ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Viatges - Turisme - Vacances :
Portals de Viatges i Turisme     /    Agències de Viatges
Mapes - Guies - Carrerers - Callejeros - Guies Turístiques
Avió - Tren - Vaixell - Transports - Lloguer de Cotxes
Hotels - Allotjaments - Càmpings - Albergs - Hosteleria
Restaurants - Guies Gastronòmiques - Cuina - Gastronomia
Vins i Caves    /    Termalisme - Balnearis    /    Fires i Festes
Agroturisme - Turisme Rural - Cases de Pagès
Masies Rurals - Parcs Naturals - Espais Naturals

Estacions d'Esquí - Neu - Portals d'Esquí - Esports de Muntanya
Esports d'Hivern - Excursionisme - Alpinisme - Senderisme

   Carrerer - Plànol de Barcelona Carrerer - Plànol de Barcelona

Turisme - Generalitat de Catalunya - Web de Turisme del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Biblioteca, Informació Turística, Revista ETC, Observatori de Turisme de Catalunya, Formació i Professions, Oficines de Turisme, Bústia de Turisme, Catalunya Turisme, Destaquem, Serveis, ... En català, castellà i anglès.

Catalunya Turisme - Web Catalunya Turisme. Què fer?, Qui ens visita?, Recursos, Allotjament, Transport, Agenda, Informació pràctica, Natura, Cultura, Activitats i esport, Oci i Salut, Hotels, Allotjament rural, Campings, Apartaments, Balnearis, Albergs juvenils, Agències de Viatge, Novetats, El Temps, Marques turístiques (mapa), ... En català, castellà i anglès.

Mobilitat.org - Portal de la Mobilitat - Web Mobilitat.org - Portal de la Mobilitat. Incidències Transmet, Incidències Carreteres, Estat del Trànsit: Càmeres i Mapes de Trànsit (Catalunya, Regió Metropolitana i Barcelona), Mapes de Transport Públic, Mapes de Carreteres, Altres Informacions de Trànsit, Novetats, Moure'm per Catalunya: Rutes i Rutes Turístiques, Moure'm per Europa: Rutes per Carretera (SERTI) i Webs de mobilitat. Web promoguda pels Departaments de Política Territorial i Obres Públiques, de la Presidència i d'Interior de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Cartogràfic de Catalunya, Transports Públics de Catalunya, TVC Online, ATM - Autoritat del Transport Metropolità, Palau Robert - Centre d'Informació Turística de Catalunya i coordinada pel Servei Català de Trànsit. En català, castellà i anglès.

RACC Club - Web del Reial Automòvil Club de Catalunya - RACC Club. Circuit, Curses, Pilots, Oficines, Assegurances, Viatges, Oficina virtual per consultar i contractar serveis, Revista virtual, Esports, Viatges, Botiga, Infotrànsit, Escola RACC, Notícies, Sala de Premsa, Mundial de Motociclisme, Fórmula 1, Mundial de Ral.lis, Ral·li Catalunya - Costa Brava, Esquí / Neu, ... En català, castellà i anglès.

OMT - Organització Mundial del Turisme - Web de l'OMT - Organització Mundial del Turisme, amb seu a Madrid. Estats membres, Membres afiliats, Òrgans, Themis, Consell Empresarial, Consell d'Educació, Estadístiques, Educació, Qualitat de desenvolupament turístic, Desenvolupament sostenible del turisme, Projectes, Sobre l'OMT, Dades i xifres, Activitats Regionals, Articles, ... En anglès, francès, castellà i rus.

Guia d'Agroturisme de la Unió de Pagesos - Web de la Unió de Pagesos amb una Guia sobre Agroturisme a Catalunya : Turisme en cases de pagès, masies rurals independents (GITS) i allotjaments rurals independents (ARI). Descripcions dels allotjaments, fotos, serveis, preus, ... En català, castellà, anglès i francès. Molt recomanable.

Festes.org - Centre de recursos de les festes dels Països Catalans - Web Festes.org - L'Espai on comença la festa - Centre de recursos de les festes dels Països Catalans. Cercador. Avui fan festa a. Recomanem. Classificació de les Festes dels Països Catalans per grups: Festes d'Hivern, Festes de Primavera, Festes d'Estiu, Festes de Tardor, Festes de Tot l'any, Festes per Municipis, Castells, Recursos, Diables i Entremesos. En català.

Festiva.org - Espai de Recerca sobre les Festes Populars de les Terres de parla catalana - Web Festiva.org - Espai de Recerca sobre les Festes Populars de les Terres de parla catalana - Xarxa Festiva. Actualitat - Agenda Festiva: Informació setmanal sobre les celebracions, Difusió - Guia Festiva: Enllaços a webs de festes i entitats, Divulgació - Revista Festiva, Cròniques i reflexions sobre les festes populars, Recerca i Anàlisi, Col·laboradors, Entitats, Informació associativa, ... En català.

Festes Majors de Catalunya - Pàgina Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que conté, en uns documents en Excel o en Lotus, les Festes Majors de Catalunya classificades per trimestres. En català.

Fires de Catalunya - Pàgina Web del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya que conté informació (amb Links) de totes les Fires de Catalunya, agrupades per mesos. En català, castellà i anglès.

Agenda Cultural - Web de l'Agenda Cultural de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Turisme Total - Web Turisme Total de la Diputació de Barcelona, per a tenir tota la informació de Barcelona sobre Turisme. El Temps, Platges i Parcs Naturals. Guia Turística, Punts d'interès turístic, Comarques barcelonines, Ofertes, Biblioteca, Tot Turisme Magazine, Fórum, Joc, ... Agroturisme Total - Termalisme Total - Turisme Industrial - Meeting Total. En català, castellà, francès i anglès.

Turisme de Barcelona - Web de Turisme de Barcelona, amb una completa guia sobre la Ciutat. Agenda, Obsequis, Joc, Bústia de Suggeriments, Coneix Barcelona, Descobreix Barcelona, Compres, Allotjaments,   Art i Cultura, Gastronomia, Oci, Itineraris Turístics, Transports, Informació Turística, Barcelona Cultura, Barcelona Convention Bureau, Barcelona Ciutat de Compres, Barcelona Productes Turístics, ... En català, castellà, anglès i francès.

Palau Robert - Centre d'Informació Turística de Catalunya - Web del Palau Robert - Centre d'Informació Turística de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. Descobreix Catalunya al Palau Robert. Joventut, Les Comarques, Estat de la Neu, El Temps, L'Exposició, Rutes de Catalunya, Rutes del Mes, Noticiari, Marques Turístiques i Altres Recursos. En català.

De Vacances - TV3 - Web del Programa De Vacances de TV3. El Programa, L'Equip, Estiu passat, Rutes a Peu, Paissatges de la Cuina i Recerca. En català.

De Vacances - Rutes - TV3 - Web del Programa De Vacances de TV3, amb una sèrie de Rutes molt interessants per Catalunya. En català.

Turisme Fàcil i sense barreres arquitectòniques - Web Turisme Fàcil i sense barreres arquitectòniques, dedicada al Turisme per Catalunya i enfocada a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta pàgina, Rutes Catalunya, Notícies, Llibre visites, Meteorologia, Enllaços, Crèdits, Escriu-nos, ... En català i castellà.

TURISTEX - Base de Dades Turística de Catalunya - Web TURISTEX - Base de Dades Turística de Catalunya, de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Allotjaments, Sol i Mar, Natura i Salut, Esport i Diversió, Cultura i Agenda, Índex d'Ofertes. En català, castellà i anglès.

Central de Reserves - Portal Turístic del Berguedà - Web Central de Reserves - Portal Turístic del Berguedà. Situació (Pirineu de Barcelona), Allotjaments ( Hotels, Càmpings, Agroturisme), Restaurants, Botigues, Productes, Activitats (Rutes, Museus, Romànic), Links, Notícies, Agenda, El Pedraforca, ... En català.

La Cerdanya.com - Web La Cerdanya.com amb informació sobre la comarca pirinenca. Municipis, Informació : accessos, metereologia, rutes, Guia comercial, Fotos, ... En català, castellà, francès i anglès.

Cerdanya.net - Web Cerdanya.net. La Cerdanya, Noves Webs, Webs, La Revista, Serveis, Empreses, Navegants, Històric, Puigcerdà, Llívia, ... En català i castellà.

Osona - Web "Osona al dia" amb abundant informació de tot tipus sobre la comarca d'Osona. En català.

Manresa.ca - Web del Portal Manresa.ca - El Portal dels Manresans i Manresanes. Informació útil sobre Manresa, Esports, Serveis, Els Titulars del dia, Fòrum de debat, Xat, ... En català.

Bo - Berguedà.org - Web Bo - Berguedà.org - Notícies, Informació i Serveis. Novetats, Temes, Vincles, Fòrums, Enviar notícies, Fotos, Serveis, Descàrregues, ... En català.

VallèsOriental.net - Web VallèsOriental.net. Serveis, Borsa de treball, Fòrum, Classificats, Agenda, Serveis, Actualitat, El Temps, Cercador, Hotels - Hostals, Restaurants, ... En català.

Sant Miquel del Fai - Web de Sant Miquel del Fai. Situació, Recorregut, Activitats, Escola de Natura, Espai Natural Sant Miquel del Fai, ... En català.

Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa - Pàgina Web amb abundant informació sobre el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, on hi destaca la Fageda d'en Jordà. En català, castellà i anglès.

ElRipollès.com - Web ElRipollès.com, amb tota la informació sobre la comarca gironina del Ripollès. Novetats, Els Municipis, La Comarca, Guia de Serveis: Hotels, Restaurants, Turisme Rural, Càmpings, Albergs, Cases de Colònies, Bars i Copes, Rutes, Directori amb índex temàtic, Agenda, Cinema, Teatre, TV, Ràdio, Esquí, El Temps, Mapes, ... En català.

Lleida - Turisme i Natura - Web del Patronat Intercomarcal de Turisme de les Terres de Lleida de la Diputació de Lleida. Ordenat per comarques. Natura, Esports, Descoberta, Preus, Ofertes, ... En català, castellà i anglès.

Turisme de Lleida - Web Turisme de Lleida - Organisme Autònom de l'Ajuntament de Lleida. Benvinguts, Shop, Ofertes turístiques, Visites guiades, Reserves d'hotel, Patrimoni de tots, El modernisme, Els racons, Art universal, Festivals internacionals, Festes i tradicions, News Lleida, Postals, Jocs, Xec Caragol, LleidaPack, ... En català, castellà, anglès i francès.

Val d'Aran - Turisme - Web sobre Turisme de la Vall d'Aran. Tota la informació turística d'aquesta vall del pirineu lleidatà. Allotjaments: Vielha, Vaquèira, Salardú, Les, Bossòs, Arties, Garòs, L'Esquí i La Neu, Estació d'Esquí de Baqueira/Beret, ...

Muntanya de Sal - Cardona - Web de la Muntanya de Sal de Cardona - Món de Sal. Muntanya de Sal, Visita, Exposició i Artesania, Informació general, Cardona, Castell, Contacte, ... En català.

Vall de Boí - Web Vall de Boí. Situació, Art Romànic, Parc Nacional, Esquí, El Balneari, Esports, Gastronomia i Artesania, Les Festes, Serveis i Posa't en contacte. En català, castellà i anglès.

Parc Olímpic del Segre - La Seu d'Urgell - Web del Parc Olímpic del Segre de La Seu d'Urgell. Activitats, Instal·lacions, La Seu d'Urgell, Com arribar-hi, Competicions, Centre BTT, ... En català, castellà, francès i anglès.

El Mundo de los Pirineos - Web de la Revista El Mundo de los Pirineos - Muntanya, Cultura, Natura i Esports. Presentació, Exemplars publicats, Subscripccions, Notícies, Rutes Pyrene, Pobles i valls, Guia, Telèfons, Agenda, Guies de Muntanya, Pyrene - La Festa dels Pirineus, ... En castellà.

Girona - Costa Brava - Pirineu de Girona - Web del Patronat de Turisme Girona Costa Brava. Costa Brava, Pirineu de Girona, Comarques i Poblacions, Cultura, Natura, Parcs Naturals i Jardins Botànics, Esports, Gastronomia, Turisme, Dalí, Dades i Establiments, Guia Submarina, Situació, Turisme Rural, Cultura, Festes i Monuments, Audiovisuals, Platges, El Temps, Links, ... En català, castellà i anglès.

Girona - Giron@.com - Web Giron@.com amb abundant informació de Girona. Index de Seccions, La Web recomanada, Col·laboracions literàries, Notícies (VilaWeb i Titulares.com), Index Gironins (La Teranyina, CerCat i La Tecla), Xarxes ciutadanes de les comarques gironines i Institucions. En català.

GironaTurística.info - Web GironaTurística.info. Portal Turístic de les comarques gironines. On m'hostatjo?, Què puc visitar?, Què puc fer?, Com em desplaço?, Qui m'ajuda?, Enllaços, ... En català.

Girona-Net - Web Girona-Net amb molta informació de Girona. Mapa, Llista de Rutes, Monuments i Elements d'interès turístic, Serveis, Allotjaments, Restaurants, Festes i Agenda, El Temps, ... En català, castellà i anglès.

Alt Empordà - Web del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Municipis, Alt Empordà 10, Temes d'Interès (Turisme, Oci, Música, Museus, Platges, ...), Rutes, Agenda i Contacte. En català.

Empordanet.com - El Portal del Baix Empordà. El Cercador del Baix Empordà, Gastronomia, L'Àlbum, La Galeria, Serveis, Fòrums, El Butlletí, Classificats, El Directori, Cercadors, ... En català.

Turistic.com - Girona - Costa Brava - Web Turistic.com - Guia Turística de Girona i de la Costa Brava. Notícies, Rutes, Territori, Links d'interès, Allotjament, Gastronomia, Lleure, Àrea professional, Mapa, Municipis, Comarques: Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, La Selva, Pla de l'Estany i Ripollès, Ofertes, Eines útils, ... En català, castellà i anglès.

Cadaqués - Anades-i-vingudes.com - Web Anades-i-vingudes.com sobre Cadaqués. Benvinguda, Menjar, Història, Cultura, Rutes, Galeria, Premsa, Estades, Correu, ... En català, castellà, francès, anglès i alemany.

Tarragona - Costa Daurada - Web sobre la Costa Daurada del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. General, Serveis, Rutes, Comunicacions, Oferta complementària, Allotjament, L'Art. Oferta cultural, Mapa. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

La Tecla - Web del cercador temàtic en català La Tecla. Cercadors, Classificats, Xat, Novetats, Llistat temàtic, ... Versions per Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera, Andorra, Alacant, Castelló i València. En català i castellà.

Delta de l'Ebre - Web amb una àmplia informació sobre el Delta de l'Ebre. Turisme, Allotjaments, Natura, Itineraris, ... En català.

Turisme de Tarragona - Web Turisme de Tarragona - Itinere - Turisme & Cultura. Situació Tarragona, Monuments, Itinere Didàctica, Els nostres itineraris, Allotjament, Plànol de la ciutat, ... En català.

Les Nostres Imatges de Tarragona - Web Les Nostres Imatges de Tarragona, recull de fotografies de Tarragona. Resum de Novetats, Notícies del dia, Àlbums fotogràfics, Foto-muntatges, Altres Webs, Contacte, Cercador, Autors de les imatges, ... En català.

Port Aventura - Universal Mediterránea - Web oficial del Parc temàtic Port Aventura d'Universal Mediterránea a la Costa Daurada. Universal Mediterránea, Hotels, Zona Platja, Port Aventura, Costa Caribe - Aventures aquàtiques, Reserves, Grups, Agències de Viatges, Sala de Premsa, Busques feina?, Empreses i Convencions, CiberFanClub, Mapa del lloc, Contacti amb nosaltres, Informació pràctica, Entrades a la teva mida, Visita el Parc, El nostre Club, Zona per a nens, Atracccions, Novetats, l'Aventura aquàtica, Agenda d'Espectacles, Guia d'Accessos, Restaurants, ... En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Port Aventura (2) - Web en anglès sobre el Parc temàtic Port Aventura amb molta informació.

Alt Camp - Web Alt Camp Informació. Geografia, Història, Població, Economia, Carreteres, Municipis, Informació Turística, Hotels, Turisme Rural, Restaurants, Monuments, Rutes, Festes, Mapes, La Calçotada, Els Castellers, Cultura, Comerç, Floklore i Tradicions, Enllaços interessants, ... En català i castellà.

La Ruta del Cister - Web de La Ruta del Cister. Què és?, Com arribar-hi?. Suggeriments, Webs de la Ruta, L'Alt Camp, La Conca de Barberà, L'Urgell, Santes Creus, Poblet, Vallbona de les Monges, La Ruta a peu, Galeria d'Imatges, Agenda / Festes, Natura, Cultura i Lleure, Activitats, Restaurants, Allotjaments, Vins i Caves, ... En català, castellà, anglès i francès.

Sagrada Família - Web del Temple Expiatori de la Sagrada Família. El Temple, Gaudí, Museu, L'Arxiu, Protagonistes, Jocs, Postals, Història, Servei de Records, Regals virtuals, Sala de Premsa, Links, Agenda, Horaris i visites, Donatius, ... En català, castellà i anglès.

Maremagnum - Web del Maremagnum de Barcelona. Informació, Directori, Links, Accessos, A propòsit de, Restaurants, Botigues, Horaris, Discoteques, Activitats, Cinemes, L'Aquàrium, Mini Golf, Mapa, ... En català, castellà i anglès.

Zoo Barcelona - Web del Zoo de Barcelona. Què és el Zoo?, Horaris i Calendari, Tarifes, Serveis, Plànol del Zoo, Zoo Club, Revista del Zoo, Activitats, Floquet de Neu en directe, Pingüins en directe, ZooVirtual, Notícies, Arxiu, Àlbum de fotos, ... En català, castellà i anglès.

L'Aquàrium de Barcelona - Web de l'Aquàrium de Barcelona, situat al Moll d'Espanya del Port Vell. Immersió, Educació, Serveis, Part tècnica, Notícies, La Botiga, Planeta Aqua, ... Esplora!, ... En català.

El Parc de Les Aus - Web del Parc de les Aus, un parc molt interessant situat a Vilassar de Mar - Carretera de Cabrils (El Maresme) Barcelona. Més de 300 espècies d'aus autòctones i exòtiques. Informació, Programa escolar, Programa especial Tercera Edat, Programa especial per a grups o col·lectius, Servei de visites guiades, Festes infantils, Botiga, ... En català i castellà.

CRAM - Fundació per a la Conservació i la Recuperació d'Animals Marins - Web del CRAM - Fundació per a la Conservació i la Recuperació d'Animals Marins. Qui som?, Què és el CRAM?, Com col·laborar?, Cursos i Conferències, Contactar, Voluntariat, Vine a veure'ns, Notícies, Programa conservació mamífers marins, Educació i sensibilització ambiental, Programa conservació tortugues marines, Programa conservació ecosistemes, ... En català.

IMAX Port Vell - Web de l'IMAX Port Vell de Barcelona. Pel·lícules en formats especials (Imax, 3D, Omnimax). Món Imax, Vine a l'Imax, Imax per Grups, Cartellera, Estrenes, Horaris, Pròximes Estrenes, Com arribar i BCN Port Vell. En català, castellà i anglès.

Poble Espanyol de Barcelona - Web del Poble Espanyol de Barcelona, un resum arquitectònic de l'Espanya de les autonomies, situat a la muntanya de Montjuïc. Novetats, Arquitectura, Entreteniment, Agenda d'Activitats, Empreses, Vine amb l'Escola, Els Tallers, El balconet, ESCAC - Escola Superior de Cinema de Catalunya, Escola Massana, Torres de Ávila, Espai Negocis, ... En català, castellà, anglès i francès.

Parc d'atraccions Tibidabo - Web del Parc d'atraccions Tibidabo de Barcelona. Visita el Tibidabo: Coneix el Tibidabo, Accessibilitat, Horaris i Tarifes, Visita virtual, Novetats, Col·lectius, Altres, Tibibús, Celebra el teu aniversari, Tibiclub familiar, ... En català, castellà i anglès.

Catalunya en miniatura - Web de Catalunya en miniatura, un Parc temàtic molt original on s'hi troben, reproduïts a escala, els edificis més representatius de Catalunya. Què és CM?, On és CM?, La màgia de Gaudí, Activitats escolars, Serveis i Agències de viatges. Can Balasch de Baix, s/n, Torrelles de Llobregat. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Montserrat - Web de l'Abadia de Montserrat. Informació, Cultura, Natura, Correu, Informació, Agenda, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Fundació Abadia de Montserrat, ... En català i castellà.

Barcelona Meeting Total - Web de Barcelona Meeting Total - Congressos, Fires i Convencions a la província de Barcelona. Guia per a professionals, Qui som?, Club Meeting Total, Guia Barcelona Meeting Total, Presentacions, Fires, Convencions, Congressos, Incentius i Jornades. De l'Agència de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. En català, castellà, francès i anglès.

Turisme Industrial - Web de Turisme Industrial de Barcelona. Presentació, Mapa, Activitat industrial i e-mail. En català, castellà, anglès i francès.

Port Aventura (3) - Web del Club Hobby amb abundant informació sobre el Parc temàtic Port Aventura. En castellà.

Andorra - Web oficial d'Andorra. Hi ha de tot, des del govern, passant per les pistes d'esquí, fins a tot tipus d'informació que puguis desitjar. En català, francès, castellà i anglès.

Andorra - Turisme - Web de Turisme d'Andorra, El País dels Pirineus. Informació sobre Hotels, Esquí, Muntanya, Allotjaments, Restaurants, ... En català, francès, castellà i anglès.

Andorra OnLine - Web Andorra OnLine de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra, amb informació turística actualitzada. Oci, Esports, Medis de Transport, Agències de Viatges, Cultura i Espectacles, una gran Base de Dades d'Hotels, Notícies d'última hora, ...

Guia de Fornells - Menorca - Web gfornells.com, una guia d'informació i serveis de Fornells - Menorca. Gabinet, Apartaments, Es ven, Cotxes, Hotels, Restaurants, Bars, Botigues, Esports, Serveis, Viatges, Cercar, ... En castellà, anglès i alemany.

Apartaments i Vil·les a Son Carrió - Santandria - Menorca - Web d'Apartaments i Vil·les a Son Carrió - Santandria - Menorca. Característiques, Situació, Contactar, Galeria de fotos, Menorca, Enllaços, ... En català, castellà i anglès.

Ministeri de Medi Ambient Platges d'Espanya - Web del Ministeri espanyol de Medi Ambient, amb un catàleg de platges amb dades generals, fotografies, un plànol de la zona i tots els serveis de que disposa. En castellà.

Paradors - Web amb informació de tots els Paradors espanyols (Paradores Nacionales), amb ofertes i rutes turístiques.

Comunitat Valenciana - Web de la Comunitat Valenciana. Vacances Tot l'any, Activitats per gaudir, Natura mediterrànea, En ruta, Turisme urbà. En valencià i castellà.

Comunitat Valenciana - Via Directa de Vacances - Web de Via Directa de Vacances amb un Catàleg de recursos turístics de la Comunitat Valenciana per a poder demanar informació i fer-hi prereserves turístiques on-line. Agència de viatges virtual. Ofertes, Cercador d'Allotjaments, Canal actiu, ... En castellà.

TurisValencia - Turisme - València - Web TurisValencia - Turismo Valencia Convention Bureau. Guia interactiva de la ciutat de València. Turisme i Congressos a València. Congressos i Convencions, On Allotjar-se, Actualitat, Guia de la bona vida, Un passeig per 2000 anys d'història i Visitant la ciutat i els seus voltants. En castellà.

Ciutat de les Arts i les Ciències de València - Web de la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València - Ciència, Imatge i Arquitectura. Un enclavament d'oci, arquitectura i saber únic a Europa. L'Hemisfèric: Cine IMAX, Planetari i Làser i Museu de les Ciències Príncipe Felipe. Notícies, Tarifes i Horaris, Activitats, Serveis, Accessos, Arquitectura, Infociutat i Galeria. En valencià, castellà i anglès.

Terra Mítica - Web del Parc temàtic Terra Mítica a Benidorm - Costa Blanca. Diversió per a tota la família, Atraccions, Preu, Calendari, Adreça, ... En castellà, anglès i català.

IBATUR - Institut Balear de Turisme - VisitBalears.com - Web VisitBalears.com d'IBATUR - Institut Balear de Turisme de la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears. L'IBATUR, El Turisme a Balears, Magazines: Agenda Cultural, Les Illes Balears: Gastronomia, Tradició, Història, Cultura, Transports, Clima, Paisatge, Visites d'interès, Formentera, ... En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Andalucia - Turisme - Web de la Consejería de Turismo i Deportes de la Junta de Andalucia. Turisme, Hotels, Restaurants, Parcs naturals, Pobles i ciutats, ... En castellà, anglès i alemany.

Isla Mágica - Sevilla - Web del Parc temàtic Isla Mágica de Sevilla. Informació, Novetats, Botigues, Restauració, Espectacles, Atraccions, Jocs, Escolars, Col·laboren, ... En castellà.

WebMadrid - WebMadrid - Guia de Madrid, amb la més gran oferta d'Oci de Madrid. Espectacles, Menjar, Allotjament, Turisme, Rutes, La Cultura, Concerts, Hotels, Botigues, Teatre, Futbol, Museus, Tapes, Informació, Sortir de Nit, Cinema, Discoteques, Bars, Restaurants, After hours, ... En castellà i anglès.

Madrid - Web MuniMadrid. Madrid - La Ciutat: Agenda Mensual d'Activitats, Avui a Madrid, Madrid en Imatges, Turisme: Informació Turística, Allotjaments, Gastronomia, Cultura, Oci, Recorreguts Turístics, Serveis Turístics, Dades d'Interès, Turisme de Negocis, Compres i Transports, Teatres de Madrid, Museus Municipals, Congressos i Jornades, Història de Madrid, Madrid en xifres, Situació de la Contaminació, El Transport Col·lectiu, Trànsit, El Temps, L'Ajuntament, Bústia de suggeriments, Cerques, Mapa de la Web, Gestions, Madrid per temes, Publicacions, Enllaços d'interès, ... En castellà i anglès.

Madrid - Turismo - Web Madrid - Turismo de la Dirección General de Turismo de la Comunidad de Madrid. Turisme a Madrid, Turisme a la Comunitat, Art, Museus, Turisme Actiu, Turisme Rural, Cercar Allotjament, Cercador d'Hotels, Negocis, Enllaços d'Interès, Descarregar pdf, Contacte, ... En castellà, anglès GB, alemany, anglès USA i francès.

Descubre Madrid - Web Descubre Madrid - Guia d'Oci i Turisme de Madrid. Cercador, Disfruta Madrid, Oci i Espectacles, Turisme a Madrid, Coneix Madrid, D'Interès, On Dormir, On Menjar, De Copes, Novetats Cinema, Teatre i Música, Rutes, Història, ... En castellà i anglès.

Parque de Atracciones de Madrid - Web del Parque de Atracciones de Madrid. Dies d'obertura, Coneix el Parc, Vine al Parc, La Teva Festa al Parc, Novetats, Notícies, Cyberclub, Concerts al Parc, Sabies que..., Contacta, Altres Parcs, ... En castellà.

TurGalícia - Turisme de Galícia- Web TurGalícia - Turisme de Galícia, de la Direcció General de Turisme de la Xunta de Galícia. Presentació, Notícies, Publicacions, Productes, On Allotjar-se, On Menjar, Què veure, Què fer, Serveis, Reserves, ... En gallec, castellà, portuguès, anglès, francès, alemany i italià.

Cantàbria - Turismo - Web de la Conselleria d'Indústria, Turisme, Treball i Comunicacions del Govern Regional de Cantàbria amb un ampli Servei d'Informació. Turisme, Informació Geogràfica, Dades d'interés, Transports, Ciutats, Clima, Conselleries, ... Cantàbria.

Cantabrico.com - El Portal del Turisme del Cantàbric - Web Cantabrico.com - El Portal del Turisme del Cantàbric. Galícia, Astúries, Cantàbria i El País Basc. Serveis, Allotjament i Restauració per províncies. Actualitat, Visites virtuals, Menjar Beure i Oci, La Nutura al Cantàbric, Informació Turística, ... En castellà.

Cantàbria - Web de Cantàbria, per a descobrir tots els seus racons i per a conèixer la seva gent i els seus costums.

Pirineu Aragonès - Web de l'Oficina d'Informació Turística del Pirineu Aragonès amb molta informació. InfoPirineo, Informació Turística, Aventura, Pobles, Rutes, Excursions, Empreses, Ordesa, Allotjaments, ... Més de 3.000 pàgines d'informació.

Osca - Huesca Turismo - Web d'Osca "Huesca la Magia", amb  tota la informació sobre el seu important turisme.

Comunitat Aragonesa - Servidor Turístic de l'Aragó - Web amb una àmplia informació turística de la Comunitat d'Aragó. Turinter, Última hora, Novetats, Oci a l'Aragó, Preus, Links, ...

Turismo Zaragoza (1) - Web de Turismo Zaragoza. Àmplia informació turística sobre Saragossa, la capital de l'Aragó. Turismo Zaragoza (2).

Sierra de Albarracín - Web Sierra de Albarracín. Natura per a disfrutar, Fotografies, Mapes, Pobles i Cultura per visitar, Punts d'interès cultural, natural i turístic, Rutes, Directori de Serveis Turístics, Turisme Rural, ... En castellà, anglès, francès i italià.

Altres Webs Turístiques d'Aragó : Aragon.net  -  Aragob.es.

La Rioja - Turisme - Web de Turisme de La Rioja. La Ruta del Vi, La Ruta dels Dinosaures, El Camí de Santiago, La Ruta dels Monestirs (Ruta Monumental) i un Mapa interactiu.

La Rioja.com - Web d'una bona Guia sobre La Rioja. Oci, Esports, Turisme, Negocis, Organismes, Art, Cultura, Natura, Localitats, Restaurants, Bodegues, Agenda, El Temps, ...

Euskadi - Turisme - Web de Turisme de Govern del País Basc. Allotjament, Mapes, Transports, Oci, Gastronomia, Cultura, Rutes, Congressos i Fires, Esports i Natura, Informació d'interès, ... En euskera, castellà, anglès, francès i alemany.

Bilbao Metrópoli-30 - Web de Bilbao Metrópoli-30 amb informació sobre Bilbao. Projectes, Mapa actiu, Guggenheim, Palau de Congressos, Aeroport, Metro Bilbao, Port, Parc Tecnològic, Ria, Accessibilitat, ...

Gipuzkoa - Turisme - Web de Turisme de la Diputació Foral de Gipuzkoa. Informació sobre Turisme a Gipuzkoa, Cultura, Museu Chillida-Leku, ...

Navarra - Turismo (1) - Web de Turisme del Departament d'Indústria, Comerç, Turisme i Treball del Govern de Navarra. Informació sobre Turisme: Allotjaments, Transports, Oci, Gastronomia, Activitats, ... Govern de Navarra.

Navarra - Turisme (2) - Web de Turisme sobre Navarra, amb tota la informació necessària per anar-hi de viatge. Hotels, Notícies, Natura, ...

Junta de Castilla y León - Turisme - Web de Turisme de la Junta de Castilla y León. Tota la informació turística de Castilla y León a l'abast.

Extremadura - Turisme - Web sobre Turisme a Extremadura de la Junta d'Extremadura. Completa informació sobre sobre Allotjament, Transport i Turisme en general.

InfoAsturias - Astúries - Turisme - Web sobre Turisme del Govern del Principat d'Astúries. Informació de Turisme, Cultura, Activitats, Tradicions, ...

Astúries - Mirador - Web Asturias - Mirador. Informació d'Allotjaments, Hotels, "Casas de Aldea", Turisme Rural i Apartaments al Principat d'Astúries. Catàleg per localitats, Cercador, Reservar, ... En castellà i anglès.

DesdeAsturias.com - Turisme - Web DesdeAsturias.com - Guia Turística d'Astúries. En Portada, Astúries bàsica, Turisme rural, Restaurants, Productes artesans, Esports d'aventura, Rutes, Imatges, Vídeos, Prepara la teva visita, Notícies, Recomanem, Fòrums, Agenda de la setmana, Taulell d'anuncis, Les nostres webs, Galeria panorames, Revista, Postals, Cercador, ... En castellà.

Eseté serveis turístics - Astúries, Cantàbria i Galícia - Web Eseté serveis turístics - Astúries, Cantàbria i Galícia - Allotjaments a l'Espanya Verda. Cercador d'allotjaments, Casas de Aldea (Cases Rurals), Hotels, Albergs, Apartaments, Pics d'Europa, AC Hotels, Reserves on-line, Tarifes, Ofertes, Mapa web, ... En castellà.

Crastur - Central de Reserves - Astúries, Cantàbria, Galícia i Lleó - Web Crastur - Central de Reserves - Astúries, Cantàbria, Galícia i Lleó. Allotjament, Hotels, Turisme Rural, Apartaments, Cases Rurals, Albergs, Ofertes, Cercador, Reserves, Tarifes, Serveis, Mapa Web, ... En castellà.

DeAsturias.com - Web DeAsturias.com. Portal d'Astúries, Turisme Rural, Que veure, Zones, Allotjaments, Restaurants, Turisme actiu, Immobiliàries, Motor, Platges, Rutes, ... En castellà.

Las Palmas - Web de la Sociedad de Promoción de Las Palmas de Gran Canária, del Consell Municipal de Cultura. Informació de Turisme, Cultura, Cine, El Carnaval, ... En castellà.

TurisMúsica - Web TurisMúsica de Mundo Viajes y Turismo - Viatges a la trobada de la música. Informació, Contacte, Formulari, Condicions generals, Calendari, Catàlegs, Destinacions més buscades (Munich, Verona, Ravena, Pésaro, Torre di Lago, Lucerna, Salzburgo), Arguments de les Òperes, ... En castellà.


França - Turisme - Maison de la France - Franceguide - Web Maison de la France - Franceguide - Portal del Turisme Francès. Tota la Informació turística de França a la Xarxa. Què fer? i què veure a França?, On dormir?, Com desplacar-se?, Turisme de Joves, Descobrir les Regions, Novetats, Fototeca, FAQ, ... En castellà, francès, anglès, alemany i italià.

Maison de la France - Espanya - Web de Maison de la France - Espanya. El plaer de viatjar per França, França a la Xarxa, Idees i Novetats, Estacions d'Esquí, Escapades a França, La Botiga i Air France - Espanya. En castellà.

París Ile de France - Turisme - Web París Ile de France - Web Turìstica Oficial. Cercador, Informació, El Temps, Actualitat, Per descobrir (classificat per temes), FAQ, ... En francès i anglès.

París - Oficina de Turisme i de Congressos - Web París - Oficina de Turisme i de Congressos. Tota la Informació necessària per la vostra estada, París en imatges, Activitats, Serveis, Oficina de Contacte, Reportatges, Selecció de la setmana, ... En francès i anglès.

Itàlia - Turisme - Web de L'Ens Italià de Turisme (ENIT) on s'hi poden consultar més de 200.000 pàgines. Banc de Dades, Comunicacions, Serveis, Hotels, Museus, Agències de viatges, Bolletino (Estacions d'Esquí), ... En cinc idiomes, entre ells el castellà.

Alemanya - Turisme - Web de l'Oficina de Turisme d'Alemanya, amb molta Informació turística, Hotels, Transports, ... En alemany i anglès.

Àustria - Turisme - Web de l'Oficina Nacional Austriaca de Turisme. Molta Informació d'Hotels i Gastronomia, Allotjaments, Estacions d'Esquí, Transports,  Vida Cultural i Musical, ... En anglès i part de la informació està en castellà.

Holanda - Turisme - Web de l'Oficina de Turisme d'Holanda. Molta informació d'Allotjaments, Transports, Hotels, Càmpings, ... En holandès i anglès.

Bèlgica - Flandes - Turisme - Web Bèlgica - Flandes - Turisme. A vista d'ocell, Què fer?, Allotjament, Pràctica, Links útils, Contacte, ... En holandès, francès, alemany, anglès, italià i castellà.

Suïssa - Turisme - MySwitzerland.com - Web de Portal oficial del Turisme Suís MySwitzerland.com. Informació turística: Vacances, Viatges i Congressos, Actualitat, Neu (Estacions d'Esquí), Transports Aèris (Swissair i Crossair) i de Trens, Reserves online, ... Switzerland.com: Informació General sobre Suïssa, Vacances, Viatges i Congressos, Transports, Lloguer de Cotxes, Swissair, Tren - CFF Online, Bus i Vaixell, Negocis, ... En 6 idiomes, entre ells part de la informació està en castellà.

Portugal - Turisme - Web de l'Oficina de Turisme de Portugal. Informació turística, Açores, Patrimoni Mundial, Notícies, Serveis, Transports, Allotjaments, ... En portuguès, castellà, anglès i alemany. Associació de Turisme de Lisboa.

Oporto - Porto 2001 - Capital Europea de la Cultura - Web d'Oporto - Porto 2001 - Capital Europea de la Cultura. Notícies, Activitats, Organigrama, Històric, Objectius, Animació, Arts plàstiques i Arquitectura, Ciència, Circ, Dansa, Literatura, Música, Teatre, Òpera, ... En portuguès, castellà i anglès.

Pousadas de Portugal - Web Pousadas de Portugal - Un concepte diferent d'Allotjament. Informació, Reserves, Cerca per zona geogràfica, Preus, Ofertes, Notícies, Links, ... En portuguès, anglès i japonès.

UK The Guide - Turisme Britànic - Web UK The Guide - La Teva Guia de supervivència per a la Gran Bretanya, de l'Autoritat britànica de turisme. Itineraris, Viatjar a la GB, Ofertes Especials, Jocs, Història, La Nit, GB Rural, Cultura, Compres, Ciutats, Treballar / Estudiar, Grups Britànics / Música, GB a Bon Preu, Esports, Cercador, GB Gai, Transport, GB Accessible, Menjar i Beure, ... En diversos idiomes, entre ells el castellà.

VisitBritain.es - Turisme Britànic - Web de Turisme Britànic - Guia oficial de la Gran Bretanya. Guia, Allotjament, Atraccions, Aprendre Anglès, Treballar a la GB, Imatges de la GB, Viatjar a i per la GB, Londres, Explora - Mapa, Notícies i Premsa, Ofertes, Suggeriments, Actualitat, Cerca ràpida, ... VisitBritain España, en català i castellà.

Regne Unit a Espanya - Web d'el Regne Unit a Espanya, de l'Ambaixada britànica a Madrid. Informació, Premsa, Consulats, Productes britànics, Beques, Aprenentatge d'anglès, Estudis al Regne Unit, Serveis, Activitats, ... En castellà.

Irlanda - Ireland.travel - Turisme - Web d'Informació de Viatges i Turisme d'Irlanda. Veure Irlanda, Mapes, Reserves, Tour Operators, Festivals, Hotels i Allotjaments, Restaurants, ... En anglès.

Irlanda - TurismodeIrlanda.com - Turisme - Web TurismodeIrlanda.com. Mitjans de Transport i Llocs d'interès turístic de l'illa. Història, Allotjaments, Mapes, Cultura, Esports i activitats, Festivals i altres, Transports: Rutes aèries, Rutes de ferry, Tour operadors, Transport públic, Les regions d'Irlanda, Turisme, Golf, Senderisme, ... En castellà.

Finlàndia - Turisme - Web de Turisme de Finlàndia. Benvinguda, Regions Turístiques, Rutes, Viatges, Notícies, Sol·licitud d'Informació, Finland Travel Guide, Enllaços, ... En diversos idiomes, entre ells en castellà.

Grècia - goGreece.com - Web goGreec.com - La Guia d'Internet de Grècia i les Illes Gregues. Informació sobre Grècia agrupada temàticament. Notícies, Viatges, Esports, Ciència i Tecnologia, Societat i Cultura, Educació, Internet, Oci, Govern, Arts i Humanitats, Negocis i Finances, ... En anglès.

Grècia - All The Hotels in Greece - Web All The Hotels in Greece. Informació amb un complet directori de tots els Hotels i Apartaments de Grècia (més de 7.500). Cerca, Mapa de Grècia classificat per zones, ... En anglès i grec.

Noruega - VisitNorway.com - Web VisitNorway.com. Informació sobre Noruega. Notícies, Noruega, Regions, Com arribar, Com desplaçar-se, Allotjament, Activitats, Mapes, El temps, ... En anglès i noruec.

Israel - Turisme - Web de l'Oficina Nacional Israeliana de Turisme, amb tota la informació turística d'Israel. Agències de Viatges, Organitzadors, Turista: Dades Bàsiques, Preparant el viatge, El Mapa bàsic, Descobrir Israel, Què veure?, Enllaços d'interès, Infotour, ... En castellà i portuguès.

Tunísia - Turisme - Web de l'Oficina Nacional de Turisme de Tinísia. Benvinguda, Llocs, Cultura, Esports, Mapa de la Web, Botiga, restaurants, Hotels, Festivals, ... En anglès.

Egipte - Turisme - TourEgypt.net - Web TourEgypt.net del Ministeri de Turisme d'Egipte - Guia oficial de Turisme. Viatges, Història, Destinacions, Links, Recursos: Línies aèries, Trens, Creuers, Hotels, Restaurants, Cotxes de lloguer, ... En anglès, amb traducció a diversos idiomes, entre ells el castellà.

Egipte - Turisme - EgiptoTourismo.org - Web EgiptoTourismo.org de l'Oficina de Turisme del Govern Egipci. Informació General, Cultura, Religió, Plaer, Aventura, Hotels, Operadors de Viatges, Temperatura, Moneda, Consells de Viatge, El Fons Històric, Mapa, Creuers, Calendari d'aconteixements, Servei de Vaixells, Programa per l'espectacle de llum i so, Mitjans de Transport, Jeroglífics, ... En castellà i anglès.

Marroc - Turisme - Web Marroc - Turisme, de l'Oficina de Turisme del Marroc a Espanya. Oferta turística, Contacta, Oficines a tot el món, Galeria de presentació, Informació general: El País, Congressos i incentius, Inversions en turisme, Viatges culturals i de descobriment, Vacances actives i de salut, Organitzi el seu viatge, Gastronomia, ... En castellà.

Costa Rica Web - Web del Centre d'Informació de Costa Rica Web. General, Turisme: Platges, Muntanya, Tours. Classificats, Govern, Serveis, Productes, Negocis, Cultura, ... En espanyol i anglès.

Puerto Rico - Turisme - Web oficial de Turisme de Puerto Rico. Informació sobre la Illa, Viatges, Allotjament, Punts d'Interès, Mapes de l'Illa, Links, ... En anglès.

Hondures - LetsGoHonduras.com - Web LetsGoHonduras.com - Portal de Turisme d'Hondures. Els Meus Plans de Viatges, Cercar Serveis, Planificar Viatges, Canals de Viatge: Natura Tropical, Cultures Vives, Congressos i Reunions, Aventura, Arqueologia, Submarinisme, Principals Àrees Turístiques, Reserves, ... En anglès i castellà.

Hondures - Honduras.com - Web Honduras.com - La més completa font d'Informació sobre Hondures. Informació, Aprendre Hondures, Veure Hondures, Xat, Viatges, Fotografies, Platges, Ciutats, Ruïnes, Diaris, Cultura, Serveis, Educació, Hotels, Serveis de Viatges, Govern, ONGs, ... En anglès.

Nicaragua - Turisme - Web de l'Institut Nicaragüenc de Turisme. Informació Turística, Destinacions, Activitats, Tour Operadors, Llei d'Inversió, Contacte, Notícies, Enllaços, ... En castellà i anglès.

Uruguay - Web TopUruguay.com. Turisme, Hotels, Estades, Tours, Promocions, FAQS, Reserves, Destinacions, General, Comunitat, Fòrum, Ofertes, ... En castellà, anglès i portuguès.

Àfrica - Web amb una gran quantitat d'informació sobre l'Àfrica. Països, Notìcies, Mapes, Viatges, Web's africanes, El Temps, ONG's, Drets humans, Art, Idiomes, Comerç, Història, Bibliografia, Taulell d'anuncis, Etnologia, Buscar, ....

Àsia red - Web d'Àsia red, amb abundant informació per a conèixer Àsia a través d'Internet. Economia, Política, Cultura, Notícies, Informació sobre empreses, Reportatges, Entrevistes, Llibres, Cine, Música, Fires, Esdeveniments, ... En castellà.

Japó - Turisme - Web de l'Oficina Nacional del Turisme Japonès. Informació de viatge, Informació sobre transport, Allotjaments, Disfrutar de l'encant del Japó!, Mapa, Enllaços, Estat del temps, ... En 10 idiomes, entre ells el castellà.

TokyoQ - Web TokyoQ sobre Tokyo, la capital del Japó. Notícies, Informació turística: Art, Cinema, Música, Restaurants, Tokyo la nit, Banys, Llibres, Hotels, Fotos, Links, ... En anglès.

Hong Kong - Turisme - Web de l'Oficina de Turisme de Hong Kong. Informació de la gran ciutat d'Àsia. En anglès.

Rincones del Mundo - Web Rincones del Mundo. Ofertes, Turisme Rural, Viatjes exòtics, El Temps, Cercador de les millors tarifes aèries, ... En castellà.

Turismo de Paz - Web Turismo de Paz - Turismo Solidario. Qui som?, Objectius, Notícies, Articles, Voluntaris, Activitats, Destinacions, Ajuda al teu viatge, Contacta, Premsa, ... En castellà, anglès i alemany.


Ambaixades i Consulats - Web d'Ambaixades i Consulats de tot el món.

Convertidor Universal de Moneda - Web amb convertidor universal de moneda.

Paritats de canvis de les Monedes - Web d'Informes per saber les paritats dels canvis entre les monedes dels diferents països. En castellà i anglès.

Oanda - Web d'Oanda, amb un convertidor de divises entre les monedes de diferents països. Inclou 164 divises i pot convertir des de l'1-1-1990 fins l'actualitat.

Distàncies entre ciutats d'arreu del Món - Web per calcular les distàncies entre les ciutats d'arreu del món.

Travlang - Idiomes - Llengües estrangeres per viatgers - Web per aprendre les frases més comunes (paraules bàsiques, adreçes, números, dates, menjars) en les llengües dels diferents països. Es pot traduir a pràcticament tots els idiomes existents, inclosos el català, el gallec i el bable. En castellà i anglès.

Turisme Juvenil de Catalunya - Tujuca.com - Web de Turisme Juvenil de Catalunya - Tujuca.com. Xarxa d'Albergs de Catalunya, Ofertes, Carnet Jove, Informació Jove, Infotur Jove, ... En català, castellà, gallec, euskera, anglès i francès.

Ibérica Web - Viajar y Conocer - Web d'Ibérica Web, Viajar y Conocer. Revista digital sobre turisme d'Espanya i Portugal. Viatges i Turisme. Paissatge, Gastronomia, Turisme rural, Fauna, Patrimoni monumental, Rutes turístiques, Agenda, Museus i exposicions, Balnearis, ... S'hi poden fer reserves per Internet. En castellà.

Xacobeo - Web del Xacobeo en l'últim Any Sant del Mil·lenni, amb tota la informació de la Ruta Xacobea i les diferents formes i rutes d'accés. En gallec, castellà, anglès i francès. La Xunta de Galícia.

M@are Nostrum - Web M@are Nostrum. Vida Marina, Beceig, Ecologia, Viatges, Biblioteca, Pesca, Novetats, Actualitat, Galeria, Descàrrega, Mapa, Peixos de la Mediterrània, ... En castellà.

De Viajes - Web de la Revista De Viajes del Grup Hachette, amb moltaninformació sobre viatges i turisme.

Camel Trophy.es - Web del Camel Trophy Espanya - Aventura total. Xat on-line, Última Hora, Camel Trophy.com, Participa, CT 2000, Equipament, Comunitat, Sobre CT, Camel Trophy 2000 al Pacífic Sud, ...

Webcams d'Animals salvatges : National Geographic  -  AfriCam - Parcs Naturals - Àfrica  -  Cloud Forest Alive - Selva de Costa Rica  -  EagleWatch - Àguiles americanes  -  Discovery - Zoo d'Oklahoma  -  Zoo de Melbourne  -   Zoo de San Diego  -  John Aspinall's Wild Animal Park de Kent (Gran Bretanya).


Portals de Viatges i Turisme :

eDreams - Portal de Viatges - Web del Portal de Viatges eDreams. Informació personalitzada per anar de viatge a qualsevol part del món, amb l'assessorament dels "dreamguides". Acord amb importants operadors turístics. És l'Agencia de Viatges on line de La Caixa.

Viatges - Yahoo! - Pàgina principal de la Web de Viatges de Yahoo! amb una quantitat d'enllaços impresionant. Es pot anar a tot el món. En anglès.

Viatges - Lycos - Pàgina principal de la Web de Viatges de Lycos amb moltíssima informació i en castellà. Enllaç amb el frame temàtic del cercador Lycos.

Viajar.com - Web Viajar.com - Portal de Viatges de ya.com. Agència de Viatges, Reserves, Vacances, Documentació, Llocs, Racó del Viatger, Serveis, Destacat, Ofertes ("Chollos de última hora"), Cercador de Viatges, Enllaços, ... En castellà.

Rumbo.com - Web de Rumbo.com - Portal de Viatges de Terra i Amadeus. Cerca ràpida de vols, Reserves: Vols, Hotels, Cotxes, Vacances, Ofertes especials (¡Despegue ya!), Socis, Col·laboradors, El Temps, Aeroports, ... En castellà.

Turismalia - Web de Turismalia - Portal de l'Oci i el Turisme a Catalunya. Allotjament: Apartaments, Balnearis, Càmpings, Cases Rurals, Hotels i Paradors. Restauració: Bars i Cafeteries, Cerveseries i Restaurants. Activitats: Esports d'Hivern, Esports Marins, Esports de Muntanya, Esports d'Aventura i Altres Esports. Turisme i Oci: Guies Turístiques, Art i Cultura, Espectacles, Festes, La Nit i Agenda. Pobles de Catalunya, Platges de Catalunya, Ports de Catalunya, Reserves, ... En català i castellà.

ComoViajar.com - Web ComoViajar.com - "Travel Agency Assistant". És d'una gran utilitat, ja que s'hi poden seleccionar: Agències de Viatges (6.748) per Províncies, Preus de tarifes de viatges d'Espanya i de l'estranger, Hotels per Zones (més de 8.000 establiments), Destinacions (quasi 50.000), Majoristes (122), Ofertes (quasi 15.000). També té un apartat de Notícies. En castellà.

ViajarBajoPrecio - Web ViajarBajoPrecio.com. Compra de bitllets d'Avió (Selecció d'origen, destí i número de persones), Reserves d'Hotel (Selecció de ciutat i preu) o Llogar un Cotxe (Selecció de ciutats de recollida i devolució del cotxe). En castellà.

Despegar.com - Web Despegar.com - Agència de Viatges online en espanyol. Productes: Vols, Hotels, Lloguer de vehicles, Paquets, Esquí i Ofertes. Serveis: Destinacions, Guies de Viatges, Cercador de Notes, Mapes, Clima, Conversor i Travel Club. Comunitat, Cerques ràpides de vols i de paquets, Ofertes, Bitllets de Promoció, ... Països: Espanya, USA, Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Veneçuela. En castellà.

Filfog - Web de Filfog - Guia de Viatges. Explorar destinacions del món, Descobrir, Filfog mag - Informació, Editorial, Obert a tots: Navegants, Cultura, Muntanyencs, Fotògrafs, Famílies, Gastrònoms, Viatges esportius, Botiga, Jocs, ... En castellà, francès i italià. Filfog.com.

Mercatour - Web de Mercatour. Viatges i Vacances, Notícies, Ofertes de Viatges, Serveis, Base de Dades, Professionals, Viatgers: Vacances, Transports, Allotjament. Informacions. El Temps, canvi de Moneda Guies del Món El Trànsit, Aeroports, Agències de Viatges, Distància entre Ciutats, Mapes i Plànols, Organismes. Comunica't: Fòrum, Treball. Oci i Cultura: Menjar i Beure, Museus. Hotels del Món (més de 50.000), Ofertes de Treball, ... En castellà.

Travelprice.es - Web de Travelprice.es. Reserva: Vols (Bitllets d'avió en directe: Cercador de vols), Hotels, Cotxes, Vacances, Ofertes de viatges. Prepara el teu viatge: Canvi de divises, Informació de països, Meteorologia, Consells de salut. Magazine: Destinacions, Dossier, Escapada. Promocions, Avui destaquem (Vols), Última hora, Encara més barat? (Viatges), ... En castellà i altres idiomes segons el país seleccionat.

Eurotrotter - Web Eurotrotter - La Guia de Viatge d'Internet per Europa. Països de destinació Transport, Allotjament, Preparatius de viatge, La Cultura, Els Esports, Miscel·lani, Càmping & Caravaning a Espanya, ... En castellà i altres idiomes segons el país.

Vacaciones.com - Web Vacaciones.com. Recorreguts i Hotels de tot el món. Destinacions, Tipus de Vacances, Llista, Coses de Viatge, Diversió, Salvapantalles, Multimèdia, Live Netcams, Notícies Internacional sobre els viatges, Concurs, ... En castellà.

MuchoViaje.com - Web MuchoViaje.com - Portal de Viatges. Cercador, Reserva i Compra de Vols, Guia de Destinacions, Reportatges, TV, Estiu, Rural, Ski, Creuer, Aventura, Notícies, Salut, El Temps, Ofertes, Oferta de la Setmana, Hotels, ... En castellà.

Pathfinder - Viatges - Pàgina principal de la Web de Viatges de Pathfinder amb una gran quantitat d'informació sobre le tema. En anglès.

TRAVEL.com - Web de TRAVEL.com - Portal de Viatges, amb una gran quantitat d'informació. Cercador, Viatges, Línies aèries, Aeroports, Esquí, Vacances, Trens, Creuers, Esports, Lloguer de cotxes, Assegurances, Publicacions, Destinacions, Fòrums, Botigues, Tickets, El Temps, Ambaixades, ... En anglès.

Viaplus Travel - Web Viaplus Travel. Vols, Cerca de Vols, Pont Aeri, Hotel, Lloguer de Cotxe, Tren, Vaixell, Més Serveis, Assegurança, Enllaços d'interès, ... En castellà.

Lastminute.com - Web Lastminute.com. Vols, Hotels, Vacances, Aventura, Escapades, Oci, Regals, Restaurants, Lloguer de cotxes, Neu, Ofertes del dia, Actualitat, Els més venuts, Cercador, ... En molts idiomes, entre ells el castellà.

Webviajes - Web de Webviajes, amb una amplissima informació de viatges, ja que reuneix els programes de viatges de majoristes i agències. Selecció del destí per continent, pais i lloc.

MasdeViajes.com - Web MasdeViajes.com - Portal de Viatjes. Cercador, Guia pràctica del món, Grans Rutes, Viatges Solidaris, Destinació del mes, Escapades, Espais Naturals, Llocs insòlits, Notícies i Reportatges, Llibres de Viatge, Diaris de Viatge, Fòrum, Enllaços, Recomanacions, Totes les destinacions, Entrevista, ... En castellà. Masde.com.

Viatges.com.es - Viatges - Vols barats - Web Viatges.com.es. Viatges, Vols barats, Hotels, Lloguer de cotxes, Turisme Rural, Guies de Viatges, Ferri - Vaixell, Ofertes i estades en paquets, ... En català.

TurisMúsica.com - Web TurisMúsica.com. TurisMúsica elabora una sèrie de viatges molt especials amb un enfocament diferent en un context cultural més alt, per a qui estima la música i viatjar. Calendari, Catàlegs, Destinacions amb més èxit, Arguments de les òperes, Avançament de programació, Informació, Contacte, Formulari, ... En català, castellà i portugès.

Turismo Justo - Turisme Just - Web de l'ONG Turismo Justo - Turisme Just, ONG especialitzada en turisme. Notícies, Objectius, Accions, Fes-te Soci o Voluntari, Qui som, Documents i Enllaços, Descarregar el fulletó, Contacta, ... En castellà, català i anglès.

Vacation.com - Web del Portal de Viatges Vacation.com. Cercador per Destí o per Categoria: Creuers, Hotels, Tours, Aventura i Viatges exòtics, Lloguer de cotxes, Ofertes especials, ... En anglès.

Portals Italians de Viatges :
Excite - Viatges i Turisme  -  Arianna - Viatges i Turisme  -  Vall D'Aosta - Turisme
Virgilio - Canal de Viatges  -   e-viaggi.com - Turisme i Vacances On-line

Club de Vacances BestHolidays.Com - Web del Club de Vacances BestHolidays.Com per comprar les vacances per Internet. Oferta del mes, Platja, Ciutat, Ofertes, Confirmació de Reserves, Informació. Cases rurals, hotels i aparhotels, bàsicament de Catalunya i també d'altres llocs d'Espanya, a preus interessants. Bon cercador per dates i preus. En català, castellà i anglès.

Orbitz - Web d'Orbitz - Portal de Viatges. Vols, Hotels, Cotxes, Creuers, Paquets, Cercador de Vols, ... En anglès.

Viajar Hoy - Web Viajar Hoy - Portal de Viatges de Telefónica i Páginas Amarillas. Guies (Amb Nens, d'Aventura, Rutes, Turisme Rural, Guia d'Esquí amb informació completa i actualitzada al dia de totes les estacions d'Espanya i Andorra, ...), Serveis (Cadenes Hoteleres, Agències de Viatges, Lloguer de Cotxes i Paradors), Com arribar (Avió, Vaixell, Tren i Autobus), D'Interès, Miscel·lània, Més de 200 Ofertes, Restaurants, Compres, Hotels, Cercador d'Allotjament, ... En castellà.

Sleepinspain.com - Web de SleepinSpain. Central de reserves d'allotjaments on-line. Moltes destinacions a tot Espanya, amb bones ofertes de Turisme Rural, Balnearis d'Espanya i Andorra, Hotels, Càmpings, Apartaments, Albergs, ... amb fotografies de tots els allotjaments. En castellà.

VTV - Canal de Vacances - Web de VTV - Canal de Vacances, un canal de televisió interactiu dedicat al sector del turisme. Web amb una interessant informació turística.

Ocioteca.com - Web d'Ocioteca.com, un Portal per planificar rutes turístiques i disfrutar del temps lliure. Web molt completa amb una gran quantitat d'informació. Turisme, Mitjans de Transport, Allotjament, Restauració i Turisme actiu.

CdSR - Costa del Sol Reservas - Web CdSR - Costa del Sol Reservas. Informació de Reserves i Ofertes a la zona de la Costa del Sol. En castellà.


Agències de Viatges :

Viatges El Corte Inglés - Web de l'Agència de Viatges d'El Corte Inglés. Informació i Serveis. Bitllets i Hotels, Vacances, Nuvis, Cursos d'Idiomes, Empreses, Paradors de Turisme. En castellà.

Barceló Viajes - Web de Barceló Viajes. Catàleg de viatges i destinacions, Tarifes aeries. Reserves per Internet. En castellà.

Viajes Marsans - Web de Viajes Marsans. Promocions, Tarifes aèries, Oficines, Links, ... En castellà.

Viajes Iberia - Web de Viajes Iberia, amb la seva sucursal virtual. Viatges on-line, Vols, Hotels, Cotxes, La Oferta del dia, ... En castellà.

Halcón Viajes - Web d'Halcón Viajes. Vacances, Ofertes, Circuits, Destacats, Vols, Empreses, Serveis, Club del Viatger, Cerca ràpida, ... En castellà.

Viajes Tejedor - Web de Viajes Tejedor. Informació, Guia de Vacances, Tarifes, Viatges d'Empresa, Reserves, ... En castellà.

IBEROJET - Web del majorista de viatjes IBEROJET, amb moltissima informació dels seus catàlegs. Ofertes, Vols, Excursions, Circuits, Allotjaments, ... En castellà.

Viatges Iltrida - Web de Viatges Iltrida - "La seva Agència de Viatges Virtual". L'Empresa, Ofertes. Punts de Venda i Correu. Grup AVASA - El Grup, Ojectius, Agències, Ofertes de Viatges (per zones del món), Punts de Venda, ... En castellà.

Viatges Alemany - Web de Viatges Alemany. Rccerca, Ofertes on-line, Hotels on-line, Europa, Illes, Avió, Osona Activa, Rutes BTT, Rutes al Desert, ... En català i castellà.

Viajes Ecuador - Web de Viajes Ecuador. Productes: Vols, Vacances, Hotels, Lloguer de Cotxes, Oferta de Vols, Oferta de Vacances, Desracats, Serveis, Prepara el teu Viatge, Cercador de Vols, Cercador de Vacances, Especial, FAQ, ... En castellà.

Agama - Taller de Viatges - Web d'Agama - Taller de Viatges. Destinacions a països exòtics. Activitats del Taller, Com som?, Pobles i Cultures, Grans Rutes, Festes del Món, Viatges, Aparador, ...En català, castellà, anglès i francès.

Tuareg Viatges - Web de Tuareg Viatges - Viatges i Expedicions en grups reduïts a llocs culturalment diferents. Europa, Àfrica, Orient Mitjà, Amèrica, Àsia-Austràlia, Rutes Polars, Cuadern de Viatges, Tramesa de Notícies, ... En castellà.

MundoViaje.com - Web de MundoViaje.com, Agència de Viatges d'Internet. Milers de destinacions de tot el món. En 48 hores els bitllets i la documentació a casa.

Savia Amadeus - Viajes y Destinos - Web de Viajes Amadeus - Viajes y Destinos, que ofereix a la petita i mitjana Agència de viatges la possibilitat de tenir presència a Internet. Es poden fer reserves a través de la nostra Agència habitual. Ofertes, Informació turística: Destinacions, Allotjamnets, Transports, El Temps, Canvi de monedes, ...

Meliá Viajes - Web de l'Agència de Viatges Meliá. Cercador, Catàleg de Destinacions, Vacances, Vols, Reserves, Ofertes, Hotels, Allotjaments, Transports, Citcuits, Cotxes, ... En castellà.

Sol Meliá - Web de Sol Meliá.com. Reserves, Programes, Serveis, Ofertes, Notícies, Cercar Hotel per Continent, País, Preferències o Nom (més de 350 Hotels), Meliá Hotels, Sol Hotels, Tryp Hotels, ... En anglès i castellà.

Viatges Camins del Món - Web de l'Agència de Viatges Camins del Món, especialitzada en viatges a països exòtics. Informació, Viatges, Ofertes, Reserves, Europa, Àsia, Àfrica, Amèrica i Oceania. En català, castellà i anglès.

Años Luz - Web de l'Agència de Viatges Años Luz. Butlletí, Treks, Activitats, Grups, Ecovoluntari, Última hora, Tarifes, Ofertes, Notícies, Condicions, ... En castellà.

Trekking y Aventura - Web de l'Agència de Viatges "Trekking y Aventura", que organitza viatges a llocs exòtics com, per exemple, la selva de l'Equador. Exploratur - Web del grup Exploratur, que organitza les expedicions a l'Equador.

Viajes Baixas - Web de Viajes Baixas. Agenda, Enllaços, Estadístiques, Mapa del Temps, Tipus de Canvi, Últimes Notícies, L'Empresa, Els Programes, Ofertes, Compres On-ine, Incoming, Cercar, ... En castellà.

Marhaba Viatges - Marroc - Web de Marhaba Viatges, petita agència de viatges especialitzada en rutes a mida i excursionisme pel Marroc. El nostre objectiu, Suggeriments de viatges, Preus per al viatger independent, Informació del Marroc, Àlbum de fotos, Legal, Consultes, ... En català i castellà.

ebookers.com - Web ebookers.com, especialitzada en ofertes de Viatges en Avió i Vacances a tot el món, que ha llençat eñ primer bitllet electrònic de viatge. Guies, Serveis, Cercador de Vols, Lloguer de Cotxes, Hotels i Assegurances per països. Reserves: Vols, Hotels, Vacances, Aventura, Creuers, Lloguer de cotxes, ... En anglès.


Mapes - Guies - Carrerers - Callejeros - Guies Turístiques :

GeoPlaneta - Web GeoPlaneta - Guies i TV. Mapes, Viatges, Cercador de Mapes, Guies de destins, Guia d'España, Guia del món, Carrerers (Callejeros) de més de 60 ciutats espanyoles, Revista, Ofertes, Cercador, Ciutats, Viatges alternatius, Per edats, Aventura i esport, Turisme rural, ... Lonely Planet.es - Guia de Viatges. En castellà.

Llibreria Altaïr - Web de la Llibreria Altaïr, especialitzada en Viatges, Antropologia i Natura. Què és Altaïr?, Llibreria, Novetats, Activitats, Links recomanats per Altaïr, Bibliografies, Distribució, Taulell d'anuncis i Bústia. En català, castellà i anglès.

Callejero de el Periódico - Carrerer - Web El Callejero de el Periódico. Carrerer (Callejero) de 115 ciutats d'Espanya i Cercador de Poblacions per Comunitat i Província. En castellà.

Guia d'Agroturisme de la Unió de Pagesos - Web de la Unió de Pagesos amb una Guia sobre Agroturisme a Catalunya : Turisme en cases de pagès, masies rurals independents (GITS) i allotjaments rurals independents (ARI). Descripcions dels allotjaments, fotos, serveis, preus, ... En català, castellà, anglès i francès. Molt recomanable.

Gulliver - Guia de Turisme - Web d'aquesta publicació electrònica professional de Turisme. Hotels, Restaurants, Viatges, Lloguer de cotxes, Aventura & Natura, ... En català, castellà, anglès i francès.

Viatgeaddictes.com - Guia d'informació per al viatger independent - Web Viatgeaddictes.com - Guia d'informació per al viatger independent, un lloc web per addictes als viatges alternatius i per lliure. Viatges (text i mapa), Experiències, Excursions, Cultura viatgera, Notícies, Enllaços a webs d'interès, Abans de viatjar, Qui som, Racó solidari, Basar, Compra/Venda, ... En català, castellà i anglès.

Barcelona on line - Web de Barcelona on line, interactiva i independent sobre Barcelona. Molt interessant. Restaurants, Allotjaments, Bars, Discos, Botigues, Negocis, Informació Turística, Serveis Turístics, Agenda Cultural, Museus, Fotos de Barcelona, Links d'interés, ... En català, castellà i anglès.

La Guia del Ocio BCN - Web de la Revista La Guia del Ocio sobre Barcelona. Molt bona. Cine, Teatre, Restaurants, Música, Mapa, Art, Nens, Revista, Webs de Guies (ciutats del món), Web de Webs (música, cine i teatre), ... En castellà. GuiadelOcio.com - La Guia del Ocio altres ciutats.

Barcelona - Guia LaNetro.com - Web de de la Guia LANETRO.COM sobre Barcelona. Hi ha de tot. Cine, Teatre, Menjar i beure, Música, Art, Cyberguia, Netro-Xat, Comprar i Vendre (Classificats), Cercadors per temes, ... Guies LaNetro.com. Guies d'altres ciutats: Madrid, Euskadi, Màlaga, Sevilla, València, Alacant, Saragossa, Múrcia, ... En castellà.

Barcelonahoy.com - Web de Barcelonahoy.com, una completa guia sobre Barcelona. Informació de Restaurants, Tapes, Hotels, Botigues, Esports, Cultura, Barcelona de nit, Excursions, Transport, Trànsit, Notícies, Pàgines Grogues, El Callejero, ... En castellà.

GuíadeBarcelona.com - Web del Portal GuíadeBarcelona.com. Cercar, Notícies 24 hores, Barcelona 24 hores, Serveis, Seccions: Allotjament, Lloguers, Art i Cultura, Automoció, Menjar, Compres, Esports, Oci, Turisme, Habitatge, Fires a Barcelona, Agenda de Barcelona, Carrers de Barcelona, El Trànsit, Transports, Ferrocarrils de Catalunya, Farmàcies de Guàrdia, Teatre, Cartellera de Cinema, Canal Adults, ... En castellà.

SalirenBarcelona - Web SalirenBarcelona. Agenda, Guia: Bars, Restaurants, Discoteques, Museus i Exposicions, Teatre i Espectacles, Concerts, Conferències, Festivals, Fires i Congressos i Cine, Cartellera, Webcam, Vídeorutas, Invitacions, Xat, SMS, e-News, Opinions, Reportatges, ... En castellà.

Gay Barcelona - Web del Portal GayBarcelkona.net, el primer Portal Gay de Barcelona. Informació, Opinió, Actualitat, Reportatges, Personatges, Agenda del mes, El Temps, Oci, Cine, Vídeo i DVD, Música, Llibres, Cuina, Guia Gay, Barcelona, Sitges, Eròscop, gayBarcelonaTV, Entrevistes, Ambient, Trailers, Xat, Suggeriments, Subscripció e-mail, Contactar, ... En castellà.

Barceloca - Web Barceloca. Barceloca.tv, Menjar fora, Bars i copes, Discoteques, Compres, Cybercafes, Fitness, BCN Naturista, Museus, Galeries, Postals, Fotos, Invitacions, Gent, Fòrum, Descomptes, Pisos, Cercar, ... En castellà i anglès.

CiutatOci.com - Web de CiutatOci.com, informació de cultura i oci de la zona de Barcelona. Notícies de Portada, Cercador, Seccions: Cinema, Teatre, Música, Còmic/Il·lustració, Literatura, Festes/Tradicions, Art, Enllaços i recursos externs d'interès, Informació, ... En català. CiudadOcio.com - En castellà.

Ikarakorum - Mapes i guies de viatge - Web de Ikarakorum. Mapes, guies de viatge, senderisme, trekking, llibres, muntanyisme, senderisme, ciclisme, submarinisme, viatges i aventura. Plànols i guies de viatges de ciutats i països de tot el món, ... En castellà, català, rus i anglès.

Terra - Carrerers (Callejeros) de les principals ciutats espanyoles - Pàgina Web de Terra amb els Carrerers (Callejeros) de totes les capitals de província i de les principals ciutats espanyoles. En castellà.

Wanadoo - Mapes - Pàgina Web de Wanadoo, el Portal d'Internet d'UNI2. Mapes interactius: Atles del món, Atles d'Espanya, Guies Urbanes - Carrerers (Callejeros) de més de 60 ciutats espanyoles i Rutes en Cotxe, amb cercador. En castellà.

VisualMap OnLine - Web de VisualMap OnLine. Mapes Interactius i personalitzats a la seva web. Cercar, Identificar, Adreça, Rutes, Selecció, Informació addicional, Aplicacions professionals VisualMap, ... En castellà.

Guia Lonely Planet - GeoPlaneta - Web de la Guia Lonely Planet - GeoPlaneta. Destinacions, La Guia de les Guies, Fòrums, Història, FAQ, Novetats, Contactar, ... En castellà.

World66.com - Travel - Web de World66.com - Travel. Guies de Viatges interactives de més de 50 ciutats de tot el món, entre elles Barcelona. Download per Palm o Windows CE. World66.com Destinacions dels 5 continents. En anglès.

CNN - Travel - Web de Guies de Viatges - Ciutats i Països de tot el món de la C.N.N i una impresionant quantitat d'informació i Links. En anglès.

GuiadelMundo.com - Web GuiadelMundo.com. Països, Capitals, Gastronomia, Vídeos, Àudio, El temps, Allotjaments, Viatges i Activitats, Hotels del Món, Circuits, Vacances, Cotxes, Fotos, ... En castellà.

Terra - Turisme - Web de Turisme de Terra, amb una gran varietat d'Informació sobre molts països i ciutats. Articles, Butlletins, Mapes, Links, Suggeriments, ... En castellà.

QDQ.com - Web de QDQ.com - "La Guía Útil".Serveis: Itineraris i Mapes, Guies del món, Cercadors a Internet, Canal de Temps Lliure, ... En castellà.

ConoceMundo.com - Web de ConoceMundo.com. Cercador i ofertes de Vols, Hotels, Vacances i Viatges: Aeris, Hotels, Paquets Vacacionals, Reserva anticipada, Últim minut, ... En castellà.

Centro de información de viajes en España - Web amb un complet centre d'informació turística on, a més, s'hi poden trobar vàries agències de viatges i reservar entrades per espectacles internacionals.

Guia de Viatges de Galícia, Astúries, Cantàbria i Portugal - Web de Club Hobby amb una Guia de Viatges de Galícia, Astúries, Cantàbria i Portugal. Turisme Rural, Esports, Aventura, Circuits Culturals, ... Enllaç amb Port Aventura.

TodoPueblos.com - Web TodoPueblos.com, cercador de pobles d'Espanya. Tots els pobles d'Espanya. Afegeix la web d'un poble, Fòrum dels pobles d'Espanya, Cercar, ... En castellà.

GuiaDeLondres.com - Guía de Londres en español - Web Guía de Londres en español. Guia de la ciutat de Londres amb abundant informació, Barris de Londres, Metro, Autobusos, Novetats de GuiaDeLondres: Mapes, Guies, ... Altres Guies: Visita Portugal i Infohostal - Allotjaments a Espanya, Portugal i Andorra. En castellà.

Guia dels Països Catalans - Hotels i Restaurants - Web amb una Guia de Catalunya i dels Països Catalans - Hotels, Restaurants, Museus, Turisme, ... Classificat per Zones. Actualment només estan actives la Catalunya Nord i la majoria de Comarques de la Província de Girona. En català i francès. (Castellà, anglès i alemany en preparació).

Món Virtual - Guia d'Andorra - Questia? - Andorra 3D - Web Món Virtual - Guia d'Andorra - Questia? - Andorra 3D. Món Virtual - Webs d'Andorra, Guia d'Andorra: Comerç, Serveis, Cinemes, Oci, Restaurants, Hotels, Estacions d'Esquí, Farmàcies, Telèfons útils, ... Questia? - Cercador de recursos d'Internet del Principat d'Andorra, Andorra 3D - Espais virtuals d'Andorra en 3D, ... En català.

CIL - Centre d'Informació del Litoral de Catalunya - Web del CIL - Centre d'Informació del Litoral de Catalunya. Servei d'informació sobre institucions, entitats, serveis i activitats relacionades amb el litoral i el turisme blau a Catalunya. En català.

Guía de Museus de Barcelona - Web de Barcelonet amb la Guia de Museus de Barcelona.

Webs de Guies de La Guia del Ocio de BCN - Webs de Guies (generals i de ciutats de tot el món) de la Revista La Guia del Ocio de Barcelona.

Mappy.com - Web de Mappy.com. Mapes de gairabé tots els països d'Europa. Mapes, Reserva d'Hotels, Informació Turística, Organització d'Itineraris: Lloc de sortida i Lloc d'arribada, Actualitat, Ofertes, Itineraris, Mapes, Adreces útils, Carreteres i trànsit, Mobilitat, Empreses, ... En anglès, castellà, alemany, francès, italià i holandès.

Mapes de les Illes Balears - Web amb els diferents mapes de les Illes Balears.

Itmb.com - International Travel Maps - Mapes - Web de Mapes International Travel Maps - Itmb.com.

Maps.com - Mapes de tot el Món - Web Maps.com amb mapes de tot el món.

Mapes interactius (Map blast) - Web amb mapes interactius d'Estats Units i Canadà.

Costa Rica Map - Web Costa Rica Map Hotel & Travel Guide. Web molt completa d'Informació i Mapes de Costa Rica. Informació, Aventura, Biodiversitat, Mapes i Contacte. En anglès.

Metros d'arreu del Món - Web amb un cercador, informació i plànols dels Metros d'arreu del món. En francès i anglès.

Eurotrip - Viatgers amb pocs recursos - Web Eurotrip amb informació molt indicada per a viatjar amb pocs recursos.

Excite Travel - Guies de Ciutats - Web City.net d'Excite Travel, amb Guies de Ciutats de tot el món. Classificació de les destinacions per regions o per categories com aventura, familiars o negocis.

Microsoft - Expedia - Web de Microsoft Expedia, amb una revista electrònica de gran qualitat amb suport multimèdia i una molt bona la secció de mapes.

Guia de Turisme de Catalunya - Web amb una Guia de Turisme de Catalunya. En català, castellà i anglès.

Guia Lonely Planet - Web de la Guia de Viatges Lonely Planet, molt adeqüada per als que volen anar a destinacions poc convencionals. Informació d'entorn, història, cultura i economia de llocs exòtics. En anglès. Lonely Planet.es - En castellà.

National Geographic - Web del National Geographic, amb moltíssima informació interessant per a fer viatges i turisme. Revista i Reportatges de televisió. Sistema solar virtual, Mapa interactiu, Reportatges amb extraordinàries fotos, Guies, Webcams, ...

VT - VirtualTourist.com - Web de VirtualTourist.com - Comunitat de Viatges. Informació per a viatjar per tot el món. Top Destinacions, Top Webs de Viatges, Notícies, Fer Contactes, VT Ara!, Eines VT, Magatzem de Viatges, Comunitat VirtualTourist, ... En anglès.

The European Travel Network - Web de The European Travel Network.

Itàlia - Italy Hotel Reservation (IHR) - Venere.it - Web d'Italy Hotel Reservation (IHR) - Venere.it. Una completa Guia per la reserva d'Hotels a Itàlia. Reserves on-line. Base de dades amb més de 14.000 albergs, des dels més petits establiments fins els més grans hotels. W@P. En italià, anglès i alemany. Venere.com - Venere també obert al mercat internacional. En anglès, italià, francès i castellà.

Holanda - Guia d'Allotjaments - Web amb una Guia d'Allotjaments d'Holanda, així com informació turística per als visitants. Com Arribar, El Transport, Ofertes especials, Diversos, ...  En 12 idiomes, entre ells part de la informació està en castellà.

Tot sobre Espanya - Guia de Ciutats d'Espanya - Web amb una completa guia de ciutats de tot Espanya. Història, dades importants de la ciutat, llocs per visitar, gastronomia, festes populars, vida nocturna, ... En castellà, anglès i alemany.

Guia TODOESPAÑA - Web TodoEspaña, una guia amb tota la informació sobre Espanya. Agil, completa i actualitzada setmanalment. S'hi pot trobar informació sobre allotjaments, compres, restaurants, oci, hospitals, ...

Guiar.Com - La Volta al Món en 80 links - Web de Guiar.Com per tal de poder viatjar per tot el món sense moure's de casa, amb els 80 links de que disposa. Als 80 destins hi ha instal·lades nombroses "webcams" per tal de poder visitar a fons cada lloc. Amb la selecció d'els 30 favorits dels navegants i els més atrevits.

Fodor's Travel On-line - Web de Fodor's, una de les editorials de Guies de viatges més importants del món. Hotels, Restaurants, Viatges, Creuers, Aventura, ... En anglès.

Rough Guides - Web de Rough Guides, una de les editorials de guies més importants del món. Rough Guides - Viatges, Música, Internet, Notícies, ... En anglès.

Escape Artist - Web d'Escape Artist. Viatges per escapar-se. Informació d'Ambaixades, Llibres de Viatges recomanats, Borsa de treball, ... En anglès.

Geographia - Web de Geographia, amb reportatges sobre aspectes geogràfics, històrics i socials de diferents llocs del món.

Mapes - MapQuest - Web de MapQuest, amb mapes de tot el món a escala variable i un localitzador de ciutats.

Iberica.com - Guia interactiva d'Espanya - Web d'Iberica.com - Guia interactiva d'Espanya, amb informació sobre l'Oci, el Turisme i els Negocis (Compres a tot Espanya). Serveis, Geografia, Història, Empreses, Periodisme, Belles Arts, Arqueologia, Restaurants, Negocis, Educació, Organismes oficials, ... Estructurada per Comunitats Autònomes. Disposa d'informació en tecnologia WAP per a mòbils.

WCities.com - Guies virtuals de ciutats del món - Web WCities.com, amb Guies virtuals de ciutats importants de tot el món, amb serveis d'informació en l'idioma de cada pais i en anglès.

Tour España - Web Tour España, amb informació global, tipus de turisme de vacances, de negocis, visites guiades, ... En castellà.

Infotravel - Web Infotravel, amb informació sobre l'equipament, la llibreria del viatger, les ofertes de cap de setmana, ... per a preparar els viatges. En castellà.

Cities - Ciutats del món - Web de Cities.com, amb un cercador d'informació de guies de les ciutats més importants del món (més de 3.500). En anglès.

Las Guías de viajero de Telefónica - Web Las Guías del viajero de Telefónica. Informació i mapes de Països i Ciutats d'Europa i d'Amèrica del Sud. En castellà.

Green Map - Mapa Verd - Web de Green Map, un projecte internacional de Mapes de Ciutats des d'una òptica verda i ecologista. Barcelona és la primera i única ciutat d'Espanya que ha publicat el seu mapa verd.

MyCity - 46 Ciutats Virtuals de tot el món - Web MyCity, que presenta les Webs de 42 Ciutats Virtuals de tot el món, entre elles Barcelona. En anglès i portuguès.

Guia Lugares Divinos - Web Guia de Lugares Divinos. Informació, Índex: Trens Hotel, Creuers, Hotels i altres establiments per Comunitats Autònomes, més Andorra i Portugal, Localitzador, Premsa, Suport i Compar. En castellà i anglès.

Lander - Guia de Turisme - Web de Lander - Guia de Turisme. Informació de més de 10.000 Hotels, 2.000 Restaurants i 1.000 Càmpings de tot Espanya.

Esplaya.com - Web Esplaya.com, amb abundant informació de totes les Platges espanyoles. Cerca al mapa, Platges més visitades, Platja de la setmana, Platges Nudistes, Platges Verges, Platges Rústiques, El Temps, Subhastes, Reserves on-line, El racó de l'ecologista, Rànquing de Platges d'Espanya, Accessibilitat per a discapacitats, Platges de Mallorca i Eivissa, ... En castellà, anglès i alemany.

Viajandopor.com - Web Viajandopor.com, una guia amb informacions explicades per viatgers joves. Guies de: Eurail, Amsterdam, Florència, Londres, Roma, Venècia i Viena. Hotels, Món gai, Vida nocturna, Món cultural, Links de viatges, ... En castellà.

Ven y Verás - Cercador turístic - Web del Cercador turístic Ven y Verás. Utilitza un criteri geogràfic per segmentar les recerques i permetre localitzar tots els recursos turístics a nivell nacional, provincial o local d'una manera intuïtiva.


Avió (Companyies) / Tren / Vaixell / Transports / Lloguer de Cotxes :

Mobilitat.org - Portal de la Mobilitat - Web Mobilitat.org - Portal de la Mobilitat. Incidències Transmet, Incidències Carreteres, Estat del Trànsit: Càmeres i Mapes de Trànsit (Catalunya, Regió Metropolitana i Barcelona), Mapes de Transport Públic, Mapes de Carreteres, Altres Informacions de Trànsit, Novetats, Moure'm per Catalunya: Rutes i Rutes Turístiques, Moure'm per Europa: Rutes per Carretera (SERTI) i Webs de mobilitat. Web promoguda pels Departaments de Política Territorial i Obres Públiques, de la Presidència i d'Interior de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Cartogràfic de Catalunya, Transports Públics de Catalunya, TVC Online, ATM - Autoritat del Transport Metropolità, Palau Robert - Centre d'Informació Turística de Catalunya i coordinada pel Servei Català de Trànsit. En català, castellà i anglès.

RACC Club - Web del Reial Automòbil Club de Catalunya - RACC Club. Circuit, Curses, Pilots, Oficines, Assegurances, Viatges, Oficina virtual per consultar i contractar serveis, Revista virtual, Esports, Viatges, Botiga, Infotrànsit, Escola RACC, Notícies, Sala de Premsa, Mundial de Motociclisme, Fórmula 1, Mundial de Ral.lis, Ral·li Catalunya - Costa Brava, Esquí / Neu, ... En català, castellà i anglès.

Servei Català del Trànsit - Web del Servei Català del Trànsit de la Generalitat de Catalunya. Notícies, Presentació, Cercador, InfoTrànsit, Oficines, Gestions, Taxes, Adreces, Novetats, Estadística, Formació viària, Legislació, Pla català de seguretat viària, Restriccions, Educació viària, Incidències viàries, ... En català.

DGT - El Trànsit - Carreteres - Web de la Dirección General de Tráfico. Estat de les carreteres espanyoles. Informació de la DGT (Tràmits, Permisos, Llicències, ...), Itinerari més ràpid o més curt entre dos punts de la xarxa viària, Informació administrativa, Legislació, Consells de seguretat viària, Revista Trànsit, ... En castellà.

RENFE - Web de la Companyia RENFE. Tota la informació sobre Horaris, Preus, Tots els Trens (Regionals, Grans Línies, Rodalies i l'AVE), Estacions, Novetats, Venda de bitllets on line, Punt de Trobada, Horaris Rodalies Barcelona, Mercaderies, Atenció al Viatger, Medi Ambient, Botiga, ... En castellà.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya - FGC - Web dels FGC - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Informació de Línies, Trajectes, Horaris, Estacions, ... En català, castellà i anglès.

Port de Barcelona - Web de l'Autoritat Portuària de Barcelona - Port de Barcelona. Informació sobre els horaris dels vaixells de passatgers que hi tenen sortida o destinació (Creuers, Línies marítimes regulars, Escales i Sortides), Serveis, Mercaderies, Gestions on-line, Fotografies, ...

Aeroport de Barcelona - Web de l'Aeroport de Barcelona d'AENA (seleccionar). Informació de tots els Vols que hi tenen la sortida i l'arribada, Altres informacions de l'Aeroport, Barcelona Turisme, Aeroports espanyols, Centres de Control, Altres informacions d'AENA, ... En castellà, català i anglès.

Aeroport de Barcelona - Web no oficial de l'Aeroport de Barcelona. Companyies, Mapa de Carreteres, Terminals, Objectes prohibits, Notícies Aeroport, Informació Vols, Links amb informació turística sobre Barcelona, ... En català, castellà i anglès.

Cercador de Vols Avionexpress.com - Web del Cercador de Vols Avionexpress.com de Ya.com. Procés: Cerca el teu vol, Selecciona un vol, Introdueix les teves dades i Confirmació. En català, castellà, anglès i alemany.

Iberia - Web de la Companyia espanyola d'aviació Iberia. Compra de bitllets Online, Informació Online, Serveis, Iberia Plus, Iberia al seu País (16 països), Notícies, Ofertes especials, ... En castellà i anglès.

Spanair - Web de la Companyia d'aviació Spanair. Air Oferta, Informació de la Companyia, Vols, Spanair Plus, Tax-Tree, ... En castellà i anglès.

Air Europa - Web de la Companyia d'aviació Air Europa. Vols i destinacions, Ofertes, Serveis, Compra de bitllets on line, Air Europa on line, Notícies, Feina, e-talonair, ... En castellà i anglès.

Vueling.com - Web Vueling.com de la Companyia d'aviació de baix cost Vueling Airlines. Cercador de Vols, Canvis i Consultes, Horaris, Condicions de transport, Ciutats Vueling, Preguntes més freqüents, Sobre Vueling, Borsa de Treball, Contacte, Manteniu-nos informats, ... En català, anglès, castellà i francès.

Terminal A - Web terminal A, la web + barata d'Espanya. Exemples de preus de Vols, Cercador de Tarifes, Alerta de Tarifes, Avió, Cotxes, Registrar-se, Atenció al client: Ajuda, Compra segura, Privacitat, ... En castellà.

Air France - Web de la Companyia francesa d'aviació Air France. Informació i Reserves. En castellà, francès i anglès.

Lufthansa - Web de la Companyia alemanya d'aviació Lufthansa. Informació i Reserves. En castellà, alemany i anglès.

British Airways - Web de la Companyia britànica d'aviació British Airways. Informació i Reserves. En anglès.

Debonair Airways - Web de la Companyia d'aviació Debonair Airways, amb una gran quantitat d'ofertes.

Alitalia - Web de la companyia italiana d'aviació Alitalia. Informació i Reserves. En italià i anglès.

KLM - Web de la companyia reial holandesa d'aviació KLM. Informació i Reserves. En castellà, holandès i anglès.

TAP - Air Portugal - Web de la Companyia portuguesa d'aviació TAP Air Portugal. Informació i Reserves. En portuguès i anglès.

Swissair - Web de la Companyia suïssa d'aviació Swissair. Informació dels vols, Horaris, Reserves, Consells, Local Sites, ... En anglès.

SAS Airlines - Web de SAS, Scandinavian Airlines System, la Companyia de les Línies Aèries Escandinves. Viatges a Suècia, Noruega, Finlàndia i Dinamarca. Reserves Online. En anglès i altres idiomes, entre ells el castellà.

Finnair.com/spain - Web de la Companyia finlandesa d'aviació Finnair. Informació de vols, Reserves, Finnair Plus, Serveis, Notícies, Cerca, Compres, ... En castellà. ... Finnair.com En anglès i finlandès.

Delta Air Lines - Web de la Companyia d'aviació Delta Air Lines. Viatges, Programes i Serveis, Links, Reserves, Ofertes, Itineraris, ... En anglès.

Nouvelles Frontieres.es - Web de Nouvelles Frontieres, que ofereix un sistema d'adquisició de bitllets sobrants de catàlegs a preus més baixos per mitjà de subhastes per Internet. En castellà. Nouvelles Frontieres.fr. En francès.

American Airlines - Web de la Companyia nordamericana d'aviació American Airlines. Informació i Reserves. En anglès.

Aeronet (Mundial) - Web amb informació de vols de tot el món d'Aeronet.

Airlines of the world - Web Airlines of the world, amb informació de totes les Línies Aèries del món. Tarifes, horaris i reserves. En anglès.

AENA - Web d'AENA, Aeroports Espanyols i Navegació Aèria, que gestiona la xarxa d'aeroports i centres de control. Informació d'aeroports, vols, enllaços i línies aèries. En castellà.

Virgin Express - Web de la Companyia d'aviació Virgin Express, amb bones ofertes de preus.

EasyJet.com - Web de la Companyia d'aviació EasyJet, amb Ofertes, Informació, Notícies, Reserves   i Venda online per Internet. En castellà, francès i anglès.

Go Fly - Web de la Companyia d'aviació Go Fly, companyia de tarifes reduïdes. Informació i reserves on-line, Ofertes, ... En 7 idiomes, entre ells el castellà.

RyanAir.com - Web de la Companyia d'aviació RyanAir.com. Destinacions, Horaris, Reserves de cotxes i hotels, Informació sobre vols, Botiga on line, Ofertes, ... En 10 idiomes, entre ells el català.

EuropebyAir.com - Web d'EuropebyAir.com. Cerca de Tarifes de Vols a l'instant, Reserves de Vols, Hotels i Lloguer de Cotxes, Viatges, Mapes, El Temps, Notícies, Serveis, Ofertes, ... Web en 10 idiomes, entre ells el castellà.

Basiq Air - Transavia Airlines - Web Basiq Air de la Companyia Transavia Airlines. Cerca de Vols, Destinacions, Agenda de Vols, Informació, ... En anglès i alemany.

Monarch - Web de la Companyia Aèria de baix cost Monarch. Agenda de vols, Vols xarter, Assegurances, Lloguer de cotxes, Ofertes, Notícies, ... En anglès.

Fly-SW.com - Web de la Companyia Aèria de baix cost SW. La Companyia, Serveis al Client, Cercador de Vols, Notícies, Consultes, Contacte, ... En castellà i anglès.

IATA - International Air Transport Association - Web de la IATA - International Air Transport Association - Associació Internacional de Transport Aeri. Informació, Línies Aèriess, Aeroports, Publicacions, Serveis, Viatges i Turisme, ... En anglès.

CholloVuelos - Guia de Vols Barats - Web CholloVuelos - Guia de Vols Barats. Informació gratuïta dels més de 1.000 vols de les línies aèries de baix cost que actualment operen a Espanya, classificats per ciutat d'origen a Espanya i ciutat de destí. En castellà.

Flight Found - Web de Flight Found - Cercador de Vols. Cerca els vols en tots els cercadors de vols on-line més importants del món (Cal registre previ). Informació, Accés Registre i Cerca. En castellà.

Billetes de Avión Baratos - Web Billetes de Avión Baratos (BilletesdeAviónBaratos.com), on s'hi poden trobar les millors companyies aèries que venen bitllets d'avió barats i econòmics online. Cercador de Vols i d'Hotels, Companyies de baix cost, Ofertes de Vols, ... En castellà.

OfertasyVuelos.com - Ofertes de Viatges - Web OfertasyVuelos.com - Ofertes de Viatges. Ofertes de vols, hotels i lloguer de cotxes. Busca, compara i organitza les teves vacances al millor preu. Buscadors, Companyies, Últimes ofertes, Destins, Contactar, Links, ... En castellà i català.

ASETA - Associació de Societats espanyoles de Concessionaris d'Autopistes - Web d'ASETA - Associació de Societats espanyoles de Concessionaris d'Autopistes, Túnels, Ponts i Vies de Peatge. Autopistes Espanyoles. Societats Concessionàries i Concessions, Mapa de Situació (Mapes) i Autopistes.

RACE - Real Automovil Club de España - Web del RACE - Real Automovil Club de España.

Al Andalus Expreso - Web de Al Andalus Expreso, un Tren de luxe, que fa un recorregut per Andalusia. Informació General, Camarots, Circuit, Restaurants, Dates de Sortida, Preus, Reserves, Informació en format PDF, Golf, Galeria, ... En castellà.

Cafe y Tren - Web Cafe y Tren - Interrail - Eurail - Viatges per Europa. Informació, Tren, Serveis, Contacte, Novetats, Allotjament, Vols, Vacances, Trens, Carreteres, Ferry, Reserves Online, Notícies de viatges, ... En castellà.

Eurorail - Web de Trens europeus d'Eurorail - Eurailpass.

The European National Railways - Web de Trens The European National Railways and Timetables.

Trasmediterránea - Web de la Companyia de vaixells Trasmediterránea. Companyia, Delegacions, Vaixells, Passatgers, Càrrega, Places disponibles i compra on-line, Itineraris i horaris, Mapa Web, Creuers, Notícies, ... En castellà, anglès i francès.

Brittany Ferries - Web de la Companyia de vaixells Brittany Ferries.

Costa Cruceros - Web Costa Cruceros. Destinacions, Els Nostres Vaixells, La Vida a bord, Costa Tropicale, Notícies, ... Selecció de 10 països. En castellà

Condeminas - Agència Marítima - Web de Condeminas - Agència Marítima. Informació de la Companyia, Activitats, Passatges i Creuers - Ferrys Grandi Navi Veloci de Barcelona a Gènova, Sortides i Arribades, ... En castellà i anglès.

Pullmantur - Creuers - Web de Pullmantur - Creuers. Informació del Creuer, Instal·lacions, Menjar a bord, Activitats nocturnes, Camarots, Sortides i preus, Itinerari, Avantatges, Oceanic, Excursions opcionals, ... En castellà.

Infocruceros.com - Creuers - Web Infocruceros.com - Creuers. Portada, Reviews per Companyies i per Creuers, Fòrums, Articles, Enllaços, Notícies, ... En castellà.

Turbojet - Web de Turbojet. Informació, Serveis, Rutes, Vaixells, Promocions, Contacte, ... En anglès i xinès.

Vela Global - Lloguer de Iots i Velers - Web de Vela Global - Lloguer de Iots i Velers. Cercador, Destinacions, Itineraris, Contacta, Registrar-se, Enllaços, ... En castellà.

Hertz.es - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Hertz. Tarifes i Reserves, Normes, Programes i Serveis, Punts de Lloguer, Flota de Vehicles, Ofertes especials, Agències de Viatges, ... En molts idiomes, entre ells el castellà. Hertz.com.

Avis.es - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Avis. Tarifes i reserves, Serveis, Vehicles, Oficines, Ofertes, Promocions, ... En castellà. Avis.com.

Europcar - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Europcar.

Record Rent a Car - Lloguer de Cotxes - Web de la Companyia de lloguer de cotxes Record Rent a Car. Reserves, Tarifes, Flota, Ofretes, Pressupost a l'instant, Guia del Viatger, ... En anglès, castellà, català, alemany, neerlandès, francès, italià i suec.

Sagalés - Web del Grup Sagalés d'Autobusos de línia regular. Empreses del Grup: Barcelona Bus, Hispania, Viatges Plus, i Castellà. Línies regulars, Serveis, Excursions, Oficines, Qui som?, Reserves, Secció Jove, ... En català.

Sarfa - Web de Sarfa - Serveis Públics de Transports de Viatgers per Carretera, fundada l'any 1921. Companyia, Horaris, Línies regulars, Servei discrecional, Últimes notícies, Paqueteria, ... En català, castellà, francès i anglès. Gup SarBus.

Alsina Graells - Web de la Companyia Alsina Graells d'Autobusos de línia regular. En català.

Grup Alsa-Enatcar - Autocars - Web del Grup Alsa-Enatcar - Autocars. Compra de billets On-line, Serveis, Actualitat, Rutes i horaris, Lloguer d'Autocars, Lloguer de Limusines, Links, Transport Universitari, Ofertes, Productes especials, Formació, Fòrum, Cercador, ... En castellà i anglès.

RentAutobus.com - Lloguer de Minibus i Autocar - Web RentAutobus.com - Lloguer de Minibus i Autocar, amb un servei de lloguer de autocars, bus i minibus a clients que necessiten organitzar viatges en grup per a tot el país. En holandès, català, castellà i altres idiomes.

Taxi Bayoles - Web Taxi Bayoles. Preus, Serveis, Aspectes de Banyoles, Crèdits, links i més. En català, amb traducció a molts idiomes.


Hotels / Allotjaments / Càmpings / Albergs / Hosteleria :

Hotels de Barcelona - Web d'Hotels de Barcelona del Gremi d'Hotels de Barcelona. Qui som, Reserves d'Hotels a Barcelona, Serveis, Informació de Barcelona, El Temps a Barcelona, L'inks d'Interès, Recerques, Contacti, ... En català, castellà i anglès.

Guia d'Hotels d'Espanya - Web amb una Guia d'Hotels d'Espanya. En anglès, castellà, alemany, francès i japonès.

Guia d'Hotels de tot el món - Web "Guía de Hoteles" de Canal Metro, classificat per grans Zones geogràfiques i Ciutats. Guia de Restaurants, Guia d'Atraccions, ... En castellà i anglès.

NH - Hotels - Web de la Cadena NH - Hoteles. Disponibilitat, Hotels, Cerca, Tarifes, Salons, Promocions, Cap de Setmana, Notícies, Última hora, Reserves online, ... En castellà i anglès.

Barceló Hotels - Web de la Cadena Barceló Hotels. Reserves Online, Ofertes i Promocions, Cerca d'Hotels, Programes, Agències i Companyies, Contacta, Informació corporativa, Vacances, Ciutat, Grup, Spa, Casino, ... En anglès, castellà, francès, italià i portuguès.

Hoteles Hesperia - Web de la Cadena Hoteles Hesperia. Hotels, classificats per localitats, a Espanya i Veneçuela, Salons, Casaments, Projectes, Notícies, Atenció al Client, Treball, ... En castellà i anglès.

Princess Hotels & Resorts - Web de la cadena hotelera Princess Hotels & Resorts, amb Hotels a les Illes Canàries: Tenerife, Gran Canària, Fuerteventura i La Palma, República Dominicana, Costa Daurada: Salou i Cambrils, Costa del Sol i Barcelona (Hotel Barcelona Princess). Reserves, Atenció al Client, ... En castellà, francés, anglés, alemany

Hotel SixtyTwo Barcelona - Web de l'Hotel SixtyTwo de Barcelona. Habitacions, Restauració, Serveis, Activitats, Ofertes i paquets, Informació turística, Com arribar-hi, Izaka, Contacte, Multimèdia, Reservwa online, ... En castellà, català, anglès i francès.

Hotel Barcelona Catedral - Web de l'Hotel Barcelona Catedral. Habitacions, Restauració 4 Capellans, Serveis, Activitats, Ofertes i paquets, Reunions i esdeveniments, Informació turística, Com arribar-hi, Izaka, Contacte, Multimèdia, Reservwa online, ... En castellà, català, anglès i francès.

BarcelonaHotel.com - Web BarcelonaHotel.com - Hotels de Barcelona. Ofertes, Cercar, Hotels, Restaurants, Reserves, Facil Viajes, Links, ... En castellà, francès i anglès.

Vilavi Hotels - Web de Vilavi Hotels, Cadena d'Hotels amb una bona presència a Catalunya, Andorra, Les Illes i la resta d'Espanya. Hotels, Serveis i Reserves. En castellà.

Hotels Virtuals - Web "Hoteles Virtuales". Península Ibèrica, Illes Balears, Illes canàries, Hotels Rurals Andalicia, Vall D'Aran, Andorra, Destinacions, Lloguer de Cotxes, ... En castellà i anglès.

H10 Hotels - Web del Grup H10 Hotels. Hotels a: Barcelona, Madrid, Fuerteventura, Gran Canària, Lanzarote, La Palma, Tenerife, Costa Daurada, Costa del Sol i Playa Bàbaro. Reserves, Atenció al Client, Novetats, ... En castellà, anglès i alemany.

Grup Hotels Roc Blanc - Web del Grup Hotels Roc Blanc. Hotel Roc Blanc Andorra, Hotel Panorama Andorra i Hotel Termes Montbrió, Montbrió del Camp (Tarragona). Situació, Descripció, Preus Ofertes, Serveis, Reserves, Centres Termals, ... En català, castellà, anglès i francès.

Hotels d'Andorra - Web de la Unió Hotelera d'Andorra, que agrupa 350 establiments, amb tota la informació dels Hotels i Restaurants d'Andorra. En català, francès, anglès i castellà.

Riu - Hotels & Resorts - Web de Riu - Hotels & Resorts - Hotels a tot el món. Informació de Riu, Serveis online, Destinacions Riu, Hotels, All inclusive, Contacti, Riu Class, Botiga Riu, Premsa, Cercar, Mapa Web, Email, Idioma, Novetats, Enllaços, ... En castellà, anglès, alemany, francès, italià, holandès i USA & Canadà.

Hoteles Atlantis - Hotels & Resorts - Fuerteventura Hotels - Web d'Hoteles Atlantis - Hotels & Resorts - Fuerteventura Hotels. Reserves, Ofertes Especials, Els Nostres Hotels, Notícies, Serveis Online, Sobre Atlantis, Entorn, Visiti els nostres hotels: Bahia Real, Atlantis Palace, Dunapark, Trendorado i Barqueros; Contacte, Suggeriments, ... En castellà, anglès i alemany.

Federació d'Hosteleria de Lleida - Web de la Federació d'Hosteleria de Lleida amb una gran quantitat d'informació. Permet fer reserves en hotels, càmpings o per a qualsevol activitat o establiment associat a la Federació.

Guia d'Hotels - Menorca - Web VisitMenorca.com - Guia i reserves d'Hotels, apartaments, cases i viles de Menorca. Cerca per zones, Lloguer de cotxes, Gastronomia, Cultura, Platges, Companyies aèries, Transport marítim, Arxiu fotogràfic, ... En català, alemany, anglès, castellà, francès i italià.

Guia d'Hotels - Eivissa - Web IbizaHotelsGuide.com - Guia i reserves d'Hotels, apartaments, cases i viles d'Eivissa. Cerca per zones, ... En català, alemany, anglès, castellà, francès i italià.

Guia d'Hotels - Formentera - Web FormenteraHotelsGuide.com - Guia i reserves d'Hotels, apartaments, cases i viles de Formentera. Cerca per zones, ... En català, alemany, anglès, castellà, francès i italià.

Bookings - Reserves hoteleres online - Web de Bookings - Reserves hoteleres online. Qui som, Visió general, Oficines arreu del món, La companyia, L'equip, La nostra visió, Avantatges pel viatger, Pagament flexible, Avantatges pels hotels, ... En anglès, català, alemany, neerlandès, francès, castellà, italià, portuguès, japonès, xinès i polonès

Guia Mundial d'Albergs (1) - Worldwide Hotels Guide - Web d'una Guia Mundial d'Albergs.

Guia Mundial d'Albergs (2) - Web d'una altra Guia Mundial d'Albergs.

Web Hotel - Guia d'Hotels de tot el Món - Web amb una Guia d'Hotels de tot el món.

All Hotels - Guia d'Hotels de tot el Món - Web amb una amplíssima guia d'hotels. N'hi ha més de 10.000 de tot el món i es pot fer la recerca per països. En anglès.

Xarxa d'Albergs de Catalunya - Pàgina Web de la Xarxa d'Albergs de Catalunya, de la Secretaria General de Joventut del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per a joves, famílies i grups. Dóna accés al mapa d'albergs i les tarifes corresponents.

InterHotel - Guia d'Hotels d'Espanya - Web d'InterHotel, un directori turístic a Internet, amb informació sobre més de 15.000 hotels, hostals i pensions de les ciutats i pobles d'Espanya. Recerca pel nom de l'hotel, de la província o de la ciutat. Informació de tarifes, localització i serveis dels establiments. Les Platges d'Espanya - Llista completa de les platges d'Espanya, ordenades per zones turístiques. Atles d'Espanya. En castellà, anglès i francès.

InterHotel.com - Guia d'Hotels de tot el món - Web InterHotel.com - Guia d'Hotels de tot el món. Més de 120.000 Hotels de tot el món. Cercador classificat per Continents i Països, Ciutat i Nom de l'Hotel, Servei de Reserves. En castellà, anglès i francès.

Eurotels - Directori d'Hotels - Web Eurotels, amb un Directori d'Hotels de tot el món.

HotelSearch - Web HotelSearch. Cercador d'Hotels d'Espanya. Madrid, Barcelona, Altres Ciutats, Paradors, Províncies, Costes, Illes, ... En anglès, castellà, alemany, francès i japonès.

BANCOTEL - Hotels - Web BANCOTEL - "Els millors Hotels al millor preu". Presentació, Informació Hotels, Novetats, Ofertes, Reserves Online, Serveis a Espanya, ... En castellà.

Spainflat - Apartaments, pisos i habitacions de lloguer a Barcelona - Web Spainflat - Apartaments, pisos i habitacions de lloguer a Barcelona. Apartaments (Executiu, Vacances, Platja i Muntanya), Guia de Viatges de Barcelona, Informació útil, Aerolínies de baix cost, Dubtes i preguntes, Condicions, Contactar, ... En castellà, anglès, francès i alemany.

La Voz de la Hosteleria y el Turismo digital - Web de La Voz de la Hosteleria y el Turismo digital (Edició Internet). Portada, Opinió, Estudis, Notícies, TuryOcio, Agenda, ... Serveis: Reserva-hotel, El Temps, Horòscop, Cartellera i Programació TV. En castellà.

Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya - ACCAC - Web de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya - ACCAC.

Càmpings - Web sobre Càmpings d'Espanya, amb una completa informació sobre les seves tarifes, instal·lacions i mapes detallats de la seva situació.

Associació de Càmpings de Muntanya del Pirineu Català - Web de l'Associació de Càmpings de Muntanya del Pirineu Català. Informació, Plànol, Càmpings, Links, ... En català, castellà, francès, aglès, alemany i neerlandès.

Guia de Càmpings - Web InfoCàmping amb una completa Guia de Càmpings d'Espanya. Classificada per províncies, localitats i categories de càmpings. Informació de tarifes, dates, serveis, entorn, accés, activitats, ...

Acampa.com - Càmpings - Web Acampa.com, amb informació sobre càmpings, campaments, turisme rural, esports i activitats, el temps, carreteres, ... Té una central de reserves per organitzar les vacances.

SoloCamping.com - Web del Portal campista independent SoloCamping.com. Guia de càmpings, Fòrum campista, "Rastrillo", Diccionari, Viatges, Xat, Bricolatge, El Fogó, Documents, Enllaços, Cercar, ... En castellà.

ViajaLibre.com - Autocaravanes - Web de ViajaLibre.com - Viatja en Autocaravana. Informació de ViajaLibre, Empreses Associades, Contacta, Autocaravana virtual, Tipus d'Autocaravanes, FAQ, Viatjar amb nens, Galeria de fotos, Notícies, Oficines de Turisme, Links Autocaravanistes, ... En castellà.


Restaurants / Guies Gastronòmiques / Cuina / Gastronomia :

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. El Xató, Escapades, Agenda, La Ruta, Guia, Blog, Receptes, Galeria, Ambaixadors, Xató tapa, Catàleg, Contacte, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. Del 24 de novembre del 2019 al 15 de març del 2020. En català, castellà, anglès i francès.

ViaMichelin - Viatges i Gastronomia - Web de ViaMichelin. Itineraris, Mapes, El Temps, Hotels, Restaurants, Turisme, Revista, Botiga, Àrea PDA, Àrea Empreses, Actualitat, ... En castellà, francès, anglès, italià i alemany. Michelin Espanya.

Guia Gourmetour - Turisme i Gastronomia - Web de la Guia Gourmetour - Guia Gastronòmica i Turística d'Espanya, una de les millors. Informació turística per Províncies i Ciutats, Hotels, Restaurants, Fòrum, ...

Guia Campsa - Viatges, Turisme i Gastronomia - Web de la Guia Campsa de Viatges, Turisme i Gastronomia. Viatges virtuals, Guies de Viatges i Turisme (Guia Campsa, Allotjaments, Hotels, Restaurants, Ofertes, Guia de Vins, El Temps), Mapes interactius (Rutes, més de 100 Carrerers -Callejeros-, Localitats), Estacions de Servei, Les Nostres Carreteres (Cercador, El Trànsit, Autopistes, Tallers), WAP, ... Repsol -YPF, ... En castellà i anglès.

Gremi de Restauració de Barcelona - Web del Gremi de Restauració de Barcelona. Agremiats, Ofertes i Demandes, Formació, Links d'interès, FAQ, Establiments, Proveïdors, Alimentació, General, Serveis, Receptari: Links i Receptes des de casa, Novetats, Internet, Pla de Modernització, Mapa de la Web, E- Mail, ... En català.

Restaurants de Barcelona - La Ruta de la Buena Mesa - Gulliver - Web de "La Ruta de la Buena Mesa" - Gulliver, una bona Guia de Restaurants de Barcelona i rodalies. Què menjar, On menjar, Reserves, Cercar, Enllaços i Informació. En castellà.

La Guia del Ocio BCN - Restaurants - Web de la Revista La Guia del Ocio de Barcelona sobre Restaurants.

Barcelona on line - Restaurants - Web de la Guia interactiva de Barcelona on line sobre Restaurants.

Barcelona - Restaurants - Guia LaNetro.com - Web de de la Guia LANETRO.COM sobre Restaurants de Barcelona. Cyberguia de Restaurants. Recerca Ràpida. Recerca per nom. Crítiques, Copes, Cafès, De Tapes, ... En castellà.

Guia Selecta - Sibarit - Web Guia Selecta - Sibarit. Selecció de Restaurants i Receptes de Barcelona i les Comarques de Girona. Mapa per Comarques, Situació, especialitats i receptes dels Restaurants seleccionats. En català i castellà.

WeBaRes - Web de Bars i Restaurants - Web WeBaRes - Web de Bars i Restaurants de Barcelona i de Catalunya. Informació i Cercador (dins de la web, amb el Google) de Bars i Restaurants. Factura (Preus), Mapa, Correu, Explica-ho!, Bars?, Ajuda!, Crítica, Més Informació?, Altres locals del mateix grup, Instruccions, Col·laboradors, Suggeriments, ... En català, castellà, anglès i francès.

Casa Fonda - Web Casa Fonda. Les Cases-Fonda ofereixen una proposta gastronòmica i d'allotjament pròpia. Recerca Directa, Et recomanem, Agenda, Gastronomia, Notícies, Qui som?, Contacta, Mapa de la web, Links d'interès, ... En català.

Racó de Can Fabes - Web del restaurant Racó de Can Fabes de Sant Celoni. Evolució, Una cuina diferent, Menú, Reserves, Consells de sumiller, Esdeveniments, Reconeixements, Llibres d'en Santi Santamaria, ... En català, castellà i anglès.

El Bulli - Web del restaurant El Bulli de Roses (Cala Montjoi) de Ferran Adrià. Restaurant: Filosofia, Fotos, Situació, Dates d'obertura, Catering, Taller, Books, Premsa, Hotels, ... En català, castellà i anglès.

Grup 25 - Restaurants de Barcelona - Web de Grup 25 - Restaurants de Barcelona, que agrupa més d'una vintena de Restaurants de reconegut prestigi gastronòmic de Barcelona. Informació, El Grup, Plànol, Reserves, Taulell i Restaurants: Amaya, Ca L'Isidre, Can Gaig, El Cangrejo Loco, El Túnel del Port, Flash Flash - Tortilleria, Gargantúa i Pantagruel, Giardinetto, L'Oliana, Le Quattro Stagioni, Lungomare, Rías de Galicia, Roig Robí, 7 Portes, Via Veneto. En català i castellà.

Restaurant 7 Portes - Web del Restaurant 7 Portes, tot un clàssic de la restauració a Barcelona des de l'any 1836. 7 Portes, Salons, Visitants famosos, Carta, Oci - Cultura - Compres i Receptes. En català, castellà, anglès, francès, alemany, italià i japonès.

Restaurants El Glop - Web del Grup de Restaurants El Glop - Braseria / Taverna. L'Empresa, La Carta, Locals (Barcelona), L'Auca del Glop, Suggeriments, El Club, El Glop Virtual, Enquesta, ... En català, castellà i anglès.

Escola d'Hosteleria Hofmann - Web de l'Escola d'Hosteleria Hofmann. Cursos d'Hosteleria i un gran Restaurant, Història, Preinscripció / Matrícula, Monogràfics i Situació: Carrer Argenteria, 74-76, Barcelona. En castellà.

Els 4Gats - Web del Restaurant Els 4Gats del carrer Montsió de Barcelona, amb molt anys d'història lligada al Modernisme. Història, Restaurant: Situació i Menú / Carta, Activitats: Exposicions, Revista, Tertúlia i Concursos, Més informació: Enllaços i e-mail. En català, castellà i anglès.

Restaurant 4 Capellans - Hotel Barcelona Catedral - Web de l'Hotel Barcelona Catedral amb informació del seu restaurant 4 Capellans. Restaurant molt acollidor, tranquil i de decoració moderna. Sorprèn la seva gran terrassa interior al aire lliure, en ple centre de Barcelona. Bar zona Chill out. Cuina fresca i saludable, basada en productes mediterranis. Bar – terrassa: obert tots els dies de 7:30 a 23 h. Restaurant : Obert laborables de 12 a 17h. Esdeveniments i banquets privats: Obert tots els dies amb reserva prèvia. ... En castellà, català, anglès i francès.

Restaurant La Deu - Olot - Web del Restaurant La Deu i de la Masia Residència Casa de Pagès Can Blanc d'Olot. Tot un clàssic de la cuina de La Garrotxa, amb les seves famoses Patates de La Deu artesanes (des de 1943). Presentació, Història, L'Indret, La Cuina, Banquets - Espectacle, Equipaments, ... En català.

Restaurant La Masia de l'Ametlla - Web del Restaurant La Masia de l'Ametlla. Benvinguda, Els Interiors, Menús, Ca n'Illa, On som?, ... En català.

Restaurant Cal Mosso - Web del Restaurant Cal Mosso de Santes Creus. El Restaurant: Temporades, La Calçotada, Els Concerts, Els Menjadors, Plànol, Reserves, Santes Creus: El Poble, El Monestir i la Ruta del Císter, L'Agenda, Novetats, Notícies, ... En català i castellà.

Club de Tast de Sitges - Web del Club de Tast de Sitges. Receptes, Actualitat, Història, Xató fet a Sitges, Restaurants: Can Pagès, Casa Hidalgo, El Mascarón, Els 4 Gats, Iris, La Nansa, Los Vikingos, Maricel, Picnic, Cap de la Vila, Cau del Vinyet, El Velero, Fragata, La Masia, La Torreta, Mare Nostrum i Noray. En castellà i anglès.

Escribà - Web Escribà - Pastisseria, Restaurant i Càtering de Barcelona. Notícies, Història, Locals, Creacions, Receptes, Aparadors, Activitats, Nens, Premsa, D'Interès, ... En català, castellà i francès.

Espai Sucre - Web de l'Escola Restaurant de postres de Barcelona Espai Sucre. Restaurant: Què és Espai Sucre?, Carta, Vins dolços, Visita Virtual, Receptes, Escola: Cursos, Professorat, ... En castellà.

Accua.com - Web d'Accua.com. Actualitat, Restaurants (Cercador i Reserves online), Bodega, Gastronomia, Restaurant de la setmana, Cuina, Sortim, Club Accua, Botigues, Aparador, Receptes, Avui Recomanem (Cuina, Gastronomia i Salut), Baccua Selecció, Wap, ... En castellà.

BON ÀPAT - Web BON ÀPAT - Guia lliure i independent de restaurants bons, bonics i barats de Barcelona. Què és Bon Àpat?, Novetats, Fòrum, Tipus de Restaurant, Ordre alfabètic, Barri, Contacte, ... En castellà.

Restauranteshoy.com - Guia de Restaurants d'Espanya - Web Restauranteshoy.com - Guia de Restaurants d'Espanya, un servei de Páginas Amarillas. Donde Comer. Cerca de Restaurants per: 1) Tots els Restaurants per Nom, Tipus d'Establiment i Tipus de Cuina. 2) Per Zones d'Espanya: Per Província, Localitat, Carrer i CP i 3) Per Serveis, Plats i Preus. Celebracions, Menús, Amb nens, Tapes, Trucs, Receptes, La Bona Taula, El Vi, Diccionari, ... En castellà.

Guia de Restaurants d'Espanya - Web amb una guia de restaurants de tot Espanya. N'hi ha quasi 2000. Especialitats de cada zona, preus, nom i localització de tots ells, així com els restaurants recomanats.

El Fogón de Zein - Web del restaurant de Madrid El Fogón de Zein. La Carta, La Nostra Bodega, L'Equip, Empreses, Premsa, Reserves, Situació, Butlletí de novetats, Fotografies, Contactar, ... En castellà.


Cuina - A Fuego Lento - Web de Cuina "A Fuego Lento" de Koldo Royo, amb moltíssima informació sobre Cuina. Continguts temàtics, Receptes, Notícies, Foro Gastronòmic i Chat, La Recepta favorita, Top 5 de les receptes més consultades, Suggeriments, La Cuina del Microones, Els meus amics els Cuiners, Les Webs més saboroses, Restaurants, ... En castellà.

Karlosnet.com - La Cuina de Karlos Arguiñano - Web Karlosnet.com - La Cuina de Karlos Arguiñano. Receptes, Socis, Botiga, Cuina, Nutrició, Productes de Qualitat, Karlos Arguiñano, Serveis, La Despensa, Llista de la Compra, El plat del dia, Seccions, Notícies d'Actualitat, Receptes per aliments, Vídeos, ... En castellà.

Salseando21.com - Web del Portal de Gastronomia Salseando21.com de Pedro Subijana. Receptes, Secrets de famosos restauradors, Reportatges, Trucs, Reserves en restaurants ...

Apicius - Web sobre Gastronomia Apicius. Receptes, Notícies d'actualitat gastronòmica, Tècniques i materials, Preguntes i respòstes, ...

Cocina del Mundo - Web CocinaDelMundo.com, amb més de 1.000 receptes de cuina de països de tot el món.

ComerComer.com - Web ComerComer.com. Les grans cadenes tradicionals, les de menjar ràpid i les de càtering s'han unit en aquesta Web des de la qual ofereixen els seus productes a la Xarxa.

El Pavo - La Web de la Pasta - Web d'El Pavo - La Web de la Pasta. Receptes: Cerca per Categories, Productes o Paraules clau. Curiositats: Trucs, Històries, Pasta fresca, Vida sana. Restaurants: Cerca per Província o paraula clau. Pasta i Salut: Dietètica, Galeria El Pavo, ... En castellà.

Pastisseria virtual - Web creada pel gremi de Pastissers i Confiters de Barcelona. Informació sobre el Gremi i possibilitat d'enviar imatges de pastissos i música a e-mails de felicitació.

Cacao i Xocolata - Web Cacao i Xocolata - Salut i plaer. Institut del Cacao i la Xocolata, Nutrició i Salut, Gastronomia, Linkoteca, Sala de Premsa, ... En castellà.

Gallina Blanca - Web de Gallina Blanca. Productes, Receptes, Dubtes, Aprendre, Diccionari de Cuina, ... En castellà.

La Paella - Web La Paella per als amants de la bona cuina i de la paella en particular. Receptes de paella de València, Novetats, Arroços típics de València, Trucs, Enllaços culinaris, ... En castellà.

Queso de Cabrales - Web del Formatge de Cabrales. Productes, Elaboradors, Denominació d'Origen, Receptes, Més Informació, ... En castellà, anglès, francès i alemany.

Todomarisco.com - Web Todomarisco.com, la botiga del Marisc Gallec a Internet. Compres, Regals i Informació sobre els seus productes i com comprar a la Xarxa. En castellà.

Delicias del Convento - Web Delicias del Convento - Productes artesanals, dolços i melmelades. Els Nostres Productes, Catàleg, Els Convents de Clausura, El Monestir de Santa Paula, FAQ's i Cont@ctar. En castellà, anglès, francès i alemany.


Vins i Caves :

Confraria del Cava - Web del la Confraria del Cava de Sant Sadurní d'Anoia. Promoció del cava català i celebració anual de la Setmana del Cava (octubre). En català, castellà i anglès.

INCAVI - Institut Català de la Vinya i del Vi - Web de l'INCAVI - Institut Català de la Vinya i del Vi del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Què és l'INCAVI, Què fa l'INCAVI, Activitats promocionals, Dades estadístiques, Denominacions d'origen, Qualificació d'anyades, Cercador, Actualitat, Mapa de la Web i Correu.

Vins i Caves a Internet - Celler Virtual del Penedès - Web creada per empreses del sector del vi i el cava de Catalunya, de la Unió Vinícola del Penedès. Celler virtual per el coneixement, la consulta i la compra del vi i el cava català. Base de dades, Shopping i moltíssima informació. Pagament directe amb tarjeta de crèdit a través d'un servidor segur. En català, castellà i anglès.

Viniteca de Barcelona - Web de la Viniteca de Barcelona, un Celler especialitzat on s'hi poden trobar vins de Catalunya difícils d'aconseguir a les botigues. Cada quizana es recomana un vi especial, i cada mes, una selecció de sis ampolles escollides per experts que són independents dels fabricants.

Ciberceller - Web de Ciberceller, un Celler Virtual de Vins i Caves.

Amics dels Vins i Caves Catalans - Web dels Amics dels Vins i Caves Catalans. El Celler, Club de Tast, Concurs, Sala de Tertúlies, Àrea de Servei Elaboradors, Subscriu-te, ... En català.

Miravins - Web Miravins. Cata de vins. Qui som?, Activitats, Formació, Assessoria, Recomanacions, Contacta'ns, ... En català.

Guia de Vins Peñin - Web de la Guia Peñin de Vins d'Espanya, amb una referència molt completa, imparcial i independent sobre els vins espanyols. Classificats per zones vinícoles, s'hi poden trobar més de 6.000 marques, més de 2.800 vins puntuats, més de 1.400 bodegues i una secció de gastronomia que ens indica quin vi té d'acompanyar els diferents plats. El Vi del mes, Guia sobre Vins espanyols, Selecció de Botigues especialitzades, Gastronomia, Actualitat, Fires, Exposicions i Bars, El Vi i la salut, ...

Enciclopèdia virtual del Vi - Web de l'Enciclopèdia virtual del Vi, aiguardents i licors autòctons d'Espanya, Portugal i Iberoamèrica, amb informació de més de 1.600 bodegues i 4.100 marques.

El Vino de España - Web "El Vino de España", amb tota la informació sobre els vins espanyols, anyades, bodegues, botigues ... En castellà.

Todo Vino - Web TodoVino.com. Qui som, Com comprar, Trameses, Cercador per origen, tipus de vi i preu, Rcomanacions, Preferits, Relació qualitat / preu, Accessoris, Consells i preguntes, ... En castellà i anglès.

Bacchanalia - Web Bacchanalia, de la Molt Noble Societat de Mestres Taverners, Colliters i Amants del Vi. Bacchanalia és una societat composta per més de 40 dels principals cellers espanyols. Cercador de vins per preu, marca o paraula relacionada, Catàleg de vins, ...

Casa Bardella - Licoreria Especialitzada - Web de Casa Bardella de Barcelona - Licoreria Especialitzada. Caves, Champagnes, Vins (Catalunya, Rioja, Importació i Altres), Licors, ... En català.

Winesbcn - Web Winesbcn - Botiga de Vins de Catalunya. El Vi de la Setmana, La Selecció del Mes, Cercador, Celler del Mes, Restaurant Recomanat, Ofertes Especials, Winesbcn Club, Serveis, Agricultura Ecològica, Per Col·leccionistes, El Reportatge del Mes, ... En català, castellà, anglès, alemany i francès.

Mundo del Vino - Web MundoDelVino.com - Portal sobre el Vi del Grup Picking Pack. Venda de Vins, Informació sobre el món del Vi: Rutes del Vi d'Espanya i Reportatges de Bodegues, Restaurants i Botigues del sector, Receptes de cuina i els vins més adeqüats, ...

Lavinia - Web de Lavinia - Botiga On-line. Vins, Destil·lats, Regals, Club, Botigues, Magazine, Actualitat, Cursos, Novetats, Recomanats, Compres On-line, Exclussives, ... En castellà.

Wine Alley - Web Wine-Alley.com - "Compartim la passió del Vi" - La Comunitat dels apasionats del Vi". Base de dades amb més de 21.000 vins, Cerca, El Club, Què és Wine Alley, Anuncis, Novetats, Actes, Notícies, Copartíceps, Enllaços, Llibre d'Or, Actualitat, Conversar, Comerciar, Els Epicuris, "In Vino", ... En 9 idiomes, entre ells el castellà.

Caprichos del Vino.com - Web "Caprichos del Vino.com" - Especialistes en Accessoris del Vi. Cercar, Copes, Gots, Elements de presentació a la taula, Decantadors, Llevataps, Tallacàpsules, Sets i Caixes de Regal, Accessoris Varis, Accesoris de "Somelier", Personalització, Informació i Inscripció. En castellà.

HispaWines.com - Web d'HispaWines.com, botiga de vi a Internet. HispaWines Shop, El món del vi, HispaWines Club, Bodega del mes, Ofertes, Notícies, El Vi i la cuina, Compres especials, Complements, Links, Contacte, ... En castellà.

Vins i Caves :
Bodegas Ayuso - Estola (La Mancha) - Bodegas Pingón (Ribera del Duero) - Brandy de Jerez - Castillo Peralada (Empordà) - Codorniu (Penedès) - Bodegas Faustino (Rioja) - Caves Ferret (Penedès) - Emilio Moro (Ribera del Duero) - Freixenet (Penedès) - Osborne - Protos (Ribera del Duero) - Bodegas Riojanas (Rioja) - Los Vinos de Toro (Toro - Zamora) - Torres (Penedès) - Vallformosa - Vins i Caves (Penedès)

Altres :
Cointreau - DAMM - San Miguel - Coronita - Coca-Cola .


Fires i Festes :

Festes.org - Centre de recursos de les festes dels Països Catalans - Web Festes.org - L'Espai on comença la festa - Centre de recursos de les festes dels Països Catalans. Cercador. Avui fan festa a. Recomanem. Classificació de les Festes dels Països Catalans per grups: Festes d'Hivern, Festes de Primavera, Festes d'Estiu, Festes de Tardor, Festes de Tot l'any, Festes per Municipis, Castells, Recursos, Diables i Entremesos. En català.

Festes Majors de Catalunya - Pàgina Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que conté, en uns documents en Excel o en Lotus, les Festes Majors de Catalunya classificades per trimestres. En català.

FiresiFestes.com - Web FiresiFestes.com, la web de les Fires i Festes d'Arrel Tradicional de Catalunya. Cerca de Fires i Festes per Comarques, per Pobles, per Mesos, per Temes, Presentació, Novetats, Annex de Festes, Galeria Fotogràfica, ... En català.

Busca Ferias - Totes les Fires del món - Web Busca Ferias - Cercador de Fires - Totes les Fires del món. Fires i esdeveniments professionals d'Espanya i del món. Informació actualitzada d'organitzacions de fires i esdeveniments, recintes ferials, expositors i esdeveniments professionals. En castellà.

Fires de Catalunya - Pàgina Web del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya que conté informació (amb Links) de totes les Fires de Catalunya, agrupades per mesos. En català, castellà i anglès.

FEFIC - Federació de Fires de Catalunya - Web de la FEFIC - Federació de Fires de Catalunya. Presentació, Membres - Totes les Fires de Catalunya, Fòrum Firal, Formació, Promoció, Obra, Proveïdors, Hemeroteca, Permanent virtual, E-mail, ... En català.

Fira de Barcelona - Web de la Fira de Barcelona, amb Informació de tots els Salons i Certàmens que s'hi celebren (més de 60 cada any). Informació General, Informació per a Visitants, Informació per a Expositors, Catàleg, Forum Ambiental, Notícies i Altres Adreces.  Directoris de Salons: Salons - per ordre alfabètic - Salons - per Sectorial - Salons - per Calendari. En castellà, català i anglès. Links de Salons amb Web pròpia: Construmat - Sonimag - Pielespaña - Saló Internacional de l'Automòbil i Vehicle Comercial - Moda Barcelona - Noviaespaña - Expo Hogar Regalo (Primavera i Tardor) - Alimentària - Expodidàctica - Saló de l'Ensenyament - Saló Nàutic Internacional de Barcelona - B-Travel - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - B.I.T. - ArtExpo - TecnoArt - FosbaMedical Forum Expo - Mercat del Vehicle d'Ocasió - Barnajoya - Novajoia - Preventia - Baby - Liber - Fira Internacional del Llibre - Barcelona Meeting Point - Hostelco - Saló Internacional del Caravaning i Sector del Càmping - Fira del Disc de Col·leccionista de Catalunya - Bodas & Bodas - Alimentaria México - Maquitec - Expominer - Festival de la Infància i la Joventut - MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN - Graphintro - Serigraph - Ecomed Pollutec - Infarma - Congrés de Farmàcia i Parafarmàcia - Barcelona European Golf Show - Fexpo - Saló de l'Oci Familiar - Cosmobelleza - Hispack - Saló de l'Embalatge - Mercadiner - Saló de la Inversió privada i l'Estalvi - Saló BNF - Barcelona Negocis & Franquícies - Alquifira i Fira de la Compra/Venda - ExpoMatex - Fira Internacional de Maquinària Textil - Mostra de Maquinària per a la Confecció - Exposalut - Saló de la Salut i Qualitat de Vida - Ecosalut - SIL - Saló Internacional de la Logística - Tecnomeeting - Nivàlia & Outdoor Sports - Saló de la Neu i els Esports d'Aventura.

Feria de Madrid - IFEMA - Web de la Feria de Madrid - IFEMA, el la qual s'hi celebren més de 80 Certàmens cada any. Informació dels pròxims Salons. Links de Salons amb Web pròpia: FITUR - Feria Internacional de Turismo - SIMO TCI - Feria Internacional de la Informática, Multimédia y Comunicaciones - Semana Internacional de la Moda - Pasarela Cibeles - ARCO - Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Aula - Salón Internacional del Estudiante y de la Oferta Educativa - ExpoOptica - Manual - Salón de las Manualidades, Bellas Artes, Labores Textiles y Hobby - Venatoria & Jeep (Caza) - SICUR - Salón Internacional de la Seguridad - Genera - Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente - Climatización - Salón Internacional de Aire Acondicionado, Calefacción, Ventilación y Refrigeración - Expo Náutica - Feria Internacional del Mueble - Feria Internacional de la Piedra Natural - VETECO - Salón de la Ventana y el Cerramiento Acristalado - DECOTEC - Salón de la Arquitectura de Interior - TECMA - TEM - Salón del Vehículo de Ocasión - Semana Internacional del Regalo, Joyería y Bisutería - Modacalzado - Iberpiel/Marroquinería - CONSTRUTEC - Salón de la Construcción - LOOK - Salón de la Peluquería, Belleza y Complementos - SAVER - Salón de la Maquinaria y el Equipamiento para Jardinería y Áreas Verdes - Liber - Feria Internacional del Libro - MANUTEC - Salón de la Manutención y el Almacenaje - Sígn - Salón de la Comunicación Visual y Diseño Gráfico - Broadcast - Salón Internacional de la Tecnología Audiovisual - MATELEC - Salón Internacional del Material Eléctrico y Electrónico - FIAA - Feria Internacional del Autobús y del Autocar - SIG - Salón del Golf - Las mil y una Boda - Muestra Monográfica de Productos y Servicios para Bodas y Celebraciones - Bebés y Mamás - Salón del Bebé, Nuevos y Futuros Padres - FERIARTE - Feria Internacional de Arte y Antigüedades - SITI - Salón de las Tecnologías de la Información - EXPO Franquicia - Salón de la Franquicia - FITNESS - Salón Monográfico de la Industria del Gimnasio - SISAC - Salón del Sector de Animales de Compañía - Inter Didac - Salón Internacional del Material Educativo - Emprende - Salón de la Creación de Empresas - Salón Inmobiliario de Madrid - Madrid por la Ciencia - Almoneda - Feria de Antigüedades y Galerías de Arte - HOREQ - Semana de la Hostelería y el Equipamiento - SAL - Semana de la Alimentación - Motortec - Salón Internacional de Equipos y Componentes para la Automoción - Expo COMM - Salón y Congreso de las Comunicaciones de Empresa - EuroVending - Feria Europea de Vending - TextilModa - Salón Textil para Confección - ProSeg - Salón Profesional de Servicios Generales para la Empresa - R&R - Salón Europeo del Arte de la Restauración, Rehabilitación y Conservación del Patrimonio Cultural - Juvenalia - Trafic - Salón Internacional de la Seguridad Vial y el Equipamiento para Carreteras - Pulire - Feria Española para la Limpieza Profesional e Higiene Ambiental - Ofitec - Salón Internacional del Mueble de Oficina - Exporta - Feria de Servicios al Exportador. En castellà i anglès.

Feria Valencia - Fira de València - Web de la Fira de València, amb abundant informació sobre el calendari de Fires i Certàmens que s'hi celebren.

Feria Internacional de Bilbao - Web de la Feria Internacional de Bilbao. Informació de les Fires i Certàmens que s'hi celebren.

Fira de Girona on line - Web de la Fira de Girona on line, present a la Xarxa des de 1994. Passeig de la Devesa 34-36. Congressos i activitats, Salons i Fires i Presentacions. En català, castellà, francès i anglès.

La Farga de l'Hospitalet - Web La Farga de l'Hospitalet. Presentació, Comunicacions, Serveis, Sales / Auditori, Calendari, La Farga virtual i Informació. En castellà, català i anglès.

Fires i Congressos de Balears - Web Fires i Congressos de Balears. Portada, Infofires, Últimes Notícies, Actualitat, Informació de totes les Fires i Salons, Expositors, Consulta del calendari complet, ... En català, castellà i anglès.

Altres Fires de Catalunya:
Fira d'Alpicat  -  Fira Amposta   -  Moda Barcelona  -  PRECSA - Fira de Cornellà  -  FirEsplugues  -  Fira Gavà  -  Fira de Girona  -  La Farga de l'Hospitalet  -  Fira d'Igualada  -  Fira de Lleida  -  Llobregat  -  OPE - Fira de Manlleu  -  Fira de Manresa  -  Fira de Masies de Voltregà  -  Fira de la Candelera - Molins de Rei  -  Fira de Mollerussa  -  Fira d'Olot  -  Fira de Reus  -  Fira Sant Carles de la Ràpita  -  ExpoColoma - Fira de Santa Coloma  -  Fira de Terrassa  -  Fira de Tortosa  -  Impevic - Fira de Vic.

Barcelona Promoció - Agenda Virtual de Barcelona - Web de Barcelona Promoció que informa permanentment de totes las activitats que es realitzen en les instal·lacions olímpiques que gestiona l'empresa: el Palau Sant Jordi, l'Estadi Olímpic de Montjuïc, el Palau dels Esports i el Velòdrom d'Horta. Informació d'horaris i preus i venda d'entrades per Internet. Partits de l'Espanyol, els Barcelona Dragons, Concerts i espectacles, Fires, Actes, ... En català i castellà.

Palau de Congressos de Catalunya - Web del Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) - pcongressos.com. Presentació, Situació, Espais del Palau, Serveis, Food & Beverage, Agenda de Congressos, Tour Virtual / Plànols, Característiques (Sales), Hotel Rey Juan Carlos I i Links Interessants. En català, castellà i anglès.


Termalisme / Balnearis :

Balnearis de Catalunya - Asssociació Balneària - Web de l'Associació Balneària amb informació de Balnearis de Catalunya. Links d'interès. En castellà.

Balnearis d'Espanya - ANET - Web de la Asociación Nacional de Estaciones Termales - ANET, amb informació de Balnearis de tot Espanya classificats per Comunitats Autònomes. Presentació, Diccionari i Associacions. En castellà.

Nextel - Serveis de Reserva - Turisme - Balnearis - Web de Nextel - Balnearis & Spa de Catalunya i de tot Espanya: Descripcions detallades dels Balnearis, fotos, tarifes i ofertes. Serveis de Reserva. També hi ha informació de balnearis d'altres parts del món. Turisme de Muntanya - Interior, Estades a la Costa, Ski, Ofertes d'ultima hora, Info Professionals, Reserves, ... En castellà.

Barcelona - Termalisme Total - Web Barcelona - Termalisme Total de la Diputació de Barcelona. Presentació, Club Termalisme, Balnearis, Municipis, Vocabulari i Mapa de Situació. En català, castellà, francès i anglès.

Balnearis de Catalunya :
Hotel Antemare (Sitges)
Balneari Blancafort (La Garriga)
Hotel-Balneari Broquetas i Hotel Vila de Caldes (Caldes de Montbui)
Caldea (Escaldes-Engordany, Andorra)
Balneari Caldes de Boí
Banys Termals Caldes d'Estrac
Magma - Centre Lúdic Termal (Santa Coloma de Farners)
Hotel Termes Montbrió (Montbrió del Camp)
Balneari Termes Orion (Santa Coloma de Farners)
Balneari Prats (Caldes de Malavella)
Termes La Garriga
Balneari Titus - Banys de Can Titus (Arenys de Mar)
Balneari Termes Victòria (Caldes de Montbui)
Hotel Balneari Vichy Catalan (Caldes de Malavella)
Hotel RA - Beach Thalasso Spa (El Vendrell)
Balneari TermaEuropa (Coma-ruga - El Vendrell)


Agroturisme / Turisme Rural / Cases de Pagès / Masies Rurals Independents
Allotjaments Rurals Independents / Parcs Naturals / Espais Naturals
:

Guia d'Agroturisme de la Unió de Pagesos - Catalunya - Web de la Unió de Pagesos amb una Guia sobre Agroturisme a Catalunya : Turisme en cases de pagès, masies rurals independents (GITS) i allotjaments rurals independents (ARI). Descripcions dels allotjaments, fotos, serveis, preus, ... En català, castellà, anglès i francès.

Ecoturisme Catalunya.com - Web EcoturismeCatalunya.com, portal fruit de la col.laboració de les associacions catalanes de turisme rural, amb una oferta de mes de 400 allotjaments. Qui som, Recerca d'allotjaments per Comarca i per Província, Cerca avançada, Què fer, Com arribar, Quin temps farà?, Afegir allotjament, Afegir associació, Accés propietaris, Accés associacions, Llibre de visites, Turisme rural a Espanya, Turisme rural a Europa, ... En català.

Top Rural - Guia de Turisme Rural d'Espanya - Web TopRural.com - Informació de Turisme Rural de tot Espanya, classificat per províncies. Viatges: Guies, Allotjaments, Restaurants, Esports, Aventura, Productes locals i Associacions. Serveis: El meu Cuadern, La gacet@ rural, Anuncis rurals, Fòrum de viatgers i Enquestes. Cercador per província o illa. En castellà.

Turisme Rural a Catalunya - Web TurismeRural.com amb una completa guia del Turisme Rural a Catalunya. Informació sobre allotjaments i activitats. Rutes Actives. Central de Reserves de vàries comarques. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona - Agroturisme Total - Web Barcelona - Agroturisme Total de la Diputació de Barcelona. Qui som?, Comunitat Barcelona Agroturisme Total, Guia d'Agroturisme, Ofertes i productes, Mapa, E-Mail, Parcs Naturals, Platges, El Temps, ... En català, castellà, francés i anglès.

Turisme Rural - Baix Empordà - Web de l'Associació de Turisme Rural del Baix Empordà, una de les Comarques més boniques de Catalunya. El Nostre Entorn, Les Nostres Cases, Les Activitats i Per Trobar-nos. En català.

Turisme i Natura - Web Turisme i Natura. Turisme Rural, Colònies, Balnearis, Càmpings, Albergs, Hotels, Esquí, Turisme actiu, Refugis, El Fòrum, Notícies, Directori, La nostra selecció, ... En català.

Tarragona Rural - Web Tarragona Rural - Tarragona interior: Alt Camp, Conca de Barberà i Priorat, Informació i Serveis, Objectius, Geografia, Història, Economia, Població, Turisme, Municipis, Tauler d'Anuncis, Webs interessants, Contacte, ... En català.

Geo Rural - Turisme Rural - Web Geo Rural - Turisme Rural a Catalunya i Espanya. Les millors Cases Rurals, Rutes, Anuncis, Associacions, Restaurants, Alta allotjaments, Alta activitats, Butlletí, Casa del mes, Contacte, ... En castellà.

Cases de Pagès - Web Casesdepages.com. Cases de Pagès a Catalunya. Dividit per Zones: Terres del Pirineu, Girona i regió, Manresa i regió, Lleida i regió, Barcelona i regió, Tarragona i regió i Terres de l'Ebre, Ajut, Enllaços, Troba, Contacta, Propietaris, ... En català.

Hotel Rural Santa Bàrbara - Vall d'Ordino - Web de l'Hotel Rural Santa Bàrbara, a la Vall d'Ordino d'Andorra. L'Hotel, Ofertes, Packs i Promocions, Habitacions, Restaurant, Fotografies, Activitats, Andorra, Localització, Opinions, Contactar, ... En català, castellà, anglès i francès.

Vacances en Cases de pagès - Web Vacances en Cases de pagès, amb informació de Cases de pagès d'algunes comarques de Catalunya, Catàleg virtual, ... En català i castellà.

El Camino Real - Web El Camino Real - Casas de Aldea, sobre Turisme Rural a Astúries. Qui som, Les nostres cases, On som, Informació i Reserves, l'Entorn, Centre d'Aventura, ... En castellà, anglès, francès i portuguès.

Mallorca Verda - Web Mallorca Verda, amb una oferta de turisme rural de característiques molt diferenciades de les del turisme més convencional de l'illa. Informació dels allotjaments que ofereix. Unió de Pagesos de Mallorca. En català, castellà i anglès.

Cantàbria Turisme Rural - Web Cantabria Turismo Rural. Cases, Hotels, Restaurants, Posades, Rutes, Visites, Compres, Oci, Turisme actiu, Enllaços, Cercadors, Cobárceno, Altamira, Golf, Mapa actiu, Cases recomanades, Qui som, Contacte, ... En castellà.

La Solanilla - Casa Rural a Ávila - Web de La Solanilla - Casa Rural a Ávila. Zona wireles, wi-fi en la casa i jardí. Cinc habitacions dobles amb bany, TV, fil musical, *adsl. A 10 minuts d'Àvila i prop de Segòvia, Salamanca i Toledo. En castellà.

Guia Rural - Turisme Rural - Web Guia Rural sobre Turisme Rural. Allotjaments per a Turisme Rural a tot el territori espanyol.

Natuweb - Web Natuweb. Web Oficial Quercus, Biologica, Turisme Rural, Fauna, Flora, Espais Naturals, Medi Ambient, Energies renovables, Ciència: Bornet, Educació ambiental, Qui som, Notícies, Enllaços, Fòrum, Revista, Agenda, Taulell d'anuncis, ... En castellà.

Centur - Turisme Rural - Web de Centur sobre Turisme Rural. Per passar unes vacances tranquiles. Informació de llocs i activitats, amb fotografies.

M@sRur@l - Web M@sRur@l. Presentació, Allotjaments i Activitats Rurals, Informació, Turisme Rural, Anunciïs i Cerquem el que no trobi. En castellà.

Portalnatur - Web Portalnatur - La Guia del Turisme Rural. Cercador intel·ligent per Allotjaments Rurals a Espanya: Selecció Geogràfica, per Tipus d'Allotjament, Activitats, Instal·lacions i Distribució i/o Preus. Ofertes i Suggeriments, Parcs Naturals, Turisme Actiu, Turisme Rural, Esquí, Parcs Temàtics, ... En castellà i anglès.

Turismorural.com - Web Turismorural.com. Selecció de Cases Rurals, Turisme Rural i Ecoturisme a España, Argentina, Mèxic, Portugal i Veneçuela. Les d'Espanya, classificades per Comunitats Autònomes. En castellà.

DormirEnCasasRurales.com - Web DormirEnCasasRurales.com. Cerca per Província, Localitat i Tipus d'Allotjament. Hotels, Paradors, Cases Rurals, Skí-Neu, Reserves, Propostes Especials, Aventura, Visites guiades, Websites, ... En castellà, anglès i francès.

GuíasCasasRurales.com - Web GuíasCasasRurales.com. Turisme Rural, Especial Rural, Cases Rurals, No deixis de visitar, Cases Rurals destacades, Cerca, ... En castellà.

Proeco Rural - Guía del Mundo Rural - Web Proeco Rural - Guía del Mundo Rural. Allotjaments Rurals a tot Espanya, Esports i Natura, Productes Típics, Reserves, Venda de Cases, Cases de 5 estrelles, ... En castellà.

AgroNET - Web AgroNET - El primer servidor de comunicació Rural. Qui som, Clients, Tarifes, Serveis, Atenció al client, Enllaços d'interès, Buscadors, Fòrum, e-mail, ... En català.

Allotjaments Rurals Casas Blancas - Casas Rurales Alpujarra - Web d'Allotjaments Rurals Casas Blancas - Casas Rurales Alpujarra de la Sierra (Granada). Benvinguda, Allotjaments, Mapes i situació, Piscina climatitzada, El Poble i Festes, Altres Activitats, Galeria de Fotos, Més Cases Rurals, Reserva i Preus, Enllaços d'interès, ... En castellà, anglès i alemany.

Allotjaments Rurals Benarum.com - Casas Rurales Alpujarra - Web d'Allotjaments Rurals Benarum.com - Casas Rurales Alpujarra de la Sierra (Granada). Benvinguda, Allotjaments, Promocions, Tarifes i Reserves, Galeria d'imatges, ... En castellà.

Iberia Rural - Web Iberia Rural - Cases Rurals, Hotels, Apartaments i Informació Turística. Turisme Rural, Serveis, Comunitat, Cerca per Regions, Índex, Destacat, Descobrir Espanya i Portugal, Ofertes, Mapa web, ... En castellà.

Allotjaments amb Encant a Granada - Web Allotjaments amb Encant a Granada, a l'Albaycín, davant de l'Alhambra. Informació, Apartaments, Tarifes, Reserves, Banys Àrabs, Links, ... En català, castellà, anglès i francès.

Alacant - Associació d'Allotjaments Rurals de la Muntanya d'Alacant
Alt Penedès - Associació de Residències de Cases de Pagès a l'Alt Penedès
Andalucía - Casas Rurales/Haciendas/Cortijos
Asetur - Asociación Española de Turismo Rural - Ecoturismo y Turismo Rural en España
Astúries - Asociación de Turismo Rural Cangas del Narcea
Barcelona - Agroturisme Total
Bizkaia - Amalurra - Hotel Rural
Canàries - Acantur - Asociación Canaria de Turismo Rural
Castelló - Turistrat - Turisme Rural
Catalunya - Federació d'Agroturisme Comarques d'Interior (FACI) Central de Reserves de Residències-Cases de Pagès de la Catalunya Interior (Alt Anoia, Bages, Berguedà, Llucanès, Osona i Solsonès)
Euskadi: Agroturismes i Cases Rural d'Euskadi - NekaNet.net - Tolosaldea.net - Goierri.org - Bidasoa
Galícia - Agatur - Asociación Galega de Turismo Rural
Garrotxa - Agrupació de Cases de Colònies de la Garrotxa
Girona - Associació Turisme Rural Girona
Lleida - Turisme Rural - Ara Lleida - Lleidatur
Lluçanès - Associació d'Allotjaments Rurals del Lluçanès
Osona - Consorci de Turisme d'Osona
Pontevedra - Agrarimo - Turisme Rural del Sud de Pontevedra
Rioja La - Ascarioja - Asociación de Turismo Rural de La Rioja
Rioja La - Hotel Rural Villa de Ábalos
Selva - Associació de Turisme Rural la Selva
Tural - Turisme Rural - Central de Reserves
Valenciana Comunitat - Agrotur.org - Turisme Rural de la Comunitat Valenciana
Valenciana Comunitat - Associació de Cases Rurals de la Comunitat Valenciana
Vivir en el Campo - Guia d'Allotjaments Rurals

Més Turisme Rural: Infonatura - Alojamientos Rurales - Desti Natour - RuralTour - Go.to/AzRural - Turismo Rural.

Temps d'Aventura - Web del programa del Canal 33 de TVC Temps d'Aventura. El Programa, El Reportatge, Racons, Aparador, Ofertes d'aventura, El Concurs, El Temps, Les Webcams, Les Webs d'aventura, L'Estat de les carreteres, Fòrum d'aventura, ... En català.

Turismo y Aventura - Web de la Revista mensual Turismo y Aventura, amb informació sobre Rutes, Turisme Actiu i Turisme Rural a Espanya. Excursions, Esports d'Aventura, Guia d'Activitats "Ponte en marxa", amb abundant informació i un directori d'empreses i programes d'aventura. En castellà.

Turismo y Naturaleza - T & N - Web Turismo y Naturaleza - T & N. Informació per fer Turisme a tot Espanya. Turisme Rural, Esports d'Aventura, Cases de Colònies, Petits Hotels, Refugis de Muntanya, Estacions d'Esquí, Albergs, Càmpings, Balnearis, ... En castellà.

Mundo Aventura - Web Mundo Aventura - El Portal del Outdoor. Informació, Notícies, Serveis, Multimèdia, Comunitat, Botiga, Cercar, Resum de premsa, El Teu Món, Activitats, Destinacions, Grups, Actualitat, El Temps, Zones, Escapades, Agenda, Club, Xats, Fòrums, ... En castellà.

Turismo Rural y de Aventura - Web Turismo Rural y de Aventura. Informació de Turisme Rural i d'Aventura a Espanya. Més de 3.000 Allotjaments Rurals i 1.600 Empreses d'Aventura. Rutes, Allotjaments, Escapades, Ecoturisme, Espais Naturals, Esports d'Aventura, Directori, Turisme Actiu i Esports d'Aventura, Utilitats, ... En castellà.

Catalonia Adventures - Web de Catalonia Adventures - Turisme Actiu, Serveis de Guia, Viatges i Esports d'Aventura. Escola de Muntanya, Escalada, Muntanyisme, Trekking i Expedinions, Barrancs, Senderisme, Turisme Actiu, Altres Activitats, ... En castellà.

Senderisme.com - Web Senderisme.com - L'Agenda de Caminades amb Guia pels Espais Naturals de Catalunya. Notícies i Novetats, Directoris d'Organitzadors de Senderisme i Passejades, Calendari d'Excursions, Enllaços, Altres Activitats Guiades, El Temps, Les teves fotos i relats, EAA - Equip d'Activitats Ambientals, Aprèn, Bonviure, Servei de Guies del Montseny, ... En català, castellà i anglès.

CATSUD - Serveis de guia - Senderisme - Web CATSUD - Oci i natura a la Catalunya meridional. Serveis de guia CATSUD, Presentació, Assessorament, Contactar, Excursions culturals programades, Senderisme cultural, Turisme cultural, Petit territori, Activitats Art i Natura, Quatre propostes guiades CATSUD, Parc Natural de la serra del Montsant, Parc Natural dels Ports de Tortosa-Beseït, Cardó, Siurana, ... En català.

Andarines.com - Senderisme - Web Andarines.com. Senderisme per Comunitats Autònomes, Novetats, Calendari d'Activitats, Orientació, Equip, Llibres i CDs, Senders, Activitats, Relats de viatgers, Enllaços, Rutes per imprimir, El Temps, Actualitat, Xat, Opinió, Allotjaments, Grups Excursionistes, Cases Rurals, ... En castellà i anglès.

Parc de Collserola - Web del Patronat Municipal del Parc de Collserola. Coneguem el Parc: Descripció, Ús, Educació Ambiental, Gestió, Actualitat, Localització i Mapa de la Web. Enllaços amb L'Anella Verda, La Diputació de Barcelona i L'Àrea metropolitana de Barcelona - Mancomunitat de Municipis. En català, castellà, anglès, francès i italià.

L'Anella Verda - Àrea d'Espais Naturals - Web de L'Anella Verda, el sistema d'espais naturals (forestals i agrícoles) que envolten la regió de Barcelona. Mapes d'Espais Naturals protegits de la província de Barcelona i de L'Anella Verda Metropolitana. En català.

Parcs Naturals - Espais Naturals - Comarques Barcelonines - Web Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Tots els Espais Naturals i els Parcs Naturals de la província de Barcelona. En català.

Parcs Naturals - Espais Naturals - Comarques Gironines - Web Espais Naturals de la Diputació de Girona - Guia dels Espais Naturals de les Comarques Gironines. Espais Naturals, Índex de fauna, Índex de flora, ... En català.

Parcs de Catalunya - Web dels Parcs Naturals de Catalunya del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya - 144 Espais Naturals protegits. Parcs Nacionals, Parcs Naturals, Paratges Naturals d'interès nacional, Reserves Naturals integrals, Reserves Naturals parcials i Altres Espais Naturals. En català, castellà i anglès.

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà - Web del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Informació, Activitats, Descripció, Comunicació, Accessos i Normes, Història, Plànol del Parc, Fauna, Noticiari Ornitológic, Vegetació, Castelló d'E,púries, Empuriabrava, ... En català.

Diputació de Girona - Espais Naturals - Web de la Diputació de Girona sobre els Espais Naturals de les comarques gironines. Aiguamolls de l'Empordà, Alta Garrotxa, Cap de Creus, Capçaleres del Ter i del Freser, Estany de Banyoles, Estany de Sils, Les Guilleries, Illes Medes, Massís de Cadiretes, Massís de l'Albera, Massís de les Gavarres, Massís del Montgrí, Massís del Montseny, Milany / Puigsacalm, Tossa Plana / Puigpedrós i Volcans de la Garrotxa. En català.

Federació Europarc - Web Federació Europarc (Europarc Federation). Espais Naturals i Espais d'Especial Protecció a Europa. Activitats, Projectes, Serveis, Premis, Grups de Treball, Publicacions, Notícies, Cerca, Patrocinadors, Àrees membres, ... En anglès. Europarc España.

Parcs Naturals d'Espanya - Web Parquesnaturales.com, de Parcs Naturals d'Espanya. Parcs Nacionals, Altres Espais protegits, Municipis de l'entorn, Cercador, Notícies, Ofertes, Allotjaments: Hotels, Cases Rurals i Càmpings, Turisme Actiu, Botigues Naturals, Altres Botigues, Viatges, Cases de Poble, Diccionari, Fòrum, Xat, Ofertes de Feina, El Temps, Les Carreteres, Enllaços, ... En castellà.


Falles de València 2020 - Web de les Falles de València 2020. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu Faller, Actualitat, TV Falles, ... València, de l'1 al 19 de març del 2020. Anul·lades. En valencià i castellà.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. El Xató, Escapades, Agenda, La Ruta, Guia, Blog, Receptes, Galeria, Ambaixadors, Xató tapa, Catàleg, Contacte, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. Del 24 de novembre del 2019 al 15 de març del 2020. En català, castellà, anglès i francès.


Carnavals - Carnestoltes 2020 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Lloret de Mar -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. La Reina Belluga, L'Arribo, El Ball del Molinet, La Taronjada, Les Rues de Carnaval, ... Barcelona, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del 15 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 20 al 24 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Lloret de Mar - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Blanes, Lloret de Mar i Tossa, del 21 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 15 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 15 al 25 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, del 8 al 24 de febrer del 2020. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 7 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 19 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà, anglès, alemany i rus.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Recinte Modernista de Sant Pau, del 3 al 6 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

169a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 169a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, deñ 31 de gener 2 de febrer del 2020. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

Fitur 2020 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2020 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 22 al 26 de gener del 2020. En castellà i anglès.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Descobrir, Què fer, Planifica el viatge, Enoturisme, ... Vilafranca del Penedès, 21 i 22 de desembre del 2019. En català. Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Fira Avícola Raça Prat - Web de la 46a Fira Avícola Raça Prat. En el seu marc també s'hi farà la Mostra Comercial i la Mostra d'Entitats. Cartell, Agenda d'Actes, Receptes de Pota Blava, Espai Gastronòmic, Menú de Fira, ... El Prat de Llobregat, 13, 14 i 15 de desembre del 2019. En català i castellà. Ajuntament del Prat de Llobregat.

Fira de la Puríssima - Sant Boi - Pàgina Web de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb informació de la 73a Fira de la Puríssima de Sant Boi. Programació Fira, El Cartell, Informació Stands, Un recorregut històric: Història, Imatges, Memòria d'edicions anteriors, ... Sant Boi de Llobregat, diversos carrers cèntrics i Parc de la Muntanyeta, del 6 al 8 de desembre del 2019. En català i castellà.

Mercat Medieval de Vic - Pàgina Web de VicFires, amb informació del Mercat Medieval de Vic. Presentació, Informació general, Programa d'Activitats, Expositors, Fira d'Artesans, Fira de Brocanters, ... Vic, Osona, del 6 al 8 de desembre del 2019. En català.

Ocasión - Saló del Vehicle Garantit - Web d'Ocasión - Saló del Vehicle Garantit. Informació, Expositors, Visitants, Recinte, Premsa, Mapa Web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 29 de novembre al 8 de desembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Fira de l'Avet d'Espinelves - Web de la 38a Fira de l'Avet d'Espinelves. Fira Virtual, Història, Serveis, Fira - Activitats i festes, Allotjaments, Restaurants, Empreses, ... Espinelves, Osona, del 30 de novembre al 8 de desembre del 2019. En català.

Fira Magic Internacional - Web de la Fira Magic Internacional. Presentació, Saló i Fira, Informació, Organització, Expositors, Activitats, Empreses col·laboradores, Com arribar, Història del Magic, Com és el Magic ... La Farga de l'Hospitalet, del 15 al 17 de novembre del 2019. En castellà.

Expominer 2019 - 41è Saló de minerals, fòssils i joieria - Web d'Expominer 2019 - 41è Saló Internacional de minerals, fòssils i joieria. El Saló, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Notícies, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 8 al 10 de novembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Fires de Sant Narcís - Girona - Web de l'Ajuntament de Girona de les Fires de Sant Narcís. Tota la programació per temes, espais i dates: Actes Tradicionals i Populars, Fires i Mercats, Sardanes, Espectacles Infantils, Música, Teatre, Balls, Circ, Exposicions, Visites guiades, Esports, ...Girona, del 25 d'octubre al 3 de novembre del 2019. En català, castellà, anglès i francès. Ajuntament de Girona - Fira de Girona.

Mercat de Mercats de Barcelona - Web de la Fira Mercat de Mercats de Barcelona. Les tapes!, Paradistes, Aula gastronòmica, Celler de Sommeliers, Cuiners, Receptes de la Fira, Organitzadors, On som?, Edicions anteriors, ... Barcelona, Avinguda de la Catedral, del 18 al 20 d'octubre del 2019. Atenció: edició cancel·lada. En català i traducció a altres idiomes.

Fira Ecoviure - Manresa - Web de la Fira Ecoviure. La Fira, Àrea Expositors, Inscripcions, Contacte, Com arribar, ... Palau Firal de Manresa, 19 i 20 d'octubre del 2019. En català. Fira de Manresa.

Barcelona Meeting Point - Web del 23a edició de Barcelona Meeting Point. Què és BMP, Notícies, Viatge, Edicions anteriors, Galeria, Agenda, Simposi, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 16 al 19 d'octubre del 2019. En català, castellà i anglès.

Saló Nàutic Internacional de Barcelona - Web del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Barcelona, Port Vell (Moll d'Espanya | Moll de la Fusta), del 9 al 13 d'octubre del 2019. En català, castellà i anglès.

Festes del Pilar 2019 - Saragossa - Web de l'Ajuntament de Saragossa (Zaragoza) amb la Programació oficial de les Festes del Pilar 2019. Pregó, Pregoner, Cartell, Programa complet, Calendari, Cerca, Galeria d'imatges, Llocs, Activitats, Ofrena de Flors, ... Saragossa, del 5 al 13 d'octubre del 2019. En castellà.

CavaTast 2019 - XXIII Mostra de Caves i Grastronomia - Web de CavaTast 2019 - XXIII Mostra de Caves i Grastronomia. El CavaTast, Expositors, Plànol, Activitats, Oferta gastronòmica, Setmana del Cava, Fira Comercial i Industrial, Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, ... Sant Sadurní d'Anoia, del 4 al 6 d'octubre del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

ExpoHogar Tardor 2019 - Web ExpoHogar Tardor 2019. BCNJoya, Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Recinte Montjuïc, del 27 al 30 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Fira de Sant Miquel - Lleida - Web de la Fira Agrària de Sant Miquel, Saló Nacional de la Maquinària Agrícola i Eurofruit. Notícies, Informació per a expositors, Informació per a visitants, Dates, horaris i ubicació, Activitats, Premis, Cartells, ... Recinte firal de Lleida (Camps Elisis), del 26 al 29 de setembre del 2019. En català i castellà.

La Mercè 2019 - La Festa Major de Barcelona - Web de La Mercè 2019 - La Festa Major de Barcelona. Programa, Espais, Notícies, La Festa més pràctica, Tot sobre la Mercè, Xarxes socials, BAM, Cursa de la Mercè, ... Barcelona, del 20 al 24 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Santa Tecla 2019 - La Festa Major de Tarragona - Web de Santa Tecla 2019 - La Festa Major de Tarragona. Notícies, Les Festes, Dades pràctiques, Seguicin popular, Castells, Marxandatge, Casa de la Festa, Història, ... Tarragona, del 13 al 24 de setembre del 2019. En català. Ajuntament de Tarragona.

Fira d'Indians - Begur - Web de Fira d'Indians de Begur. Activitats, Mercat d'Indians, Programa, Informació, Galeria d'imatges, ... Begur, 6, 7 i 8 de setembre del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Festa de la Fil·loxera - Sant Sadurní d'Anoia - Web de la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d'Anoia. La Festa, La Fil·loxera, L'Associació, Actualitat, Calendari, Galeria, La Botiga, ... Sant Sadurní d'Anoia, 7 i 8 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Sant Magí 2019 - Tarragona - Web de les festes de Sant Magí 2019 de Tarragona. Tota la informació de les activitats programades durant els dies de les festes: El passacarrers del convit, L'arribada de l'aigua, Diada de Sant Magí, La Sindriada i la Traca, Exposicions, ... Tarragona, del 14 al 19 d'agost del 2019. En català.

Circuit Festival 2019 - Web del Circuit Festival 2019 - Biggest International Gay Festival. Circuit, Activitats, Festes, Programa, Entrades, Allotjament, Contacte, ... Barcelonma, del 8 al 18 d'agost del 2019. En català, castellà i anglès.

XXII Mercadal del Comte Guifré - Web del XXII Mercadal del Comte Guifré. El plànol dels espais, el programa, el sopar medieval, el cartell, ... Ripoll, 9, 10 i 11 d'agost del 2019. En català.

39a Fira de l'Avellana - 420a Fira de Sant Llorenç de Riudoms - Web de la 39a Fira de l'Avellana - 420a Fira de Sant Llorenç de Riudoms. Programa d'Actes, Història, Minipop, Actes paral·lels, Cartell, ... Riudoms, Baix Camp, 9, 10 i 11 d'agost del 2019. En català.

XXV Mercat Medieval de Guimerà - Web del XXV Mercat Medieval de Guimerà. Orígen del Mercat, Mapa de la Vila, Programa d'actes, Organització del Mercat, Galeria fotogràfica, Enllaços, ... Guimerà, Urgell, 10 i 11 d'agost del 2019. En català.

Firagost 2019 Valls - 65a Fira-Exposició del Camp Català - Web de Firagost 2019 Valls - 65a Fira-Exposició del Camp Català. La Fira: Benvinguda, Història, Organització. Informació: Programa d'Actes, El Recinte Firal, Com arribar.hi, Per Expositors. Contactar: Pre-Inscripcions i Consultes. Setmana de Promoció de Vins i Caves de l'Alt Camp amb D.O., Concurs de Tast de Vins i Caves, Actuació Castellera, ... Valls, Alt Camp, 6 i 7 d'agost del 2019. En català, castellà, francès i anglès.

Els Focs de Blanes 2019 - 49è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Web Els Focs de Blanes 2019 - 49è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Programa, Història, Condicions, Àlbum, Consells, Votacions per mòbil, ... Blanes, Selva, del 23 al 27 de juliol del 2019. En català i castellà.

European Balloon Festival - Igualada - Web de l'European Balloon Festival. Què és l'EBF?, Activitats, Pilots, Notícies, Vols volar?, Premsa, Contacte, ... Igualada, del 10 al 14 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

TransSegre 2019 - Web de la TransSegre 2019. Què és?, Programa d'Actes, Reglament, Inscripció, Galeria de Fotos, Transdibuix, Notícies, ... Balaguer, Noguera, del 12 al 14 de juliol del 2019. En català.

San Fermín 2019 - Pamplona - Web de Kukuxumusu amb una completa Guia sobre San Fermín 2019. Festa: Festa On-line, Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, Menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... Pamplona, del 6 al 14 de de juliol del 2019. En castellà, euskera i anglès.

Diada dels Raiers - Web de l'Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa, amb el programa complet de la Diada dels Raiers. L'Associació, Història, Museu, Links, Inscripció, Contacte,... La Pobla de Segur - El Pont de Claverol, Pallars Jussà, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català.

Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona 2019 - Web del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona 2019. Programació, Notícies, Agenda, Votacions, Arxiu, Premis, Hemeroteca, ... Tarragona, Punta del Miracle, del 3 al 6 de juliol del 2019. En català.

Pride Barcelona 2019 - Web de Pride Barcelona 2019 - L'Orgull LGTBI més important de la Mediterrània. Nosaltres, Programa, Participa-hi, Manifestació, Sponsors, Visita BCN, Botiga, ... Barcelona, del 27 al 29 de juny del 2019. En català.

SIL 2019 - Saló Internacional de la Logística - Web de SIL 2019 - 21è Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Fòrum Mediterrami de la Logística i el Transport. Informació, Relació d'Expositors, Sponsors, Serveis a l'Expositor, Serveis al Visitant, Symposium i Jornades Tècniques, Àrees del Saló i Activitats, Premsa i promoció, Enllaços d'interès, Borsa de negocis, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 26 al 28 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Calendari, Desfilades, Dissenyadors, Showroom, Jurat, Imatges 080, Contacte, Vídeos, Activitats paral·leles, ... Barcelona (Recinte Modernista de Sant Pau), del 25 al 28 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Automobile Barcelona - Web del Saló Automobile Barcelona. Esdeveniment, Connected Hub, Automobile Motorshow, Media, Conacte, VR-Experience, Barcelona, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, de l'11 al 19 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

Girona Temps de Flors - Web de la 64a edició de Girona Temps de Flors. Presentació, Itinerari, Programació, Concurs de Foto, Concurs de Flors, Concurs d'Aparadors, Galeria d'Imatges, Cartells, ... Girona, de l'11 al 19 de maig del 2019. En català (castellà, francès i anglès amb Google Translate).

BioCultura Barcelona - Web de BioCultura Barcelona. Fira de les Alternatives i el Consum Responsable, organitzada per l'Associació Vida Sana. BioCultura, Visitants, Expositors, Premsa, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, 10, 11 i 12 de maig del 2019. En castellà i altres llengües amb el traductor de Google.

Aerosport 2019 - Certàmen d'Aeronàutica Esportiva - Web d'Aerosport 2019 - Certàmen d'Aeronàutica Esportiva. Presentació, Zona Visitants, Zona Expositors, Històrics, Premsa, ... Aeròdrom Igualada - Òdena, 4 i 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

66a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de la 66a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. La Fira, El programa, Els espais, Els espàrrecs, Gavà Experience, GastroGavà, Fira comercial, Com arribar-hi, ... Gavà, 27 i 28 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

Fira de Sant Josep 2019 - Mollerussa - Web de la 147a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, Saló de l'Automòbil, ... Mollerussa, del 16 al 19 de març del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona Beer Festival - Web del Barcelona Beer Festival, punt de trobada dels amants de la cervesa artesana. Cerveses, Què menjar, Informació, Activitats, Galeria, ... La Farga, l'Hospitalet de Llobregat, 15, 16 i 17 de març del 2019. En català, castellà i anglès.

ExpoHogar Primavera 2019 - Web ExpoHogar Primavera 2019 - Saló Internacional del Regal, Decoració i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Barcelona, Viatges, Mapa Web, ... Fira Montjuïc, Barcelona, del 26 al 29 de gener del 2019. En català, castellà i anglès.

Auto Retro Barcelona - Web d'Auto Retro Barcelona. Pòster, Guia pràctica, Expositors, Fototeca, Patrocinadors, Premsa, Links, ... Fira de Barcelona, del 18 al 21 d'octubre del 2018. En català, castellà, anglès i francès.

37 Setmana del Cava 2018 - Web de la Confraria del Cava Sant Sadurní, que organitza la 37 Setmana del Cava 2018, amb tota la informació. Sant Sadurní d'Anoia, del 5 al 12 d'octubre del 2018 (altres activitats fins al dia 28 d'octubre). En català i castellà.

Besalú Medieval - Web de l'Ajuntament de Besalú amb informació de la 20a Fira Besalú Medieval. Besalú, 1 i 2 de setembre del 2018. En català.

Alimentària Barcelona 2018 - Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes - Web de 21a edició del Saló Alimentària Barcelona 2018 - Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes. Alimentaria, Activitats, Exposar, Visitar, Premsa, Mapa web, Cercador, Enllaços, ... Fira de Barcelona, Gran Via, del 16 al 19 d'abril del 2018. En català, castellà i anglès.

Hostelco 2018 - Web d'Hostelco 2018 - Saló Internacional de l'Equipament per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Expolimp, Àrea Cafè, Intervending, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 16 al 19 d'abril del 2018 (biennal). En català, castellà i anglès.

Mercat del Ram - Vic - Web del Mercat del Ram de Vic. Presentació, Informació General, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, Mostra Gastronòmica, ... Vic, del 23, 24 i 25 de març del 2018. En català. Ajuntament de Vic.

38es Festes del Segar i del Batre de La Fuliola - Web de les 38es Festes del Segar i del Batre de La Fuliola. Portada, Benvinguda, Mapa, Programa, Concurs de pintura ràpida, Seqüències, ... La Fuliola, Urgell, Dia del Segar, 2 de juliol i Dia del Batre, 16 de juliol del 2017. En català.

Barcelona Building Construmat - Web del Saló Barcelona Building Construmat. El Saló, Expositors, Visitants, Congrés, Activitats, Premis, Premsa, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 23 al 26 de maig del 2017. En català, castellà i anglès.

24a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic - Web de la 24a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic. Visitants, Plànol, Programa d'activitats, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, ... Vic, Osona, del 21 al 23 d'agost del 2015. En català.

Barcelona Harley Days 2015 - Web del Barcelona Harley Days 2015, la festa de les mítiques motos Harley-Davidson. Barcelona Harley Days, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, Harley Davidson, Contactar, ... Barcelona, del 3 al 5 de juliol del 2015. En castellà i anglès.

Expo Bages 2015 - Manresa - Web d'Expo Bages 2015 - Manresa. Informació general, Condicions de participació, Sol·licitud d'informació, Plànol del recinte, Empreses participants, Activitats paral·leles, ... Fira de Manresa, del 22 al 24 de maig del 2015. En català, castellà, anglès i altres llengües.

Saló Internacional del Caravaning - Web de la 31a edició del Saló Internacional del Caravaning. Notícies, Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Contactes, Viatges, Recinte, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 4 al 12 d'octubre del 2014. En català, castellà i anglès.

Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans - Pàgina web Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans de Kontrol Web, amb un recull (més de 400) dels festivals, fires, cursos i escoles d'estiu i altres activitats de música, teatre, dansa, cinema, festes tradicionals, culturals i populars, circ, oci, cultura, etc. que se celebraran durant l'estiu del 2013 en terres dels Països Catalans. Tot l'estiu, des de finals de juny fins a finals de setembre del 2013. En català.

Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona - Web de la Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona, dins de les Festes de la Mercè. Novetats, Participants, Horaris, Portes obertes, Plànol, Premsa, L'Organització, ... Platges del Front Marítim de Barcelona (Mar Bella i Nova Mar Bella), 30 de setembre del 2012. No es fa el 2013. En català, castellà i anglès.

Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona - Web de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves - CIAJ de l'Ajuntament de Barcelona. Què hi trobaràs?, Programa Activitats, Patrocinadors, Lloc, Organitza, ... Barcelona, del 12 de juny al 25 de juliol del 2012. En català.

The Brandery Barcelona - Estiu 2012 - Web de The Brandery Barcelona - Estiu 2012. Sobre nosaltres, Vídeos, Expositors, Visitants, Àrees, Partners, "Trends by WGSN", Barcelona, Àrea de Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 13 al 15 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

BCNOW! - Barcelona Opportunity Week - Web de de BCNOW! - Barcelona Opportunity Week, una setmana (10 dies) d'ofertes i oportunitats a Barcelona. Restaurants, Hotels, Vols, Cultura... Barcelona, del 27 de gener al 5 de febrer del 2012. En català, castellà i anglès.

Pirena 2012 - Web de la Pirena 2012, la cursa-travessia de trineus amb gossos, ja clàssica de tots els hiverns al Pirineu. Últimes notícies, Pirena 2012, Segueix el dia a dia: Reglament, Itinerari, Inscripcions, Acreditacions, Inscrits, Classificacions, Notes de Premsa, Horari TV, Galeria de Fotos, Patrocinadors, Mushing, Activitats, Links, Edicions anteriors, ... Del 21 de gener al 4 de febrer del 2012 (La Molina). 15 de gener, presentació de la Pirena a la platja de la Nova Icària de Barcelona. En català, castellà i anglès.

The Brandery - Hivern - Web de The Brandery - Hivern, la gran trobada de moda del sud d'Europa, una útil eina de comunicació i marketing per a dissenyadors, compradors, distribuïdors, comercials i creadors. Sobre nosaltres, Vídeos, Expositors, Visitants, Marques, Àrees, Barcelona, Partners, Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 27 al 29 de gener del 2012. En català, castellà i anglès.

Barcelona Degusta - Web de Barcelona Degusta - 4t Saló d'alimentació per al consumidor i canal especialitzat. Sobre el Saló, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 2 al 4 de desembre del 2011. En català, castellà i anglès.

Nivàlia & Outdoor Sports - Saló de la Neu i els Esports d'Aventura - Web de la 21a edició del Nivàlia & Outdoor Sports - Saló de la Neu i els Esports d'Aventura. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 4 al 6 de novembre del 2011. Nivàlia no es fa el 2012. En català, castellà i anglès.

Agrotur - Saló Nacional de Turisme Rural - Web d'Agrotur - 18è Saló Nacional de Turisme Rural. Qui som, Expositors, Activitats, Galeria, Premsa, Vídeos, Jornada Tècnica, Enllaços, Contactar, ... Fira de Cornellà, del 4 al 6 de novembre del 2011. Agrotur no es fa el 2012. En català i castellà.

Saló Mascota Festival - Setmana Internacional de l'Animal de Companyia - Web de la Saló Mascota Festival - Setmana Internacional de l'Animal de Companyia. El Saló, Expositors, Activitats, Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 1 i 2 d'octubre del 2011. En català, castellà i anglès.

ExpoColoma 2011 - Web de la 23a edició d'ExpoColoma 2011 - La Fira de Santa Coloma. L'Expocoloma, Expositors, Plànol Interactiu, Activitats, Inscripcions, Tarifes, Notícies, Contactar, ... Santa Coloma de Gramenet, del 16 al 18 de setembre del 2011. Cancel·lada l'edició 2012. En català.

11a FiraMàgica 2011 - Web de l'11a FiraMàgica 2011. Notícies, La Fira, Informació General, Àrea Professional, Àrea Art/Cultura, Departament de Premsa, ... Santa Susanna, Maresme, 2 i 3 de juliol del 2011. En català i castellà.

14a edició del Saló del Hobby - Web de la 14a edició del Saló del Hobby. Fitxa Tècnica, Activitats, Expositors, Imatges, Premsa, Escoles, Creativa, Saló del Senderisme, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 27 al 29 de novembre del 2009. En castellà.

MerCATAventura - Salt - Web de la X Fira d'Esports d'Aventura i Natura - MerCATaventura . Presentació, Esports d'Aventura, Altres Activitats, Informació, Programa General, Falques Ràdio, Contactar, ... Salt, del 5 al 14 de juny del 2009 (Entrada gratuïta). En català.

Antiquaris Barcelona 2009 - Web de la 33a edició d'Antiquaris Barcelona 2009. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 21 al 29 de març del 2009. En català, castellà i anglès.

Maquitec BCN - Web de Maquitec BCN - La Fira Industrial. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Contactes, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 10 al 14 de març del 2009. En català, castellà i anglès.

Cosmobelleza & Wellness 09 - Web de la 15a edició de Cosmobelleza & Wellness 09. Informació general: La Fira, Dades generals, Cosmobelleza al món, Mercat espanyol de bellesa, Visitants, Rondes, Expositors, Premsa, ... Fira de Barcelona, Gran Via, del 6 al 8 de febrer del 2009. En català, castellà, anglès i francès.

BREAD & butter Barcelona - Hivern 2009 - Web de BREAD & butter Barcelona - Hivern 2009. Àrea Barcelona, Expositors, Localització, Películes i imatges Barcelona, Música i activitats, Servei de Viatges, Partners, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 21 al 23 de gener del 2009. En anglès, alemany, castellà, italià i francès.

Bodas & Bodas 2008 - Web de Bodas & Bodas 2008. Notícies, Informació, Expositors, Contacte, Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 15 i 16 de novembre del 2008. En castellà.

IV Mostra de la Xocolata i el Cacau de Barcelona - Web de la IV Mostra de la Xocolata i el Cacau de Barcelona. Expositors i Patrocinadors, Visitants, Espais, Horaris i Entrades, Premsa, ... Barcelona, Passeig de Lluís Companys, del 6 al 9 de novembre del 2008. En català i castellà.

Festival Loveball Barcelona 2008 - Web del Loveball Barcelona 2008, el festival Gai i Lesbià europeu de "clubbing". Loveball, Actes, Barcelona, Ofertes de Viatge, Allotjament, Entrades, Col·laboradors, Contacte, ... Barcelona, de l'1 al 7 d'agost del 2008. En català, castellà, anglès i francès.

BREAD & butter Barcelona - Estiu 2008 - Web de BREAD & butter Barcelona - Estiu 2008. Àrea Barcelona, Expositors, Localització, Películes i imatges Barcelona, Música i activitats, Servei de Viatges, Partners, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 2 al 4 de juliol del 2008. En anglès, alemany, castellà, italià i francès.

MotOh! BCN 2008 - Web de la 2a edició de MotOh! BCN 2008 - Gran Setmana de la Moto de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Barcelona, del 8 a l'11 de maig del 2008. En català, castellà i anglès.

XXIII Fira Mercat Firantic 2008 - Sant Fruitós de Bages - Web de la XXIII Fira Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de la Catalunya Central - Firantic 2008. Quan es fa?, Qui hi participa?, Què hi puc trobar?, Com arribar-hi?, Organització, Breu Història, Activitats paral·leles, Patrocinadors, Motos Antigues, Ral·li Firantic, Notícies, Links d'Interès, ... Pavelló d'Esports de Sant Fruitós de Bages, de l'1 al 4 de maig del 2008. En català i castellà. Sant Fruitós de Bages. L'any 2009 no es fa.

Barcelona Tuning Show 2007 - Web de Barcelona Tuning Show - Saló del tuning i car àudio. BTS 2007, Actes paral·lels, Expositors, Galeries, Premsa, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 30 de novembre al 2 de desembre del 2007. En castellà i anglès.

Tour & Gourmet - Salón Internacional del Turismo y Productos Agroalimentarios del Pirineo - Web del Tour & Gourmet - Salón Internacional del Turismo y Productos Agroalimentarios del Pirineo - Institución Ferial de Barbastro. Presentació, Informació, Programa, Notícies, ... Tarbes (França), del 15 al 18 de març del 2007 i Barbastro, del 30 de març a l'1 d'abril del 2007. En castellà.

Expoaviga 2006 - Saló Internacional de la Tècnica Avícola i Ramadera - Web d'Expoaviga 2006 - Saló Internacional de la Tècnica Avícola i Ramadera. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Notícies, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via Montjuïc 2, del 17 al 20 d'octubre del 2006 (biennal). En català, castellà i anglès.

Fira de Sant Lluc - Olot - Web de la Fira de Sant Lluc que se celebra a Olot des de l'any 1314, actualment especialitzada en sectors com el medi ambient i el turisme ecològic. Presentació, Característiques, Novetats, Un Passeig pel món, La Fira, Normativa, Contracte, Programa, ... Olot, 15 i 16 d'octubre del 2005. En català.

Piscina BCN - Saló Internacional de la Piscina - Web de la 7a edició de Piscina BCN - Saló Internacional de la Piscina. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges RACC, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Gran Via Montjuïc 2, del 5 al 8 d'octubre del 2005 (biennal). En català, castellà i anglès

Sizoo 2005 - Saló Internacional per els professionals del món dels Animals de Companyia - Web de la 13a edició del Sizoo 2005 - Saló Internacional per els professionals del món dels Animals de Companyia. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Festival de la Mascota, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau 2, del 6 al 9 d'octubre del 2005 (biennal). En català, castellà i anglès.

4rt Festival de la Mascota 2005 - Web del 4rt Festival de la Mascota 2005. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Palaus 6 i 7, Fira de Montjuïc, 8 i 9 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

Saló Singles - Web del Saló Singles. Objectius, Com arribar, Reserva d'Entrades, Expositors, Activitats, Congrés, Festa de Clausura, Sala de premsa, Contacte, ... Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona Montjuïc, dies 1 i 2 d'octubre del 2005. En castellà.

Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week - Passarel·la Gaudí - Web de Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week - Passarel·la Gaudí. Programa desfilades, Edicions anteriors, Serveis, Premsa, Enllaços, Contacte, ... Pavelló Italià de Fira de Barcelona, del 19 al 22 de setembre del 2005. ModaFad (del 17 al 19-9-05) i Circuit 12: Zero (del 21 al 23-9-05). En català, castellà i anglès.

AnticPuigcerdà - XIII Fira d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Puigcerdà - Web d'AnticPuigcerdà - XIII Fira d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Puigcerdà. Característiques de la Fira, Antiquaris i Brocanters, Pintura, Escultura i Altres Expositors, ... Pavelló Poliesportiu de Puigcerdà, del 23 al 27 de març del 2005. En català i castellà.

I Fòrum de la Traçabilitat 2005 - I Fòrum de la Traçabilitat. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau de Congressos, del 16 al 18 de març del 2005
Remax 2005 - Remax Trade Show - Saló de Reciclatge de cartuchos de tinta en general. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 16 al 18 de març del 2005
Cosmobelleza 2005 - Fira Internacional Cosmobelleza - Saló Internacional de la Bellesa. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 12 al 14 de març del 2005
Ecomed Pollutec 2005 - Saló Internacional de l'Energia i el Medi Ambient. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 8 a l'11 de març del 2005
BNF 2005 - Barcelona Negocis i Franquícies. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 24 al 26 de febrer del 2005
Global Geo 2005 - Saló Internacional de la Geotelemàtica. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau de Congressos, del 8 al 10 de febrer del 2005
Expomatex 2005 - Fira Internacional de la Maquinària Tèxtil. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, de l'1 al 5 de febrer del 2005
Grapintro 2005 - Saló Internacional de les Solucions Gràfiques. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 2 al 5 de febrer del 2005
Serigraph 2005 - Saló Internacional de la Serigrafía, Tampografía i Impresió digital. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 2 al 5 de febrer del 2005

Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week i Passarel·la Gaudí - Web de Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week (BFW) i Passarel·la Gaudí, que reuneix els Salons: Gaudí Home, Gaudí Dona, Espai Gaudí Disenyadors, Espai Gaudí Intimoda i Moda FAD, organitzat per FFF Flaqué Internacional. Equipaments, Mapa, Hotels, Expositors, Premsa, ... Fira de Barcelona Barcelona i diversos escenaris de Barcelona. Passarel·la Gaudí, del 31 de gener al 4 de febrer del 2005, Barcelona Showrooms, del 4 al 6 de febrer del 2005, Moda FAD i Circuit, del 3 al 5 de febrer del 2005. En català, castellà i anglès.

Circuit 11 - Web de Circuit 11 Re-Do - Moda, Art, Música, Gastronomia (Hotel Barceló Sants). Agenda, Sponsors, Agraiments, Equip, Contacte, Circuit Online: Què és?, Què fem?, Què diuen?, Qui som?, Històric, Fotos, Cercar, ... Fira de Barcelona, Pavelló 2, 4 i 5 de febrer del 2005. En castellà, català i anglès.

Pielespaña 2005 - Saló Internacional de la Moda en Pell - Web de Pielespaña 2005 - Saló Internacional de la Moda en Pell. Informació, Expositors, Visitants, Desfilades, Premsa, Accessos, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, Palau nº 1, del 21 al 24 de gener 2005. En català, castellà i anglès.

Festes de Sant Raimon - Vilafranca del Penedès - Pàgina web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès de les Festes de Sant Raimon - Festes d'Hivern de la Vila. Programació d'Actes. Vilafranca del Penedès, del 7 al 23 de gener del 2005. En català.

Fira del Bon Menjar - 10a Fira Alimentària al Poble - Web de la Fira del Bon Menjar - 10a Fira Alimentària al Poble. Horaris, Lloc, Tarifes, Expositors i Artesans, ... Barcelona, Poble Espanyol de Montjuïc, del 4 al 6 de desembre del 2004. En català, castellà i anglès.

VII FiraCeràmica 2004 - La Bisbal d'Empordà - Web de la VII FiraCeràmica 2004 - Fira de Ceràmica Artesana i Industrial de La Bisbal d'Empordà. Presentació, Expositors, Activitats paral·leles, Concurs de fotografia, Serveis, Peça commemorativa, Galeria d'imatges, Enllaços, Notícies, ... La Bisbal d'Empordà, del 9 al 12 d'octubre del 2004. En català.

Saló Internacional de l'Automòbil de Madrid - Web del Salón Internacional del Automovil de Madrid. Informació General, Informació Visitants, Informació Expositors, Relació Expositors, Activitats, ... Feria de Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I, del 21 al 30 de maig del 2004. En castellà i anglès.

Exporta 2004 - Fira de Serveis a l'Exportador - Madrid - Web Exporta 2004 - Feria de Servicios al Exportador - Madrid. IFEMA - Feria de Madrid, Serveis a Expositors, Pre-registre, Centre de Convencions, Premsa, Com arribar?, Madrid, Contacte, Delegacions a l'Estranger, ... Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I, del 18 al 20 de maig del 2004. En castellà i anglès.

Motorpro - Saló professional dels serveis a l'automoció - Web Motorpro - Saló professional dels serveis a l'automoció. Presentació, Informació, Expositors, Visitants, Accessos i Notícies. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 6 al 9 de maig del 2004. En català, castellà i anglès.

BIMM 2004 - Barcelona International Marketing Meeting - Web de BIMM 2004 - Barcelona International Marketing Meeting. Programa, Marketing non stop, Activitats paral·leles, Inscripcions, Edició anterior, Organització, Premsa, Informació, Stands, Col·laboren, ... Palau de Congressos de Barcelona, del 17 al 19 de març del 2004. En castellà i anglès.

Saló de Brocanters - Web de la 4ª edició del Saló de Brocanters. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Accessos, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, Palau 6, del 4 al 12 d'octubre del 2003. En català i castellà.

Harley-Davidson 100 Aniversari - The Open Road Tour - Barcelona - Pàgina web de la mítica Harley-Davidson amb informació de les activitats que tenen lloc a Barcelona amb motiu del seu 100 Aniversari. Concerts amb actuacions de Simple Minds, M-Can, The Pretenders i The Stranglers al Palau Sant Jordi. Barcelona, del 27 al 29 de juny del 2003. En anglès.

Tecno meeting 2003 - Web de Tecno meeting 2003 - Saló Internacional de Congressos, Convencions i Incentius. TM 2003, L'Organització, Expositors, Visitants, TM Fòrum, Premsa, Com arribar, Links, ... Palau nº 2 de Fira de Barcelona, dies 17, 18 i 19 de juny del 2003. En castellà i anglès.

Saló Preventia 2003 - Web del Saló Preventia 2003 - Saló de la Prevenció i Seguretat Laboral - Segurance, Segurlabor i Segurtec. Fitxa Tècnica, Activitats, Organització, Expositors, Edicions Anteriors, E-news, Descàrregues, Links, Fòrum, Premsa, Àrea Comercial, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-2, l'Hospitalet, del 6 al 9 de maig del 2003. En castellà i anglès.

Hispack 2003 - Saló Internacional de l'Embalatge. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 31 de març al 4 d'abril del 2003
Fosba 2003 - Forum Sanitatis Barcinonis, La Setmana de la Salut i la Qualitat de la Vida, Fosba Internacional, Fosba Congrés, Fosba Expo i Fosba Civis. Sitges i Barcelona, Palau de Congressos de Catalunya i Fira de Barcelona, del 28 de març al 6 d'abril del 2003

Salamanca 2002 - Ciudad Europea de la Cultura - Web Salamanca 2002 - Ciutat Europea de la Cultura. Consorci 2002, Salamanca, Programació, Notícies, Porto 2001, Rotterdam 2001 i Brujas 2002. En castellà i anglès.

Expoquimia 2002 - Eurosurfas - Equiplast - Web Expoquimia 2002 - Saló Internacional de la Química, Eurosurfas - Saló Internacional del Tractament de Superfícies - Equiplast - Saló Internacional del Plàstic i el Cautxú. Activitats, Expositors, Visitants, Informació, Premsa, Links, Accessos, Acreditació, ... Fira de Barcelona, Expoquimia, Montjuïc 1, Eurosurfas i Equiplast, Montjuïc 2, del 26 al 30 de novembre del 2002. (Propera edició, any 2005). En català, castellà i anglès.

BTA - Barcelona TECNO Alimentària 2002 - Web de BTA - Barcelona TECNO Alimentària 2002, que se celebrarà de forma parcialment simultània amb el Saló Alimentària. Expositors, Productes, Marques, Països, Sectors, ... Montjuïc 2, del 7 a l'11 de març del 2002. En castellà i anglès.

MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN - Web MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. Primera Edició: 2001 (biennal). Fira de Barcelona, Montjuïc, del 7 al 11 de febrer del 2001. En català, castellà i anglès.

Medical Forum Expo 2000 - Web del Medical Forum Expo 2000, 2on. Fòrum i Exposició Internacionals per als Sistemes que tenen cura de la Salut. Fira de Barcelona, del 23 al 26 de maig del 2000. En castellà i anglès. Organitza FOSBA.

Mercat del Vehicle d'Ocasió - Web del Mercat del Vehicle d'Ocasió. Fira de Barcelona, del 20 al 28 de maig del 2000. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. En català i castellà.

Mercat de Mar - Tast - Web de Mercat de Mar - Tast. Tasta l'oferta deTurisme blau i esports de mar, Tasta Aperitius, tapes i menjars de la Meditarrània, Música en directe, Activitats per a grans i petits, ... Port Vell de Barcelona, Moll de la Barceloneta, del 26 al 28 de maig del 2000.

Exposició - La Rioja - Tierra Abierta - Web de l'Exposició La Rioja - Tierra Abierta que té lloc a la Catedral de Calahorra del 15 d'abril al 30 de setembre del 2000.

Expo 2000 Hannover - Web de l'Expo 2000 de Hannover. De l'1 de juny al 31 d'octubre del 2000. En alemany i anglès. Benvinguda en molt idiomes, entre ells el castellà.

Santiago de Compostela - Ciutat Europea de la Cultura de l'Any 2000 - Web de Santiago de Compostela - Ciutat Europea de la Cultura de l'Any 2000. Informació, Programa 2000, Nou Ciutats de l'Any 2000, Projectes de Compostela 2000, Agenda Cultural i Santiago Monumental. En gallec, castellà, portuguès, anglès i francès.


Estacions d'Esquí / Neu / Portals d'Esquí / Esports de Muntanya
Esports d'Hivern / Excursionisme / Alpinisme / Senderisme :

Pirena 2012 - Web de la Pirena 2012, la cursa-travessia de trineus amb gossos, ja clàssica de tots els hiverns al Pirineu. Últimes notícies, Pirena 2012, Segueix el dia a dia: Reglament, Itinerari, Inscripcions, Acreditacions, Inscrits, Classificacions, Notes de Premsa, Horari TV, Galeria de Fotos, Patrocinadors, Mushing, Activitats, Links, Edicions anteriors, ... Del 21 de gener al 4 de febrer del 2012 (La Molina). 15 de gener, presentació de la Pirena a la platja de la Nova Icària de Barcelona. En català, castellà i anglès.

Nivàlia & Outdoor Sports - Saló de la Neu i els Esports d'Aventura - Web de la 21a edició del Nivàlia & Outdoor Sports - Saló de la Neu i els Esports d'Aventura. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 4 al 6 de novembre del 2011. En català, castellà i anglès.

FCEH - Federació Catalana d'Esports d'Hivern - Web de la FCEH - Federació Catalana d'Esports d'Hivern. Agenda, Notícies, Calendari d'Activitats, La Federació, Promoció Escolar, Cursos de Formació, TargeNeu, Clubs, Activitats: Neu, Esquí alpí, Esquí de fons, Esquí artístic, Snow, Gel, Hoquei gel, Patinatge artñistic i Trineu. En català.

ATUDEM - Ski-Spain.com - Estacions d'Esquí d'España - Web de la @TUDEM - Associación Turística de Estaciones de Esquí y Montaña de España - Ski-Spain.com - Estacions d'Esquí d'España classificades per zones: Cordillera Cantàbrica, Pirineu Català, Sistema Central, Sistema Ibèric i Sistema Penibètic. Estat oficial de la Neu, Links Estacions d'Esquí, Dades Estacions d'Esquí, Novetats, Activitats, Notícies, Turisme, Normativa Interna, ... En castellà.

RACC Club - Esquí / Neu - Web del RACC amb informació d'Esquí / Neu. Informació d'Estacions d'Esquí, tant de Catalunya com de la resta d'Espanya i d'Europa. Reserves de viatges i estades, Assegurances, Forfets, ... En català, castellà i anglès.

Pistes d'Esquí - Infonieve - Web Infonieve amb informació sobre l'estat de les pistes d'esquí d'Espanya, Europa i Amèrica. En castellà.

Pistes d'Esquí - Tele-Ski - Web Tele-Ski amb comunicats sobre l'estat de la neu a les pistes d'esquí d'Espanya i Andorra. Fitxes, Informació de les Pistes, Fotos i Allotjaments. En català, castellà, francès i anglès.

Esqui @ Club - Web d'Esqui @ Club sobre el món de l'Esquí. Esdeveniments esportius a través de la connexió permanent amb la cedena Eurosport. Fotografies, Jocs, Xat, Enllaços sobre Trànsit, Trens, Aeroports, Carreteres, etc. Informació sobre les Estacions d'Esquí, Allotjaments i sobre el Temps, amb mapes i fotos.

Skiin - Estacions d'Esquí de tot el Món - Web Skiin amb Informació sobre més de 3.000 Estacions d'Esquí de tot el món. Cercador per País, Notícies, Links, ... En anglès, francès i alemany.

On-Neu - Web On-Neu sobre el món de la Neu. Info Pistes, Ofertes, Links, ... S'hi poden rebre comunicats de l'estat de la neu per correu electrònic i a través del telèfon mòbil gràcies a la tecnologia WAP.

Temps de Neu - Web Temps de Neu - Programa del Canal 33 de la Televisió de Catalunya. El Programa, El Reportatge, Les Webcams, L'Estat de les Pistes, Les Webs de Neu, L'Agenda, L'Estat de les Carreteres, Fòrum de la Neu i La previsió d'en Francesc Mauri. En català.

NieveIdeal.com - Web NieveIdeal.com - Esports d'Hivern i Informació i assessorament online sobre esquís: Tipus d'esquís, Marques, Basar, Sorteig, Fòrums i FAQs. Parte de Neu, Notícies, Estacions d'Esquí: Catalunya, Andorra, Espanya i Resta del Món. En castellà.

Nextel - Esquí i Neu - Web de Nextel sobre Esquí i Neu. Plànol Interactiu, Webcams Pistes, Pistes d'Esquí: Pirineu Oriental, Central i Occidental, Andorra, Pirineu Francès, Alps, Hotels, Parte de l'estat de la neu, ... En castellà.

Nieve de Aragón - Web NievedeAragón.com. Informació de les Estacions d'Esquí del Pirineu Aragonès. "Parte de Nieve", Estacions d'Astún, Candanchú, Cerler, Formigal, Panticosa - Los Lagos, Javalambre i Valdelinares. En castellà.

MasdeEsqui.com - Web MasdeEsqui.com - Portal del món de l'Esquí. Secretaria virtual, Masdesqui recomana, El Temps, Estacions, Disciplines, Material, Discapacitats, Viatges, Calendari, Notícies, Adreces d'interès, Snowboard, La Neu, Fòrum de dabat, ... En castellà.

Ski News - Web Ski News, amb molta informació sobre l'Esquí i els esports d'hivern a Espanya i Andorra. Informació sobre les Estacions d'Esquí, Característiques, Ubicació, Meteorologia, Novetats, Equipament, Enllaços, Normes, Calendari, Informes, Part de Neu, ... En castellà.

La Vall de Núria - Estació d'Esquí - Web de la Vall de Núria, una opció molt especial per a viure l'alta muntanya, amb tota la informació necessària per anar a l'Estació de Muntanya de la Vall de Núria (Ripollès). Els Allotjament (Hotel i Apartaments), La Vall, Situació i Localització, La Gastronomia, Activitats, La Botiga, L'Esquí, El Cremallera, Forfet, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ... En català, castellà, francès i anglès.

Estació d'Esquí de La Molina - Web de l'Estació d'Esquí de La Molina. Informació, Ski: Novetats, Estat de la Neu, Activitats, Forfaits - Tarifes, Pistes recomanades, Plànols de l'Estació, Àrees temàtiques, Fitxa Tècnica, Calendari Temporada, Aparcament a peu de Pistes, L'Estació: Com arribar-hi, Ofertes, Allotjament, Notícies, Serveis, Webcam, Estiu, Esdeveniments, Activitats Escolars, ... En català, castellà, francès i anglès.

Estació d'Esquí de Masella - Web de l'Estació d'Esquí de Masella. Estació, Accés, La Neu / Temps, Tarifes, Instal·lacions, Escola, Serveis i Novetats. En català, castellà, francès i anglès.

Estació d'Esquí de Baqueira/Beret - Web de l'Estació d'Esquí de Baqueira-Beret de la Vall d'Aran (Vaquèira). Comunicat de neu, L'Estació, Allotjament, Pistes i remuntadors, Cursos, Serveis, Galeria, Webcam, Novetats, Fotos recents, ... En aranès, català, castellà, francès, anglès i portuguès.

Estació d'Esquí Vallter 2000 - Web de l'Estació d'Esquí Vallter 2000. Com arribar-hi, Què hi trobem?, Tarifes, Tot l'any, Àlbum, ... En català, castellà, francès i anglès.

Esquí - Ski Andorra - Web d'Ski Andorra, amb informació sobre les cinc Estacions d'Esquí del Principat. Arinsal, Ordino-Arcalís, Pal-Setúria, Pas de la Casa- Grau Roig i Soldeu-El Tarter. En català, castellà, francès i anglès.

Estació d'Esqui de Pal-Setúria - Web de l'Estació d'Esquí de Pal-Setúria. Parròquia de La Massana - Andorra. Esquí & Natura. Novetats, Mapa de pistes, Fitxa tècnica, Accessos, Serveis i allotjaments, Estat de la neu, Tarifes . Forfets, Borsa de treball, Apresski i Els Nens. En català. Pal-Arinsal.

Estació d'Esqui d'Arinsal - Web de l'Estació d'Esquí d'Arinsal. Parròquia de La Massana - Andorra. Novetats, Mapa de pistes, Fitxa tècnica, Accessos, Serveis i allotjaments, Estat de la neu, Tarifes . Forfets, Borsa de treball, Apresski i Els Nens. En català.

Estació d'Esquí de Port-Ainé - Web de l'Estació d'Esquí de Port-Ainé. Informació, Novetats, Accessos, Mapes de les Pistes, Allotjament, Entat de la Neu, Descobreix El Pallars Sobirà, El Parc Nacional d'Aigüestortes, ... En català i castellà.

Estació d'Esquí de Soldeu-El Tarter - Web de l'Estació d'Esquí de Soldeu-El Tarter d'Andorra. Benvinguda, Estat de la neu, Mapa interactiu, Novetats, Fitxa tècnica, Grans esdeveniments, Informació i reserves, Borsa de treball. Enquesta i Tarifes. En català, castellà, francès, anglès, rus, holandès i portuguès.

Estació d'Esquí de Grau Roig-Pas de la Casa - Web de l'Estació d'Esquí de Grau Roig-Pas de la Casa d'Andorra. Informació, Webcam, l'Estació, Estats i previsions, Forfaits, Escola d'Esquí, Calendari / Agenda i Allotjament. En català, castellà, francès i anglès.

Estació d'Esquí d'Ordino-Arcalís - Web Vall d'Ordino - Estació d'Esquí d'Ordino-Arcalís d'Andorra. Agenda, El temps, Part de neu, Notícies, Mobilitat, Webcams, Cultural, ... En català, castellà, francès i anglès.

Estació d'Esquí Grandvalira - Web de l'Estació d'Esquí Grandvalira d'Andorra. Notícies, Activitats, Pistes, On dormir, Andorra, Reserves, ... En català.

Informació d'Allaus - Web de l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) que, conjuntament amb el Centre de Predicció de Perills d'Allaus, faciliten l'accés a la informació, amb mapes, sobre el risc d'allaus a tota la zona del Pirineu. En català.

Altres Estacions d'Esquí :
Catalunya : Boí Taüll  -  Bonabé  -  Espot  -  Guils   -  Lleida (Lleidatur)  -  Port del Comte  -  Rasos de Peguera  -  Tavascan-Pleta del Prat  -  Tuixén.
Pirineu Aragonès : Astún  -  Candanchú  -  Cerler  -  Aramón - Formigal  -  Hospital  -  Javalambre  -  Aramón - Panticosa - Los Lagos  -  Valdelinares.
Resta d'Espanya : Navacerrada   -  Sierra Nevada.

Unión Esquí - Unijoven - Web d'Unión Esquí - Unijoven, operador turístic especialitzat en Esquí, fruit d'un procés d'unificació de les tres marques més importants del sector.

MundoSki.com - Web MundoSki.com. Ofereix la possibilitat de comprar forfets de les principals Estacións d'Esquí dels pirineus, així com reservar allotjaments als hotels de muntanya.

Ski France.com - Web d'Ski France.com. Informació d'estacions d'esquí de França i Europa. Cerques per ciutat i hotel, Vídeos, Notícies, Magazine on line, Escoles d'esquí, ... En anglès.

Ski France.fr - Web d'Ski France.fr. Informació d'estacions d'esquí i de muntanya de França. 100 Estacions d'esquí en directe, Butlletins de neu, Guies, El magazine de la muntanya, Agenda, ... En francès i anglès.

Les Pyrénées.com - Web LesPyrénées.com. Activitats, Muntanya, Passejades, Esquí Alpí, Esquí de Fons, Estacions d'Esquí, Escalada, Alpinisme, Esports d'Aventura, Pesca, Golf, ... En francès.

Skihoo - Web d'Skihoo, un dels Portals francesos sobre Esquí més complets, amb una gran quantitat d'informació. En francès i anglès.

Ski Central - Web d'Ski Central, la porta al món de l'Esquí i les activitats de muntanya, amb informació de vàries Agències de viatges. En anglès.

FEEC - Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya - Federació Catalana d'Alpinisme i Escalada - Web de la FEEC - Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya - Federació Catalana d'Alpinisme i Escalada - Totes les Activitats de Muntanya. Cercar, Notícies, FEEC, Entitats, Federats, Llicències, Refugis, Meteo, Fòrum, Anuncis, Calendaris, Competicions, Marxes, Senders, Vèrtex, Activitats: Alpinisme, BTT, Campaments i Acampada, Curses de muntanya, Culturals i socials, Engorjats, Escalada, Espeleologia, Esquí, Excursionisme, Joventut, Marxes, Natura, Orientació, Ral·lis, Raids multiaventura, Raquetes de neu i Senderisme, Links d'Interès: Unió de Federacions Esportives de Catalunya - Consell Català de l'Esport - UIAA - Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme - FSA - Federació d'Esports d'Alçada - Federació Europea de Senderisme, ... En català.

AEC - Agrupació Excursionista "Catalunya" - Web de l'AEC - Agrupació Excursionista Catalunya. Informació: Què som? i Què fem, Consell Directiu, Serveis, Seccions: Esquí de Muntanya, Esquí Alpí, Esquí de Fons, Raquetes, Taula de neu i Més Seccions, Activitats: Excursionisme, Escalada i Alta Muntanya, Senderisme, Esquí de Muntanya, Fotografia, Bicicleta de Muntanya, Espeleologia (ERE)Cultura, Infantil i Juvenil, Àlbum de Fotografies, Mapa Web, Federacions, Associacions i Clubs de Muntanya, Webs d'Espeleologia, Webs de Muntanya, ... En català.

CEC - Centre Excursionista de Catalunya - Web del CEC - Centre Excursionista de Catalunya - Club Alpí Català. Notícies, Informació del Centre, Serveis, Seccions Esportives, Seccions Culturals, Activitats, Esquí, Escalada, Arxiu fotogràfic, Albergs, ... En català.

UEC de Barcelona - Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona - Web de la UEC de Barcelona - Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona. S.A.M.E, Iniciació, Seccions, Activitats, Publicacions, Quotes, Serveis, Links, Xarxa de Refugis i Xalets per tot Catalunya, Arxiu, Cursos, Material, Excursions, Història, ... En català.

UEC de Sants - Unió Excursionista de Catalunya de Sants - Web de la UEC de Sants - Unió Excursionista de Catalunya de Sants. Entitats, Material, Quotes, Targes federatives, La nostra història, Meteo, Refugis, Webs interessants, El barri de Sants, Pistes d'Esquí i Les Seccions. En català.

Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge - Web de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge. Introducció, On som, Calendari, Recursos, Interactua, Correu, Fundació, ... En català. Escoltes Catalans - Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya.

Senderisme.com - Web Senderisme.com - L'Agenda de Caminades amb Guia pels Espais Naturals de Catalunya. Notícies i Novetats, Directoris d'Organitzadors de Senderisme i Passejades, Calendari d'Excursions, Enllaços, Altres Activitats Guiades, El Temps, Les teves fotos i relats, EAA - Equip d'Activitats Ambientals, Aprèn, Bonviure, Servei de Guies del Montseny, ... En català, castellà i anglès.

CATSUD - Serveis de guia - Senderisme - Web CATSUD - Oci i natura a la Catalunya meridional. Serveis de guia CATSUD, Presentació, Assessorament, Contactar, Excursions culturals programades, Senderisme cultural, Turisme cultural, Petit territori, Activitats Art i Natura, Quatre propostes guiades CATSUD, Parc Natural de la serra del Montsant, Parc Natural dels Ports de Tortosa-Beseït, Cardó, Siurana, ... En català.

La Muntanya - Web La Muntanya. Notícies i informacions, Pirineus, Altres cims: Alps, Andes, Himalàia, Nepal, Recerca: Llibre Maladeta, Aneto, Toponímia, Torre Cordier, Imatges 360º, Fons d'escriptori, Audiovisuals, Rebost de l'autor, Enllaços, ... En català.

Agrupació Excursionista Talaia - Web de l'Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú, Garraf. Qui som, Activitats, Fes-te soci!, Revista, Senders, Espeleologia, Muntanya, Escalada, Esquí, Curses i raids, Cultura, Medi Ambient, Altres entitats, Refugis, Altres fonts, Secció de Muntanya A.E.Talaia... En català.

Andarines.com - Senderisme - Web Andarines.com. Senderisme per Comunitats Autònomes, Novetats, Calendari d'Activitats, Orientació, Equip, Llibres i CDs, Senders, Activitats, Relats de viatgers, Enllaços, Rutes per imprimir, El Temps, Actualitat, Xat, Opinió, Allotjaments, Grups Excursionistes, Cases Rurals, ... En castellà i anglès.

Catalonia Adventures - Web de Catalonia Adventures - Turisme Actiu, Serveis de Guia, Viatges i Esports d'Aventura. Escola de Muntanya, Escalada, Muntanyisme, Trekking i Expedinions, Barrancs, Senderisme, Turisme Actiu, Altres Activitats, ... En castellà.

UIAA - Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme - Web de la UIAA - Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme. Notícies, Calendari, Estructura UIAA, Història, Estatuts, Reglaments, Comissions, Links, El Diari de la UIAA, Fòrum, UIAA Online, 2002 - Any Internacional de les Muntanyes, ... En anglès i francès.

FSA - Federació d'Esports d'Alçada - Web de la FSA - Federació d'Esports d'Alçada. Activitats: Curses (SkyRaces, SkyMarathons i Vertical Kilometer), Sky Games, Calendari de Curses, Programa i Novetats, Què és l'FSA?, Reglament de Curses de la FSA, ... En català.

Federació Europea de Senderisme - Web de la Federació Europea de Senderisme. Qui som?, Membres, Cercar, Senderisme a Europa, i Senders Europeus. En anglès, francès i alemany.

Piedra sobre Piedra - Muntanya i Fotografia - Web Piedra sobre Piedra - Muntanya i Fotografia. Rutes, Articles, Descàrregues, Fotografia, Turisme Rural, Xat, Webcams, Enllaços, Refugis de Muntanya, Notícies, Revistes, Webs amigues, ... En castellà.

Barrabés - Botiga de material d'alpinisme, escalada i esquí - Web de Barrabés - Botiga de material d'alpinisme, escalada i esquí - Revista digital de muntanya. Botiga: Departaments, Activitats, Marques i Ofertes, Revista: Notícies, Reportatges, Entrevistes, Perfils i Agenda, Seccions: El Temps, Neu, Escola d'esquí, Guies de Muntanya, Tècnica i pràctica, Preparació física, Especials, ... En castellà.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal


Tornar a l'inici de la pàgina