Treballar, Negocis, Estudiar, Notícies del Govern, Organismes i Serveis, Departaments del Govern, Destaquem, Actualitat, Enllaços, Treball, Indústria, Comerç i Turisme, Ensenyament, Cultura, Benestar i Família, Sanitat i Seguretat Social, Medi Ambient, Justícia i Interior, Innovació, Universitats i Recerca, Agricultura, Ramaderia i Pesca, Economia i Finances, Governació i Relacions Institucionals, Política Territorial i Obres Públiques, Presidència, Joventut, Esport català, ... Informació - Nou Accés a les Webs Departamentals (es pot seleccionar per Departaments i per Temes) - Guia de Serveis - Guia breu - SAC - Sistema d'Atenció al Ciutadà. En català, castellà i anglès.

Serveis i tràmits - Cat365 - Web Serveis i tràmits de la Generalitat de Catalunya. Fets vitals, Tràmits i gestions, Serveis ciutadans, Serveis empreses, Ajuts i subvencions, Empreses i entitats, Què s'ha de fer quan..., Destaquem..., Temes, Serveis, ... En català, castellà, aranès i anglès.

Guia de Serveis de la Generalitat de Catalunya - Web de la Guia de Serveis de la Generalitat de Catalunya. La Generalitat, avui, Serveis comuns d'informació, Serveis de la Generalitat de Catalunya, Comarca a comarca, Adreces i telèfons de la Generalitat de Catalunya, Relacions dels ciutadans amb l'Administració, Informacions complementàries, ...

Premsa - Notícies del Govern de Catalunya - Web Premsa - Notícies del Govern de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. President, Conseller en Cap, Govern, Agenda, Mitjans de Comunicació, Arxiu, Dades Oficials, Qui som, Notícies per Departaments, ... En català i castellà.

Guia breu de la Generalitat de Catalunya - Web de la Guia breu de la Generalitat de Catalunya, que és la versió a Internet (en format PDF) d'una petita Guia que inclou els noms dels Organismes que componen la Generalitat, amb els seus titulars, adreces, telèfons, fax i un breu resum de quines són les seves tasques.

Síndic de Greuges de Catalunya - Web del Síndic de Greuges de Catalunya. El Síndic, Consultes i queixes, Informes i documents, Notícies, Activitats, Contactar, ... En català, castellà i anglès.

Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana - El Justicia de Aragón

Ajuntaments de Catalunya - Web dels Ajuntaments de Catalunya (946) del SIAL - Sistema d'Informació d'Administració Local. Els ens locals a Catalunya. A la pàgina de cada Ajuntament hi ha molta informació, un mapa de la zona i la Web pròpia de l'Ajuntament, si en té. En català.

Ajuntaments de la Província de Barcelona - Pàgina Web de la Diputació de Barcelona amb una relació dels Ajuntaments de la Província de Barcelona. Fitxa del Municipi, Telèfon, e-mail i Web oficial. En català.

SIAL - Sistema d'Informació d'Administració Local - Web del SIAL - Sistema d'Informació d'Administració Local, amb molta informació dels Ens locals de Catalunya: Selecció per formulari i Selecció per mapa, Comarques, Notícies, Adreces i Webs d'interès, Novetats, ... En català.

SAC - Sistema d'Atenció al Ciutadà - Web del SAC - Sistema d'Atenció al Ciutadà de la Generalitat de Catalunya. Consulta d'Organismes, Registres propis i concertats, Consulta de serveis i Noticiari.

SIG - Sistema d'Informació Geogràfica - Web del SIG - Sistema d'Informació Geogràfica del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Presentació, Descarregar el visor, Manual del visor i Accés a les bases disponibles.

Ciutat.net - Les Guies Locals de Catalunya - Web de Ciutat.net - Les Guies Locals de Catalunya. Tots els serveis, professionals, comerç, carrers, ... de les principals ciutats de Catalunya. La Guia també en WAP des del telèfon mòbil.

Administración.es - Portal Único de la Administración - Web Administración.es - Portal Únic de l'Administració General de l'Estat espanyol. Actualitat, Enllaços, Directori, Àrees temàtiques, Treball Públic, Procediments, Ajudes i Subvencions, Licitacions Públiques, Legislació, Certificació Digital, Bústia del Ciutadà, Suggeriments, Publicacions, Consell de Ministres, Resum de premsa, ... En castellà.

Nacions Unides - UN.org - Seu Central de Nova York - Web oficial de la seu central de les Nacions Unides a Nova York i tots els Organismes especialitzats. Nacions Unides, Pau i Seguretat, Lleis Internacionals, Desenvolupament Econòmic i Social, Drets Humans, Temes Humanitaris, Servei de Notícies, Conferències, Informació General, Societat Civil, Audio, Visual, Webcast, Publicacions, Base de Dades, Index, Missions de Pau, Documents i Mapes, Estats membres, Novetats, ... En anglès, francès, espanyol, Xinès, Àrab i Rus.
Nacions Unides - en castellà.

Organismes del Sistema de Nacions Unides - Pàgina Web del Localitzador oficial de Webs d'Organismes del Sistema de Nacions Unides. Índex alfabètic de quasi 100 Webs oficials amb els seus corresponents e-mails. Notícies de l'ONU, Misions de l'ONU, Mapa de Webs dins del Sistema de les Naciona Unides, ... Versions en castellà, anglès i francès. Sistema de les Nacions Unides.

Organismes Especialitzats de les Nacions Unides - Pàgina de Kontrol Web amb 40 Links d'Organismes Especialitzats més importants de Les Nacions Unides (Programes, Organitzacions Mundials i Internacionals, Fons Mundials, Agències, ...).

Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans - Web de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans. Inclou informació sobre la institució, programes, tractats, calendari de reunions, efemèrides, etc. i accés per temes als documents sobre els drets humans i estats que els han ratificat, amb el text complet.

Nacions Unides - Seu de Ginebra - Web oficial de la seu europea de les Nacions Unides a Ginebra. En anglès i francès.

OMS - Organització Mundial de la Salut - Web de l'OMS l'Organització Mundial de la Salut, Organisme de les Nacions Unides amb seu a Ginebra. Temes de salut de la A a la Z, La OMS com a Organització, Índex de la Web, Cerca, Oficina de la Directora, Recursos d'Informació, Actualitat, Notícies, Próxims aconteixements, Aconteixements recents, Centre de premsa, Epidèmies, Emergències, Salut dels viatgers, Temes connexos, Feina, ... En castellà, anglès i francès.

UNESCO - Web de l'Organització de les Nacions Unides en l'àmbit de l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO). Extraordinària base de dades. Directori de ciències socials de la Unesco. Permet la recerca per institucions. Informació de persones especialistes en sociologia i informació de les publicacions periòdiques, dels programes i de les actuacions de la Unesco, com també estadístiques i serveis que generen. Seccions d'Educació, amb informació dels programes educatius de la Unesco, Materials educatius i ONG. En castellà, anglès i francès.

Unicef - Web d'aquest organisme internacional (Fons de les Nacions Unides per la Infància) dedicat a la protecció dels drets dels infants i a la seva promoció. Treballa per pal.liar el sofriment dels nens mitjançant serveis basats en la comunitat, sectors com l'atenció de la salut, l'educació bàsica, i l'accés a l'aigua potable i el sanejament.

ICJ (CIJ) - Web de la Cort Internacional de Justícia (La Haya). En anglès i francès.
ICTY - (TPIY) - Web delTribunal Penal Internacional per a l'ex Yugoslàvia (La Haya). En anglès i franès.
ICTR - (TPIR) - Web del Tribunal Penal Internacional per a Rwanda (La Haya). En anglès i francès.

Coalició d'ONGs per una Cort Penal Internacional - Web d'una Coalició d'ONGs per una Cort Penal Internacional - International Criminal Court (ICC), amb tota la informació sobre la seva història, cronologia i situació actual. El Tribunal Penal Internacional (TPI) haurà de ser un Tribunal permanent per jutjar persones acusades de genocidi, crims de guerra i crims contra la humanitat. El TPI estarà formalment establert quan seixanta estats hagin ratificat l'Estatut de Roma del TPI. En castellà, anglès i francès.

Unicef España - Web d'UNICEF Espanya - Comité Español del UNICEF. Organització, Drets dels Infants, Notícies, Educació, Cooperació, Comitès Regionals, Publicacions, Donatius, ... En castellà. Unicef España (1).

UNEP - Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient - Web de l'UNEP - Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient, que té la seva seu a Ginebra. Convencions, Protocols, Programes, Activitats, Cercador, Links, ... En anglès.

UNDP - Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament - Web de l'UNDP - Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament. Informació de l'UNDP, Àrees, Sistema de Nacions Unides, Notícies, Publicacions, Activitats, Cercador, Estadístiques, ... En anglès.
UNDP - Unir-se per acabar amb la pobresa - Iniciatives i Programes per combatre la pobresa.

Units Contra la Pobresa - Unidos Contra la Pobreza - UNDP - Web Units Contra la Pobresa - Unidos Contra la Pobreza - UNDP - Una aliança mundial de comunicació per lluitar contra la pobresa. Missatge PNUD, Units Contra la Pobresa, Els rostres de la pobresa, Treballar contra la pobresa, ... En anglès, francès, alemany, castellà i italià.

ONUSIDA - UNAIDS - Web del Programa de les Nacions Unides sobre la Sida - VIH/SIDA (Ginebra). Actualitat, Notícies, Informació per periodistes, Publicacions, Informació HIV/AIDS, Seccions Especials, Cerca, Links, ... En anglès, francès, castellà i rus.

NetAid - UNDP - Web NetAid.org del Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament (UNDP). Campanya de lluita contra la fam i la pobresa al món. S'hi poden realitzar aportacions econòmique des de la pròpia Web de NetAid. Voluntaris Internautes  -  UNDP.

Representació d'Espanya a les Nacions Unides - Web de la Representació d'Espanya a les Nacions Unides.

Associación España con ACNUR - Web de l'Associació Espanya con ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats). Última hora, Actualitat, Activitats, Sumari, Projectes, Campanyes, Educació en valors, Refugiats famosos, Col·labora, Empreses, Botiga virtual, ... En castellà i anglès. ACNUR - Ginebra.

VNU - UNV - Voluntaris de les Nacions Unides - Web de Voluntaris de les Nacions Unides (VNU - UNV), presents a més de 150 països. Dia Internacional del Voluntariat, 5 de desembre, Notícies, Activitats, Cerca, Links, UNDP, ...

2001 - Any Internacional dels Voluntaris - AIV - IYV - Web de 2001 - Any Internacional dels Voluntaris (AIV - IYV), designat per l'Assemblea General de les Nacions Unides. Informació i Resolucions de les Nacions Unides sobre l'AIV.

Adena.es - WWF - Web de la Delegació espanyola del Fons Mundial per a la Naturalesa - WWF / Adena. Informes sobre l'estat del medi ambient al planeta. Contaminació, extinció d'espècies, desforestació, canvi climàtic, conservació, ...  En castellà.

WWF - Passaport conservacionista - Web del Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF), que ha preparat el Passaport Panda, un document telemàtic que permet al seu titulat triar a quina campanya dóna la seva ajuda.

Unió Europea - Web oficial del Servidor de la Unió Europea. Europa - La Comissió Europea. Presentació i activitats de les institucions europees: el Parlament Europeu, el Consell de la Unió, el Tribunal de Justícia, el Tribunal de Comptes i altres òrgans comunitaris com el Comité de les Regions. Informació sobre legislació, comerç, publicacions, qui és qui a la Unió Europea. Text complet dels tractats de la Unió Europea, com afecta els drets dels ciutadans europeus. A nivell polític ofereix informació sobre les activitats en assumptes econòmics i socials. Accés al servei gratuït Eur-lex, que ofereix, en les onze llengües oficials de la Unió, el text íntegre de les Comunitats Europees, sèries L i C. També inclou tractats en vigor i en vies de ratificació, legislació vigent, textos legislatius preparatoris i jurisprudència recent. Press Room - Servei de Premsa on line. En anglès i francès. La Teva veu a Europa - Web participativa de la Unió Europea. Opinió Pública, Consultes, Debats / Idees, Queixes, Enllaços d'interès, ... En 11 idiomes.

Unió Europea & Nacions Unides - Web Unió Europea & Nacions Unides. Sala de Premsa, Polítiques i declaracions de la UE a les NU, Polítiques i declaracions a la seu de la UE, Prioritats de la UE per a l'Assemblea General, Delegacions de les Institucions de la UE, Directori, Enllaços, Informació General, Com funciona la UE a l'ONU, Cooperació al Desenvolupament, Manteniment de la Pau, Medi Ambient i Desenvolupament, Ajuda Humanitària, Drets Humans, Comerç i Desenvolupament, Cultura i Civilització, Estadístiques, UE lluita contra el terrorisme, Posta en circulació de bitllets i monedes de l'Euro, Ambaixadors de la UE i USA: El futur de l'ONU, ... Em molts idiomes, entre ells el castellà.

España 2002 - Presidència espanyola de la Unió Europea - Web España 2002 - Presidència espanyola de la Unió Europea. Notícies, Actualitat, Calendari, Presidència, España, Unió Europea, Polítiques UE, Premsa, Debat, Joves i Cultura. En castellà, anglès i francès.

EURO-OP - Servei Informatiu de la Unió Europea - Web d'EURO-OP, el Servei Imformatiu de la Unió Europea, amb més de 200 milions de pàgines a Internet en tots els idiomes de la comunitat. Diari Oficial de la CE, Fòrum dels editors, Catàlegs de productes electrònics i Links amb els mitjans de comunicació europeus.

EUR-LEX - Legislació europea a Internet - Web amb la legislació de la Unió Europea (UE) i la jurisprudència del Tribunal de Justícia Europeu en les 11 llengües oficials de la Comunitat. El Portal del Dret de la Unió Europea. Textos legislatius europeus, Diari Oficial de les Comunitats Europees, Tractats, Legislació, Jurisprudència, Preguntes parlamentàries, Documents d'interès públic, Enllaços, ...

CORDIS - Servei d'Informació de la Comunitat d'Investigació i Desenvolupament. Web CORDIS, el Servei d'Informació de la Comunitat d'Investigació i Desenvolupament de la Unió Europea. Activitats científiques de tots els països de la Comunitat, Programes vigents, Estadístiques i Agenda de Convocatòries i Congressos.

Parlament Europeu - Web de l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya. Parlament Europeu - Oficina a Espanya.

Defensor del Poble Eurtopeu - Euro Ombudsman - Web del Defensor del Poble Europeu - Euro Ombudsman.

Patronat Català Pro Europa - Web del Patronat Català Pro Europa que desplega, a través de la seva Àrea de formació, iniciatives adreçades als agents econòmics, socials i professionals que volen aprofundir en aspectes concrets de la Unió Europea. Recursos i enllaços amb altres servidors de la Unió Europea.

Ciutadans d'Europa - Web de l'Oficina de Publicacions Oficials de les Comunitats Europees, que conté informació sobre una sèrie de guies i fitxes pràctiques de la sèrie "Ciutadans d'Europa" sobre els diferents drets comunitaris.

Aquí Europa - Informació sobre la UE - Web del Diari electrònic Aquí Europa, amb informació en castellà sobre les diferents institucions de la Unió Europea, com la Comissió Europea, el Parlament d'Estrasburg o el Consell de Ministres.

Euroaventura - Unió Europea - Web Euroaventura de la Fundació La Caixa sobre la Unió Europea. Està bàsicament adreçada als joves i el seu objectiu és donar a conèixer els aspectes socials, culturals i econòmics de la Unió Europea. Debats, Consulta de Premsa europea, accés a eurolinks, ... Forma part del programa Euroaventura que la Fundació La Caixa distribueix gratuïtament als centres d'educació secundària des de 1999. En català i castellà.

El Vaticà - La Santa Seu - Web d'El Vaticà - La Santa Seu. Actualitat, Celebracions, Camins de l'Esperit, Cerca, FAQ, Mapa de la Web, La Sagrada Escriptura, ... En castellà, anglès, francès, alemany, italià i portuguès.

Administracions Públiques - Web que les Administracions Públiques han posat a Internet, amb un ampli Directori d'Organismes i Institucions, per tal de que l'accés a la informació sigui el més ràpid possible.

El Congreso de los Diputados - Web del Congrés dels Diputats de l'Estat espanyol. En castellà i anglès.

El Senado de España - Web del Senat de l'Estat Espanyol. Comissió d'Internet del Senat. En castellà i anglès

Presidencia del Gobierno - La Moncloa - Web de Presidència del Govern de l'Estat espanyol - La Moncloa. El Govern Informa. Enllaços amb tots els Ministeris, les Comunitats Autònomes i la Casa Reial. En castellà, anglès i francès.

B.O.E. - Boletin Oficial del Estado - Web del Boletin Oficial del Estado (BOE). Tauler d'Anuncis, on es poden consultar els últims concursos, convocatòries, beques, ajudes i subvencions que depenen de l'administració central, Sumaris dels BOE dels últims 30 dies, Llibreria que conté totes les publicacions oficials que han estat editades pels diferents Ministeris, Botiga, ... En castellà.

Casa de S.M. el Rey - Web de la Casa Reial espanyola, amb abundant informació sobre la família reial. La Corona, La Família Reial espanyola, amb biografies dels seus membres, La Casa de SM el Rey i Palacios y reales sitios. En castellà i anglès. Altres Cases Reials europees : Casa Reial de la Gran Bretanya i Casa Reial de Suècia.

Royal Families of the World - Web Royal Families of the World, amb informació de totes les Famílies Reials del Món. En anglès.

El Parlament de Catalunya - Web de la Generalitat de Catalunya sobre el Parlament de Catalunya. Presentació, Estructura, Funcions, El Palau del Parlament, Referències dels Textos Aprovats, Publicacions Oficials, Composició dels Òrgans, Agenda Parlamentària, Relacions Institucionals, Enllaços amb altres Webs, ... En català, castellà i anglès.

Parlament Obert - Web de la Universitat Oberta de Catalunya. Projecte d'Estudis de Dret que forma part d'un projecte europeu per desenvolupar biblioteques virtuals legislatives i facilitar el seguiment de la tramitació de les lleis més rellevants. Amb la participació en aquest cas del Parlament de Catalunya.

Parlament On line - Democràcia Web - Web de la Fundació Jaume Bofill per tal d'estimular la participació ciutadana en els debats parlamentaris a través d'Internet. Seccions d'e-mails i xats per a fer arribar opinions, propostes, preguntes i comentaris als parlamentaris sobre projectes i proposicions de llei en fase de discussió o sobre qualsevol tema.

Federació de Municipis de Catalunya - Web de la Federació de Municipis de Catalunya. l'FMC, Entitats adherides, Estatuts, Catalunya Municipal, Àrea Internet i Àrea de Formació. En català, castellà, francès i anglès.

Associació Catalana de Municipis i Comarques - Web de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. Jornades i Cursos, Convocatòries, Agenda i Notícies, Què és l'AMC?, Què fem?, Documentació, Serveis, Tauler d'anuncis, Publicacions i Webs d'interès. En català.

FEMP - Federación Española de Municipios y Provincias - Web de la FEMP - Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Què és la FEMP?, Novetats, Convocatòries, Documents d'Interès, Pla EURO-FEMP, Alnet, Convenis vigents, Gavinet Tècnic, Formació Continuada, Xarxa Tècnica de Diputacions Provincials, Cabildos i Consells Insulars, Publicacions, Programes, Agenda cultural, Aplicacions de polítiques sectorials, Teleformació, ... En castellà.

Web d'Associacions de Catalunya - Web d'Associacions de la Direcció General d'Acció Cívica del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, amb una gran quantitat d'Associacions. Entitats vinculades a la Web : Socials (assistència social, salut), Ambientals, Comunitàries, Ocupacionals, Afeccions/recreatives, Culturals, Cooperació internacional, Emergència i socors, Entitats de serveis, Desenvolupament econòmic i defensa dels interessos, Atenció al ciutadà del Departament de Justícia, ... En català.

Serveis a les Persones - Ajuntament de Barcelona - Web Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Barcelona. Equipaments: Bases de dades de Teatres, Instal·lacions Esportives, Casals i Espais per a Joves, Centres de Serveis Socials i Centres d'Atenció Sanitària. La Gent de Barcelona: Acolliment d'urgències per a dones maltractades, Participació social dels immigrants, Esport per a la gent gran, Vacances per a infants, ... Serveis: Cessió d'espais als Centres Cívics, Consell Municipal d'immigració de Barcelona, Neteja a domicili, ... En català i castellà.

PolíticsWeb - Web de la Plataforma d'informació política PoliticsWeb. Redacció, Polítics, Entrevistes i una gran quantitat d'informació sobre el món de la política en temps real. En castellà.

Web Electoral - Web "WebElectoral.com". Informació sobre totes les Eleccions celebrades a Espanya des del 1977. Municipals, Autonòmiques, Generals i Europees. Calendari, Resultats, Notícies, Partits, Estadístiques, Enquestes, ... En castellà.

DOGC - Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya - Web del DOGC - Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Totes les Lleis, Disposicions, Actes Administratius i Textos. Consulta íntegra al darrer DOGC (gratuït), Consulta Base de Dades DOGC (accés restringit a subscriptors) i Consulta del Sumari del DOGC. En català i castellà.

Ajuntament de Barcelona - La Web oficial de l'Ajuntament de Barcelona. Molta informació, inclosa tota la Base de Dades d'Entitats i Equipaments del 010. S'hi poden fer Tràmits i Gestions diversos. El Trànsit, Oci, Agenda de Barcelona molt completa, Biblioteques, Museus, Turisme, Infopime, l'Auditori, Barcelona Activa, Història de Barcelona, Imatges de Barcelona, Itineraris Turístics, Barcelona - Festes, Barcelona Notícies, Servei de notícies conjuntament amb BTV, On aparcar a Barcelona, Cibernàrium, Guia - Plànol Mapa de la Ciutat amb Cercador de carrers, Barcelona NetActiva, Estadístiques, Torre Jussana - Serveis Associatius, Publicacions, Europa, Xats i fòrums, FAQ's, OMIC - Web de queixes, Paisatge Urbà - Barcelona posa't guapa, Barcelona Imatges (Postals), ... Sol·licita el Correu electrònic del ciutadà (adreça d'e-mail gratuïta) que ofereix l'Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb Menta d'AunaCable, si estàs empadronat a Barcelona. En català, castellà i anglès.

Diputació de Barcelona - Web de la Diputació de Barcelona. Molt completa. DIBA - Sumari, dividit en tres grans grups: Actuacions, Destacats i L'Entorn, La Malla - Portal Català, Biblioteques, Turisme, Espais Naturals, Ajuntaments de la Província de Barcelona, Solidaritat, Europa, Teatres Municipals, BOP - Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, Organisme de Gestió Tributària, ... En català.

Diputació de Girona - Web de la Diputació de Girona. La Institució, Àrees i Departaments, Organismes, Minicipis i Comarques, Premsa i Difusió, Cooperació i Desenvolupament Local, Acció territorial, Formació, Ensenyament, Cultura, Publicacions i Informació Europea. En català.

Diputació de Lleida - Web de la Diputació de Lleida. Diputació, Tauler d'anuncis, Patronats i Fundacions, Població i territori, Links d'interès, BOP, Directori de municipis, Enquestes, Cercador, Noetats, ... En català, castellà i anglès.

Weblocal - Web Weblocal. El Projecte Weblocal, Els Pobles acollits a Weblocal, Activitats, Agenda Weblocal, Contacta, ... En català.

Ajuntaments de Catalunya - Web Ajuntament.net, de l'empresa Micro Castellet SL. És un servidor de correu electrònic dels Ajuntamentsde Catalunya, que consisteix en un avancat sistema de localització i redreçat de qualsevol correu cap a tots els 945 Ajuntaments catalans, agrupats en una única adreça, nom_de_la_ciutat@ajuntament.net, així com una guia completa amb enllaços directes a les seves Webs municipals.

BOP - Butlletí Oficial de la Província de Barcelona - Web del BOP - Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Consulta temàtica, Consulta per Sumari, Cercar i BOP del dia. En català.

ORGT - Organisme de Gestió Tributària - Diputació de Barcelona - Web de l'ORGT - Organisme de Gestió Tributària - Diputació de Barcelona, amb una àmplia informació per la gestió dels tributs municipals. En català.

Mapalocal.com - Edicions Vilalta - Web Mapalocal.com - Edicions Vilalta. Mapes, Guies, Carreres (Callejeros) d'Espanya, Cartografia, Atles, Rutes, Ciutats, Ajuntaments d'Espanya, Edicions, SVG, GPS, Mapes per encàrrec, Descarregar, Enllaços, Guia Campsa, Mapes interactius, Món, Cartografia digital, Catalunya, Guia del món, MapQuest, ... En castellà.

Fira de Barcelona - Web de la Fira de Barcelona, amb Informació de tots els Salons i Certàmens que s'hi celebren (més de 60 cada any). Informació General, Informació per a Visitants, Informació per a Expositors, Catàleg, Forum Ambiental, Notícies i Altres Adreces.  Directoris de Salons: Salons - per ordre alfabètic - Salons - per Sectorial - Salons - per Calendari. En castellà, català i anglès. Links de Salons amb Web pròpia: Construmat - Sonimag - Pielespaña - Saló Internacional de l'Automòbil i Vehicle Comercial - Moda Barcelona - Noviaespaña - Expo Hogar Regalo (Primavera i Tardor) - Alimentària - Expodidàctica - Saló de l'Ensenyament - Saló Nàutic Internacional de Barcelona - SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - B.I.T. - ArtExpo - TecnoArt - FosbaMedical Forum Expo - Mercat del Vehicle d'Ocasió - Barnajoya - Novajoia - Preventia - Baby - Liber - Fira Internacional del Llibre - Barcelona Meeting Point - Hostelco - Saló Internacional del Caravaning i Sector del Càmping - Fira del Disc de Col·leccionista de Catalunya - Bodas & Bodas - Alimentaria México - Maquitec - Expominer - Festival de la Infància i la Joventut - MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN - Graphintro - Serigraph - Ecomed Pollutec - Infarma - Congrés de Farmàcia i Parafarmàcia - Barcelona European Golf Show - Fexpo - Saló de l'Oci Familiar - Cosmobelleza - Hispack - Saló de l'Embalatge - Mercadiner - Saló de la Inversió privada i l'Estalvi - Saló BNF - Barcelona Negocis & Franquícies - Alquifira i Fira de la Compra/Venda - ExpoMatex - Fira Internacional de Maquinària Textil - Mostra de Maquinària per a la Confecció - Exposalut - Saló de la Salut i Qualitat de Vida - Ecosalut - SIL - Saló Internacional de la Logística - Tecnomeeting - Nivàlia - Saló de l'Oci a la Neu i les Activitats de Muntanya.

Feria de Madrid - IFEMA - Web de la Feria de Madrid - IFEMA, el la qual s'hi celebren més de 80 Certàmens cada any. Informació dels pròxims Salons. Links de Salons amb Web pròpia: FITUR - Feria Internacional de Turismo - SIMO TCI - Feria Internacional de la Informática, Multimédia y Comunicaciones - Semana Internacional de la Moda - Pasarela Cibeles - ARCO - Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Aula - Salón Internacional del Estudiante y de la Oferta Educativa - ExpoOptica - Manual - Salón de las Manualidades, Bellas Artes, Labores Textiles y Hobby - Venatoria & Jeep (Caza) - SICUR - Salón Internacional de la Seguridad - Genera - Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente - Climatización - Salón Internacional de Aire Acondicionado, Calefacción, Ventilación y Refrigeración - Expo Náutica - Feria Internacional del Mueble - Feria Internacional de la Piedra Natural - VETECO - Salón de la Ventana y el Cerramiento Acristalado - DECOTEC - Salón de la Arquitectura de Interior - TECMA - TEM - Salón del Vehículo de Ocasión - Semana Internacional del Regalo, Joyería y Bisutería - Modacalzado - Iberpiel/Marroquinería - CONSTRUTEC - Salón de la Construcción - LOOK - Salón de la Peluquería, Belleza y Complementos - SAVER - Salón de la Maquinaria y el Equipamiento para Jardinería y Áreas Verdes - Liber - Feria Internacional del Libro - MANUTEC - Salón de la Manutención y el Almacenaje - Sígn - Salón de la Comunicación Visual y Diseño Gráfico - Broadcast - Salón Internacional de la Tecnología Audiovisual - MATELEC - Salón Internacional del Material Eléctrico y Electrónico - FIAA - Feria Internacional del Autobús y del Autocar - SIG - Salón del Golf - Las mil y una Boda - Muestra Monográfica de Productos y Servicios para Bodas y Celebraciones - Bebés y Mamás - Salón del Bebé, Nuevos y Futuros Padres - FERIARTE - Feria Internacional de Arte y Antigüedades - SITI - Salón de las Tecnologías de la Información - EXPO Franquicia - Salón de la Franquicia - FITNESS - Salón Monográfico de la Industria del Gimnasio - SISAC - Salón del Sector de Animales de Compañía - Inter Didac - Salón Internacional del Material Educativo - Emprende - Salón de la Creación de Empresas - Salón Inmobiliario de Madrid - Madrid por la Ciencia - Almoneda - Feria de Antigüedades y Galerías de Arte - HOREQ - Semana de la Hostelería y el Equipamiento - SAL - Semana de la Alimentación - Motortec - Salón Internacional de Equipos y Componentes para la Automoción - Expo COMM - Salón y Congreso de las Comunicaciones de Empresa - EuroVending - Feria Europea de Vending - TextilModa - Salón Textil para Confección - ProSeg - Salón Profesional de Servicios Generales para Empresas - R&R - Salón Europeo del Arte de la Restauración, Rehabilitación y Conservación del Patrimonio Cultural - Juvenalia - Trafic - Salón Internacional de la Seguridad Vial y el Equipamiento para Carreteras - Pulire - Feria Española para la Limpieza Profesional e Higiene Ambiental - Ofitec - Salón Internacional del Mueble de Oficina - Exporta - Feria de Servicios al Exportador. En castellà i anglès.

Feria Valencia - Fira de València - Web de la Fira de València, amb abundant informació sobre el calendari de Fires i Certàmens que s'hi celebren.

Feria Internacional de Bilbao - Web de la Feria Internacional de Bilbao. Informació de les Fires i Certàmens que s'hi celebren.

Fira de Girona on line - Web de la Fira de Girona on line, present a la Xarxa des de 1994. Passeig de la Devesa 34-36. Congressos i activitats, Salons i Fires i Presentacions. En català, castellà, francès i anglès.

La Farga de l'Hospitalet - Web La Farga de l'Hospitalet. Presentació, Comunicacions, Serveis, Sales / Auditori, Calendari, La Farga virtual i Informació. En castellà. (català i anglès en preparació).

Fires i Congressos de Balears - Web Fires i Congressos de Balears. Portada, Infofires, Últimes Notícies, Actualitat, Informació de totes les Fires i Salons, Expositors, Consulta del calendari complet, ... En català, castellà i anglès.

FEFIC - Federació de Fires de Catalunya - Web de la FEFIC - Federació de Fires de Catalunya. Presentació, Membres - Totes les Fires de Catalunya, Fòrum Firal, Formació, Promoció, Obra, Proveïdors, Hemeroteca, Permanent virtual, E-mail, ... En català.

Fires de Catalunya - Pàgina Web del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya que conté informació (amb Links) de totes les Fires de Catalunya, agrupades per mesos. En català, castellà i anglès.

Fira d'Alpicat  -  Fira Amposta   -  Moda Barcelona  -  PRECSA - Fira de Cornellà  -  FirEsplugues  -  Fira Gavà  -  Fira de Girona  -  La Farga de l'Hospitalet  -  Fira d'Igualada  -  Fira de Lleida  -  Llobregat  -  OPE - Fira de Manlleu  -  Fira de Manresa  -  Fira de Masies de Voltregà  -  Fira de la Candelera - Molins de Rei   -  Fira de Mollerussa  -  Fira d'Olot  -  Fira de Reus  -  Fira de Sant Carles de la Ràpita  -  Expo Coloma - Fira de Santa Coloma  -  Fira de Terrassa  -  Fira de Tortosa  -  Impe Vic - Fira de Vic.

Torre Jussana Virtual - Serveis Associatius - Web de Torre Jussana Virtual - Agència Municipal de Serveis per a les Associacions de Barcelona. La Nova Eina de Participació Ciutadana. Consell Municipal d'Associacions de Voluntariat. Torre Jussana - Serveis Associatius. Informació i recursos d'interès i utilitat per a les Entitats: Assessorament, Formació, Publicacions, Documentació, Treball en Xarxa, Borsa de Recursos, Telemàtica, Associacions, Enllaços, Avui a BCN, Novetats a la Web, Taulell d'Anuncis, ... En català, castellà i anglès.

Aeroport de Barcelona - Web de l'Aeroport de Barcelona d'AENA. Informació de tots els Vols que hi tenen la sortida i l'arribada, Altres informacions de l'Aeroport, Barcelona Turisme, Aeroports espanyols, Centres de Control, Altres informacions d'AENA, ... En castellà.

Aeroport de Barcelona - Web no oficial de l'Aeroport de Barcelona. Companyies, Mapa de Carreteres, Terminals, Objectes prohibits, Notícies Aeroport, Informació Vols, Links amb informació turística sobre Barcelona, ... En català, castellà i anglès.

Port de Barcelona - Web de l'Autoritat Portuària de Barcelona - Port de Barcelona. Informació sobre els horaris dels vaixells de passatgers que hi tenen sortida o destinació (Creuers, Línies marítimes regulars, Escales i Sortides), Serveis, Mercaderies, Gestions on-line, Fotografies, ... En català, castellà i anglès.

Mercabarna - Web de Mercabarna, amb més de 900 Empreses. El Centre majorista de Catalunya, al servei dels professionals de l'alimentació. Informació, Notícies, Sectors, Empreses, Plànol, Formació, Publicacions, ... En català, castellà, anglès i francès.

Consorci de la Zona Franca - Barcelona - Web del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Presentació, Vídeo corporatiu, Notícies, Agenda, La Nostra Seu, Correu, Cercador, Documentació, Enllaços, Borsa de treball, Productes, Serveis, Plànols, Imatges, Agenda d'actes, Salons, Àrees industrials, Projectes urbans, Zona Franca Duanera, Portals inmobiliaris, Centres de Serveis, Conèixer-nos, ... En català, castellà i anglès.

Parc Logístic de la Zona Franca - Barcelona - Web del Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona. Mapa Web, Notes de premsa, Contacte, Parc Logístic de la Zona Franca, Àrea Logística, Àrea de Negocis, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona Promoció - Agenda Virtual de Barcelona - Web de Barcelona Promoció que informa permanentment de totes las activitats que es realitzen en les instal·lacions olímpiques que gestiona l'empresa: el Palau Sant Jordi, l'Estadi Olímpic de Montjuïc, el Palau dels Esports i el Velòdrom d'Horta. Informació d'horaris i preus i venda d'entrades per Internet. Partits de l'Espanyol, els Barcelona Dragons, Concerts i espectacles, Fires, Actes, ... En català i castellà.

Palau de Congressos de Catalunya - Web del Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) - pcongressos.com. Presentació, Situació, Espais del Palau, Serveis, Food & Beverage, Agenda de Congressos, Tour Virtual / Plànols, Característiques (Sales), Hotel Rey Juan Carlos I i Links Interessants. En català, castellà i anglès.

Parc de Collserola - Web del Patronat Municipal del Parc de Collserola. Coneguem el Parc: Descripció, Ús, Educació Ambiental, Gestió, Actualitat, Localització i Mapa de la Web. Enllaços amb L'Anella Verda, La Diputació de Barcelona i L'Àrea metropolitana de Barcelona - Mancomunitat de Municipis. En català, castellà, anglès, francès i italià.

L'Anella Verda - Àrea d'Espais Naturals - Web de L'Anella Verda, el sistema d'espais naturals (forestals i agrícoles) que envolten la regió de Barcelona.  Mapes d'Espais Naturals protegits de la província de Barcelona i de L'Anella Verda Metropolitana. En català.

Parcs Naturals - Espais Naturals - Àrea d'Espais Naturals, Diputació de Barcelona. Tots els Espais Naturals i els Parcs Naturals de la província de Barcelona. En català.

Parcs de Catalunya - Web dels Parcs Naturals de Catalunya del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya - 144 Espais Naturals protegits. Parcs Nacionals, Parcs Naturals, Paratges Naturals d'interès nacional, Reserves Naturals integrals, Reserves Naturals parcials i Altres Espais Naturals. En català, castellà i anglès.

Parcs Nacionals - Web del Ministeri de Medi Ambient espanyol sobre els Parcs Nacionals. La Xarxa de Parcs Nacionals està integrada per 12 Parcs, set a la península i cinc a les illes.

Federació Europarc - Web Federació Europarc (Europarc Federation). Espais Naturals i Espais d'Especial Protecció a Europa. Activitats, Projectes, Serveis, Premis, Grups de Treball, Publicacions, Notícies, Cerca, Patrocinadors, Àrees membres, ... En anglès. Europarc España.

Àrea Metropolitana de Barcelona - Web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Entitat del Medi Ambient, Mancomunitat de municipis i Entitat del trasport. Estructura i Municipis.

Entitat del Medi Ambient - Web de l'Entitat del Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Actualitat mediambiental, Agenda, Notícies, Taulell d'anuncis, Glossari, Jocs Educatius, Consells pràctics, Publicacions i Mapa de la Web. En català, castellà i anglès.

Mancomunitat de Municipis - Web de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Actualitat, Espais Naturals, Habitatges, Serveis, Projectes, Qui som, Anuncis, Notícies i Mapa de la Web. En català.
Webs pròpies, Dades i Mapes de tots els municipis.

Entitat del transport - Web de l'Entitat del transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. On vols anar? Informació de: EMT, Bus, Metro, Taxi, Cetramsa, Tarifació social, Notícies, ... En català, castellà i anglès.

ATM - Autoritat del Transport Metropolità - Web de l'ATM - Autoritat del Transport Metropolità de l'Àrea de Barcelona. ATM, TransMet, Guia del Transport Públic a l'Àrea de Barcelona, Novetats, Centre d'Informació de TransMet, Observatori de la mobilitat, Transport Públic al món, Mapa de la Web, Cercador, Suggeriments, Infoweb, ... En català, castellà i anglès.

InfoCat - Buscador de Webs governamentals - Web InfoCat, buscador de Webs governamentals de la Generalitat de Catalunya. Es divideix en dos apartats : Webs Estatals i Webs Regionals.

Consell Comarcal del Baix Llobregat - Web del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Què és?, Ubicació, La Comarca, Municipis, Contacte, Consell Comarcal, Departaments, Agenda, Formulari, ... En català.

Drets Civils - Web de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona. Declaració Universal dels Drets Humans, Servei per a la defensa dels drets de les persones, Agenda, Subvencions, Oficina per la No-Discriminació (OND), ...

Infància - Web dels Nens - Web dels Infants de l'Ajuntament de Barcelona. De la Regidoria de Drets Civils. Els drets dels Infants a Internet. Jocs, Gimcana, Fòrum, Agenda d'Activitats, Directori d'Entitats, Selecció de Webs, ...

Medi Ambient - Ajuntament de Barcelona - Web de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona. Agenda 21 local, Barcelona i el Medi Ambient, Activitats, Normativa ambiental, Publicacions, Enllaços i Notícies. En català, castellà i anglès.

BCL - Barcelona Centre Logístic - Web de Barcelona Centre Logístic. Què és BCL?, Oferta Logística Avui, Barcelona Futur Logístic, Els Nostres socis, Com asociarse?, Activitats BCL, Barcelona Metròpoli de la Mediterrània, Jornades BCL, ... En català, castellà i anglès.

Servei Català del Trànsit - Web del Servei Català del Trànsit de la Generalitat de Catalunya. Notícies, Presentació, Cercador, InfoTrànsit, Oficines, Gestions, Taxes, Adreces, Novetats, Estadística, Formació viària, Legislació, Pla català de seguretat viària, Restriccions, Educació viària, Incidències viàries, ... En català.

TerraBit - CEIA - Web de TerraBit - CEIA - Centre d'Estudis d'Informació Ambiental. Serveis Generals del CEIA: Qui som?, Publicacions i Projectes, Formació, Conferències i Fòrums, Ciutat Global, ... Robot Verd: Recursos d'Informació, L'Ambient als mitjans, Experts i Entitats i Eines. Comunitat Virtual: l'Actualitat a Debat, Butlletí-e del CEIA, Llistes de distribució, @gratuit, ... Cercador Integral, Novetats, Informació d'interès, ... En català, castellà i anglès.

Servei Català del Voluntariat - Web del Servei Català del Voluntariat. Presentació, Notícies, Consulta Entitats, Formació, Recursos, Informació, Serveis, Voluntariat en xarxa, Campanyes Humanitàries, Voluntariar europeu, PSS i objecció de conciència, Fòrum de dirigents associatius, Incavol, Escola d'Estiu del voluntariat, ... En català.

Federació Catalana de Voluntariat Social - Web de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Fundació Catalana de l'Esplai - Web de la Fundació Catalana de l'Esplai.

CMAB - Consell Municipal d'Associacions de Barcelona - Web del CMAB - Consell Municipal d'Associacions de Barcelona.

CNJC - Consell Nacional de la Joventut de Catalunya - Web del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

Centre d'Informació i Assessorament per a Joves - Web del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves de l'Ajuntament de Barcelona.

Institut Municipal de Persones amb Disminució - Web de l'Institut Municipal de Persones amb Disminució de l'Ajuntament de Barcelona.

Consorci El Far, Centre dels Treballs del Mar - Web del Consorci El Far, Centre dels Treballs del Mar. Entitat que desenvolupa accions orientades al desenvolupament d’activitats formatives i de promoció econòmica i cultural del litoral de Catalunya. En català.

CIL - Centre d'Informació del Litoral de Catalunya - Web del CIL - Centre d'Informació del Litoral de Catalunya. Servei d'informació sobre institucions, entitats, serveis i activitats relacionades amb el litoral i el turisme blau a Catalunya. En català.

Biblioteca del Consorci El Far - Web de la Biblioteca del Consorci El Far. Biblioteca temàtica dedicada al mar, la navegació i el litoral. També hemeroteca, cartoteca i videoteca. En català.

Institut Municipal de la Salut - Web de l'Institut Municipal de la Salut de l'Ajuntament de Barcelona. Informació al ciutadà, Línies de treball, Unitats, Directori, On som, Telèfons i adreces, Buscador, Altres recursos, ... En català.

Departament de Medi Ambient - Web del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Tota la informació del Departament, Oficina d'Informació Ambiental per Internet, SIG, Notícies d'última hora, Ajudan's a millorar la Web, Junta de Residus, Agència Catalana de l'Aigua, ... En català, castellà i anglès.

Departament de Benestar i Família - Web del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. Informació i Serveis del Departament, Recursos, Ofertes, Prestacions, Programes, Registre d'Entitats Socials, etc. Accés al Servei Català del Voluntariat i a la Web de les Associacions de Catalunya.

Departament de Salut - Web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Informació al professional de la salut i al ciutadà. CatSalut - Servei Català de la Salut, ICS - Institut Català de la Salut, IES, ICO, IRO, AATM, CTBT, Alcohol i drogues, Aliments, Farmàcia, Salut ambiental, Professionals sanitaris, Salut i malalties, Salut i vacances, Salut jove, Sida, Tabac, Vacunes, Biblioteca, Centres Sanitaris, Drets i deures, Formació, Notes de premsa, Organigrama, Organitzacions, Pla de Salut, Publicacions, Salut en xifres, Serveis lingüístics, Tràmits administratius, Subscripció, Actualitat, ... En català, castellà i anglès.

Departament de Cultura - Web de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Joventut, Esport, Llengua catalana, Institució de les Lletres Catalanes, Arxius, Biblioteques, Monuments, Museus, Agenda Cultural, Premis literaris en català, Ajuts i subvencions, Festes Majors a Catalunya, Fires de Catalunya, Centre d'Art Santa Mònica, Filmoteca, L'Espai de Dansa i Música, Teatre Nacional, Altres Adreces culturals d'interés - 700 Webs Culturals, ...

Departament d'Innovació, Universitats i Recerca - Web del Departament d'Innovació, Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya. El Departament, Innovació, Universitats, Recerca, Directori d'Estudis, Accés a la Universitat, Consorci de Biblioteques, Manuals i llibres de text en català, Coneix les Universitats catalanes, Notícies, Cercador, Serveis: Documents i publicacions, DURSI, Beques i ajuts, Mobilitat i llengua, Enllaços d'interès, ...

Departament d'Educació - Web del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Estudis : Guia pràctica per a estudiants, Centres : Ensenyaments i localització, Professorat, Serveis Educatius, Novetats, Llibres de text homologats Oposicions, Estadística, Normativa d'ensenyament, Beques i ajuts, Transport i Menjador escolar, Calendari escolar, Publicacions, Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, Comunicats de premsa, Programes de Garantia Social, La Nova Formació Professional, ... En català.

Departament de Treball - Web del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Informació general, Punts d'Informació, Serveis: Ajuts i subvencions i Contractes de treball, Ofertes de Treball, Xarxa EURES i Calendari laboral, Organigrama, EStadístiques, Tramitacions, Registres públics, Publicacions,  Pacte per a l'ocupació a Catalunya, Món del treball, Servei Públic d'Ocupació, Economia social, Cooperatives i autoempresa, Seguretat i salut laboral, Temps lliure, Bústia del ciutadà, Licitacions i Enllaços a altres webs. En català.

Departament de Política Territorial i Obres Públiques - Web del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. El Departament, Premsa, Estadística, Plans, Actuacions, Documentació, Destacats, Novetats, Enllaços, ... En català.

Departament d'Economia i Finances - Web del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya. El Departament, Actualitat, Comunicació, Economia catalana, Finançament autonòmic, Tribunal Català de Defensa de la Competència, Enllaços, ... En català.

Departament de la Presidència - Web del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. El Departament, Comunicació, Ciutadans, Projecció Exterior, Destaquem, Actualitat, Enllaços, ... En català.

Departament de Governació i Relacions Institucionals - Web del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. El Departament, L'autogovern, El món local, La funció pública, En línia, Actualitat, Novetats, ... En català.

Departament de Justicia i Interior - Web del Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya. Estadístiques Jurídiques, Dret Civil Català, Adopcions i acolliment, Administració de Justícia, Serveis Lingüístics, Justícia Juvenil, Atenció al menor, Serveis penitenciaris i rehabilitació, Mesures penals alternatives, Atenció a les víctimes del delicte, Programes de mediació, Assessorament a les instàncies judicials, ...

Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca - DARP - Web del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca - DARP. Departament, Notícies, Novetats, Ajuts, Agricultura, Ramaderia, Pesca i mar, Qualitat alimentària, Formació i innovació, Estadístiques, Europa, Mapa de la Web DARP, Correu DARP, ... En català, castellà i anglès.

Links de Medi Ambient - Web de Links Ambientals del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya amb moltíssima informació. Organismes i programes internacionals, Pàgines ambientals de les Comunitats Autònomes, Pàgines Ambientals de Catalunya, Entitats ambientals i educació ambiental a Catalunya, El patrimoni natural a Catalunya, Sostenibilitat, Robot verd : Buscador de temes ambientals, ...

Joventut - Web de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Turisme Juvenil de Catalunya, Habitatge Jove, Carnet Jove, Instal·lacions Juvenils, Punts d'Informació Juvenil, Cens d'Entitats Juvenils, Dossiers d'Informació Juvenil, Notícies Joves, Beques, Ajuts i Subvencions, Art Jove, Altres Adreces Juvenils d'interés, Secretaria General de la Joventut, Activitats, ...

EAPC - Escola d'Administració Pública de Catalunya - Web de l'EAPC - Escola d'Administració Pública de Catalunya. Novetats, Informació general, Formació, Selecció, Recerca, Biblioteca, Documents, Publicacions, IEAP, Relacions externes, Delegacions i Altres Webs. En català, castellà, anglès i francès.

CSI - Comissionat de la Societat de la Informació - Web del Comissionat de la Societat de la Informació (CSI) de la Generalitat de Catalunya. El Comissionat, Catalunya ex Xarxa, Projectes impulsats, Notícies, Documents, Societat de la Informació, Indústria de l'audiovisual, Interactua, ... En català, castellà i anglès.

INCASOL - Institut Català del Sòl - Web de l'INCASOL - Institut Català del Sòl.

IDESCAT - Institut d'Estadística de Catalunya - Web de l'IDESCAT - Institut d'Estadística de Catalunya. Quines dades voleu?, Institut d'Estadística de Catalunya - IDESCAT, Servei d'atenció als mitjans de comunicació, Estadística bàsica de Catalunya, Estadística bàsica territorial, Consulta interactiva d'estadístiques, Onomàstica, Publicacions, Biblioteca, Webs d'interès, ... En català, castellà i anglès.

IMSERSO - Instituto de Migraciones y Servicios Sociales - Pàgina Web de l'IMSERSO, Instituto de Migraciones y Servicios Sociales que, a l'apartat Mayores, dóna informació per a les persones grans sobre les vacances, viatges i balnearis, residències, dades estadístiques, pensions i assistència. També dins de la pàgina podem trobar els sumaris de la revista "Sesenta y Más".

Habitatge Jove - Web Habitatge Jove, que ofereix a joves i a grups un servei gratuït d'informació i solució en la recerca d'habitatge i allotjament: borsa de pisos, d'habitacions, residències i col.legis majors, etc. Enllaç amb grups i associacions juvenils.

ICC - Institut Cartogràfic de Catalunya - Web de l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC). Butlletí meteorològic de risc d'allaus.

Consell de l'Audiovisual de Catalunya - Web del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

ONCE - Organització Nacional de Cecs - Web de l'Organització Nacional de Cecs - ONCE. Conté activitats i recursos per a invidents, serveis de l'organització, projectes, etc.

Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya - Web del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya de Vilassar de Mar - Mercat Majorista. Venda, Informació, Preus setmanals, Previsió Meteorològica, Links d'interès, Cercador, Compres On-Line, Consultes, Hortimostra, ... En català, castellà i anglès.

DGT - El Trànsit - Carreteres - Web de la Dirección General de Tráfico. Estat de les carreteres espanyoles. Informació de la DGT (Tràmits, Permisos, Llicències, ...), Itinerari més ràpid o més curt entre dos punts de la xarxa viària, Informació administrativa, Legislació, Consells de seguretat viària, Revista Trànsit, ...

El Defensor del Pueblo Español - Web del Defensor del Pueblo Español. Queixes per Internet, Atenció al ciutadà, Tot sobre el Defensor, Informes i documents, Fòrum, Enllaços, Mapa Web, La teva opinió, ... En castellà.

MECD - Ministerio de Educación, Cultura y Deporte - Web del Ministeri espanyol d'Educació, Cultura i Esport. Educació, Universitats, Investigació i Desenvolupament, Cultura - Secretaria de Estado de Cultura, Esports - CSD - Centro Superior de Deportes, Novetats, Secretaria General del Consejo de Universidades (Places d'Accés), Publicacions, Biblioteques públiques espanyoles, Estadístiques, Cooperació Internacional, Directori, Altres Webs, Gabinet de Premsa, Informació, INAEM - Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música i Atenció al Ciutadà, Tesis doctorals, Beques i Ajudes per a estudiants i docents, Oposicions, ... En l'apartat d'educació ofereix dades sobre centres escolars, estadístiques educatives, beques, cursos, plans d'educació, publicacions, biblioteques, etc. Accés al Centro de Investigación Ecucativa (CIDE) i a l'Instituto Nacional de Calidad y Evaluación (INCE), entre altres. ISBN - Base de dades de llibres publicats a Espanya des del 1972 - l'ESO a Debat - PNTIC - Programa de Noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació.

Ministerio de Administraciones Públicas - Web del Ministeri espanyol d'Administracions Públiques.

Ministerio de Medio Ambiente - Web del Ministeri espanyol de Medi Ambient. Normativa, Publicacions, Educació i Formació Ambiental, Política Ambiental, Informació al ciutadà, Qualitat Ambiental, Costes, Platges, Recursos Hídrics, Conservació de la Natura, Parcs Nacionals, Cercar, Novetats, Enllaços, ...

Ministerio de Economía - Web del Ministeri espanyol d'Economia. Estructura i funcions, Organismes, Notes de Premsa, Procediments Administratius, Serveis Públics, Novetats, Documents, Contactar, Tesoro Público (Direcció General del Tesoro Público i Política Financera), Indicadors Econòmics, Comerç i Turisme, Adreces i Telèfons, Euro, Turisme, Consultes, Assegurances, Informes i Enllaços. Les Gasolineres amb la benzina més barata.

Ministerio de Hacienda - Web del  Ministeri espanyol d'Hisenda. Estructura i funcions, Organismes, Notes de Premsa, Procediments Administratius, Serveis Públics, Novetats, Documents, Contactar, Informació Tributària, Publicacions, Pressupostos i Despeses, Institut d'Estudis Fiscals, Adreces i Telèfons, Treball, Cadastre, Consultes, Sorteigs, Informes i Enllaços.

AEAT - Agencia Tributaria - Renda 2003 - Web de l'AEAT - Agència Tributària, amb una molt completa informació. Declaració de la Renda 2003, L'Agència Tributària, Informació Tributària, Oficina Virtual, Models i Formularis, Descàrrega Programes, Consulta de dades fiscals, Calendari del Contribuent, Novetats, Enllaços, Ajuda, Presentació de la Declaració de la Renda per Internet. Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, Sol·licitud del certificat d'usuari per Internet, ... En castellà i català.

Ministerio de Justicia - Web del Ministeri espanyol de Justícia. Objecció de Consciència i Prestació Social Substitutòria.

Ministerio de Defensa - Web del Ministeri espanyol de Defensa.

Ministerio de Ciencia i Tecnología - Web del Ministeri espanyol de Ciència i Tecnologia. Organigrama, Legislació, Tràmits, Ajuts, Suggeriments, Presentació, Informació general, Polítioca Científica, Política Tecnològica, Societat de la Informació, Telecomunicacions, Recerques, Agenda i Novetats i Actes. Oficina Española de Patentes y Marcas - IDAE.

Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales - Web del Ministeri espanyol de Treball i Assumptes Socials. Novetats, Informació General, Estadístiques d'accés, Cercador, Informació sobre Treball, Guia Laboral i d'Assumpes Socials, Informació Estadística, Informació d'Assumptes Socials, Catàleg de Publicacions, Biblioteques, Indicadors de Conjuntura sociolaboral i socioeconòmica, Oposicions i Concursos, Institut de la Dona, Institut de Seguretat i Higiene, Institut de la Joventut, Conselleries Laborals, Fons de Garantia Salarial, Secretaria d'Estat de la Seguretat Social, INEM - Institut Nacional de Treball, IMSERSO, INJUVE - Instituto de la Juventud - Organismos de Juventud de las Comunidades Autónomas, F.S.E., ...

Ministerio de Sanidad y Consumo - Web del Ministeri espanyol de Sanitat i Consum. Insalud, Institut Nacional del Consum, Institut de Salut Carlos III, Agència Espanyola del Medicament, Cercar, Centres Sanitaris, CMBD/GDR-SNS, Consell Interterritorial, Farmàcia, Formació i Ocupació Pública, Organització Nacional de Trasplantaments, Prestacions Sanitàries, Publicacions, Salut Pública, VIH/SIDA, Campanyes, Última Hora, ... En castellà.

Ministerio de Asuntos Exteriores - Web del Ministeri espanyol d'Afers Exteriors. Notícies, Avisos per a viatgers, Beques, Subvencions i Lectorats, Resum de premsa diària, Informació general, Ambaixades i Consulats, Novetats, La OID informa, Intervencions i Publicacions, Oposicions i Concursos, Víncles, Organismes dependents, ... En castellà.

Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación - Web del Ministeri espanyol d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Ministerio de Fomento - Web del Ministeri espanyol de Foment. Novetats, Espanya i les seves Infraestructures; Carreteres, Ferrocarrils, Aeroports i Ports, Aviació Civil, Marina Mercant, Institut Geogràfic Nacional, Habitatge, Arquitectura i Urbanisme, Transport per Carretera, Publicacions, Oficina de Premsa, Informació Estadística, Subvencions, Pressupostos i Inversions, Tele Ruta, ... En castellà.

Ministerio del Interior - Web del Ministeri espanyol de l'Interior. Comisión Nacional del Juego.

Ministerio de la Presidencia - Web del Ministeri espanyol de la Presidència.

Tesoro Público - Web del Tesoro Público - Direcció General del Tesoro Público i Política Financera del Ministeri d'Economia. Mercats de Deute de l'Estat, Fiscalitat, Estadístiques, Butlletí mensual, Notícies, Legislació i Política Financera, Calendari de subhastes, Compra i Venda de Valors, ... En castellà i anglès.

Instituto Nacional de Estadística - INE - Web del Institut Nacional d'Estadística (INE). Indice, Llibreria INE, INEbase, Control OJD, IPC, Publicacions, Últimes dades, TEMPUS, Productes i Serveis, Enllaços, Oficina del Cens Electoral, Mapa, ... En castellà i anglès.

Instituto Español de Comercio Exterior - ICEX - Web del Instituto Español de Comercio Exterior del Ministeri d'Economia i Hisenda, el primer Portal per a la internacionalització de l'empresa. Xarxa exterior, Xarxa territorial, Agenda, Taulell, Directe a, Adreces d'interès, Cercar, Serveis ICEX, ICEXPress, La meva empresa, El meu assessor, Taulell d'anuncis, ...

INSALUD - Web de l'INSALUD del Ministerio de Sanidad y Consumo. Documents i Publicacions, Oposicions i Trasllats, Concursos, Sistemes d'Informació, Links d'Interès, Reunions i Congressos, Notes de Premsa, Directori de Centres, "Su Salud", Recerques, ... En castellà.

AECI - Agencia Española de Cooperación Internacional - Web de l'AECI - Agencia Española de Cooperación Internacional, organisme autònom adscrit al Ministeri d'Afers Exteriors.

ICO - Instituto de Crédito Oficial - Web del ICO - Instituto de Crédito Oficial.

CDTI - Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial - Web del CDTI - Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial.

ENI - Empresa Nacional de Innovación - Web de la ENI - Empresa Nacional de Innovación.

Oficina Española de Patentes y Marcas - Web de l'Oficina espanyola de Patents i Marques del Ministeri de Ciència i Tecnologia.

CNICE - Centro Nacional de Información y Comunicación Educativa - Web del CNICE - Centro Nacional de Información y Comunicación Educativa del Ministerio de Educación Cultura y Deporte.

Sociedad Estatal para la Acción Cultural Exterior - Web de la Sociedad Estatal para la Acción Cultural Exterior. En castellà.

Institut Català d'Energia - Web de l'Institut Català d'Energia.

IDAE - Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia - Web de l'IDAE - Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia del Ministeri de Ciència i Tecnologia. Informació sobre els mètodes, les alternatives i els consells més adequats per aconseguir un consum d'energia racional i realment eficaç.

INJUVE - Instituto de la Juventud - Web del INJUVE - Instituto de la Juventud. Programa de Juventut de la UE, Programes de Solidaritat, Promoció Cultural, Informació Juvenil, Formació, Treball i Habitatge, Estudis i Biblioteca, Catàleg de Publicacions, Cercador MTAS, ...

Llibres de les Biblioteques Públiques espanyoles - Web del Ministeri de Cultura, amb informació sobre els catàlegs de llibres disponibles a les Biblioteques Públiques espanyoles.

Comisión Nacional del Juego - Web de la Comissió Nacional del Joc del Ministeri de l'Interior. Presentació, Normativa Estatal, Traspassos, Normativa Autonòmica, Convenis, Sentències del Tribunal Constitucional, Memòria Joc i Òrgans. En castellà.

Policia - Oficina Virtual de Denúncies - Web de l'Oficina Virtual de Denúncies del Cuerpo Nacional de Policía. Direcció General de la Policia. Direcció General de la Guardia Civil.

Mossos d'Esquadra - Web dels Mossos d'Esquadra de la Direcció General de Seguretat Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Control del Trànsit a tot Catalunya.

OMPI - Organització Mundial de la Propietat Intelectual - Web de l'OMPI - Organització Mundial de la Propietat Intelectual, amb seu a Ginebra. L'OMPI, La Propietat Intelectual, Novetats i Recursos d'informació, Activitats i Serveis, Novetats, ... En anglès, francès, castellà, àrab i rus.

ICC - CEC - Institut Català del Consum - Web de l'Institut Català del Consum - Centre Europeu del Consumidor (ICC-CEC) del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya. Informació dels drets i deures dels consumidors, Notícies, Links, Bases de Dades, ... En català, castellà, anglès i francès.

Junta Arbitral de Consum de Catalunya - Web de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

OCU - Organización de Consumidores y Usuarios - Web de la OCU - Organització de Consumidors i Usuaris. Informació, Publicacions, Avantatges, Ocu a la Societat, Subscripció, Línia Ocu, Borsa, Notícies, Infoteca, Mapa de la Web, ... En castellà.

FECEMD - Federació de Comerç Electrònic i Màrqueting Directe - Web de la Federació de Comerç Electrònic i Màrqueting Directe (FECEMD). Notícies, Agenda, Serveis, Empreses Associades, Novetats, Links d'interès, ..,

INC - Intituto Nacional del Consumo - Web de l'INC - Institut Nacional de Consum del Ministeri de Sanitat i Consum.

AIMC - Associación para la Investigación de los Medios de Comunicación - EGM - Web de l'AIMC - Associació per a la Investigació dels Mitjans de Comunicació - EGM - Estudio General de Medios. AIMC, Què és l'EGM?, Marc General dels Mitjans, Audiència Internet, Activitat i Productes, ... En castellà.

Seguretat Social - Web de la Seguretat Social. Informació de Legislació i Cotitzacions, Document d'afiliació, Normativa, Informes, Consultes, "La Seguridad Social le Atiende" - Oficina Virtual: Catàleg de Serveis, Subhastes i Compra-Venda d'Immobles, ... En castellà.

CONAMA - Congreso Nacional del Medio Ambiente - Web de CONAMA - Congreso Nacional del Medio Ambiente. Presentació, Butlletí, Enllaços, Actualitat, Publicacions, Congressos celebrats, Àlbum de Fotos i Conclusions. En castellà.

FEP - Fundación Empresa Pública - Web de la FEP- Fundació Empresa Pública. Presentació, Novetats, Memòria, Programa de Beques, Investigacions Econòmiques, Història Econòmica, ... En castellà.

Consell General - Principat d'Andorra - Web del Consell General del Principat d'Andorra. Presentació, Òrgans, Legislatures, Legislació, Activitats, Agenda, Publicacions, Organismes, Institucions, Enllaços, Recerca, Subscripció, Mapa, Novetats, ... En català.

Govern Balear - Comunitat Autònoma de les Illes Balears - Web del Govern Balear - Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Govern Online, Info Diària, Informació Turística, Les Illes Balears a Internet , ... En català, castellà, anglès i alemany.

Comunitat Autònoma de Cantàbria - Web del Govern Regional de la Comunitat Autònoma de Cantàbria.

Generalitat Valenciana - Web de la Generalitat Valenciana. Cercar, Info, Informació al Ciutadà, Comunitat Valenciana, Novetats, Estadístiques, El Consell, Les Corts Valencianes, Estatut d'Autonomia, Sindicatura de Comptes, ... En valencià, castellà i anglès.

Comunitat Valenciana - Web de la Comunitat Valenciana. Vacances Tot l'any, Activitats per gaudir, Natura mediterrània, En ruta, Turisme urbà. En valencià i castellà.

La Rioja - Web del Govern de la Comunitat Autònoma de La Rioja.

La Xunta de Galícia - Web de la Xunta de Galícia.

Junta de Andalucía - Web de la Junta de Andalucía.

Comunidat de Madrid - Web de la Comunitat de Madrid. Informació, Cercar, Novetats, Regió, Comunitat, Hisenda, Obres Públiques, Medi Ambient, Les Arts, Economia i Innovació Tecnològica, Educació, Sanitat, Serveis Socials, Justícia i Administracions Públiques, Alres Institucions, ...  En castellà.

Govern de Navarra - Web del Govern de Navarra.

Govern d'Euskadi - Web del Govern del País Basc. Govern, Institucions, el País, Turisme, Cerques, Serveis, Matèries A-Z, Bascos al món, Negocis, La llengua basca, Notícies, Portal de serveis, Euskadi ED, ... En euskera, castellà, francès, anglès i alemany.

Altres Comunitats Autònomes :
Aragó - Aragón
Canàries - Canarias
Castella i Lleó - Castilla y León
Castella-La Manxa - Castilla-La Mancha
Múrcia
Principat d'Astúries - Asturias
Extremadura (Junta)
Ciutat Autònoma de Ceuta
Ciutat Autònoma de Melilla

Partits Polítics :
CDC - Convergència Democràtica de Catalunya
PSC - Partit dels Socialistes de Catalunya
ERC - Esquerra Republicana de Catalunya
UDC - Unió Democràtica de Catalunya
ICV - Iniciativa per Catalunya Verds
PPC - Partit Popular de Catalunya
Ciutadans pel canvi

PP - Partido Popular
PSOE - Partido Socialista Obrero Español
IU - Izquierda Unida

EAJ - PNV - Partido Nacionalista Vasco
EA - Eusko Alkartasuna
BNG - Bloque Nacionalista Galego
PA - Partido Andalucista
CHA - Chunta Aragonesista
CC - Coalición Canaria


Dona / Drets de la Dona :

Portal Dona - Web Portal Dona - Portaldona.net. Qui som, Contacta, Subscriu-te, Mapa, Actualitat, Associacions, Activitats, Serveis i recursos, Recomanem, Sala de premsa, Internet, Cercador, Programes europeus, Suport jurídic i psicològic, Institut Català de la Dona, ... En català.

Women Watch - Pàgina Web que les Nacions Unides ha construït a favor de les Dones. Hi ha l'enllaç amb cadascun dels programes, comissions, informacions, etc., d'aquest organisme sobre el tema i els drets humans. És imprescindible navegar per totes les seves pàgines. Entre altres, hi trobem: DAW (UN Division for the Advancement of Women) , UNIFEM (United Nations Development Fund for Women) , INSTRAW ( International Research and Training Institute for the Advancement of Women) , CEDAW (UN Committee on the Elimination of Discrimination Against Women) , CSW (UN Comission on the Status of Women).

WHRnet - Womens Human Rights net - Web d'WHRnet - Womens Human Right net, un lloc des d'on es defensen els drets de les Dones de tot el món. Membres, Foros, Recursos, Events, Llengües, Recerca, WHR Temes, Defensa / Estratègies, ONU / Sistemes Regionals, Formació i Desenvolupament, Notícies i Accions d'Alerta i Beijing +5. Reuneix 23 ONG. En castellà, anglès i francès.

Institut Català de la Dona - Web de l'Institut Català de la Dona de la Generalitat de Catalunya.

ADESCO - Associació per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Dona - Web d'ADESCO, Associació per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Dona. Una finestra oberta al món, La nostra veu a la Xarxa. Links amb Webs ONG i Links amb Webs d'Organismes oficials sobre temes de la Dona, ... En català i castellà.

Mujeres en Red - Web molt interessant per la quantitat i qualitat de la informació que conté amb el text complet. Donen informació de la situació de les dones per països. A l'espai Alerta urgent donen notícia de campanyes de grups de dones i la possibilitat d'afegir-s'hi: contra la violència, solidaritat amb les dones algerianes o afganeses. Inclouen també notícies, agenda, pàgines personals d'integrants de la xarxa i enllaços amb altres webs.

MujerWeb - MujerWeb és una Web dirigida a la dona jove i emprenedora i ofereix tot tipus d'eines, utilitats i adreçes d'interés a Internet. Astrologia, Bellesa, Cine, Dietes, Família, Formació, Llibres, Moda, Receptes, Salut, Sexe, Turisme, Notícies, ... En castellà.

FeMiNa - Web FeMiNa, segurament el millor de tots els directoris existents a Internet pensat per i sobre les dones. Art, Humanitats, Negocis i Finances, Informàtica i Ciència, Educació, Espectacles, Família i Maternitat, Nenes, Salut, Mitjans de Comunicació i Publicacions, Territoris, Oci, Societat i Cultura, ... En anglès.

Women.com - Web Women.com, la primera Web dedicada únicament a la dona, amb una gran quantitat de seccions i temes. En anglès.

Associació de Dones Periodistes de Catalunya - Web de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya, que inclou informació sobre la Xarxa Europea de Periodistes Espanyoles, agenda, possibilitat d'escriure, pàgines personals i enllaços.

MZC - Mujeres en Zona de Conflicto - Web MZC - Mujeres en Zona de Conflicto. Qui som? Què fem?, Programes, Denuncia, Fòrums, Xat, MZC, Titulars, Editorial, Revista, Reportatge, Convocatòries i Publicacions, Entrevistes, MZC, Curs ASEG, Links d'Interès, Cites de Dones, e-mail, ... En castellà.

Webdona - Web de Webdona, una iniciativa de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, que recull una mostra de l'oferta de productes i serveis de les seves associades.  Serveis, Centre Comercial, Les Botigues, Cercar, Productes, Serveis empresarials, ... En català, castellà i anglès.

EuroNOW - Euroemprenedores - Web EuroNOW per a Dones emprenedores, que forma part d'una iniciativa de la Unió Europea, pensada per ajudar a la creació d'empreses per Dones. Programa NOW (Noves oportunitats per a les Dones).

Dones de l'àmbit Rural - Web que és un nexe amb més de 500 Associacions de Dones de l'àmbit Rural. Ajuntaments, Fires, ...

CIRD - Centre d'Informació i Recursos per a les Dones - Web del CIRD - Centre Municipal d'Informació i Recursos per a les Dones de l'Ajuntament de Barcelona. Informació, Exposicions, Barcelona i les Dones, Notícies, Agenda, ... En català i csatellà.

Pangea - Espai de Dones - Pàgina Web creada per un grup de dones usuàries de Pangea que, de manera voluntària, ofereixen informació i recursos sobre temes de gènere. Inclou informació sobre materials per treballar la coeducació, informacions d'actualitat sobre trobades, manifests... i una bona relació d'adreces de webs de dones o sobre gènere. Tenen prevista una conferència electrònica.

Instituto de la Mujer - Web de l'Instituto de la Mujer, del Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, amb molta infomació interessant per la Dona. Informació sobre la institució, convocatòries de concursos, convenis, exposicions, centres de documentació de la dona, organismes d'igualtat a les comunitats autònomes, drets de la dona, cursos, programes de treball, denúncies, suggeriments, consultes, ...

Nosotras.com - Web Nosotras.com, comunitat virtual de dones de parla hispana, amb informació, consells, feina, cultura, fòrum, xats, cercador i serveis per la dona. En castellà.

Lobby Européen des Femmes / European Women's Lobby - Web de la Xarxa d'organitzacions de dones de la Unió Europea. Inclou informació d'activitats i els butlletins agrupats per temes (informacions diverses sobre drets, política, solidaritat etc.). És molt interessant l'anomenat Banque des Talents des Femmes en Europe, en el qual es poden trobar dones expertes en les diferents àrees del coneixement i de les activitats; també és possible incorporar-s'hi.

Annuaire au Féminin - Web amb una Banc de dades francès d'associacions de Dones, centres de documentació de la dona a França, drets de les dones, fòrums i enllaços.

WWWomen's Online - Web amb directori de webs de dones en el qual es pot buscar per paraules clau o per mitjà d'un índex temàtic.

RAWA - Dones de l'Afganistan - Web de RAWA - The Revolutionary Association of the Women of Afghanistan - L'Associació Revolucionària de les Dones de l'Afganistan. Meena (1957-1987), la Líder màrtir, Publicacions, Activitats, Música MP3, Galeria de Fotos, Documents, Movie Clips, Links, Informes, Poemes, Cerca, ... En anglès però amb informació en molt idiomes, entre ells el castellà.

WAPHA - Dones de l'Afganistan - Web de WAPHA - Women's Alliance for Peace and Humans Right in Afganistan. Informació, La nostra Misió, Activitats, Notícies, Poemes i Art, Recursos, Donatius, ... En anglès.

HAWCA Catalunya - Afganistan - Web de HAWCA Catalunya - Associació per a l'Assistència Humanitària de les Dones i els Nens d'Afganistan. Objectius, Cooperació, Activitats, Notícies, Llibres, Documents, Claus, Opinió, Imatges, Agenda, Mapa, Connecta, Enllaços i Crèdits. En català i castellà.

Herspace - Web Herspace, realitzada per dones i pensada per a les internautes, conté informació sobre negocis, moda, consells, ... En anglès.

Escritoras.com - Escrit per Dones - Web Escritoras.com, dedicada a la literatura escrita per dones, on s'hi poden trobar més de 150 escriptores de l'Estat espanyol amb la biografia i relació dels llibres que han publicat. Tertúlies literaries, intercanvi de llibres, crítiques, notícies, ... En castellà.

Women Writers.net - Web Women Writers.net, completa guia de Dones escriptores amb una gran quantitat de Links. En anglès.

Glamourosa.com - Web Glamourosa.com. Titulars, Opinió, Actualitat, Futur, Plans, Salut, Executives, Mares, Casa, Moda, Bellesa, Cuina, Societat, Postals, "Mentidero", Xat, De Compres, Horòscop, ... En castellà.

Conectadas - Web Conectadas. Comunitat, Viu!, La Teva Carrera, En Família, Finances Personals, Espai Light, Empresària, Shopping, Zona Calent!, ...

Fundación Mujeres - Web de la Fundación Mujeres. La Fundació, Àrea de Treball, Projectes, Serveis ofertats, Socis i Com Col·laborar. En castellà.

Matriz.net - Web Matriz.net. Ofereix formació sobre Internet i allotjament i disseny de Webs a Organitzacions de Dones i també individuals. Notícies, Especial, Fòrums, Altres recursos, Mujeres y Salud, Themis - Asociación de Mujeres Juristas, Mujeres de Negro de Belgrad (Women in Black), ... En castellà.

SEM - Servicio de Noticias de la Mujer - SEM - Servicio de Noticias de la Mujer de Costa Rica. Presentació, Centre de Notícies, Venda de Serveis, Reportatges, Base de Dades, Activitats del Mes, Ofertes, ... En espanyol i anglès.

Quarta Conferència Mundial sobre la Dona - Nacions Unides - Web de la Quarta Conferència Mundial sobre la Dona de les Nacions Unides, celebrada el mes de setembre de 1995 a Beijing (Pekin).

Convenció sobre l'Eliminació de totes les Formes de Discriminació contra la Dona - Nacions Unides - Web de la Convenció sobre l'Eliminació de totes les Formes de Discriminació contra la Dona de les Nacions Unides.

Ajudes a Víctimes de Delictes Violents - Web de la Subdirecció General d'Atenció al Ciutadà del Ministerio del Interior, amb informació sobre ajudes a Víctimes de Delictes Violents.

Informació sobre prevenció a les violacions - Web del Ministerio del Interior, amb informació i consells sobre la prevenció a les violacions.

UNIFEM - Campanya global per eliminar la violència contra les Dones - Web d'UNIFEM - Fons de les Nacions Unides per la Dona, amb la Campanya global per eliminar la violència contra les Dones.

9ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 9ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. La Mostra 2001: Seccions, Pel·lícules, Actes Paral·les, Horaris, Notes de Premsa, El vídeo del minut, La Mostra, Edicions anteriors (1999-2000), Organització, ... Filmoteca, del 11 al 17 de juny del 2001. En català i castellà.

 


Col·legis Professionals / Associacions Professionals :

Col·legi de Periodistes de Catalunya - Web del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Notícies, Agenda, ...

Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - Web del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

COMB - Col·legi de Metges de Barcelona - Web del COMB - Col·legi Oficial de Metges de Barcelona - Servei Metges on line. Revista de Premsa, Barri Mèdic, Societat i Salut, Web Mèdica Acreditada, Internet, Serveis Professionals, Serveis Econòmics, Agenda, Directori de Metges, REDIB, Quiosc, ... En català, castellà i anglès.

Col·legi d'Advocats de Barcelona - Web del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Informació Jurídica, Fòrums, Legislació (4.000 disposicions legals), Enquestes, Links, Anuncis de feina, Agenda d'activitats, Revista Món Jurídic, Informació dels lletrats col·legiats, ...

Cicac - Consell del Col·legis d'Advocats de Catalunya - Web del Cicac - Consell del Col·legis d'Advocats de Catalunya. Col·legis d'Advocats, Joves Advocats, Normalització Lingüística, Mútua de Previsió Social, Informació del Consell, Comunicacions, Utilitats, Cursos de Formació, Col·legis, Comissions, Premsa, Normativa Prof., BOE Cat CODI, Normativa CAT, Escoles Pràctica, Torn d'ofici, Enllaços, Última Hora, Avalueu-nos, ... En català.

Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya - Web del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona - Web del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona.

CQC- Col·legi Oficial de Químics de Catalunya - Web del CQC - Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i de l'AQC - Associació de Químics de Catalunya. Presentació, Escola de Graduats, Borsa de treball, Seccions tècniques, Comissions, Publicacions, Títol de Químic Europeu, Serveis professionals, Altres serveis, Membres d'honor, Activitats i Noticiari. En català i castellà.

Col·legi de Notaris de Catalunya - Web del Col·legi de Notaris de Catalunya. El Col·legi de Notaris, Activitats del Col·legi, Directori de Notaris, Protocols Notarials, Notaris Arxivers i Oposicions. En català. Consell General del Notarial d'España.

Col·legi de Veterinaris de Barcelona - Web del Col·legi de Veterinaris de Barcelona.

Col·legi d'Economistes de Catalunya - Web del Col·legi d'Economistes de Catalunya amb molta informació. Esmorza cada dia amb la premsa económica (links), Agenda d'activitats, Notícies, Webs, Llibres i Revistes, Indicadors econòmics, Borsa de Barcelona, Índex IBEX35 i Índex bursaris actualitzats cada 15 minuts. En català, castellà i anglès.

Col·legi de Biòlegs de Catalunya - Web del Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

Col·legi de Psicòlegs de Catalunya - Web del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya - Web del Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya. El Col·legi, Serveis al Col·legiat, Activitats i Formació, El Sector a la premsa, Links d'interès, Butlletí Online, Com Col·legiar-se, Club d'Amics de la Geologia, ... En català i castellà.

Col·legi de Farmacèutics de Barcelona - Web del Col·legi de Farmacèutics de la província de Barcelona. Farmàcies de guàrdia, Tema de la quinzena, Notícies, Enquesta, Articles: Infantil, Joves, Dones, Gent gran, Escoles, Família i Homes, Arxiu d'articles, Diccionari, Fòrums, Enllaços, ... En català i castellà.

Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya - Web oficial del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. La Institució, Cursos, Activitats, Serveis, Notícies,  Fòrum, Delegacions, Altres Webs, ... En català.

Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya - Web del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. Col·legi, Vocalia, Grus de treball, Cursos, Serveis, Publicat, Bibcat: Llista electrònica d'informació i debat en el camp de les ciències documentals, ... En català.

Col·legis Oficials d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya - Web dels Col·legis Oficials d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (Enginyeria i Enginyeria Tècnica).

Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya - Web del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya. Organització, Serveis, Exercici Lliure, Activitats, Diversos, Notícies, Informes, Cursos, Seu, Com Col·legiar-se, Llistat d'Enginyers, ICT, Publicacions, ... En català.

COEC - Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya - Web del COEC - Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya. Formació Continuada, Temes actuals, Notícies, Borsa de Treball, Odontologia Pràctica, Joves Dentistes, U.O.B. estudiantes, Llistat Col·legiats, Informació Pacients, Seus Provincials, Productes Coec, Links, Caso Clínico, Radiologia, Denti mail, Botiga on-line, ... En català.

Consejo General de Abogacía Española - Web del Consejo General de Abogacía Española.

Consejo General de Colegios Oficiales de Farmecéuticos de España - Web del Consejo General de Colegios Oficiales de Farmecéuticos de España. Selecció de Col·legi per Comunitat Autònoma o Província.

Farmarecol - Web Farmarecol - Portal prefessional dels Farmacèutics. Informació General, Titulars, Notícies, Reportatges, Informació Professional, Lleis d'Interès, Publicacions, ... En castellà.

Correo Farmacéutico.com - Web CorreoFarmacéutico.com. Oci, Farmàcies de guàrdia, Últimes notícies, Parafarmàcia, Documents, Especialitats, Agenda, Arxiu, Especials, Multimèdia, Farmàcies, Professió, Farmacologia, Medicina, Entorn, Gestió, Cerques, Fòrums, Enllaços, Contacte, Mapa web, ... En castellà.

ACET - Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació - Web de l'ACET - Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació. Informació, Novetats, Notícies, Cursos, Borsa de Treball, Premis Salva i Campillo, Butlletí Telecos, COETC - Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya, ... En català i castellà.

ACEC - Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya - Web de l'ACEC - Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya.

Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària - Web del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (A.P.I.) de Barcelona i Província.

Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona - Lleida - Web del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona - Lleida.

Col·legi de Registradors d'Espanya - Web de Registre Mercantil - Col·legi de Registradors d'Espanya. Informació mercantil i comptable online de 1.500.000 societats espanyoles.

Recol - Plataforma d'Internet per a Professionals - Web de Recol.es, Plataforma d'Internet per a Professionals. Comunitats Professionals: Aeroespacial, Comunicació, Construcció, Dret, Economia, Infermeria, Farmàcia, Enginyieria, Noves Tecnologies, Psicologia, Salut, Serveis Socials i Veterinària. Notícies, Registrar-se, Formació On-line, Desenvolupament Professional, El Temps, Viatges i Serveis Financers. En castellà.

 


Borsa / Caixes / Bancs / Empreses Serveis :

Cambres de Comerç de Catalunya - Web del Consell General de les Cambres de Comerç de Catalunya, amb una Base de dades d'Empreses catalanes a Internet on s'indica quines tenen pàgina Web. Empreses i Oportunitats, Comerç electrònic, Euro, Economia, Serveis Internet, ... En català i castellà.Internet Global Conference - Premi Cambrescat - Jornades e-Business.

Cambra de Comerç de Barcelona - Web de la Cambra de Comerç de Barcelona. Informació sobre els Cursos de la Cambra - Formació empresarial de qualitat. Pimes, Comerç, Comerç exterior, ... En català, castellà i anglès. Campus Virtual empresarial, en col·laboració amb la UOC - Universitat Oberta de Catalunya.

Cambra de Comerç de Girona - Web de la Cambra de Comerç de Girona. Novetats, Serveis, Àrees temàtiques, Banca on-line, Espai de Compres, Serveis Financers, Canals Sectorials, Serveis Personals, Informació, ... En català.

Cambres de Comerç Indústria i Navegació Espanyoles - Web de les Cambres de Comerç Indústria i Navegació Espanyoles.

Borsa de Barcelona - Web de la Borsa de Barcelona. La Borsa, Informació Econòmica, Databolsa, Cotitzacions Diferides, Crèdit, Deute de Catalunya, Finamic, Índex Internacionals, Liquidació, Membres, SIBE, Visita la Borsa, Parquet Electrònic, Cistella de Valors, Enllaços Financers, ... En català, castellà i anglès.
Borsa de Nova York - Borsa de Madrid.

Comissió Nacional del Mercat de Valors - CNMV - Web de la Comissió Nacional del Mercat de Valors - CNMV, amb informació sobre la Borsa i recomanacions d'interés per a petits inversors.

Bols@manía - Web Bols@manía, la Web de la Borsa i els mercats de valors. Cotitzacions, Charting, Rumors, Notícies, Anàlisi, Internacional, La Meva cartera, Formació, Confidencial, Perspectives, Racó de l'expert, Fòrums, Notícies del dia, Panoràmica, ... En castellà.

Finanzas.com - Web Finanzas.com. Cotitzacions del mercat continu en temps real, Informació de més de 60 Borses de tot el món, Notícies d'actualitat, Gràfics, Carteres personalitzades, ... En castellà.

LaBolsa.com - Web LaBolsa.com d'Hispavista. Mercats, Mercat continu, Índexs, Actualitat, Últimes Notícies, Cotitzacions, Notícies, Anàlisi, Editorial, Servei de Gràfics, Empreses, Comunitat, Educació, Cartera, Borsa de Treball, ... En castellà.

AbcBolsa - Web AbcBolsa. Sistemes de Trading Futuros, Borsa espanyola, Botiga solidària, Hipoteques, Anàlisi Fonamental, Utilitats, Enllaços, Fons d'Inversió, Accés Clients, Contacte, ... En castellà.

Ibex Trading - Web Ibex Trading. Sistemes automàtic de trading per a accions del mercat ibex35. Informació de la borsa en temps real, Llibreria financera, ... En castellà.

Webs de Borsa i Financeres : SelfTrade.com - Bancalia.com - Invertia.com - Finances Yahoo! - Borsa Actual - La Página de la Bolsa - Fondos.net - Ciberbroker.es - El Inversor - Zona Financiera - Futuros.com.

Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona - Web de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona. Serveis especialitzats, relacionats amb la propietat urbana.

Jove Cambra de Manresa - Web de la Jove Cambra de Manresa. Informació, Activitats, ... En català.

Guíame ! - Servei d'Informació Empresarial - Web de Guíame ! - Servei d'Informació Empresarial de la Diputació de Barcelona i ESADE. Cerca universal, Extra-Net, El millor per l'empresa, Espanya: dades clau, Fonts Internacionals, Notícies del dia, Informació de llibres, Llista de radiografies dels principals sectors de l'economia espanyola, Links a les webs i les memòries de les 225 empreses espanyoles més grans, Biblioteques digitals espanyoles d'interés per l'empresa, Llista amb informació sectorial dels principals països del món, ... En castellà.

COPCA - Web del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA). Agenda, COPCA, Consultes, Directori en línia (20.000 empreses catalanes a Internet), Notícies, Directori d'expostadors per Sectors, Fires, Premsa i llibres, Organismes, Comercialització, Sectors, Transport, Finances, Guies Països, Formació, Estadístiques, Inversions, Legislació, Serveis, Links, Club iexport, ... En català.

Catalunya Comerç Virtual - Web de Projecte Catalunya Comerç Virtual (CCV), impulsat pel COPCA, que preten agrupar en un sol espai els principals centres comercials catalans.

APYME - Asociación de Pequeños y Medianos Empresarios - Web de la Asociación de Pequeños y Medianos Empresarios - APYME. Informació de Seminaris, Cursos, ... En castella.

PYME - Àrea d'Informació - Web PYME - Àrea d'Informació, de la Direcció General de Política de la Petita i Mitjana Empresa (PYME), del Ministeri d'Economia i Hisenda.

Pymes Online - Web de Pymes Online, amb una gran quantitat d'informació per la petita i mitjana empresa. Ajudes, Subvencions, Legislació, Notícies, ... En castellà.

Espacio Pyme - Web Espacio Pyme - Portal de negocis per a Pymes, creat per la Càmara de Comerç de Barcelona, La Caixa, IBM i BT. Què és Espacio Pyme?, Productes i Serveis: Central de compres, La teva Pyme on-line, Finances i economia, Màrketing i vendes, Taulell d'anuncis, Formació on-line, Notícies i informació i Assesor on-line i Subscripció. En castellà.

Instituto Español de Comercio Exterior - ICEX - Web del Instituto Español de Comercio Exterior del Ministeri d'Economia i Hisenda, el primer Portal per a la internacionalització de l'empresa. Xarxa exterior, Xarxa territorial, Agenda, Taulell, Directe a, Adreces d'interès, Cercar, Serveis ICEX, ICEXPress, La meva empresa, El meu assessor, Taulell d'anuncis, ...

CIDEM - Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial - Web del CIDEM - Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial. de la Generalitat de Catalunya.

IDE - CESEM - Instituto de Directivos de Empresa - Web d'IDE - CESEM - Institut de Directius d'Empresa. Màsters Professionals, Màsters Postgraus, Màsters Online, Divisió Empresa, Innovatia, Mapa de la Web, ... En castellà.

Onda 4 - Análisis por Onda de Elliot - Web Onda 4 - Anàlisi per Onda de Elliot. Qui som, El nostre sistema, Evolució, Extrems de mercat, Teoria i Llibres, Llibre Onda4, Bibliografia, Formació en Elliot, Exemples, Serveis, Tarifes, Nivells de servei, Directori de servei, ... En castellà.

Registre Mercantil - Registradors - Web de Registre Mercantil - Col·legi de Registradors d'Espanya. Informació mercantil i comptable online de 1.500.000 societats espanyoles.

Gremi de Publicitat de Catalunya - Web del Gremi de Publicitat de Catalunya - Associació Empresarial Catalana de Publicitat. Serveis empresarials i professionals per les Agències de Publicitat catalanes. Què és el Gremi, Serveis, Activitats, Representació, Agenda i Suggeriments. Drac - Setmana de la Publicitat de Catalunya. En català i castellà.

AEAP - Asociación Española de Agencias de Publicidad - Web de l'AEAP - Asociació Espanyola d'Agències de Publicitad. Presentació, Agències Associades, Revista Agències, Publicacions i Productes, Sector Publicitari, Col·laboració AEAP, Formació, Festival, Recursos, Sala de Premsa, ... En castellà.

AEA - Asociación Española de Anunciantes - Web de la AEA - Asociació Espanyola d'Anunciants. Què és l'AEA?, Activitats de l'AEA, Serveis, Organització, Notícies, Objectius, Premis, Memòries, Llibres i Publicacions, Enllaços, Estructura de la Web, ... En castellà.

GT@P - Guia d'Indústries i Professionals d'Espanya - GT@P - Guía de Industrias y Profesionales de España (Guía Telefax Anuario Profesional). Productes, Serveis, Cerca d'Empreses, Informació d'Interès, Internet i Comunicacions, Economia i Empresa, Oci i Cultura, Conèixer Espanya, Ecologia, ... En castellà.

La Caixa - Web de la Caixa d'Estavis Pensions de Barcelona - "La Caixa". S'hi poden fer tot tipus de gestions on line. ServiCaixa, ServiTicket, Oficina virtual, Caixa Shopping, Agenda i venda d'entrades, Línia Oberta Web, Novetats, Punts Estrella, Caixa Jove, Euro, Fundació La Caixa, Beques - Estudis, Club Estrella, ServiHabitat - Serveis immobiliaris. En català, castellà i anglès.

Fundació La Caixa - Web de la Fundació La Caixa. Agenda, Notícies, Exposicions, Gent Gran, Club Estrella (La Web de la Gent Gran), Alzheimer, Sida, Infància, Cooperació internacional, Col·laboracions en iniciatives socials, Premis, Beques, Educàlia, Activitats educatives, Recursos educatius, Museus de la Ciència, Activitats de la Ciència, Medi Ambient, Arts Plàstiques, Fotografia, Música, Centres Culturals, Mediateques, Biblioteques, Publicacions, ... En català, castellà i anglès.

ServiTicket - Web de ServiTicket.com de La Caixa - Servei líder a Espanya de Venda d'Entrades per espectacles a través d'Internet. Cinema, Música, Esports, Teatre, Òpera, Dansa, Museus, Parcs Temàtics, ... En català i castellà.

Agenda - Actualitat Serviticket.com - Pàgina Web de Serviticket.com amb una Agenda electrònica d'espectacles. Novetats, Cinema, Teatre, Música, Esports, ... En català.
Serviticket.com - Agenda - Agenda de Serviticket. En català i castellà. Club Serviticket

ServiCaixa - Web de ServiCaixa de la Caixa. Nens, Joves, Adults i Grans. Oci, Habitatge, Solidaritat, L'Aparador, Nominalia, Bústia, Atenció usuari, FAQ's, ... En català i castellà.

Tel·Entrada - Web del Servei de venda i reserva d'entrades Tel·Entrada de la Caixa de Catalunya. Teatre, Cinema, Dansa, Música i Diversos. També hi ha altres Serveis. En català i castellà. Caixa de Catalunya Online.

RACC Club - Web del Reial Automòbil Club de Catalunya - RACC Club. Circuit, Curses, Pilots, Oficines, Assegurances, Viatges, Oficina virtual per consultar i contractar serveis, Revista virtual, Esports, Viatges, Botiga, Infotrànsit, Escola RACC, Notícies, Sala de Premsa, Mundial de Motociclisme, Fórmula 1, Mundial de Ral.lis, Ral·li Catalunya - Costa Brava, Esquí / Neu, ... En català, castellà i anglès.

Telefònica - Web de Telefònica. Telefónica On-line, Notícies. Tenda Virtual. Catàleg. Infovia/Internet. Guies. Unió amb el cercador Olé i altres líders llatins per fer la primera companyia mundial d'Internet de parla hispana i portuguesa Terra.

Retevisión - Web de Retevisión, el segon operador de Telecomunicacions a Espanya. Iddeo - El Proveïdor d'Internet de Retevisión amb Retenet, la seva pròpia xarxa. Alehop - El nou Servei gratuït d'Internet de Retevisión. Amena - La Companyia de Retevisión Mòbil. eresMas - Portal de Retevisión.

UNI2 - Web d'UNI2, el tercer operador de Telecomunicacions a Espanya. Wanadoo - El Portal d'Internet d'UNI2.

CTC - Cable i Televisió de Catalunya - Web de Cable i Televisió de Catalunya (CTC). En català i castellà.

BT Telecomunicacions - Web espanyola de BT Telecomunicacions, un dels grans d'Europa en el camp de les Telecomunicacions. Grans grups de temes de la Web: BT Telecomunicacions, Productes i Serveis, Comunicar amb BT Telecomunicacions, Mapa Web, Localitzador i Legal. En castellà.

Jazztel Telecomunicacions - Web de Jazztel Telecomunicacions, un nou operador de Telecomunicacions a Espanya. Jazzfree - El Servidor d'Internet de Jazztel.

MoviStar - Web de la Companyia de telefonia mòbil de Telefónica MoviStar, amb tota la informació necessària. Serveis a Empreses, Modalitats, Informació, ... Movistar - Detall de trucades - Movistar - Melodies i Imatges (Tonos e Imágenes).

MoviStar.net - Web de MoviStar Net, amb el seu servei, desenvolupat per Telefónica Móviles, de gestió del correu electrònic des del telèfon mòbil. MoviLine, Telefónica mòbils, ...

Autopistes - Web d'Autopistes (Autopistas.com). Notícies, Estat del Trànsit, Rutes recomanades, Seguretat vial, Àrees de servei, Ràdio, Serveis en ruta, Formes de pagament, Telèfon Blau, Ruta del mes, Ona Pista, Enquestes, Inversors i Accionistes, ACESA, Medi Ambient, Entreteniment, Teletac, Club Acesa, ... En català, castellà i anglès.

Gas Natural - Web de Gas Natural. Informació, Gestions, Serveis, Calefacció, Àrea de Compres, Alimentació, Nens, Salut, Motor, Viatges, Serveis Immobiliaris, Guia de l'Habitatge, Línia Oberta, Hipoteques, Tarjetes, Assegurances, Enllaços d'interès, Lectura del comptador online, Notícies, El Temps, Serveis Generals, ... En català i castellà.

L'Aliança - Web de l'Aliança - Mútua de Previsió social de Catalunya. Portada, Presentació, Productes, Notícies, Mapa Web, Guies Mèdiques, Club Salut, Suggeriments, Revista, Aliança Online, Informació, ... En català i castellà.

ESADE - Web de l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE. Molta informació per a les empreses.

Agència EFE - Web de l'Agència EFE de Notícies. Servei de Notícies on-line. Última hora, EFE Catalunya (Notícies en català), Notícies del Món, Espanya, Iberoamèrica, Estats Units, Unió Europea, Economia, Esports, Motor, Agroalimentació, News in English, Efedata, Fonoteca, Reportatges, Televisió, Accés a serveis, Actualitat diària, ...

Agència EFE - Catalunya (en català) - Web en català de l'Agència EFE de Notícies. Servei de Notícies on-line en català. Última hora, Notícies del Món, Unió Europea, Espanya, Autonomies, Catalunya : Tot Catalunya, Les Comarques, Iberoamèrica, Estats Units, Economia, Esports, Motor, Agroalimentació, News in English, Efedata, Reportatges, Televisió, Accés a Serveis, Català en línia, Guia per a periodistes, Catalunya en xifres, El temps a Catalunya, Enllaços, Altres links d'interès, La foto del dia, Actualitat cultural a les comarques, ... En català i castellà.

Correus - Correos.es - Web de Correus - Correos y Telégrafos. Diversos serveis, Informació de Districtes Postals, Oficines, Visita del Museu Postal i Telegràfic, Informació Filatèlica, Correu electrònic i missatgeria (Messenger) de Yahoo! gratis, ... En castellà.

Caixa de Catalunya Online - Web de la Caixa de Catalunya Online. Caixa Catalunya, Productes i Serveis, Tel·Entrada, Grup Caixa Catalunya, Publicacions, Banca a Distància, Carnets Universitaris, Euro i Obra Social. En català, castellà i anglès.

WorldBank.org - Banc Mundial - Web del Banc Mundial - WorldBank.org, Organisme de les Nacions Unides. En anglès. BancoMundial.org. En castellà.

Uno-E.com - BBVA - Web "Uno-E.com" del Grup BBVA, Banc Bilbao Vizcaya i Argentària, i Terra Networks. El primer Banc per a internautes. El Supermercat Financer. Ofertes d'Inversió i Estalvi, Sala de Premsa, Parlem, ... BBVA Ticket - Venda d'Entrades.

BBV - Banco Bilbao Vizcaya - Web del Banco Bilbao Vizcaya, unit amb Argentària, amb el seu servei BBVnet, així com Decompras BBV amb vàries tendes virtuals. BBV Tickets - Venda d'Entrades.

Argentaria - Web del Grup bancari Argentaria, unit amb el BBV, amb el seu servei de Banca virtual Argenvía i informació de la borsa.

BSCH - Banco Santander Central Hispano - Web del BSCH - Banco Santander Central Hispano.

Patagon.es - Web Patagon.com, el Banc per Internet del Banc Santander Central Hispano (BSCH), que és el resultat de la fusió a Espanya de l'Open Bank i el portal financer llatinoamericà Patagon. Patagon.com

Banco Central Hispano - Web del Banco Central Hispano, amb el seu servei Banca BCH Internet.

Broker.com - BCH - Web "Broker.com" del BCH. Servei d'assessorament i compra de valors en temps real.

Banco Santander - Web del Banco Santander. SantanderBroker.

Banc de Sabadell - Web del Banc de Sabadell, amb el seu servei BancSabadell Net. Sabadell MultiBanca. Mobile-Banking (WAP) - Operacions bancàries per telèfon mòbil.

Banco Zaragozano - Web del Banco Zaragozano.

Banesto - Web de Banesto, amb els seus serveis orientats a la banca a casa, Extr@net orientat a particulars i Banescash orientat a empreses - IBanesto - Sucursal online de Banesto.

Banesto Broker - Web Banesto Broker, servei de Banesto per la compra/venda de valors per Internet.

Bankinter - Web de Bankinter, amb els seus serveis Bknet Servicios i Bknet Empresas, així com la Web Km. 0, que és un directori d'enllaços a la Web. e-Bankinter - El Banc d'Internet.

Banco Popular - Web del Banco Popular. El Banco Popular a Internet - Bancopopular-e.com.

OpenBank - Patagon - Web de l'Open Bank-Patagon. Openvalue.com.

Deutsche Bank - Web del Deutsche Bank a Espanya.

DBNet24 - Deutsche Bank - Web de DBNet24 de Deutsche Bank. Informació financera on line, Portada, Invertir on line, Mercats, Analistes, Compres, Notícies, Links d'interès, Productes i serveis, El millor de la Web, ... En castellà.

Caja Madrid - Web de Caja Madrid. Productes i Serveis, Activitats Socials i Culturals, Informació Corporativa, Oficina Internet, Venda d'Entrades, Cercador, Suggeriments, Mapa Web, Taulell d'Anuncis, Llibre de Tarifes, Xarxa Comercial, ...

Bankinternet - Web de Bankinternet. Totes les operacions de Borsa, Compra, Venda, Consultes, Assessorament, ...

Banco de España - Web del Banco de España.

Banc Central Europeu - Web del Banc Central Europeu.

Bancaixa - Bancaja - Web de Bancaixa, la Caixa d'Estalvis de València, Castelló i Alacant.

Barclays Bank - Web del Barclays Bank.

BNP Paribas - Web del BNP Paribas.

Banco Atlántico - Web del Banco Atlántico.

Natwest Group - Web del Natwest Group.

Citibank - Web del Citibank.

Guipuzcoano - Web del Banco Guipuzcoano.

Banco Urquijo - Web del Banco Urquijo.

Caixa de Girona - Web de la Caixa de Girona.

Caixa Terrassa - Web de la Caixa Terrassa.

Caixa de Manlleu - Web de la Caixa de Manlleu.

Caixa Galicia - Web de la Caixa Galicia.

Caixa Manresa - Web de la Caixa de Manresa.

Caixa de Sabadell - Web de la Caixa de Sabadell. Serveis de Banca electrònica.

CAM - Caja de Ahorros del Mediterráneo - Web de la CAM - Caixa d'Estalvis de la Mediterrània. En català, castellà i anglès.

Asociació Espanyola de Banca - Web de Asociación Española de Banca.

CECA - Confederació espanyola de Caixes d'Estalvis - Web de la CECA - Confederació espanyola de Caixes d'Estalvis.

Banco del Comercio - Web del Banco del Comercio.

NetBank - Web de NetBank, el primer Banc exlusiu per Internet a Europa.

EvolveBank - Web d'EvolveBank.com, una divisió de Lloyds TSB.

Banco de Asturias - Web del Banco de Asturias.

Solbank - Web del Solbank.

Caja España - Web de Caja España.

Bankpime - Web de Bankpime.

ING Direct - Web d'ING Direct del Grp ING.

Fibanc - Web de Fibanc.

Banca March - Web de la Banca March.

Banco Pastor - Web del Banco Pastor - Oficinadirecta.com.

Renta 4 - Web de la Societat de Borsa Renta 4.

Caixa Laietana - Web de Caixa Laietana. Productes, Serveis i Banca electrònica. Laietana.net - Accés gratuït a Internet i Informació d'economia, cultura, societat i actualitat.

Caixa d'Enginyers - Web de la Caixa d'Enginyers. Telenginyers, Productes i Serveis, Premsa Diària, Consumidors i Usuaris, Ingenium, ... En català i castellà.

Crédito y Caución - Web de Crédito y Caución.

ActivoBank - Web d'ActivoBank. Inversions en Dipòsits d'Actius.

Inversis Banco - Web d'Inversis Banco.

E-LOAN - Web d'E-LOAN, que ofereix un servei per triar els millors crèdits per Internet entre totes les opcions que ofereixen els diferents Bancs.

 


Motor / Fórmula 1 / Motociclisme / Ral·lis / Cotxes / Motos :

Cotxes :

Seat - Citroën - Opel - Ford - Renault - Peugeot - Fiat - Audi - Volkswagen - Porsche - Alfa Romeo - Ferrari - Nissan - Mercedes-Benz - Rover - Daewoo - BMW - Chrysler - Jaguar - Saab - Volvo - Honda - Suzuki - Smart - Mitsubishi - KIA - Hyundai - Daihatsu - Mazda - Lancia - Subaru - Skoda - Chrysler-Jeep - Toyota - Land Rover - Rolls-Royce - Bentley - Daimler Chrysler - Maserati - Jeep - General Motors - Mini - Chevrolet - SSangYong - Pontiac - Morgan - MG - Lexus - Cadillac - Lada - Lotus - MG - Rover - Galloper - Isuzu.

Motos :

Derbi Racing - Derbi - Honda - Honda-Pons - Yamaha - Aprilia - Ducati - BMW - Kawasaki - Suzuki - GasGas - Harley Davidson.com - Harley Davidson-es.com - Harley Davidson Catalunya - Cagiva - Piaggio - Gilera - Benelli - KTM - Moto Guzzi - Laverda - Vespa - Montesa.


Mobilitat.org - Portal de la Mobilitat - Web Mobilitat.org - Portal de la Mobilitat. Incidències Transmet, Incidències Carreteres, Estat del Trànsit: Càmeres i Mapes de Trànsit (Catalunya, Regió Metropolitana i Barcelona), Mapes de Transport Públic, Mapes de Carreteres, Altres Informacions de Trànsit, Novetats, Moure'm per Catalunya: Rutes i Rutes Turístiques, Moure'm per Europa: Rutes per Carretera (SERTI) i Webs de mobilitat. Web promoguda pels Departaments de Política Territorial i Obres Públiques, de la Presidència i d'Interior de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Cartogràfic de Catalunya, Transports Públics de Catalunya, TVC Online, ATM - Autoritat del Transport Metropolità, Palau Robert - Centre d'Informació Turística de Catalunya i coordinada pel Servei Català de Trànsit. En català, castellà i anglès.

RACC Club - Web del Reial Automòbil Club de Catalunya - RACC Club. Circuit, Curses, Pilots, Oficines, Assegurances, Viatges, Oficina virtual per consultar i contractar serveis, Revista virtual, Esports, Viatges, Botiga, Infotrànsit, Escola RACC, Notícies, Sala de Premsa, Mundial de Motociclisme, Fórmula 1, Mundial de Ral.lis, Ral·li Catalunya - Costa Brava, Esquí / Neu, ... En català, castellà i anglès.

Fórmula 1 - Web de la Fórmula 1, amb una gran quantitat d'informació. Notícies, Circuits, Curses, Resultats, Equips, Pilots, Fotos, Audio/Vídeo, Història, Magatzem, ... En anglès i 5 idiomes més, entre ells el castellà.

Motograndprix.com - Mundial de Motociclisme - Web oficial del Campionat Mundial de Motociclisme - MotoGrandPrinx.com. MotoGP, 250, 125, MX - Motocross, Trial, Notícies, Resultats, Grans Premis, Equips, Pilots/Teams, Estadístiques, Entrevistes, Fotos, Entrenaments, Circuits, Multimèdia, ... En anglès, castellà, francès, italià i japonès. Motograndprix.com.

Superbike - Mundial de Superbikes - Web oficial del Campionat Mundial de Superbikes. Notícies, Actualitat, Curses, Calendari, Pilots, Arxiu, Àrea de Premsa, Contacte, ... En anglès i italià.

Pòdium Motor Magazine - podiumgame.com - Web Pòdium Motor Magazine - podiumgame.com, dedicada al món del motor (F-1, Motociclisme, Ral·lis, etc). Notícies (per temes), Jocs de pronòstic dels campionats internacionals més importants, Participants, Campionats, Fòrums, Enllaços, Mercat, Fotos, ... En català, castellà, anglès, turc, francès i italià.

Coches Net - Servei de Compra - Venda de Cotxes - Web Coches.net, amb un servei de compra - venda de cotxes per Internet. Més de 1000 models nous i 6000 d'ocasió.

Motos Net - Web Motos.net - Botiga i Portal sobre Motociclisme amb més de 4.000 pàgines sobre Motos.

Autoscout 24 - Web Autoscout 24, el més gran mercat europeu de vehicles d'ocasió, amb més de 15.000 cotxes a Espanya i 400.000 a Europa. Airbag - Suplement de Motor de El Periódico.

Cotxes d'Ocasió - Ciudad del Automóvil - Web Cotxes d'Ocasió - Ciudad del Automóvil. Cotxes d'Ocasió, Ofertes, Franquícies, Concessionaris, Cotxes de tot tipus: Nous, d'Ocasió, Particulars, Exclusius i Sense carnet, Financiació, Assegurances, Renting, Marques de Cotxes (Enllaços), Especialistes, ... En castellà.

Revista Autopista Online - Terra - Motor - Web de la Revista Autopista Online - Terra Motor, una de les més completes del sector del Motor. Proves i Novetats, Reportatges, Guia compra cotxes, Compra de proves, Consultori mecànic, Motor al dia, Esports, Calendari d'events, Biblioteca del motor, Glossari, Fons d'escriptori, Mercat, Enllaços del motor, Assessoria jurídica, Canal d'esports: Fórmula 1, Motociclisme i Ral·lis, Documents, ... En castellà.

Virtual Automóvil Club - Web Virtual Automóvil Club - Comunitat Virtual per Automobilistes. Informació del Motor, Magazine de l'Automòbil, Actualitat Esportiva, Consells, Enllaços (Totes les Marques), Serveis, Renting, Valoració, Assegurances, Financiació, Botiga, Compres, Ofertes, Boutique, ... En castellà.

Cars & Driver - Web de la Revista de Motor Cars & Driver. Informació i reportatges sobre el món del motor.

Solo Moto - Web de la Revista especialitzada Solo Moto.

Internet Motero - Web InternetMotero.com, amb abundant informació sobre el món de les Motos. Cercador, Enllaços, Mercadillo, Xat, Fòrum, El Temps, Trànsit, Fotos, Vídeos, Índex de pàgines Moteres, Anuncis, ... En castellà.

24 Hores de Le Mans - Web oficial de les 24 Hores de Le Mans. Articles, Notícies, 24 Hores de Le Mans - Cotxes, 24 Hores de Le Mans - Motos, Sèrie Le Mans, Altres Curses, Trofeu ACO, Actualitat, Participants, Fotos, Botiga, Calendari, Webcam, Contacte, ... En francès i anglès.

Motor Digital - Web de la Revista digital Motor Digital.

La Web del Motor - Web sobre el món del motor. Borsa (compra, venda i recerca), Informació de tot tipus sobre motor, Normes de circulació de diferents països, Assegurances, ...

Mi Coche a Punto - Web de la Revista gratuïta de l'Automòbil "Mi Coche a Punto", especialitzada en el manteniment i la seguretat de l'automòbil. Portada, Últimes Notícies, Articles, Novetats, Accessoris, Jocs On Line, Guia, ITV, Recordatori, Consultes, Temps, Estat de les Carreteres, Enquestes, Recerca gratuïta de la millor assegurança, Biblioteca, Fòrum, Curiositats, Especials, ... En castellà.

CochesyConcesionarios.com - Web CochesyConcesionarios.com. Comparador gratuït de preus de cotxes nous. Troba i configura el teu cotxe ideal al millor preu. Tria per marques, Ofertes, Els més venuts, Últims models, Notícies, Destacats, ... En castellà.

Guia Coches - Web Guia Coches, portal de compra - venda de vehicles. Cotxes, Motos / Quads, Recanvis i Accessoris, Camions, Reportatges, Notícies, Serveis, Anuncis, ... En castellà.

Auto Retro - Barcelona - Web d'Auto Retro - Barcelona. Presentació, Exposició, Horaris, Entrades, Preus, Comunicacions, Edicions anteriors, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1. En català, castellà i anglès.

Mercat del Vehicle d'Ocasió - Web del Mercat del Vehicle d'Ocasió. Fira de Barcelona, del 20 al 28 de maig del 2000. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. En català i castellà.

Catalunya Motor Sport - Web Catalunya Motor Sport - Selecció d'Informacions de Motor. Motociclisne, Automobilisme, Fórmula 1, Ral·lis, Pista & Rallye (Revista de Motor en català),  Fòrum, FotoEsport, Missatges a Telèfons mòbils, MR Foto, Calendari de les próximes proves del món del motor, Links de premsa esportiva i d'altres mitjans, ... En català.

Mediasport - Web d'esports de Motor - Web Mediasport, Revista digital creada per un grup de periodistes especialitzats en esports de motor. Motos, Fórmula 1 i Ral·lis.

El Motor - Cercador - Web del primer cercador especialitzat del món del Motor. És de Mediasport.

Busca Motor - Web del Cercador BuscaMotor.com, especialitzat en la recerca de recursos del món del Motor. Té vuit categories: Clubs, Comerç, Concessionaris, Esports, Fabricants, Formació, Mitjans de Comunicació i Serveis. En castellà.

Auto City - Web Auto City, un Portal sobre l'automoció a Espanya. Base de dades dels cotxes disponibles al mercat amb especificacions tècniques, imatges, preus, etc., Preus d'Assegurances, Formes de Finançament, ...

Quadis - Web de Quadis - La Web de l'Automòbil. Ofertes de vehicles nous i d'ocasió, Dades tècniques i informació sobre tots els vehicles, Assessorament professional i personalitzat, Financiació i Assegurances, Lloguer de cotxes, Boutique Quadis, ... En castellà.

SoloMotor - Web SoloMotor. El teu Cotxe, la teva Moto, Comprar, Vendre, Concessionaris, Financiació, Esports on-line, Novetats, Notícies, Accessoris, Viatges, Rutes, ...

TodoMotor - Web TodoMotor. Informació sobre Autoescoles, Llistes de preus d'automòbils nous, Guia didàctica sobre els elements mecànics del cotxe, ... En castellà.

100 x 100 Motor - Web 100x100Motor.com. Web de Motor amb una bona informació de Ral·lis. tant del Mundial com de campionats regionals.

Motor Integral - Web Motor Integral - Revista del Motor: Aotomòbils i Motos en venda a Espanya. Revista, Automòbils, Motos, Seccions, Competició, Últimes Notícies, Novetats, Proves, Reportatges, El més Nou, Cercador de Cotxes nous, ... En castellà.

Coches y Concesionarios.com - Web Coches y Concesionarios.com, un portal de cotxes nous que facilita a l'usuari de manera gratuïta el millor preu per zona geogràfica. Filosofia, Assegurances, Renting, Nou concessionari, Financiació, Cotxes Km 0, Concessionaris per Marques, Concessionaris per Províncies, Altres Recursos, Els més sol·licitats, Suggeriments, ... En castellà.

TAC - Web TAC - "Seguretat activa" de l'Escola de Conducció. Cotxes, Motos, Fórmules, Empreses, Llibres, Comentaris, Links, Humor, Art, Vídeo Test, Fòrum, ... En castellà.

Associació d'Amics del Seat 600 - Web de l'Associació d'Amics del 600, un cotxe que va marcar tota una època a Espanya. Activitats, Models, Taulell d'anuncis de compra i venda, Subscriure's, ...

Zona 4x4 Online - Web Zona 4x4 Online - Revista virtual sobre el 4x4 i l'aventura. Editorial, Articles, Rutes i GPS, Notícies, Zona Verda, Galeria, Enllaços, Serveis, Actualitat, Llista de Correu, ... En castellà.

BolsaClasicos.com - Models antics de cotxes - Web BolsaClasicos.com - Models antics de cotxes. Informació de compra, venda i intercanvi de models antics, amb la foto, el preu i l'estat del cotxe, amb una valoració del 0 fins al 100. En castellà.

MultasOnline.gif (8985 bytes)
MultasOnLine.com - Web MultasOnLine.com. Defensa de sancions, apremis i embargaments online. Notícies, Informació de la Companyia, Contacte, Alta, Clients, Serveis, ... En castellà.

Hertz.es - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Hertz. Hertz.com.

Avis - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Avis.

Europcar - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Europcar.

Fórmula 1 - Digigrup - Web de Digigrup sobre el món de la Fórmula 1. Dividida en 11 seccions, ofereix informació de Curses, Circuits, Pilots, Constructors, Campionats, Classificacions, Estadístiques, Botiga virtual, ....

Ferrari - Web de la mítica marca italiana Ferrari, una de les grans del món del motor i de la Fórmula-1.

Prost Grand Prix - Web de l'Equip Prost Grand Prix de la Fórmula 1. Notícies i Informació. En francès i anglès.

McLaren - Web de l'escuderia McLaren de la Fórmula 1. Informació del seu monoplaça, Equip, Patrocinadors, ... En anglès.

Michael Schumacher - Web del pilot de l'equip Ferrari de la Fórmula 1 Michael Schumacher. És l'actual campió de la Fórmula 1. Schumacher FanClub.

Pedro Martínez de la Rosa - Web del pilot de la Fórmula 1 Pedro Martínez de la Rosa, ex de Jaguar i altres equips i ara a McLaren. El Pilot, El Cotxe, El Campionat, La Web, Mercandising, Últimes Notícies, Arxiu, ... En castellà i anglès.

Marc Gené - Web del pilot de la Fórmula 1 Marc Gené, ex de l'equip Minardi i ara a pilot de proves de Williams. En català, castellà i anglès.

Fernando Alonso - Web del jove pilot de la Fórmula 1 de l'equip Renault Fernando Alonso. Informació de totes les curses del campionat, Notícies, Perfil humà, Palmarès, l'Equip, Galeria d'imatges, El Campionat en directe, Resultats anys anteriors, Zona de premsa, ... En castellà i anglès. Fernando-Alonso.net (web no oficial).

M. Schumacher FanClub - Web del Michael Schumacher FanClub. Notícies, MS FanClub, Fòrum, Xat, Fotos, Fórmula 1, Biografia, Links, ... En anglès.

Fórmula Cart - Web de la Fórmula Cart - Championship Auto Racing Teams. Notícies, Multimèdia. Xat, Jocs, Agenda de Curses, Resultats, Fotos, Pilots (Oriol Servià), Equips, Circuits, Classificacions, Vídeos, FAQ, Links, ... En anglès.

Àlex Crivillé - Web oficial de l'Àlex Crivillé, Campió del món de 500 c.c. 1.999. Àlex Crivillé On-line, Biografia, Novetats, Equip, Links, Botiga, Fotos, ... En català, castellà i anglès.

Carles Checa - Web oficial d'en Carles Checa. Notícies, Equip, Campionat, Links, ... En castellà i anglès.

Emili Alzamora - Web oficial de l'Emili Alzamora. Segueix el Mundial, Notícies, Línia directa, Biografia, Fotografies, Botiga, ... En castellà i anglès.

Dani Pedrosa - Web oficial d'en Dani Pedrosa. Biografia, Campionat, Notícies, Llibre de visites, ... En castellà.

Honda Pons - Web de l'Equip West Honda Pons del Mundial de Motociclisme. Pilots de l'Equip, La Moto, Fotos, Curses del Mundial, Pilots, Equips, Notícies, Resultats, Calendari, Circuits, Història, Links, Fòrum, ... En castellà i anglès.

West Honda Pons - Web de l'Equip West Honda Pons del Mundial de Motociclisme. Curses del Mundial, Pilots, Classificacions, Resultats, calendari, Circuits, Notícies, Història, Links, Cerca de Fotos, ... En anglès.

TOT MOTOS - Web TOT MOTOS, dedicada al món del Motor sobre dues rodes. Aparador - "Escaparate": Fotos de les millors motos separades per marques i models, GP: Curses del Mundial de Motociclisme, Links: Marques de Motos, Accessoris i tot el relacionat amb el món de les motos. En castellà.

Repsol -YPF - Web de Repsol-YPF. Competició: Motociclisme, Fórmula 1 i Ral·lis. El Motor: Cotxes, Motos i Vehicles industrials. Per Viatjar, Estacions de Servei, Correu gratuït, Botiga, Xats, Guia Campsa, El Temps, Productes, Serveis, ... En castellà.

Ral·lis - Ford Racing - Web Ford Racing, amb tota la informació de l'Equip Ford del Mundial de Ral·lis, pel qual corre Carlos Sainz. Resultats, Estadístiques, Història, ...

Ralli Art - Mitsubishi - Web Ralli Art, amb tota la informació de l'Equip Mitsubishi de Ral·lis. Tots els Models de la marca japonesa, Especificacions, Accessoris, Preparació, Coneix-nos i Contacta. En castellà, anglès i francès.

Rally Book - Ral·lis - Web Rally Book - Anuari del Campionat del Món de Ral·lis. Des del Mundial de Ral·lis de l'any 1998, cada any: Més de 150 pàgines, 275 Fotografies, Reportatges, Concurs, Autors i Botiga. En castellà.

InfoRallye - Web InfoRallye. Informació del món dels Ral·lis. Campionats: Mundial, Asfalt, Terra, Europeu i Regionals, Notícies, Calendari, Serveis, Destacats, Cercar, Actualitat, Enquestes, En Directe, TV, Próximes cites, ... En castellà.

Mundorallye - Web Mundorallye. Team Ca N'Ayxelà, Fotos del Team, Galeria de Fotos, Cotxes Clàssics, Anuncis, Links, Col·laboradors, Fons de Pantalla, Fòrum, Àudio, Vídeo, Sons, ... En castellà.

ACM - Automobile Club de Monaco - Web de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Ral·li de Monte-Carlo, Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco, Mònaco Kart Cup, El Club, La Boutique de l'ACM, Contacte, Ral·lis i Grand Prix Històrics, ... En francès i anglès.

SuperMotor.com - Web SuperMotor.com de Ya.com. Notícies, Cercador de Cotxes i Motos, Super Magazine, Imatges, Novetats, Última Hora, Cotxes Nous, Motos Noves, Financiació, Assegurances, Utilitats, Altres Webs de Ya.com, Super Test, Guia de Viatges, Fòrums, Xats, ... En castellà.

MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN - Web MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. Primera Edició: 2001 (biennal). Fira de Barcelona, Montjuïc, del 7 al 11 de febrer del 2001. En català, castellà i anglès.

Tuning - Web Tuning, dedicada als Cotxes preparats. Cotxes mítics, Clubs oficials, Base de dades de cotxes de competició, Catàleg de llantes d'aliatge. Cotxes: Renault, Peugeot, Opel, Volskwagen i Seat. En castellà.

TodoHarleys.com - Web TodoHarleys.com. On-line, Serveis, Canal Motos, Top 5, Transformacions, Reportatges, Galeria de Fotos, Fòrum, Xat, Links, Novetats, ... En castellà.

Montesa - Web Montesa dedicada a aquesta històrica marca de motos. Història, Models Sèrie, Prototips i Altres, Competició, Club Montesa, Sabies que ..., Museu Pere Permanyer, Links, El Vídeo dels millors Trials, ... En català, castellà i anglès.

MotorCat - Web MotorCat, dedicada al món del motor. Notícies, Mecànica, Electrònica, Pneumàtics, Downloads, Enllaços, Llibre de visites, ... En català.

Km77.com - Web Km77.com sobre el món del Cotxe. Cercador, Notícies, Preus i dades, Marques i Models, Imatges, Així va el mercat, Competició, Mercat d'ocasió, Glossari, Tècnica, Reportatges, Enllaços, Lectures i Fòrums. En castellà.

Movendus - Web Movendus, del Grup RACC, sobre el món del Cotxe. Cercar, Cotxe, Manteniment, Viatge, Visita ràpida Movendus, Ofertes, Notícies: Esports, La Notícia i Prova a fons, Ofertes renting, El Temps, Assegurances on-line, Rutes, Avisos, Calcular ruta, ... En català i castellà.

Circuit de Catalunya (Montmeló) - Web del Circuit de Catalunya de Montmeló. Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, Gran Premi de Catalunya de Motociclisme, Ral·li Catalunya - Costa Brava, Notícies,  El Circuit, Calendari, Com arribar, l'Entorn, Premsa, Llibre de Visites, Col·laboradors, Tandes, Arxiu històric i Plànols. En català, castellà i anglès.

Circuit de Jerez - Web del Circuit de Jerez. Informació de totes les competicions de Fòmula 1, Cotxes i Motos que s'hi disputen. En castellà.

Harley-Davidson 100 Aniversari - The Open Road Tour - Barcelona - Pàgina web de la mítica Harley-Davidson amb informació de les activitats que tenen lloc a Barcelona amb motiu del seu 100 Aniversari. Concerts amb actuacions de Simple Minds, M-Can, The Pretenders i The Stranglers al Palau Sant Jordi. Barcelona, del 27 al 29 de juny del 2003. En anglès.

Fórmula 1 - Altres Webs: McLaren - Prost - Arrows - Minardi - Benetton - Jordan - Jaguar - Renault - Daily F1 - F1 Live - ATLAS F1 - ITV F1 - Michelin F1.

 


El Temps / Meteorologia :

        
Servei Meteorològic de Catalunya
Imatges recents Meteosat EUMETSAT

El Temps, Temperatura i
Hora actuals a Barcelona
(Link en català)El Temps - Meteocat - Servei Meteorològic de Catalunya - SMC - Web Meteocat del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Informació general: L'SMC, Infraestructures, Marítima, Agrometeorològica, Manual d'estil, Altres links, Previsió: General de Catalunya, Mitjà termini, Calamarsa, Butlletí marítim, Butlletí pirinenc, UVI previst, Països Catalans, Modelització, Avís d'SMR, Observació i teledetecció: Dades d'estacions automàtiques, Radar, Satèl·lits, Meteosat, Radiosondatge, Observacions dels Ports, Xarxa de boies, Temperatura del mar a l'Estartit, Històrics, ... En català.

El Temps - TVC On line - Web sobre El Temps de TV de Catalunya. Ciutats : Catalunya, Europa i Món, Previsió : Catalunya, Europa i Món, Mapes : Meteosat i Isobàric, La Neu, La Lliga, El Mar, El Temps a Barcelona, Madrid, Londres, Paris i Nova York, ...

Organització Meteorològica Mundial - WMO - OMM - Web de l'Organització Meteorològica Mundial WMO - OMM, Organisme especialitzat de les Nacions Unides, amb seu a Ginebra. Qui som?, Novetats?, Cercar?, Camp, Clima, Aigua, Atmosfera, Informació sobre El Niño i La Niña, El Clima Internacional, Ajut a les activitats humanitàries i de socors, Principals Programes de l'OMM, Informació meterològica, Informació oceanogràfica, Altres informacions, Llista de les Organitzacions de les Nacions Unides, ... En castellà, francès i anglès.

El Temps a tot el món - CNN.com - Web del Temps de la Cadena de TV CNN, amb una impresionant quantitat d'informació meteorològica de tot el món. Mapes, Fotos, Temperatures, Previsions, ... En anglès, espanyol i en altres idiomes.

INM - El Temps - Instituto Nacional de Meteorologia - Web del INM - Instituto Nacional de Meteorologia. Informació sobre la previsió meteorològica, Estadístiques, Imatges i animacions del Meteosat, ...

TEMPSBCN - Primer diari electrònic sobre el Temps. - Web sobre la previsió de l'estat del temps. Fotos del Meteosat, Notícies CNN (TV), Molts enllaços : El Temps als diaris, Yahoo!, Webcams, Notícies, Cercadors i el Temps, Previsions ciutats, La Botiga de TEMPSBCN, ...

El Temps - InfoMet - Meteosat - Web InfoMet amb molta informació meteorològica. Fotos del Meteosat, Temps passat, Temps present i Previsions de Temps futur. Darreres imatges de Radar. Recomanada per l'Alfred Rodriguez Picó en els seus programes radiofònics.

Associació Catalana d'Observadors Meteorològics - Web de l'Associació Catalana d'Observadors Meteorològics. Tot sobre el temps a Catalunya.

Meteorologia - Andorra - Web de Meteorologia del govern d'Andorra. Previsions, Perill d'allaus, Climatologia, Estacions Automàtiques, Temporada Hivern, Mapa de les Estacions, Enllaços, ... En català.

OMGM - Meteorologia - Web OMGM amb una gran quantitat d'informació sobre meteorolgia de tot el món. Satèl·lit NOAA, 500MB, 850MB, Anàlisis, Vents i onades, Huracans, Models de pronòstics del temps, Meteorolgia al món, Links, Ajuda i notícies, Consultes sobre el temps (incl. en català), ... En anglès.

Atles Climàtic Digital de Catalunya - UAB - Web Atles Climàtic Digital de Catalunya de la UAB. Presentació, El model - Aspectes tècnics, La cartografia obtinguda i Enllaços. En català, castellà i anglès.

NOAA - Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica dels Estats Units - Web de la NOAA, l'Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica dels Estats Units, amb una gran quantitat de serveis. Els seus butlletins incorporen la informació obtinguda per la seva àmplia xarxa de satèl·lits.

National Weather Service - Web del Servei meteorològic de la NOAA (Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica dels Estats Units), considerat el millor del món.

The Weather Channel - Web de The Weather Channel, amb una gran quantitat d'informació meteorològica. Dades on-line del temps de tot el món. El Canal del Tiempo - Web de Weather.com sobre el Temps en castellà.

WeatherNews International - Web de WeatherNews International, amb el seu WNI's risk communication services, Weather service at YAHOO!, ...

Weather Underground - Web de Weather Underground amb una gran quantitat d'informació sobre el temps a tot el món. Traducció de la informació i la previsió del temps a molts idiomes, entre ells el català. Informació i previsió del temps a Barcelona en català.

AccuWeather - Web d'AccuWeather, un dels millors llocs d'Internet per trobar previsions meteorològiques automàtiques de qualsevol indret del planeta. En anglès.

CanalTiempo21 - Web CanalTiempo21, amb informació meteorològica. Notícies, Previsió meteorològica, Actualitat, Imatges de satèl·lits, Fòrums, Articles, Manual de meteorologia, , Diccionari de meteorologia, Curs, Enlaços, ... En castellà.

La pàgina del Temps - Benillup - Web de La pàgina del Temps - Benillup. Tota la informació meteorològica: Imatges meteosat, previsions pròxims dies, mapes isobàrics, models de previsió de pluges, l'oratge actual, radar meteorològic, webcams, i molt més, ... En català.

El Temps - Push PointCast - Web de Push PointCast, amb informació de les temperatures de diferents llocs del món i amb el Canal Weather.

Estat de les Platges - Web del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya amb informació sobre l'estat de totes les platges de Catalunya.

Pistes d'Esquí - Infonieve - Web Infonieve amb informació sobre l'estat de les pistes d'esquí.

Pistes d'Esquí - Tele-Ski - Web Tele-Ski amb comunicats sobre l'estat de la neu a les pistes d'esquí d'Espanya i Andorra.

 


Treball / Feina / Anuncis :

Sindicats : CC.OO. - Comissions Obreres  -  CC.OO.- Comissions Obreres Catalunya
U.G.T. - Unió General de Treballadors  -  U.G.T. - Unió General de Treballadors de Catalunya
U.S.O. - Unió Sindical Obrera  -  U.S.O.C. - Unió Sindical Obrera de Catalunya
C.G.T. - Confederación General del Trabajo  -  C.G.T. - Confederació General del Treball de Catalunya.

Ministeri de Treball i Assumptes Socials - Web del Ministeri de Treball i Assumptes Socials. Novetats, Informació General, Estadístiques d'accés, Cercador, Informació sobre Treball, Guia Laboral i d'Assumpes Socials, Informació Estadística, Informació d'Assumptes Socials, Catàleg de Publicacions, Biblioteques, Indicadors de Conjuntura sociolaboral i socioeconòmica, Oposicions i Concursos, Institut de la Dona, Institut de Seguretat i Higiene, Institut de la Joventut, Conselleries Laborals, Fons de Garantia Salarial, Secretaria d'Estat de la Seguretat Social, INEM - Institut Nacional de Treball, IMSERSO, F.S.E., ...

Departament de Treball - Web del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Informació general, Punts d'Informació, Serveis: Ajuts i subvencions i Contractes de treball, Ofertes de Treball, Xarxa EURES i Calendari laboral, Organigrama, EStadístiques, Tramitacions, Registres públics, Publicacions,  Pacte per a l'ocupació a Catalunya, Món del treball, Servei Públic d'Ocupació, Economia social, Cooperatives i autoempresa, Seguretat i salut laboral, Temps lliure, Bústia del ciutadà, Licitacions i Enllaços a altres webs. En català.

SOC - Servei d'Ocupació de Catalunya - Web del SOC - Servei d'Ocupació de Catalunya del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme. Informació institucional, Models oficials d'impresos, Cercar feina, Formació ocupacional, Empresa, Coooperatives i Societats, ... En català.

Foment del Treball Nacional - Web del Foment del Treball Nacional - Confederació Empresarial de Catalunya. Què és el Foment, Actualitat, Socis, Formació, Publicacions, Informes, Àrea d'Activitats, Novetats, Activitats previstes, Foment TV, ... En castellà. (català i anglès en preparació)

PIMEC-SEFES on-line - Web de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya PIMEC-SEFES. Institucional, Acords, Serveis, World Trade Àrea, Serveis Internet, Titulars de premsa, Webs residents, Calendari institucional, Propostes Pimes, Carpeta informativa, Suggeriments socis, Com associar-se, ... En català.

CTESC - Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya - Web del CTESC - Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya. Normativa i composició, Activitat institucional, Treballs en curs, Dictàmens, Base de dades comuna, Enllaços a altres webs, Bústia d'opinió, ... En català.

Infopime - Servei On-line - Web Infopime, Servei telemàtic d'informació, relació i tramitació de l'Ajuntament de Barcelona adreçat al teixit d'empreses i professionals. Amb un directori útil i actualitzat, amb informació d'interès per a totes les activitats econòmiques de la ciutat. Estructurat en apartats com : BCN "Barri a Barri", BCN Directori d'empreses, BCN relacions Ajuntament/Empresa, BCN Borsa de Traball i Formació, BCN Ofertes de Serveis i Equipaments, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona Activa - Web de Barcelona Activa, empresa municipal de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona. Projectes per a ajudar a la creació d'empreses i d'ocupació a Barcelona. Xarxa de Centres de Serveis a tots els barris. Aula Pime, amb Cursos de Formació contínua gratuïts (30 Cursos de 8 àrees empresarials). En català, castellà i anglès.

Barcelona Negocis - Web Barcelona Negocis, un servei de Barcelona Activa, l'Agència del Desenvolupament Local de Barcelona. Informació i serveis per a fer negocis o instal·lar-se a Barcelona. Barcelona Nous Projectes, Centres estratègics de serveis, On instal·lar-se, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona NetActiva - Web de Barcelona NetActiva, el primer Viver Virtual d'empreses d'Europa. Amb el nom de Barcelona NetActiva neix una plataforma telemàtica innovadora de serveis de suport a emprenedors que acull una comunitat virtual d'empreses. A través de Barcelona NetActiva les empreses podran rebre assesorament i serveis empresarials sense limitacions d'horari o d'espai. D'aquesta manera Barcelona Activa adequa la seva tasca de suport a la creació d'empreses al nou context de la societat de la informació. Premis Barcelona d'Ofici Emprenedora. En català, castellà i anglès.

Cibernàrium - Web de Cibernàrium, un espai multimèdia de divulgació telemàtica, dirigit a Empreses, Professionals i Estudiants, que es troba situat al Fòrum Nord, al districte de Nou Barris. Cofinançat per l'Ajuntament de Barcelona, a través de la societat municipal Barcelona Activa, i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Activitats estructurades a partir de les següents àrees temàtiques : educació, formació, treball, empresa, noves ocupacions, nous negocis i comerç. Es pot navegar per les autopistes de la informació des de cinc espais diferents : Sala de navegació off line, Sala de navegació on line, Formació, Empresa i Idees. Col·laboren La Cité des Sciences et de l'Industrie (La Villette) de Paris i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i rep el suport tecnològic de Cable i Televisió de Catalunya (CTC), Compaq i Epson. Ofereix una adreça de correu gratuïta als visitants. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona Emprèn - Web de Barcelona Emprèn, Societat de capital risc, integrada per l'Ajuntament de Barcelona i 14 entitats mercantils i financeres. Es proposa ajudar al desenvolupament de noves empreses nascudes a partir d'idees que impliquin l'aplicació de les noves tecnologies.

FORCEM - Fundación para la Formación Continua - Web de FORCEM - Fundación para la Formación Continua.

Forvm d'Inversions en Negocis d'Internet i Tecnologies de la Informació - Web del Forvm d'Inversions en Negocis d'Internet i de les Tecnologies de la Informació, nascut a Barcelona amb la intenció de posar en contacte el sector de les noves empreses amb el mercat financer i inversor.

Parque Empresarial - Web Parque Empresarial. Serveis per a Empreses i Professionals. Notícies, Oficina Web, Cercadors, Glossari d'Internet, Recomanem, Serveis d'Internet, Comunitats i Sectors, Opinió, Butlletí de Notícies, ... En castellà.

Primeramà - Anuntis - Web del diari Primeramà - Anuntis, la Web dels Anuncis Classificats. Catalunya i altres llocs d'Espanya. Estructurada en 7 grans àrees: Empresa, Informàtica i Comunicacions, Treball i Formació, Motor, Immobiliària i Oci i Temps Lliure. Serveis de bústia personal, Bloc d'anuncis i Accés a Webs de premsa.

Segonamà - Segundamano - Web del diari Segonamà (Catalunya) - Segundamano. Cercar a Segonamà / Segundamano, Cercadors d'Internet, Com anunciar-se, Tarifes publicitàries, Kiosc, Anuncis per Internet, Informàtica & Comunicacions, Treball, Negocis, Motor, Ensenyament, So i Imatge, Oportunitats, Guia de l'automòbil nou, Foto cotxes Catalunya, ...

First Tuesday - Web de First Tuesday, un grup que ha posat en marxa unes trobades mensuals d'emprenedors i inversors, especialment sobre el món d'Internet i de les noves tecnologies, que tenen lloc els primers dimarts (first tuesday) de cada mes. La idea va sorgir a Londres i ja s'ha extès a tot Europa i també a Madrid i Barcelona amb un important exit.

Trabajos.com - Web de Trabajos.com, amb Ofertes de treball i també Notícies, Programació de TV, Esports, El Temps, Buscador, ... Inscriu el teu currículum. És la Borsa de Treball d'HispaVista per Espanya i Amèrica Llatina.

INEM - Instituto Nacional de Empleo - Web de l'I.N.E.M. - Instituto Nacional de Empleo, amb informació de tots els serveis que ofereix. Gestió, Legislació, Prestacions, Contractes, Cursos, Drets, Subsidis d'Atur, Ofertes de Treball públic de les diferents Comunitats Autònomes i d'altres països de la Unió Europea, ... En castellà, català, gallec, euskera, anglès, francès i alemany.

InfoEmpleo - Web d'InfoEmpleo de Círculo de Progreso, amb abundant informació laboral i acadèmica per la recerca de feina a Internet. Ofertes de Feina, Oferta Pública, Beques, Premis, Formació, Empreses Col·laboradores, Treball Solidari, Consells, Introdueix el teu currículum, Ofertes de feina al teu e-mail, Notícies, ...

Loquo Barcelona - Web de la Comunitat Loquo Barcelona - Anuncis, opinions i activitats a Barcelona. Publica el teu anunci (gratis i sense registrar-te), Cerca d'Anuncis, Temes: Vivenda/Locals, Comunitat, Compra/Venda, Ofertes de Treball, Freelance/Serveis, Classes/Tallers, Contactes, Activitats d'Avui, Fòrums, ... En català, castellà i anglès.

Trabajo Facil - Web Trabajo Facil, molt interessant per als que cerquen feina. En pocs minuts pots enviar en teu currículum a les principals Webs de recerca de feina a la Xarxa, estalviant temps i esforç. També conté informació d'Ofertes, Oposicions i Beques.

IT-Job.com - Web IT-Job.com, amb un servei gratuït per a professionals de la informàtica i les telecomunicacions. Ofertes de feina, Info-Agent d'alerta electrònica, Recerca directa i eficaç per Empreses amb consulta gratuïta de la base de dades, ...

Jobpilot - Jobs & Adverts - Web de Jobpilot - Jobs & Adverts Espanya. Publicació d'ofertes i demandes a través de la Xarxa. Delegacions a diversos països. Serveis gratuïts per als que cerquen feina. Ensenyament de redacció de currículums. Fundada a Alemanya el 1995.

IT Job World - Web IT Job World, la més gran Borsa de Treball del món Informàtic.

Monster.es - Web Monster.es, una de les Webs de Treball líders al món. Cercar Feina, Compta Monster (gratuïta), Centre de Carrera, Investigar Companyies, Notícies, Les Empreses, ... En castellà i altres idiomes, segons el País.

Direcciona.es - Web Direcciona.es - La Teva adreça de Recursos Humans. Com funciona direcciona..., Insertar currículum, Cerca Treball, Empreses cercant-te, Campus, Comunitat, Secció Empreses, Ofertes destacades, Notícies i consells, Notes d'interès, Enquestes, Tests, ... En castellà.

Canalempresa.com - Web de Canalempresa.com, un Portal d'informació i serveis per a l'Empresa del Grup Canal IP. Cercadors de Webs Empresarials, de Feina i d'Anuncis i Oportunitats de negocis. En castellà.

Factorg.com - Web de Factorg.com - Guia per cercar feina. Cercador, Intermediaris, Sites amb Ofertes per Sectors, Articles, Metabuscador d'Ofertes, Notes de premsa, Professionals, Empreses col·laboradores, ... En castellà.

Top Jobs - Web Top Jobs, especialitzada en la selecció de candidats a llocs de treball via webcam.

Recerca de feina per als discapacitats - Web del Portal Mercadis, que té com a objectiu la recerca de feina per als discapacitats espanyols. Borsa de treball d'ofertes i demandes. En aquesta iniciativa hi han intervingut la Asociación Española de Ayuda al Minusválido, l'IMSERSO i Telefónica Investigación y Desarrollo.

PROINEM - Web de la Fundació PROINEM. Fundació per la promoció integral del treball. És una Web molt completa amb molta informació sobre el tema.

Anuncio Total - Anuncis - Web Anuncio Total - Anuncis classificats gratis. Posar Anunci, Registrar-se, Els teus Anuncis, Informació, Sectors: Automòbils, Llar, Imatge i So, Serveis, Informàtica, Immobiliària, Treball, Antiguitats, Esports, Moda, ... En castellà.

El Pregonero - Web "El Pregonero", amb una gran base de dades d'anuncis classificats gratis. Es pot consultar des de múltiples Webs de diferents nacionalitats.

Merc@dis - Web de Merc@dis, un projecte per la integració laboral promogut per la Fundació Telefònica i l'Associació Telefònica d'Ajuda al Minusvàlid. Ofertes i demandes de llocs de treball de més de 40 entitats per persones amb discapacitat.

El Corredor - Web del cercador "El Corredor", directori de pàgines d'Internet espanyoles especialment dirigit a les pymes. Classificat per CNAE.

Guia del Treball - Web Guia del Treball, "totes les ofertes, ben classificades". Busques feina?, Ofertes de treball, Buscar Perfil, Registre d'Empreses, "L'expert respon", Informació, ... En català.

LABORIS.net - Web LABORIS.net, La Web de les Ofertes de Treball d'Espanya i Llatinoamèrica. Cercar treball per Categories i Països, Candidats: Currículum i Cercar Ofertes de treball, Informació, Empreses: Oferta, Cercar candidats i Empresa, Cercar per Empreses. En castellà.

Canal Trabajo - Web de Canal Trabajo, on es poden trobar els millors llocs de la Xarxa relacionats amb la recerca de feina. També hi ha informació sobre Sindicats, Associacions Professionals, Treball Voluntari, Teletreball, ... En castellà.

Mercado de Trabajo - Web Mercado de Trabajo. Recerca de Feina, Autoocupació, Formació, Currículums, Serveis Empreses, Treballi amb nosaltres, Ofertes, Actualitat, Negocis, Mapa de la Web, ... i també Trader.com, el mercat internacional amb selecció de 15 països o categoria.

Psique - Centre de Recursos Humans - Web de Psique, un centre que presta serveis en l'entorn de la Psicologia y los Recursos Humans per la cerca de feina. Usuaris, Ofertes, Empreses, Informació d'interès, Contactar, ... En castellà.

InfoJobs.net - Web d'InfoJobs.net, líder a Espanya amb més currículums a la seva base de dades, amb serveis gratuits per als que cerquen feina. En castellà.

Jobatus - Web Jobatus, un metacercador de feina amb la funció d'agrupar les ofertes de tots els portals de treball d'Espanya per tal de facilitar a l'usuari la recerca de qualsevol oferta activa des d'un mateix lloc. En castellà.

Taulerdanuncis.cat - Web Taulerdanuncis.cat, Portal d'anuncis classificats per la compra venda de tot tipus de productes d'ocasió a les 4 províncies de Catalunya. TablóndeAnuncios.com, a la resta d'Espanya. En català i castellà.

CV10 - Portal de Feina - Web CV10, Portal de Feina sense intermediaris de selecció o contractació de personal. Treballadors: Cerca ofertes de feina, Empreses: Cerca de currículums, ... En català.

Bolsatrabajo.com - Web Bolsa Trabajo, amb molts recursos laborals per als que cerquen feina a Espanya i Llatinoamèrica. Més de 7.000 empreses registrades. Cercador, Ofertes i demandes, ...

Guia de Psicólogos en Barcelona - Guia de Psicòlegs a Barcelona - Web Guia de Psicólogos en Barcelona - Guia de Psicòlegs a Barcelona, amb un cercador. En castellà i català.

Fórum Español del Teletrabajo - Web del Fórum Español del Teletrabajo, amb informació sobre la situació del teletreball a Espanya. Disposa d'una Borsa de traball.

Becas.com - Informació i Cercador de Beques - Web Becas.com - Informació i Cercador de Beques. Informació sobre Beques, Premis, Ajuts, Subvencions i Treball. Cercar, Enllaços interessants, Nou i Pàgines sobre beques d'arreu del món. En castellà.

ETO - European Telework Online - Web de la European Telework Online, que proporciona recursos utils a organitzacions i persones, especialment sobre teletreball i telecooperació, així com una gran quantitat d'informació amb documents i activitats.

Asociación Española de Teletrabajo - Web de la Asociación Española de Teletrabajo, amb molta informació sobre el mateix.

Tecnoempleo.com - Web de Tecnoempleo.com, Portal de feina especialitzat en Informàtica, Telecomunicacions i Tecnologies, líder del sector. Cercador, Candidats: Alta, Accés, Cercador Empreses, Ajudes, Ofertes, Novetats, Empreses: Alta, Accés, Informació, ... En castellà.

Tecnosaber.com - Web de Tecnosaber.com, Guia de Cursos i Formació especialitzada en Informàtica, Telecomunicacions i Tecnologies. Alta i Accés Usuari, Cerca de Cursos, Alta i Accés de Centre, Cursos Destacats, Cerca Selectiva, Directori de Centres, Darrers Cursos, Serveis - Ajuda, ... En castellà.

TeleEmpleo - Web de TeleEmpleo, una forma de cercar feina a través de la xarxa.

Empleo & Oposiciones - Web Empleo & Oposiciones. Informació actualitzada de les oposicions per cercar-hi feina.

Opositor.com - Master-D - Web Opositor.com de Master-D, un Portal on trobar informació sobre el món de les oposicions. Cercador d'ocupació pública de totes les administracions, Borsa de Treball, Xats, Fòrum, ... Té una versió WAP. En castellà.

Temario-Oposiciones.com - Web Temario-Oposiciones.com. Oposicions: Temaris i Convocatòries, Treball Públic, Notícies, Preparar una oposició, Webs d'interès, Últimes convocatòries, Nous temaris, Oposicions i temaris, ... En castellà.

Canaloposiciones.com - Web Canaloposiciones.com, cercador d'oposicions i treball públic. Cerca, Oposicions, Centres, Fòrum, Centres recomanats, Últimes convocatòries, Alertes, Notícies, Categories, Oposicions destacades, ... En castellà.

Franquicias-Negocios.com - Web del Portal Cercador de Franquicias y Negocios. Cercador de Franquícies i Negocis, Franquícies Destacades, Qui som, Contacte, Afegeix la teva franquícia, Cerca de franquícies per categoria, Llistat de Franquícies, ... En castellà.

Neuvoo - Web del motor de cerca de feina Neuvoo, plataforma que indexa més de 100.000 ofertes de feina a Espanya i que permet filtrar les cerques per ubicació, lloc o requisits. En castellà.

MilTrabajos.com - Web MilTrabajos.com. Cercador de feina, Ofertes destacades, Llistat de categories, Usuaris: Ofertes, Altes, Accés i Consells, Empreses: Altes i Accés, Serveis: Contacta, Tarifes i Oposicions, Altres: Formació, Recomanacions i Empreses Col·laboradores, ... En castellà.

Jobline - Web Jobline, amb una borsa de treball que és una de les més grans bases de dades professionals.

Opciónempleo - Web Opcionempleo.com, motor de cerca de feina a Espanya que facilita la cerca d'ofertes de feina publicades a les webs (més de 48.000), amb un sol click, sense haver-los de visitar individualment. Accés per indústria i per ubicació. En castellà.

Maimai.com - Web Maimai.com - Portal dedicat a Anuncis gratuïts classificats per temes i sectors, que utilitza la intel·ligència artificial per optimitzar les recerques a través d'Internet. En castellà.

Web Laboral - Web Laboral ofereix una gran quantitat d'informació sobre el món laboral. Normativa Laboral, Seguretat Social, Consultes personalitzades, Articles, Novetats, Ajudes i Subvencions, Informació Fiscal, Links Laborals i Econòmics, Boletins Oficials, Premsa, ...

Wideyes.es - Web de Wideyes.es, que realitza una política de selecció de personal per Internet que permet posar en contacte empreses i professionals amb talent a tot el món.

Trabajo.org - Web de Trabajo.org, molt interessant per cercar feina, ofertes i demandes.

Bolsa de Trabajo - Web Bolsa de Trabajo de Global Net. Informacions per als que cerquen feina.

TodoTrabajo - Web de TodoTrabajo, amb informació d'ofertes de feina de tot Espanya.

Publi empleo - Web de Publi empleo, una bona eina per cercar feina a la Xarxa. Més de 3.000 anuncis actualitzats diariament.

Canal Work - Web Canal Work. Gestió de Treball, Serveis, Recursos humans, Abans de treballar, Tot sobre: Universitats, Beques, Treball públic, ... Relacions laborals, Notícies, Revistes RR.HH., ... En castellà.

CyberSearch - Web Cybersearch.es. Borsa de Treball, Ofertes de Feina, Lliurar Currículum, Tests candidats, Actualitat, Espai Empreses, Consells, Formació, Tea-Cegos Cybersearch, Avaluació de la teva remuneració, ... En castellà.

Empleo Globale - Web EmpleoGlobale.com - Portal de Treball. Cerca de Treball, Ofertes de Treball, A Galícia, Enllaci amb, Contacti, FAQ, Jornades, Notícies, Cercar, Incloure Currículum, Ajuda, ... En castellà i gallec.

IT-World.net - Web IT-World.net, una de les Webs de Treball més completes del sector informàtic i de telecomunicacions.

StepStone - Web de Treball StepStone. Cerca, Candidats, Empresaris, Internacional, Ofertes a Espanya i Europa per Sectors professionals, Links, ... En castellà, català, anglès i altres idiomes.

Empleo.com - Web Empleo.com - Ofertes de Treball on-line. Cercar feina, Empreses, Candidats, Webmaster, ...

AhoraQue.com - Web AhoraQue.com - El Portal per a Joves professionals. Canals, Comunitat, Eines, Cercadors, Convocatòries, Treball, Formació, Tendències, Especial, ... En castellà.

EOT - Estudias O Trabajas - Web d'EOT - Estudias O Trabajas. Notícies, Estudiar, Treballar, Investigar, Universitaris, Professionals junior, Màsters, Beques i Premis, Primer Treball, Club EOT, Comprar, ... En català i castellà.

Links de Treball de Telépolis - Pàgina Web de Links de Treball del Portal Telépolis, amb el títol de "Buscando trabajo". En castellà.

Associació per a la Prevenció d'Accidents laborals - Web de l'Associació per a la Prevenció d'Accidents. Informació, Consells, Calendari, Novetats i Legislació espanyola sobre seguretat, higiene i prevenció de riscos laborals.

 


Castellers / Colles :

XXIII Concurs de Castells - Web del XXIII Concurs de Castells. El Concurs, Organització, Normativa, Rànquing, Història, Sala de premsa, Patrocinadors, Contacte, ... Tarragona, 3 d'octubre del 2010. En català.

WebCasteller - Web WebCasteller. Notícies, Registre, Agenda, Diades, Rànquing, Blocs, Fototeca, Hemeroteca, Polèmiques, ... En català.

Canal Casteller - Dosos amunt - Web del Canal Casteller - Dosos amunt de la Xarxa de Televisions locals. En català.

Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya - Web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya - CCCC. Presentació, La Coordinadora, Món Casteller, Les Colles, Calendari d'Actuacions, Estadístiques i Resultats, Els Mitjans de Comunicació, Retransmisions C33, Grup Foment, Accés Colles, Contacte, ... En català.

El Fet Casteller - Web El Fet Casteller. Actualitat, Properes actuacions, Calendari genèric, Totes les Colles, Colles del Penedès, Història, Vocabulari, Construcció d'un castell, El so de la gralla, Monuments, Castells de gamma extra, ... En català.

Castellers de Vilafranca - Web de la Colla Castellers de Vilafranca, sens dubte la colla puntera en els darrers anys. Agenda, Recull fotogràfic any actual, El Figarot, La premsa, Fotografies, Resum històric, La tècnica, Caps de colla, Enllaços, Contacte, ... En català.

Minyons de Terrassa - Web de la Colla Minyons de Terrassa, una de les millors colles dels darrers anys. La Colla, Com trobar-nos, Actuacions, Castells, Galeria d'Imatges, Serveis, Enllaços, Novetats, Activitats, Última actuació, Properes actuacions, Mail, Mapa de la web, ... En català.

Colla Jove Xiquets de Tarragona - Web "Casteller Jove de Tarragona" de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, fundada l'any 1.979. Novetats a la Web, La Jove, Fitxa Tècnica, Colles i Recursos castellers, Multimédia, Webs de Cultura Catalana, Concurs de Castells de Tarragona, Agenda d'Actuacions, Món Castellers: Història, Vocabulari, Nomenclatura, Premsa, Ràdio i Revistes, Tarragona, ... En català, castellà, anglès i francès.

Colla Joves Xiquets de Valls - Web de la Colla Joves Xiquets de Valls, una de les millors colles. Presentació, Història, Actuacions, Informació i Escola de grallers. En català.

Colla Vella dels Xiquets de Valls - Web de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, una de les millors colles. En català.

Castellers de Barcelona - Web de la Colla dels Castellers de Barcelona, una de les més antigues i que aspira a situar-se entre les grans. Notícies, Història, Actuacions, Castellers a la Xarxa, Les gralles, Àlbum fotogràfic, ... En català.

Els Bordegassos de Vilanova - Web dels Bordegassos de Vilanova, que ha fet grans avenços en els darrers anys. Presentació, Món casteller, La Colla, Els Castells, Articles, Agenda, Àlbum de fotos, L'Aleta, Enllaços, Vine a veure'ns, ... En català.

Castellers de Sabadell - Web dels Castellers de Sabadell (Saballuts).

Xics de Granollers - Web dels Xics de Granollers.

Xiquets de Tarragona - Web dels Xiquets de Tarragona.

Castellers de Sants - Web dels Castellers de Sants. (Borinots).

Xiquets del Serrallo - Web dels Xiquets del Serrallo.

Capgrossos de Mataró - Web dels Capgrossos de Mataró.

Castellers de Cornellà - Web dels Castellers de Cornellà.

Castellers de la Vila de Gràcia - Web dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Castellers de Lleida - Web dels Castellers de Lleida.

Nois de la Torre - Web dels Nois de la Torre de Torredembarra.

Xiquets de Reus - Web dels Xiquets de Reus.

Nyerros de la Plana - Web dels Nyerros de la Plana.

Vailets de Ripollet - Web dels Vailets de Ripollet.

Castellers d'Esparreguera - Web dels Castellers d'Esparreguera.

Castellers de Badalona - Web dels Castellers de Badalona.

Castellers de Cerdanyola del Vallès - Web dels Castellers de Cerdanyola del Vallès.

Castellers de l'Albera - Web dels Castellers de l'Albera.

Castellers de Rubí - Web dels Castellers de Rubí.

Castellers de Sant Andreu de la Barca - Web dels Castellers de Sant Andreu de la Barca.

Sagals d'Osona - Web dels Sagals d'Osona.

Xicots de Vilafranca - Web dels Xicots de Vilafranca.

Castellers d'Esplugues - Web dels Castellers d'Esplugues.

Castellers de Mallorca - Web dels Castellers de Mallorca.

Castellers de Sant Cugat - Web dels Castellers de Sant Cugat.

Castellers de Santa Coloma - Web dels Castellers de Santa Coloma.

Castellers del Riberal - Web dels Castellers del Riberal.

Castellers de Figueres - Web dels Castellers de Figueres.

Al·lots de Llevant - Web dels Al·lots de Llevant.

Castellers d'Altafulla - Web dels Castellers d'Altafulla.

Castellers de la Sagrada Família - Web dels Castellers de la Sagrada Família.

Castellers de l'Hospitalet - Web dels Castellers de l'Hospitalet.

Castellers de Mollet - Web dels Castellers de Mollet.

Castellers de Sant Boi - Web dels Castellers de Sant Boi.

Castellers de Sant Feliu de Llobregat - Web dels Castellers de Sant Feliu de Llobregat.

Castellers de Sarrià - Web dels Castellers de Sarrià.

Castellers del Poble Sec - Web dels Castellers del Poble Sec.

Castellers de Sant Boi - Web dels Castellers de Sant Boi.

Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau - Web de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.

Colla Jove de Castellers de Sitges - Web de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

Colla Jove de l'Hospitalet - Web de la Colla Jove de l'Hospitalet.

Colla Nova del Vendrell - Web de la Colla Nova del Vendrell.

Marrecs de Salt - Web dels Marrecs de Salt.

Matossers de Molins de Rei - Web dels Matossers de Molins de Rei.

Moixiganguers d'Igualada - Web dels Moixiganguers d'Igualada.

Nens del Vendrell/font> - Web dels Nens del Vendrell.

Tirallongues de Manresa - Web dels Tirallongues de Manresa.

Torraires de Montblanc - Web dels Torraires de Montblanc.

Xerrics d'Olot - Web dels Xerrics d'Olot.

 


Col·lecionisme / Filatèlia / Numismàtica ... :

El Troc - Col·leccionisme - Web d'El Troc sobre Col·leccionisme, amb un Directori d'Associacions de l'àmbit del col·leccionisme, El futur, Webs de col·leccionisme, Agenda d'actes - Calendari, Ofertes, Anuncis d'intercanvis, ... En castellà, amb traducció a automàtica a altres llengües, entre elles el català

Sellomanía - Ciudad Futura - Web de Ciudad Futura sobre segells, amb una col·lecció on n'hi ha de diverses parts del món, molts d'ells divertits i curiosos.

Coleccionismo.com - Web de Coleccionismo.com, amb molta informació sobre el món del col·leccionisme. Fòrums, Llistes de Correu i altres serveis.

ANE - Asociación Numismática Española - Web de la Asociación Numismática Española - ANE. Informació numismàtica, Biblioteca dedicada a la història de les monedes, Base de Dades dels fons de la biblioteca, Butlletins informatius, ...

AENP - Asociación Española de Numismáticos profesionales - Web de la AENP - Asociación Española de Numismáticos profesionales. En castellà.

Coin World - Monedes del món - Web de Coin World - Monedes del món. Àmplia informació sobre monedes de tot el món, Cercador amb consulta on-line del valor i les característiques d'una moneda, Notícies, Compra, Venda, Intercanvi, Ofertes, ...

Filatelicos.com - Web Filatelicos.com, Portal espanyol sobre el món de la Filatèlia, al servei dels aficionats i dels professionals. Història, Enllaços filatèl·lics, Glossari de termes, Serveis per a professionals, ...

Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava - Web de l'Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava.

El Portal de les Plaques de Cava - Web del Portal de les Plaques de Cava. Plaques, Col·leccions, Trobades, Bibliografia, Fòrum, Links, Consultes, ... En català.

Cava Goñi Plaques de Cava - Web Cava Goñi Plaques de Cava - Col·leccionisme, Trobades, Intercanvis, La meva col·lecció de plaques de cava. Qui som, Galeria d'Imatges, Col·leccionistes de plaques de cava, Directori, El Joc de les plaques de cava, El Col·leccionable, Reproduccions, Novetats, ... En català.

Todo Colección - Web "Todo Colección", Col·leccionisme i Hobbies, Subhastes, Conpra / Venda, amb un catàleg per als col·leccionistes de gravats, mapes, càmeres fotogràfiques, llibres, tarjetes postals i fotografies antigues.

Racó del Col·leccionista - Web Racó del Col·leccionista. Llibres antics i descatalogats, Làmines, Cartells, Diaris antics, ...  Web agrupada per Àrees temàtiques: Literatura, Història, Poesia, Filosofia i Altres gèneres literaris.

MFM - Museu Marès - Escultura i Col·leccionisme - Web del Museu Marès - MFM - Escultura i Col·leccionisme. Museu, La Col·lecció, Exposicions temporals, Activitats, Recerca, Novetats, Serveis, Cercar, ... En català, castellà i anglès.

Webs de Col·leccionisme - Olé / Terra - Pàgina Web amb Links sobre Col·leccionisme del Cercador Olé de Terra. N'hi ha una gran quantitat, classificades per ordre alfabètic.

Trovator - Web d'un cercador temàtic molt complet en castellà. Inclou tots els països hipans, amb més de 400.000 URL's indexades. Molta informació sobre temes de col·leccionisme en general, Filatèlia, mercat de llibres i discos, numismàtica, ...

Correus - Correos.es - Web de Correus - Correos y Telégrafos. Diversos serveis, Informació de Districtes Postals, Oficines, Visita del Museu Postal i Telegràfic, Informació Filatèl·lica, Correu electrònic i missatgeria (Messenger) de Yahoo! gratis, ... En castellà.

Fábrica Nacional de Moneda y Timbre - Web de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.
La Casa de la Moneda. Sol·licitud del certificat d'usuari per Internet.

Afinsa - Web d'Afinsa, Filatèlia i Numismàtica, Art i Antiguitats, Col·leccionisme i Inversió. Milers de pàgines al servei del col·leccionista. En castellà i anglès.

Numismàtica Vives de la Cortada - Web de Vives de la Cortada. Numismàtica, Filatèlia, Mineralogia, Esoterisme, Heràldica, Valoracions, Novetats, Ofertes, Regals, Notícies i Contacte. En castellà.

Continental - Subastas Filatélicas - Web de Continental Subastas Filatélicas. Subhastes Filatèl·liques, Subhastes de Col·leccionisme, Visita les Fires, Links d'interès, e-mail, Sol·licitud de catàleg, ... En castellà.

Lamas Bolaño - Web de Lamas Bolaño de Barcelona. Filatèlia, Numismàtica i bitllets, Art, Inversió i Col·leccionisme, Material Filatèl·lic i Numismàtic, Subhastes, Joieria i rellotgeria, Oci, ... Ofertes especials a Internet i Subhastes. En castellà, anglès i italià.

Recursos Educatius dels Museus de Catalunya i Col·leccionisme - Web sobre els Recursos Educatius dels Museus de Catalunya. Museus, Espais d'Interès, Webs de Museus, Publicacions, Amics dels Museus, Webs de Col·leccionisme, Trobades de Col·leccionisme, Anuncis d'Intercanvis, ... En català.

MineralTown.com - Web MineralTown.com. Col·leccionisme de minerals i fossils. Amb continguts educatius, articles sobre mineralogia, fotos de minerals i fòssils, anuncis gratuïts i moltes més coses. En català, castellà i anglès.

 


Loteries i Sorteigs / Joc :

Loterias y Apuestas del Estado - Web de Loteries i Apostes de l'Estat. Informació i resultats de tots els sorteigs, Consulta dels premis obtinguts, ... En castellà.

Terra - Sorteig i Loteries - Web sobre Sorteig i Loteries de Terra. ONCE, La Primitiva, Bono Loto, Loteria Nacional, ... Introduint el número i la quantitat jugada ens dóna l'import dels premis aconseguits. En castellà.

Sorteigs i Loteries - Web de Sorteigs i Loteries d'Enlaweb. Tota la informació de les diverses Loteries d'Espanya (Loteria Nacional, Primitiva, Bonoloto, ONCE, ...). En castellà.

Loteries de la Generalitat - Web de les Loteries de la Generalitat del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Lotto 6/49, Trio, Super 10, Pica 3 i Pica 5. Presentació, Organigrama, Centres, Cercador, Notícies, Adreces i Webs, Legislació i Novetats. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Loterias.com - Web Loterias.com, amb els resultats de totes les loteries d'Espanya: Primitiva, Bonoloto, Loteria Nacional, Travessa (Quiniela), El Gordo, O.N.C.E., El Quinigol, Lotto Catalunya i d'altres països d'Amèrica Llatina. En castellà.

La Bruixa d'Or - Web de La Bruixa d'Or, l'administració de Loteria de Sort. Compra de Loteria, Regala Loteria, Participacions, Història de La Bruixa, Notícies de premsa, Regals de La Bruixa, Vincles d'interès, Consells, ... En castellà i català.

Loteries - El Gordo - Web de Sorteigs i Loteries El Gordo. Informació actualitzada de totes les Loteries d'Espanya. Acord amb World Online. En castellà.

Comisión Nacional del Juego - Web de la Comissió Nacional del Joc del Ministeri de l'Interior. Presentació, Normativa Estatal, Traspassos, Normativa Autonòmica, Convenis, Sentències del Tribunal Constitucional, Memòria Joc i Òrgans. En castellà.

 


Món Jurídic / Dret :

Col·legi d'Advocats de Barcelona - Web del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Informació Jurídica, Fòrums, Legislació (4.000 disposicions legals), Enquestes, Links, Anuncis de feina, Agenda d'activitats, Revista Món Jurídic, Informació dels lletrats col·legiats, ...

Cicac - Consell del Col·legis d'Advocats de Catalunya - Web del Cicac - Consell del Col·legis d'Advocats de Catalunya. Col·legis d'Advocats, Joves Advocats, Normalització Lingüística, Mútua de Previsió Social, Informació del Consell, Comunicacions, Utilitats, Cursos de Formació, Col·legis, Comissions, Premsa, Normativa Prof., BOE Cat CODI, Normativa CAT, Escoles Pràctica, Torn d'ofici, Enllaços, Última Hora, Avalueu-nos, ... En català.

Consejo General de Abogacía Española - Web del Consejo General de Abogacía Española.

TodaLaLey.com - Web TodaLaLey.com. Cercador de textos als Butlletins Oficials, Dret, Legislació, Models de Contractes i Formularis, Links, Directoris de les Administracions Públiques, Ajuntaments, Diputacions, Comunitats Autònomes, Estat, Europa, Beques, Subvencions, Informació, ... En castellà.

AdmiWeb.org - Web AdmiWeb.org. Directoris de les Administracions Públiques. Ajuntaments, Diputacions, Autonòmiques, Estat, Europa, Organismes Internacionals, Butlletins Oficials, Beques, Oposicions, Subvencions, Notícies, BOE, Premis, ... En castellà.

Pàgina Jurídica - UdG - Web "Pàgina Jurídica" sobre recursos jurídics, feta des de la UdG - Universitat de Girona. Dret espanyol a Internet. Index de Recursos sobre Dret espanyol. Presentació, Legislació, Jurisprudència, Llibreries Jurídiques, Webs jurídiques, Institucions polítiques, Facultats i Instituts, Col·legis Professionals, Dret hispanoamericà, Cercador, Novetats, Al dia, Notícies, Portals, ... En català, castellà i anglès.

Projecte Norm@ Civil - UdG -  Web Projecte Norm@ Civil. Tota la legislació civil catalana a Internet a text complet. Projecte realitzat per l'Àrea de Dret civil de la UdG - Universitat de Girona. Novetats, Legislació civil catalana, Legislació civil estatal, Jurisprudència civil del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Cercador, Altres recursos i Organització. En català.

Derechos.org - Web Derechos.org - Derechos - Human Rights - Drets Humans. Novetats, Drets Cafè, Temes, Llocs, Solidaritat, Publicacions, Desapareguts, Llei, ONGs, Enllaços, Llista, Cerca, Contacta, ... En castellà.

vLex - Web de l'Editorial Jurídica vLex. vLex, vLex en obert, Accés Clients, Atenció al Client, Documents, Fonts, Ja a vLex, Continguts, Productes, Avantatges, Qui som, Novetats a vLex, Base de dades de Legislació, Jurisprudència, Llibres i Revistes, Contractes i Formularis, Notícies, Convenis col·lectius, ... En castellà i anglès (versió reduïda).

Associación Internacional de Derecho de Familia - Web de la Associació Internacional de Dret de Família - International Society of Family Law. Cercar, Butlletí de Notícies, Informació per als socis, Publicacions, Entrevistes, Materials, Interessant, ... En castellà.

Derecho.com - Web Derecho.com - Dret i informació legal a Internet. Legislació, Formularis, Contractes, BOE, Registre Mercantil, Marques, Cercador per Categories, Notícies, Serveis: Fòrums, Consultes Jurídiques, Borsa de Treball, Informació, ... En castellà.

InfoJurídico - Web InfoJurídico - Informació i Serveis sobre el món jurídic. Notícies, Fòrum, Formularis, Consultes, Serveis: Assessoria, Butlletins, Borsa de Treball, Legislació, Links Jurídics, Professionals, Llibres Online, ... En castellà.

Noticias.Juridicas.com - Web Noticias.Juridicas.com - Notícies Jurídiques, de l'Editorial Bosch. Base de Dades de Legislació amb Jurisprudència. Text vigent de la Legislació Estatal i Territorial. En castellà.

Dret Constitucional - Web sobre Dret Constitucional. Departaments de Dret Constitucional i Instituts de Recerca, Legislació: Nota tècnica, Per territoris i Temàtica, Jurisprudència, Institucuons Públiques, Llibres, articles i revistes, Llibreries i editorials jurídiques, Convocatòries (Congressos, seminaris, ...), Places de Professorat, Altres enllaços interessants, ... En català.

Dret Públic - Dretpublic.org - Web Dretpublic.org - Dret Públic. Notícies, Actualitat, Novetats, Cercador, Contractació, Constitucional, Drets i Llibertats, Financer i Tributari, Funció Pública, Justícia, Llengua, Patrimoni, Procediment i Organització, Règim Electoral, Règim Local, Sectorial, Societat de la Informació, Unió Europea, Urbanisme i Expropiació, Butlletí Dretpublic, ... En català i castellà.

Intercodex - Llibreria Jurídica - Web de la Llibreria Jurídica Intercodex. Llibres Jurídics i Llibres de Dret, Novetats, Cerca de Llibres, Editorial Reus, Enllaços, Articles, Humor, Comandes, ... En castellà.

Cataweb - Web Cataweb - Recursos lingüístics relacionats amb la llengua catalana i el dret. Cercadors, diccionaris, enciclopèdies, consultes i assessorament lingüístic, el dret a Internet, models de documents, cursos de català... En català.

QuejasyDemandas.com - Web QuejasyDemandas.com - Advocats especialitzats en queixes, demandes i reclamacions. Qui som, Contacta, Alta advocats, Sectors, Secció de queixes, ... En castellà.

 


Sanitat / Salut / Hospitals i Centres Sanitaris :

OMS - Organització Mundial de la Salut - Web de l'OMS l'Organització Mundial de la Salut, Organisme de les Nacions Unides amb seu a Ginebra. Temes de salut de la A a la Z, La OMS com a Organització, Índex de la Web, Cerca, Oficina de la Directora, Recursos d'Informació, Actualitat, Notícies, Próxims aconteixements, Aconteixements recents, Centre de premsa, Epidèmies, Emergències, Salut dels viatgers, Temes connexos, Feina, ... En castellà, anglès, francès i altres llengües.

Departament de Salut - Web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Informació al professional de la salut i al ciutadà. CatSalut - Servei Català de la Salut, ICS - Institut Català de la Salut, IES, ICO, IRO, AATM, CTBT, Alcohol i drogues, Aliments, Farmàcia, Salut ambiental, Professionals sanitaris, Salut i malalties, Salut i vacances, Salut jove, Sida, Tabac, Vacunes, Biblioteca, Centres Sanitaris, Drets i deures, Formació, Notes de premsa, Organigrama, Organitzacions, Pla de Salut, Publicacions, Salut en xifres, Serveis lingüístics, Tràmits administratius, Subscripció, Actualitat, ... En català, castellà i anglès.

CatSalut - Servei Català de la Salut - Web del CatSalut - Servei Català de la Salut. Coneix CatSalut, Els Assegurats, Els serveis sanitaris, Serveis interactius, Actualitat, Experiències, Publicacions, Enllaços, Contactar, Ajuda, Mapa Web, Centres Sanitaris, Concursos, Zona de Premsa, ... En català, castellà i anglès.

Recerca de Centres Sanitaris de Catalunya - Web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb un cercador de Centres Sanitaris de Catalunya - Guia de Centres, seleccionant per tipus de Centre. En català, castellà i anglès.

Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad - Web del Ministeri espanyol de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Insalud, Institut Nacional del Consum, Institut de Salut Carlos III, Agència Espanyola del Medicament, Cercar, Centres Sanitaris, CMBD/GDR-SNS, Consell Interterritorial, Farmàcia, Formació i Ocupació Pública, Organització Nacional de Trasplantaments, Prestacions Sanitàries, Publicacions, Salut Pública, VIH/SIDA, Campanyes, Última Hora, ... En castellà.

IES - Institut d'Estudis de la Salut - Web de l'IES - Institut d'Estudis de la Salut. L'Institut, Formació, Formació a Distància, Productes i Serveis, Avaluació de les competències clíniques, Publicacions, Organismes, Espais Virtuals, Enllaços, Notícies, ... En català.

Parc de Salut Mar - Barcelona - Web del Parc de Salut Mar de Barcelona. Informació al ciutadà, Línies de treball, Unitats, Directori, On som, Telèfons i adreces, Buscador, Altres recursos, ... En català.

BCM - Barcelona Centro Médico - Web de BCM - Barcelona Centro Mèdico, el primer grup de Clíniques i Centres de Medicina Privada de Barcelona. Qui som, Cliniques i Centres, Serveis BCM, BCM News, Notícies, Mapa de la web, Concertar una cita, Contactar, ... En català, castellà i anglès.

Col·legi de Farmacèutics de Barcelona - Web del Col·legi de Farmacèutics de la província de Barcelona. Farmàcies de guàrdia, Tema de la quinzena, Notícies, Enquesta, Articles: Infantil, Joves, Dones, Gent gran, Escoles, Família i Homes, Arxiu d'articles, Diccionari, Fòrums, Enllaços, ... En català i castellà.

Consejo General de Colegios Oficiales de Farmecéuticos de España - Web del Consejo General de Colegios Oficiales de Farmecéuticos de España. Selecció de Col·legi per Comunitat Autònoma o Província.

Centre d'Oftalmologia Barraquer - Barcelona - Web del Centre d'Oftalmologia Barraquer de Barcelona. La Saga Barraquer, Centre d'Oftalmologia, Banc d'Ulls, Institut Barraquer, Informació, Contacte, Professionals, ... En català, castellà i anglès.

Centres Sanitaris de Catalunya - Hospitals Xarxa Pública :

Hospital Universitari Germans Trias i Pujol - Badalona
Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau - Barcelona
Corporació Sanitària Clínic - Hospital Clínic - Barcelona
Hospital General Vall d'Hebron - Barcelona
Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron - Barcelona
Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d'Hebron - Barcelona
Hospital de l'Esperança - Barcelona
Hospital del Mar - Barcelona
Institut Guttmann - Barcelona
Hospital de Sant Joan de Déu - Esplugues de Llobregat
Hospital de Figueres
Clínica Girona, S.A.
Ciutat Sanitària U. de Bellvitge - L'Hospitalet de Llobregat
Institut Català d'Oncologia - L'Hospitalet de Llobregat
Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Fundació Althaia - Xarxa Assistencial de Manresa
Hospital de Mataró
Hospital de Sant Jaume - Olot
Corporació Sanitària Parc Taulí - Sabadell
Hospital de Sant Pau i Santa Tecla - Tarragona
Hospital de Viladecans
Fundació H.Comarcal Sant Antoni Abat - Vilanova i La Geltrú

Centres Sanitaris de Catalunya - Hospitals No Xarxa Pública :

Centre d'Oftalmologia Barraquer - Barcelona
Clínica de Cirurgia Plàstica Dr.Planas - Barcelona
Quirón - Grupo Hospitalario
Clínica Corachán, S.A. - Barcelona
Clínica Fundació - FIATC - Barcelona
Fundació Valldaura - Barcelona
Institut Universitari Dexeus - Barcelona
MIDAT Mútua - Barcelona
C.T. Mas Mía. C.I.T.A. - Centro de Investigación y Tratamiento de Adicciones - Dosrius
Hospital de Sant Jaume - Manlleu
Hospital de Sant Andreu - Manresa
Institut Pere Mata, S.A. - Reus
Clínica de Vic
Institut Oftalmològic Tres Torres
Clínica del Carme, S.A. - Vilafranca del Penedès

Saludalia.com - Web Saludalia.com - Portal de temes mèdics i de salut. El metge, Atlas, Farmàcia, Proves, Web Club, Temes de salut, Salut en família, Viure sa, Urgències, Cirurgia, Diari de salut, Reportatges, Oci i finances, ... En castellà.

Grup Hospitalari USP - United Surgical Partners - Web del Grup Hospitalari USP - United Surgical Partners. Informació, Notícies, Xarxa de Centres USP, Tour Virtual, Ofertes de Feina, Centres del Grup: Institut Universitari Dexeus, Clínica La Esperanza, Clínica Sagrado Corazón, Hospital Santa Teresa, Dermoestética-Alpha Quirúrgica, Centro de Cirugía Ambulatoria - Planetarium, Centro de Diagnóstico por imagen, Clínica San Camilo i Clínica Sant Josep. En castellà.

Hospital de Sant Pau - Web de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Informació sobre l'Hospital, l'Activitat, La Guia, L'Actualitat, Notícies, Cercador, Bústia, Sobre la Web, 600 Aniversari (1401 - 2001), ... En català, castellà i anglès.

L'Aliança - Web de l'Aliança - Mútua de Previsió social de Catalunya. Portada, Presentació, Productes, Notícies, Mapa Web, Guies Mèdiques, Club Salut, Suggeriments, Revista, Aliança Online, Informació, ... En català i castellà.

Grup Assistència - Web del Grup Assistència: Scias i Assistència Sanitària Col·legial. Hospital de Barcelona, Autogestió Sanitària, Biopat, Serveis en línia, Què us ofereix el grup, Quadre mèdic, ... En català, castellà i anglès.

Citapre - Web de Citapre. Cita prèvia a Citapre reuneix els serveis de cita prèvia per al metge als Països Catalans. Inclou, a més, altres serveis de cita prèvia, com DNI i ITV. En català i castellà.

Grander Barcelona - Web de Grander Barcelona, empresa U.V.O. (Organització per a la distribució de medi ambient). Empresa, L'efecte Grander, Productes, Àrees d'aplicació, Informes d'usuaris, L'aigua, Investigació i Ciència, ... En català i castellà.

Centre Shen - Web del Centre de Teràpies Shen, Medicina tradicional Xina - Centre de teràpies. Informació, Teràpies, Links, Contacte, Departaments, Taulell d'anuncis, ... En castellà.

Correo Farmacéutico.com - Web CorreoFarmacéutico.com. Oci, Farmàcies de guàrdia, Últimes notícies, Parafarmàcia, Documents, Especialitats, Agenda, Arxiu, Especials, Multimèdia, Farmàcies, Professió, Farmacologia, Medicina, Entorn, Gestió, Cerques, Fòrums, Enllaços, Contacte, Mapa web, ... En castellà.

Fundació Acció Natura - Web de la Fundació Acció Natura. Qui som?, Preguntes, Novetats, Projectes, Participa, Contacta'ns, Empreses, La primera Web que planta arbres: plantatuarbol.com. En català, castellà i anglès.

Sociedad Española de Medicina y Cirugía Cosmética - Web de la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica. Informacó, Tractaments, Activitats, Serveis, Publicacions, Membres, ... En castellà.

Psoriasis.cat - Web Psoriasis.cat, amb informacio (tipus, tractaments) pels afectats per psoriasi, una malaltia crònica, no contagiosa que normalment afecta la pell i és de caràcter inflamatori. En català i castellà.

 


Subhastes / Compra-Venda-Canvi :

eBay - Subhastes - Web d'eBay - Subhastes, una de les més grans comunitats d'internautes del món. Serveis, Cercador, Ajuda, Comunitat, Categories, Magatzem, ... En anglès.

Aucland - Subhastes - Web d'Aucland - Subhastes. Cerca, Categories, El més destacat, Subhastes especials, el que més puja, el més especial, Vendre, Comunitat, Serveis, ... Versions a França, Gran Bretanya, Itàlia i Espanya.

MercadoLibre - Web de MercadoLibre, Subhastes per Internet. Principal, Categories, Galeria, Regals, Cercar, Inscripció, Vendre, Comunitat, ... Presència a diversos països, entre ells Espanya. En castellà i altres idiomes segons el País.

Subastas PC - Web de Subastas PC, Subhastes de PC's per Internet. Contacta, Condicions, Registre, Cerca, Accessoris, Emmagatzemament, Components, Impressores, Multimèdia, Networking, PC's, Portàtils, Servidors, Software, CD-RW DVD-RW, Monitors CRT, Monitors TFT, Scanners, MP3, PDA's, Vídeo, Altres, ... En castellà.

Casa Hobby - Web Casa Hobby de venda per Internet. Novetats, Garanties, DVD, VHS, CD, DVD Musical, Llibres & Còmics, Merchandising, ... En castellà.

Christie's - Subhastes - Web de la famosa casa de subhastes Christie's. Informació, Categories, Serveis, Ajudes, Cercador, ... En anglès.

Sotheby's - Subhastes - Web de la famosa casa de subhastes Sotheby's, especialitzada en Art i Antiguitats. Categories, Informació, Cercador, Calendari, Botiga, Serveis, ... En anglès.

Tiendas - Web de Tiendas.com, cercador de botigues virtuals a Internet, especialment en castellà.

Geomundos - Comprar, Vendre o Canviar coses - Web Geomundos.com, on es poden comprar, vendre o canviar coses. És com un mercat d'objectes de segona mà. S'hi publiquen gratuïtament els anuncis per paraules dels internautes interessats en els seus serveis. En castellà.

Anuncisgratis.cat - Web Anuncisgratis.cat, Anuncis gratis de compra, venda i lloguer a Catalunya. Classificats per temàtica i comarques catalanes sobre motor, feines, serveis i esdeveniments. Publica un anunci gratis. En català.

Venta de Pisos - Portal immobiliari - Web del portal immobiliari VentadePisos.com, amb una àmplia cartera d'habitatges i informació del sector immobiliari, molt útil per la compra i venda de pisos. Cercador de pisos segons tipus, província, franja de preus, habitacions i metres quadrats construits. En castellà.

Compra / Venda de Pisos i Locals :
ComprarCasa - BIAPI - Borsa Oficial Immobiliària - Don Piso - ExpoFinques - Grupassa - Habitat OK! - Ibusa - Sasi.

 


Varis : Agricultura, Gent Gran, ... :

Infoagro.com - Web Infoagro.com - Tota l'Agricultura a Internet. Portal agrícola amb informació tècnica i professional sobre cultius, regs, fitosanitaris, fertilitzants, llavors. Preus agrícoles on line. Directoris empresarials. Ajudes agràries. Fòrum professional. Borsa de treball. Agrovademecum. LMR,s. Agronegocis B2B. En castellà.

Agroinformacion.com - Web Agroinformacion.com. Agricultura, Ramaderia, Enginyeria rural, Indústria, Economia, Forestal, Cinegètica, Cercar, El Sector Informa, Actualitat, Serveis, Notícies, ... En castellà.

Agrobook.com - Web d'Agrobook.com. Llibreria temàtica sobre Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient. Trameses contra-reemborsament. Més de 600 llibres online pels professionals del sector agroalimentari. En castellà.

Agrodigital.com - Web d'Agrodigital.com, especialitzada en temes del sector agrari del qual ofereix abundant informació.

Jubilatas.com - Web de Jubilatas.com. 65+, Aficions, Espectacles, Cultura, Esports, Economia, Dones, Música, Tecnologia, Treball, Viatges, Viure sa, Animals, ... En castellà.

Eurolink Age - Web Eurolink Age, que es defineix com una xarxa de persones i d'organitzacions que volen promoure una política a favor de la gent gran de la Unió Europea. Inclou els contactes de la xarxa a cada país, els programes engegats, serveis, notícies i unes bones adreces de web.

LosMayores.com - Web LosMayores.com un Portal per la Gent Gran. Canals, Salut, Cultura, Viatges, Finances,, Serveis, Activitats, Aprendre, Ensenyar, Societat, Els Nets, De Botigues, Oci, ... En castellà.

C.C.N. - Club Català de Naturisme - La Web del CCN - Club Català de Naturisme. Si t'agrada el nudisme i el naturisme aquesta és la teva Web. És bona i té una gran quantitat d'informació i enllaços amb altres Webs de tot el món. Revista, Activitats, Links, Notícies, Agenda, ... En català, castellà, anglès i francès. Federación Española de Naturismo.

Fotonatura.org - Web Fotonatura.org - Fòrum hispà de Fotografia de la natura. Galeria de fotos per categories, Membres, Foto destacada, Revista digital, Últimes fitxes, Novetats, Material, ... En castellà.

Imagina-Sites - Web amb un impressionant directori sobre discapacitat que inclou una gran quantitat d'associacions i institucions d'arreu del món.

ENERPRO Seguretat - Web d'ENERPRO Seguretat. Empresa de Seguretat Privada. Realitzem serveis de Vigilància amb Vigilants de Seguretat, Auxiliars de Serveis, etc. La Seguretat a Barcelona és el nostre objectiu. Grup Enerpro, Serveis, Contactar, Ocupació, Condicions generals, Mapa Web, ... En castellà i català.

La Vida en Casa - Web La Vida en Casa. Informació sobre activitats familiars i de la casa. Novetats, Cerques, Recetari (2.500 receptes), Trucs, Enllaços, Mapa de la Web, ... En castellà.

Gordos.com - Web Gordos.com - Portal dedicat als grassos i grasses. Actualitat, Alimentació, Bellesa, Notícies, Activitat física, Grassos Famosos, Moda, Emocions, Salut, Societat, Relacions, Denúncies, Xat, Fòrums, Club, ... En castellà.

Nàutica - Navegació - Web sobre Nàutica de Navegación.com, amb informació sobre Ports Esportius, Clubs Nàutics, Premsa especialitzada, Organitzacions, Meteorologia, Regates, Empreses del Sector, Navegació, Assessorament i Mercat d'Ocasió.

Guinness World Records - GWR - Rècords Guinnes - Web Guinness World Records - Rècords Guinnes del Món. GWR Notícies, Rècords Preferits, Top 5 Vídeos, Preferits anteriors, Top 5 Discusions, Top 5 Jocs, ... En anglès.

PubliTarifa.com - Web de PubliTarifa.com, la primera Biblioteca on-line de tarifes publicitàries. Internet, Cercadors, e-Mitjans, Portals i Serveis d'Internet. Informació sobre totes les tarifes i serveis publicitaris: Ràdio, Diaris, Revistes, TV, Cine, Agències i Mercats, Serveis Publicitaris, Publicitat Exterior, Fires i Exposicions, ... En castellà.

Taizé - Web de la Comunitat de Taizé. Celebra la seva Trobada anual a Barcelona amb la participació d'uns 80.000 joves procedents de tot Europa, del 28 de desembre del 2000 al 1 de gener del 2001. Web amb Informació en 18 idiomes.

Zona Verde - Web Zona Verde - Característiques i aplicacions de les Plantes. Lloc Infantil, Tradició i simbologia, Glosari de noms científics, Llocs d'interès, Fotos, Botànica, ... En castellà.

Cosmobelleza.com - Web Cosmobelleza.com. Directori: Guia d'Empreses, Premsa especialitzada, Associacions i Gremis, Empreses de Formació i Professionals i Centres. Informació: Actualitat, Trucs, Novetats, Productes, Pas a Pas i Articles Tècnics. Serveis: Taulell d'Anuncis, Borsa de Treball, L'Expert respon, Agenda, Cursos de Formació, Horòscop, Enquestes, ... En castellà.

eFunera - Serveis Funeraris - Web eFunera.com - Serveis Funeraris online. Portal creat per més de 50 Funeràries catalanes, integrades en el grup Funetcat. Està dirigit tant als professionals com als particulars. Informacions de tot tipus sobre el tema. En castellà.

Dalai Lama - Web del Dalai Lama, el líder espiritual i polític del poble tibetà. En anglès i diverses llengües més.

Animascota.com - Web Animascota.com. Gossos, gats, ocells, peixos i rosegadors a Amimascota.com. Informació, consells, articles sobre la teva mascota al portal dedicat a les mascotes. Amb directori i cercador web, anuncis classificats gratuïts, fotos, vídeos, humor i filatèlia. En català i castellà.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal


Tornar a l'inici de la pàgina