ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Cinema / Cine / Festivals Cinema / Cartellera / DVD / Vídeo / Revistes de Cinema :

Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol - Girona - Web del Museu del Cinema de Girona - Col·lecció Tomàs Mallol, de l'Ajuntament de Girona. El Museu, Les Col·leccions, Exposicions, Agenda, Educació, Biblioteca, Institut d'Estudis, Club d'Actors, Enllaços, ... En català, castellà i anglès.

La Crispeta - La Web del Cinema en català - Web La Crispeta - La Web del Cinema en català. Notícies, Actualitat, Fòrum, Cartellera, Material de premsa, Contactes, Enllaços, Cinema, DVD, Calendari, ... En català.

Baditri - La Web de la distribuïdora Baditri, dedicada especialment al cinema europeu, independent i també llatinoamericà. En cartellera, Properes estrenes, Catàleg, Sessions per a Cine Clubs, Contactar, Borsa de treball, ... En català, castellà, anglès i francès.

Cinema Ieti - Web Cinema Ieti - Girona. Programació de les sales, Properes pelis per estrenar, Ciítiques de pelis, Monogràfics diversos temes, Llibres sobre el món del cinema, Notícies del món del cinema, Bandes sonores de pelis, Links a webs interessants, Enquestes, Per a fans, Fòrums de cinema, Estrenes de la setmana, ... En català.

Sessió Contínua - Web del Portal de Cinema en català Sessió Contínua, que vol difondre tot el cinema que arriba als Països Catalans. Les Estrenes, Especial Sitges, Arxiu de Crítiques, Fòrum, Notícies, Lliçons, Diari de Redacció, Història del Cinema, Bandes Sonores, Enllaços externs: Cartellera, Cartellera català, Filmoteca, ... En català.

Cinesa.es - Web de Cinesa, filial de la Paramount i Universal Studios. Estrenes, Cines, Cartellera, Recerques, Compra d'Entrades, Informació, Press Room, Avantatges Cinesa, Història, Novetats, Paramount, Universal Studios, ... En castellà.

Grupo Cinesa - Web del Grupo Cinesa. Presentació, La pantalla Cinesa, Demos, Associats, Tarifes, Clients, Publicitat, Noticiaris de Cinema, Producció en cinema i vídeo, Arxiu d'imatges, Lloguer d'equips, Bitácora, ... En castellà.

Paramount Pictures - Web de Paramount Pictures. Pel·lícules, Últimes Estrenes, TV, DVD, Trailers, ... En anglès.

IMDB - The Internet Movie Database - Web IMDB - The Internet Movie Database, amb milers de crítiques de pel·lícules amb les seves dades i fitxes tècniques. És la base de dades més completa del món sobre Cine a Internet (més de 200.000 pel·lícules i 600.000 professionals). Els Oscars de l'Acadèmia.

Canal CineManía - Web Canal CineManía. El Canal, Avui, Cartells, Concurs, Pla Curt (El Millor de cada mes), Tot el Cinema (Informació per gènere o títol), Enllaços, Cinefòrum, ... En castellà.

MSN - Canal de Cine - Web MSN - Canal de Cine. Sumari, Primera Plana, És Notícia, Es Roda, Preestrenes, Cartellera, Gran Angular, Plató Interactiu, Cinema a casa i Cerca. En castellà.

Cinema en català - Web de Cinema en català de la pàgina Llengua Catalana, de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. En català.

Manderlay - Espai de Cinema - Web Manderlay - Espai de Cinema del Col·lectiu Cinèfil Manderlay. Qui som, El Cinefòrum, Agenda d'Activitats, Cinemateca, Estrenes & DVD, Fòrum, L'Entrevista, Reports & Festivals, Llenguatge del Cinema, Llibres & Cine, Enllaços, ... En català.

Zinema.com - Web Zinema.com. Informació, Estrenes, Cróniques, avançaments, Dossiers, Textos, Llibres, Pel·lícules, DVD, ... En castellà.

Festivales.com - Web de Festivales.com, un Portal amb informació sobre Festivals de Cine, Música i Teatre d'Espanya, classificats per gèneres. Tots els Festivals que se celebrin en el futur i els celebrats recentment. Reportatges, Notícies, Festivals i Turisme, Suggeriments, Cercador, Informació de Lloc, Dates, Horaris, Preus i Contingut, Allotjament, Gastronomia, Oci, Agències, Periodistes, Cybercrítics, Sector Turístic, Taulell d'Anuncis, ... En castellà.

Hollywood On-line - Web Hollywood "on line". Tot el món del Cine de Hollywood. Pel·lícules, Vídeos, Multimèdia, Actors/Actrius, Notícies, The Guide (Últimes Estrenes, Pròximes Estrenes, DVD, Trailers), ... Els Oscars de l'Acadèmia. En anglès.

Academia de las Artes y de las Ciencias Cinematográficas de España - Web oficial de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya. Informació exhaustiva sobre les Publicacions, Història, Premis especials, Els Premis Goya, Activitats, Notícies, Actualitat, ... En castellà.

Cinemes Verdi - Web dels Cinemes Verdi de Barcelona. Cinemes Verdi (5 Sales) i Verdi Park (4 Sales). Informació de tota la seva Programació, Estrenes, Golfes, Horaris, Seccions, Fitxes de les Pel·lícules, Fòrum, Actualitat, ... En castellà.

Cines Renoir - Web de la Cadena de Cines Renoir, present a Madrid, Barcelona (Renoir - Les Corts), Palma de Mallorca, Saragossa i Valladolid amb un cinema de qualitat. Cines (Cartellera i Horaris), En Cartell, Entrades, Estrenes, Enllaços, ... Distribuidora AltaFilms. En castellà.

Lauren Films - Web de l'empresa exhibidora i distribuïdora Lauren Films, amb les Estrenes, Notícies i la Cartellera. Cine, Vídeo i DVD. La Web conté dos grans blocs de contingut: un per a un públic professional i cinèfil i un altre per a l'espectador normal, a qui permet accedir a una base de dades sobre les pel·lícules en cartell. En castellà.

Grup Balañá - Web del Grup Balañá - Cines i Teatres de Barcelona. Pel·lícules i Obres en cartell, Grup Balañá, Cines Teatres, Preus, Horaris, Descomptes, Butlletí, Notícies, Subscripció, Pròximes estrenes, Ofertes, ... En castellà.

Terra - Cine - Web de Cine de Terra. Cercador per Pel·lícula, Cine i Província. Cartellera de tot Espanya, Actualitat, Ja hem vist, Banda sonora original, Biofilmografia, Editorial, Links, Trailers, Filmoteca pròpia, S'està rodant, Xat, Foros, BSO, Especials, Llibres, ... En castellà.

Fotogramas - Web de la Revista de Cinema Fotogramas, la més veterana i líder del mercat de publicacions cinematogràfiques. Cerca, Agenda, Baròmetre, Actualitat: Opinió, Estrenes, Crítiques, Entrevistes, Notícies, Reportatges i Hit-Parade. Interactiu: Fòrum de Debat, Taulell d'Anuncis, Trailers i B.S.O. Cine a Casa: DVD / Vídeo, ... En castellà.

CerCat - Cinema - Web de Cine del Cercador CerCat. Cinemes BCN, Cartellera BCN, Cercador, Enllaços, Crítica, ... En català.

Pedro Almodovar - Web oficial del director de cinema Pedro Almodovar. Notícies, La seva vida, Pel·lícules, Bibliografia, Bandes sonores, Especials, Textos, ... En castellà, anglès i francès.

Alex de la Iglesia - Web oficial del director de cinema Alex de la Iglesia. De paisà, Notícies, Obra, Entrevistes, Interactiu, Alex presenta, S'ha dit, ... En castellà.

Fotograma.com - Web Fotograma.com. Actualitat, Recomanats, Estrenes, Festivals, Estrenes en vídeo, Estrenes en DVD, Cartellera, Especials, Downloads, Cicles, Teatre, ... En castellà.

Cine espanyol - MEC - Web sobre el Cine espanyol del Ministeri d'Educació i Cultura.

La Guia del Ocio de BCN - Cine - Web de la Revista La Guia del Ocio de Barcelona sobre Cine.

Mediateca on-line - Web de la Mediateca on-line de la Fundació La Caixa - CaixaForum. Qui som?, Informació i Serveis, Serveis on line, Activitats, Itineraris, Conferències, Mostres, Interactius, Directoris, Propostes, ... En català, castellà i anglès.

Film.com - Web de Cine de Film amb les últimes Estrenes ("Calendar"), Recomanacions, Notícies, Spotlight, Bandes sonores, Festivals de Cinema que se celebren durant l'any, "Top Ten" i informació de les pel·lícules que estan sortint en Vídeo. En anglès.

Canal de Cine - abc.es - Web del Canal de Cine d'ABC. Sumari, Primera Plana, És Notícia, Preestrenes, Cartellera, Gran Angular, Plató Interactiu, Cine a casa, Recerca, "Se Rueda", Entrevista, ... En castellà.

UIP.com - United International Pictures - Web de la United International Pictures - UIP, una de les principals distribuidores cinematogràfiques mundials.

UIP.es - United International Pictures - Web d'UIP.es - United International Pictures. En Cartellera, Proximament, Club Interactiu, Sala de Premsa, Última Hora, Arxius, ... Universal Pictures - Paramount - Dreamworks. En castellà.

Busc@cine - Buscacine.com - Web Busc@cine Buscacine.com. Directori per temes: Actors, Bandes Sonores, Bases de Dades, Cartellera, Directors, Festivals, Pel·lícules, Sèries de TV, Vídeo i DVD, Llibres, Magazines, ..., Cerca, Actualitat, Cine al dia, Crítiques i Estrenes, Zona BSO, Aula de Cine, Comunitat, Aparador, ... En castellà.

CinemaNow - Web CinemaNow. Cerca i Descàrrega de pel·lícules per Internet. Download Films classificats per temes: Acció, Animació, Comèdia, Documentals, Drama, Terror, Curts, ... En anglès.

La Higuera - Cinema - Web del Portal d'Oci La Higuera. Cinema (Cinemanía): Cartellera, Notícies de Cinema, Ja en Vídeo / DVD, Pròximes estrenes, Avenços, Música (Musicalia), Fòrums, Xats, ... En castellà.


Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web de l'Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja i altres escenaris de Lleida, del 27 de febrer a l'1 de març del 2020. En català.

Berlinale 2020 - 70è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2020 - 70è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 20 de febrer a l'1 de març del 2020. En alemany i anglès.


Els Oscars de Hollywood (92a edició - Cerimònia 9 de febrer del 2020) :

Oscar.com - Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


Sundance 2020 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2020 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 23 de gener al 2 de febrer del 2020. En anglès.

12 Premis Gaudí 2020 - Web dels 12 Premis Gaudí 2020 de l'Academia del Cinema Català. Introducció, Categories, El guardó, El ritual, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Barcelona, 19 de gener del 2020. En català, castellà i anglès.

34 Premis Goya 2020 - Web dels 34 Premis Goya 2020 de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Màlaga, 25 de gener del 2020. En castellà.

77a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 77a edició, Hollywood, 5 de gener del 2020. En anglès. Més informació: Hollywood.com.

Most - Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava - Web de la 9a edició del Most - Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Notícies, Programació, Seccions, Entrades, Com arribar-hi, El Festival, Patrocinadors, Premsa, Contacte, ... Penedès, del 7 al 17 de novembre del 2019 i Priorat, del 27 de novembre a l'1 de desembre del 2019. En català.

Festival de Cinema de Muntanya de Torelló - Web del 37è Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Notícies, Festival, Edicions anteriors, Zona participants, Info, Premsa, Patrocinadors, Newsletter, La Fundació, Contacte, Descàrregues, La Botiga, Info local, ... Torelló, Osona, del 15 al 24 de novembre del 2019. En català, castellà i anglès.

45a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva - Web de la 45a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva. Pel·lícules de països sud-americans competeixem pel Colón d'Or del jurat i del públic. El Festival, Notícies, Programació, Premsa, Huelva, Blogs, Històric, ... Huelva, del 15 al 22 de novembre del 2019. En castellà.

L'Alternativa - 26è Festival de Cinema Independent de Barcelona - Web de L'Alternativa - 26è Festival de Cinema Independent de Barcelona. Contacte, Newsletter, Sponsors, Spot, Programa, Seccions Oficials, Seccions Paral.leles, Activitats Paral·leles, Escoles de Cinema, Pantalla Hall, Blog Festival, L'Alternativa, Premsa, ... Barcelona, CCCB i diversos escenaris, de l'11 al 17 de novembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Suncine - 26è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient - Web del Suncine - 26è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. Seccions, El Festival, Premsa, Edicions anteriors, Sponsors, Entrades, Equip, Contacte, ... Barcelona, del 6 al 14 de novembre del 2019. En català, castellà i anglès.

In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona - Web de l'In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona. Festival, Indústria i premsa, Notícies, Història, Galeria, Contacte, ... Barcelona, del 24 d'octubre al 3 de novembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Festival Filmets - Badalona Film Festival - Web de la 45a edició Filmets - Badalona Film Festival. Festival, Programació, Premis, Programa TV, Fotos, Vídeos, Cartell, Contacte, ... Badalona, Barcelona i Sant Boi de Llobregat, del 18 al 27 d'octubre del 2019. En català, castellà i anglès.

Seminci - 64a Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Web del Seminci - 63a Setmana Internacional de Cine de Valladolid. Portada, Notícies, 64a Edició: Seccions, Material gràfic, Arxiu (des del 1956), Publicacions, Organització, Valladolid, Venda d'Entrades, ... Valladolid, del 19 al 26 d'octubre del 2019. En castellà i anglès.

Sitges 2019 - 52 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Web del Sitges 2019 - 52 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Notícies, Festival, Programa, Acreditacions, Patrocinadors, Arxius, Sitges, Contacte, Entrades, Projeccions, Pel·lícules, ... Sitges, del 3 al 13 d'octubre del 2019. En català, castellà i anglès.

Festival Cinema Jueu 2019 - Web de la 21a edició del Festival Cinema Jueu 2019. Programa, Nosaltres, Programa, Col·laboren, Premsa, Contacte, ... Barcelona, Filmoteca de Catalunya, del 12 al 29 de setembre del 2019. En català, castelà i anglès.

67è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià - Web del 67è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià - SSIFF. Última Hora, Portada, Seccions i Pel·lícules, Premis Donostia, Premis i Jurats, Sales Office, Mapa Web, Donostia - Sant Sebastià, Organització, Premsa, Acreditacions, Venda d'Entrades, ... Donostia - Sant Sebastià, del 20 al 28 de setembre del 2019. En castellà, euskera i anglès.

31è Festival de Cinema de Girona - Web del 31è Festival de Cinema de Girona - GIFF. Notícies, Programa, Jurats, Palmarès, Inscripció, Sala de premsa, Qui som, Contacte, ... Girona, del 24 al 28 de setembre del 2019. En català.

76a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 76a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules, Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, Galeria de Fotos, Links, ... Lido di Venezia, del 28 d'agost al 7 de setembre del 2019. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

Sala Montjuïc - Cinema a la fresca sota el cel de Barcelona - Web de Sala Montjuïc - Cinema a la fresca sota el cel de Barcelona. Cinema, Concerts, Info pràctica, Entrades, Faqs, ... Barcelona, Castell de Montjuïc, del 28 de juny al 2 d'agost del 2019. En català, castellà i anglès.

27a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 27a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Presentació, Programació, Films, Directors, Premsa, Informació, ... Barcelona, Filmoteca de Catalunya, del 4 al 20 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Fire!! 2019 - 24a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià - Web de Fire!! 2019 - 24a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià. Notícies, La Mostra, Pel·lícules, Programa, Seccions, Premsa, Fire!! a Filmin, ... Institut Francès de Barcelona, del 6 al 16 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya - Web de la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. La Mostra, Programa, Secció oficial, Activitats, Premsa, Participació, ... Lleida, del 6 al 13 de juny del 2019. En català i castellà.

72è Festival de Cannes - Web oficial del 72è Festival de Cannes. Pel·lícules, Jurats, Activitats, Programa, Dia a Dia, Arxius, El Festival, Premsa, Actualitat, Notícies, Mercat del Film i Village Internacional, ... Cannes, del 14 al 25 de maig del 2019. En francès i anglès, i altres idiomes en versió més reduïda.

Festival DocsBarcelona - Web de DocsBarcelona - Festival Internacional de Cinema Documental. Informació del Festival, Seccions, Premis i Jurats, Programació, Pitching Forum, FAQ, Notícies, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 15 al 25 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

D'A Film Festival Barcelona - Web del D'A Film Festival Barcelona. Notícies, Programació, Informació, Activitats, Arxiu, ... Barcelona, del 25 d'abril al 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) - Web del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST). El Festival, Programació/Seccions, Horaris, Premsa, Indústria, Patrocinadors, Notícies, Activitata paral·leles, Ediions anteriors, ... Barcelona, del 22 al 30 d'abril del 2019. En català i castellà.

MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona - Web de MECAL - 21è Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. MecalPro, Mecal Air, Premis, Mecal Cozy, Mecal Subt, Contacte, ... Barcelona, del 28 de març al 14 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges - Web del FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges. Notícies, Què és el FEC, Inscripcions, Films seleccionats, Programa, Activitats, Premsa, Informació, Galeria, Contacte, ... Reus, del 22 al 24 de març del 2018. En català, castellà i anglès.

Festival Loop Barcelona - Web del Festival Loop Barcelona - Loop Fair, Loop Festival i Loop Studies. Agenda, Focus, Activitats, CityScrenn, Artistes, Vídeo Interview, Programa, Edicions anteriors, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 18 al 27 de maig del 2017. En català, castellà i anglès.

Mostra Internacional de Documentals Olot.doc - Web de la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc. Programació, Notícies, Fotos, Mostres anteriors, Premsa, ... Olot, del 12 al 15 de març del 2015. No se celebra el 2016. En català (castellà, anglès i francès amb el traductor de Google).

Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans - Pàgina web Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans de Kontrol Web, amb un recull (més de 400) dels festivals, fires, cursos i escoles d'estiu i altres activitats de música, teatre, dansa, cinema, festes tradicionals, culturals i populars, circ, oci, cultura, etc. que se celebraran durant l'estiu del 2013 en terres dels Països Catalans. Tot l'estiu, des de finals de juny fins a finals de setembre del 2013. En català.

XIII Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona - Web del XIII Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona. Presentació, Jurats, Programació, Pel·lícules, Seus, Espònsors, Contacte, ... Barcelona, Terrassa i Girona, 6 i 7 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Sonimagfoto & Multimèdia - Web de Sonimagfoto & Multimèdia. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Exposicions Fotogràfiques, Catàleg, Novetats, Premsa, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Recinte de Gran Via, del 17 al 20 d'abril del 2013 (biennal). En català, castellà i anglès.

Fascurt 2012 - 10è Festival de Curtmetratges del Masnou - Web del Fascurt 2012 - 10è Festival de Curtmetratges del Masnou. El Cartell, Bases, Programa, Informació d'interès, El Jurat, Premis, Selecció Oficial, ... El Masnou, del 5 al 7 de juliol del 2012. En català i castellà.

16a Mostra de Cinema Africà de Barcelona - Web de la 16a Mostra de Cinema Africà de Barcelona, organitzada per l'Associació Cultural l'Ull Anònim. Programació, Informació, Patrocini, Qui som, ... Barcelona, Cinemes Girona, de l'1 al 4 de desembre del 2011. Ja no es fa el 2012. En castellà i català.

Fecinema - Festival Internacional de Cinema Negre de Manresa - Web del XIV Fecinema - Festival Internacional de Cinema Negre de Manresa. Programació, Convocatòries Premis Plàcido, Acreditacions, Últimes Notícies, Localitzacions, Edicions anteriors, ... Manresa, del 14 al 18 de novembre del 2012. Edició 2012 cancel·lada. En català, castellà i anglès.

16a Most - Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV 2011 - Web del Most - 16a Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV 2011 del Cine Club Vilafranca, dins del Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. La Mostra, Presentació, Programació, Notícies, Fitxa d'inscripció i Bases en pdf, Edicions anteriors, Contactar, ... Vilafranca del Penedès, del 10 al 13 de novembre del 2011. En català.

XXXI edició de la Mostra de València - Cinema del Mediterrani - Web de la XXXI edició de la Mostra de València - Cinema del Mediterrani. Fundació Municipal de Cine. El Festival, Seccions, Cicles, Homenatges, Activitats, Jurats, Premis, Premsa, Edicions anteriors, ... València, del 15 al 23 d'octubre del 2010. En castellà i anglès. El 2011 es deixa de celebrar.

BAFF - 12è Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona - Web del BAFF - 12è Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona. Notícies, El Festival, Programa, Seccions, Espais, Activitats paral·leles, Pel·lícules, Cerques, Premsa, Inscripció, País convidat L'Índia, ... Barcelona, del 30 d'abril al 9 de maig del 2010. El 2011 ha deixat de celebrar-se. En català, castellà i anglès.

6 Festival de Curtmetratges de Celrà - Web del 6 Festival de Curtmetratges de Celrà, organitzat pel Cineclub2001. Últimes notícies, Premsa, Festival, Inscripció, Bases, Cineclub, Festivals anteriors, Links, Escriu-nos, Cerca avançada, Fòrum, ... Celrà, 5, 6 i 7 de març del 2010. El 2011 ha deixat de celebrar-se. En català (versions reduïdes en castellà, anglès, alemany, francès i italià).

XXIV edició dels Premis Goya 2010 de Cinema - Pàgina web de Zinema.com amb informació de la XXIV edició dels Premis Goya 2010 de Cinema. Cerimònia de lliurament, Madrid, Palacio Municipal de Congresos del Campo de las Naciones, 14 de febrer del 2010. En castellà.

X Cicle de Cinema Català de Sabadell - Web del X Cicle de Cinema Català de Sabadell. Presentació, Programació, Participants, Espais, Blog del Cicle, Premsa, Comentaris, Contactar, ... Sabadell, del 20 d'octubre al 17 de novembre del 2009. En català.

Docúpolis - IX Festival Internacional Documental de Barcelona - Docúpolis - IX Festival Internacional Documental de Barcelona. Imatge del Festival, Presentació, Notícies, Concurs, Activitats paral·leles, Programa, Seminari, Organització, Ubicació, Premsa, Edicions anteriors, ... Barcelona (CCCB), del 29 de setembre al 4 d'octubre del 2009. A partir del 2010 ja no se celebra a Barcelona. En català, castellà i anglès.

3a Marató del Dia dels Festivals de Cinema - Web de la 3a Marató del Dia dels Festivals de Cinema. Notícies, CI&VI, Dia dels Festivals de Cinema, Presentació, Trobada de Directors, Marató, Cens dels Festivals de Cinema, Links, Contacte, ... Del 4 al 6 de desembre del 2008. En català, castellà i anglès.

46a edició del Festival Internacional de Cine de Gijón 2008 - Web de la 46a edició del Festival Internacional de Cine de Gijón 2008. Festival, 46a Edició, Notícies i Fotos, Àrea de premsa, Actualitat, ... Gijón, del 20 al 29 de novembre del 2008. En castellà, anglès i asturianu.

15è Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona - FICEB - Web del 15è Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona. Festival, Porno Stars, Artistes, Palmarès, Sopar de gala, Passi Pel·licules, Firmes, Expositors, Bulevard, Galeria d'Art, Retrospectives, Webmasters X, Premsa, Debat, Hotels, Entrades, Contactes, Galeria XXX, Links amics, ... L'Hospitalet de Llobregat, La Farga, del 3 al 7 d'octubre del 2007. En català, castellà, anglès i francès.

VI Festival Internacional de Cine Eròtic Gai de Barcelona - HeatGay - Web del VI Festival Internacional de Cine Eròtic Gai de Barcelona - HeatGay. Artistes, Expositors, Entrades, Festival de Cine, Projeccions, HeatGay Art, HeatGay Directe, HeatGay Hard zone, Agència de Viatges, Premsa, Galeria d'imatges, HeatGay Links, e-mail, ... L'Hospitalet de Llobregat, La Farga, del 3 al 7 d'octubre del 2007. En castellà, anglès, francès i alemany.

III Festival de Cinema Polític - Web del III Festival de Cinema Polític - Barcelona. Notícies, Programa, Pel·lícules, Inscripció, Premsa, Col·laboradors, ... Barcelona, diversos escenaris, del 27 de setembre al 2 d'octubre del 2007. En català, castellà i anglès.

Festival OFFF BCN 2007 - Web del Festival OFFF BCN 2007. Informació, Programa, Espais, Convocatòries, Contacte, Com arribar?, Entrades, Premsa, Horaris, ... Barcelona, CCCB, del 10 al 12 de maig del 2007. En castellà i anglès.

MFA 2007 International Film Festival Illes Balears - Web del MFA 2007 International Film Festival Illes Balears. Informació del Festival. Palma de Mallorca, de l'1 al 11 de març del 2007. En anglès.
MFA - Mallorca Film Academy (Acadèmia de Cine de Mallorca). En alemany i anglès.

inCURT - 6è Festival de Cinema d'Europa i la Mediterrània - Tarragona - Web de l'inCURT - 6è Festival de Cinema d'Europa i la Mediterrània. Presentació, Seccions, Premis, Marató, Esponsors, ... Tarragona, del 23 al 27 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

III Festival Internacional de Cinema i Drets Humans - Web del III Festival Internacional de Cinema i Drets Humans. Presentació, Presenta un Film, Reserves, Participa, Activitats, Programació, Pel·lícules, Traveling Festival, Festival On-line, Altres Festivals, Premsa, Cursos de Cinema, ... Madrid, Bilbao, Tenerife, Palafruguell, Castelldefells, Gavà, Sant Adrià, Santa Coloma, Sant Boi i Vilanova i la Geltrú, del 17 al 27 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

EuropFilm 2004 - 7è Festival de Cinema de Mallorca - Web de l'EuropFilm 2004 - 7è Festival de Cinema de Mallorca. Notícies, Programació, Horaris, Activitats, Inscripcció, Així va anar, Palmarès, Organització, Patrocinadors, ... Palma de Mallorca, del 5 al 12 de novembre del 2004. (Propera edició, del 22 al 29 d'abril del 2006). En castellà.

Mostra Independent de Curtmetratges - MIC 04 - Web de la Mostra Independent de Curtmetratges - MIC 04. Presentació, Venda d'entrades, Programació, ... Vilanova i la Geltrú, Museu Romàntic Can Papiol, 3 i 4 de setembre del 2004. En català.

¡Hay Motivo! - Web ¡Hay Motivo!, 32 Cutmetratges de 3 minuts per protestar i fer reaccionar contra la política del govern del Partit Popular. Portada, Els Curts, Fòrum, Contacte i Enllaços. En castellà.

El Senyor dels Anells - El Retorn del Rei - Web El Retorno del Rey - El Señor de los Anillos, de J.R.R. Tolkien - El Retorn del Rei. La Comunitat, La Pel·lícula: Repartiment, Cineastes, La Producció, Notícies, Exclusiva, Trailer, Galeria, Descarregables, Explora, Banda Sonora, Vídeos, Socis, Concurs, Salvapantalles, Jocs, Fotos, ... En castellà. The Lord of the Rings. En anglès.

Cinema a la Plaça del Poble - Poble Espanyol - Web de la 2ª edició de Cinema a la Plaça del Poble - Poble Espanyol. Cinema a la Plaça, Programació, Vols una entrada gratuïta?, Preus i horaris, ... Barcelona, Poble Espanyol de Montjuïc, del 21 d'agost al 13 de setembre del 2003 (dijous, divendres i dissabtes), a dos quarts de deu del vespre. En català, castellà i anglès.

El Festival del Riu - Vídeo & Cinema - Web de la 4ª edició del Festival del Riu - Vídeo & Cinema. El Festival de Cinema i Vídeo: Objectius, Notícies, Bases i calendari, Inscripcions, Sponsors, El Riu, Videoteca, Altres edicions, El Festival a La Baells, Els nostres amics, Contactes, ... Presa de La Baells, Berguedà, del 25 al 27 de juliol del 2003. En català, castellà, anglès i francès.

Mirades - sedariM - Cinema i Debat sobre Desenvolupament - Web Mirades - sedariM - Cinema i Debat sobre Desenvolupament. Presentació, Entitats participants, Descripció, Objectius, Participació, Destinataris, Estructura i programació, Links, Documentació, Inscripció, ... CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, del 7 a l'11 de maig del 2003. En català i castellà.

La Guerra de las Galaxias - L'Atac dels Clons - Web de la Pel·lícula La Guerra de las Galaxias - L'Atac dels Clons. Fòrums, Mercat de les Galàxies, Pel·lícules, Informació, George Lucas, L'Univers, Episodi II, Xat, Temes Musicals, Anakin Skaywalker, Jocs, Jedis vs Sith, General, Enquestes, ... En castellà. StarWars.com, en anglès.

Harry Potter.es - Web de la pel·lícula de Harry Potter de la Warner Bros. Hogwarts, Callejón Diagon, Andén 9 3/4, Diario del Profeta i La Tienda del Mago. HarryPotter.com, en 10 idiomes, entre ells el castellà. Warner Bros.

Informatiu Cinema - Web del programa Informatiu Cinema del Canal 33 de Televisió de Catalunya. Estrenes, E-mail, Arxiu, Links, L'Aparador i Quines pel·lícules fan avui? En català. (Malauradament s'ha deixat d'emetre).


Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema. Notícies, Accés Directe, Propers Premis, Edicions anteriors, Enllaços, Crèdits, ... En castellà.

Premis Cesar - França - Web dels Premis Cesar de Cinema, els guardons més importants de la indústria cinematogràfica francesa.

Premis David di Donatello - Itàlia - Web dels Premis de Cinema David di Donatello, els guardons més importants de la indústria cinematogràfica italiana.

ElCine.com - Web ElCine.com - Revista de Cine, amb molta informació sobre Cinema. Notícies, Estrenes de la setmana, Cartellera, Crítica, Cercador, ... En castellà.

Estrenos - Web de la Revista de Cine Estrenos, de distribució gratuïta als cinemes. Tot sobre les Estrenes cinematogràfiques a Espanya. En castellà.

Blanc i negre + curt - Revista de cinema - Web de la Blanc i negre + curt - Revista de cinema. Editorial, Firmes, Seccions, Col·laboracions, Curtmetratge, Qui som?, Enllaços, Mites, Clàssic, Crítica, Recull, ... En català.

Vic's Cine - Web Vic's Cine. Principal: Novetats, Estrenes recents, Pel·lícules, Seqüeles, Banda sonora, Curiositats, Links, E-mail, Agraïments, Frases de cine, Doblatges coneguts, Enllaços, ... En català.

Cine por la Red - Web de Cine por la Red. Notícies, Producció, Distribució, Exhibició, Serveis, Home vídeo, Televisió, Curts, Cine publicitari, Formació, Estrenes, Rodatges, Cerca, ... En castellà.

Internet Archive: Moving Image Archive - Web Internet Archive: Moving Image Archive. Web amb un gran arxiu de pel·lícules a Internet, Cercador, Moving Images, Texts, Audio, Software, Top, per Categories, Spots, ... En anglès.

Sony Pictures Classics - Web de Sony Pictures Classics - SPC. Pel·lícules, Arxiu, Premsa, Links, Festivals, Informació, Contacte, ... En anglès.

Grup Altafilms - Web del Grup Altafilms, distrubuidora i productora de cinema. Informació de les pel·lícules, ... En castellà.

Curts - Associació Juvenil de Cinema - Web Cinemacurts.com - Curts - Associació Juvenil de Cinema. Història, Imatges, Bagatge, Crítica, Contacta, Enllaços, Festival de Curtmetratges d'Olot, ... En català i castellà.

InfoCINE - Web amb la Guia de Cine a Internet. Tota la informació del Cine que t'interessa.

CineSpain - Web de Cine de CineSpain, dedicada exclussivament al cinema espanyol, amb un bon diseny i molta informació, Notícies i monogràfics d'actualitat.

Cartellera virtual - Que ponen.com - Web de la Cartellera virtual de Cinema "Que ponen", amb molta informació de totes les pel·lícules de tots els cines d'Espanya. Estructurat per Províncies, Cinemes, Pel·lícules, Dates i Horaris.

Cine - Hispavista - Web Cine - Hispavista. Actualitat, Biografies, Filmoteca, Especials, Crítiques, Cina a Casa, Fòrums, Xat, Enquestes, Minuto y Medio, ... En castellà.

FIA - Federació Internacional d'Actors - Web de la FIA - Federació Internacional d'Actors, l'Organisme que representa els sindicats i les associacions d'intèrprets de teatre i cinema, cantants i ballarins de més de 70 països de tot el món. Informació, Notícies, Actualitat, Activitats, Arxiu, Links, ... En francès, anglès, alemany i castellà.

Universal Studios - Web de la productora Universal Studios. Movies, Music, Theme Parks, Television, Home Vídeo, Pay-per-view, Concerts, Cool Sites, Shop, Win Prizes, News, Search, ... En anglès.

Yahoo! Entertainment - Cine - Web Yahoo! Entertainment, amb una gran quantitat d'informació sobre Cine, Jocs, Música i TV. També hi ha el cercador.

Barnanetro - Cine - Web de Barcelona Netrópolis sobre Cine.

Web de Webs (Pel·lícules) de La Guia del Ocio de BCN - Web de Webs (Cine -Pel·lícules, Actors/Actrius-, Música i Teatre) de la Revista La Guia del Ocio de Barcelona.

Filmax - Web de Cine de la Distribuidora Filmax. Les Pel·lícules, Estrenes, Novetats, DVD, Cercador, ....

Filmoteca de la Generalitat - Web de la Filmoteca del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Oficines i Sales de Projeccions, Biblioteca de cinema, Cicles de programa - Barcelona, Cicles de programa - Resta de Catalunya i Adreces d'interès.

Movierecord.com - Web Movierecord.com d'Antena 3i - Revista de Cine. Notícies del món del Cinema: Pel·lícules, Concursos, Xats, Tires còmiques, Cartellera, Estrenes, Fòrums, Entrevistes i Notícies. En castellà.

20th Century Fox - Web de la Twentieth Century Fox una de les grans productores de Cine nordamericanes. Pel·lícules, Notícies, Arxiu, On line, ...

MSN Entertainment - Movies - Web de MSN Entertainment sobre Cinema. Notícies, Novetats, Cercador, Vídeo, Top 10, ... En anglès.

Boxoffice - Web de Boxoffice On-line una de les millors Revistes de Cine amb informació sobre les últimes pel·lícules en producció, amb articles, reportatjes i secció d'efectes especials. Arxius des de 1995.

Todo Cine - Web Todo Cine. Estrenes, Cine a casa, Crítiques, Notícies, Cartellera, Vídeo: Novetats i Recomanacions, DVD: Novetats i Recomanacions, Premis: Els Oscars, Els Goya, Seccions, Serveis, Jocs, ... En castellà.

Cien de Cine - Web Cien de Cine. Informació, Critiques, Últimes Estrenes, Trailers, Les Revistes de Cine, DVD's, Entrevistes, Els altres Cines, CdC OnLine, Xat, Ràdio de Cine, Links, ... En castellà.

cinEntradas.com - Web cinEntradas.com, on es poden comprar entrades per Cinemes de moltes de les Províncies espanyoles. En castellà.

EntertainmentMinder - Blockbuster - Web de Blockbuster Entertainment, el gegant dels Vídeoclubs dels Estats Units, amb un servei on-line gratuït d'informació de pel·lícules, així com informació als subscriptors sobre Vídeos, jocs i CD's. En anglès.

Columbia TriStar - Web de Columbia TriStar Film España, amb totes les seves pel·lícules i notícies. Cartellera, Estrenes, Trailers, Imatges, DVD, ... Columbia TriStar - Vídeo - Columbia TriStar - Home Vídeo.

Fox.com - Web Fox on-line, amb l'actualitat de totes les seves pel·lícules i Vídeos. Novetats, Projectes, Televisió, Links, ... En anglès.

Fox.es - Web de la Twentieh Century Fox en castellà. Cartellera de cines, Informació actualitzada de les estrenes, Crítiques internacionals de reportatges d'actualitat, Nous projectes, Links, Notícies, Filmoteca, ... En castellà.

Buena Vista.com - Movies - Web de Buena Vista International - Movies. Informació de Cinema, Pel·lícules, Estrenes, Notícies, Actualitat, ... En anglès.

bvi-e - Buena Vista Internacional Spain - Web Buena Vista Internacional Spain - Cine i Vídeo. Pròximes Estrenes, Cartellera i Àrea Professional. En castellà i anglès.

CECC - Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya - Web del CECC - Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Cursos, Material Tècnic, Alumnes i Activitats, Grup Cinema Art, Informació i Matricula, ... En castellà.

ACEC - Àrea Catalana d'Exhibició Cinematogràfica - Web de l'ACEC - Àrea Catalana d'Exhibició Cinematogràfica, que agrupa Sales de tot Catalunya. Cartellera setmanal per Localitat i Sala. En castellà.

ESCAC - Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya - Web d'ESCAC - Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, formació universitària especialitzada en l'audiovisual. Centre adscrit a la Universitat de Barcelona. Presentació, Com arribar-hi, Informació acadèmica, Postgraus, Mòduls ocupacionals, Agenda, Tauler d'anuncis, Notícies, Els dimarts de l'ESCAC, ... En català i castellà.

Quincedeoctubre - Acadèmia de Cinema - Web de Quincedeoctubre - Academia de Cine. Titulars, Cursos, Seminaris, Intensius, Professorat, Col·laboradors, Mètode, Notícies, Fòrum, "Solo 15", On som, Cartellera, Pel·lícula recomanada, "Ácido Sulfúrico", Club Antifans, Enllaços, ... En castellà.

Escuela de Cine Taller de Cine Pablo Alvort - Dirección Cinematográfica - Web de la Escuela de Cine Taller de Cine Pablo Alvort - Dirección Cinematográfica - Escuela de Cine Madrid. Els professionals del cinema ensenyant als futurs professionals. Carreres de 3 anys de diverses especialitats i Tallers, Orientació professional, Qui som, Instal·lacions, Pablo Albort, Carreres i Diplomatures, Matriculació, Equip, Comunitat, Actualitat, Books, Publicacions, Cursos on-line, ... En castellà.

Escuela de Cine y Teatro Metrópolis - Web de la Escuela de Cine y Teatro Metrópolis de Madrid. Escola d'audiovisuals fundada el 1985. Cursos de Cine, Vídeo i TV, Teatre, Fotografia, Disseny, Efectes digitals 3D, So, Informació, Alumnes, Agenda, Notícies, Enllaços, Cercador, ... En castellà.

Agenda Cultural - Fundación Yuste - Web de l'Agenda Cultural de la Fundación Academia Europea de Yuste. Exposicions de la Unió Europea, Directori de Museus d'Europa, Festivals de Cine de la Unió Europea, Festivals de Música de tota la geografia europea, entre els quals destaquen els de Bayreuth, Salzburg, Edimburg o Florència. Activitats Teatrals de la Unió Europea, Festivals i Ciutats Culturals de la Unió Europea i Altres Events Culturals i lúdics de la Unió Europea. Fundación Academia Europea de Yuste. En castellà.

Claqueta - Web de Claqueta, Setmanari de Cine espanyol i llatinoamericà. Últimes novetats i informació sobre pel·lícules.

Reel Independence - Web de Reel Independence, Magazine bimensual dedicat exclussivament al Cine independent.

Film News - Web de Film News, amb molta informació sobre el món del cinema. Pel·lícules, Estudis, Links, Fotos, ... En anglès.

Cine Futura - Web sobre el Cine de Ciudad Futura. Cartellera, Notícies, Crítica, Pròximes estrenes i un Cercador de Famosos.

Movieweb - Web sobre Cine de Movieweb, amb molta informació i una gran quantitat de links sobre Cine.

Moviefinder - Web de Cine de Moviefinder, amb Estrenes, Notícies i Novetats sobre Cine.

All Movie Guide - Web sobre Cine d'All Movie Guide - Guia-Cercador sobre tot el relacionat amb el món del Cinema, que conté una quantitat impresionant d'informació. Cerques selectives per Director, Pel·lícula, Protagonista i Localització. En anglès.

CineMedia - Web de CineMedia, amb una gran quantitat d'informació sobre Cine, una impresionant quantitat de links i un cercador amb un gran directori sobre Cine.

Cinema FreeNet - Web sobre Cine de Cinema FreeNet, am molta informació sobre novetats cinematogràfiques.

Film Music - Web de Film Music, que està considerada com la seu de bandes sonores més veterana d'Internet. Notícies, Bandes Sonores, Compositors, Recursos, Cerca, Botiga, ... En anglès.

MundoBSO - Web MundoBSO - Música de Cine - Bandes Sonores de cine i les pel·lícules i els seus compositors. Actualitat, Catàleg de Bandes Sonores (1.350), Índex de Compositors (272), Links, Recomanats: Novetat, Clàssic, Espanyol, Recopilatori, Raresa, ... En castellà.

The Greatest Films - Clàssics - Web The Greatest Films, especialitzada en els clàssics de Hollywood. Anàlisi detallada sobre els 100 millors clàssics del cinema, amb fotos i resums argumentals. Gran quantitat de links.

Motion-Picture Industry - Web Motion-Picture Industry, que inclou molta informació sobre Cinema i una secció de Simulació Interactiva on pots fer la teva pròpia pel·lícula.

Spencer Gifts - Universal Studios - Web Spencer Gifts de la Companyia Universal Studios de Hollywood, on es comercialitzen tot tipus d'objectes relacionats amb el Cinema.

On-line Store - Universal Studios - Web On-line Store, el magatzem de la Companyia Universal Studios, on podras trobar tota classe de productes relacionats amb el món de Hollywood.

Wanda Films - Web de Wanda Films, amb informació de totes les seves pel·lícules.

Miramax - Web de Miramax, amb una gran quantitat d'informació de Cine. Notícies, Actualitat, Projectes, ...

Cine Company - Web de Cine Company. Novetats, Filmoteca, Contactes, Enllaços, Notícies, Premsa, Auditori, ...

Tripictures - Web de Cine de Tripictures. En Cartell, Sinopsi, Fitxa artística, Fitxa tècnica, Dades d'interés, ...

Disney Pictures - Web oficial de Cine de Disney Pictures, amb tota la informació dels productes de la Factoria Disney. Disney - La Productora més important en Cinema d'animació..

Metro Goldwyn Mayer - MGMUA.com - Web de Cine de la Metro Goldwin Mayer, una de les grans productores nordamericanes. Informació de les seves pel·lícules, estrenes, DVD, ... MGM.com. En anglès.

Lolafilms - Web de Lolafilms. Projectes, Rodatges, Postproducció, Catàleg, Lolafilms UK, Lolafilms Distribució, Premsa, Qui som?, ... En castellà i anglès.

Manga Films - Web de Manga Films. Informació, Pel·lícules, Cinema, Notícies, Premsa, Tots els gèneres, Formats: Cine, DVD, VHS, ... En castellà.

Mr.ShowBiz - Web de Cine de Mr.ShowBiz, amb informació de Pel·lícules, Actors, Actrius, Notícies, Estrenes, Jocs, Televisió, Música, ... El millor arxiu sobre espectacles en general.

Woody Allen - Web sobre Woddy Allen, un dels més grans directors actuals de cinema. Totes les seves pel·lícules comentades, Entrevistes, Llibres, Guions, ...

Barcelona Plató - Web Barcelona Plató de l'Institut de Cultura de Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona. Un dels seus objectius és promoure, d'acord amb l'Institut de les Ciències i les Arts Audiovisuals (ICAA) i l'Acadèmia de Cine, la candidatura de Barcelona com a seu de l'Acadèmia de Cine Europeu. A partir del 15 de març de 1999 posa a Internet a disposició del sector cinematogràfic una guia de professionals, empreses i serveis de l'audiovisual (Agències de càsting, Laboratoris, Lloguer de Laboratoris, Lloguer de Càmeres i altres). En català, castellà i anglès.

Reel - Servei de Venda Online de Pel·lícules - Web de Reel, Servei de venda Online de Pel·lícules.

MusicPark - Web del Portal MusicPark, dedicat a l'Oci, que recull les últimes estrenes de Cinema, amb la possibilitat de comprar l'entrada on line, i Música. Notícies i botigues virtuals.

iFilm Network - Web de la Companyia iFilm Network, la primera que ofereix pel·lícules  simultàniament als cinemes i a les Webs. Amb la col·laboració de Microsoft.

Disneymania - Web Disneymania, que ofereix informació sobre els grans clàssics de Disney. Totes les pel·lícules, fitxes tècniques, fotos, textos, clips, Vídeos, so, trailers, ...

Cine Independiente - Web Cine Independiente, una Web argentina sobre Cine i Vídeo argentí i de parla hispana, amb una gran quantitat de serveis relacionats amb el mitjà audiovisual.

SoloCine - Web de SoloCine. Tota la informació sobre el món del cinema.

AICB - Associació Internacional de Cine de Barcelona - Web de l'Associació Internacional de Cine de Barcelona (AICB). Cursos de Direcció, Interpretació, Guió i Altres cursos.

Warner Bros - Web de la productora Warner Bros. Originals, Pel·lícules, DVD/Vídeo, Televisió, Looney Tunes, Kids, Música, DC Còmics, Comunitat, Botiga, ... Harry Potter. En aanglès.

Script-O-Rama - Biblioteca de Cine - Guions - Web Script-O-Rama, una boblioteca amb una gran col·lecció de guions de pel·licules de cinema. Notícies i Links. En anglès.

Pixar.com - Web de Cine de Pixar.com Animation Studios, amb una gran quantitat d'informació sobre els seus productes. Cinema d'animació. En anglès.

Star Wars - Web oficial d'Star Wars, la famosa saga de pel·lícules de George Lucas. En anglès.

Sound America - Web de Sound America, on és possible trobar una impresionant quantitat de fitxers de so (quasi 30.000) diferents: de pel·lícules, sèries, dibuixos animats, efectes especials, ... normalment en format wav, així com diverses utilitats de software de so. En anglès.

NewCasting.com - Web NewCasting.com - Guia professional d'actors, l'únic lloc gratuït a Espanya que informa als actots i actrius de les dates de les proves de selecció, casting, que realitzen les productores, així com informació dels seus futurs projectes. Cares NewCasting, Escoles d'Interpretació, Sales Alternatives, Festivals de Cinema, Curts i Teatre, Cartellera, Estrenes, Cursos Tècnics, ... En castellà.

Visualnet - Web de Visualnet - "The International FILM, TV & AD Industry Link". Un complet Directori amb col·lecció de Links del món del Cinema, classificats per temes. Distribució, Festivals, Professionals, Pre-Producció, Companyies de Producció, Serveis de Producció, Post-Producció, Film i Vídeo, Equipaments, Música, TV, ... En anglès.

Jurassic Punk - Trailers - Web Jurassic Punk, on s'hi pot trobar una bona col·lecció de Trailers de pel·lícules actualitzades cada setmana, així com fragments de sèries d'animació. En anglès.

IMAX Port Vell - Web de l'IMAX Port Vell de Barcelona. Pel·lícules en formats especials (Imax, 3D, Omnimax). Món Imax, Vine a l'Imax, Imax per Grups, Cartellera, Estrenes, Horaris, Pròximes Estrenes, Com arribar i BCN Port Vell. En català, castellà i anglès.

Quick Time d'Apple - Web Quick Time, la sala de projecció d'Apple on, a part del famós visor i altres utilitats, s'hi poden trobar Trailers de pel·lícules d'actualitat amb una excel·lent resolució. En anglès.

Dibunet.com - El portal de la animación - Web Dibunet.com - El portal de l'animació. Cercar, Top 10, Et recomanem, Ofertes de treball, Tutorial d'animació, Últimes notícies, Seccions, Estudiants, Professionals, Cine/TV/DVD, Sèries clàsiques, Entrenes Cine, Estrenes DVD, Convocatòries, Enllaços, Fòrums, Entrevistes a professionals, ... En castellà.

Cinegazapos.com - Web Cinegazapos.com, amb els millors errors, fallades, i espifiades del món del cinema. Pel·lícules, Enviar "gazapo", Fòrum, Contacte, Top 10, Categories, Ordre alfabètic, Seccions, Últimes pel·lícules afegides, ... En castellà.

Regaré con lágrimas tus pétalos - Web Regaré con lágrimas tus pétalos, de Juan Carlos Marí, Premi Goya 2004 al millor curtmetratge d'animació. Notícies, Sinopsi, Trailer, Premis i Festivals, Making off, Veure el curt, Coneix al director, Contacte, Links, Webcam a Dènia, ... En castellà i anglès.

MyBoot - Humor visual - Web MyBoot, amb molts Vídeos amb escenes curioses i paròdies de sèries i pel·licules. En anglès.

Media Antena Catalunya - Web de Media Antena Catalunya, un programa de la Unió Europea per estimular el desenvolupament de la indústria audiovisual europea. Ajuts al desenvolupament de projectes audiovisuals i empreses de producció, Distribució de projectes audiovisuals en cine, televisió, vídeo i multimèdia, Organització de festivals i mercats audiovisuals i La formació.

The Hire - BMW Films - Web The Hire - BMW Films. Curtmetratges de pel·lícules de BMW. Film actual, Directors, BMW Interactive Film Player, Films, ... En anglès.

TrailerVision - Web TrailerVision, sobre Tràilers de films que no existeixen, feta amb sentit de l'humor, actors desconeguts i efectes especials acceptables. En anglès.

Movie-Mistakes - Web Movie-Mistakes, dedicada a recopilar els errors de les pel·lícules en una llista elaborada amb la col·laboració d'internautes cinèfils i observadors. En anglès.

BadAssMovieImages.Com - Web BadAssMovieImages.Com, la història del cinema en fotos. Classificades per gènere, dècada, Actor, Actriu i Director, Top 50, ... En anglès.

Cinecito - Web Cinecito. Informació, Novetats, Promocions, Sales Connectades, Fundació Lumiere, ... A benefici de "Niños contra el cáncer". En castellà.

ServiTicket - Web de ServiTicket.com de La Caixa - Servei líder a Espanya de Venda d'Entrades per espectacles a través d'Internet. Cinema, Música, Esports, Teatre, Òpera, Dansa, Museus, Parcs Temàtics, ... En català i castellà.

Tel·Entrada - Web del Servei de venda i reserva d'entrades Tel·Entrada de la Caixa de Catalunya. Teatre, Cinema, Dansa, Música i Diversos. També hi ha altres Serveis. En català i castellà.

Tel·Entrada - Cinema - Web del Servei de venda i reserva d'entrades de Cinema de Tel·Entrada de la Caixa de Catalunya.

 


Festivals de Cinema :

Festivales.com - Portal amb informació sobre Festivals de Cine, Música, Teatre, Dansa, ... de tot Espanya
Film Festivals - Web molt completa de Festivals de Cinema de tot el món feta a França
Alcalá de Henares - Festival de Cine de Alcalá de Henares - Comunidad de Madrid
l'Alfàs del Pi - Festival de Cine de l'Alfàs del Pi
Annecy - Festival de Cinema d'Animació d'Annecy (França)
Aspen - Festival de Cinema Independent d'Aspen (Colorado)
Avinyó - Avignon Film Festival
Badalona - Festival Internacional de Filmets de Badalona
Barcelona - Africà - Mostra de Cine Africà
Barcelona - Asiàtic - Festival de Cinema Asiàtic BAFF
Barcelona - Cicles de cinema a l'aire lliure - Sala Montjuïc: Cicles de cinema a l'aire lliure
Barcelona - Curtmetratges - Mecal - Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona
Barcelona - Documentals - DocsBarcelona - Festival Internacional de Cinema Documental
Barcelona - Documentals - Docúpolis - Festival Internacional Documental de Barcelona
Barcelona - Dones - Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona
Barcelona - Eròtic - Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona - FICEB
Barcelona - Eròtic Gai - Festival Internacional de Cine Eròtic Gai de Barcelona
Barcelona - Gai i Lèsbic - Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic
Barcelona - Gai i Lèsbic - Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic
Barcelona - Independent - Festival de Cinema Independent de Barcelona - Alternativa - IFN - Independent Film Network
Barcelona - Jueu - Festival Internacional de Cinema Jueu de Barcelona
Barcelona - Montjuïc - Hamaka (Sostenible i a l'aire lliure)
Barcelona - Multimèdia - OFFF - Online Flash Film Festival
Barcelona (Poble Espanyol) - Cinema a la Plaça del Poble
Barcelona - Polític - Festival de Cinema Polític
Barcelona - Posible - Festival de Cine de l'Europa Central i Oriental
Berlín - Festival Internacional de Cinema de Berlín - Berlinale (Ós d'Or)
Bilbao - Curtmetratges i Documentals - ZINEBI - Festival Internacional de Cine Documental i Curtmetratge de Bilbao
Burkina Faso - Ouagadougou - FESPACO - Festival Panamericà de Cinema i de Televisió de Ouagadougou - Burkina Faso
El Caire - Festival Internacional d'El Caire
Cannes - Festival Internacional de Cine de Cannes (Palma d'Or)
Chicago - Festival Internacional de Cinema de Chicago
Chicago - Festival de Cine Latino de Chicago
Clermont-Ferrand - Festival Internacional de Curtmetratges de Clermont-Ferrand
Cognac - Festival de Cinema Policíac de Cognac (França)
Deauville - Festival de Cinema Americà de Deauville (França)
Drets Humans (Boston i San Francisco) - Festival Internacional de Cinema sobre Drets Humans
(de The Human Rights Watch) - HRW / FF - The Human Rights Watch International Film Festival
Eivissa - 16 o 35mm i Vídeo - Festival de Cinema Elektrozine Ibiza
Edinburgh - Festival Internacional de Cinema d'Edinburgh
Elx - Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx
Estocolm - Festival Internacional de Cinema d'Estocolm
Florida - Festival de Cinema Indie de Florida - FFF (Orlando)
Gijón - Festival Internacional de Cine de Gijón
Girona - Curtmetratges 35mm, Vídeo, Cinema Jueu, Documentals, Publicitat i Trailers - Festival de Cinema de Girona
Girona - Vídeo i Arts Digitals - Festival Internacional de Vídeo i Arts Digitals de Girona
Goteborg - Festival Internacional de Cinema de Goteborg
Granada - Festival Internacional de Jóvenes Realizadores de Granada
Guadalajara - Muestra de Cine Internacional de Guadalajara (Mèxic)
Helsinki - Festival Internacional de Cinema de Helsinki - Love & Anarchy
Hong Kong - Festival Internacional de Cinema de Hong Kong
Huesca - Festival de Cine de Huesca
Huelva - Festival de Cine Iberoamericà de Huelva (Colón d'Or)
Istambul - Festival de Cinema d'Istambul
Jamaica - Festival de Cinema de Jamaica
Karlowy Vary - Festival Internacional de Cinema de Karlovy Vary (República Txeca)
L'Havana (Cuba) - Festival Internacional del Nuevo Cine Latinomericano de La Habana
Locarno (Suïssa) - Festival Internacional de Cinema de Locarno
Londres - Festival de Cinema de Londres
Lorca - Primavera Cinematográfica de Lorca (Múrcia)
Los Angeles - Festival de Cinema Independent de Los Angeles
Lleida - Animació - Animac -Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Lleida
Lleida - Llatinoamericà - Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida
Mallorca, Palma de - Curtmetratges - MFA Planet Europe - Short Film Festival
Madrid - Curtmetratges - Festival Internacional de Curtmetratges La Boca del Lobo
Madrid - Experimental - Setmana de Cine Experimental de Madrid (Septima Ars)
Madrid - Independent i de Culte - Semana de Cine Independiente y de Culto
Málaga - Festival de Cine de Málaga
Malmoe - Festival de Cinema Fantàstic de Malmoe (Suècia)
Manresa - Negre - Fecinema - Festival de Cinema Negre de Manresa
Mar del Plata (Argentina) - Festival Internacional de Cine de Mar del Plata (Argentina)
Masnou, El - Fascurt - Mostra de Curtmetratges d'El Masnou
Medina del Campo - Semana del Cine de Medina del Campo (Valladolid)
Melbourne - Festival Internacional de Cinema de Melbourne
Miami - Miami Film Festival
Midnight Sun - Festival de Cinema Midnight Sun (Lapònia - Finlàndia)
Minuto y Medio - Curts On-line - Certamen de Curts On-line Minuto y Medio
Montreal - Festival de Films del Món de Montreal
Moscou - Festival Internacional de Cinema de Moscou
Munich - Festival Internacional de Cinema de Munich
Munich - Documental - Festival Internacional de Cinema Documental de Munich
Navarcles - CLAM - Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles
NotodoFilmFest.com - Festival Internacional de Cine Comprimit - notodofilmfest.com
Nova York - Festival de Cinema de Nova York
Nova York - Curtmetratges i Vídeo - Festival Internacional de Curtmetratge i Vídeo de Nova York
Nova York - Documental - Festival Internacional de Cinema Documental de Nova York
Nova York - Underground - Festival de Cinema Underground de Nova York
Olot - Curtmetratges - Festival de Curtmetratges d'Olot
Olot - Documentals - Mostra de Documentals Olot.doc
Ourense - Festival Internacional de Cine Independiente de Ourense
Pallars Sobirà - El Riu - Vídeo & Film Festival (El Festival del Riu)
Peníscola - Comèdia - Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola
Porto - Fantàstic - Festival Internacional de Cinema de Porto - FantasPorto
Raindance - Festival de Cinema Independent del Regne Unit - Raindance
Reus - Curtmetratges - FEC Reus - Festival Europeu de Curtmetratges
Resistances - Foix-Arièges-Pyreées - Festival International de Films Resistances
Rotterdam - Festival Internacional de Cinema de Rotterdam
Sàhara - Festival Internacional de Cine del Sahara
San Francisco - Festival Internacional de Cinema de San Francisco
Sant Feliu de Guixols - FICMA - Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient
Sant Sebastià / Donòstia - Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià / Donosti (Conxa d'Or)
Sant Sebastià / Donòstia - Terror - Semana de Cine Fantàstic i de Terror de Sant Sebastià / Donosti
Sicília - Festival de Cinema Mut de Sicília
Singapur - Festival Internacional de Cinema de Singapur
Sitges - Festival Internacional de Cinema de Catalunya
Sundance - Festival de Cinema Independent de Sundance (Park City - Utah)
Sydney - Festival de Cinema de Sydney
Taormina (Itàlia) - Festival Internacional de Cinema de Taormina (Itàlia)
Tarragona - Curtmetratges - inCURT - Festival de Cinema d'Europa i la Meditarrània - Tarragona
Torelló - FesCURTS - Festival Audiovisual de Torelló
Torelló - Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura Vila de Torelló
Torí - Jove i d'Avantguarda - Festival de Cinema de Torí
Toronto - Festival Internacional de Cinema de Toronto (Canadà)
València - Festival Internacional de Cinema Jove
València - Festival Internacional de Curts-metratges Ràdio City
València - Mostra de València - Cinema del Mediterrani (Palmera d'Or)
Valladolid - Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Seminci
Venècia - Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Biennale (Lleó d'Or)
Vilafranca del Penedès - Curtmetratges - Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV
Vilafranca i la Geltrú - Curtmetratges - Mostra Independent de Curtmetratges - MIC

 


DVD / Vídeo :

DVDGO - Web DVDGO. Megahits Cinema, Estrenes, Top 15 (els més venuts), DVDGO News, Pròximament, Doctor DVD Recomana, Adictes al DVD, Concurs, Cine, Música, Jocs, Cultura, Equips, PS2, DVDware, Compres, Cercador per títol i/o gènere, ... En castellà.

DVD Làser - Web DVD Làser, amb informació i comentaris sobre els aparells i pel·lícules DVD. En anglès.

Pioneer.com - Web de Pioneer, amb informació de tots els seus productes. DVD. En anglès. Pioneer-eur.com - Pioneer.es.

Thomson - Web de Thomson, amb informació dels seus productes. DVD, Música, Televisors amb pantalla plana, ... En anglès. Thomson Europe - Thomson Multimèdia.

Samsung - Web de Samsung, amb informació de tots els esus productes. DVD.

Hitachi - Web d'Hitachi, amb una àmplia informació dels seus productes i serveis. DVD.

Vídeo en català - Web de Vídeo en català de la pàgina Llengua Catalana, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En català.

Vídeos i DVD en català - Web de Llibres.com amb informació de Vídeos i DVD en català.

Més DVD : AOpen  -   Apower  -  Asus  -  Casa del DVD  -  Creative  -   DVDGO.com  -  DVD Làser  -  Grundig  -  Guillemot  -  Hitachi  -  Memorex   -  Naga.es   -  Panasonic   -  Philips  -  Pioneer  -  Samsung  -  Sony   -  Todo DVD  -  Thomson  -  Toshiba.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal