ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

O.N.G. / Organitzacions No Governamentals / Associacions / Moviments
Col·lectius / Temes Socials i Cívics
/ Cercadors i Directoris d'ONG :

La Marató de TV3 2019, dedicada a les malalties minoritàries - Web de Televisió de Catalunya amb informació de la Marató de TV3 2019, dedicada a les malalties minoritàries. La Marató 2019, Participa, La Fundació, Recerca, Totes les Maratons, Contacta, ... La Marató de TV3 2019, diumenge, 15 de desembre del 2019. En català, castellà i anglès.

WICCAC WICCAC - Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics - Web de WICCAC - Agrupació de Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics, fundada el febrer del 2001, de la qual és membre Kontrol Web. Què és WICCAC, Notícies, Baròmetre de l'ús del català a Internet, ... En català.

NO a la guerra! - Enllaços de les mobilitzacions i activitats

NO a la Guerra! NO a la Guerra! - Web de la Fundació per la Pau amb informació sobre el conflicte a l'Iraq. Plataforma Aturem la Guerra, Informació de les mobilitzacions, actes i activitats contra la guerra arreu de Catalunya, Enllaços, Informació bàsica, Què pots fer?, Cròniques, Educació, Manifestos, Entitats adherides, Iniciatives, Adhesions, Manifestos, Col·labora, ... En català.
Més informació:
Campament - Acampada contra la guerra
IMC - Barcelona Indymedia Center - Liberinfo.net - Agència de notícies - Boicot preventiu - Diari de la Pau. En català.
No a la guerra - Plataforma "Cultura contra la guerra" - Paremos la guerra!! (Nodo 50). En castellà.
Comitè Internacional de la Creu Roja. En anglès, francès, castellà i portuguès. Pàgines en àrab.
United for Peace & Justice - International ANSWER. En anglès.

¡Ante la guerra, actúa! - Davant la guerra, actua! - Web ¡Ante la guerra, actúa! creada per ONG d'un gran pes específic a Espanya: Amnistía Internacional - (Amnistia Internacional - Catalunya) , Greenpeace i Intermón Oxfam. Informa't, Notícies, Uneix-te a les ONG i escriu al President Aznar, ... En castellà.

Armes Sota Control - Web Armes Sota Control - Armas Bajo Control, que demana un Tractat Internacional sobre el comerç d'armes. Premsa, Actua, Temes, Testimonis, Material, Últimes Notícies, Actua ja! (adhereix-t'hi) ... En castellà, anglès, francès i àrab.

Plataforma Nunca Máis - Web de la Plataforma Nunca Máis, amb un recull de notícies i activitats per lluitar contra el desastre ecològic provocat pel Prestige i la ineficàcia de les administracions. En gallec.

Plataforma Mai Més - Nunca Máis de Catalunya - Web de la Plataforma Mai Més - Nunca Máis de Catalunya. Notícies, Calendari d'Activitats, Voluntariat, Cultura, Manifest, Signatures, Links, ... En català.

Petició d'un Referèndum d'autodeterminació per al poble Saharaui - Web de PetitionOnline.com amb la Petició d'un Referèndum d'autodeterminació per al poble Saharaui. Document de petició dirigit al Secretari General de les Nacions Unides Kofi Annan, Recollida de signatures d'adhesió a la petició, Veure signatures recollides, Enviar a un amic, ... En castellà.

Por los chicos - Ajuda als nens de l'Argentina - Web Por los chicos - Campanya d'ajuda als nens (chicos) de l'Argentina. Click solidari, Qui som?, Pobresa a l'Argentina, Total donacions, FAQ, Sigui sponsor, Què més puc fer?, Contacti, ... En castellà i anglès.

Amnistia per Nigèria - Web de la Campanya "Amnistía por Nigeria" d'Amnistia Internacional. Després que Safiya Hussaini hagi sigut declarada innocent, ara la lluita continua per salvar de la condemna a mort per lapidació a Amina Lawal. Recollida de signatures i Informació de la Campanya. En castellà.

Carta de la Terra - Pàgina Web sobre La Carta de la Terra i el Comitè Català per a la Carta de la Terra. Presentació, Actualitat, Text de la Carta, la seva història i context, les perspectives que obre, Adhesions i Formulari d'adhesió. En català.

ANUE - Associació per a les Nacions Unides a Espanya - Web de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE), ONG fundada l'any 1963 a Barcelona. Novetats, Dies Internacionals de Nacions Unides, Declaració Universal dels Drets Humans (en català), Qui som?, Publicacions, Activitats, Premis per la Pau, Delegacions, Revista, Organismes Internacionals de NU (OIT, FAO, UNESCO, PNUD, ...) i Biblioteca (Centre de Documentació). L'ANUE té com a objectius la promoció, difusió i defensa dels principis i propòsits continguts a la Carta fundacional de les Nacions Unides, principalment els drets humans i la pau. En català i castellà.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans - Web de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans. Inclou informació sobre la institució, programes, tractats, calendari de reunions, efemèrides, etc. i accés per temes als documents sobre els drets humans i estats que els han ratificat, amb el text complet.

Unicef - Web d'aquest organisme internacional (Fons de les Nacions Unides per la Infància) dedicat a la protecció dels drets dels infants i a la seva promoció. Treballa per pal.liar el sofriment dels nens mitjançant serveis basats en la comunitat, sectors com l'atenció de la salut, l'educació bàsica, i l'accés a l'aigua potable i el sanejament.

Unicef España - Web d'UNICEF Espanya - Comité Español del UNICEF. Organització, Drets dels Infants, Notícies, Educació, Cooperació, Comitès Regionals, Publicacions, Donatius, ... En castellà. Unicef España (1).

Enrédate - Unicef - Web Enrédate, creada per la Unicef, el Fons de les Nacions Unides per a la Infància. Campanyes solidàries, Drets en acció, Ecomoguda, Mobilitza't, Calendari, Amb lupa, La Rotativa, En Línia, En Obert, Per a Enredats i Diguen's. En català, castellà, gallec i euskera.

2002 - Any Internacional de les Muntanyes - Web de 2002 - Any Internacional de les Muntanyes, designat per l'Assemblea General de les Nacions Unides. Informació i Resolucions de les Nacions Unides, Activitats, Documents de la FAO, Notícies, Recursos, Calendari, Enllaços, Postals, ... En castellà, anglès i francès.

2001 - Any Internacional dels Voluntaris - AIV - Web de 2001 - Any Internacional dels Voluntaris (AIV), designat per l'Assemblea General de les Nacions Unides. Informació i Resolucions de les Nacions Unides sobre l'AIV. En anglès, francès, castellà, àrab i japonès.

ICJ (CIJ) - Web de la Cort Internacional de Justícia (La Haya). En anglès i francès.
ICTY - (TPIY) - Web delTribunal Penal Internacional per a l'ex Yugoslàvia (La Haya). En anglès i francès.
ICTR - (TPIR) - Web del Tribunal Penal Internacional per a Rwanda (La Haya). En anglès i francès.

Coalició d'ONGs per una Cort Penal Internacional - Web d'una Coalició d'ONGs per una Cort Penal Internacional - International Criminal Court (ICC), amb tota la informació sobre la seva història, cronologia i situació actual. El Tribunal Penal Internacional (TPI) haurà de ser un Tribunal permanent per jutjar persones acusades de genocidi, crims de guerra i crims contra la humanitat. El TPI estarà formalment establert quan seixanta estats hagin ratificat l'Estatut de Roma del TPI. En castellà, anglès i francès.

Associación España con ACNUR - Web de l'Associació Espanya con ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats). Última hora, Actualitat, Activitats, Sumari, Projectes, Campanyes, Educació en valors, Refugiats famosos, Col·labora, Empreses, Botiga virtual, ... En castellà i anglès. ACNUR - Ginebra.

Síndic de Greuges de Catalunya - Web del Síndic de Greuges de Catalunya. El Síndic, Consultes i queixes, Informes i documents, Notícies, Activitats, Contactar, ... En català, castellà i anglès.

El Defensor del Pueblo Español - Web del Defensor del Pueblo Español. Queixes per Internet, Atenció al ciutadà, Tot sobre el Defensor, Informes i documents, Fòrum, Enllaços, Mapa Web, La teva opinió, ... En castellà.

Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana - El Justicia de Aragón.

FSM - Fòrum Social Mundial - Porto Alegre 2005 - Web oficial del FSM - Fòrum Social Mundial de Porto Alegre 2005 (Brasil). Informació, Què és?, Qui l'organitza?, Carta de principis, Notícies, Programació FSM 2005, Com participar?, Comitès de mobilització, Agenda, Dubtes més freqüents, Contacte, Links, Mapa de la Web, Cerca, ... Govern de l'Estat de Rio Grande do Sul, Prefectura de Porto Alegre, ... Porto Alegre, Rio Grande do Sul (Brasil), del 26 al 31 de gener del 2005. En portuguès, anglès, francès i castellà.

Fòrum Social Mundial 2004 - L'Índia - Web Fòrum Social Mundial 2004 - L'Índia - "Un altre Món és Possible". Últimes Notícies, Informació, Allotjament, Viatges, Sala de Premsa, Links relacionats, FAQ's, Arxius, Notícies, Calendari, Programa, ... Bombai, L'Índia, del 16 al 21 de gener del 2004. En anglès.

FSB - Fòrum Social de Barcelona - Web del FSB - Fòrum Social de Barcelona. Qui som?, Manifest fundacional, I Jornades FSB, Manifest cimera UE, Documents, Promotors, Agenda, E-mail, Enllaços, ... En català.

FSE - ESF - Fòrum Social Europeu - Web del FSE - ESF - Fòrum Social Europeu - Una Altra Europa és possible. FSE?, Inscripció, Allotjament, Programa, Informacions i contacte, Reunions preparatòries, Premsa, Transports, ... Londres, del 15 al 17 d'octubre del 2004. En anglès, alemany, castellà, francès i italià.

Barcelona Indymedia.org - Web de Barcelona Indymedia.org - imc: Barcelona independent media center. Notícies, Actualitat, Pau, Dona, Antiglobalització, Cultures, Moviments Alternatius, Cercar, Altres imc's de tot el món, ... En català, castellà i anglès.

sindominio.net - Web de sindominio.net. Projecte, Col·lectius, IndyACP, ACS, GUGS, FORUNED, IRC, Llistes de correu públiques, Enllaços, Novetats, ... En molts idiomes, entre ells el català i el castellà.

ATTAC - Web d'ATTAC - Associació per una Taxa a les Transaccions financeres especulatives per l'ajuda als Ciutadans. Arxius, Llocs a Internet a 31 països, entre ells Espanya, Informació, Cerca, Flash Internacional sobre els moviments antiglobalització a tot el món. En anglès, francès, alemany, castellà i italià.

ATTAC - Catalunya - Web d'ATTAC - Catalunya, amb Informació de les seves Activitats i Campanyes: El Gra de Sorra, Campanya O.M.C., Campanyes anteriors, Llistes de Correu, Porto Alegre, El ATTACante, Campanya Unió Europea, ENRON, Altres seccions de la Web, Fòrum Social de Salamanca, Més sobre ATTAC - Catalunya, ... En castellà.

Liberinfo.net - Web de Liberinfo.net - Agència de notícies dels moviments socials. Benvinguda, Últimes notícies, Portada, Com publicar, Territoris, Transparència, Temes, ... En català, castellà i anglès.

Okupem les ones! - Assemblea per la Comunicació Social - Web de l'Assemblea per la Comunicació Social. Campanya Okupem les ones! per una tele i una ràdio dels moviments socials. Projecte, Campanya, Actes, Activitats, Aportacions, Recull de premsa, Informació i contacte, Col·lectius adherits, Documentació, Enllaços, Espai Audiovisual, Notícies, ... En català.

Secretaria Internacional dels Moviments Socials - Web de la Secretaria Internacional dels Moviments Socials. Convocatòria de Porto Alegre/FSM. Qui som, Agenda, Reunions, Carta dels Moviments, Declaracions de Porto Alegre, Capítol Sindical, Textos i Artícles, Textos de debat, ... En castellà.

L'Ateneu.org - Web L'Ateneu.org. Menú principal: Portada, Presentació, Ideari, Editorial i Contactem, Casals i Ateneus, La taula, Campanyes, Can Felip. Festa i lluita!, ... En català.

Campanyes.org - Web de Campanyes.org, Eina-servidor a través del qual crear i gestionar campanyes de recollida de signatures i/o enviaments de correu electrònic a través de la Xarxa. Contacta, Mostra Campanyes, Afegeix Campanya, Recomana, Posa la teva campanya a la teva web, PmF - Preguntes més Freqüents, Novetats, Cercador de Campanyes, ... En català.

Plataforma Veïnal BCN contra l'especulació - Web Plataforma Veïnal BCN contra l'especulació. Notícies, Contacta, Objectius, Apuntat a la mani, Actualitat, Actuacions i reivindicacions sobre diferents temes, ... En català.

Xarxanet.org - Web de Xarxanet.org, un portal d'accés al món associatiu i de voluntariat de Catalunya. Àrees, Serveis, Recursos a l'abast, Treball en xarxa, Publicacions, Captació de recursos, Cercador d'entitats, Registre d'entitats, Àrea d'usuaris, Premsa, Agenda, Formació, Fòrums, Cercar, ... En català.

Pangea - Catàleg d'ONG - Web de Pangea - Comunicació per a la Cooperació, un bon servidor amb un gran catàleg d'ONG. Ipanex i l'APC, Grups de notícies, Agendes, Campanyes i activitats, Revista electrònica, Àrees temàtiques, Novetats, ... Organitzacions de Pangea.

Base de Dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol - Web de Pangea amb una gran base de dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol. Un gran cercador d'ONG espanyoles.

Links de Webs de les ONG i Organitzacions presents a Pangea - Web amb els Links de totes les ONG i Organitzacions presents al servidor Pangea - Comunicació per a la Cooperació.

Directori d'ONG de Servicom - Web del Servidor d'Internet Servicom amb un bon directori d'Organitzacions No Governamentals, ordenat alfabèticament i de fàcil accés.

Directori d'ONG de redestb - Pàgina Web del Servidor d'Internet redestb amb un gran directori de Links d'Organitzacions No Governamentals, ordenat alfabèticament.

Greenpeace.es - Web espanyola de l'ONG ecologista Greenpeace. Denùncies de violacions mediambientals a tot el món. Informació, Notícies, Campanyes a tot el món, Accions, Links, ... Greenpeace Internacional -  Greenpeace.org.

Amnistia Internacional - A.I. - Web d'Amnistia Internacional, Organització d'àmbit mundial en defensa els drets humans. Informació de l'organització, campanyes, accions, congressos, seminaris, educació en drets humans, etc. Amnistia Internacional - A.I. Secció Espanyola - Amnistia Internacional - Catalunya -
Amnistia Internacional - València - Amnistia Internacional - Illes Balears
.

EDAI - Editorial d'Amnistia Internacional - Web d'EDAI - Editorial d'Amnistia Internacional. Actua, Publicacions, Revista, Centre de Documentació, Última hora, Enllaços, Campanyes, ... En castellà.

HRW - Human Rights Watch - Web d'Human Rights Watch, ONG que treballa pels Drets Humans al Món. Aconteixements recents, Informe Anual Sobre la Situació dels Drets Humans al Món, Projectes, Altres Informacions, ... En castellà, anglès, francès, xinès, portuguès, rus i àrab. The Human Rights Watch International Film Festival - Web del Festival Internacional de Cinema sobre Drets Humans de The Human Rights Watch que se celebra a Boston i San Francisco - HRW / FF.

WHRnet - Womens Human Rights net - Web d'WHRnet - Womens Human Right net, un lloc des d'on es defensen els drets de les Dones de tot el món. Membres, Foros, Recursos, Events, Llengües, Recerca, WHR Temes, Defensa / Estratègies, ONU / Sistemes Regionals, Formació i Desenvolupament, Notícies i Accions d'Alerta i Beijing +5. Reuneix 23 ONG. En castellà, anglès i francès.

SOS RACISME - Catalunya - Web de SOS RACISME - Catalunya, ONG especialitzada en la denúncia del racisme, la xenofóbia i la intolerància. L'Associació, Iniciatives i Campanyes, Documents a debat, Oficina d'Informació i Denúncies, Àrea Pedagògica, Centre de documentació, La Festa de la Diversitat, Informe sobre el racisme a l'Estat espanyol, Activitats i Grups S.O.S. a l'Estat. En català. Festa de la Diversitat de SOS Racisme - Catalunya.

11ª Festa de la Diversitat 2003 de SOS Racisme - Catalunya - Web de la 11ª Festa de la Diversitat de SOS Racisme - Catalunya. Contra el racisme: actua. Presentació, Associacions, Concerts, Debats, Infantils, Programa, Informacions, ... Barcelona, Moll de la Fusta, dies 16, 17 i 18 de maig del 2003. En català.

FCONGD - Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament - Web de la FCONGD - Federació Catalana d'Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament, que agrupa més de 70 ONG catalanes. Presentació, Entitats Federades, Directori FCONGD, Intercom, Convocatòries, Idees per a l'acció, Preguntes freqüents, Documentació, Enllaços d'interès i Correu Electrònic. En català. Manifest per la Pau al Pròxim Orient, elaborat conjuntament per la Federació Catalana d'ONG per la Pau, La Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans i la Federació Catalana d'ONG pel Desenvolupament.

Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans - Web de la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans. La Federació, La Junta Directiva, Les Entitats, La Declaració Universal dels Drets Humans, La Carta Europea dels Drets Humans a la Ciutat, La Declaració dels Drets Humans i Medi Ambient, La Declaració de les Generacions Futures i La Declaració del Genoma Humà. En català.

Federació Catalana d'ONG per la Pau - Web de la Federació Catalana d'ONG per la Pau. Entitats Membres, Protocol Fundacional, Congrés Català per la Pau, Publicacions, Manifest per la Pau a Esuskadi, ... En català.

Federació Catalana de Voluntariat Social - Web de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Informació de la Federació, Documents, Fòrums, Xat, Punts Informatius, Col·labora!, El Voluntariat, Notícies, 2004, Premis i Ajuts, Links, Llistes, Butlletí, L'Art d'Incloure, Agenda, ... En català, castellà, anglès i francès.

Entitats.info - Web Entitats.info, un Portal d'Entitats que treballen en favor de la cultura i de la llengua catalana. Presentació, Notícies, Accés a les webs de les Entitats, Publicacions, Recull de premsa, Agenda, Fòrum, Cercador, Com contactar, Titulars de la premsa, ... En català i anglès.

Nacions Unides - UN.org - Seu Central de Nova York - Web oficial de la seu central de les Nacions Unides a Nova York i tots els Organismes especialitzats. Nacions Unides, Pau i Seguretat, Lleis Internacionals, Desenvolupament Econòmic i Social, Drets Humans, Temes Humanitaris, Servei de Notícies, Conferències, Informació General, Societat Civil, Audio, Visual, Webcast, Publicacions, Base de Dades, Index, Missions de Pau, Documents i Mapes, Estats membres, Novetats, ... En anglès, francès, espanyol, Xinès, Àrab i Rus.
Nacions Unides - en castellà.

Organismes del Sistema de Nacions Unides - Pàgina Web del Localitzador oficial de Webs d'Organismes del Sistema de Nacions Unides. Índex alfabètic de quasi 100 Webs oficials amb els seus corresponents e-mails. Notícies de l'ONU, Misions de l'ONU, Mapa de Webs dins del Sistema de les Naciona Unides, ... Versions en castellà, anglès i francès. Sistema de les Nacions Unides.

Organismes Especialitzats de les Nacions Unides - Pàgina de Kontrol Web amb 40 Links d'Organismes Especialitzats més importants de Les Nacions Unides (Programes, Organitzacions Mundials i Internacionals, Fons Mundials, Agències, ...).

UNEP - Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient - Web de l'UNEP - Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient, que té la seva seu a Ginebra. Convencions, Protocols, Programes, Activitats, Cercador, Links, ... En anglès.

UNDP - Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament - Web de l'UNDP - Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament. Informació de l'UNDP, Àrees, Sistema de Nacions Unides, Notícies, Publicacions, Activitats, Cercador, Estadístiques, ... En anglès.
UNDP - Unir-se per acabar amb la pobresa - Iniciatives i Programes per combatre la pobresa. En castellà.

ONUSIDA - UNAIDS - Web del Programa de les Nacions Unides sobre la Sida - VIH/SIDA (Ginebra). Actualitat, Notícies, Informació per periodistes, Publicacions, Informació HIV/AIDS, Seccions Especials, Cerca, Links, ... En anglès, francès, castellà i rus.

NetAid - UNDP - Web NetAid.org del Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament (UNDP). Campanya de lluita contra la fam i la pobresa al món. S'hi poden realitzar aportacions econòmique des de la pròpia Web de NetAid. Voluntaris Internautes  -  UNDP.

Representació d'Espanya a les Nacions Unides - Web de la Representació d'Espanya a les Nacions Unides.

CINU - Centro de Información de las Naciones Unidas para España - Web del CINU - Centre d'Informació de les Nacions Unides per a Espanya. ONU, CINU, En Portada, Agenda, Notícies, Treball, Bases de Dades, Documents, Països, Mapa, Temes, ... En castellà.

AECI - Agencia Española de Cooperación Internacional - Web de l'AECI - Agencia Española de Cooperación Internacional, organisme autònom adscrit al Ministeri d'Afers Exteriors.

Plataforma per a la Defensa de les Terres de l'Ebre Plataforma per a la Defensa de les Terres de l'Ebre - Web de la Plataforma per a la Defensa de les Terres de l'Ebre. Activitats, Notícies, Articles, Documents, Adhereix-te, Premsa, Galeria fotogràfica, Enllaços, Fòrum, ... En català.

Serveis a les Persones - Ajuntament de Barcelona - Web Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Barcelona. Equipaments: Bases de dades de Teatres, Instal·lacions Esportives, Casals i Espais per a Joves, Centres de Serveis Socials i Centres d'Atenció Sanitària. La Gent de Barcelona: Acolliment d'urgències per a dones maltractades, Participació social dels immigrants, Esport per a la gent gran, Vacances per a infants, ... Serveis: Cessió d'espais als Centres Cívics, Consell Municipal d'immigració de Barcelona, Neteja a domicili, ... En català i castellà.

Campanya internauta contra el racisme infantil - Web d'una Campanya internauta contra el racisme infantil dabast mundial, promoguda per UNICEF i P.A.U. Education i amb la col·laboració d'organitzacions educatives espanyoles. En català, castellà, francès, anglès i àrab.

Consorci de recursos per a la Integració de la Diversitat - Web del Consorci de recursos per a la Integració de la Diversitat de la Diputació de Barcelona - Viure en la Diversitat. La nostra raó de ser, Observatori, Accessibilitat, Migració i Ciutadania, ... En català.

En Acció - Web EnAcció, una Agendaweb amb la finalitat de facilitar la comunicació, la difusió i la informació dels diferents col·lectius que conformen el teixit associatiu. Afegir Acte, Calendari, Cercar (per temes, per localitat i per tipus), Els darrers, Tot, Informació d'EnAcció, ... En català.

Quecorrilaveu.org - Web Quecorrilaveu.org. Manifest, Editorials, Notícies, Agenda, Facultats adherides, Opinió, Documents, Sàtira, Enllaços, Descàrrega, Multimedia, Agenda del dia, ... En català.

2b1 (Two be one) - Web d'una ONG que té per missió el poder fer arribar la tecnologia digital als nens del Tercer Món.

Metges Sense Fronteres - MSF - Web de Metges Sense Fronteres - Médicos Sin Fronteras - MSF, ONG que treballa en temes de sanitat al Tercer Món i als Països en conflicte. Informació de les seves activitats i accions. En castellà.

Médicos Sin Fronteras - MSF Internacional - Web de Metges Sense Fronteres - MSF Internacional, ONG que treballa en temes de sanitat al Tercer Món i als Països en conflicte. Informació de les seus de MSF de tot el Món i de les seves activitats.

Intermón Oxfam - Web d'Intermón Oxfam - Fundació per al Tercer Món. Notícies i Articles d'Opinió, Cercar, Campanyes, Projectes, Emergències, Comerç Just, Publicacions, Estudis, Material Didàctic, Col·labora, Empreses solidàries, Enllaços, Postals, Informació d'Intermón Oxfam: Presentació, Història, Seus i Comitès, Resultats, Voluntariat, Ofertes de feina, Oxfam Internacional, Butlletí, ... En català i castellà. Un Dia per l'Esperença - Campanya Comerç amb Justícia.

Justícia i Pau - Web de l'ONG Justícia i Pau - Catalunya. Pau, Justícia, Drets Humans, Desenvolupament, Nord-Sud, Activitats, Comissions de traball, Publicacions, ... En català.

Institut de Drets Humans de Catalunya - Web de l'Institut de Drets Humans de Catalunya. Qui som?, Estatut, Formació, Enllaços, Contacte, ... En català i castellà.

Justicia y Paz - España - Web de l'ONG Justicia y Paz - Comisión General de España. Notícies, Novetats, Adreces de Justicia y Paz, Voluntaris, Documents, Publicacions, Campanyes, Convocatòries, Enllaços, Col·labora amb nosaltres, ... En castellà, alemany, anglès i francès.

Medicus Mundi Catalunya - Web de l'ONG Medicus Mundi Catalunya. Projectes als països del Sud a l'ambient sanitari. Sensibilització de l'opinió pública. Conferències, Assesorament de medicina tropical, Salut Pública, ...

Medicus Mundi.es - Web de l'ONG Medicus Mundi. Notícies, Acció Humanitària, Campanyes, Educació, Formació, Exposicions i Activitats, Ofertes de Treball, Publicacions, Enllaços Solidaris i Com Col·laborar. En castellà.

Mans Unides - Web de l'ONG Mans Unides. Finançament de projectes al Tercer Món i sensibilització de l'opinió pública en temes de desenvolupament. Qui som, Campanyes, Emergències, Educació, Col·labora, Objectius, Delegacions, Redacció, Voluntariat, Donatius, Regal Solidari, Projectes, Entrevistes, Actualitat, ... En català i castellà.

Manos Unidas - Web de l'ONG Manos Unidas. Finançament de projectes al Tercer Món i sensibilització de l'opinió pública en temes de desenvolupament. Qui som, Com Treballem, Com Col·laborar, Urgent, ... En castellà.

Càritas - Barcelona - Web de Càritas Diocesana de Barcelona, una ONG que des de fa molts anys treballa en favor dels més pobres i marginats per la societat.

Observatori DESC - Web de l'Observatori DESC, creat l'any 1998 per una colla d'organitzacions per portar a terme accions conjuntes per la difusió, defensa i exigibilitat dels Drets Econòmics, Socials i Culturals. Àrees de Treball, Opinió, Documentació, Denúncia, Projectes, Participants, Contactar i Crèdits. En castellà.

Ciemen - Web del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions. Es tracta d'una ONG que lluita pel reconeixement dels drets d'aquestes minories. Actua i defensa la solidaritat entre els pobles. Ciemen, Fundació, Activitats, Europa de les nacions, Centre de documentació, Botiga, Cooperació, Links, Notícies, Agenda, Subscriptors, ... En català.

Eurominority - Web d'Eurominority - El lloc de les minories europees, nacionals, regionals i culturals, dels pobles autòctons, dels grups ètnics. Cercar una minoria, Dades d'Europa, Actualitat i informació, Escriviu-nos, Ajudeu-nos, Novetats, ... En català i moltes altres llengües.

Gesto por la Paz de Euskal Herria - Web de la Coordinadora Gesto por la Paz de Euskal Herria. Documents bàsics, Premsa, Llei de solidaritat amb les víctimes, Com Col·laborar, Imatges, Comissions de Treball, Reconeixements, On es realitzen els Gestos per la Pau?, Linies bàsiques de Gesto por la Paz, Cronologia, Missatge de suport, ... En castellà, euskera i anglès.

Elkarri - Web d'Elkarri - Associació per la Pau, el Diàleg i l'Acord. Conferència de Pau, Actualitat, Qui som?, Què fem?, Col·labora, Productes, Enllaços, Contacte, Intervencions, Publicacions, Documents, Cercador, Butlletí, ... En euskera, castellà, francès i anglès.

OneWorld en català - Web d'OneWorld - Junts per un món més just. Notícies, Arxiu, Articles, Acció, Publicacions, Destacats, Propostes, Serveis: Borsa de Treball, Voluntariat, Butlletins, Partners, Qui som?: Fundació Un Sol Món, On som?, Altres edicions, Canals OneWorld, ... En català.

OneWorld.net - Portal-Directori format per una Comunitat Mundial d'ONG - Web d'OneWorld.net Portal-Directori d'Organitzacions No Governamentals a escala mundial, ordenat alfabèticament, i moltes altres coses: Notícies, Campanyes, Canals, Perspectives, Edicions, Publicacions, Ofertes d'Ocupació, Guies, ... En anglès. OneWorld Spain en castellà i OneWorld en català.

CanalSolidari.org - Web CanalSolidari.org - OneWorld España - Comunicació per al Canvi Social. Qui som?, Organitzacions Afiliades, Edicions, Versió en castellà, Cercar, Actualitat: Notícies i Especials, Serveis: Directori d'Organitzacions, Treball i Voluntariat, Assessoria, Publicacions, Formació, Taulell d'Anuncis, Agenda, Xat, Participa: Actua, Entrevistes online, Viatges, ... En català.

La Xarxa - Xarxa d'entitats cíviques i culturals dels Països Catalans - Web de La Xarxa - Xarxa d'entitats cíviques i culturals dels Països Catalans. Què és La Xarxa, Entitats adherides, Entitats col·laboradores, Formulari d'adhesió, Notícies, Les Campanyes a La Xarxa, La Xarxa respon: Articles i Documents, Reportatges, Fòrums, Xerrades, El Rebost, Hiperistòria de Catalunya, Llista de correu, ... En català.

Fundació Pau i Solidaritat de Comissions Obreres - Web de la Fundació Pau i Solidaritat de Comissions Obreres. Pau i Solidaritat, Seus de la fundació, Finançament, Projectes, Activitats, Notícies, Brigades, Comerç just, Publicacions, Documents, Fes-te soci/a, ... En català.

Coordinadora AlVent - Web de la Coordinadora AlVent. Les Comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat, el Baix Camp i la Terra Alta unides per preservar el patrimoni natural, històric i cultural del sud de Catalunya. Tota la informació d'aquestes mobilitzacions: Coordinadora, Plataformes, GEPEC, WEB-E38, Opinió, Recull de Premsa, Mitjans, Accions, Activitats, Campanyes, Centrals Eóliques, Projectes, Agenda i Notícies. En català.

Campanya BCN2001 - Rosa de foc - Web de la Campanya BCN2001 - Rosa de foc. Contra el Banc Mundial i la OMC. Campanya, Conferència, El Banc Mundial, Calendari d'Activitats, Últimes Novetats, Premsa, Rosa de foc?, Altres webs, ... En català, castellà i anglès.

Assistance Afganistan Site - Web Assistance Afganistan Site de les Nacions Unides. Oficina del Coordinador de les Nacions Unides per Afganistan, Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament i Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO). Notícies, Programa, Crida, Organitzacions, Mapes i Dades, Biblioteca, Fotos, Links, Cerca, ... En anglès.

RAWA - Dones de l'Afganistan - Web de RAWA - The Revolutionary Association of the Women of Afghanistan - L'Associació Revolucionària de les Dones de l'Afganistan. Meena (1957-1987), la Líder màrtir, Publicacions, Activitats, Música MP3, Galeria de Fotos, Documents, Movie Clips, Links, Informes, Poemes, Cerca, ... En anglès però amb informació en molt idiomes, entre ells el castellà.

WAPHA - Dones de l'Afganistan - Web de WAPHA - Women's Alliance for Peace and Humans Right in Afganistan. Informació, La nostra Misió, Activitats, Notícies, Poemes i Art, Recursos, Donatius, ... En anglès.

HAWCA Catalunya - Afganistan - Web de HAWCA Catalunya - Associació per a l'Assistència Humanitària de les Dones i els Nens d'Afganistan. Objectius, Cooperació, Activitats, Notícies, Llibres, Documents, Claus, Opinió, Imatges, Agenda, Mapa, Connecta, Enllaços i Crèdits. En català i castellà.

Associació Amics del Nepal - Web de l'Associació Amics del Nepal. Informació, Nepal, Projectes, Agenda, ECAI, Perquè Nepal?, Revista NEMASTÉ, Estatuts Associació, Membres Junta, Comissió Cooperants, Destaquem, Col·labora, Agraïments, ... En català i castellà.

WebIslam - Web WebIslam - "El Portal del Islam en Español". Actualitat Nacional i Internacional, Consultes, Reportatges, Enquestes, Al Ándalus, Islam a Llatinoamèrica, Opinió, Pensament, Dona, Món Islàmic, Art i Literatura, El Llibre del mes, Cercadors, Hemeroteca, Biblioteca Virtual, Multimèdia, Geo-política, ... En castellà.

MoveOn Peace - Web de MoveOn Peace, que treballa en favor de la pau al món. Passa a l'Acció, Butlletins, Recursos, Petició, Història, Perquè Pau, Premsa, ... En anglès.

Intress - Institut de Traball Social i Serveis Socials - Web d'Intress - Institut de Traball Social i Serveis Socials. Coneix Intress, Serveis i Activitats, Consultoria i Formació, Qualitat, Publicacions, Actualitat, Tertúlia, Debat, ... En català i castellà. Resums en gallec, euskera i anglès.

Servei Català del Voluntariat - Web del Servei Català del Voluntariat. Presentació, Notícies, Consulta Entitats, Formació, Recursos, Informació, Serveis, Voluntariat en xarxa, Campanyes Humanitàries, Voluntariar europeu, PSS i objecció de conciència, Fòrum de dirigents associatius, Incavol, Escola d'Estiu del voluntariat, ... En català.

Voluntariado.net - La Web del Voluntariat - Web Voluntariado.net - La Web del Voluntariat. Informació, Fòrum, Col·laborar, Servei català del Voluntariat, ... En català, castellà, euskera i gallec.

Centre UNESCO de Catalunya - Web del Centre UNESCO de Catalunya. Agenda, Centre de Documentació, Publicacions, Arxiu, ONG i Altres Enllaços, Fòrum Cívic pel Diàleg (Adhesions), Linguapax, Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO, Centre Català de Prospectiva, Comitè Català per a la Carta de la Terra - Presentació, Actualitat, Text de la Carta de la Terra, la seva història i context, les perspectives que obre, Adhesions i Formulari d'adhesió, ...En català.

Web sobre Drets Humans - Web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Centre UNESCO de Catalunya i altres ONG. Propostes pedagògiques sobre la Declaració Universal dels Drets Humans, la Declaració dels Drets de l'Infant, l'Apatheid, Xenofòbia i Racisme, ...També la Web sobre el 50è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Amics de la UNESCO Barcelona - Web de l'ONG Amics de la UNESCO Barcelona. Portada, Activitats, Altaveu, Els dilluns de la UNESCO, Moviment Coral, Viatges, Cinema, Seminaris especialitzats, Exposicions, Concerts, Classes d'idiomes, ... En català, castellà i anglès.

Juristes per la Llengua - Web de Juristes per la Llengua - Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia. Inici, Presentació, Contacte, Informació, Accions, ... En català.

Web amb Material d'Educació en Valors - Web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb Materials d'Educació en Valors. Consum, Drets Humans, Educació per al Desenvolupament, Igualtat d'oportunitats d'ambdós sexes, Medi ambient, Mitjans de comunicació, Pau, Sexualitat, Salut, ...

PsF - Pallassos Sense Fronteres - Web de l'ONG Pallassos Sense Fronteres - PsF - La ONG de les Arts. Actualitat PsF, Qui som?, Espai de Projectes, Espai Oficina, Espai Botiga Solidària, Espai Cafeteria, Espai Infància, Col·laborar amb PsF, ... En castellà.

Reporters sans Frontières - Web de l'ONG Reporters sense Fronteres en defensa de la llibertat de premsa. Amb reportatges realitzats a diferents parts del món publicats en mitjans francesos. En francès, anglès i castellà.

WWF.es - Adena - Web d'WWF / Adena, la Delegació espanyola del Fons Mundial per a la Naturalesa. Informes sobre l'estat del medi ambient al planeta. Contaminació, extinció d'espècies, desforestació, canvi climàtic, conservació, ... En castellà.

Forces de Pau Noviolentes - Web de Forces de Pau Noviolentes. Objectius, Mètodes, Novetats, Sri Lanka Project, FAQs, Organització, Recolzen, Publicacions, Col·laborar, Imatges, Enllaços, Contactar, ... En català, anglès i castellà.

Diari de la Pau - Web del Diari de la Pau. Editorial, Notícies, Opinió, Il·lustracions, El Reportatge, Agenda, Cultura, Àmbit escolar, Qui som?, Bústia de la pau, Entitats adherides, Números anteriors, ... En català.

SOM - Solsonès Obert al Món - Web de l'ONG SOM - Solsonès Obert al Món, projectes de solidaritat amb el tercer món i col.laboració en campanyes de conscienciació i cíviques. Activitats, Esdeveniments, Enllaços a Mans Unides i Justícia i Pau, ... En català.

End Genocide - Fí del Genocidi - Web Fí del Genocidi. Els seus objectius són la creació de sistemes d'alerta avançada i de resposta ràpida en el si de l'ONU, la immediata posada en funcionament del Tribunal Penal Internacional, la reforma del vet en el Consell de Seguretat de l'ONU, el pagament dels recursos necessaris per dur a terme operecions de manteniment de la pau i la sensibilització pública sobre la naturalesa del genocidi.

Comercio con Justicia - Web de Comercio con Justicia. Fes-te sentir!, Comerç injust, Actua!, Agenda, Contacta, Sala de premsa, Adhereix-te a la campanya, Últimes notícies, L'Informe, Escriu als líders, ... En castellà, anglès i francès.

Observatori de les Transnacionals - Web Observatori de les Transnacionals. Informes, Notícies, Empreses, Guies del consumidor, Marques, País, Butlletí, Associació, Consum, ... En castellà, anglès, francès i italià.

El Desequilibri - Web El Desequilibri - Col·lectiu per a la correcció del desequilibri. Informació: Catalunya aporta molt més del que rep, Dona'ns el teu suport, ... En català.

C.C.N. - Club Català de Naturisme - La Web del CCN - Club Català de Naturisme. Si t'agrada el nudisme i el naturisme aquesta és la teva Web. És bona i té una gran quantitat d'informació i enllaços amb altres Webs de tot el món. Revista, Activitats, Links, Notícies, Agenda, ... En català, castellà, anglès i francès. Federación Española de Naturismo.

FEN - Federación Española de Naturismo - Web de la FEN - Federación Española de Naturismo. Associacions FEN, Premsa, España Naturista, Associacions, Platges i Centres Naturistes, ... En castellà.

INF / FNI - Federació Naturista Internacional - Web de la INF / FNI - Federació Naturista Internacional. Notícies, Naturisme, Federacions nacionals, Membres de la FNI, Biblioteques FNI, Guia mundial FNI, Congressos mundials FNI, Associacions regionals FNI, Literatura FNI, ... En anglès, francès i alemany.

Poble Naturista El Fonoll - Web del Poble Naturista El Fonoll, situat a la Conca de Barberà (Tarragona). Benvinduda, Com arribar-hi?, Informació de Serveis actualment en actiu, Normes de convivència, ... En català, castelà, anglès i francès.

Naturisme & Terroirs - Web Naturisme & Terroirs (Naturisme i Terrenys). Centres on practicar el naturisme a França. Presentació, Els Centres Naturisme & Terroirs (Homologats per la Federació Francesa de Naturisme), Contactar i Links. En francès.

Creu Roja - Catalunya - Web de la Creu Roja - Catalunya. Cooperació, Desenvolupament, Refugi i Asil, Dona, Medi Ambient, Infància, ... En català, castellà i anglès.

Cruz Roja Espanyola - Web de la Cruz Roja - Espanyola, organització humanitària d'àmbit mundial fundada l'any 1863. Com col·laborar, Articles de la Revista, Mapa interactiu amb Activitats i Oficines per províncies, ... En castellà.

Comitè Internacional de la Creu Roja - Web del Comitè Internacional de la Creu Roja. Informació de les seves activitats en tots els conflictes del món, Últimes Notícies, Informació per països, Dret Internacional Humanitari (DIH), Temes, Moviments Creu Roja, Publicacions, Destacats, Informes, Vídeos, Fotografies, FAQ, ... En castellà, francès, anglès i portuguès. Pàgines en àrab.

Fundació CIDOB - Web de la Fundació CIDOB, Centre d'Informació i Documentació Internacional de Barcelona. Recerca i formació en relacions internacionals i cooperació per al desenvolupament, Cursos especialitzats en desenvolupament i cooperació, Patronat, Membres de ...,  Equip de Traball, Edifici, Subscripcions, Serveis i Activitats, Recursos tecnològics, Cercar, ... En català i castellà.

Comunitat de Sant Egidi - Web de l'ONG Comunitat de Sant Egidi, nascuda a Roma l'any 1.968. És coneguda arreu del món pel seu paper de mediadora en diversos conflictes. Té seus a Barcelona i a Manresa.

Fundació Vicenç Ferrer - Web de la Fundació Vicenç Ferrer, que realitza una gran tasca a La Índia. Qui som? Biografia, Com Coll·laborar, Actes Socials, Mapa de la Web. En castellà.

Món-3 - Universitaris pel Tercer Món - Web de l'ONG Món-3 - Universitaris pel Tercer Món. Sensibilització de l'opinió pública sobre la cooperació per al desenvolupament als països del Sud.

Setem - Catalunya - Web de Setem - Catalunya, ONG de serveis per al desenvolupament i la cooperació amb el Tercer Món. Qui Som?, Formació i Publicacions, Notícies, Campanyes, Participar, Camps de Solidaritat, Voluntaris Cooperants, Campanya Comerç Just, Novetats, Campanya Roba Neta, Botiga Virtual de Comerç Just, Estades Interculturals, Festa del Comerç Just, ... En català.

Federació Setem - Web de la Federació Setem, formada per 8 Organitzacions autonòmiques. Andalucia, Aragó, Catalunya, Com. Valenciana, Euskadi, La Rioja, Madrid i Navarra. En castellà.

GEC - Grup d'Entitats Catalanes de la Família - Web del Grup d'Entitats Catalanes de la Família (GEC), una ONG sense ànim de lucre, creada el 1993, que representa una agrupació d'associacions, de famílies i de persones a títol individual, que consideren els valors familiars i educatius com a eix fonamental de la societat.. GEC Família, Notícies, Memóries, Què és el GEC, Contactar, Premis, Links, Projectes, Projecte Europeu, Articles d'interès, Intranet, ... En castellà (Memòries en català).

Luces de esperanza - Web Luces de esperanza, un projecte de caràcter social i d'àmbit europeu que té a la Família a Europa com a eix central. Família, Ser Pare / Mare, Ensenyament, Família i Europa, Activitats, Links, Contacta, Fòrum de debat, ... En castellà.

Clear LandMines - Web de la Fundació Canadian Landmine, dedicada a treballar per la neteja de mines antipersona a tot el món. Donacions en favor d'aquesta causa.

Banc de Recursos - Web Banc de Recursos, ONG que recull recursos diversos per enviar-los al Tercer Món. Actualitat, Presentació, Projectes, Feina Feta, Comunicació, Preguntes, Ajuda'ns, E-mail, ... En català, castellà i anglès.

Dona - Drets de la Dona - Pàgina web de Kontrol Web amb molts enllaços sobre Dona i Drets de la Dona. En català.

Ca la Dona - Web Ca la Dona. Un espai de dones, Què fem?, Grups de dones, Biblioteca, Arxiu, Revista, Com participar-hi?, Bar, espai de tertúlia, Recursos, Campanyes, Destaquem, Altres informacions, ... En català.

Ciberdona - Web Ciberdona. Informació, Serveis, Gràcia, Serveis jurídics, Mapa de la web, Agenda, ... En castellà i català.

Campanya Roba Neta - Web de la Campanya Roba Neta de Setem i la Fundació Pau i Solidaritat, que proposa un nou model de comerç i un consum crític, en favor dels treballadors del sector tèxtil del Sud.

SICOM - Web de la publicació electrònica SICOM, Solidaritat i Comunicació, que té com a finalitat el promoure la divulgació de les informacions sobre els països pobres i sobre les activitats de les ONG, per ajudar al desenvolupament d'aquests països i a la realització de programes de cooperació.

Médicos del Mundo - Web de l'ONG Médicos del Mundo. Notícies, Articles sobre temes actuals, Agenda d'activitats, Projectes, Formes de col·laboració, Contactes, Ofertes de feina, Fer-se soci, ... En castellà i anglès.

Ayuda en Acción - Web d'Ayuda en Acción, ONG que des de 1981 està treballant en l'ajut al Tercer Món.

ADESCO - Associació per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Dona - Web d'ADESCO, Associació per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Dona. Una finestra oberta al món, La nostra veu a la Xarxa. Links amb Webs ONG i Links amb Webs d'Organismes oficials sobre temes de la Dona, ... En català i castellà.

Associació de Dones Periodistes de Catalunya - Web de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya, que inclou informació sobre la Xarxa Europea de Periodistes Espanyoles, agenda, possibilitat d'escriure, pàgines personals i enllaços.

MZC - Mujeres en Zona de Conflicto - Web MZC - Mujeres en Zona de Conflicto. Qui som? Què fem?, Programes, Denuncia, Fòrums, Xat, MZC, Titulars, Editorial, Revista, Reportatge, Convocatòries i Publicacions, Entrevistes, MZC, Curs ASEG, Links d'Interès, Cites de Dones, e-mail, ... En castellà.

Fundació per la Pau - Web de l'ONG Fundació per la Pau. El seu objectiu és la instauració de la cultura de la Pau. Darrera Hora, Cercador, Qui som, Educació per la Pau, Publicacions, Campanyes, Agenda d'Activitats, Bibliografia per la Pau, Enllaços, Arxiu Documental, Mapa de la Web, El Cd-Rom de la Pau, Enquestes, ... En català, castellà i anglès.

VETERMON - Veterinaris Sense Fronteres - Web de l'ONG Veterinaris Sense Fronteres - Vetermón. Carta, Projectes, Delegacions, ... En català, castellà, anglès i alemany.

Campus for Peace - UOC - Web Campus for Peace - UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Notícies, Sobre el C4P, Qui som, Missió, Directori, Ciutat de la Pau, Serveis, Societat i Política, Voluntaris, ... En català, castellà i anglès.

Fundació Engrunes - Web de la Fundació Engrunes - Empresa d'Inserció sense ànim de lucre, que té per objectiu retornar a la Societat persones excloses, mitjançant el treball. Presentació, Cercadors, Activitats econòmiques, Estadístiques, Adreces, Correu, ... En català i castellà.

Observatori Solidaritat - UB - Web de l'Observatori Solidaritat de la Fundació Solidaritat de la UB (Universitat de Barcelona). Documents, Recursos, Accions, Temes Transversals, Premsa, Fòrum, Glossari, Chiapas, Colòmbia, Grans Llacs, Kosovo, Palestina, Sàhara Occidental, Dossiers, Editorial, Cursos, ... En català, castellà i anglès.

NTA - Noves Tecnologies per a l'Àfrica - Web NTA: Noves Tecnologies per a l'Àfrica. Presentació, Projectes, Col·laboradors, Estatuts, Com Ajudar?, Peticions, ... En català, castellà, anglès i francès.

Mestres per Bòsnia - Web de Mestres per Bòsnia. Presentació, Qui som, Com funcionem, Projectes i finançadors, Coses que hem fet, Com col·laborar, Per llegir i mirar, Links i Campanyes, Mapa de la Web i Novetats, Últimes notícies, La teva opinió, Agenda, ... En català, castellà, anglès i bosanski/hrvatski.

Turisme Fàcil i sense barreres arquitectòniques - Web Turisme Fàcil i sense barreres arquitectòniques, dedicada al Turisme per Catalunya i enfocada a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta pàgina, Rutes Catalunya, Notícies, Llibre visites, Meteorologia, Enllaços, Crèdits, Escriu-nos, ... En català i castellà.

Turismo Justo - Turisme Just - Web de l'ONG Turismo Justo - Turisme Just, ONG especialitzada en turisme. Notícies, Objectius, Accions, Fes-te Soci o Voluntari, Qui som, Documents i Enllaços, Descarregar el fulletó, Contacta, ... En castellà, català i anglès.

ACSUR - Las Segovias - Web de l'ONG ACSUR - Las Segovias, "La Solidaridad por encima de todo". Informació, Revista, Directoris, Publicacions, Projectes, Actualitat, ... En castellà.

Acció Solidària-IGMAN - Web d'Acció Solidària-IGMAN. Què és Acció Solidària-IGMAN?. Col·labora, Subscripcions ONGC, Papers d'Acció, Contacte, ... En català.

ONGC - La Revista de les ONG Catalanes - Web d'ONGC - La Revista de les ONG Catalanes d'Acció Solidària-IGMAN. Tots els números. En català.

SPG - Globalització Social i Política - Web SPG - Globalització Social i Política. Fins, Actualitat, Premsa, Fòrums, Opinió, Col·labora, Links, Plataforma, Donatius, Els drets al món, Actualitat, ... En castellà.

Associació d'Amics del Poble Saharaui - Web de l'Associació d'Amics del Poble Saharaui. Informació, Actes, Campaments, Caravana, Links, Campanyes, ... En català i castellà.

Associació d'Amics del Poble Saharaui de Sevilla - Web de l'Associació d'Amics del Poble Saharaui de Sevilla. Informació, Tenda de Solidaritat, Campaments, Caravana, Links, ... En castellà.

Farmacéuticos Mundi - Web de l'ONG Farmacéuticos Mundi. L'ONG del medicament. Informació, Projectes, Socis, Educació, Medi Ambient, Cursos, Central de Compres,  ... En castellà.

FSFE - Farmacéuticos Sin Fronteras - Web de l'ONG Farmacéuticos Sin Fronteras de España. Informació, Projectes de Cooperació per Països, Història, Campanyes, Com col·laborar, Adreces d'interès, ... En castellà. 

SODePAU - Web de Sodepau. Campanyes actuals, Sodepau General (Cooperació, Grups de traball, Publicacions i Altres Seus - Sodepaz Federació), Projectes amb altres entitats (Xarxa de Consum Solidari i Projecte Xenofília), Projectes amb altres entitats d'educació (Edualter - Xarxa de Recursos Educatius i Projecte Visquem la Diversitat). En català.

Sodepaz - Web de l'ONG Sodepaz, "de Sur a Sur digital". Informació, Publicacions, Educació, Activitats, Convocatòries, ...

Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans - Web de la Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans - Escola de Cultura de Pau de la UAB. Conveni entre la UNESCO, el Comissionat per a Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona. Informació de la Càtedra, Universitat Internacional de la Pau (Sant Cugat), Campanya pel Control de les Armes Lleugeres, Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans conjuntament amb Amnistia Internacional, Greenpeace, Intermón i Metges Sense Fronteres, ... En català.

CIRD - Centre d'Informació i Recursos per a les Dones - Web del CIRD - Centre Municipal d'Informació i Recursos per a les Dones de l'Ajuntament de Barcelona. Informació, Exposicions, Barcelona i les Dones, Notícies, Agenda, ... En català i csatellà.

Pangea - Espai de Dones - Pàgina Web creada per un grup de dones usuàries de Pangea que, de manera voluntària, ofereixen informació i recursos sobre temes de gènere. Inclou informació sobre materials per treballar la coeducació, informacions d'actualitat sobre trobades, manifests... i una bona relació d'adreces de webs de dones o sobre gènere. Tenen prevista una conferència electrònica.

Cristianisme i Justícia - Fundació Lluís Espinal - Web de l'ONG Cristianisme i Justícia. Informació, Publicacions, Espai de Debat dels Quaderns, Cursos i Seminaris, Fòrum Quart Món, Adreces interessants, ...

EcoConcern - Web de l'ONG Associació EcoConcern - Innovació Social. Informació, Notícies, Innovació, Activitats, ... Fòrum català per repensar la societat.

Marc Unitari de la Comunitat Educativa - Web del Marc Unitari de la Comunitat Educativa. Qui el formem: Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FaPaC), Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC), CCOO Comissió Obrera Nacional de Catalunya, UGT de Catalunya, USTEC-STE's, Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), Associació d'Estudiants Progressistes (AEP) i Sindicat d'Estudiants (SE), Fes sentir la teva veu!, Campanyes, ... En català.

Educació Sense Fronteres - Web de l'ONG Educació Sense Fronteres - l'ONG de l'Educació. Carta de Principis, Contacte, Grups Territorials, Cooperació, Sensibilització, Debats, Borsa de Treball, ... Educaciónsinfronteras.org.

Enginyeria Sense Fronteres - ESF - Web de l'ONG Enginyeria Sense Fronteres (ESF). Associació que treballa la interrelació entre Enginyeria i Cooperació. Informació sobre Enginyeria Sense Fronteres, Pàgines d'interès, ...

Entrepobles / Entrepueblos - Web de l'ONG Entrepobles / Entrepueblos. Principis, Enllaços, Activitats, Accions, Adreces, Foro de discussió, ...

Rosa Sensat - Web de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Presentació, Cursos, Agenda, Grups de Treball, Publicacions, Biblioteca, Escola de Català, Assesorament, Recursos, ... En català.

Xarxa Feminista - Web de Xarxa Feminista. Què és la Xarxa?, Butlletí, Exposició, Grups, Enllaços, Cercar al Web, Com apuntar-se, Col·laboracions, Debat, Llibre de visites, ...

Infants del Món - Andorra - Web Infants del Món - Andorra. Presentació, Objectius, Col·laborar, Realitzacions, Projectes, Fotorama, Informació, Comptes, Lligams, ... En català.

CONGDE - Coordinadora de ONG para el Desarrollo de España - Web de la CONGDE - Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament d'Espanya. Informació general, ONGD's Federades, Enllaços interessants, Agenda d'Activitats de Formació i Sensibilització, Publicacions, Documents d'interès, Àrea d'FTP, ...

Coordinadora d'ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l'Alt Maresme - Coordinadora d'ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l'Alt Maresme. Qui som?, Notícies, Actualitat, Agenda, Fòrums, Llistes de correu, El CeDRe, Recursos, Documents i Enllaços d'interès. En català.

Jueces para la Democracia - Web de Jueces para la Democracia. Actualitat, Associació, Activitats, Notes de Premsa, Publicacions, Fundació, Enllaços, Temes d'Interès, Serveis, Història, Finalitat, Carta de Drets, Document Constituent, Estatuts, Fòrum, ... En castellà.

Solidaridad Digit@l - Web Solidaridad Digit@l - El Diari de la Discapacitat. Notícies, Articles, Actualitat: Nacional, Internacional, Vida associativa, Entrevistes, Parlament, Esports, Ciència i Tecnologia, Agenda i Oci. Serveis: Cartes Solidàries, Kiosc, Cercador, Hemeroteca i Tramesa de cartes. Disc@pnet: Formació, Treball, Organitzacions, Legislació, Guies i Documents. Links, ... En castellà.

Disc@pnet - La Web de la discapacitat - Web Disc@pnet - La Web de la discapacitat, promoguda per la Fundació ONCE. Actualitat, Feina, Formació, Salut, Organitzacions, Legislació, Guies, Documents, Enllaços, Notícies, ... En castellà.

Ajuntament de Girona - Solidaritat i Cooperació - Web de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Girona. Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, ONGs Solidàries de Girona, Agermanaments, Els Drets Humans, Fòrum, Activitats, ... En català.

Nodo50.net - Telemàtica Antagonista - Web de Nodo50.net - Telemàtica Antagonista. Acull tota mena d'ONGs i moviments cívics. Organitzacions, Publicacions, Convocatòries, Novetats, Cercador Nodo50, Articles, Projectes, Últimes Novetats i Convocatòries, ... En castellà.

Derechos.org - Web Derechos.org - Derechos - Human Rights - Drets Humans. Novetats, Drets Cafè, Temes, Llocs, Solidaritat, Publicacions, Desapareguts, Llei, ONGs, Enllaços, Llista, Cerca, Contacta, ... En castellà.

Frente Polisario - Web de la Delegació a Espanya del Frente Polisario. Per un referèndum net i transparent al Sàhara Occidental. Documents, Notícies, Comunicats, Geografia, Història, Directori de Representants del F.P. al Món, Directori de Delegacions del F.P. a Espanya, Solidaritat, Links, ...

Madres de la Plaza de Mayo - Web de Las Madres de la Plaza de Mayo, Associació creada l'any 1977 per a reclamar justícia sobre els seus fills desapareguts. Història, Documents, Cartes, Denúncies, Discursos, Entrevistes, Activitats, Butlletí i Notícies.

Rainforest Foundation - Save the Rest - Web Rainforest Foundation - Save the Rest, promoguda pel cantant Sting. Notícies, Co·laborar i Ajuda, Informació, Actualitat, Pemsa, Contacte, Fer Donacions, Projectes, Membres, ... En anglès.

SEO / BirdLife - Web de SEO / BirdLife de la Societat Española de Ornitologia. Informació, Índex, Notícies, Tot Aus, Campanyes, Activitats, Botiga, Links, Conservació, Projectes, Delegacions, Educació Ambiental, Centre de Migració d'Aus, Promoció, ... En castellà.

Paz Ahora - Web de l'ONG Paz Ahora, amb informació sobre la lluita del poble Kosovar i de la Plataforma Kosovo. Notícies, Links, ...

Mueve un dedo por Kosovo - Pàgina Web de diverses Organitzacions, intregrades a la Campanya "Mueve un dedo por Kosovo".

Metges Solidaris de Catalunya - Web de l'ONG Metges Solidaris de Catalunya. Ajuda sanitària i humanitària al Tercer Món.

Debtwatch - Observatori del Deute en la Globalització - Web Debtwatch - Observatori del Deute en la Globalització. Universitats, Moviments socials i Institucions associades, Mapa de la Web, Subobservatori del Govern Espanyol, Subobservatori dels Governs del Sud, Crisi financera Atgentina, Subobservatori de les Organitzacions Internacionals, Subobservatori del Deute ecològic, Agenda, Glossari, !¿Deute?!, Novetats, ... En diversos idiomes, entre ells el castellà.

Drets Civils - Web de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona. Declaració Universal dels Drets Humans, Servei per a la defensa dels drets de les persones, Agenda, Subvencions, Oficina per la No-Discriminació (OND), ...

Infància - Web dels Nens - Web dels Infants de l'Ajuntament de Barcelona. De la Regidoria de Drets Civils. Els drets dels Infants a Internet. Jocs, Gimcana, Fòrum, Agenda d'Activitats, Directori d'Entitats, Selecció de Webs, ...

Districte 11 - Sarajevo - Web del Districte 11 - Sarajevo, amb informació de les activitats que realitza l'Ajuntament de Barcelona i l'Ambaixada de la Democràcia Local Barcelona - Sarajevo a Bòsnia. Accés a webs de Bòsnia i Hercegovina, i a entitats i ONG que col.laboren en l'ajut humanitari i la reconstrucció de Bòsnia.

Meniños - Fundació per a la Infància - Web de la Fundació Meniños - Fundació per a la Infància, que tracta de la problemàtica dels  Drets de la Infància  i del nens abandonats. Novetats, Qui som?, Què fem?, On som?, Com Col·laborar, Notícies, Enllaços, ... En castellà.

Nelson Mandela Children's Fundation - Web de la Nelson Mandela Children's Fundation. Informació, Activitats, Donacions, Recursos, Projectes, ... En anglès.

Save the Children - Web de Save the Children. Organització, Nens, Col·labora, Buscar / Mapa, Actualitat, Història, Programes, Campanyes, Publicacions, Exposicions, Seminaris, ... En català, castellà i anglès.

Identidad Para Ellos - IPE - Web d'Identidad Para Ellos - IPE. Qui som, Titulars, Cibersolidarios, Informes, Campanyes, Legislació, Denúncia, Notes de Premsa, Links - Enllaços, ... En castellà.

Cibersolidarios - Web Cibersolidarios. Clickdoe, Cliquesemiarido, Por los Chicos, Cancer-Stop, Provopar, Fundamar, Clickfome, Ecologyfund, Solvepoverty, Planta un Arbol, Minas Anti-persona, Animales abandonados, ... En castellà.

DerechosHumanos.org - Drets Humans a l'Amèrica Llatina - Web DerechosHumanos.org - Drets Humans a l'Amèrica Llatina. Declaració Universal dels Drets Humans, Idees Principals, Declaració Universal dels Drets del Nen, Declaració Universal dels Drets dels Animals, Webs Recomanades, Altres Recursos, Articles i Comentaris, Fòrum dels Drets Humans, Programa educatiu interactiu, Convenció sobre els Drets del Nen, ... En castellà, amb parts en altres idiomes.

Turismo de Paz - Web Turismo de Paz - Turismo Solidario. Qui som?, Objectius, Notícies, Articles, Voluntaris, Activitats, Destinacions, Ajuda al teu viatge, Contacta, Premsa, ... En castellà, anglès i alemany.

Coordinadora Gai-Lesbiana - Web de la Coordinadora Gai-Lesbiana. Stop Sida, Gais Positius, ACGIL, Sin vergüenza, Grup Jove i Grup d'Amics Gais. Activitats, Assessoria, Notícies, Temes, Faq's, Serveis, Plafó d'Anuncis, Revista, Agenda, Links, Xat, Comissions, ... En català, castellà i anglès.

Casal Lambda - Centre associatiu de Gais i Lesbianes - Web del Casal Lambda, Centre associatiu de Gais i Lesbianes, en què podem trobar convocatòries de concursos, cinema i teatre, serveis i els diferents grups (dones, gent gran, ...).

Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - Web de l'Associació Cristiana de Gais i Lesbianes.

Grup de Lesbianes Feministes - Web del Grup de Lesbianes Feministes. Informació sobre el Grup, Agenda, L'Arxiu, Directori, Saps que...?, Solidaritat, Notícies, Humor, Novetats, Correu, Xat, Cerca a la web, ... En català, castellà i anglès.

Col·lectiu Gai de Barcelona - CGB - Web del Col·lectiu Gai de Barcelona - CGB. Qui som, Publicacions, Activitats, Opinions, Fotos, Links, ... En català.

CCD - Centre de Cooperació per al Desenvolupament - Web del CCD - Centre de Cooperació per al Desenvolupament.

AIDS 2002 Barcelona - XIV Conferència Internacional sobre la Sida - Web AIDS 2002 Barcelona - XIV Conferència Internacional sobre la Sida. ONUSIDA (UNAIDS) - Programa de les Nacions Unides sobre la Sida - VIH/SIDA (Ginebra), Cercador, Programa de la Conferència, Notícies, Registre, Conferència, Voluntaris, Viatges i Allotjament, Links, Informació sobre Barcelona, Guia, Fòrum, Contacte, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 7 al 12 de juliol del 2002. En anglès. AIDSchannel.org - En anglès. CanalSIDA.org - En català.

ONUSIDA - UNAIDS - Web del Programa de les Nacions Unides sobre la Sida - VIH/SIDA (Ginebra). Actualitat, Notícies, Informació per periodistes, Publicacions, Informació HIV/AIDS, Seccions Especials, Cerca, Links, ... En anglès, francès, castellà i rus.

Actúa - Associació de persones que viuen amb el VIH/SIDA - Web d'Actúa - Associació de persones que viuen amb el VIH/SIDA de Barcelona. El seu lema és "El canvi l'has de fer tu. Actua". Notícies, Cafeteria, Biblioteca, Actua i Guia.

Sida-Studi online - Web Sida-Studi online. Informació sobre la SIDA (congressos, trobades, simpòsiums, vies de contagi, tractaments existents, ...), Actualitat, Preguntes i respostes i accés al contingut de la revista àrea +. En català, castellà i anglès.

FASE - Fundación Anti-Sida España - Web de FASE - Fundación Anti-Sida Espanya. Té més de 20 escoles sobre sida, salut i convivència repartides per tot el territori espanyol.

Stop Sida - Web d'Stop Sida. Actualitat, El VIH/AIDS, Campanyes de prevenció, Publicacions, Ajut, La Prova, Col·labora, Objectius, Història, Funcions i Enllaços interessants. En català, castellà i anglès.

CanalSIDA.org - Web CanalSIDA.org. Notícies, Editorial, Tema del mes, Participa, Fòrum, Agenda, Campanyes, Qui som?, Adherir-se, Butlletí, La Sida en antena, Dades bàsiques, Enllaços, ... En català. AIDSchannel.org - En anglès.

Sida - Saber Ajuda - Fundació La Caixa - Web Saber Ajuda sobre la Sida de la Fundació La Caixa, que té per objectiu col·laborar en la prevenció de la sida i informar els joves sobre aquesta malaltia. Tests i Jocs. Debats i Participació: Fòrums, Xats, Consultes amb els experts, Consells. Documentació: Exposicions, Material per a professors i Propostes per a activitats. Zona per als pares: Parla amb els teus fills, Documentació, ... En català, castellà, gallec i euskera.

HRW / FF - Festival Internacional de Cinema sobre Drets Humans - Web del Festival Internacional de Cinema sobre Drets Humans - The Human Rights Watch International Film Festival - HRW / FF. S'hi exhibeix, a Boston i San Francisco, cinema de més de 40 països amb un alt contingut polític i social.

Canal d'ONG de Terra - Web del Canal d'ONG de Terra. Agenda, Tablón, Actualitat, Cercador, Xat, Urgències, Comunicats, ...

Cercador d'ONG de Terra - Web del Cercador d'ONG de Terra. Cal indicar el Nom de l'ONG, el Tipus d'Acció i el Païs d'Acció.

ICG (Institute for Global Communications) - Web amb un directori que inclou cinc grans apartats: PeaceNet amb informació relativa a la pau, la justícia social i econòmica, drets humans i lluita contra el racisme; EcoNet sobre ecologia; ConflictNet que promou la resolució dels conflictes nacionals i internacionals; LaborNet i WomensNet.

Acció per la Terra - EarthAction Network - Web Acció per la Terra - EarthAction Network. Informació d'EarthAction, Postals Planetàries, Directori de Campanyes, Actualitzacions i Èxits, Organitzacions Associades, Donacions, Contactar, Campanyes Vigents, ... En anglès i diversos idiomes, entre ells el castellà.

Ràdio Nederland - Web de la Publicació Digital de Ràdio Nederland. Notícies, Actualitat, Temes, Resum de premsa, Anticorrupció, Ciència i Salut, Cultura, Cultura de la Pau, Societat, Enllaços, ... En diversos idiomes, entre ells el castellà.

Més enllà - Web Més Enllà - Revista electrònica de Pangea, de plataforma i debat sobre els temes que mobilitzen les ONG i els grups alternatius d'arreu del país. En castellà.

Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona - Web del CAJB, un centre de recursos de les associacions i grups de joves de la ciutat de Barcelona. El seu objectiu és oferir als grups de joves una sèrie de recursos i prestacions, i un espai de comunicació, formació i assessorament. Aquest Casal està gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona en conveni amb l'Ajuntament.

Tècnics pel Desenvolupament - Web de Tècnics pel Desenvolupament, ONG que va néixer a la Facultad de Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya. Realitza projectes en països en vies de desenvolupament.

Fundació Akwaba - Web de la Fundació Akwaba - Grup de Solidaritat. Presentació, Campanyes, Comerç Just, Cooperants, Voluntaris i Professionals, Projecte Xarxa, Acollida i Formació, Links, Notícies, Cooperació Internacional, Ludoteca, Òmnia, ... En català.

SciDevNet - Web SciDev.Net, que dóna informació científica pensada pels països en vies de desenvolupament. Notícies, Arxius, Cerca, Links, Dossiers, ... En anglès.

Amics de la Bici - Web d'Amics de la Bici - Agrupació d'Usuaris (Barcelona). Notícies, Ciclisme urbà, Cicloturisme, Sortides i activitats, Opinió, El grup, El món de la bici, FAQ, Links, ... En català, castellà, anglès, francès i esperanto.

Xarxa Ciutadana Sants - Montjuïc - Web de la Xarxa Ciutadana de Sants -Montjuïc, amb molta informació sobre els seus barris. Projectes, Guia d'Entitats, Llistat d'Empreses, Informació Municipal, Guia d'Equipaments, Notícies, Festes i Cultura, Fòrums, Agenda, Jocs i Partides, Webs d'Interés, Estadístiques, Història, Àrea de Fitxers, ...

Recursos en Ciències Socials a Internet - Pàgina Web copiada d'un extens i pràctic document en format .htm, editat pet la Gerència de Serveis Personals de l'Ajuntament de Barcelona, extret del número 8 de la Revista Barcelona societat. Conté 185 links sobre Recursos en Ciències Socials a Internet. Recursos Educatius, Infants, adolescents i joves, Dones, Persones amb disminució, Gent gran, Voluntariat i món associatiu, Revistes electròniques, OPAC, Ajuntament virtual, Buscadors generals, Bibliografia, ...

Sergi - Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social - Web de Sergi - Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social - Xarxa d'intercanvi de coneixements. Fundació, Qui som, Què fem: Recerca, Setmana Intercultural, Formació Permanent, Actuacions Sòcio-educatives, Xarxa d'intercanvi, Pedagogia social, Què Opinem: Articles i Documents, Què us recomanem: Agenda, Bibliografia, Links, ... En català.

Links de Medi Ambient - Web de Links Ambientals del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya amb moltíssima informació. Organismes i programes internacionals, Pàgines ambientals de les Comunitats Autònomes, Pàgines Ambientals de Catalunya, Entitats ambientals i educació ambiental a Catalunya, El patrimoni natural a Catalunya, Sostenibilitat, Robot verd : Buscador de temes ambientals, ...

Web d'Associacions de Catalunya - Web d'Associacions de la Direcció General d'Acció Cívica del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, amb una gran quantitat d'Associacions. Entitats vinculades a la Web : Socials (assistència social, salut), Ambientals, Comunitàries, Ocupacionals, Afeccions/recreatives, Culturals, Cooperació internacional, Emergència i socors, Entitats de serveis, Desenvolupament econòmic i defensa dels interessos, Atenció al ciutadà del Departament de Justícia, ...

Ansernet - Web sobre voluntariat social, discapacitats, gent gran. Serveis per a persones discapacitades. Accés a directoris, associacions i organitzacions, bases de dades bibliogràfiques, catàlegs de biblioteques, etc., especialitzats en temes dirigits a persones amb discapacitats tan físiques com psíquiques, voluntariat social i recursos per a la gent gran.

ADEC - Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català - Web de l'ADEC - Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català. Informació sobre les empreses que etiqueten i envasen els seus productes en català.

Fundación Intervida - Web de l'ONG per al Desenvolupament Fundación Intervida. Informació de les seves activitats. Entre les seves tasques proposa l'apadrinament de nens del Tercer Món. En castellà.

Malostratos.com - Web Malostratos.com. Notícies, Xifres: Denúncies i Victimes, Biblioteca: Textos legals, Articles, Llibres, Definicions, Agenda, Bibliografia, Cursos, Música, Pel·lícules, Ajudar-te, Opinió, Entitats, Cercar, Contactar, ... En castellà.

Comparte - Amb els Nens del món - Web de l'ONG Comparte - Con los Niños del mundo - La ONG d'Internet. Apadrina ja!, 25 anys d'història, Comparte en acció, Els Nobel comparteixen, Empreses solidàries, Transparència financera, Arxius descarregables, FAQ, Notícies, La Botiga, Donació, Comparte i la Unesco, ... En castellà.

Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista - Web del Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista. Accions i Campanyes, CCIODH, Resum de Notícies, Agenda, Documents, Enllaços, Comunicats, Calendaris, Manual Campamentista, ... En castellà.

SciDev.Net - Web SciDevNet - Notícies i Informació sobre Ciència, Tecnologia i Desenvolupament. Arxius, Notícies, Cerca, Opinió, Links d'Organitzacions Científiques, Diaris, Dossiers, AIDS/HIV, Publicacions, Canvi Climàtic, Biodiversitat, Malalties, ... En anglès.

Codespa - Web de l'ONG Codespa. Projectes per ajudar sobre el terreny als països en desenvolupament a través de l'enfortiment de les seves pròpies institucions.

SOS Africa - Web de l'ONG SOS Africa. En Acción, Apadrina, "Fotolistado", Preguntes, Col·labora, "Si, quiero", ... En castellà.

ACIS - Associació Catalana per la Integració Sociolaboral dels Disminuïts - Web d'ACIS - Associació Catalana per la Integració Sociolaboral dels Disminuïts. Presentació, Serveis, Activitats, Borsa de treball, Formació, Com associar-se, Donacions, Contactar, Links, ... En castellà.

Acción contra el hambre - Web de l'ONG Acción contra el hambre.

ADDA - Web de l'ONG ADDA.

Aldeas Infantiles SOS - Web de l'ONG Aldeas Infantiles SOS. Informació, Campanyes, Notícies, Projecte educatiu i Entitats col·laboradores.

Banco de Alimentos de España - Web de l'ONG Banco de Alimentos de España.

Libros del Mundo - Web de l'ONG Libros del Mundo.

Anesvad - Lluita ontra la Lepra - Web de l'ONG Anesvad, que té com a objectiu l'eradicació de la lepra. Projectes d'acció sanitària i desenvolupament social.

Fontilles - Lluita Contra la Lepra - Web de Fontilles - Lluita Contra la Lepra. 28 de gener, Dia Mundial de la Lluita Contra la Lepra.

ECOjustícia - Web de l'ONG ECOjustícia, Associació per a la divulgació i foment dels drets humans ambientals i la justícia ecològica.

Fundació EcoMediterrània - Web de la Fundació EcoMediterrània. Departament de Formació: Cursos, Protecció de la Conca Mediterrània, Fòrum Ambiental. Foment del Debat i la Participació, Departament d'Educació Ambiental, Servei d'Estudis i Projectes Ambientals, ... En català.

AFANOC - Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya - Web de l'AFANOC - Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels infants amb càncer. AFANOC, Actualitat, Notícies, Càncer, Tractaments, Escolarització, Links d'interès, Articles d'interès, Col·labora, La Botiga, ... En català, castelà i anglès.

AECC - Asociación Española Contra el Cáncer - Web de la AECC - Asociación Espanyola Contra el Càncer. La AECC, Serveis i Programes, Investigació, Col·labora, Notícies, Joves a l'AECC, Infocàncer, Consells de prevenció, Enllaços, Localitzador de l'AECC (per Províncies i Centres), Campanyes anteriors, ... En castellà.

Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer - Web de la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer. 21 de desembre, Federació, Qui som?, Ponències, Confederació, Notícies, Enllaços, Projectes, Campaments, Col·laboradors, ... En castellà.

Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge - Web de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge. Introducció, On som, Calendari, Recursos, Interactua, Correu, Fundació, ... En català. Escoltes Catalans - Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya.

Sid-Can - Contra el Càncer i la Sida - Web de Sid-Can, una Campanya d'Ajuda Contra el Càncer i la Sida, amb aportacions per subhastes d'obres d'art donades disinteressadament. Col·lecció d'Obres, Relació d'Artistes, Informació, Suggeriments, ... En castellà.

PROMI - Asociación para la Promoción del Minusválido - Web de la Asociación para la Promoción del Minusválido (PROMI).

Taller de Memoria - Alzheimer - Web Taller de Memoria de egalenia.com. Taller de Memòria virtual que ajuda als malalts d'Alzheimer. Espai per a Metges i per a Cuidadors. Informació i orientació sobre l'Alzheimer. En castellà.

A.C.C. - Associació Catalana de Cecs - Web de l'Associació Catalana de Cecs (A.C.C.). Presentació, Activitats i Àrees d'actuació de l'Associació, Projectes futurs, Links d'interès, Butlletí, Noticiari, ... En català, castellà i anglès.

Asociación Ayuda al Anciano sobre Residencias - Web de l'Associació d'Ajuda a la Gent Gran sobre Residències. Associació, Cerca de Plaça, Denúncies maltractaments, Imposibilitat i Tutor legal, Viure en Residències, Abans de la mort, Ajuda a Centres, Hipoteca Inversa, Altres Webs de Gent Gran, ... En castellà.

Plan Nacional Sobre Drogas - Web del Plan Nacional Sobre Drogas (www.SinDrogas.es) del Ministerio del Interior. Drogues: Més Informació, menys riscos.

Institut per a l'Estudi de les Addiccions - Web de l'ONG Instituto para el Estudio de las Adicciones. Informació i Serveis de prevenció i assistència sobre conductes addictives (alcohol, tabac, drogues).

ACAB - Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia - Web de l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia, que ofereix informació i suport als malalts d'anorèxia i bulímia nervioses i a les seves famílies.

G.A.B.A. - Fundació d'Autoajuda Bulímia i Anorèxia - Web de de la Fundació Europea G.A.B.A. - Fundació d'Autoajuda Bulímia i Anorèxia.

Olé.org - Web Olé.org del Cercador Olé. "Treballant per un món millor". Informació, Col·laborar, Projectes i Accions.

FedeMultiMedia - Web de l'ONG de la Federació Espanyola d'Empreses de Multimèdia, que porta a terme un programa (Génesis 2000) d'ajut al Tercer Món que precisa de financiació. Es demana software obsolet amb llicència, ordinadors o perifèrics, o bé aportacions econòmiques.

Merc@dis - Web de Merc@dis, un projecte per la integració laboral promogut per la Fundació Telefònica i l'Associació Telefònica d'Ajuda al Minusvàlid. Ofertes i demandes de llocs de treball per persones discapacitades.

FAD - Fundació d'Ajuda Contra la Drogadicció - Web la FAD - Fundació d'Ajuda Contra la Drogadicció.

Canal Solidario - Fundación Chandra - Web de Canal Solidario - Fundación Chandra, un Portal que ofereix serveis sobre el món de la solidaritat, les ONG i el voluntariat. Editorial, Notícies, Campanyes, Projectes, Agenda, Taulell d'anuncis, Arxiu, Links, Convocatòries, Borsa de treball, Donatius: Dona Gratis, ClickSolidario: Donacions gestionades per la Fundació Chandra destinades a projectes solidaris, ... En castellà.

Hacesfalta.org - Web Hacesfalta.org - Voluntarios en la Red, de Canal Solidario. Cercar oportunitats, Experiències, Notícies, Fòrum i Registrar oportunitats. En castellà.

Sector 3 - Informació i Serveis per al Tercer Sector - Web de Sector 3 - Informació i Serveis per al Tercer Sector. Serveis, Cercadors del Tercer Sector, Recursos, Legislació, Subscripció, Notícies, Novetats, Fòrum de Debat, ONL, Empreses, Entitats Públiques, ...

Red EuroSur - Web de Red EuroSur - Sistema Integrat d'Informació i Comunicació al Servei del Tercer Món. Guia del Món, Comunitat Internacional d'Informació, Servinfo, Geografia de la Informació a Internet, Alertes d'Informació, Altres Enllaços d'Interès, ... En castellà.

La Casa Encendida - Web La Casa Encendida - Centre Social i Cultural (Madrid): Cultura, Solidaritat, Medi Ambient, Educació, Temps Lliure, ... El Projecte, l'Edifici, Diccionari d'ús, Recomanacions, Enllaços, Finestra d'Associacions, Trobades, On, Descarregar salvapantalles, ... En castellà.

Inmigra.com - INTAMPEX - Web Inmigra.com -  Immigració a Espanya. Associació per a la integració i empara a l'immigrat estranger. Associació INTAMPEX, Lleis, Articles, Consultes, Editorial, Col·laboracions, Recursos, Notes de Premsa, Notícies, ... En castellà.

Migracom - UAB - Web Migracom - Observatori Migracom sobre Immigració de la Universitat Autònoma de Barcelona. Punt de trobades, Galeria, Enllaços, Conferències La producció de notícies sobre la immigració, Campus, Participa, ... En català, castellà i anglès.

Cooperación Internacional - Web de Cooperación Internacional. Què és CI?, Projectes, Col·labora, Notícies, Àrees territorials, Campanyes, Col·labora, Directori, Foro Univ, Coneix, Història, Informa't, Enllaços / Links, Estadístiques, Cercar, Enquestes, ... En castellà.

Psicólog@s en Acción - Web de Psicolog@s en Acción de la Universitat de Salamanca. Actualitat, Avisos, Cercar, Directori, Recursos, Imatges i documents sobre Drets Humans, Retalls de Premsa, Fotos, ...

Ajuda als Nens del carrer - Menors immigrants desamparats - Web de la Plataforma ciutadana per a la defensa dels menors immigrants desamparats.

Arquitectes Sense Fronteres - Web de l'ONG Arquitectes Sense Fronteres - Espanya. Ajuda al desenvolupament al Tercer Món.

Xarxanet@ - Web de Xarxaneta - ONG de serveis de telecomunicació. Agenda, Comunicació, Links, Buscadors, Col·lectius, Correu, ... En català.

Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció - Web de la Colla Ecologista La Carrasca (Alcoi) - Ecologistes en Acció. Actualitat, Resum d'Activitats, Consulta per temes, Suggeriments, Publicacions, Links, ... En català.

GECEN - Grup per a l'Estudi i Conservació dels Espais Naturals - Web de GECEN - Grup per a l'Estudi i Conservació dels Espais Naturals, una Associació per a la Defensa de la Natura de la Comunitat Valenciana. El GECEN, Activitats, Campanyes, Reserves, Programa, Publicacions, Material, Premsa, Educació, Exposició, ... En català.

Alternativa Solidària - Plenty - Web de l'ONG Alternativa Solidària - Plenty.

Associació Amics de la UNESCO - Manresa - Web de l'ONG Associació Amics de la UNESCO - Manresa.

Associació Catalunya - Líban - Web de l'ONG Associació Catalunya - Líban.

Associació de Cooperació per la Pau - Web de l'ONG Associació de Cooperació per la Pau.

JAE - Joves amb empenta - Web de Joves amb empenta (JAE). Qui som?, Solidaritat i Acció Social, Cultura i Festes, Excursionisme, Medi ambient, M'apunto, Enllaços, ... En català.

Fundació Natura - Web de la Fundació Natura. Qui som?, Preguntes, Novetats, Projectes, Participa, Contacta'ns, Empreses, La primera Web que planta arbres: plantatuarbol.com. En català, castellà i anglès.

Ayúdale a Caminar - Web de l'Associació Ayúdale a Caminar. Objectius i Accions, Test de Risc, Questionari per a futures mares, Prevenció d'accidents infantils, El més essencial, 100 preguntes i respostes, Resum, Càncer Ginecològic i mamari, Pla assistencial per a futurs minusvàlids, Àlbum fotogràfic, Centre Agrícola Ecològic, ... En castellà.

Centre d'Estudis Africans - Web de l'ONG Centre d'Estudis Africans.

ConcertacioN/S - Frères des Hommes - Web de l'ONG ConcertacioN/S - Frerès des Hommes. Grups de Treball, Material Pedagògic, Cursos, Agenda d'Activitats, Delegacions Territorials, Butlletins, Revista, Links d'interès, ... En català, castellà i anglès.

Cooperacció - Web de l'ONG per al desenvolupament Cooperacció. Campanya de Comerç Just, El Manifest, Campanya socis, Altres campanyes, ... En català i castellà.

Fundació Alfons Comín - Web de l'ONG Fundació Alfons Comín.

Fundació Entorn i Medi Ambient - Web de l'Entitat sense ànim de lucre Fundación Entorno y Medio Ambiente. Assessorament en temes de protecció ambiental i de conservació de la naturalesa. Informació sobre legislació mediambiental, bibliografia, cursos i convocatòries.

Manos Blancas - Web de Manos Blancas, moviment sorgit a la Universidad Autónoma de Madrid. Informació sobre Manos Blancas, Actualitat, Recerques, Enllaços, Minuts per la pau, ... En castellà, gallec, euskera, francès, anglès i alemany.

Etane - Web de l'ONG Etane.

Fundació Pau i Solidaritat - CC.OO. - Web de la Fundació Pau i Solidaritat de Comissions Obreres de Catalunya.

Odontologia Solidària - Web de l'ONG Odontologia Solidària.

Pobles indígenes - PuebloIndio.org - Web PuebloIndio.org - Plataforma d'informació del Poble Indi, amb informació sobre la cultura i els problemes del pobles indígenes, especialment de l'Amèrica Llatina. Informació de l'activitat de l'ONU en aquest àmbit.

Entreculturas - Web d'Entreculturas - Fundación para la Educación y el Desarrollo de los Pueblos. Informació, El món, Programes, Actualitat i Col·labora.

Pia2001 - Programa d'Informatització d'Associacions - Web del Pia2001 - Programa d'Informatització d'Associacions. Institut Català del Voluntariat del Departament de Benestar Social i Fundació Catalana de l'Esplai. Col·laboren: DELL, Epson, Microsoft i BCH. En català i castellà.

The Hunger Site - Web The Hunger Site. Fent un click en aquesta Web a "Donate free food", col·labores en una donació econòmica dels seus patrocinadors i contribueixes a la campanya contra la fam al món i altres causes mediambientals i humanitàries. En anglès.

Fauna Ibérica - Web Fauna Ibérica - Portal per a la divulgació i conservació dels animals ibèrics. Informació, Serveis: Agenda, Articles i enllaços, Legislació mediambiental, Organitzacions, Premsa especialitzada. Cercador, Les Espècies: Mamífers, Aus, Amfibis i rèptils, Peixos i crustacis, Insectes i aràcnids, Animals domèstics. Ecosistemes, Espècies extingides, Llibres, ... En castellà.

Associació de Defensa dels Animals - Adda - Web de l'Associació de Defensa dels Animals - Adda.

Aspansor - Asociación de Padres de Niños Sordos de Zaragoza - Web d'Aspansor - Associació de Pares de Nens Sords de Saragossa. Informació, Videoteca, Enllaços, Dossier, Serveis, ...

Conpapeles.com - Web Conpapeles.com de l'empresa Acción Internacional de Ayuda Académica (de pagament). Assessorament legal on-line per viure a Espanya: Drets, Tràmits, Visats, Convalidacions, Permisos de residència i treball, Sol·licituds de nacionalitat, ... En castellà.

Mundo Asistencial - Web Mundo Asistencial, Informació, Guies i serveis sobre medicina, salut i món assistencial. Tercera Edat, Notícies mèdiques i Articles, Guia Residències 2.0 (més de 5.000), Enllaços, ... En castellà.


XLè Premi per la Pau 2019 - Open Arms - Pàgina web de l'Acta del XLè Premi per la Pau 2019 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a l'ONG Open Arms per la seva tasca humanitària de rescat de persones a la Mediterrània. L'acte de lliurament del premi se celebrarà a l'edifici Can Serra, seu de la Diputació de Barcelona, el dijous 12 de desembre del 2019 a les 18.00 hores.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

Diada del 9 d'Octubre del País Valencià - Web d'ACPV - Acció Cultural del País Valencià, amb informació del 9 d'Octubre, Diada Nacional del País Valencià: Manifestació amb el lema "El País que volem", Actes, Manifest, ... València, 9 d'octubre del 2019. En català.

Onze de Setembre - Objectiu Independència - Web de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Diada de l'Onze de Setembre del 2019 - Objectiu Independència. Inscripcions, Trams, Galeria, Preguntes, Samarreta, Espai Eines de País, ... Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes i Plaça d'Espanya, 11 de setembre del 2019. En català.

XXXIV Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau - Web de la Universitat Internacional de la Pau amb informació del XXXIV Curs d'Estiu. Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, del 4 al 10 de juliol del 2019. En català.

24a Fira per la Terra - Web de la 24a Fira per la Terra - Mercat de la Terra. Programa, Participants: Artesans i Entitats, Energies Renovables, ONGs, Institucions, Activitats, Inscripció, Cartell, Normes, Edicions anteriors, ... Barcelona, Parc Central de Nou Barris, 13 i 14 d'abril del 2019.

Diada del 25 d'abril - Pais Valencia - Web d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb informació de la commemoració de la Diada del 25 d'abril del País Valencià. València, dissabte 13 d'abril del 2019. En català.

XXXVIIIè Premi per la Pau 2017 - Dr. Oriol Mitjà - Pàgina web de l'Acta del XXXVIIIè Premi per la Pau 2017 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat al Dr. Oriol Mitjà, metge especialitzat en malalties infeccioses, per la seva tasca orientada a l'eradicació de la malaltia del pian. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc el 29 de novembre del 2017 a Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

11S2017 - La Diada del Sí - Web de l'Assemblea Nacional Catalana amb tota la informació de la mobilització de l'11 de setembre del 2017 - La Diada del Sí - 11S2017. Sí, Trams, Inscripcions, Galeria, Preguntes, La samarreta, ... Barcelona, 11 de setembre del 2017. En català.

XXXVIIè Premi per la Pau 2016 - Nadia Murat Basee - Pàgina web de l'Acta del XXXVIIè Premi per la Pau 2016 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a la Sra. Nadia Murat Basee, promotora dels drets humans i activista contra el tràfic d'éssers humans. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc l'11 de gener del 2017 a Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

11S2016 - A punt - Endavant República Catalana - Web de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb tota la informació de la mobilització de l'11 de setembre - 'A punt - Endavant República Catalana' - 11S2016. A punt, Inscripcions, Actualitat, Galeria, ... Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona, 11 de setembre del 2016. En català i castellà.

XXXVIè Premi per la Pau 2015 - Giuseppina Maria Nicolini - Pàgina web de l'Acta del XXXVIè Premi per la Pau 2015 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a la Sra. Giuseppina Maria Nicolini, alcaldessa de Lampedusa i Linosa, per la seva lluita en favor dels refugiats i immigrants en una de les zones més afectades en els darrers anys per la crisi humanitària de la Mediterrània. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el 15 de març del 2016 a Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

11S2015 - Via Lliure a la República Catalana - Web de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb tota la informació de la Via Lliure a la República Catalana - 11S2015. Via Lliure, Inscripcions, Actualitat, Preguntes, ... Barcelona, Avinguda Meridiana, 11 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

FiraGran 2015 - Web de FiraGran 2015 - 17a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya. Oferta, Expositors, Activitats, Casals, Diada Esportiva, Premis, Premsa, Ubicació, Contacte, ... Drassanes Reials de Barcelona, del 4 al 7 de juny del 2015. En català i castellà.

XXXVè Premi per la Pau 2014 - Fatou Bensouda - Pàgina web de l'Acta del XXXVè Premi per la Pau 2014 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a la Sra. Fatou Bensouda, jurista gambiana que des de l'any 2.012 és fiscal en cap de la Cort Penal Internacional (CPI), elegida per aclamació dels 120 Estats part de l'Estatut de Roma, i que anteriorment fou fiscal general adjunta de la mateixa Cort des de l'any 2.004, per la seva brillant trajectòria com a jurista en favor de la pau i els drets humans. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el 4 de febrer del 2015 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

Ara és l'hora - Web de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb tota la informació de la campanya "Ara és l'hora". En català.

Via Catalana 2014 - Web de l'Assemblea Nacional Catalana amb tota la informació de la Via Catalana 2014. Inscriu.te, Samarreta, Com arribar-hi, Actes 11-9, Recorregut, Locals col·laboradors, Preguntes freqüents, ... Barcelona, 11 de setembre del 2014. En català.

Fòrum Social Català - FSCat2014 - Web del Fòrum Social Català - FSCat2014. Crida Adhesions, Programa, Material, Inscripció, Procés, Col·laboració econòmica, Comissions de treball, Voluntaris, ... Barcelona, de l'11 al 13 d'abril del 2014. En català.

XXXIVè Premi per la Pau 2013 - PEN Català - Pàgina web de l'Acta del XXXIVè Premi per la Pau 2013 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat al PEN Català, en reconeixement a la seva tasca de projecció internacional de la literatura i dels escriptors i escriptores dels territoris de parla catalana i, especialment, de defensa de la llibertat d'expressió i la lluita per a l'alliberament dels escriptors perseguits. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el 22 de gener del 2014 a Sant Cugat del Vallès.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

Festa per la Llibertat - Web d'Òmnium Cultural amb informació de la Festa per la Llibertat. Barcelona, Arc de Trionf - Passeig de Lluís Companys, 11 de setembre del 2013. En català.

Concert per la Llibertat - Web d'Òmnium Cultural del Concert per la Llibertat. El Concert, Contingut artístic, Qui som, Col·laboradors, Notícies, PMF, ... Barcelona (Camp Nou), 29 de juny del 2013. En català.

XXXIIIè Premi per la Pau 2012 - Casal dels Infants - Pàgina web de l'Acta del XXXIIIè Premi per la Pau 2012 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Casal dels Infants, en reconeixement a la seva gran tasca en els barris més vulnerables per aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d'exclusió social i les comunitats on viuen. L'acte de lliurament es va celebrar el 19 de febrer del 2013 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

XXXIIè Premi per la Pau 2011 - Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau) - Pàgina web de l'Acta del XXXIIè Premi per la Pau 2011 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau), en reconeixement a la seva tasca en favor de la pau, el desarmament i, especialment, l'eliminació de les armes nuclears. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc el dimecres 9 de novembre del 2011, a la Diputació de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

17a Festa de la Solidaritat - Un Dia per a l'Esperança 2011 - Web d'Intermon Oxfam amb informació de la 17a Festa de la Solidaritat - Un Dia per a l'Esperança 2011, que organitza a tot Espanya el mes d'abril. On se celebra?, Activitats, Joc, Tema: Acció Humanitària, Col·labora, Voluntaris, Patrocinadors, ... Barcelona (Moll de la Fusta), 10 d'abril del 2011. En català i castellà.

XXXIè Premi per la Pau 2010 - Karen Koning AbuZayd - Pàgina Web de l'Acta del XXXIè Premi per la Pau 2010 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Karen Koning AbuZayd, en reconeixement a la seva trajectòria i el seu ferm compromís per la solució pacífica del conflicte entre Israel i Palestina. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc el dilluns 24 de gener del 2011, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

XXXè Premi per la Pau 2009 - Ramin Jahanbegloo - Pàgina Web de l'Acta del XXXè Premi per la Pau 2009 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Ramin Jahanbegloo, filòsof polític iranià, conegut per la seva posició en favor de la democràcia, la no violència i l'obertura a Occident en el seu país. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el dimarts 2 de març del 2010 a Casa Àsia de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

XXIXè Premi per la Pau 2008 - Stéphane Hessel - Pàgina Web de l'Acta del XXIXè Premi per la Pau 2008 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Stéphane Hessel, diplomàtic francès d'origen alemany, que va ser un dels membres del comitè de redacció de la Declaració Universal de Drets Humans el 1948. Acte de lliurament del premi, dimecres 4 de febrer del 2009 a Santa Coloma de Gramenet.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

Fundació La Marató de TV3 - Web de la Fundació La Marató de TV3. Marató 2008, diumenge 14 de desembre del 2008, dedicada a recaptar fons per a la lluita contra les malalties mentals greus. Fundació, Òrgans de govern, Notícies, Projectes finançats (des del 1992), Donacions, Programa TV3, Empreses, Activitats, Voluntaris, Premsa, Concurs d'Ajuts, Revista Fundació, ... En català, castellà i anglès.

XXVIè Premi per la Pau - Daniel Barenboim - Pàgina Web de l'Acta del XXVIè Premi per la Pau 2005 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Daniel Barenboim, concertista de piano i director d'orquestra, per la seva trajectòria en favor de la pau i l'harmònica convivència entre diferents cultures. Acte de lliurament, dimecres, 18 de gener del 2006, a la Sala Noble de l'Edifici del Rellotge (Carrer d'Urgell) de la Diputació de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

UPEC - Jornades per la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya - Web de les UPEC - Jornades per la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya. Presentació, Notícies, Programa, Òrgans de Govern, Consultes, Enllaços, Contacte, ... Barcelona (CCCB), Barcelonès, de l'11 al 16 de juliol del 2005. En català.

FSMED - Fòrum Social del Mediterrani - Web del Fòrum Social del Mediterrani (FSMED). Què és?, Eixos temàtics, Programa, Inscripcions, Preguntes freqüents, Visats, Entitats organitzadores i adherides, Links, Convocatòries, Assemblees internacionals, Assemblea promotora de Barcelona, Documentació. ... Barcelona, del 16 al 19 de juny del 2005. En català, castellà, àrab, anglès, francès i italià.

CURS - La protecció dels Drets Humans en el sistema de les Nacions Unides - Pàgina Web de l'Associació per a les Nacions Unides amb informació del CURS "La protecció dels Drets Humans en el sistema de les Nacions Unides". El curs se celebrarà del 14 al 25 de febrer del 2005 (de 19 a 21 hores) a l'Escola de l'Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, carrer Girona 20, de Barcelona. En català i castellà.

FSM - Fòrum Social Mundial - Porto Alegre 2005 - Web oficial del FSM - Fòrum Social Mundial de Porto Alegre 2005 (Brasil). Informació, Què és?, Qui l'organitza?, Carta de principis, Notícies, Programació FSM 2005, Com participar?, Comitès de mobilització, Agenda, Dubtes més freqüents, Contacte, Links, Mapa de la Web, Cerca, ... Govern de l'Estat de Rio Grande do Sul, Prefectura de Porto Alegre, ... Porto Alegre, Rio Grande do Sul (Brasil), del 26 al 31 de gener del 2005. En portuguès, anglès, francès i castellà.

XXVè Premi per la Pau - Bibi Russell - Pàgina Web de l'Acta del XXVè Premi per la Pau 2004 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Bibi Russell, creadora del programa "Moda per al desenvolupament". Acte de lliurament, dijous 2 de desembre del 2004, al Saló de Plens de la Diputació de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

Ecoviure 2004 - Manresa - Web Ecoviure 2004 - Vida ecològica en un món sostenible. Productes i serveis per a una vida ecològica. Què és Ecoviure?, Què s'exposa a Ecoviure?, Serveis als expositors, Serveis als visitants, Notícies, Plànols, ... Fira de Manresa, del 22 al 24 d'octubre del 2004. En català i castellà.

FSE - ESF - Fòrum Social Europeu - Web del FSE - ESF - Fòrum Social Europeu - Una Altra Europa és possible. FSE?, Inscripció, Allotjament, Programa, Informacions i contacte, Reunions preparatòries, Premsa, Transports, ... Londres, del 15 al 17 d'octubre del 2004. En anglès, alemany, castellà, francès i italià.

Fòrum Barcelona 2004 - Fòrum Universal de les Cultures - Web del Fòrum Universal de les Cultures que organitza la ciutat de Barcelona per l'any 2004, amb l'aval de la UNESCO. Fòrum 2004, Què ofereix, Participa, Actualitat, Cercar, Esdeveniments, Protagonistes, Calendari, Escenaris, Fòrum, Visita Virtual, Programa, Fòrum Diàlegs, Diàlegs pre-Fòrum, Destaquem, Notícies, ... Barcelona, del 9 de maig al 26 de setembre del 2004. En català, castellà i anglès.

Festival Mundial de la Joventut Barcelona 2004 - FMJB - Web del Festival Mundial de la Joventut Barcelona 2004 - FMJB 2004, dins del Fòrum Mundial de les Cultures Barcelona 2004. El Festival al Dia, Notícies, Actualitat, Presentació, Objectius, Programa, Espais i Allotjament, Inscripció, Comitès, Conèixer Barcelona i Catalunya, ... Barcelona, del 8 al 14 d'agost del 2004. En català, castellà, anglès, francès i àrab.

Manifestació contra l'ocupació d'Iraq i Palestina - Web de la Fundació per la Pau amb informació de la manifestació contra l'ocupació d'Iraq i Palestina. Barcelona, dissabte dia 27 de setembre del 2003, a les cinc de la tarda (des de la Ronda de Sant Pere - Passeig de Gràcia, baixant per la Via Laietana, fins el Pla de Palau). En català.

Marxa Catalana per la Cultura de Pau 2003 - Web de la Marxa Catalana per la Cultura de Pau 2003, organitzada per Forces de Pau Noviolentes. Recorregut, Inscripcions, Entitats col·laboradores, Signa el Manifest, Novetats, ... Etapes de Tortosa a Figueres, del 23 d'agost al 6 de setembre del 2003. En català.

Plataforma en Defensa de l'Ebre Manifestació a Barcelona - Per una nova cultura de l'aigua - Cartell de la Manifestació a Barcelona - Per una nova cultura de l'aigua, que tindrà lloc el diumenge, 6 d'abril del 2003 a les 12 h. Recorregut a Barcelona: Plaça Universitat, Ronda Universitat, Ronda Sant Pere, Via Laietana i Plaça de la Catedral. Plataforma en Defensa de l'Ebre. En català.

Globus Solidaris contra el Càncer Infantil - Web de la Campanya Globus Solidaris contra el Càncer Infantil, de la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer. Globus 21: 21 de desembre, Dia del Nen amb Càncer, Enlaira un globus, Com participar-hi, Tria un globus, ... En català, castellà, anglès, euskera, gallec i alemany.

Hands off Cain - NO a la pena de mort - Web de l'Associació Internacional "Hands off Cain" (Que ningú toqui a Caïm) contra la pena de mort. Campanya "Atura la pena de mort al món a través d'Internet". Notícies, Base de dades amb la situació de la pena de mort País per País, Recollida de signatures,  a través d'Internet, de suport a la moratòria de les execucions de la pena de mort al món, Arxius, Publicacions, Vídeos, Premsa, Links, Crida a les Nacions Unides, Envia un missatge per unir-te a la crida, Cerca, Fòrum, ... En anglès i italià.

Junts per Àfrica - Juntos por África - Web del Projecte Juntos por África - Junts per Àfrica, que porten a terme conjuntament la Creu Roja espanyola, Intermón Oxfam i Metges Sense Fronteres. El projecte consisteix en recollir les pessetes o monedes d'altres països que no s'hagin canviat en euros abans d'acabar el primer trimestre del 2002. Els diners recaptats es destinaran a projectes de desenvolupament i ajuda humanitària que aquestes ONG tenen en marxa en algunes de les zones més desfavorides de l'Africa. La Web consta dels apartats: Àfrica, El Projecte, Col·labora, La Pesseta i Premsa. En castellà.

eBay - Emergència: Dones Refugiades - Subhasta solidària - Web d'eBay - Emergencia: Mujeres Refugiadas - Subhasta solidària. ACNUR, l'Agència de les Nacions Unides d'ajuda als Refugiats, en col·laboració amb eBay, subhastarà obres de personatges famosos, del 7 al 16 de juny del 2002. Els fons recaptats es destinaran a les dones refugiades de Colòmbia i l'Afganistan. En castellà.

Plataforma per a la Defensa de les Terres de l'Ebre Manifestació a Barcelona - 10 de març del 2002 - Web de la Plataforma per a la Defensa de les Terres de l'Ebre. Informació de les seves Activitats, Notícies, Articles, Documents, ... Gran Manifestació a Barcelona, "Per una Nova Cultura de l'aigua", el diumenge 10 de març del 2002. En català.

Setmana del Comerç Just - Web de la Setmana del Comerç Just que organitzen una sèrie d'ONG's catalanes. Exposicions, Conferències, Mostra del Comerç Just i Fira d'Entitats, Concerts, Gran Gimcana, ... Barcelona, del 21 al 27 de maig del 2001. En català.

I Encontre Ciutadà Internacional - Web del I Encontre Ciutadà Internacional, on es tractaran els temes següents: Drets Humans, Desarmament, Ecologia, Globalització i mundialització i Pau i prevenció de conflictes. Barcelona, del 19 al 21 d'abril del 2001, Casa de Convalescència de la UAB de l'Hospital de Sant Pau. En català, castellà i anglès.

Consulta Deute Extern - Web de la Xarxa Ciutadana per l'Abolició del Deute Extern, sobre la Votació Consulta que es va realitzar el diumenge 12 de març, coincidint amb les eleccions generals, i que es va repetir el diumenge 19 de març als llocs on no es va poder realitzar, per demanar als països rics que perdonin el deute extern als països pobres. Aquesta votació va tenir lloc a més de 8000 meses de més de 400 municipis de tot Espanya, la meitat d'ells a Catalunya (400 a la ciutat de Barcelona). Les meses seran supervisades per assessors de Juristes Sense Fronteres i Jutges per la Democràcia i hi podran votar també tots els immigrants i els joves de més de 16 anys. Participa en aquesta Votació Consulta sobre l'Abolició del Deute Extern! Ajudes econòmiques i col·laboració amb la campanya. Web en castellà, català, gallec, euskera i anglès.

Fundació La Caixa - Web de la Fundació La Caixa. Agenda, Notícies, Exposicions, Gent Gran, Club Estrella (La Web de la Gent Gran), Alzheimer, Sida, Infància, Cooperació internacional, Col·laboracions en iniciatives socials, Premis, Beques, Educàlia, Activitats educatives, Recursos educatius, Museus de la Ciència, Activitats de la Ciència, Medi Ambient, Arts Plàstiques, Fotografia, Música, Centres Culturals, Mediateques, Biblioteques, Publicacions, ... En català, castellà i anglès.

InfoResidencias.com - Web d'InfoResidencias.com - El Cercador de Residències Geriàtriques a Internet. Cerques per Municipis. Residències a Catalunya, Borsa de Treball, Formació, Notícies, Fòrum, Membres, ... En castellà.

 


Cercadors i Directoris d'ONG :

Torre Jussana Virtual - Serveis Associatius - Web de Torre Jussana Virtual - Agència Municipal de Serveis per a les Associacions de Barcelona. La Nova Eina de Participació Ciutadana. Consell Municipal d'Associacions de Voluntariat. Torre Jussana - Serveis Associatius. Informació i recursos d'interès i utilitat per a les Entitats: Assessorament, Formació, Publicacions, Documentació, Treball en Xarxa, Borsa de Recursos, Telemàtica, Associacions, Enllaços, Avui a BCN, Novetats a la Web, Taulell d'Anuncis, ... En català, castellà i anglès.

Xarxanet.org - Web de Xarxanet.org, un portal d'accés al món associatiu i de voluntariat de Catalunya. Àrees, Serveis, Recursos a l'abast, Treball en xarxa, Publicacions, Captació de recursos, Cercador d'entitats, Registre d'entitats, Àrea d'usuaris, Premsa, Agenda, Formació, Fòrums, Cercar, ... En català.

Via Social - Web de Via Social, un Portal amb molta informació sobre l'oferta de recursos socials que hi ha a Catalunya i Espanya i sobre el món de les ONG. Recomanats, Comunitat: Campanyes, Iniciatives, Racó de les Entitats, Fòrum, Xat, ... Actualitat: Agenda setmanal, Notícies, Articles, Reportatges, Opinió, Guia de mitjans, Revistes socials, ... Directori: Cercador, Col·lectius, Temàtiques, Solidaritat, Societat i Noves tecnologies. Guia de Serveis: Per Comunitats Autònomes, Centre de recursos, ... E-Commerce: Entitats que practiquen el comerç just i solidari i Campanyes de comerç just i solidari. En català, castellà i anglès (versió reduïda).

Pangea - Catàleg d'ONG - Web de Pangea - Comunicació per a la Cooperació, un bon servidor amb un gran catàleg d'ONG. Organitzacions de Pangea.

Base de Dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol - Web de Pangea amb una gran base de dades d'ONG i grups alternatius de l'Estat espanyol. Un gran cercador d'ONG espanyoles.

Links de Webs de les ONG i Organitzacions presents a Pangea - Web amb els Links de totes les ONG i Organitzacions presents al servidor Pangea - Comunicació per a la Cooperació.

RiSolidaria.com - Red Iberoamericana Solidaria - Web del Portal RiSolidaria.com - Red Iberoamericana Solidaria - Solidaritat a Internet, posat en marxa per la Fundación Telefónica. Última hora, Notícies, Agenda, Campanyes, Selecció d'enllaços, Voluntaris, Socis, Donatius, Fons d'Inversió ètics, Taulell d'anuncis, Comerç just, Legislació, Financiació, Assessoria, Borsa de Treball, Formació, ... Col·laboren: Acción contra el Hambre, Ayuda en Acción, CIES, Cristianisme i Justícia, Crus Roja Española, FAD, Fundació Pere Tarrés, Solired i Plataforma Promoción Voluntariado. En castellà.

OneWorld en català - Web d'OneWorld - Portal-Directori format per una Comunitat d'Organitzacions No Governamentals a escala mundial sobre Drets Humans, Desenvolupament, Pau i Solidaritat. Notícies, Arxiu, Articles, Publicacions, Destacats, Propostes, Serveis: Borsa de Treball, Voluntariat, Partners, Qui som?, Altres edicions, Canals OneWorld, ... En català.

OneWorld.net - Portal-Directori format per una Comunitat Mundial d'ONG - Web d'OneWorld.net Portal-Directori d'Organitzacions No Governamentals a escala mundial, ordenat alfabèticament, i moltes altres coses: Notícies, Campanyes, Canals, Perspectives, Edicions, Publicacions, Ofertes d'Ocupació, Guies, ... En anglès. OneWorld Spain en castellà i OneWorld en català.

Entitats.info - Web Entitats.info, un Portal d'Entitats que treballen en favor de la cultura i de la llengua catalana. Presentació, Notícies, Accés a les webs de les Entitats, Publicacions, Recull de premsa, Agenda, Fòrum, Cercador, Com contactar, Titulars de la premsa, ... En català i anglès.

Yahoo! España - Solidaritat - Web sobre temes de Solidaritat de Yahoo! España. Consultar Notícies - Cercador, Temes d'actualitat, Categories Yahoo!, Enllaços, Notícies del dia, Altres Notícies, Notícies de la última setmana, ... En castellà.

eresMas - Solidaritat - Web sobre temes de Solidaritat d'eresMas. Avui en destacat, Agenda, Col·laboracions, Notícies, Cercador, Teletip, Voluntariat, ONG, Donacions, ...

Directori d'ONG d'eresMas - Web d'EresMas amb un Directori d'Organitzacions No Governamentals, ordenat alfabèticament.

Directori d'ONG de Servicom - Web del Servidor d'Internet Servicom amb un bon directori d'Organitzacions No Governamentals, ordenat alfabèticament i de fàcil accés.

NODO 50 - Links d'ONG i Organitzacions - Web amb una gran quantitat de Links d'ONG i Organitzacions de tot Espanya.

Cercador d'ONG de Terra - Web del Cercador d'ONG de Terra. Cal indicar el Nom de l'ONG, el Tipus d'Acció i el Païs d'Acció.

Web d'Associacions de Catalunya - Web d'Associacions de la Direcció General d'Acció Cívica del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, amb una gran quantitat d'Associacions. Entitats vinculades a la Web : Socials (assistència social, salut), Ambientals, Comunitàries, Ocupacionals, Afeccions/recreatives, Culturals, Cooperació internacional, Emergència i socors, Entitats de serveis, Desenvolupament econòmic i defensa dels interessos, Atenció al ciutadà del Departament de Justícia, ...

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal