ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Software / Hardware / Varis Informàtica / Impressores / Perifèrics / Antivirus :
Linux

Softcatalà - Web de Softcatalà - Organització sense ànim de lucre que fomenta l'ús del català a les noves tecnologies. Lloc web que recopila els projectes de Softcatalà i tot el programari existent en català. Qui som, Projectes, Fòrums, Escriu-nos, Botiga, Linux, Mac, Llistes, Servei gratuït de traducció automàtica del castellà al català, El Rebost - Programari en català, Articles, Notícies, ... En català.

Softonic.com - Web Softonic.com del Grup INTERCOM. Shareware, Freeware, Software, Jocs, Salvapantalles Gratis - Classificat per Categories. Serveis, Recursos, Top descàrregues: Top global i Top setmanal, Últimes Novetats: Top Novetats, Preferits, Gratuits, Programa del dia, Destacats, ... . Windows 95/98/ME, NT/2000, Macintosh, Linux i PlamPilot. En castellà.

Scripts DHTML & Javascript en català - Pàgina web de WICCAC de Scripts DHTML & Javascript en català - Eines per a la vostra web. Classificats per grups: Navegació, Finestres emergents, Textos, Imatges, Temps, Diversos i Programari. En català.

Codi lliure - Associació Catalana per la Promoció del Programari Lliure - Web Codi lliure - Associació Catalana per la Promoció del Programari Lliure. Associació, Notícies, Descàrregues, Fòrum, El teu compte, Cercar, Mòduls, Articles, PHP, Punt Barra, ... En català.

eMule - Web eMule, Programa per baixar-te qualsevol tipus de fitxer. Música, MP3, Pel·lícules, Jocs, Documentació, Downloads, ... En anglès i alemany.

eDonkey - Web eDonkey.com, Programa per baixar-te qualsevol tipus de fitxer P2P gratis. Música, MP3, Pel·lícules, Jocs, Documentació, Downloads, Plugin, ... En anglès, castellà, alemany i francès.

Microsoft - La Web del gegant de la Microinformàtica. Hi molta informació de tot el seu Software. Internet Explorer, Office (Word, Acces, Excel, Power Point), FrontPage, Outlook, Enciclopèdia Encarta, Windows 98, Windows 2000, ... Microsoft Espanya.

I.B.M. - La Web d'un altre gegant de la Informàtica. Molta informació. Download molt extens.

Apple.es - La Web d'Apple (la de la poma) i tota la informació del seu entorn Macintosh, ara amb els nous i revolucionaris iMac. Nous serveis on line. Apple.com.

CSI - Comissionat de la Societat de la Informació - Web del Comissionat de la Societat de la Informació (CSI) de la Generalitat de Catalunya. El Comissionat, Catalunya ex Xarxa, Projectes impulsats, Notícies, Documents, Societat de la Informació, Indústria de l'audiovisual, Interactua, ... En català, castellà i anglès.

CESCA - Centre de Supercomputació i Comunicacions de Catalunya - Web del CESCA - Centre de Supercomputació i Comunicacions de Catalunya. Qui som?, Què tenim?, Les Comunicacions, Els Projectes, On som?, Els Serveis a l'usuari, La Formació, TERAFLOP, ... En català, castellà i anglès.

Consorci Noves Tecnologies per a les Pimes - Web d'El Consorci Noves Tecnologies per a les Pimes. Consorci, Events, Articles, Consultori Tecnològic, Notícies, Cercador de notícies, Links d'interès, Diccionari tecnològic, Subvencions Pimes, Subscripcions, Experiències d'èxit, Difusió Tecnològica, ... En castellà.

Windows 95 - La Web amb tot el Software pel millor funcionament de Windows 95. És de WinFiles.com, un servei de CNET.

es.OpenOffice.org - Web OpenOffice.org, el paquet d'ofimàtica de programari lliure. Downloads, Notícies, Documentació, Informació, Enllaços, ... En diversos idiomes, entre ells el castellà. OpenOffice.org.

Walnut Creek CD ROM - S'hi pot trobar de tot sobre Internet. L'FTP més famós del món. Educació, FreeBSD, Jocs/Entreteniment, Linux, Software, Shareware, ...

Canon.es - La Web de la Canon - Europa,amb una gran diversitat d'informació. Càmeres digitals, Impressores, Faxos, ... Canon - Europa - Canon.com.

Cisco Connection Online - La Web de Cisco Connection Online. Lider en Networking per Internet. Hi ha de tot. News, Computers, TV, Download, ...

Hewlett Packard - Hp.es - La Web de la Hewlet Packard amb Hardware a dojo, amb les seves impressores de gran qualitat. Notícies, Productes, Serveis, Suport, Comprar on line, Treball i Beques, Formació, Solucions, Distrubuidors, HP Pavilion Help Download, ...Hp.com.

BSA - Bussiness Software Alliance - Web de Bussiness Software Alliance (BSA), una Associació que reuneix els principals fabricants d'autors de programes (Software). En castellà i anglès.

Toshiba.es - Web de Toshiba, el lider mundial d'informàtica mòbil. Informació del seus productes. DVD. Toshiba.com.

Compaq - Web de Compaq, el fabricant de PC's número 1 del món.

Inves - Web del fabricant de PC's Inves, que ha signat una aliança amb Microsoft.

Sun MicroSystems - Web de Sun MicroSystems, proveïdora de serveis informàtica, software i altres serveis.Creadorss del llenguatge Java de programació per Internet. En anglès. Sun MicroSystems Ibérica. En castellà.

Subastas PC - Web de Subastas PC, Subhastes de PC's per Internet. Contacta, Condicions, Registre, Cerca, Accessoris, Emmagatzemament, Components, Impressores, Multimèdia, Networking, PC's, Portàtils, Servidors, Software, CD-RW DVD-RW, Monitors CRT, Monitors TFT, Scanners, MP3, PDA's, Vídeo, Altres, ... En castellà.

BPE - PC ACTUAL - HOME PC - Web de BPE, empresa de publicacions especialitzada en tecnologies de la informació. Canal BPE News, Revistes PC Actual, HOME PC, Redes Lan i Computing i els anuaris Guia de Webs i adreces d'Internet i Guia Chip.

Computer !dea - Web de la Revista Computer Idea, la substituta de Home PC a partir de desembre del 2000. Test: Hardware, Software i Anàlisi de Productes, Pas a Pas, WWW, Oci, Línia Directa, Correu: Suggeriments, Opinions i Debat, Actualitat, Reportatges, Promocions, ... En castellà.

IDG - PC WORLD España - Web de la Revista PC WORLD España. Notícies, Articles, Jocs, ...

IDG Comunications - Web d'IDG Comunications, que publica iWorld, PC World, Macworld, ComputerWorld, Dealer World i Diario Informàtico.

PC WORLD on line - Web de PC WORLD "on line" (en anglès). De tot sobre informàtica personal. Notícies, Jocs, Top 400, File World, PC World Magazine, ...

Sound Blaster - Web de Sound Blaster de Creative. Tot un estandard en el món de l'audio de PC. So, Gràfics, Kits multimèdia, Altaveus, Video, Accesoris, ...

Creative Labs - Web de Cretive Labs. Els de Sound Blaster. Tarjetes de so, Targetes gràfiques, Altaveus, PC-DVD, Video digital per al PC, DVD i Directori de botigues on es poden comprar els seus productes. Europe Creative.

Dell - Web d'aquest fabricant de PC's, lider en venda directa, amb molta informació i amb la Tenda de Dell.

PCMANÍA - Web de la Revista d'Informàtica PCMANÍA. Jocs, Notícies, ... i Rendermanía.

Intel - Processadors - Web d'Intel el primer fabricant mundial de processadors per ordinadors. Celeron, Pentium III, Pentium 4, Pentium 4-M per ordinadors portàtils, ... En castellà. Intel.com.

AMD - Processadors - Web d'AMD - Advanced Micro Devices, el gran competidor d'Intel en el món dels processadors. Athlon.

Macromedia.com - Web de Macromedia. Sockwave (Web Player) amb autoactualització, Software, amb el seu famós Macromedia Flash, Dreamweaver (Diseny Web), Support, ... En anglès, francès, alemany i japonès.
Macromedia.com/Software/Downloads - Macromedia.com/es, en castellà.

pyweb.gif (1877 bytes) PyWeb.com - Web de PyWeb.com. MobiWeb: amb programes gratuïts per convertir Webs a format WAP (Internet per a mòbils), de llenguatge HTML a WML de manera fàcil i pràctica. Informació sobre PyWeb, Registre, Àrea de Membres, Recursos WAP, MobiMail: Missatges electrònics al mòbil, MobiMark: bookmark per mòbil, ... En anglès i francès.

Bit - Formació Informàtica - Web de Bit - Centre de Formació Informàtica, un dels més antics i prestigiosos Centres de formació Informàtica. Programació, Ofimàtica, Internet, Multimèdia, ...

La Web del Programador - La Web del Programador - Comunitat de Programadors. Novetats, El Cercador, Informació: Cursos i Manuals, Bibliteca de Temes, Diccionari, Cercar: Programes, Internet, Links d'Interès, Serveis: Fòrums de Consulta, Preguntes i Respostes,Taulell de Notes, Drivers, Icones i Cursors, Programadors: Ofertes de Treball, Programes, Utilitats, ... En castellà.

Iomega - Web de la firma japonesa Iomega, creadora de les unitats removibles ZIP i JAZ. Unitats portàtils de discos Click!

GabLICHA - Xoom - Web de GabLICHA - Xoom amb una gran selecció de Software i Freeware. Directories - Search, DownLoad Site's - Software For Free, Computer - Software & Links, Games, Links Info, Travel - air / hotel, Webware, E-Mail, Web-Chat, ...

Terra - Informàtica - Web d'Informàtica de Terra. Novetats, Actualitat, Tecnologia, Notícies, Mercat, Zona de descàrrega, ... En castellà.

Yahoo! - Software - Pàgina principal de la Web de Yahoo! sobre Software. En anglès.

ZDNet - Web de ZDNet, una de les principals companyies d'Internet, amb una impresionant quantitat d'informació de tot tipus sobre Informàtica en general i Internet. Games, Download, Internet, GameSpot, Products, News, ZDTV, PC Magazine, PC Computing, Windows, ... En anglès. ZDNet.es, en castellà.

SubastasPC - Web de SubastasPC, Subhastes de PC's per Internet. Contacta, Condicions, Registre, Cerca, Accessoris de Portàtils, Emmagatzemament, Components, Impressores, Multimèdia, Networking, PC's, Portàtils, Servidors, Software, Vídeo, Altres, ... En castellà.

Navegador de Noticias.com - Web del Navegador de Noticias.com. Mapes de recursos de ciutats i països, Programes - Directoris de descàrregues i enllaços, Selecció de Robots i Cercadors, Magatzem de Notícies de Noticias Intercom. En castellà.

KODAK - Web de KODAK amb moltissima informació. Fotografia digital, Scaners, ...

Olivetti - Web del grup italià Olivetti amb la informació dels seus productes. Impressores, Faxos, ... En italià i anglès. OlivettiLexikon.es, en castellà.

Logitech.es - Web de Logitech, el lider en teclats i ratolins per la informàtica. Logitech.com.

McAfee - Virus Scan - La Web McAfee de Network Associates, Inc., amb el Virus Scan, un dels millors antivirus del mercat. Download, Servei, Solucions, Novetats, ... En anglès.

Panda Software - Web de Panda Software amb informació dels seus productes. Destaca el Panda Antivirus, Panda Labels (Etiquetes), ... Versió shareware. En castellà.

AVX - Antivirus eXpert - Web d'AVX - Antivirus eXpert. Informació dels seus productes, Descàrregues, Suport tècnic, Botiga virtual, Eines on line, ... En castellà.

Sophos Antivirus - Web de Sophos Antivirus. Productes, Descàrregues, Suport, La Companyia, Sala de Premsa, Cercar, Contactar, Prova gratis, ... En anglès, francès, alemany, castellà i japonès.

Alerta-Antivirus - Centro de Alerta Temprana sobre Virus Informáticos - Alerta-Antivirus - Centro de Alerta Temprana sobre Virus Informáticos del Ministerio de Ciencia y Tecnologia. Alerta sobre virus: Alertes vigents, Calendari d'Alertes, Alertes recents, Informes diaris: Informe de virus, Informe d'incidència i Informe de premsa, Altres Serveis: Cercador, Subscripció, Enllaços, Denùncies, Suggeriments, Més sobre virus, Mapa de la Web, ... En castellà.

Quands.info - Web Quands.info - Portal de seguretat informàtica. Cerca, Notícies, Una per dia, Informacions, Articles, Directori, Biblioteca, Alertes, ... En català.

WinZip - La Web de WinZip, de Nico Mak Computing, Inc., el millor dels compressors d'arxius. Downloads, Informació, Support and FAQs, ... Versió shareware. En anglès.

Paint Shop Pro - Web de Paint Shop Pro, de Jacs Software, tot un clàssic en software de retoc fotogràfic. Download, Productes, Suport i Serveis, ... Versió shareware. En anglès.

CuteFTP - Web de CuteFTP de GlobalSCAPE, un dels millors programes d'FTP.  Versions, Downloads i tota la informació necessària. Versió shareware. En anglès.

Epson - Web d'Epson, un dels liders en impressores. Gran qualitat d'impressió i varietat de mo face="Arial Narrow"dels. Informació de tots els seus productes. En castellà.

OKI - Web d'OKI, unes altres bones impressores. Informació dels seus productes. En castellà.

Lexmark - Web de Lexmark - Impressores. Nou, Cercar, Anunci, Producte, Suport Tècnic i Controladors. En castellà.

Bhother - Web de Brother España. Productes: Impressores, Faxos i altres Equips, Suport: Drivers i Consultes, Centres de Venda i Assistència tècnica. En castellà.

Tenda virtual Lotus - Web de Lotus Store, tenda on-line de Lotus.com a Internet. Informació dels seus productes, demos i proves, novetats, servei d'atenció al client, guia de comandes, ... També té una Borsa interactiva de treball a Lotus España, així com el seu Lotus Organizer. Learning Space.

Adobe.es - Web d'Adobe, lider mundial en el camp del diseny gràfic, amb el seus productes (Adobe Image Ready, Adobe Acrobat Reader, Adobe Illustrator, Adobe PageMill, After Effects, Adobe InDesign, ...), plug-ins i actualitzacions gratuïtes, bases de dades de suport, actes i seminaris, consells i tècniques, suport a clients, promocions, centres recomanats, ... Adobe.com.

Novell - Web de Novell, una de les importants en xarxes, amb tota la informació sobre el seu Software. Productes, Suport tècnic, Informació, Free Download, Novetats, Cercador, ...

Xerox - Web de Xerox, amb el seu nou Software gratuït per a imprimir des d'Internet de forma ràpida, senzilla i amb alta qualitat.

Corel.es - Web de Corel amb informació de tot el seu Software, especialment el d'edició gràfica. Dibuix, CorelDraw, Gràfics, Exportació de bases de dades a intranets, Processador de Textos Word Perfect, Nou Ordinador Netwinder, basat en el sistema operatiu Linux, de distribució gratuïta, ... Corel.com.

CorelCity - Web CorelCity, el Portal de Corel, amb tots els recursos, serveis, notícies i informació de la firma.

Borland - Web de Borland amb informació de tots els seus productes.

Oracle.es - Web d'Oracle amb informació de tots els seus productes i activitats. És un dels grans del món del software i el major proveïdor de sistemes de gestió d'informació. En castellà. Oracle.com. En anglès.

Symantec - Norton - Web de Symantec, amb els seus reconeguts productes de seguretat, especialment el Norton. En castellà.

Boeder - Web de Boeder, amb informació dels seus productes. Scanners, Joysticks, Ratolins, Càmeres de video, Altaveus, ...

Polaroid - Web de Polaroid amb informació dels seus productes, entre els quals destaquen els seus Scanners.

Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics - Web del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant. Informació general, Informació docent, Investigació i Publicacions. En català, castellà i anglès.

Hormiga Software - Programes gratis - Web Hormiga Software - Col·lecció de Programes Gratis (Freeware) a Internet. Classificat per temes: MP3, Mòbils: Melodies i Missatges, Jocs, Webmàsters, Educatius, Internet, Links, Butlletí gratis, ... En castellà.

CDRomWeb - Web de CDRomWeb, amb l'oferta més àmplia a Espanya de distribució de Software, catalogat en oci, educatiu i professional.

UMD - Genius - Web d'UMD, especialitzada en perifèrics informàtics. Genius, Creative Labs, Nikon, OKI, Olivetti Computers, ... Ratolins, Teclats, Internet, Tarjetes de so, Altaveus, Joysticks, AverMedia, amb solucions Video-PC, ...

Aujac - Associació d'Usuaris de Java de Catalunya - Web de l'Aujac - Associació d'Usuaris de Java de Catalunya. JUC (Java Users Group) oficial de Catalunya, reconegut per Sun MicroSystems. Informació, Convenis Aujac, Secció Socis, Fòrum, Amb què treballem? i Contacte. En català.

Linux :

Linux Online! - Web del sistema operatiu gratuït Linux, el possible rival de Windows de Microsoft.

Cat-Linux.com - Web de Cat-Linux.com, GNU/Linux en català. Articles, Temes, Enllaços d'interès, Descàrregues, Membres, El teu compte, Afegir notícia, Top 10, Fòrums, Sms, Xat, Llista cat-linux, Actualitat Linux, ... En català.

Debian GNU/Linux - Web de Debian GNU/Linux. Quant a Debian, Notícies, Obtenir Debian, Suport, Desenvolupament, Mapa del servidor, Cerca, ... En català i moltes altres llengües segons els països.

Eurogarán Informática - GNU/Linux - Web d'Eurogarán Informática, empresa de serveis informàtics especialitzada en GNU/Linux. L'Empresa, Productes, Assistència, Linux i Enllaços. Instal·lació i manteniment de sistemes Linux basats en software lliure, Xarxes, Intranets, Servidors, Migració de Windows a Linux, Suport tècnic i formació, Auditories de seguretat, ... En castellà.

Altres Webs sobre Linux : Cat-Linux.com  -  Debian GNU/Linux  -  Free Software Foundation  -  Proyecto LuCAS - HispaLinuxLinuxLinks  -  MundoLinux  -  LinuxStart  -  Linuxdoc  -  Linux Today  -  SoloLinux  -  Linux Corel  -  Staroffice  -  Informació sobre Linux de WhoIsHostingThis  -  Gnome  -  Kde   -  LinuxWebmasterFree  - LinuxPlanet  - Linux Game Database.


Telefónica Móviles - Web de Telefónica Móviles España. Notícies, Sala de Premsa, Formació, Treball, Mapa, ... En castellà.

MoviStar - Web de la Companyia de telefonia mòbil de Telefónica MoviStar. Productes i Serveis: MoviStar Plus, Activa i Empreses, Guia de Serveis, Serveis On-line Movistar, e-mocion, Novetats i Promocions, Telefónica Móviles, Telefónica MoviStar, MovilForum, Mundo MiviStar, La Teva Botiga, Atenció en Línia, Mensatel, Roaming, Programa de punts, Feina, ... En castellà. MoviStar - Melodies i Imatges (Tonos e Imágenes).

MoviStar.net - Web de MoviStar Net, amb el seu servei, desenvolupat per Telefónica Móviles, de gestió del correu electrònic des del telèfon mòbil. MoviLine, Telefónica mòbils, ... En castellà.

Amena - Web d'Amena, la Companyia de telefonia mòbil d'Auna. Grup Auna, Particulars, Amena Empreses, Sobre Amena, Multimèdia, Configura el teu mòbil, Tramesa de SMS, Serveis, Recàrrega Amena, Cerca Amena, Roaming, Correu, ... En castellà, català i anglès.

Airtelnet - Web d'Airtelnet, des d'on Airtel proporciona servei gratuït d'accés a Internet als seus clients de telefonia mòbil. Productes i Serveis, Àrea de Clients, Ajuda, Alta On-Line, Contacte, Cercador, Canals, Revistes, ... En castellà.

Vodafone - Airtel.es - Web de Vodafone (Airtel). La Companyia, Productes i Serveis, Serveis Internacionals, Serveis Online, Botiga Online, Campus, Promocions, Últimes Novetats, Recàrrega de targeta online, ... En castellà, anglès, alemany, italià i francès. Portal Navegalia-Vizzavi.

Vizzavi - Web Vizzavi - Portal de Vodafone. Canals, Revistes, Oficina Web, Mòbil: SMS, Logos, Melodies, Alertes, Mensa-Famoso, WAP, Decora el teu Mòbil, Comunitat, Cercador, Compres, Accés, Oficina Web, Especials, Xat, Fòrum, IRC, Navegalia, ... En castellà.

Nokia.es - Web de Nokia - "Connecting People", un dels líders mundials de telefonia mòbil, amb les seves pantalles d'alt rendiment i de gran qualitat d'imatge. Club Nokia - Nokia.com - Nokia - Games.

Ericsson - Web d'Ericsson, subministrador de la indústria de les telecomunicacions i la comunicació de dades. Telefonia mòbil.

Motorola - Web de Motorola, un dels principals fabricants de telèfons mòbils del món.

Siemens - Web de la multinacional alemanya Siemens. Productes i Solucions, Serveis i Suport, Novetats, Vendes, Software, Telefonia mòbil, ... WebWasher - El Netejador de la Web (download gratuït), neteja la publicitat (bàsicament els banners) de les Webs, amb la qual cosa augmenta molt la velocitat de càrrega de les pàgines. My-Siemens.com. Siemens.es.

Telefònica - Web de Telefònica. Telefónica On-line, Notícies. Tenda Virtual. Catàleg. Infovia/Internet. Guies. Unió amb el cercador Olé i altres líders llatins per fer la primera companyia mundial d'Internet de parla hispana i portuguesa Terra. Telefónica Móviles.

Retevisión - Web de Retevisión, el segon operador de Telecomunicacions a Espanya. Iddeo - El Proveïdor d'Internet de Retevisión amb Retenet, la seva pròpia xarxa. Alehop - El nou Servei gratuït d'Internet de Retevisión. Amena - La Companyia de Retevisión Mòbil.

Missatges a telèfons Mòbils - Terra - Pàgina Web Terra Mobile, des d'on es poden enviar missatges a telèfons mòbils (Movistar, Airtel o Amena) per Internet de forma gratuïta. Missatgeria, Organitza, Alertes, Entreteniment (Jocs, Icones, Melodies), Compres, Comunitat, ... En castellà.

Mobile Melodies - Web Mobile Melodies. Melodies (Ringtones) per als telèfons mòbils. Ericsson, Nokia i Siemens. Novetats, Cercador, Melodies, Top 25, Instruccions, Links, ... En anglès.

MoviStar - Melodies i Imatges (Tonos e Imágenes) - Web de MoviStar amb Melodies i Imatges per als mòbils. El castellà.

Terra - Icons i Melodies - Web de Terra amb Icons i Melodies per als telèfons mòbils. En castellà.

YourMobile.com - Web YourMobile.com. Melodies per als telèfons mòbils. Cerca per cançó o per artista. Mapa mundial per zones. Top 20 de les més descarregades. També sons, icons, logos, ... En anglès.

BuscaLogos.com - Web BuscaLogos.com. Cercador amb més de 10.000 Logos i Melodies pel teu mòbil. Logos, Melodies, Top 10, Especials, Posa el teu nom, Editor de logos, També hi pots crear el teu propi logo a mida, ... En castellà.

Cara Movil - Web Cara Movil. Logos, Melodies, Editor de logos, Especials, Posa el teu nom, Top 10, Crea i envia la teva cara, Veure totes les cares, Com funciona, ... En castellà.

InfoMovil.com - Web InfoMovil.com - Informació de Telèfons Mòbils. Serveis InfoMovil, Logos Nokia, Notícies d'última hora, Software Nokia, Ericsson, Motorola i Panasonic, Melodies Nokia, Ericsson i Siemens, ... En castellà.

Més Melodies i Trucs per als Telèfons Mòbils :   GSMBox  -  GSMSpain  -  GSGJoint  -  Kiwie.es  -  Movizonia   -  La Tecla - Movil  -  Trucos Moviles  -  Mòbils - Mobile Astalavista (cracks)  -  Busca Logos   -  Cara Movil.


WinFiles - Web de WinFiles, on es pot trobar de tot sobre controladors i Software dels sistemes operatius de Microsoft.

Filetopia - Web de Filetopia, la manera segura (encriptats) d'intercanviar fitxers i de comunicar-se. Filetopia és un software de compartició de fitxers i comunicacions gratuït. Notícies de Filetopia, Descàrrega, Motivació, El Sistema Filetopia, Perfil de l'empresa, Política, Suport i Informació tècnica. En castellà i anglès.

SecurityFocus.com - Web SecurityFocus.com especialitzada en seguretat. Notícies, Vulnerabilitats, InFocus, Eines, Llibreria, Serveis, Multimèdia, Links, Articles, ... En anglès.

Secure Programming - IdeaHamster - Web Secure Programming d'IdeaHamster. Programa de seguretat, especialment per treballar amb Internet. Notícies, Fòrums, ... En anglès.

Tiny Software - Web de la Companyia Tiny Software la qual, conjuntament amb SMC Networks, s'han associat per a subministrar tallafocs personals gratuïts per a protegir la informació dels PC's. Web en molts idiomes, entre ells el castellà.

Recursos Gratis - Web Recursos Gratis - Directori de Recursos gratis a la xarxa. Tot el que és gratis a Internet. Més de 7.000 recursos gratis classificats per categories i subcategories. Accés per País, Destacats, Webcams, Documentació, Articles, Notícies, Recomanats, Intercanvi, Temàtics, Opcions, Especials, Guanya diners, ... En castellà.

Mis Recursos - Web Mis Recursos per aprendre a crear i rendibilitzar la teva Web. Creació, Reddibilitza la teva Web, Utilitats Online, La Teva primera Web, Fòrums, Cercador, Enquesta, Butlletí de Notícies, Mis Recursos Recomana, Tutorials, Com es fa, ... En castellà.

Maestros del Web - Web Maestros del Web. Notícies, Tutorials i Tallers, Secció Editorial, Els més populars, Els més nous, Escriptori, Serveis, Software, Tecnologies, Webmàsters, Actualitat, Enllaços temàtics, Serveis, Dominis, Gràfics, Fòrums, Recomanats, Xats, FAQ, ... En castellà.

Desarrollo Web - Web Desarrollo Web - Ajuda per aprendre a fer Webs. Seccions, Serveis, Novetats, Notícies, Manuals, Comunitat, Directori temàtic: Internet, Programació: PHP, ASP, Java, Scripts, Javascript, HTML, Perl, Disseny, Màrketing, Sistemes, Bases de dades, Programes, Recursos gratis, ... En castellà.

WebEstilo - Web "WebEstilo" - Consells i Guia d'Estil per a crear pàgines Web. Manuals: Ús, PHP, ASP, HTML, CSS, JavaScript i WAP WML, Seccions: Fòrum, Xat, Entrevistes i Guanyi diners, Guia d'Estil, Actualitzacions, Notícies, Articles, Comunitat, Recursos Gratuïts, Recomanats, ... En castellà.

Webservicio.com - Web Webservicio.com - Serveis gratuïts per Webs. Serveis d'Usuaris, Suport, Comptadors gratis, Links, Descàrregues, Redireccions, Fòrums, Javascript, Hotathament, Top Rank, Dominis gratis, Metatags, Llista de Correu, Altes buscadors, Eines: Fonts, Imatges, Música, ... En castellà.

EsMucho.net - Web EsMucho.net - Col·lecció de tutorials i trucs de creació pròpia. Notícies, Software, Hardware, Tutorials, Informes, Trucs, Magazine, Consultes, Diccionari, Formació, Botiga, Webmaster, Xat, Cercadors, Mòbils, Recursos gratis, Top 25, Software top 10, ... En castellà.

Hotscripts.com - Web Hotscripts.com, amb una gran quantitat de scripts classificats per categories. ASP, CFML, Java Python, Web Hosting, ASP.NET, CGI i Perl, JavaScript, Remotely Hosted, XML, C i C++, Flash, PHP, Eines i Utilitats, ... En anglès.

MG.com - ManualesGratis.com - Web MG.com - ManualesGratis.com. Manuals, Categories: Xat, Disseny Gràfic, Disseny de Pàgines Web, E-Mail, Hacking, Hardware, Iniciació, Internet, Mòbils, Ofimàtica, Programació, Xarxes, Seguretat, Software, Sistemes Operatius i Varis (Electrònica i MP3), Notícies, Enquestes, Fòrums, Cercador, Serveis, Informació, Manual recomanat, Enllaços recomanats, Top Descàrregues Global, Últimes Novetats, Cerca el teu Manual, ... En castellà.

AulaClic - Cursos gratis - Web Aula Clic - Cursos i tutorials d'Informàtica gratis. Cursos aulaClic: Excel, Access, Internet, Viewlets, Word, Windows, SQL, Photodraw i una selecció dels millors cursos d'Internet de tots els temes, Notícies, ONG's, Publicitat, Cercadors, Enllaços, ... En castellà.

Html en castellà - Web Html en castellà. Cursos propis: HTML 4.0, DHTML, JavaScript 1,2, XML, XHTML, FrontPage i Dreamweaver. Fòrums: HTML, JavaScript i XML. Documentació: Tutorials, Manuals, Llibres. Monogràfics, Taller Web, Recursos, Formació, PDF Artícles, Feina, Novetats, Altres Webs, ... En castellà.

PC Adictos Web - Web de PC Adictos, programa sobre Informàtica personal de la 2 de Televisió Espanyola. Informació, Notícies i Novetats sobre el món del PC. Magazine, Jocs, Multimèdia, Internet, Software, Hardware, Consells, Breus, Concursos, ...

ZDNet Espanya - FamilyPC - Web de ZDNet Espanya i FamilyPC, la Revista d'Informàtica per a tota la família.

Konica Espanya - Web de la Companyia Konica Espanya, amb informació de fotografia digital. Catàleg de productes, Notícies, Novetats i un Motor de recerca.

Fujifilm - Web deFujifilm, amb informació de les seves càmeres digitals.

NEC - Web de NEC, un dels principals fabricants dordinadors amb informació dels seus productes.

NAGA - Web de NAGA, amb informació de tots els seus productes. PC's, DVD, ...

Sony.com - Web de Sony on line, amb informació dels seus productes. Sony Music, The Station i Sony Computer Entertainment. Un dels grans dels jocs. Música, Pel·lícules, Televisió, Jocs, ... També gravadores de discos compactes. DVD. Sony.es.

Informix - Web d'Informix. Tecnologia de bases de dades i sistemes de gestió per a sistemes oberts.

Philips.com - Web de Philips, amb una gran quantitat d'informació de tots els seus productes, entre els quals destaquen els seus monitors. DVD. Philips.es.

Cyperus.com - Web de Cyperus.com. Mitjà de comunicació d'Internet especialitzat en la comunicació directa d'empreses d'informàtica i de telecomunicacions dirigit als professionals del sector. Comunicats, Notícies, Aconteixements, Cyperus TV, ... En castellà i francès.

Developy - Guia per al desenvolupament de Llocs Web - Web de Developy, amb una Guia per al desenvolupament de Llocs Web, amb tecnologies (asp, cgi, html, Javascript) software i notícies.

Solo Mac - Web Solo Mac, publicació on line dedicada al món del Mac.

Freeway - Web de la cadena de botigues d'Informàtica Freeway, distribuidor oficial de Retevisión.

Canal Software - Web de Canal Software, la més gran Web temàtica de software en castellà. Informació, Novetats, Serveis, Productes, De Compres, Actualitat, Descàrrega i Enllaços.

The JavaScript Source - Web The JavaScript Source, una de les millors col·leccions de JavaScript d'Internet, ordenades per temes. 10 Últimes incorporacions, Serveis per a webmàsters, Enllaços, Internet.com, Internet Commerce, Web Developer Chanel, ... En castellà.

Mundo JavaScript - Web Mundo JavaScript, amb una gran col·lecció de JavaScript ordenades per temes. Últimes incorporacions, Serveis per a webmàsters, Enllaços, ... En castellà.

JavaScript Easy - Web JavaScript Easy, amb més de 180 scripts molt ben organitzats i còmodes d'usar. Efectes, validació de formularis, missatges a la barra d'estat, rellotges, ... Amb la indicació dels navegadors amb els quals funciona l'script. S'actualitza sovint.

Javaboutique - Web Javaboutique, amb els millors applets de la Xarxa. Una bona selecció en jocs, efectes especials, carros de la compra, programes educatius, ... moltes vegades amb el codi font.

Php - Web del llenguatge de programació per desenvolupament de Webs php. Downloads, Documentació: Manuals i Tutorials, FAQ, Cerca, Ajuda, Links, Actualitat, Comunitat, Contacte, ... En anglès i molts altres idiomes, entre ells el castellà.

Grupo Avanzado de Usuarios del Sistema SAP R/3 - Web del Grupo Avanzado de Usuarios del Sistema SAP R/3 (www.gaussr3.com). Què és SAP R/3?, Trucs / Utilitats, FAQ's, Transaccions, Programes, Funcions, ABAP/4, Fòrum, Cercador, Manuals, Enllaços, Novetats, ... En castellà.

SAP ABAP en castellà - Web SAP ABAP en castellà. Novetats, ABAP/4, Utilitats, Descàrrega, Exemples, Fòrum, Canals, Serveis, Funcions, Links, Manuals, Notes OSS, Palm Docs, FAQ's, Taules, Treball, Trucs i Consells, Altres Llenguatges, Reports per Mòdul, ... En castellà.

ABAP Café - SAP - Web ABAP-Café - Comunitat de SAP i Programadors ABAP. Notícies, Llibres, Preguntes, Links, Membres, Nous Objectes, Top Objectes, ... En anglès.

Ricoh - Web de Ricoh, amb informació de les seves càmeres digitals.

Pricoinsa - Web de la Botiga d'Informàtica Pricoinsa de Barcelona. Informació de productes i preus.

Beep - Web de la Cadena de botigues d'Informàtica Beep de Data Logic.

Ei System - Web de la Cadena de botigues d'Informàtica Ei System - Computer SuperStores.

Jump - Web de la Cadena de botigues d'Informàtica Jump, la xarxa més gran de tendes d'Informàtica.

KM Tiendas - Web de la Cadena de botigues d'Informàtica KM Tiendas.

Vobis - Web de la Cadena de botigues d'Informàtica Vobis.

La Sumi - Web del grup La Sumi, dedicada a activitats relacionades amb les noves tecnologies i Internet. Sumi Projects, Mubimedia i Sumi On-Line.

Audiotronics - Web d'Audiotronics - La Botiga d'Informàtica. Cercador per Productes i Marques, Novetats, Supervendes, Productes: Accessoris, Impressores, Mòdems, Sistemes operatius, Software, Tarjetes, ... En castellà.

Optize.es - Web d'Optize.es, Servei d'Informació i Venda d'Informàtica via Internet. Productes i Serveis, Seccions, Informació general, Informàtica, Ofimàtica, Ofertes, Aparador, ...

Guillemot - Web de Guillemot, especialistesen en perifèrics: tarjetes de so, accessoris i complements. DVD.

Primax - Web de Primax, fabricant de perifèrics, amb informació dels seus productes.

Fujitsu - Web de Fujitsu, amb informació dels seus productes, entre els quals destaquen els ordinadors portàtils.

Nice PC - Fujitsu Siemens Computers - Web de Fujitsu Siemes Computers. Informació, Servei i Suport, Glossari, FAQs, Contacte, Sala d'Exposició, Condicions, ... En castellà i anglès.

Acer - Web d'Acer Computer Ibérica, amb una àmplia informació de tots els seus productes. En castellà.

Cacharros.com - Web de Cacharros.com, que vol ajudar als que no són molt experts en informàtica. Aquí hardware: PCs, Macintosh, Portàtils, Impressores, Tarjetes gràfiques, ... Consells, Notícies, Solucioins, ... En castellà.

Javajan - Web de l'Empresa de Serveis d'Internet Javajan. Serveis: Disseny i creació de Webs, Macromedia Flash, Bases de dades, Gestió de dominis, ... Informació, Equip, Clients, Tarifes, Dossier en format PDF, Notícies, ... En català, castellà, anglès i francès.

APrecioCoste.com - Web APrecioCoste.com - Informàtica a preu de cost. Cercador per Fabricant, Productes, Novetats i Ofertes, Com Comprar, Assistència Tècnica, Garantia, Devolucions, Articles classificats per tipus (PC's i Monitors, Consumibles, Perifèrics, Xarxes i Comunicacions, Serveis, Software, ...). En castellà.

Egainform Informatica - Web d'Egainform Informatica, tenda online de venda de productes informàtics nous i d'ocasió, testejats i amb garantia. Ordinadors, components, software, etc... En castellà.

DVDGO - Web DVDGO. Megahits Cinema, Estrenes, Top 15 (els més venuts), DVDGO News, Pròximament, Doctor DVD Recomana, Adictes al DVD, Concurs, Cine, Música, Jocs, Cultura, Equips, PS2, DVDware, Compres, Cercador per títol i/o gènere, ... En castellà.

DVD Làser - Web DVD Làser, amb informació i comentaris sobre els aparells i pel·lícules DVD. En anglès.

Pioneer.com - Web de Pioneer, amb informació de tots els seus productes. DVD. En anglès. Pioneer-eur.com - Pioneer.es.

Thomson - Web de Thomson, amb informació dels seus productes. DVD, Televisors amb pantalla plana, ... En anglès. Thomson Europe - Thomson Multimèdia.

Samsung - Web de Samsung, amb informació de tots els esus productes. DVD.

Hitachi - Web d'Hitachi, amb una àmplia informació dels seus productes i serveis. DVD.

Vídeo en català - Web de Vídeo en català de la pàgina Llengua Catalana, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En català.

Vídeos i DVD en català - Web de Llibres.com amb informació de Vídeos i DVD en català.

Més DVD : AOpen  -   Apower  -  Asus  -  Casa del DVD  -  Creative  -   DVDGO.com  -  DVD Làser  -  Grundig  -  Guillemot  -  Hitachi  -  Memorex   -  Naga.es   -  Panasonic   -  Philips  -  Pioneer  -  Samsung  -  Sony   -  Todo DVD  -  Thomson  -  Toshiba.

ATI - Associació de Tècnics d'Informàtica - Web de l'Associació de Tècnics d'Informàtica (ATI), amb seus a tot Espanya, i oberta a tots els tècnics i professionals de la Informàtica.

Transmeta - Web de Transmeta, Companyia que ha presentat uns processadors de molt baix consum.

Seagate - Web de Seagate, famós fabricant de discos durs d'ordinadors.

Antivirus de Computer Associates - Pàgina Web des de la qual Computer Associates permet descarregar gratuïtament el seu Antivirus Inoculatelt personal Edition, un potent Antivirus per a usuaris domèstics.

MEI - Museo Español de Informática - Web del MEI - Museu espanyol d'Informàtica. Objectius, Events, Estructura, Qui som?, Donacions, Museu Virtual, L'Exposició, Socis, Grups d'Interès Especial, Grups de Formació, Últimes Actualitzacions i Notícies. En castellà.

Planeta de Agostini Interactive - Web de Planeta de Agostini Interactive. Enciclopèdies, Cursos, Mapes, ... En castellà.

Alcatel - Web d'Alcatel de telefonia mòbil, que ha incorporat la tecnologia WAP.


VII Jornades de Programari Lliure - Web de les VII Jornades de Programari Lliure. Notícies, Les Jornades, Programa, Inscripció, Com arribar-hi, Per estar informats, Contacte. Organització, ... Universitat Pompeu Fabra, Campus de França, Barcelona, del 2 al 5 de juliol del 2008. En català.

SIMO 2007 - Madrid - Web de la 47a edició del SIMO 2007 - Madrid - Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Comunicacions. Informació General, Informació Visitants, Informació Expositors, Relació d'Expositors, Jornades, Serveis Internet, Activitats, Pre-registre, Punt de trobada, ... Madrid, del 6 a l'11 de novembre del 2007, Feria de Madrid. En castellà i anglès.

CeBIT 2007 - Hannover - Web de CeBIT 2007, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Informació per a Visitants, Exhibidors, Notícies, Activitats, Serveis, Programa, Premsa, ... Hannover, del 15 al 21 de març del 2007. En alemany i anglès. CeBIT 2007 Hannover Fairs USA - En anglès.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal