ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Internet / Noves Tecnologies / WAP / Xarxes Ciutadanes / Partys
Telefonia Mòbil / SMS / Missatges / Melodies / Tons / Icons / Logos
:

Baròmetre de l'ús del català a Internet

WICCAC WICCAC - Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics - Web de WICCAC - Agrupació de Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics, fundada el febrer del 2001, de la qual és membre Kontrol Web. Què és WICCAC, Notícies, Baròmetre de l'ús del català a Internet, ... En català.

Softcatalà - Web de Softcatalà - Organització sense ànim de lucre que fomenta l'ús del català a les noves tecnologies. Lloc web que recopila els projectes de Softcatalà i tot el programari existent en català. Qui som, Projectes, Fòrums, Escriu-nos, Botiga, Linux, Mac, Llistes, Servei gratuït de traducció automàtica del castellà al català, El Rebost - Programari en català, Articles, Notícies, ... En català.

DURSI - Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació - Web del DURSI - Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. El Departament, Universitats, Recerca, Societat de la Informació, Directori d'Estudis, Accés a la Universitat, Consorci de Biblioteques, Manuals i llibres de text en català, Coneix les Universitats catalanes, Notícies, Cercador, Serveis: Documents i publicacions del DURSI, Beques i ajuts, Mobilitat i llengua, Enllaços d'interès, ...

Xarxa de Telecentres de Catalunya - Xarxa365 - Web de la Xarxa de Telecentres de Catalunya. Xarxa365, Teletreball, Social, Ciutadania, Formació, Directori, Cursos, Ajuda, Mapa, PDF, Contacte, ... En català.

Capítol Català de l'ISOC-CAT - Web del Capítol Català de l'ISOC-CAT. Objectius, Membres de la Junta, Notícies, Opinió, Actes Realitzats, Enllaços i Documents, Contacte, ... En català.

Ministeri de Ciència i Tecnologia - Web del Ministeri espanyol de Ciència i Tecnologia. Organigrama, Legislació, Tràmits, Ajuts, Suggeriments, Presentació, Informació general, Polítioca Científica, Política Tecnològica, Societat de la Informació, Telecomunicacions, Recerques, Agenda i Novetats i Actes. Oficina Española de Patentes y Marcas - IDAE.

Webcams de TVC - Web de Webcams (càmeres) de TVC. Barcelona (Arts), Sant Joan Despí, Collserola, Montserrat, Radar meteorològic, Masella, La Molina, Andorra, Espot, Tossa de Mar, Lleida, Tortosa, Núria, Vilafranca del Penedès, Girona, L'Estartit, Santuari de Queralt, Vic, Palma, Portainé, Sierra Nevada, ... En català.

W3C - The World Wide Web Consortium - Web d'W3C - The World Wide Web Consortium. La referència oficial d'estils de les Webs d'Internet. En anglès.

ES-NIC - Registre delegat d'Internet a Espanya - Web ES-NIC (Network Information Center), el registre delegat d'Internet a Espanya, per demanar el registre d'adreces .es. En castellà.

INTERNIC - Web d'INTERNIC, el registre oficial d'Internet per a demanar adreces .com, .net i .org. Network Solutions.

ICANN - Web de l'ICANN - The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. La Corporació d'Internet encarregada de l'Assignació de Noms i Números (Dominis d'Internet). Informació, Notícies, Recursos, Suport, Comitès, ... En anglès.

Internet Society - Web d'Internet Society, que s'encarrega de la gestió dels dominis .org. Tota la informació de l'ISOC, Internet, Cerca, Mapa de la web, ... En anglès.

Espanix - Punt Neutre Espanyol d'Internet - Web d'Espanix - Punt Neutre Espanyol d'Internet. Membres de l'Espanix, Tràfic a la xarxa, Unir-se a l'Espanix, Notícies de l'Espanix, Sala d'allotjament, Com contactar, ... En català, castellà, i anglès.

Catnix - Punt Neutre d'Internet a Catalunya - Web de Catnix - Punt Neutre d'Internet a Catalunya. Participants, Òrgans de govern, Serveis: Infraestructura tècnica, Requeriments de connexió, Estadístiques, Looking Glass, Novetats, Suggeriments, On som?: Localització, Enllaços d'interès, ... En català, castellà i anglès.

The Wireless Node Database Project - NodeDB.com - Web The Wireless Node Database Project - NodeDB.com. Web amb les comunitats d'usuaris i nodes de la tecnologia sense fil Wireless (Wi-Fi) de tot el món. Accés a Internet mitjançant xarxes sense necessitat de cables conductors basades en l'estàndard 802.11b. En moltes llengües, entre elles el català.

IQUA - Agència de Qualitat d'Internet - Web d'IQUA - Agència de Qualitat d'Internet. Els socis d'IQUA són: el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) i el Consell Andorrà de l'Audiovisual (CAA). Qui som, Notícies, Recomanacions, Segell de qualitat, Codis de conducta, Participa, Fòrum d'opinions, e-Oda, Contacta, Intranet IQUA, ... En català, castellà i anglès.

Ramon Llull Patró d'Internet - Web de la Comissió del Col.legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya. Aquesta comissió es proposa aconseguir, en l'àmbit internacional, que Ramon Llull sigui adoptat com a patró d'Internet per l'ISOC (Internet Society, l'organisme que gestiona la xarxa) aprofitant que ja hi ha hagut moviments en aquest sentit, iniciativa de destacades personalitats científiques de fora de l'àmbit cultural català. Objectiu, Patronat, Llull DB, Biografia, Més informació, ... En català i castellà.

Internet Explorer - El Navegador de Microsoft. Outlook Express (correu), Chat, NetMeeting, FrontPage Express, RealPlayer, NetShow Player, ... En castellà.

FrontPage 2000 - Web de FrontPage 2000, el paquet de Microsoft per a fer pàgines Web. Edició (modificació i presentació) i Administració de pàgines Web. Demos Multimèdia, Detalls del Producte, Articles i Premis, Edicions i Llicències, Descàrregues i Suport, Office per la seva Empresa, Recursos Addicionals, ... En castellà.

Netscape - L'altre gran mostre d'Internet. Molt bon navegador Netscape Communicator. Collabra, Coposer, Conference, Messenger, Netcaster, ... Netcenter.

Softonic.com - Web Softonic.com del Grup INTERCOM. Shareware, Freeware, Software, Jocs, Salvapantalles Gratis - Classificat per Categories. Serveis, Recursos, Top descàrregues: Top global i Top setmanal, Últimes Novetats: Top Novetats, Preferits, Gratuits, Programa del dia, Destacats, ... . Windows 95/98/ME, NT/2000, Macintosh, Linux i PlamPilot. En castellà.

Vantage Navigator 2.0 - Web de Vantage Navigator 2.0 - Navegador en castellà d'OLRnet. Notícies, Què és Vantage, Característiques i Avantatges, Compatibilitat, Descarregar el Navegador, Condicions d'ús, Actualitzacions, Galeria de Skins, Notes de premsa, Suggeriments, Aconsegueix el teu CD Vantage, Promociona el teu Portal, ... En castellà.

CSI - Comissionat de la Societat de la Informació - Web del Comissionat de la Societat de la Informació (CSI) de la Generalitat de Catalunya. El Comissionat, Catalunya ex Xarxa, Projectes impulsats, Notícies, Documents, Societat de la Informació, Indústria de l'audiovisual, Interactua, ... En català, castellà i anglès.

Nominalia - Web de Nominalia, un dels centres registradors directes de Dominis d'Internet. Fruit d'una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca, Nominalia té com a objectius registrar, gestionar i assesorar sobre els noms de domini a Internet. Nominalia està acreditat per ICANN i és membre del CORE. En català, castellà i anglès.

DirectNIC - Web de DirectNIC, on es poden fer registres oficials de dominis d'Internet a uns preus molt assequibles, incloent hostatjament de Web. En diversos idiomes, entre ells el castellà.

CESCA - Centre de Supercomputació i Comunicacions de Catalunya - Web del CESCA - Centre de Supercomputació i Comunicacions de Catalunya. Qui som?, Què tenim?, Les Comunicacions, Els Projectes, On som?, Els Serveis a l'usuari, La Formació, TERAFLOP, ... En català, castellà i anglès.

TERMCAT - Web TERMCAT - Societat de la Informació, Noves Tecnologies i Internet. Diccionari terminològic que recull prop de 2.000 termes en català, castellà, francès i anglès relacionats amb les Noves Tecnologies. Accés per títol, autor i àrea temàtica de coneixement. En català.

Correu Català - Web de Correu Català. Correu Català és un servei de correu electrònic per web gratuït. A més del correu-e amb bústia de 15Mb, correu català et proporciona els següents serveis: Calendari amb dietari, Gestió de tasques, Bloc de notes, Agenda de contactes, Treball en grup amb altres usuaris de correu català, ... En català.

Campanyes.org - Web de Campanyes.org, Eina-servidor a través del qual crear i gestionar campanyes de recollida de signatures i/o enviaments de correu electrònic a través de la Xarxa. Contacta, Mostra Campanyes, Afegeix Campanya, Recomana, Posa la teva campanya a la teva web, PmF - Preguntes més Freqüents, Novetats, Cercador de Campanyes, ... En català.

Consorci Noves Tecnologies per a les Pimes - Web d'El Consorci Noves Tecnologies per a les Pimes. Consorci, Events, Articles, Consultori Tecnològic, Notícies, Cercador de notícies, Links d'interès, Diccionari tecnològic, Subvencions Pimes, Subscripcions, Experiències d'èxit, Difusió Tecnològica, ... En castellà.

UMTS Fòrum.net - Portal UMTS - Web d'UMTS Fòrum.net - Portal plataforma de prestacions mòbils. Tecnologia, Notícies, Mobile Weblog, Productes, Formació UMTS, Enllaços, Esdevemiments, Versió PDA, Contacte, ... En català i castellà.

AEPSI - Associación Española de Proveedores de Servicios de Internet - Web d'AEPSI - Associació Espanyola de Proveïdors de Serveis d'Internet, creada el setembre del 2001. Introducció, Què és AEPSI?, Grups de Treball, Membres, Documents, Notícies, e-mail, ... En castellà.

ANEI - Asociación Nacional de Empresas de Internet - Web de la ANEI - Asociación Nacional de Empresas de Internet. Què és l'ANEI?, Assessoria Jurídica, Ajudes i Subvencions, Emprenedors, Arbitratge i Mediació, Protecció de dades, Assesoria Tecnològica, Comerç electrònic, Auditació d'audiències, Certificació de qualitat, Aparador de continguts, Empreses Associades, Inscripció, Estatuts, ... En castellà.

eresMas - Web d'eresMas, Portal de Retevisión amb una gran varietat de coses. Un Cercador molt bo, Actualitat, Esports, Cultura, Motor, Internet Gratis, Solidaritat, Finances, Jocs, Economia, El Temps, Entrevista, Links, ONG's, Directori d'ONG, Contigo - Barra de Navegació, ... En castellà.

Grup Intercom - Web del Grup Intercom amb una bona selecció de shareware i gratis. Molt bones les notícies.

Noticias.com - Web de Noticias.com del Grup Intercom, Notícies sobre Internet, les noves tecnologies i generals. En castellà.

Navegador de Noticias.com - Web del Navegador de Noticias.com. Mapes de recursos de ciutats i països, Programes - Directoris de descàrregues i enllaços, Selecció de Robots i Cercadors, Magatzem de Notícies de Noticias Intercom. En castellà.

Notícies.com - Web de Notícies.com del Grup Intercom, Notícies sobre Internet, les noves tecnologies i generals. En català.

Más.Noticias.com - Web de Más.Noticias.com de Noticias.com, Portal hispà de les noves tecnologies de la comunicació, amb notícies tecnològiques. També Titulars seleccionats d'altres publicacions de Noticias.com, Serveis, La Cara Feliz de la Red (Links), Agenda, Más Compras, Más Empleo, Más Programas, El Profesor Más i Más Prensa.

Skype - Web d'Skype, la nova forma de telefonia, molt més econòmica, per ordinador o telèfon. Download, Notícies, Xat, Informació, Productes, Comunitat, Companyia, Ajuda, ... En anglès.

La Agenda - Web La Agenda. Guia de recursos útils per a tots els aficionats a Internet. HTML, Java, Internet i Complements. Novetats, Actualitat, Color viu, Funciona?, Por el morro, LeerNet, Suggeriments, Subscripció, Cercador, ... En castellà.

Internet por el morro - Web "Internet por el morro", de La Agenda - Guia de recursos gratuïts a la Xarxa. Portada: Cercador, Categories de recursos i El més interessant, Connexió, Soft, Serveis, Manuals i Novetats. IRC/FTP, Llibres, Disseny Web, Gràfics, Sons, Comptadors, Java, CGI, Allotjament, Promoció, Fons, Animacions, ... En castellà.

Es Gratis.net - Web EsGratis.net - El que és gratis a Internet. Directori i Cercador de recursos gratuïts a la Xarxa. Notícies, Novetats, Recomanats, Serveis, Fòrums. Classificat per categories: Anuncis, Cercadors, Xats i IRCs, Connexió a Internet, E-mail i Llistes, Espai Web i redireccions, Estadístiques i Comptadors, Fòrums i News, Tipus de Lletra i Gràfics, Intercanvi de Banners, Promoció de Webs, Música, Els Mitjans a la Xarxa, Software gratuït i CGIs, Documentació i FAQs, ... En castellà, amb versions en anglès i italià.

Subastas PC - Web de Subastas PC, Subhastes de PC's per Internet. Contacta, Condicions, Registre, Cerca, Accessoris, Emmagatzemament, Components, Impressores, Multimèdia, Networking, PC's, Portàtils, Servidors, Software, CD-RW DVD-RW, Monitors CRT, Monitors TFT, Scanners, MP3, PDA's, Vídeo, Altres, ... En castellà.

Associació pel domini .ct - Web de l'Associació pel domini .ct. Presentació, PMF, TLD existents, Premsa, Parlament, Cronologia, Enllaços i Col·labora-hi. En català, castellà i anglès.

McAfee - Virus Scan - La Web McAfee de Network Associates, Inc., amb el Virus Scan, un dels millors antivirus del mercat. Download, Servei, Solucions, Novetats, ... En anglès.

Panda Software - Web de Panda Software amb informació dels seus productes. Destaca el Panda Antivirus, Panda Labels (Etiquetes), ... Versió shareware. En castellà.

AVX - Antivirus eXpert - Web d'AVX - Antivirus eXpert. Informació dels seus productes, Descàrregues, Suport tècnic, Botiga virtual, Eines on line, ... En castellà.

Alerta-Antivirus - Centro de Alerta Temprana sobre Virus Informáticos - Alerta-Antivirus - Centro de Alerta Temprana sobre Virus Informáticos del Ministerio de Ciencia y Tecnologia. Alerta sobre virus: Alertes vigents, Calendari d'Alertes, Alertes recents, Informes diaris: Informe de virus, Informe d'incidència i Informe de premsa, Altres Serveis: Cercador, Subscripció, Enllaços, Denùncies, Suggeriments, Més sobre virus, Mapa de la Web, ... En castellà.

Quands.info - Web Quands.info - Portal de seguretat informàtica. Cerca, Notícies, Una per dia, Informacions, Articles, Directori, Biblioteca, Alertes, ... En català.

APDCAT - Agència Catalana de Protecció de Dades - Web de l'APDCAT - Agència Catalana de Protecció de Dades. L'Agència: Presentació, Funcions, Organització, On som, Memòria anual, Notícies, Articles, Registre de protecció de dades de Catalunya, Drets i protecció, Normativa, ... En català.

APD - Agencia de Protección de datos - Web de la APD - Agència de Protecció de Dades. Estructura Orgànica, Informació, Consultes, Notificació de fitxers a través d'Internet, Registre General de Protecció de Dades, FAQ, Guia Pràctica, Models: Exercici de drets, Reclamacions i Denúncies, Infraccions, Legislació, Recomanacions per a l'usuari d'Internet, Glossari, ... En castellà.

AECE - Associación Española de Comercio Electrónico - Web de la AECE - Associació Espanyola de Comerç Electrònic. Informació, Comissions, Legislació, Notícies, Estudi, Segell de Garantia de Protecció de Dades, Qui és qui, Events, Respostes, ... En castellà.

Associació per a la Informació de Hackers - InfoHackers.org - Web de l'Associació per a la Informació de Hackers - InfoHackers.org. Qui som?, Cercar, Temes, Downloads, Enviar Notícia, Seccions, Enllaços, Estadístiques, FAQ, Enquestes, Decàleg de l'Associació, Estatuts, Notícies, ... En castellà.

CatHack! - Web CatHack! - Grup de hacking català. Download, e-zine, Notícies, Links, Llista de projectes, Documentacions, Buscador, Bugs & Exploits, ... En català.

eMule - Web eMule, Programa per baixar-te qualsevol tipus de fitxer. Música, MP3, Pel·lícules, Jocs, Documentació, Downloads, ... En anglès i alemany.

eDonkey - Web eDonkey.com, Programa per baixar-te qualsevol tipus de fitxer P2P gratis. Música, MP3, Pel·lícules, Jocs, Documentació, Downloads, Plugin, ... En anglès, castellà, alemany i francès.

IBM Research - Web d'IBM Research, amb els seus projectes de recerca sobre tecnologia informàtica.

MIT - Massachusetts Institute Technology - Web del MIT - Massachusetts Intitute Technology, un dels més prestigiosos centres d'investigació mundial que, entre d'altres, també té projectes centrats en la informàtica i Internet.

ICTnet - Institut Català de Tecnologia - Web de l'ICT - Institut Català de Tecnologia. La Comunitat dels Professionals. Serveis, Comunitats: l'Empresa i Districtes Professionals, Novetats, Activitats i Àrea de Membres. En català, castellà i anglès.

WITSA - World Information Technologies and Services Aliance - Web de la WITSA - World Information Technologies and Services Aliance. Centre de Premsa, Notícies, Articles, Links, Activitats, Actualitat, ... En anglès.

SEDISI - Web de SEDISI, Associació Espanyola d'Empreses de Tecnologies de la Informació. Sedisi.com.

Wap :

W@plab - Portal W@p de la UPC - Web de W@plab - Portal W@p de la UPC. W@plab, Què és w@p?, Qui som?, Notícies, Projectes, Enllaços W@p i Intranet. En català.

Webtrònica - Versió WAP de Webtrònica - la Pàgina web dels estudiants d'Enginyeria Electrònica de la UAB. Principal, Orla d'estudiants, Notícies, Enllaços, Buscar feina, Versió WAP, ... En català.

Cocotero.com - Índex WAP - Web Cocotero.com - Índex WAP. És una Guia de pàgines en espanyol per telèfons WAP. Serveis WAP, Espais WAP gratis, Els teus Favorits WAP, e-mail WAP, Aprendre WML/WAP (tutorial), Novetats, Cercar, Directori temàtic, ... En castellà.

Apawap - Cercador per a mòbils WAP - Web d'Apawap - Cercador per a telèfons mòbils WAP en català.

pyweb.gif (1877 bytes)PyWeb.com - Web de PyWeb.com. MobiWeb: amb programes gratuïts per convertir Webs a format WAP (Internet per a mòbils), de llenguatge HTML a WML de manera fàcil i pràctica. Informació sobre PyWeb, Registre, Àrea de Membres, Recursos WAP, MobiMail: Missatges electrònics al mòbil, MobiMark: bookmark per mòbil, ... En anglès i francès.

WAP - (Wireless Application Protocol) i WML - (Wireless Markup Language) :
Andanza  -  AnywhereYouGo  -  Cocotero  -  Eresmas  -  Gelon  -  Hoiley   -  KeWAPo  -  La Netro  -  Macromedia  -  MobPhone  -  Oleada  -  PyWeb.com  -   Sportal  -  Sportec  -  TagTag   -  Wap.com  -  Wapamente  -  WapDrive  -  Wapeas   -  Wapeton  -  Wapfacil  -  Wapland.com  -  WapMine  -  Wappy.to   -  WapuSeek  -  Wap-wap  -  Wapys   -  Yahoo!.


Telefonia Mòbil / SMS / Missatges / Melodies / Tons / Icons / Logos :

Telefónica Móviles - Web de Telefónica Móviles España. Notícies, Sala de Premsa, Formació, Treball, Mapa, ... En castellà.

Catlogos.com - Logos i melodies - Web Catlogos.com - El Portal català de Logos i Melodies. Novetats Tons, Novetats Logos, Top 10 Tons, Top 10 Logos, Cerca de Tons i Logos per temes, ... En català.

MoviStar - Web de la Companyia de telefonia mòbil de Telefónica MoviStar. Productes i Serveis: MoviStar Plus, Activa i Empreses, Guia de Serveis, Serveis On-line Movistar, e-mocion, Novetats i Promocions, Telefónica Móviles, Telefónica MoviStar, MovilForum, Mundo MiviStar, La Teva Botiga, Atenció en Línia, Mensatel, Roaming, Programa de punts, Feina, ... En castellà. MoviStar - Melodies i Imatges (Tonos e Imágenes).

MoviStar.net - Web de MoviStar Net, amb el seu servei, desenvolupat per Telefónica Móviles, de gestió del correu electrònic des del telèfon mòbil. MoviLine, Telefónica mòbils, ... En castellà.

Vodafone - Web de Vodafone. La Companyia, Productes i Serveis, Serveis Internacionals, Serveis Online, Botiga Online, Campus, Promocions, Últimes Novetats, Recàrrega de targeta online, ... En castellà.

Nokia.es - Web de Nokia - "Connecting People", un dels líders mundials de telefonia mòbil, amb les seves pantalles d'alt rendiment i de gran qualitat d'imatge. Club Nokia - Nokia.com - Nokia - Games.

Ericsson - Web d'Ericsson, subministrador de la indústria de les telecomunicacions i la comunicació de dades. Telefonia mòbil.

Motorola - Web de Motorola, un dels principals fabricants de telèfons mòbils del món.

Siemens - Web de la multinacional alemanya Siemens. Productes i Solucions, Serveis i Suport, Novetats, Vendes, Software, Telefonia mòbil, ... WebWasher - El Netejador de la Web (download gratuït), neteja la publicitat (bàsicament els banners) de les Webs, amb la qual cosa augmenta molt la velocitat de càrrega de les pàgines. My-Siemens.com. Siemens.es.

Telefònica - Web de Telefònica. Telefónica On-line, Notícies. Tenda Virtual. Catàleg. Infovia/Internet. Guies. Unió amb el cercador Olé i altres líders llatins per fer la primera companyia mundial d'Internet de parla hispana i portuguesa Terra. Telefónica Móviles.

ONO - Web de l'operador de Telecomunicacions ONO.Particulars, Empreses, Sobre ONO, Àrea Clients, Combinats, Telèfon, Televisió, Internet, Qui som, Investor Relations Premsa, Veu, Banda Ampla, Serveis gestionats, Solucions integrades, ... En castellà.

Portal GSM - Telecomuncacions - Web del Portal GSM - Telecomuncacions, amb informació sobre telefonia mòbil, fixa, per satèl·lit i de les tecnologies aplicables a aquests camps. Informació de tarifes dels diferents operadors existents a Espanya i trucs per estalviar diners. Ofertes de treball de les companyies de telecomunicacions.

L-Movil.com - Portal per a Mòbils - Web l-movil.com - Portal wireless d'accés a Internet a través dels telèfons mòbils, de l'empresa Latinia.com. Missatges a mòbils, Activar el Servei, Serveis, Novetats, Tickers, ... En castellà. Latinia.com.

Missatges a telèfons Mòbils - Terra - Pàgina Web Terra Mobile, des d'on es poden enviar missatges a telèfons mòbils (Movistar, Airtel o Amena) per Internet de forma gratuïta. Missatgeria, Organitza, Alertes, Entreteniment (Jocs, Icones, Melodies), Compres, Comunitat, ... En castellà.

Mobile Melodies - Web Mobile Melodies. Melodies (Ringtones) per als telèfons mòbils. Ericsson, Nokia i Siemens. Novetats, Cercador, Melodies, Top 25, Instruccions, Links, ... En anglès.

MoviStar - Melodies i Imatges (Tonos e Imágenes) - Web de MoviStar amb Melodies i Imatges per als mòbils. El castellà.

Terra - Icons i Melodies - Web de Terra amb Icons i Melodies per als telèfons mòbils. En castellà.

YourMobile.com - Web YourMobile.com. Melodies per als telèfons mòbils. Cerca per cançó o per artista. Mapa mundial per zones. Top 20 de les més descarregades. També sons, icons, logos, ... En anglès.

BuscaLogos.com - Web BuscaLogos.com. Cercador amb més de 10.000 Logos i Melodies pel teu mòbil. Logos, Melodies, Top 10, Especials, Posa el teu nom, Editor de logos, També hi pots crear el teu propi logo a mida, ... En castellà.

Cara Movil - Web Cara Movil. Logos, Melodies, Editor de logos, Especials, Posa el teu nom, Top 10, Crea i envia la teva cara, Veure totes les cares, Com funciona, ... En castellà.

InfoMovil.com - Web InfoMovil.com - Informació de Telèfons Mòbils. Serveis InfoMovil, Logos Nokia, Notícies d'última hora, Software Nokia, Ericsson, Motorola i Panasonic, Melodies Nokia, Ericsson i Siemens, ... En castellà.

Més Melodies i Trucs per als Telèfons Mòbils :   GSMBox  -  GSMSpain  -  GSGJoint  -  Kiwie.es  -  Movizonia   -  La Tecla - Movil  -  Trucos Moviles  -  Mòbils - Mobile Astalavista (cracks)  -  Busca Logos   -  Cara Movil.


TecnoGuia - Glossari Tecnològic - Web TecnoGuía - Glossari Tecnològic de WorldCom. Glossari anglès-español i español-anglès dels 1000 termes tecnològics més utilitzats a la indústria.

Walnut Creek CD ROM - S'hi pot trobar de tot sobre Internet. L'FTP més famós del món. Educació, FreeBSD, Jocs/Entreteniment, Linux, Software, Shareware, ...

Internet gratis - Pàgina Web de Ciudad Futura amb moltes coses d'Internet Gratis i Shareware.

CuentaPasos - Web del CuentaPasos. Magnífic programa per controlar la despesa telefònica a Internet. Té les tarifes telefòniques de diferents països. Versió shareware vàlida per 30 dies o 100 hores de connexió. De Manuel Tobarra.

Asociació d'Internautes - AI - Web de l'Associació d'Internautes (AI), un dels principals grups impulsors de la Tarifa Plana a Internet. A més de molta informació, aquesta Web té la figura d'El Defensor del Internauta per presentar-hi consultes o reclamacions i Seguretat.

Associacions Europees d'Internautes - Web que agrupa les Associacions Europees d'Internautes de 15 països.

Associació d'Usuaris d'Internet - AUI - Web de l'AUI, Associació d'Usuaris d'Internet. Documentació, Congressos, Empreses, Borsa de treball, Biblioteca, Estadístiques, Serveis, Drets, Pares, Àrees temàtiques, Fotos, La Premsa a Internet, Activitats, ... En castellà.

Minorisa - Web Minorisa. Navegador temàtic: El Temps, El Trànsit,, Notícies, Esports, Economia, TV/Ràdio, Espectacles, Educació, Humanitats, Informàtica, Medicina, Oci, Turisme i Ciències. Tucows, Buscadors, Webs, Webmail, Novetats, Xat, Solidaritat, Missatges SMS, Comarques, ... En català.

Net Marqueting - Web Net Marqueting. Serveis de Marketing Online, Social Media Marketing, Community Manager, Gestió de la Reputació Online, Posicionament, Contactar, ... En català i castellà.

Lleida.net - Serveis Telemàtics - Web de Lleida.net - Serveis Telemàtics. Productes i Serveis, Novetats, Utilitats Usuaris, Cercle Lleidanet, Suport tècnic, Cercar, ... En català, castellà, francès i anglès.

La Web d'en Jordi - Web d'en Jordi amb informació sobre Catalunya a Internet, Escoltisme i Guiatge, Educació, Enginyeria Industrial, l'Esglèsia Catòlica, Informàtica, Caraques i Veneçuela, ... En català.

Cyperus.com - Web de Cyperus.com. Mitjà de comunicació d'Internet especialitzat en la comunicació directa d'empreses d'informàtica i de telecomunicacions dirigit als professionals del sector. Comunicats, Notícies, Aconteixements, Cyperus TV, ... En castellà i francès.

ConSuPermiso.com - Web de ConSuPermiso.com, Publicitat directa a Internet. El primer servei de Publicitat no intrusiva en espanyol. Membres, Anunciants, Registrar-se, Qui som, Servei Clients, Com funciona i Condicions legals. En castellà.

Es.Fm - Tot per al Webmàster - .es Serveis - Web Es.Fm - Tot per al Webmàster - .es Serveis. Serveis: Dominis Gratis, E-Mail gratuït, Comptador de visites, Logos Mòbils i Nelodies Mòbils. Recursos: Es.Fm Messenger. Adults: Classificats i Zona "X". Afiliats, ... En castellà.

Cisco Connection Online - La Web de Cisco Connection. Lider en Networking per Internet. Hi ha de tot. News, Computers, TV, Download, ...

100 HotWebSites - Web amb el rànking de les 100 Webs més visitades. Té el seu interés. És molt americà, ja que les seves Webs dominen ampliament el rànking. Té enllaços amb totes les Webs classificades.

WebsMostLinked.com - Web de WebsMostLinked.com. Rànquing de les Webs de tot el món amb més Links. Veure el Rànquing, Informació del Siatema i "Submit Your Site". En anglès.

CNET - Web de la CNET amb moltíssima informació. De tot sobre Internet. Shareware, Download, News, Computers, TV, ... Canal CNET.

Opera - Web d'Opera, el tercer Navegador en discòrdia. És de l'empresa noruega Opera Software. Preparat per funcionar amb ordinadors lents. Ràpid en descarregar pàgines Web. També té versió en castellà.

Nutwgent: l'espai web en català - Web de Nutwgent: l'espai web en català. Nutwgent és el primer servidor que, gràcies al co-brand host, pot oferir 10 MB per construir la teva pàgina web.També ofereix comptes d'e-correu. En català.

Mis Recursos - Web Mis Recursos per aprendre a crear i rendibilitzar la teva Web. Creació, Reddibilitza la teva Web, Utilitats Online, La Teva primera Web, Fòrums, Cercador, Enquesta, Butlletí de Notícies, Mis Recursos Recomana, Tutorials, Com es fa, ... En castellà.

Maestros del Web - Web Maestros del Web. Notícies, Tutorials i Tallers, Secció Editorial, Els més populars, Els més nous, Escriptori, Serveis, Software, Tecnologies, Webmàsters, Actualitat, Enllaços temàtics, Serveis, Dominis, Gràfics, Fòrums, Recomanats, Xats, FAQ, ... En castellà.

Desarrollo Web - Web Desarrollo Web - Ajuda per aprendre a fer Webs. Seccions, Serveis, Novetats, Notícies, Manuals, Comunitat, Directori temàtic: Internet, Programació: PHP, ASP, Java, Scripts, Javascript, HTML, Perl, Disseny, Màrketing, Sistemes, Bases de dades, Programes, Recursos gratis, ... En castellà.

WebEstilo - Web "WebEstilo" - Consells i Guia d'Estil per a crear pàgines Web. Manuals: Ús, PHP, ASP, HTML, CSS, JavaScript i WAP WML, Seccions: Fòrum, Xat, Entrevistes i Guanyi diners, Guia d'Estil, Actualitzacions, Notícies, Articles, Comunitat, Recursos Gratuïts, Recomanats, ... En castellà.

Html en castellà - Web Html en castellà. Cursos propis: HTML 4.0, DHTML, JavaScript 1,2, XML, XHTML, FrontPage i Dreamweaver. Fòrums: HTML, JavaScript i XML. Documentació: Tutorials, Manuals, Llibres. Monogràfics, Taller Web, Recursos, Formació, PDF Artícles, Feina, Novetats, Altres Webs, ... En castellà.

RealNetworks - RealPlayer - Web de Real Player de Progressive Networks, amb RealAudio i RealVideo. És el sistema lider de distribució d'imatge i de so a Internet.

Filetopia - Web de Filetopia, la manera segura (encriptats) d'intercanviar fitxers i de comunicar-se. Filetopia és un software de compartició de fitxers i comunicacions gratuït. Notícies de Filetopia, Descàrrega, Motivació, El Sistema Filetopia, Perfil de l'empresa, Política, Suport i Informació tècnica. En castellà i anglès.

Servicom - Un bon Proveïdor d'Internet. És de Retevisión.

CyberWEB - Un altre bon Proveïdor d'Internet.

WebFàcil - WebFàcil és un assistent gratuït per obtenir resultats professionals, sense coneixements d'HTML, en l'ús d'un ampli ventall de tecnologies.

Vigital - Web Vigital - Quadern de notes (idees, consells i informacions) sobre les arts visuals amb medis digitals. Bàsic, Disseny gràfic i il·lustració, Disseny per a la Web, Tipografia digital, Mapa de la Web, Cercar, La Teranyina d'Imatges, ... En català i castellà.

Ciudad Futura - Web d'una comunitat d'internàutes amb més de 20.000 membres. Hi ha de tot. Jocs, Informàtica, Internet, Cine, Notícies, Música, ... En castellà.

El Manual d'Internet - Web feta pels usuaris més espabilats, que aporten els seus trucs per Internet.

FAQ.org - Web de FAQ.org amb respostes a les preguntes més freqüents. Per temes. En anglès.

Mini FAQ de l'IRC - Web amb un Mini FAQ de l'IRC. Com connectar-se a un canal de Chat (conversa en temps real entre ordinadors escribint missatges en pantalla), com parlar amb algú en privat o com desconnectar-se'n. En castellà.

RSACi - Web de RSACi, Recreational Software Advisory Council, un dels llocs més importants en el control de les restriccions de continguts a Internet.

Gratis - De Tot a Internet - Web de Copiart "Gratis - De Tot a Internet". Alta i Promoció, Connexions i Espai, Cercadors i Directoris, Xats, IRC i Comunicació, Coses per a la Web, Dominis i SubDominis, Software, Cursos i Tutorials i Altres Coses. Adreça URL redireccionada a través de www.v3.com. En català.

ZDNet - Web de ZDNet, una de les principals companyies d'Internet, amb una impresionant quantitat d'informació de tot tipus sobre Informàtica en general i Internet. Games, Download, Internet, GameSpot, Products, News, ZDTV, PC Magazine, PC Computing, Windows, ... En anglès. ZDNet.es, en castellà.

Yahoo! - Internet - Pàgina principal de la Web de Yahoo! sobre Informàtica i Internet. En anglès.

Yahoo! - World Wide Web (WWW) - Pàgina principal de la Web de Yahoo! sobre Informàtica i Internet - World Wide Web. En anglès.

ICQ.com - Web ICQ.com. Uns dels programes de missatgeria instantània més populars d'Internet que t'informa de qui està connectat (on-line) en tot moment i et dóna la possibilitat de comunicar-te amb ells. Xat, enviar missatges i arxius, jugar, ... en temps real. Totes les funcions estan integrades en un únic programa (ICQ). El primer que s'ha de fer es baixar i instal·lar el programa.

Data Grabber - Recerques amb Selecció de Cercadors - Web del programa Data Grabber de WildCow Publishing per fer recerques amb selecció de Cercadors (més de 300) per tipus. El programa transmet directament amb l'URL (adreça Web) l'ordre de recerca, estalvint-te la càrrega de publicitat que porten les pàgines principals dels cercadors. El programa és freeware, de molt fàcil funcionament i ocupa poc més d'1 Mb.

The Site - Web The Site de ZDNet amb downloads i shareware de Jocs, Utilitats, Internet, Windows 95, Top Ten, Java, ZDTV, .... En anglès.

AOL - America Online - Web d'America Online (AOL), el més gran proveïdor mundial d'Internet per número d'abonats. Recent aliança amb Time Warner, un dels gegants de les comunicación al món. En anglès.

GeoCities - Web de GeoCities, una de les més grans Comunitats d'internautes del món. Proporciona diferents tipus de Serveis, entre ells Webs gratuïtes i Cercador. Aliança amb Yahoo!. En anglès.

MSN - Portal de Microsoft - Web d'MSN, el Portal de Microsoft d'Internet a Espanya. MSN és un Portal d'entrada a la xarxa que ofereix continguts de més de 30 mitjans digitals, així com altres serveis, com el correu gratuït. També permet l'utilització dels cercadors Excite i Telépolis.

En.red.ando - Enredando.com - Web de En.red.ando - Enredando.com, Revista de reflexió i anàlisi sobre la vida a Internet. el.enredo, Arxiu, Cercador, Editorial, Entrevista, en.red.antes, des.enredos, des.en.red.ando, en.juego, en.red.ados, ... En català, castellà i anglès.

DISELAN - Agència de Publicitat On-line - Web de DISELAN - Agència de Publicitat On-line. Agència de publicitat i disseny web avançat especialitzada en Internet. Publicitat, Disseny Web Sites, Anàlisi del seu web, Navegabilitat i ergonomia, Posicionament en cercadors, Assessoria per Internet, Imatge corporativa, Disseny gràfic, Contacte, ... En castellà.

Rough Guides - Internet - Web d'Internet de l'editorial de Guies Rough Guides. Guies de Software, Jocs, Ràdio, Natura, El Temps, Governs, Música, Finances, Viatges, Política, Diaris i Revistes, Treball, TV, Esports, ... En anglès.

Cyber Patrol - Web de Cyber Patrol, un dels filtres de continguts d'Internet més coneguts del mercat. Versió d'avaluació.

Cinfonet - Web de Cinfonet - Informàtica i Comunicacions. Registre de dominis, Allotjament Web i Promoció Web: Sonri.com. En castellà.

Sonri.com - Web de Sonri.com - El Robot de Buscadors de Cinfonet. Servei on-line d'alta a cercadors. Índex de promoció: Intercanvi de Banners, Alta a Cercadors (diversos serveis i modalitats), Anelles o Webrings, Rànkings - Tops, Campanyes Professionals, ... Guies i Temaris, Dominis, Hostatjament, Disseny, ... En castellà.

Internet 2 - Web de la seu oficial del projecte Internet 2, la nova xarxa mundial d'alta velocitat i més prestacions i serveis que l'actual Internet.

Internet2-Cat - Web Internet 2 - Cat. Un equip de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), format per investigadors dels departaments d'Arquitectura de Computadors i Matemàtica Aplicada i Telemàtica, coordina el projecte Internet2 a Catalunya, una plataforma experimental promoguda pel Comissionat per a la Societat de la Informació, dintre del pla estratègic Catalunya en xarxa.

Nodo50.net - Telemàtica Antagonista - Web de Nodo50.net - Telemàtica Antagonista. Acull tota mena d'ONGs i moviments cívics. Organitzacions, Publicacions, Convocatòries, Novetats, Cercador Nodo50, Articles, Projectes, Últimes Novetats i Convocatòries, ... En castellà.

Puntbarra.com - Allò que t'interessa - Web de Puntbarra.com - Allò que t'interessa. Edicions anteriors, Blogs Personals, Fòrums, Titulars externs, Aportar continguts, Crèdits, Promociona pb, Enquestes, Crecar, Temes, El meu perfil, ... En català.

WebSite.ws - Web de WebSite.ws, la alternativa a .com. Registre de dominis .ws. Registre, Cerca de nom, Serveis, ... En anglès.

Web Site Garage - Netscape - Web de "Web Site Garage - Netscape". Ajuda per promocionar i millorar Webs. Recursos, ... En anglès.

NetMachine.com - Web NetMachine.com - "The Best of The Web". Directori classificat per Categories: Jocs, Educació, Oci, Salut, Esports, Viatges, ... Pel·lícules, Mapes, El Temps, Pàgines blanques, Pàgines grogues, Llistat de TV, Notícies, FAQ, Esports, ... En anglès.

CDTI - Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial - Web del CDTI - Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial.

PGP - Pretty Good Privacy - Web de PGP - Pretty Good Privacy, que representa a un dels programes d'encriptació més populars i segurs d'Internet.

Animation Online - Web d'Animation Online, amb una gran quantitat d'animacions i banners per tal de millorar l'aspecte de la nostra Web.

Tripod.es - Web de Tripod, comunitat virtual lligada a Lycos, que ofereix tora mena de serveis relacionats amb Internet.

Atomz.com - Web d'Atomz.com. Ajut per a construir millors Webs amb un bon i potent cercador per cercar dins de la pròpia Web. Gratuït per a Webs de menys de 500 pàgines. Productes, Suport, Cercador, Notícies, Webmonkey, ... En anglès.

FreeFind - Web de FreeFind - "Free Site Search Engine". Cercador gratuït per cercar dins de la pròpia Web. Registre, Cercador, Mapa del Site, Centre de control, Recursos, ... En anglès.

CTV - Jet Internet - Web del Proveïdor d'Internet CTV - Jet Internet d'UNI2, un dels més importants d'Espanya, unió de CTV i Jet Internet, amb informació de tots els seus serveis i ofertes de connexió a Internet.

UNI2 - Web d'UNI2, el tercer operador de Telecomunicacions a Espanya. Wanadoo - El Portal d'Internet d'UNI2.

Al-PI - Web d'Al-Pi, el primer operador català de telecomunicacions per a empreses, del Grup Uni2.

CTC - Cable i Televisió de Catalunya - Web de Cable i Televisió de Catalunya (CTC), una bona alternativa per als usuaris d'Internet. Avantatges : Tarifa Plana, línia telefònica lliure i velocitat en la transmissió de les dades. Desavantatges : Encara no arriba a tot arreu, ja que està en període d'implementació del cablejat. Informació en català i castellà.

MENTA - AunaCable - Web del Portal de MENTA - AunaCable. Internet, Telefonia, Televisió i Dades. Correu electrònic gratuït, Jocs en xarxa, Agenda on line, Notícies d'Actualitat, Directori d'Activitats que tenen lloc a Catalunya, Diccionaris en català, castellà i anglès, Canal de literatura catalana amb informació i venda de llibres, Serveis per als Clients, ... En català.

Aló - Web d'Aló - USA Solutions, el primer operador americà de telecomunicacions que arriba a Espanya. Ofereix tarifes a la meitad de preu de les tarifes oficials de Telefònica, excepte les locals.

Ola Internet - Web d'Ola Internet.com, una altra alternativa d'accés a la Xarxa.

Localret - Web de Localret, un Consorci per promoure la societat de la informació i garantir als ciutadans el servei a la Web, integrat per 650 municipis catalans, que suposen el 98% de la població total de Catalunya.

Arrakis - Web d'Arrakis, un dels grans proveïdors d'Internet a Espanya. Participada per BT.

StarMedia - Web d'StarMedia, Portal d'una comunitat de més de 20 països de parla hispana. TalkPlanet (Chat), Notícies, Mail, Orbita (Webs personals), Esports, Entreteniment, ...

Recursos Gratis - Web Recursos Gratis - Directori de Recursos gratis a la xarxa. Tot el que és gratis a Internet. Més de 7.000 recursos gratis classificats per categories i subcategories. Accés per País, Destacats, Webcams, Documentació, Articles, Notícies, Recomanats, Intercanvi, Temàtics, Opcions, Especials, Guanya diners, ... En castellà.

Geomundos - Tot gratis - Web Geomundos - Tot gratis. Comunitats virtuals amb xat , correu amb 10 MB d'espai, correu webmail + pop3 que es pot consultar per telèfon. Accés gratuït a Internet, trucades internacionals molt econòmiques, ... En castellà.

Guia de Pàgines Web de Recursos Gratis - Web amb una Guia de Pàgines Web de Recursos Gratis a Internet, amb enllaços amb 25 llocs on es recopila informació sobre diferents adreces d'Internet en les quals s'ofereixen serveis gratuïts.

V3.com - Redireccionador de Webs - Web del registrador de dominis d'Internet v3.com, que té un sistema molt pràctic de redireccionar Webs. Exemples: pagina.de/kontrolweb i pagina.de/kontrolweb.ct. Totes dues redireccionen a la adreça URL: http://kontrolweb.cat/ de Kontrol Web.

Busca100 - Gratis 100 - Web del Buscador Busca100, amb un motor de recerca especialitzat en recursos gratuïts a Internet (Gratis 100).

Aujac - Associació d'Usuaris de Java de Catalunya - Web de l'Aujac - Associació d'Usuaris de Java de Catalunya. JUC (Java Users Group) oficial de Catalunya, reconegut per Sun MicroSystems. Informació, Convenis Aujac, Secció Socis, Fòrum, Amb què treballem? i Contacte. En català.

The JavaScript Source - Web The JavaScript Source, una de les millors col·leccions de JavaScript d'Internet, ordenades per temes. 10 Últimes incorporacions, Serveis per a webmàsters, Enllaços, Internet.com, Internet Commerce, Web Developer Chanel, ... En castellà.

Mundo JavaScript - Web Mundo JavaScript, amb una gran col·lecció de JavaScript ordenades per temes. Últimes incorporacions, Serveis per a webmàsters, Enllaços, ... En castellà.

JavaScript Easy - Web JavaScript Easy, amb més de 180 scripts molt ben organitzats i còmodes d'usar. Efectes, validació de formularis, missatges a la barra d'estat, rellotges, ... Amb la indicació dels navegadors amb els quals funciona l'script. S'actualitza sovint.

Javaboutique - Web Javaboutique, amb els millors applets de la Xarxa. Una bona selecció en jocs, efectes especials, carros de la compra, programes educatius, ... moltes vegades amb el codi font.

Php - Web del llenguatge de programació per desenvolupament de Webs php. Downloads, Documentació: Manuals i Tutorials, FAQ, Cerca, Ajuda, Links, Actualitat, Comunitat, Contacte, ... En anglès i molts altres idiomes, entre ells el castellà.

Linux Online! - Web del sistema operatiu gratuït Linux, el possible rival de Windows de Microsoft.

Cat-Linux.com - Web de Cat-Linux.com, GNU/Linux en català. Articles, Temes, Enllaços d'interès, Descàrregues, Membres, El teu compte, Afegir notícia, Top 10, Fòrums, Sms, Xat, Llista cat-linux, Actualitat Linux, ... En català.

Debian GNU/Linux - Web de Debian GNU/Linux. Quant a Debian, Notícies, Obtenir Debian, Suport, Desenvolupament, Mapa del servidor, Cerca, ... En català i moltes altres llengües segons els països.

Eurogarán Informática - GNU/Linux - Web d'Eurogarán Informática, empresa de serveis informàtics especialitzada en GNU/Linux. L'Empresa, Productes, Assistència, Linux i Enllaços. Instal·lació i manteniment de sistemes Linux basats en software lliure, Xarxes, Intranets, Servidors, Migració de Windows a Linux, Suport tècnic i formació, Auditories de seguretat, ... En castellà.

Altres Webs sobre Linux : Cat-Linux.com  -  Debian GNU/Linux  -  Free Software Foundation  -  Proyecto LuCAS - HispaLinuxLinuxLinks  -  MundoLinux  -  LinuxStart  -  Linuxdoc  -  Linux Today  -  SoloLinux  -  Linux Corel  -  Staroffice  -  Linux Games  -  Gnome  -  Kde   -  LinuxWebmasterFree  - LinuxPlanet.

Macromedia.com - Web de Macromedia. Sockwave (Web Player) amb autoactualització, Software, amb el seu famós Macromedia Flash, Dreamweaver (Diseny Web), Support, ... En anglès, francès, alemany i japonès.
Macromedia.com/Software/Downloads - Macromedia.com/es, en castellà.

Comissió d'Internet del Senat - Web de la Comissió d'Internet del Senat Espanyol.

Revista WEB - Web de la Revista WEB, la Revista dels ususris d'Internet, amb abundant informació sobre el món de les Webs i d'Internet.

Cibernàrium - Web de Cibernàrium, un espai multimèdia de divulgació telemàtica, dirigit a Empreses, Professionals i Estudiants, que es troba situat al Fòrum Nord, al districte de Nou Barris. Cofinançat per l'Ajuntament de Barcelona, a través de la societat municipal Barcelona Activa, i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Activitats estructurades a partir de les següents àrees temàtiques : educació, formació, treball, empresa, noves ocupacions, nous negocis i comerç. Es pot navegar per les autopistes de la informació des de cinc espais diferents : Sala de navegació off line, Sala de navegació on line, Formació, Empresa i Idees. Col·laboren La Cité des Sciences et de l'Industrie (La Villette) de Paris i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i rep el suport tecnològic de Cable i Televisió de Catalunya (CTC), Compaq i Epson. Ofereix una adreça de correu gratuïta als visitants. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona Emprèn - Web de Barcelona Emprèn, Societat de capital risc, integrada per l'Ajuntament de Barcelona i 14 entitats mercantils i financeres. Es proposa ajudar al desenvolupament de noves empreses nascudes a partir d'idees que impliquin l'aplicació de les noves tecnologies.

Barcelona Activa - Web de Barcelona Activa, empresa municipal de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona. Projectes per a ajudar a la creació d'empreses i d'ocupació a Barcelona. Xarxa de Centres de Serveis a tots els barris. Aula Pime, amb Cursos de Formació contínua gratuïts (30 Cursos de 8 àrees empresarials). En català, castellà i anglès

Barcelona Negocis - Web Barcelona Negocis, un servei de Barcelona Activa, l'Agència del Desenvolupament Local de Barcelona. Informació i serveis per a fer negocis o instal·lar-se a Barcelona. Barcelona Nous Projectes, Centres estratègics de serveis, On instal·lar-se, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona NetActiva - Web de Barcelona NetActiva, el primer Viver Virtual d'empreses d'Europa. Amb el nom de Barcelona NetActiva neix una plataforma telemàtica innovadora de serveis de suport a emprenedors que acull una comunitat virtual d'empreses. A través de Barcelona NetActiva les empreses podran rebre assesorament i serveis empresarials sense limitacions d'horari o d'espai. D'aquesta manera Barcelona Activa adequa la seva tasca de suport a la creació d'empreses al nou context de la societat de la informació. Premis Barcelona d'Ofici Emprenedora. En català, castellà i anglès.

Terra.es - Internet - Web d'Internet de Terra.es. En Portada, Actualitat, Notícies, Web del dia, Breus, Guia de Navegació, Xats, Foros, ... En castellà.

Terra.com - Internet - Web d'Internet de Terra.com. En Portada, Actualitat, Notícies, Web del dia, Breus, Guia de Navegació, Xats, Foros, ... En castellà.

World Online - Web del Portal de World Online - The Internet Comunication Company, "Internet - Llibertat de Moviment", un dels d'Internet a Europa. Canal de Notícies.

BT Telecomunicacions - Web espanyola de BT Telecomunicacions, un dels grans d'Europa en el camp de les Telecomunicacions. Grans grups de temes de la Web: BT Telecomunicacions, Productes i Serveis, Comunicar amb BT Telecomunicacions, Mapa Web, Localitzador i Legal. En castellà.

Jazztel Telecomunicacions - Web de Jazztel Telecomunicacions, un nou operador de Telecomunicacions a Espanya. Jazzfree - El Servidor d'Internet de Jazztel.

Ya.com - Web Ya.com, el Portal d'Internet de Jazztel d'àmbit europeu i amb una gran quantitat d'informació. Notícies, Cercador, Tenda, Horòscop, Ràdio, Xats, Fòrums, Alertes i Correu Web.

Canal 21 - Web de Canal 21, el Portal d'Euskaltel i Retevisión que dóna accés gratuït a Internet amb Retevisión. Informació local i bona informació general. Molt bons els seus canals temàtics de futbol, cine i oci. Serveis per ciutats.

InterWin Technologies - Promoció de Webs - Web amb Sistemes avançats de presència a Internet. Eines de publicitat i promoció de Webs.

Teleline - Web del Proveïdor d'Internet Teleline, a través del qual Telefónica ofereix accés gratuït a Internet. Pàgina de 5 Mb, bústia de correu electrònic, servei d'atenció 24 hores, ...

Fenicios en la Red - Web de Fenicios en la Red, una Comunitat d'Internautes pel als usuaris que volen treure profit a Internet. Editen un Butlletí "per a Ciberemprenedors", que s'envia per e-mail, amb notícies molt interessants.

Interdomain - id - Web d'Interdomain. Gestió global de dominis territorials d'Europa i Llatinoamèrica.

Navegalia - Web de Navegalia. Portal d'entrada d'Airtel a tots els serveis que ofereix Internet. Accés gratuït mitjançant qualsevol servidor. Serveis de compres, jocs, finances, ...

Terra.es - Web de Terra, el Portal d'Internet de Telefónica. Olé, Teleline i la resta de liders llatins a Internet s'han unit per crear Terra. La finestra d'Internet del món llatí. Gastronomia, Educació, Esports, El Temps, Jove, Música, Ciència, Viatges, Cine, Xats, Horòscop, Sorteigs, Cercador, Carrerers ("Callejeros") de les principals ciutats espanyoles, ... És la Web més visitada d'Espanya. Terra.com. En castellà.

La Empresa - Web de la "La Empresa", una de les publicacions de Noticias.com, dedicada a l'ús de noves tecnologies per l'empresa, entre les quals destaca el món d'Internet.

First Tuesday - Web de First Tuesday, un grup que ha posat en marxa unes trobades mensuals d'emprenedors i inversors, especialment sobre el món d'Internet i de les noves tecnologies, que tenen lloc els primers dimarts (first tuesday) de cada mes. La idea va sorgir a Londres i ja s'ha extès a tot Europa i també a Madrid i Barcelona amb un important exit.

Tertulia 21 - Internet - Web de Tertulia 21 - Internet, trobades presencials a vàries ciutats catalanes entre persones interessades i vinculades al món d'Internet. Pròximes trobades, Sobre Tertulia 21, Col·labora, Cercador, Varis, Emprenedors, Cròniques, ... En castellà.

AulaDat - Web d'AulaDat - Formació i Certificació en Tecnologies de la Informació. Informàtica, Internet, ... Perfil, Serveis, Programes, Certificacions, Formació, Calendari, Incripcions i Campus d'Estiu. En castellà.

SecureYourDomain - Web de SecureYourDomain, on es poden registrar dominis .com, .net i .org a Internet. Comprovació de si el domini desitjat ja està registrat. En català, castellà i anglès.

Dotser.com - Web Dotser.com, una alternativa a Network Solutions a l'hora de demanar un domini .com, .net o .org a Internet. Recerca de domini lliure de forma gratuïta. En anglès.

Sinpletel - Web de l'operador telefònic Sinpletel, que utilitza el sistema de transmissió d'Internet, el protocol IP, abaratint així el cost per als usuaris.

InfosdelaRed.com - Web InfosdelaRed.com, Butlletí informatiu sobre Internet. Notícies d'Actualitat, Reportatge del dia, Redacció, ... En castellà.

Teleprix - Web de Teleprix, un mesurador interactiu i comparador de preus de tarifes telefòniques. També demostra quin operador de telefonia s'ajusta més a les necessitats de l'usuari.

Kriptópolis - Web Kriptópolis: Seguretat a Internet. Revista independent sobre criptografia, seguretat i privacitat a Internet. Campanya, Manifest, Descàrregar el programa gratuït de xifrat, Criptologia, Ciberdrets, Hacktivisme, Revista, Downloads, Seguretat Web, Claus, Tribuna lliure, Enllaços, Opinar, Bústia, Referències, Col·laborar, FAQ, ... En castellà.

MakyPress - Web MakyPress - Les notícies per a Internàutes de Villanos.net - "La otra aldea global". Presentació, Subscripció, Arxiu, Webmàsters, Kiosc, Totes les notícies diàriament a la teva bústia, Especial LSSI, ... En castellà.

Mienten.com - Web Mienten.com - La veritat sobre Internet a Espanya. Notícies, Articles, Documents, Opinions, Manifest, Notes de premsa, Comando tarifa Plana, LSSI, ... En castellà.

LatinRed - Web de LatinRed, una Comunitat virtual llatina, del Grup StarMedia. Cercar a Latinguia, Latincards (Postals), Clasifica (Anuncis classificats), Tableros (Fòrums), Futbolmanía, Solidaritat, El Temps, Latinbanners, Promociona la teva Web (Alta a cercadors), Latinchat, LatinStats (Estadístiques de Webs), Gratisweb, Latinmail, ... En castellà.

Estat de la Xarxa Internet - Web d'HiperNet amb informació sobre la situació de la Xarxa Internet. Hi ha informació d'Espanya, Europa, Estats Units i Sud Amèrica, que s'actualitza cada 10 minuts (cal recarregar la pàgina). Dóna l'estat de la Xarxa i el temps mitjà de resposta. En castellà i anglès.

Unicast - Web d'Unicast, amb un nou mètode de publicitat per Internet, el "superstitial", diferent al banner tradicional.

GifOptimizer - Web de Gif Optimizer, amb eines per modificar i reduir el tamany dels gràfics de les pàgines Web i fer així més ràpida la seva càrrega.

COMMM.com - Web de la comunitat virtual hispanoparlant COMMM.com, que ofereix serveis de missatgeria, registre dinàmic, TV, Subhasta, foros, notícies, centre de jocs, agenda IP, ...

EasyFax - Web d'EasyFax, amb un servei que permet enviar faxos gratuïtament a qualsevol lloc del món des de la pròpia pàgina Web.

WEB POSITION GOLD - Web de WEB POSITION GOLD, una bona eina per enviar la teva URL a molts Cercadors en pocs minuts, i fer que ocupi els primers llocs a les recerques. És de pagament però té una versió gratuïta. En anglès.

Quierointernet.com - Web Quierointernet.com, un nou sistema de navegació a la Xarxa. Posant "quiero" + verb o "quiero + substantiu, el sistema portarà a l'usuari a la informació desitjada. Notícies, Canals interactius, QControl, Global, Nacional, Local, E-Commerce, Editorial, Serveis Corporatius, ... En castellà.

Jumpy - Web de Jumpy, el proveïdor d'accés gratuït a Internet del grup Correo. Correu electrònic gratuït, Fòrums, Xats, Horòscop, ... En castellà.

ONO - Web d'ONO. Accés a Internet. La Xarxa, Serveis ONO, Notícies, Bústia, Interactua, Mapa de la Pàgina, Borsa de treball, ... En castellà.

Esclaro.com - Web Esclaro.com. Accés a Internet a través de la televisió via satèlit. Serveis, Oci, Compres, Família, Cercador, Correu, El Temps, Diccionari, ...

iPlanet - Web iPlanet - e-commerce solutions. Aplicacions de comerç electrònic empaquetades i productes de software d'infraestructura: Servidors d'aplicacions, directoris, missatgeria, Web, seguretat i calendaris.

KPNQwest - Web KPNQwest, proveïdor paneuropeu líder en serveis avançats de transmissió de dades basades en Internet. Xarxa europea de fibra òptica pròpia d'alta capacitat.

Cibernauta - Web Cibernauta - La Web dels usuaris d'Internet. "Lo más Web", Ciperpistes, Programes, Escàner, Disc dur, Oci, Reportatges en línia, Cibernegocis, Cibergennius, Hackers, Tecnologia, Serveis, Especial, ... En castellà.

Tanga World - Cybercafè - Web del Tanga Interbar - Cerveseria de Castelldefels, el primer Cybercafè d'Espanya. Informació del local, Castelldefels, Links, Cybercafès d'Espanya, ... En castellà.

Guia de CiberCafès d'Espanya - Web d'una Guia de CiberCafès d'Espanya. Enllaç amb Cyber Cafès d'Europa. En castellà.

Cyber Cafès d'Europa - Web amb una Guia de Cyber Cafès d'Europa. Més de 1000 Cyber Cafès de més de 40 països. En anglès.

Cybercafes.com - Cycer Cafès al món - Web Cybercafes.com, amb una Guia de Cyber Cafès a tot el món. Cercador de Cyber Cafès per Ciutat i País. Accés per Continents i per Regions, Notícies, Oci: Cine, Música i Esports, ... En anglès.

Ganar.com - Web de Ganar.com, Negocis a la Xarxa, la Revista mensual sobre idees, negocis i persones que trionfen a la Xarxa.

MercadoLibre - Web de MercadoLibre, Subhastes per Internet. Principal, Categories, Galeria, Regals, Cercar, Inscripció, Vendre, Comunitat, ... Presència a diversos països, entre ells Espanya. En castellà i altres idiomes segons el País.

MundoFree - Web MundoFree.com, d'El Mundo. Accés d'alta velocitat a Internet, Allotjament de Webs i correu gratis, Informació, Servei usuaris, Links, ...

BuscaHost.com - Web de BuscaHost.com, cercador independent de proveïdors i plans d'hostatjament de Webs en espanyol. Cerca amb diverses seleccions personalitzables, Notícies, Seccions, Novetats, Hosting compartit, especialitzat i per país. En castellà.

Wideyes.es - Web de Wideyes.es, que realitza una política de selecció de personal per Internet que permet posar en contacte empreses i professionals amb talent a tot el món.

PeOpleCall - Web de PeOpleCall. "Converteix el teu PC en el telèfon més barat del món". Trucades telefòniques a través del PC. Apunta't gratis i aconsegueix el teu kit PeopleCall. En castellà.

WebmasterClicks.com - Web de WebmasterClicks.com - Eines i Recursos per a Webmasters. Notícies, Grups de Notícies, Gràfics: CliArt, Animació, ... Treball: Cercar feina, Associacions Professionals, ... Downloads: Música, Fonts, Shareware, Comptadors, ... Scripts, XML, Java, VRML, ActiveX, Promoció, Servidors, Free Email, ... En anglès.

100Free.com - Web 100Free.com - Free Web Hosting. Notícies, Serveis, Suport, F.A.Q., Membres, ... En anglès.

MyBookmarks - Web MyBookmarks. Accés als Bookmarks (Preferits o "Favoritos") online. Importar, Organitzar, Cercar, Exportar, ... de manera fàcil i ràpida. En anglès.

FortuneCity.es - Web de la Comunitat d'Internautes FortuneCity. 100MB d'espai Web gratis. Notícies de la comunitat, Explora: Art i Humanitats, Professionals i Negocis, Ordinadors i Internet, Entreteniment, Família i Llar, Xat, Esports, Viatges i Turisme, ..., Constueix, Interactua i Compra. En 11 idiomes. FortuneCity.com.

Revisado.com - Web Revisado.com - Portal de serveis lingüístics professionals. Serveis, Tarifes, Revisió d'una pàgina Web HTML (gratis), Revisió automàtica i manual de pàgines, Auditoria de qualitat lingüística (Ortogràfica i gramatical), ... En castellà.

AZ Submit.com - Web d'AZ Submit.com. Serveis gratuïts de Meta Tags, Posició de Webs (diferents Cercadors), Popularitat de Webs, "Submission" a Cercadors, Cercadors, Ordre, Afiliació, Seguretat, ... En anglès.

PaisVirtual.com - Web PaisVirtual.com, una Comunitat virtual que va néixer a Granada el 1998. Estructurada en Ciutats. Comunitat, Despatx, La Meva Web, Àrea Comercial, Top 20, Centre d'Oci, Cercador, Notícies, Fòrum, Xat, Agenda, "Mercadillo", Correu, ... En castellà.

TraduRapid - Web TraduRapid - Traduccions a Internet. Serveis Web i Fax, Pressupostos, Tecnologies, Comandes Web i Fax, Administracions, Consultes gratis via e-mail, ... En castellà.

Cambia Network - Web Cambia Network, Promoció de pàgines Web. Intercanvi de Banners, Llibres de Visites i Dominis gratis. En castellà.

El Espía - Web El Espía, una aplicació que permet tenir una idea molt aproximada de tota l'activitat que es realitza en un ordinador, des de l'activació del programa, de forma invisible per l'usuari. Característiques, Mòduls / Pantalles, Descàrregues, Distribuidors, ... En castellà.

Planetsec - Web de Planetsec, que ofereix connexió a Internet amb tarifa plana. Alta on-line, Comunicats de premsa, Serveis i FAQ. En castellà.

Freelance.com - Web de Freelance.com España - Xarxa online de professionals freelance. Últimes Notícies, Últimes Ofertes, Professionals freelance, Empreses, Enviar CV, Cerca de projectes, Borsa de Treball, ... En castellà.

CyberSubmarine - Web CyberSubmarine, que realitza investigacions online sobre pàgines Web i sobre les preferències dels ususaris d'Internet sobre elles. Quickscan, Panel, Crew, Contact, Donatius a ONG, ... En castellà i altres idiomes.

Guia Internet - Web Guia Internet, classificat per categories: Cibernovatos, Webmàsters, Programes (Top 10), Cercador, Xile, Desenvolupament, Adults, Linux, Programadors, ... Notícies, Serveis, Actualitat, Els més visitats, ... En castellà.

Comptadors i Estadístiques de Webs recomanats :
NedStat    -   Yaspe    -   Counted!.


25a Nit de les Telecomunicacions - Web de la 25a Nit de les Telecomunicacions, organitzada conjuntament per Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions (ACET) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Presentació, Programa, Espai, Premis La Nit, ... Barcelona, 17 de febrer del 2020. En català.

Mobile World Congress 2020 - Web del Mobile World Congress 2020. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, Mobile World Capital Barcelona, ... Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobtegat i Fira Montjuïc, Barcelona. No se celebra el 2020. En anglès.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Nevada, Estats Units, del 7 al 10 de gener del 2020. En anglès.

Euskal Encounter 27 - Web Euskal Encounter 27. Reunió d'usuaris aficionats i professionals de la informàtica, organitzada per la Fundació Euskaltel. Últimes Notícies, Informació general, Xarxa local, Conferències, Jocs, Software lliure, Concursos, Fòrums, Premsa, Edicions anteriors, ... BEC (Bilbao Exhibition Centre) Bizkaia, del 25 al 28 de juliol del 2019. En castellà, euskera i anglès.

CeBIT 2017 - Hannover - Web de CeBIT 2017, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Informació per a Visitants, Exhibidors, Notícies, Activitats, Serveis, Programa, Premsa, ... Hannover, del 20 al 24 de març del 2017. En alemany i anglès. CeBIT 2017 Hannover Fairs USA - En anglès.

BDigital Global Congress - Web de la 17a edició del BDigital Global Congress (abans Internet Global Congress), organitzat per la Fundació Barcelona Digital. El Congrés, Programa, Patrocinadors, Premis, Sopar, Inscripcions, Sala de premsa, Informació pràctica, Mapa web, Contactar, ... Barcelona, 10 i 11 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

SITI/@asLAN'2012 - Web del SITI/@asLAN'2012. Presentació, Expositors, Conferències, Inscripció, Accessos i serveis, Notícies, ... Feria de Madrid, del 27 al 29 de març del 2012. En castellà i anglès.

XV Campus Party 2011 - Web del XV Campus Party 2011. Concentració d'usuaris d'ordinadors en xarxa (més de 3.000 inscrits). Notícies, Qui som, Història, Galeria, Normes, Estatuts, Fòrum, Premsa, Patrocinadors, Àrees, ... València (Ciutat de les Arts i les Ciències), Horta, de l'11 al 17 de juliol del 2011. En castellà.

X JPL - Jornades de Programari Lliure - Web de les X JPL - Jornades de Programari Lliure. Notícies, Les Jornades, Programa, Inscripció, Com arribar-hi, Per estar informats, Contacte. Organització, ... Barcelona (UPC), 30 de juny i 1 de juliol del 2011. En català.

Fiberparty 2011 - Web de Fiberparty 2011. Notícies, Fiberparty, Registre, Activitats, Zones, Premsa, ... Poliesportiu Campus Nord de la UPC, Barcelona, del 25 al 27 de març del 2011. En català i castellà.

8a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya 2009 - Web de 8a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya 2009. Presentació, Pograma, Llista d'inscrits, Premis Excel·lència, ... Barcelona (CosmoCaixa), 29 de setembre del 2009. En català i castellà

SIMO 2007 - Madrid - Web de la 47a edició del SIMO 2007 - Madrid - Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Comunicacions. Informació General, Informació Visitants, Informació Expositors, Relació d'Expositors, Jornades, Serveis Internet, Activitats, Pre-registre, Punt de trobada, ... Madrid, del 6 a l'11 de novembre del 2007, Feria de Madrid. En castellà i anglès.

BCNParty'111 2007 - Web del BCNParty'111 2007. Informació: Com arribar-hi, Allotjament, Programa i Regles Generals, Competicions, Second Stage, Inscripcions, Premsa, ... Barcelona, Casinet d'Hostafrancs, del 12, 13 i 14 d'octubre del 2007. En català, castellà i anglès.

Ebre Lan Party - Amposta - Web de l'Ebre Lan Party - Amposta. Inscripció, Activitats, Fòrum, Informació, Contacte, ... Amposta, Montsià, del 29 i 30 de setembre del 2007. En català.

àtic 2a - IV Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de les Terres de l'Ebre - Web d'àtic 2a i el futur de la TV - IV Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de les Terres de l'Ebre. Presentació, Què és Àtic 2a?, Programa, Ponents, Lloc de realització, Material audiovisual, Inscripció, ... Amposta, 8 i 9 de setembre del 2007. En català.

FesInternet - La Festa d'Internet 2007 - Web FesInternet - La Festa d'Internet 2007. A la web del FesInternet 2007 hi podeu trobar tota la informació: Activitats d'avui, Cerca al calendari d'activitats, Entitats col·laboradores, Glossari, Vídeos, Material de difusió, ... La Festa no té una seu oficial, sinó que se celebren activitats arreu del territori català, tant presencialment com en el ciberespai, a partir del 17 de maig del 2007. En català.

Dia de l'Emprenedor - Web de BarcelonaNetActiva sobre el Dia de l'Emprenedor. Presentació, Jornades, Nit dels Emprenedors, Premis, Face to face, Inscripció, ... Barcelona, Palau de Congressos de Catalunya, 14 i 15 de març del 2007. En català i castellà

III Congrés Online de l'Observatori per a la CiberSocietat - Web del III Congrés Online de l'Observatori per a la CiberSocietat - Coneixement Obert. Societat Lliure. Informació, Plenàries, Grups de Treball, Comunicacions, Participació, Crèdits, ... Del 20 de novembre al 3 de desembre del 2006. En català, castellà, gallec, portuguès i anglès.

Hackiluro - Hackmeeting 2006 - Web del Hackiluro, trobada de 'hackers' a Mataró. Informació del Hackmeeting 2006, Hackmeetings realitzats, Coordinació, Enllaços, Wiki, ... Mataró, CSOA La Fibra, del 13 al 15 d'octubre del 2006. En català i castellà.

CVT 2006 - Connectada Vall del Terri - Web de la CVT 2006 - Connectada Vall del Terri. Notícies, Informació, Inscripció, Inscrits, Competicions, Horaris, Fotos, Fòrum, Contacte, ... Pavelló de Cornellà del Terri, Gironès, del 10 al 13 d'agost del 2006. En català.

puntCAT .CAT - Campanya per un domini .cat - Web .CAT - Campanya per un domini .cat, per reclamar un domini que aculli tota la comunitat internauta catalana. Per què volem un .cat?, Com pots ajudar, Què són els dominis?, Qui som?, Adhesions de particulars, entitats i empreses, Llistat de comentaris destacats, Llistat d'empreses i entitats adherides, Ajuda'ns a promocionar-nos, ... En català, anglès i castellà.

Global IPv6 Summit - Barcelona 2005 - Web del Global IPv6 Summit - Barcelona 2005. Agenda, Inscripció, Localització, Premsa, Organització, Documents, Edicions anteriors, Enllaços, Contacte, ... Barcelona (dins del Internet Global Congress), del 6 al 10 de juny del 2005. En castellà i anglès.

Mundo Internet 2005 - X Congrés Nacional d'Internet, Telecomunicacions i Societat de la Informació - AUI - Web de Mundo Internet 2005 - X Congreso Nacional de Internet, Telecomunicaciones y Sociedat de la Información, organitzat per l'Associació d'Usuaris d'Internet (AIU). Patrocinadors, Assistents, Expositors, Informació Expositor, Conferències, Premsa, Premis, Plànol Exposició, Invitació exposició, Comitès, ... Madrid, Palacio de Congresos, del 13 al 15 d'abril del 2005. En castellà.

Premis anuals de l'AUI - Web dels Premis anuals de l'AUI - Associació d'Usuaris d'Internet. Empresa, Web, Periodista, Pàgines Oci, Pàgines Personals i Premi especial, Històric cronològic, Fotos, Dates, Última edició, Material gràfic, ... El lliurament de premis tindrà lloc el 13 d'abril del 2005, al Palacio de Congresos de Madrid, a l'acte inaugural de Mundo Internet 2005. En castellà.

Premi Cambrescat - Web de la 8ª edició del Premi Cambrescat Internacional, que la Cambra de Comerç de Barcelona convoca anualment des de l'any 1997. Business to Business (B2B) i Business to Consumer (B2C), millor iniciativa empresarial i millor trajectòria professional. Presentació, Bases, Nominats, Votacions, Internet Global Congress, ... L'acte de concessió dels premis es farà en el transcurs del Internet Global Congress 2004, del 10 al 14 de maig del 2004. En català, castellà i anglès.

iParty 6 - Aditel - Software Lliure - Web iParty 6, party informàtica dedicada exclussivament al Programari Lliure (Linux), organitzada per l'Associació informàtica Aditel de Castelló. Informació, Notícies, Assistència, Conferències, Activitats, Concursos, ... Castelló, Universitat Jaume I, del 15 al 18 d'abril d'abril del 2004. En castellà.

Setmana de les Noves Tecnologies i de la Societat de la Informació, Castelldefels 2004 - Web de la Setmana de les Noves Tecnologies i de la Societat de la Informació, Castelldefels 2004. Programa PDF, Veure plànol de la ciutat, Inscripcions, Nota de premsa, Jornades especialitzades al llarg de la Setmana, ... Castelldefels, del 15 al 19 de març del 2004. En català i castellà.

V Congrés Nacional de Periodisme Digital - Web del V Congreso Nacional de Periodismo Digital. Notícies, Programa, Ponències, Inscripcions, Reserva Hotels, Ubicació, Edicions anteriors, Contacte, ... Hosca (Huesca), 15 i 16 de gener del 2004. En castellà.

La Gran Quedada 2003 - Valladolid - Web de La Gran Quedada 2003 de Valladolid. Pre-registre, Programa, Localització, Xat, Activitats, Concurs, Partydance, ... Valladolid, 5 i 6 de setembre del 2003. En castellà.

Festa SBG Party - Web de la Festa SBG Party. Presentació, Instal·lacions, Activitats, Organitzadors, ... Sant Bartomeu del Grau, Osona, 5 i 6 de juliol del 2003. En català.

Fòrum Business Intelligence - BI 2003 - Web del Fòrum Business Intelligence BI 2003. Conferències, Àrea Expo, Patrocinadors, Partners, Premsa, Premis BI, Contacte, Inscripció BI2003, ... Madrid, Centre de Convencions Hotel Meliá, Avenida de América, 4 i 5 de juny del 2003. En castellà.

Festival Internacional OFFF 2003 - Barcelona - Web de l'OFFF - Festival Internacional OFFF 2003 - Barcelona - 3er Online Flash Film Festival. News, Info, On, Programa, BD4D, Entrades, Partners, Contacte, ... Barcelona, Mercat de les Flors, 1, 2 i 3 de maig del 2003. En castellà i anglès.

Concurs d'Informàtica Ciutat de Lleida - Web del Concurs d'Informàtica Ciutat de Lleida. Premis, Característiques tècniques, Terminis, Jurat i veredicte, Dotació dels premis, Difusió dels treballs, Premis anteriors edicions, Relació de guanyadors, ... Lliurament de premis, Lleida, 8 d'abril del 2003. En català.

Saló E-Tech - Girona - Web del Saló E-Tech - Saló de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona. Presentació, Informació, El Saló, Activitats, Premis E-Tech, Notícies, Butlletí, Correu, ... Girona, Palau de Fires, dies 3, 4 i 5 d'abril del 2003. En català.

PortalPoint - Saló Internacional d'Internet i Comerç Electrònic - Web PortalPoint - Saló Internacional d'Internet i Comerç Electrònic. Informació, Saló, Expositors, Edició 2002, Sala de Premsa, Novetats, Visitants, Tertúlies, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1 (Palau 5), del 18 al 21 de març del 2003. En català, castellà i anglès.

III Jornada en.red.ando - Web de la III Jornada en.red.ando - Tecnologia de la Informació de próxima generació. La Web Intel·ligent, Organitza la Revista en.red.ando. Barcelona, 31 de gener del 2003. En castellà.

Expo Internet 2002 - Web d'Expo Internet 2002 de l'AUI - Associació d'Usuaris d'Internet. VI edició d'aquest Saló sobre Internet, Linux, Telefonia i Aplicacions Mòbils, Tecnologies sense fils (Wireless), Intranet i Comerç Elecrònic. Assistents, Conferències, Premsa, Concurs diseny, Expositors, Invitació gratuïta, Patrocinadors, Plànol, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 2 al 5 d'octubre del 2002. En castellà.

Jornades e-Business - Web de les Jornades e-Business, organitzades per la Cambra de Comerç de Barcelona, des del mes de gener fins el juny del 2002. Objectius i Estructura de les Sessions (gratuïtes), Què són les sessions?, Calendari de Sessions e-business, Sessions anteriors i Resums. Solucions Internet: Connexió, Protegir la Marca, Disseny de Webs, e-Commerce, Cursos i Jornades, Premi Cambrescat i Línia Oberta. En català.

Jornades Euroecom 2Bdigital - Web de les Jornades Jornades Euroecom 2Bdigital de comerç electrònic - Els mercats digitals com a eina de competivitat empresarial. Programa de les Jornades, Propostes, Organització, Col·laboradors, Jornades anteriors, ... Barcelona, Hotel Barceló Sants, 12 de juny del 2002. En català.

DLM Forum 2002 - Web DLM Forum 2002. Presentació, Propòsit i objectius, Programa, Exposició, Inscripcions, Call for papers, Contacte, Premsa, Informacions d'interès, Comitès, Organització, ... Barcelona, Palau de Congressos de Catalunya, dies 7 i 8 de maig del 2002. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

SONIMAG - Web de SONIMAG - Saló de l'Electrònica i Continguts. Setmana Digital de BCN. Imatge, So, Fotografia, DVD, Càmeres digitals, Televisió digital, Telefonia mòbil, Videojocs, Informació, Expositors, Visitants, Accessos, Activitats, Novetats, Àrea d'Internet, Destaquem, Cronimag, Notícies, Inscripció, Planificació, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, del 7 al 12 de maig del 2002. En català, castellà i anglès. SUSPÈS EL SONIMAG 2002.

Entr@ - Web Entr@ en un món on els límits els poses tu. Campanya de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Universitats, Recerca i Societat de la Informació i el Departament d'Ensenyament, vol fomentar l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació amb una campanya que faciliti l'adquisició de l'equipament informàtic i la connexió a Internet en condicions avantatjoses. Aquesta acció està coordinada per la Secretaria per a la Societat de la Informació. La campanya s'inicia el 8 de setembre i finalitza el 10 de desembre de 2001. A qui va adreçada, Què t'oferim, Com ho pots aconseguir?, Ofertes, Concurs, Enquesta, Anunci TV, Fons de pantalla, ... En català.

XIX Jornades JIAL - Web de les XIX Jornades JIAL - L'Administració Local a l'Era del Coneixement. Presentació, Inscripcions, Programa, Localització, Transports i Allotjament, Rutes Turístiques, Telecities i Turisme i Tecnologia. Barcelona, World Trade Center, del 7 al 9 de novembre del 2001. En castellà.

Plug'n'Politix - Web Plug'n'Politix, un moviment en favor de la llibertat i l'ús gratuït d'Internet, que celebra un Congrés a Zuric (Suïssa) els dies 5, 6 i 7 d'octubre del 2001. Què volem, Programa, Projectes Participants i Com Arribar-hi. En anglès.


Partys d'Internet :

Euskal Encounter - BEC Barakaldo, Euskadi, del 25 al 28-7-2019
Campus Party - València, L'Horta, de l'11 al 17-7-11
FiberParty - Barcelona, Poliesportiu Campus Nord de la UPC, Barcelonès, del 25 al 27-3-11
BCNParty'111 - Barcelona, Barcelonès, del 13 al 15-11-07
Ebre Lan Party - Amposta, Montsià, del 29 i 30-9-07
Pirineus Party - La Seu d'Urgell, Alt Urgell, del 16 al 20-8-06
Connectada Vall de Terri - Vall de Terri, Gironès, del 10 al 13-8-06
Pescallunes Lan Party - Torelló, Osona, 22 i 23-7-06
Hortanet Lan Party - Meliana, Horta, 21 i 22-7-06
Ciberia Lan Party - CLP - Sogorb, Alt Palància, del 14 al 16--7-06
Balearikus Party - Palma, Mallorca, del 28-10 al 1-11-05
Reus Lan Party - Reus, Baix Camp, del 18 al 20-3-2005
Paranoika Lan Party - L'Escala, Alt Empordà, del 9 al 12-9-04
Lloret de Mar en Xarxa - ZonaLan - Lloret de Mar, Selva, del 17 al 19-9-04
Menorca Lan-Party - Mahó, Menorca, del 21 al 23-5-04
Aditel iParty - Castelló (Universitat Jaume I), Plana Alta, del 15 al 18-4-04
4Trobada Internautes d'Amposta - Amposta, Montsià, 26-9 i 3-10-03 (2 divendres)
La Gran Quedada - Valladolid, Castilla y León, 5 i 6-9-03
Festa SBG Party - Sant Bartomeu del Grau, Osona, 5 i 6-7-03


Xarxes Ciutadanes :

BCNet - Barcelona Xarxa Ciutadana - Web de BCNet - Barcelona Xarxa Ciutadana. BCNet és la Xarxa Ciutadana de la Ciutat de Barcelona. Xarxes Ciutadanes - Internet al servei de les persones. Notícies, BCN en Xarxa (RavalNet, Nou Barris Net i Xarxa3 de Sants-Montjuïc i GràciaNet, Xarxes: Links de Xarxes Ciutadanes de tot el món, Articles, Agenda, Mapa Web, Fòrums, Tutorial, Col·labora, Formació, Associacions, Conferències, Organitzacions i Correu. En català, castellà i anglès.

Tinet - La Xarxa Ciutadana de les Comarques de Tarragona - Web Tinet - La Xarxa Ciutadana de les Comarques de Tarragona. Guia Ciutadana, Tinet digital, Notícies, Actualitat, Connexió, Clients, Serveis, Seccions, Espai Tinet, El Temps, Ensenyament, Cultura, Convocatòries, Enllaços, Listes de Discussió, Cercador, Usuaris, Ciència i Tecnologia, Programari, Participa: Enquesta, Discussió, ... En català.

Cornellà NET - La Xaxa Ciutadana de Cornellà - Web de Cornellà NET - La Xaxa Ciutadana de Cornellà. Ciutadans en xarxa, Administracions, Educació, Salut, Pensament, Urgències, Economia i Treball, Oci, Situa't a Cornellà, Mapa de la Web, Informació sobre CornellàNET, ... En català.

VallèsNet - Xarxa Ciutadana del Vallès Oriental - Web de VallèsNet - Xarxa Ciutadana del Vallès Oriental. Espais: El Vallès, Parlem-ne, VallesNautes i Educació, VallesNet: Què és?, Connecta't i fes Xarxa!, Serveis, Gestió de llistes i Secretaria, Links, ... En català.

InfoMataró - La Xarxa Ciutadana de Mataró - Web InfoMataró - La Xarxa Ciutadana de Mataró. Punt d'Informació, Notícies de la Xarxa Ciutadana de Mataró, Informació, Registre, Serveis, Web de la nova Ciutat, ... En català.

Badaweb - Badalona, Salta Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs - Web Badaweb - Guia i Cercador de Badalona, Salta Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Serveis, Notícies, Habitatge, Fòrums de debat, Mapa de la ciutat, Motor, Classificats, Xat, El Temps, ... En català i castellà.

La Sèquia - Xarxa Ciutadana de Manresa - Web La Sèquia - Xarxa Ciutadana de Manresa. Punts Públics, Internet, Biblioteques veïnals, Busca Carrers, Associacions, Notícies, Projectes, Borsa d'intercanvi, Galeria d'Actes, Links d'Interès, ... En català.

Xarxa Ciutadana de La Bisbal d'Empordà - Web de la Xarxa Ciutadana de La Bisbal d'Empordà. Cerca, Drecera per: Ajuntament, ... Qui som?, On som?, Què fem?: Notícies, Història i Societat, Fòrum, Webcam, Novetats, Adreces d'interès: Organismes oficials, Grups i Associacions, Publicacions OnLine, Webs personals i altres, Recomanem, ... En català.

Districte de Sants - Montjuïc - Web del Districte de Sants - Montjuïc de Barcelona. Informació, Consell del Districte, El territori i els barris, Dades estadístiques, Participa, Entitats i Equipaments, Empreses del Districte, Agenda d'Activitats, Obres en marxa, ...

Xarxa3 - Xarxa Ciutadana de Sants - Montjuïc - Web de Xarxa3 - Xarxa Ciutadana de Sants - Montjuïc, amb molta informació sobre els seus barris. Presentació, Guia d'Entitats, Llistat d'Empreses, Informació Municipal, Guia d'Equipaments, Informació del Districte, Notícies, Festes i Actes Culturals, Xarxes ciutadanes, Fòrums, Agenda, Jocs i Partides, Webs d'Interés, Estadístiques, Història, Àrea de Fitxers, El Punt, ... En català, castellà, i anglès.

Raval Net - Web de Raval Net, la Xarxa Ciutadana del Barri del Raval de Barcelona. Presentació, El Barri, Associacions, El Correu, Educació, Esport, Radialnet - La Ràdio Comunitària del Raval, Notícies, Projectes, Xat, Servei Laboral, ... En català.

Nou Barris Net - Web de Nou Barris Net, la Xarxa Ciutadana al Districte de Nou Barris de Barcelona. En català, castellà i anglès.

GràciaNET - Xarxa Ciutadana de la Vila de Gràcia - Web de GràciaNET, la Xarxa Ciutadana de la Vila de Gràcia de Barcelona. GràciaNET, La Vila, Enllaços, Un Passeig, Llibre de visites i Fòrum. En català. Festa Major de Gràcia.

Secretariat d'Entitat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta - Web del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. XarxaBCN - El món de les Xarxes Ciutadanes: Què són les Xarxes Ciutadanes?, Directori de Xarxes Ciutadanes, Xarxes Ciutadanes a Catalunya, Societat Civil i Noves Tecnologies i Articles. Les Entitats, Els Serveis a les Associacions, L'Agenda de l'any, Les Cotxeres de Sants, El Casinet d'Hostafrancs, El Polisportiu Municipal de l'Espanya Industrial, Sala de Lectura Miquel Martí i Pol, ... En català, castellà i anglès.

Casc Antic Net - Web Casc Antic Net - Portal del barri del Casc Antic de Barcelona. Presentació del Portal, Cercar, Mapa de la Web, Pla Integral del Casc Antic, Agenda d'Activitats, Notícies, Projectes en marxa, Assessorament legal, Racó dels Artistes, Història i Actualitat, Postals del Barri, Els Veins/es opinen, Federació de Comerç del Casc Antic, Ofertes Laborals, Campanya dels Colors, Adreces útils del Casc Antic, Xarxa Comunitària, Cultura i Lleure, Infància, Social, Promoció Econòmica, Urbanisme, Joves, ... En català.

eVERN - Coordinadora d'Entitats de la Verneda de Sant Martí - Web de la versió digital d'eVERN - Coordinadora d'Entitats de la Verneda de Sant Martí. No t'ho perdis (Actualitat), Entitats i Grups, Activitats, Objectius, Qui som, El Barri, Coordinació, Projectes, El Somni, Nou Fòrum, ... En català.

Espai Jove Boca Nord - Web de l'Espai Jove Boca Nord - Un espai per a la participació del Districte Horta Guinardó de Barcelona. Novetats, Canaldrop, Ràdio, Strip Art, Música i Concerts, Participació Entitats i Links, Assessorament acadèmic, Orientació laboral, Cafè Internet, Exposicions, Tallers i experiències, Escalada, Bucs d'assaig, Agenda 21 - Sostenibilitat ecològica, ... En català.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal