ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Shareware / Freeware / Gratis / Free Download / Recursos gratis / Linux :

Softcatalà - Web de Softcatalà - Organització sense ànim de lucre que fomenta l'ús del català a les noves tecnologies. Lloc web que recopila els projectes de Softcatalà i tot el programari existent en català. Qui som, Projectes, Fòrums, Escriu-nos, Botiga, Linux, Mac, Llistes, Servei gratuït de traducció automàtica del castellà al català, El Rebost - Programari en català, Articles, Notícies, ... En català.

Softonic.com - Web Softonic.com del Grup INTERCOM. Shareware, Freeware, Software, Jocs, Salvapantalles Gratis - Classificat per Categories. Serveis, Recursos, Top descàrregues: Top global i Top setmanal, Últimes Novetats: Top Novetats, Preferits, Gratuits, Programa del dia, Destacats, ... . Windows 95/98/ME, NT/2000, Macintosh, Linux i PlamPilot. En castellà.

Scripts DHTML & Javascript en català - Pàgina web de WICCAC de Scripts DHTML & Javascript en català - Eines per a la vostra web. Classificats per grups: Navegació, Finestres emergents, Textos, Imatges, Temps, Diversos i Programari. En català.

eMule - Web eMule, Programa per baixar-te qualsevol tipus de fitxer. Música, MP3, Pel·lícules, Jocs, Documentació, Downloads, ... En anglès i alemany.

eDonkey - Web eDonkey.com, Programa per baixar-te qualsevol tipus de fitxer P2P gratis. Música, MP3, Pel·lícules, Jocs, Documentació, Downloads, Plugin, ... En anglès, castellà, alemany i francès.

es.OpenOffice.org - Web OpenOffice.org, el paquet d'ofimàtica de programari lliure. Downloads, Notícies, Documentació, Informació, Enllaços, ... En diversos idiomes, entre ells el castellà. OpenOffice.org.

Correu Català - Web de Correu Català. Correu Català és un servei de correu electrònic per web gratuït. A més del correu-e amb bústia de 15Mb, correu català et proporciona els següents serveis: Calendari amb dietari, Gestió de tasques, Bloc de notes, Agenda de contactes, Treball en grup amb altres usuaris de correu català, ... En català.

La Agenda - Web La Agenda. Guia de recursos útils per a tots els aficionats a Internet. HTML, Java, Internet i Complements. Novetats, Actualitat, Color viu, Funciona?, Por el morro, LeerNet, Suggeriments, Subscripció, Cercador, ... En castellà.

Internet por el morro - Web "Internet por el morro", de La Agenda - Guia de recursos gratuïts a la Xarxa. Portada: Cercador, Categories de recursos i El més interessant, Connexió, Soft, Serveis, Manuals i Novetats. IRC/FTP, Llibres, Disseny Web, Gràfics, Sons, Comptadors, Java, CGI, Allotjament, Promoció, Fons, Animacions, ... En castellà.

Es Gratis.net - Web EsGratis.net - El que és gratis a Internet. Directori i Cercador de recursos gratuïts a la Xarxa. Notícies, Novetats, Recomanats, Serveis, Fòrums. Classificat per categories: Anuncis, Cercadors, Xats i IRCs, Connexió a Internet, E-mail i Llistes, Espai Web i redireccions, Estadístiques i Comptadors, Fòrums i News, Tipus de Lletra i Gràfics, Intercanvi de Banners, Promoció de Webs, Música, Els Mitjans a la Xarxa, Software gratuït i CGIs, Documentació i FAQs, ... En castellà, amb versions en anglès i italià.

Tucows (Catalunya.net) - La Web de Tucows, amb el millor Software d'Internet i amb moltissim Shareware, Freeware i Download. Tucows Europa (N'hi ha 5 d'Espanya). Tucows.com (La Central) "The Ultimate Collection Of Winsock Software".

Astalavista - Cercador de cracks - Web Astalavista.box.sk - Cercador de cracks de tota mena de programes. Cercador per temes:   Música - MP3 - Jocs - Gameguru - Mòbils - Mobile - DVD box - Windows - Arxius Freeware - Easy box - Codi Programació - Code - Fotografia - Photo box - Linux box - Ciència - Science.box.sk - Edició de Gràfics i Software de retoc - Pixel32, ... En anglès.

Download - La Web de Download de CNET, per a poder baixar-te tot el que vullgis d'Internet. Shareware molt variat.

Shareware - La Web de Shareware de CNET, amb el millor Shareware i Freeware d'Internet. Més de 250.000 arxius en diferents plataformes.

Manual HTML en català - Web d'un Manual HTML en català - El llenguatge de les pàgines web. Manual HTML, Fulls d'estil en cascada (CSS), JavaScript, Active Server Pages (ASP), Baixa't el manual (htmlcat.zip), Enllaços recomanats: JavaScript, PHP, Flash, Paint Shop Pro, DHTML en català (de WICCAC), ... En català.

Web de Cucufata - La Web de Cucufata. Més de 3000 links i 300.000 accesos.

Web de Windows de Paniagua - La Web de Windows de Paniagua. Tot sobre Windows.

Shareware Intercom - Web de Shareware Intercom, una de les millors i amb més informació del mercat en castellà, tant de freeware com de shareware. Cerques de recursos classificats per categories.

Navegador de Noticias.com - Web del Navegador de Noticias.com. Mapes de recursos de ciutats i països, Programes - Directoris de descàrregues i enllaços, Selecció de Robots i Cercadors, Magatzem de Notícies de Noticias Intercom. En castellà.

Internet Gratis - Ciudad Futura - Pàgina Web de Recursos Gratis d'Internet i Informàtica de Ciudad Futura. Internet Gratis (classificat per temes), Programes i Trucs, Hardware, Fòrum i Xat. En castellà.

Walnut Creek CD ROM - S'hi pot trobar de tot sobre Internet. L'FTP més famós del món. Educació, FreeBSD, Jocs/Entreteniment, Linux, Software, Shareware, ...

pyweb.gif (1877 bytes) PyWeb.com - Web de PyWeb.com. MobiWeb: amb programes gratuïts per convertir Webs a format WAP (Internet per a mòbils), de llenguatge HTML a WML de manera fàcil i pràctica. Informació sobre PyWeb, Registre, Àrea de Membres, Recursos WAP, MobiMail: Missatges electrònics al mòbil, MobiMark: bookmark per mòbil, ... En anglès i francès.

Busca100 - Gratis 100 - Web del Buscador Busca100, amb un motor de recerca especialitzat en recursos gratuïts a Internet (Gratis 100).

Hormiga Software - Programes gratis - Web Hormiga Software - Col·lecció de Programes Gratis (Freeware) a Internet. Classificat per temes: MP3, Mòbils: Melodies i Missatges, Jocs, Webmàsters, Educatius, Internet, Links, Butlletí gratis, ... En castellà.

Malavida - Enllaçador de descàrregues - Web Malavida - Enllaçador de descàrregues. Portal que conté una selecció, actualitzada diàriament, del millor software (de llicència legal) agrupat per diferents categories. Shareware, freeware i updates per a Windows, Linux i Mac. En castellà.

All4You - Freeware World Team - Web All4You - Freeware World Team, amb més de 3.400 links de programes freeware, classificats per categories, en 10 idiomes diferents, entre ells el català.

ZaZa - Recursos gratuïts - Web ZaZa amb molta informació de recursos gratuïts agrupats per temes. En català.

WinZip - La Web de WinZip, de Nico Mak Computing, Inc., el millor dels compressors d'arxius. Downloads, Informació, Support and FAQs, ... Versió shareware. En anglès.

Paint Shop Pro - Web de Paint Shop Pro, de Jacs Software, tot un clàssic en software de retoc fotogràfic. Download, Productes, Suport i Serveis, ... Versió shareware. En anglès.

CuteFTP - Web de CuteFTP de GlobalSCAPE, un dels millors programes d'FTP.  Versions, Downloads i tota la informació necessària. Versió shareware. En anglès.

McAfee - Virus Scan - La Web McAfee de Network Associates, Inc., amb el Virus Scan, un dels millors antivirus del mercat. Download, Servei, Solucions, Novetats, ... En anglès.

Panda Software - Web de Panda Software amb informació dels seus productes. Destaca el Panda Antivirus, Panda Labels (Etiquetes), ... Versió shareware. En castellà.

AVX - Antivirus eXpert - Web d'AVX - Antivirus eXpert. Informació dels seus productes, Descàrregues, Suport tècnic, Botiga virtual, Eines on line, ... En castellà.

Sophos Antivirus - Web de Sophos Antivirus. Productes, Descàrregues, Suport, La Companyia, Sala de Premsa, Cercar, Contactar, Prova gratis, ... En anglès, francès, alemany, castellà i japonès.

Alerta-Antivirus - Centro de Alerta Temprana sobre Virus Informáticos - Alerta-Antivirus - Centro de Alerta Temprana sobre Virus Informáticos del Ministerio de Ciencia y Tecnologia. Alerta sobre virus: Alertes vigents, Calendari d'Alertes, Alertes recents, Informes diaris: Informe de virus, Informe d'incidència i Informe de premsa, Altres Serveis: Cercador, Subscripció, Enllaços, Denùncies, Suggeriments, Més sobre virus, Mapa de la Web, ... En castellà.

Screensaver - Salvapantalles - La Web de Salvapantalles més visitada d'Internet, i amb productes Shareware i Gratis.

FileZ - Web de FileZ, amb Freeware, Shareware i Software. Més de 75 milions d'arxius (en anglès).

FilePile - Web de FilePile amb una pila d'arxius (més d'un milió) gratis. MS-dos, Jocs, Win-3x, Win95/NT, OS/2, Mac, Imatges, Media, ... Cerca el que necessitis.

Filetopia - Web de Filetopia, la manera segura (encriptats) d'intercanviar fitxers i de comunicar-se. Filetopia és un software de compartició de fitxers i comunicacions gratuït. Notícies de Filetopia, Descàrrega, Motivació, El Sistema Filetopia, Perfil de l'empresa, Política, Suport i Informació tècnica. En castellà i anglès.

MessageMates! - Web de MessageMates!. Gran varietat de missatges - tarjetes postals amb animació i so. Download Gratis. Personalitzes el missatge i l'aprofites per enviar per les celebracions, Nadal, aniversaris o per sorprendre als amics.

Calculator - Web amb disposició gratuita de calculadores on line per resoldre problemes, respondre preguntes, per curiositat o per diversió. Es pot accedir directament a cinc varietats o enllaçar amb categories de finances, negocis, ciència, cuina, hobbies, salut, ...

Recursos Gratis - Web Recursos Gratis - Directori de Recursos gratis a la xarxa. Tot el que és gratis a Internet. Més de 7.000 recursos gratis classificats per categories i subcategories. Accés per País, Destacats, Webcams, Documentació, Articles, Notícies, Recomanats, Intercanvi, Temàtics, Opcions, Especials, Guanya diners, ... En castellà.

Gratis - De Tot a Internet - Web de Copiart "Gratis - De Tot a Internet". Alta i Promoció, Connexions i Espai, Cercadors i Directoris, Xats, IRC i Comunicació, Coses per a la Web, Dominis i SubDominis, Software, Cursos i Tutorials i Altres Coses. Adreça URL redireccionada a través de www.v3.com. En català.

Es.Fm - Tot per al Webmàster - .es Serveis - Web Es.Fm - Tot per al Webmàster - .es Serveis. Serveis: Dominis Gratis, E-Mail gratuït, Comptador de visites, Logos Mòbils i Nelodies Mòbils. Recursos: Es.Fm Messenger. Adults: Classificats i Zona "X". Afiliats, ... En castellà.

V3.com - Redireccionador de Webs - Web del registrador de dominis d'Internet v3.com, que té un sistema molt pràctic de redireccionar Webs. Exemples: pagina.de/kontrolweb i pagina.de/kontrolweb.ct. Totes dues redireccionen a la adreça URL: http://kontrolweb.cat/ de Kontrol Web.

Free Images - Imatges i animacions - Web de Free Images amb una gran quantitat d'imatges i animacions gratis.

The Clipart Connection - Web de The Clipart Connection amb imatges, animacions i fonts de lletres.

Janis II - Imatges (Web japonesa) - Web japonesa Janis II amb imatges i animacions de tota mena.

GabLICHA - Xoom - Web de GabLICHA - Xoom amb una gran selecció de Software i Freeware. Directories - Search, DownLoad Site's - Software For Free, Computer - Software & Links, Games, Links Info, Travel - air / hotel, Webware, E-Mail, Web-Chat, ...

Webroot - Web de Webroot amb una impresionant quantitat de Download. Products, Press, Download i enllaços amb ZDNET, FileDudes, Rocket Dowloads, Tucows Winsock Software, CNET Download i altres. En anglès.

SoftDownload.com.ar - Web SoftDownload.com.ar, amb una gran quantitat de Downloads de Software dels últims programes, tant Shareware com Freeware, Vídeo, Vendes, Notes & Tests, Recomanats, Novetats, Club d'Usuaris, Secció del dia, Downloads nous, Manuals i Cursos en castellà, Serveis, ... En castellà.

Data Grabber - Recerques amb Selecció de Cercadors - Web del programa Data Grabber de WildCow Publishing per fer recerques amb selecció de Cercadors (més de 300) per tipus. El programa transmet directament amb l'URL (adreça Web) l'ordre de recerca, estalvint-te la càrrega de publicitat que porten les pàgines principals dels cercadors. El programa és freeware, de molt fàcil funcionament i ocupa poc més d'1 Mb.

Guia de Pàgines Web de Recursos Gratis - Web amb una Guia de Pàgines Web de Recursos Gratis a Internet, amb enllaços amb 25 llocs on es recopila informació sobre diferents adreces d'Internet en les quals s'ofereixen serveis gratuïts.

Linux Online! - Web del sistema operatiu gratuït Linux, el possible rival de Windows de Microsoft.

Cat-Linux.com - Web de Cat-Linux.com, GNU/Linux en català. Articles, Temes, Enllaços d'interès, Descàrregues, Membres, El teu compte, Afegir notícia, Top 10, Fòrums, Sms, Xat, Llista cat-linux, Actialitat Linux, ... En català.

Altres Webs sobre Linux : Cat-Linux.com  -  Free Software Foundation  -  Proyecto LuCAS - HispaLinuxLinuxLinks  -  MundoLinux  -  LinuxStart  -  Linuxdoc  -  Linux Today  -  SoloLinux  -  Linux Corel  -  Staroffice  -  Linux Games  -  Gnome  -  Kde   -  LinuxWebmasterFree  - LinuxPlanet.

Macromedia.com - Web de Macromedia. Sockwave (Web Player) amb autoactualització, Software, amb el seu famós Macromedia Flash, Dreamweaver (Diseny Web), Support, ... En anglès, francès, alemany i japonès.
Macromedia.com/Software/Downloads - Macromedia.com/es, en castellà.

ZDNet - Web de ZDNet, una de les principals companyies d'Internet, amb una impresionant quantitat d'informació de tot tipus sobre Informàtica en general i Internet. Games, Download, Internet, GameSpot, Products, News, ZDTV, PC Magazine, PC Computing, Windows, ... En anglès. ZDNet.es, en castellà.

Atomz.com - Web d'Atomz.com. Ajut per a construir millors Webs amb un bon i potent cercador per cercar dins de la pròpia Web. Gratuït per a Webs de menys de 500 pàgines. Productes, Suport, Cercador, Notícies, Webmonkey, ... En anglès.

FreeFind - Web de FreeFind - "Free Site Search Engine". Cercador gratuït per cercar dins de la pròpia Web. Registre, Cercador, Mapa del Site, Centre de control, Recursos, ... En anglès.

Freeware-Downloads.com - Web Freeware-Downloads.com, amb una gran quantitat de recursos gratuïts per descarregar-se d'Internet. Actualització diària dels recursos. En anglès.

DonFreeware.com - Web DonFreeware.com - Software Gratis (WIN 95 / 98 / Me). Serveis, Enllaços, d'Interès, Software destacat, Directori, Destacats, Recomanats, ... En castellà.

The Free Site - Web The Free Site, amb una gran quantitat de software gratuït: Programes, Salvapantalles, Eines d'Edició, ... i tots de descàrrega gratuïta. En anglès.

Prospector - Web Prospector, un bon directori temàtic especialitzat en recursos gratuïts per descarregar-se des d'Internet.

Jumbo.com - Web de Jumbo.com, amb més de 300.000 programes shareware i freeware per baixar-se des d'Internet. En anglès.

Mis Recursos - Web Mis Recursos per aprendre a crear i rendibilitzar la teva Web. Creació, Reddibilitza la teva Web, Utilitats Online, La Teva primera Web, Fòrums, Cercador, Enquesta, Butlletí de Notícies, Mis Recursos Recomana, Tutorials, Com es fa, ... En castellà.

Maestros del Web - Web Maestros del Web. Notícies, Tutorials i Tallers, Secció Editorial, Els més populars, Els més nous, Escriptori, Serveis, Software, Tecnologies, Webmàsters, Actualitat, Enllaços temàtics, Serveis, Dominis, Gràfics, Fòrums, Recomanats, Xats, FAQ, ... En castellà.

Desarrollo Web - Web Desarrollo Web - Ajuda per aprendre a fer Webs. Seccions, Serveis, Novetats, Notícies, Manuals, Comunitat, Directori temàtic: Internet, Programació: PHP, ASP, Java, Scripts, JavaScript, HTML, Perl, Disseny, Màrketing, Sistemes, Bases de dades, Programes, Recursos gratis, ... En castellà.

WebEstilo - Web "WebEstilo" - Consells i Guia d'Estil per a crear pàgines Web. Manuals: Ús, PHP, ASP, HTML, CSS, JavaScript i WAP WML, Seccions: Fòrum, Xat, Entrevistes i Guanyi diners, Guia d'Estil, Actualitzacions, Notícies, Articles, Comunitat, Recursos Gratuïts, Recomanats, ... En castellà.

Webservicio.com - Web Webservicio.com - Serveis gratuïts per Webs. Serveis d'Usuaris, Suport, Comptadors gratis, Links, Descàrregues, Redireccions, Fòrums, JavaScript, Hotathament, Top Rank, Dominis gratis, Metatags, Llista de Correu, Altes buscadors, Eines: Fonts, Imatges, Música, ... En castellà.

Hotscripts.com - Web Hotscripts.com, amb una gran quantitat de scripts classificats per categories. ASP, CFML, Java Python, Web Hosting, ASP.NET, CGI i Perl, JavaScript, Remotely Hosted, XML, C i C++, Flash, PHP, Eines i Utilitats, ... En anglès.

MG.com - ManualesGratis.com - Web MG.com - ManualesGratis.com. Manuals, Categories: Xat, Disseny Gràfic, Disseny de Pàgines Web, E-Mail, Hacking, Hardware, Iniciació, Internet, Mòbils, Ofimàtica, Programació, Xarxes, Seguretat, Software, Sistemes Operatius i Varis (Electrònica i MP3), Notícies, Enquestes, Fòrums, Cercador, Serveis, Informació, Manual recomanat, Enllaços recomanats, Top Descàrregues Global, Últimes Novetats, Cerca el teu Manual, ... En castellà.

AulaClic - Cursos gratis - Web Aula Clic - Cursos i tutorials d'Informàtica gratis. Cursos aulaClic: Excel, Access, Internet, Viewlets, Word, Windows, SQL, Photodraw i una selecció dels millors cursos d'Internet de tots els temes, Notícies, ONG's, Publicitat, Cercadors, Enllaços, ... En castellà.

Programasnet.com - Web Programasnet.com - Portal tecnològic amb les últimes novetats en programes shareware i freeware per a PC i Mac.

Jsn Software - Web de Jsn Software, amb un directori complet i actualitzat setmanalment de programes i utilitats per baixar-se des d'Internet.

Freeware 32.com - Web Freeware32.com, on quasi tot és gratis. S'hi combinen programes gratis amb el millor shareware. En anglès.

Download 32.com - Web Download32.com, on s'hi poden trobar la gran majoria de programes freeware i shareware de 32 bits. En anglès.

WebmasterFree - Web de WebmasterFree, amb una gran quantitat de dowloads freeware. Cercador, Jayde.com, WebProNews, eZined.com, WebmasterFree Links, ... En anglès.

Driver Zone - Web DriverZone.com, on s'hi poden localitzar fàcilment tots els drivers dels perifèrics (Impressores, Mòdems, Scanners, ...) de totes les marques del mercat. En anglès.

CTV - Web de CTV, un Proveïdor d'Internet, que al seu servidor ofereix una sèrie d'àrees on es poden trobar una gran quantitat de Shareware molt variat.

Completely Free Software - Web de Completely Free Software, amb una gran quantitat de Software gratuït.

Nonags Free Software - Web de Nonags Free Software, amb moltíssim Software gratuït.

Freeware Now - Galt Shareware Zone - Web de Freeware Now, amb una gran quantitat de Shareware i Software gratuït.

Soft Seek - Web de Soft Seek, un magatzem amb moltíssim Shareware i Software gratuït. És de ZDNET. Organitzat per seccions i subcategories.

The JavaScript Source - Web The JavaScript Source, una de les millors col·leccions de JavaScript d'Internet, ordenades per temes. 10 Últimes incorporacions, Serveis per a webmàsters, Enllaços, Internet.com, Internet Commerce, Web Developer Chanel, ... En castellà.

Mundo JavaScript - Web Mundo JavaScript, amb una gran col·lecció de JavaScript ordenades per temes. Últimes incorporacions, Serveis per a webmàsters, Enllaços, ... En castellà.

JavaScript Easy - Web JavaScript Easy, amb més de 180 scripts molt ben organitzats i còmodes d'usar. Efectes, validació de formularis, missatges a la barra d'estat, rellotges, ... Amb la indicació dels navegadors amb els quals funciona l'script. S'actualitza sovint.

Javaboutique - Web Javaboutique, amb els millors applets de la Xarxa. Una bona selecció en jocs, efectes especials, carros de la compra, programes educatius, ... moltes vegades amb el codi font.

Php - Web del llenguatge de programació per desenvolupament de Webs php. Downloads, Documentació: Manuals i Tutorials, FAQ, Cerca, Ajuda, Links, Actualitat, Comunitat, Contacte, ... En anglès i molts altres idiomes, entre ells el castellà.

Grupo Avanzado de Usuarios del Sistema SAP R/3 - Web del Grupo Avanzado de Usuarios del Sistema SAP R/3 (www.gaussr3.com). Què és SAP R/3?, Trucs / Utilitats, FAQ's, Transaccions, Programes, Funcions, ABAP/4, Fòrum, Cercador, Manuals, Enllaços, Novetats, ... En castellà.

SAP ABAP en castellà - Web SAP ABAP en castellà. Novetats, ABAP/4, Utilitats, Descàrrega, Exemples, Fòrum, Canals, Serveis, Funcions, Links, Manuals, Notes OSS, Palm Docs, FAQ's, Taules, Treball, Trucs i Consells, Altres Llenguatges, Reports per Mòdul, ... En castellà.

ABAP Café - SAP - Web ABAP-Café - Comunitat de SAP i Programadors ABAP. Notícies, Llibres, Preguntes, Links, Membres, Nous Objectes, Top Objectes, ... En anglès.

Dynamicdrive - Web Dynamicdrive, un bon lloc per baixar-te elements d'DHTML. S'actualitza mensualment i indiquen amb quins navegadors funcionen els scripts.

Fontpool - Web Fontpool, amb quasi mil fonts ben ordenades.

Photostogo - Web Photostogo, amb milers d'excelents imatges ben classificades i Links a recursos d'aquest tipus. Les fotos són de pagament, encara que disposen d'una secció gratuita.

Fotopolis.net - Web Fotopolis.net - "La Ciutat de les Fotos". Galeria de Fotos (més de 30.000) classificades per temes. Serveis: Links, Fòrum, Wap, ... Varis: Cercadors MP3, Treball, ... Xat, Jocs, ... En castellà.

Gifwizard Adomatic - Web Gifwizars Adomatic, on hi pots transformar fàcilment un banner, afegint-hi un petit botó, en 40 tamanys estandart (JAB/CASIE), aptes para Yahoo, Altavista, Webcrawler, Linkexchange, CNN, Excite, Magellan i més.

Animation on line - Web Animation on line, on s'hi poden trobar banners animats bastant acceptables i gratuïts, amb possibilitat de personalització.

GratisTodo.com - Web GratisTodo.com - Portal de recursos gratïts. Directori de recursos gratuïts classificat per temes, Seccions, Links més visitats, Top 10 Downloads, Serveis, Webs amigues, Fòrums, ... En castellà.

Gratis.todo - Web Gratis.todo - Recursos gratuïts a la xarxa. Notícies, Cursos i Tutorials, Postals virtuals, Trucs d'Informàtica, Disseny gràfic, Software, Internet, Buscadors, Borses de treball, Jocs PC, Revistes d'Informàtica, Educació, Música, MP3, ... En castellà i anglès.

Pitido.com - Serveis gratuïts per a webmàsters - Web Pitido.com - Serveis gratuïts per a webmàsters, amb una gran quantitat d'enllaços amb llocs amb contingut gratuït per al desenvolupament de Webs, Internet i de diversió. En castellà.

Freeware Intrastar - Web Freeware Intrastar, on s'hi pot trobar una gran quantitat de freeware. En anglès.

WinFiles.com - Web WinFiles.com, on s'hi poden trobar tots els drivers de windows. En anglès.

Galttech - Web Galttech, amb una gran recopilació de programes gratuïts de tot tipus, shareware i drivers, amb especial atenció a salvapantalles i temes d'escriptori. En anglès.

Duiops - Complements per Internet - Web Duiops, amb freeware de tot tipus, en especial de complements per Internet.

3D Greetings - Web 3D Greetings, amb molts tipus de felicitacions en 3D per enviar via e-mail. En anglès.

Nugbar - Web de Nugbar, on s'hi poden trobar una gran quantitat de Fons, Icones, Cursors, Sons i Salvapantalles, així com també Utilitats i consells. En castellà.

ClipArtDownload - Web de ClipArtDownload, on hi ha més de 110.000 Cliparts gratuïts a punt per ser utilitzats. En anglès.

Winshare.com - Web Winshare.com. The Best Price, Informació de productes, AT Kits Browser, ZDNet, Tucows, Free Downloads, Suport, ... En anglès.

Missatges a telèfons Mòbils - Terra - Pàgina Web Terra Mobile, des d'on es poden enviar missatges a telèfons mòbils (Movistar, Airtel o Amena) per Internet de forma gratuïta. Missatgeria, Organitza, Alertes, Entreteniment (Jocs, Icones, Melodies), Compres, Comunitat, ... En castellà.

Mobile Melodies - Web Mobile Melodies. Melodies (Ringtones) per als telèfons mòbils. Ericsson, Nokia i Siemens. Novetats, Cercador, Melodies, Top 25, Instruccions, Links, ... En anglès.

MoviStar - Melodies i Imatges (Tonos e Imágenes) - Web de MoviStar amb Melodies i Imatges per als mòbils. El castellà.

Terra - Icons i Melodies - Web de Terra amb Icons i Melodies per als telèfons mòbils. En castellà.

YourMobile.com - Web YourMobile.com. Melodies per als telèfons mòbils. Cerca per cançó o per artista. Mapa mundial per zones. Top 20 de les més descarregades. També sons, icons, logos, ... En anglès.

BuscaLogos.com - Web BuscaLogos.com. Cercador amb més de 10.000 Logos i Melodies pel teu mòbil. Logos, Melodies, Top 10, Especials, Posa el teu nom, Editor de logos, També hi pots crear el teu propi logo a mida, ... En castellà.

Cara Movil - Web Cara Movil. Logos, Melodies, Editor de logos, Especials, Posa el teu nom, Top 10, Crea i envia la teva cara, Veure totes les cares, Com funciona, ... En castellà.

InfoMovil.com - Web InfoMovil.com - Informació de Telèfons Mòbils. Serveis InfoMovil, Logos Nokia, Notícies d'última hora, Software Nokia, Ericsson, Motorola i Panasonic, Melodies Nokia, Ericsson i Siemens, ... En castellà.

Més Melodies i Trucs per als Telèfons Mòbils :   GSMBox  -  GSMSpain  -  GSGJoint  -  Kiwie.es  -  Movizonia   -  La Tecla - Movil  -  Trucos Moviles  -  Mòbils - Mobile Astalavista (cracks)  -  Busca Logos   -  Cara Movil.

EasyFax - Web d'EasyFax, amb un servei que permet enviar faxos gratuïtament a qualsevol lloc del món des de la pròpia pàgina Web.

GratisWare - Web de GratisWare, Centre virtual de programes gratuïts, jocs i aplicacions en castellà.

Antivirus de Computer Associates - Pàgina Web des de la qual Computer Associates permet descarregar gratuïtament el seu Antivirus Inoculatelt personal Edition, un potent Antivirus per a usuaris domèstics.

www.SinVirus.com - Campanya amb antivirus gratis - Web de la Campanya www.SinVirus.com, des de la qual et pots descarregar un antivirus de Panda Software gratis fins el 31 de juliol del 2000. Campanya organitzada pel Ministeri de Ciència i Tecnologia, Panda Software, l'Associació d'Empreses de Tecnologies de la Informació (Sedisi), l'Associació d'Internautes (AI) i l'Associació d'Usuaris d'Internet (AUI).

Comptadors i Estadístiques de Webs recomanats :
NedStat    -   Yaspe    -   Counted!.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal