ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Diaris / Revistes / Premsa / Publicacions / Diaris i Revistes Digitals
Agències Informatives
:
Links
de 120 Mitjans (Diaris i Revistes) per ordre alfabètic

El Periódico - Web d'El Periódico de Catalunya. Notícies del dia / Última Hora, Economia, Internacional, Esports, Política, Coses de la Vida, Espectacles, Suplements, Interactius, Serveis, Especials, Titulars, Tema del dia, Opinió, Televisió i Ràdio, Guia Internet, El Temps, Loteries i sortejos, Tribuna Barcelona, ... Edicions en català i castellà. ZetaZeta.com: Altres Publicacions del Grup Zeta. El Periódico.com (totes les edicions). Xarxa de Portals Regionals: RedAragón - RedAsturias - RedExtremadura - RedMediterráneo - RedSalamanca - RedAlicante.

AVUI - Web del diari AVUI. Portada, Opinió, Món, Política, Diàleg, Societat, Persones, Imatges, Economia, Cultura i espectacles, Cartellera, Esports, Serveis i Oci, Ràdio i Televisió, Última, Suplement de Cultura, Hemeroteca, Altres serveis, ... En català.

vilaweb.gif (1627 bytes) VilaWeb - Web del Diari electrònic independent VilaWeb, el millor Portal d'Internet en català amb el Cercador en Català Nosaltres.com. Servei de Notícies d'Última Hora en català, conjuntament amb l'Agència Europa Press, Notícies, Xats, Fòrums, Enquestes, Destaquem, La Premsa, La Lliga, El Punt Digital, Canals temàtics, Seccions, Edicions Locals, L'Opinió, ... En català.

La Vanguardia - Web del diari La Vanguardia. Recerques, Notícies, La Portada, Internacional, Política, Opinió, Societat, Cultura, Espectacles, Esports, Economia, Viure a ..., Suplements, Edició Girona, Edició Tarragona, Edició Madrid, Cartes dels lectors, Internet i Tecnologia, Interactiu, Canal de Cine (amb Cartelleres), Informes comercials, Oci - TV, Mapa de la Web, Edicions anteriors, TuCiudad, El Temps, La Neu, Xat, Links, Botigues, ... En castellà.

El PAIS Digital - Web d'EL PAIS Digital. Molta informació en una de les Webs més visitades d'Espanya. Índex, Cerca, Notícies, Internacional, Espanya, Opinió, Societat, Cultura, Gent, Esports, Economia, El Temps, 7 Dies, Debats, Cartes, Suggeriments, Passatemps, Publicitat, Ajuda, Jocs, Humor, Ciberp@ís, Links i Mapa de la Web. En castellà.

Ciberp@ís - Web de Ciberp@ís, del diari EL PAIS. Índex, Agenda, Cibernautes, Tecnologia, Oci, Cibersocietat, Notícies, Ciència Ficció, ... En castellà.

LINCAWEB - Web LINCAWEB del Cercador en Català CerCAT. Presència del Català al Món. Diari Internet de la Llengua Catalana i directori de recursos d'Internet en català des de 1996.

Links de 120 Mitjans (Diaris i Revistes) per ordre alfabètic.

El Quiosc - Base de dades de premsa de la UAB - Web El Quiosc - Base de dades de premsa de la UAB. El Quiosc és un recull de diaris i revistes d'arreu del món amb especial atenció a Catalunya i la resta d'Espanya. Cercador de Diaris i Revistes, Base de dades de premsa, Recursos sobre premsa, Guia de la premsa, ... En català, castellà i anglès.

Agència EFE - Web de l'Agència EFE de Notícies. Servei de Notícies on-line. Última hora, EFE Catalunya (Notícies en català), Notícies del Món, Espanya, Iberoamèrica, Estats Units, Unió Europea, Economia, Esports, Motor, Agroalimentació, News in English, Efedata, Fonoteca, Reportatges, Televisió, Accés a serveis, Actualitat diària, ...

Agència EFE - Catalunya (en català) - Web en català de l'Agència EFE de Notícies. Servei de Notícies on-line en català. Última hora, Notícies del Món, Unió Europea, Espanya, Autonomies, Catalunya : Tot Catalunya, Les Comarques, Iberoamèrica, Estats Units, Economia, Esports, Motor, Agroalimentació, News in English, Efedata, Reportatges, Televisió, Accés a Serveis, Català en línia, Guia per a periodistes, Catalunya en xifres, El temps a Catalunya, Enllaços, Altres links d'interès, La foto del dia, Actualitat cultural a les comarques, ... En català i castellà.

SPORT - Web del diari esportiu SPORT de Barcelona. Notícies, Última Hora, Barça, Futbol (1ª Divisió, 2ª Divisió, Lliga de Campions, UEFA, Pretemporada, Bàsquet, Tennins, Motor, Ciclisme, Atletisme, Poliesportiu, Fòrums, ... En castellà.

El Mundo Deportivo - Web del diari esportiu El Mundo Deportivo de Barcelona. Tema del Dia, Barça, Espanyol, Poliesportiu, Bàsquet, Índex, Links, Hemeroteca, ... En castellà.

La Brújula.net - Web de La Brújula.net, el diari lliure per internautes. La Brújula.net és el diari digital per internautes hispanoparlants més llegit i influent d'Internet.

Diari de Barcelona - Web del Diari electrònic "Diari de Barcelona", l'antic Brusi, ara en una nova etapa només a Internet sota els auspicis de l'Ajuntament de Barcelona. Tota la informació sobre Barcelona. Notícies, El Temps, El Trànsit, La Foto del dia, Participació per a Internautes, ... En català.

El Temps - Web d'El Temps - Setmanari dels Països Catalans. Portada, Sumari, Editorial, Periscopi, Política, Món, Ciència i tecnologia, Medi ambient, Opinió, Societat, Economia, Cultura, Conversa, Històries naturals, Cartes, Contacte, ... En català.

Premsa Digital - Resum diari de premsa en català - Web De Prensa Digital, en la seva edició catalana/en català. Sumari : Portada, Internacional, Economia i Negocis, Política, Societat, Tecnologia i Internet, Cultura i Espectacles, Esports, El Temps, La Sala de Premsa, Cercador de les notícies aparegudes a la Premsa, ... Prensa Digital - Espanya, en castellà.

La Malla.net - Web de La Malla.net - Portal en català, que ofereix una gran quantitat d'informació i notícies, especialment locals, no solament en format text, sinó també en àudio i vídeo. Canals, Especials, Serveis, Notícies, Correu electrònic gratuït, ... En català.

Notícies.net - Agència Catalana de Notícies - Web del Portal Noticies.net - Agència Catalana de Notícies. Última hora, Notícies de Cultura, Societat, Política, Esports, El Temps, Arxiu de notícies, Arxiu d'imatges, ... En català.

TribunaCatalana.org - Web de TribunaCatalana.org - Servei d'informació en català. Seleccionar notícies per àrees o seccions, Cercar, Documents, Agenda de la setmana, Editorial, Opinió, Sumari, Agenda, ... En català.

CLCC - Consorci Local i Comarcal de Comunicació - Web del CLCC - Consorci Local i Comarcal de Comunicació. Salutació, Història, Més info, Entitats consorciades, Entitats i associacions, Contacta amb el CLCC, Serveis: Formació, Mercat Mèdia i Continguts, Notícies via satèl·lit, ... En català.

ZetaZeta.com - Publicacions del Grups Zeta - Web ZetaZeta.com - Publicacions del Grups Zeta. El Periódico, Sport, Tiempo, Interviú, PC Plus, Super Juegos, Primera Línea, Ediciones B, Zeta Multimedia, Mortadelo, Filemón, Woman, You, Viajar, MAN, CNR, MegaTop, SuperMini i Pequeños Anuncios. Serveis, Portada, Tiulars, Tema del dia, Esports, Espectacles, TV i Ràdio, Fórmula 1, Agenda del dia, Oci, Cultura i serveis d'urgències, Opinió, Política, Internacional, Economia, Espectacles, ...

ABC - Web del diari ABC. Índex, Notícies en temps real, Recerques, Portada, Última Hora, Opinió, Nacional, Internacional, Madrid, Economia, Societat, Cultura, Esports, El Temps, Humor, Gent, Especials, Serveis, Edicions, Novetats, Suggeriments, "De Utilidad", Temes Oberts, Reportatges, Entrevistes, Cartellera i bona informació sobre Cinema, ... En castellà.

AbcVia.com - Web del Portal AbcVia.com. Abc.es - Notícies en temps real. AbcOcio - Oci i Temps lliure. AbcTrabajo - Punt de trobada entre empreses i candidats. AbcTuSalud - La Teva Salut. AbcAvenida - Oferta Immobiliària i AbcAula - Formació professional i personal. En castellà.

El Mundo - Web del diari El Mundo. Suplement d'oci: Metrópolis. El Mundo de la Tarde. Amb el resum de les notícies més importants del matí i primera hora de la tarda (tanca a les 18:00). El Mundo-ElDia.com .

La Razón - Web del Diari La Razón. Notícies, Seccions, Actualitat, Cercador, ültima hora, ... En castellà.

MARCA Digital - Web del diari esportiu Marca de Madrid, el més venut d'Espanya. Gran quantitat d'informació esportica. Notícies, Futbol, Automobilisme, Bàsquet, Handbol, Fulbol Sala, Voleibol, Esquí, Bases de dades, Gràfics, Links, Botiga, Jocs, ... En castellà.

AS - Web del diari esportiu As de Madrid. La Lliga, Avui a AS, Hemeroteca, Notícies, Més Esports, Última Hora, ... En castellà.

TodoPrensa.net - Web TodoPrensa.net, un Kiosc virtual a Internet. Diaris i Revistes. 1221 Diaris, 97 Països dels 5 Continents, 24 Canals Temàtics i 775 Revistes (maig 2000), Cercar, Novetats, Imprescindibles, Comentaris,  En profunditat, ... En castellà.

Ananova - Web Ananova.com, ideada per l'Agència de notícies de l'Associació de la Premsa Britànica, amb la presentadora virtual de notícies a través d'Internet Ananova. En anglès.

Terra - Guia de Mitjans - Web de Terra amb una Guia de Mitjans de comunicació, Premsa, Ràdio i Televisió. Cercador per Nom del Mitjà, Idioma, País i Tipus de publicació. En castellà.

Noticias.com - Web de Noticias.com del Grup Intercom, Notícies sobre Internet, les noves tecnologies i generals. En castellà.

Navegador de Noticias.com - Web del Navegador de Noticias.com. Mapes de recursos de ciutats i països, Programes - Directoris de descàrregues i enllaços, Selecció de Robots i Cercadors, Magatzem de Notícies de Noticias Intercom. En castellà.

Notícies.com - Web de Notícies.com del Grup Intercom, Notícies sobre Internet, les noves tecnologies i generals. En català.

Diari Segre - Web del Diari Segre de Lleida. Portada, Notícies, Resta de titulars, Hemeroteca, Canals, Serveis, ... En català.

Más.Noticias.com - Web de Más.Noticias.com de Noticias.com, Portal hispà de les noves tecnologies de la comunicació, amb notícies tecnològiques. També Titulars seleccionats d'altres publicacions de Noticias.com, Serveis, La Cara Feliz de la Red (Links), Agenda, Más Compras, Más Empleo, Más Programas, El Profesor Más i Más Prensa.

En la Prensa - Web EnlaPrensa.com - Servei diari de premsa. Enllaços a la premsa espanyola, internacional (anglesa i hispana), Regional i d'Internet. Nou usuari, Contacte, Ajut, Llista de Mitjans i Suggeriments.

Focus 2004 - Web de Focus 2004, la Revista electrònica del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004. En català, castellà i anglès.

OJD - Oficina de Justificació de la Difusió - Web de l'OJD - Oficina de Justificació de la Difusió, Organisme que s'encarrega d'obtenir i facilitar informació de la difusió i distribució de les publicacions periòdiques a Espanya, incloses les digitals, on controla més de 600 mitjans. Què és l'OJD?, Notícies, Avanç Informatiu, Bústia, Reglament i Normes, Dades Estadístiques de Mitjans Impressos i de Mitjans Electrònics i Servei de Cerca de Dades. En castellà i anglès.

Europa Press - Web de l'Agència espanyola de notícies Europa Press. Notícies, Última Hora, Internacional, Economia, Índex de la Borsa, Política, Justícia, Esports, Cultura, Salut, Societat, Autonomies, Agenda, Opinió, ... En castellà, català, euskera, gallec i valencià.

Reuters España - Web de Reuters España, amb abundant informació de notícies, entre les quals destaca la informació en temps real dels mercats financers. Reuters.com.

AFP - France Press - Web de l'Agència francesa de notícies France Press (AFP). En sis idiomes, entre ells el castellà.

AP - Associated Press - Web oficial de l'Agència nordamericana de notícies Associated Press (AP), la primera i més antiga Agència de notícies del món.

En.red.ando - Enredando.com - Web de En.red.ando - Enredando.com, Revista de reflexió i anàlisi sobre la vida a Internet. el.enredo, Arxiu, Cercador, Editorial, Entrevista, en.red.antes, des.enredos, des.en.red.ando, en.juego, en.red.ados, ... En català, castellà i anglès.

Cyperus.com - Web de Cyperus.com. Mitjà de comunicació d'Internet especialitzat en la comunicació directa d'empreses d'informàtica i de telecomunicacions dirigit als professionals del sector. Comunicats, Notícies, Aconteixements, Cyperus TV, ... En castellà i francès.

Barcelona Notícies - Web de l'Ajuntament de Barcelona, amb un Servei de notícies conjuntament amb BTV.

AlDia - Titulars de la Premsa - Web AlDia - Titulars de la Premsa. Selecció de les notícies més importants d'Espanya i del món. Notícies d'Economia (Índex de la Borsa), Societat, Política, Esports i Internet i tecnologia. En castellà.

Le Monde - Web del prestigiós diari francès Le Monde, amb una gran quantitat d'informació. Revista Le Monde Diplomatique. Suplement d'Educació. En francès però amb traducció online a nou idiomes.

Grup de Periodistes Digitals - Web del Grup de Periodistes Digitals (GPD), que integra professionals de la informació i la comunicació que treballen a Internet.

AIMC - Associación para la Investigación de los Medios de Comunicación - EGM - Web de l'AIMC - Associació per a la Investigació dels Mitjans de Comunicació - EGM - Estudio General de Medios. AIMC, Què és l'EGM?, Marc General dels Mitjans, Audiència Internet, Activitat i Productes, ... En castellà.

ACPC - Associació Catalana de la Premsa Comarcal - Web de l'ACPC - Associació Catalana de la Premsa Comarcal. Notícies, L'APC, Publicacions, Serveis, La Publicació del mes, ... En català.

Unió de Periodistes Valencians - Web de la Unió de Periodistes Valencians. La Unió, Serveis, Activitats, Professió, Recursos, Associa't, Premsa, Digitals i Agències, Ràdio i TV, Eines, Utilitats, ... En valencià i castellà.

El 9 Nou - Web del 9 Nou en línia. Edicions d'Osona i del Ripollès, del Vallès Oriental i del Vallès Occidental. Notícies, La Guia, Internet, Col·leccionables, Concursos, On anem?, Edicions anteriors, Fem-ho públic, Peitits anuncis, ... En català.

El 3 de Vuit - Web del 3 de Vuit online - El Setmanari del Penedès. Portada, Notícies, Vilafranca, Alt Penedès, Sant Sadurní, Baix Penedès, El Vendrell, Calafell, Vins i Caves, Opinió, Cultura i Espectacles, Castells i Folklore, Gastronomia, Esports, ... En català.

L'Hora del Garraf - Web de l'Hora del Garraf - Edició Virtual. Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Les Roquetes, Cubelles, Canyelles i Olivella. Notícies, Portada, Editorial, Epistolari, Línia Cívica, ... En català.

El Triangle - Web de la Revista El Triangle, setmanari en català - Per saber què passa sense censures. Qui som, Perquè no et tapin la boca, L'últim mes, Subscriu-t'hi, Per anunciar-se, Siguem socis, ... En català.

Tinet digital - Web Tinet digital - L'Espai d'actualitat de les comarques de Tarragona. Avui destaquem, A més a més, Navega: Territorial - Totes les comarques, Temàtic, Ajuda, ... En català.

El Regió 7 Digital - Web del Diari Regió 7 Digital. Notícies, Índex, Motor, Serveis, Cercar, Fòrums, Enllaços, ... En català.

Diari d'Andorra - Web del Diari d'Andorra. Portada, Tema del dia, Editorial, Opinió, Nacional, Parròquies, Pirineu, Internacional, Esports, Cultura, Ermengoteca, Contraportada, Agenda, Cartellera, ... En català.

Diari de Tarragona - Web del Diari de Tarragona - Edició Digital. Notícies d'avui, Última hora, Idees, Tarragona, Panorama, Economia, Esports, La Contra, Guia, Hemeroteca, ... En català.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter - Web d'El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (El Gironès). Poble, Actualitat, Opinió, Eugenials, Cultura, Esports, Històries, Hemeroteca, Metròpoli, Sibarites, AV Santa Eugènia, El fòrum, Agenda, Guia de Ter, ... En català.

La Fura - Informatiu de l'Alt i el Baix Penedès - Web de La Fura - Informatiu de l'Alt i el Baix Penedès. Al Dia, Revista Setmanal, Guia de Serveis, Suplements, Temes de la setmana, Agenda, ... En català.

Vilanova Digital - Web Vilanova Digital. Agenda, Anuncis, Cercar, El Temps, Butlletins, Fòrums, Serveis, Actualitat, Esports, Cartellera, Internet, ... En català.

Diari de Vilanova on line - Web del Diari de Vilanova on line. La Portada, Actualitat, Seccions, Àlbum de Fotografies, Enquestes, La Cartellera, Hemeroteca, ... En català.

Diari Mataró - Web de Diari Mataró. Notícies, l'Entrevista, Fòrum, Col·laboracions Literàries, Guia Comercial, Info / Utilitats, Comunicats premsa, Enquestes, ... En català.

Capgros.com - Web Capgros.com, publicació digital de Mataró. Notícies, Agenda, Mataró Report, L'Espai del lector, Fòrum, ... En català.

Sóller Digital - Web de Sóller Digital del Diari de Balears. Resum de notícies, ... En català.

El Vallès Digital - EVD - Web El Vallès Digital - EVD - Periòdic electrònic independent del Vallès Oriental. Notícia del Dia, Agenda, Notícies, Enquesta, Contactar, Cercador, Publicitat, Subscripció, ... En català.

Cavall Fort - Web de la Revista juvenil en català Cavall Fort, tot un clàssic, ara també a Internet. La Revista, Notícies, Els Encants, El Suro, Jocs, Agenda, Propostes, El Relligat, Subscriu-t'hi, ... En català.

El Crònica.net - Web de la Revista El Crònica.net. Articles, Correu, Contactar, Cartes al director, ... En català.

Oh! Notícies - El Catalunya Cròniques - Web Oh! Notícies - El Catalunya Cròniques. Notícies per temes: Actualitat, Cinema, Cultura, Economia, Espectacles, Esports, Internacional, Internet, Lleure, Música, Política, Sexe, Societat, Telecomunicacions i Turisme, Fes-te redactor, Crítiques, Estadístiques, Contacte, ... En català.

El Timbal - La Revista bimestral del Baix Gaià - Web d'El Timbal - La Revista bimestral del Baix Gaià. Editorial, Informació Baix Gaià, Racó d'història, Racó poètic, La veu del carrer, Agenda, Recomanem, Última hora, Contacte, ... En català.

Revista Passatemps - Web de la versió digital de la Revista Passatemps. Jocs online, Sopes, Lògica, Encreuats, Laberints, Agenda, Anagrames, Autodefinit, Diferències, ... En català.

LesRevistes.com - Web LesRevistes.com - La Revista de les Revistes a Internet. En català.

Berria - Web del diari basc Berria. En euskera.

20 Minutos - Web del diari gratuït 20 Minutos. Actualitat, Opinió, Barcelona, Esports, Suplement, Gent/Escenaris, Què fer, El Cercador, Fòrums, Multimèdia, El Temps, Transports, ... 20 Minutos Barcelona i 20 Minutos Madrid. En català i castellà.

Diario Médico - Web del Diario Médico, tot un referent en el món de la Medicina a Espanya. Recerques, Novetats, DM Avui, Serveis, Especialitats, En Portada, Professió, Sanitat, Últimes Notícies, Normativa, Gestió, Entorn, ... En castellà.

Correo Farmacéutico.com - Web CorreoFarmacéutico.com. Oci, Farmàcies de guàrdia, Últimes notícies, Parafarmàcia, Documents, Especialitats, Agenda, Arxiu, Especials, Multimèdia, Farmàcies, Professió, Farmacologia, Medicina, Entorn, Gestió, Cerques, Fòrums, Enllaços, Contacte, Mapa web, ... En castellà.

Infoecología - Web Infoecología.com. La Revista de l'ecologia, el reciclatge i el medi ambient. Portada, Política, Biodiversitat, Reciclatge, Opinió, Publicacions, Zona ONG, Agenda, Energies, Desenvolupament sostenible, Empresa, Oci, Qui som, Directori, ... En castellà.

The New York Times - El diari nordamericà The New York Times "on the Web". Learning Network, Quick Tour, ...

Financial Times - Web del diari financer Financial Times, tota una institució en el món de les finances. Informacións breus de cada país.

USA Today - Web del diari nordamericà USA Today, el més llegit a Internet.

The Wall Street Journal - Web del prestigiós diari financer de Nova York The Wall Street Journal. Down Jones, amb informació de la borsa de Nova York.

The Economist - Web del setmanari britànic The Economist. Notícies polítiques i econòmiques de tot el món.

The Times - Web del diari londinenc The Times. Molt recomanable la seva Hemeroteca.

The Independent - Web del diari anglès The Independent.

CINCO DIAS - Web del diari degà de la premsa econòmica espanyola CINCO DIAS. Portal Econòmic - Financer. Empreses, Sectors, Cotitzacions bursàries on-line, Mercats, Economia, Finances personals, Opinió, Serveis, Participació, Novetats, Cercador, Inversions, Notícies, Actualitat, Enquestes, ... En castellà.

La Voz de Galicia - Web del diari La Voz de Galicia. Notícies, Arxiu, Canals, Interactiu, Multimèdia, Serveis, Seccions, Avui, Destacats, ... En castellà.

El Semanal Digital - Web El Semanal Digital, el primer weblog de la premsa espanyola. Confidencials, Opinió, Articles, Actualitat, Editorial, Notícies, Hemeroteca, ... En castellà.

Revista Tots - Quaderns d'educació ambiental - Web de la revista Tots, quaderns d'educació ambiental, que el Centre Unesco de Catalunya edita bimensualment, dedicada a temes de medi ambient. Cada número es dedica a un tema monogràfic. En català.

Revista All of us - Environmental Education Dossiers - Web de la revista All of us, Environmental Education Dossiers, dedicada a temes de medi ambient, que publica el Centre Unesco de Catalunya. En anglès.

Aquí Europa - Informació sobre la UE - Web del Diari electrònic Aquí Europa, amb informació en castellà sobre les diferents institucions de la Unió Europea, com la Comissió Europea, el Parlament d'Estrasburg o el Consell de Ministres.

VistazoalaPrensa.com - Web de VistazoalaPrensa.com. Comentari, Resum, Temes: Nacional, Internacional, Economia, Societat, Tecnologia, Cultura, Esports, Articles, Fòrum, Enllaços, Firmes invitades, Serveis, Oci, Enquestes, ... En castellà.

BPE - PC ACTUAL - HOME PC - Web de BPE (Bussines Publications España), empresa de publicacions especialitzada en tecnologies de la informació. Canal BPE News, Revistes PC Actual, HOME PC, Redes Lan i Computing i els anuaris Guia de Webs i adreces d'Internet i Guia Chip.

Computer !dea - Web de la Revista Computer Idea, la substituta de Home PC a partir de desembre del 2000. Test: Hardware, Software i Anàlisi de Productes, Pas a Pas, WWW, Oci, Línia Directa, Correu: Suggeriments, Opinions i Debat, Actualitat, Reportatges, Promocions, ... En castellà.

PC WORLD España - Web de la Revista PC WORLD España d'IDG. Notícies, Articles, Jocs, ...

IDG Communications - Web d'IDG Communications, que publica les Revistes iWorld (Internet), PC World, Macworld, ComputerWorld, Dealer World i Diario Informàtico.

PC WORLD on line - Web de PC WORLD "on line" (en anglès). De tot sobre informàtica personal. Notícies, Jocs, Top 400, File World, PC World Magazine, ...

iWorld - Web de la Revista iWorld - Internet Magazine d'IDG. Notícies, Articles, ... sobre el món d'Internet.

PCMANÍA - Web de la Revista d'Informàtica PCMANÍA. Jocs, Notícies, ... i Rendermanía.

El Jueves - Web oficial de la revista setmanal d'humor El Jueves. La Web que surt els dimecres. El Webes, El Ciber Jueves, Regals, Contacta, El Jueves, "Zona Verde", Animacions, Links, ... En castellà.

Time Warner - PathFinder - Web del gegant editorial Time Warner. Notícies, Time Europa, Time Àsia, El Setmanari "Time", "People", "Sports Illustrated", "Money", "Fortune", La Warner Bross i CNN sites. Aliança amb Amèrica On Line (AOL). Time.com.

Los Angeles Times - Web del Diari Los Angeles Times de Los Angeles.

The Washington Post - Web del diari de la capital nordamericana amb una gran quantitat de notícies i informes. Photo Galleries, amb forografies de tots els grans aconteixements dels dos últims anys.

Chicago Tribune - Web del diari nordamericà Chicago Tribune.

Chicago Sun Times - Web del diari nordamericà Chicago Sun Times.

Boston Globe - Web del diari nordamericà Boston Globe.

The San Francisco Examiner - Web del diari nordamericà The San Francisco Examiner.

The Seattle Times - Web del diari nordamericà The Seattle Times.

CNN.com - Web de la cadena de TV CNN. Notícies, Edicions, Multimèdia, Audio, Video, Món, U.S., El Temps a tot el món, Esports, Viatges, CNN.com Europa, Tecnologia, Política, Oci, ... En anglès i molts altres idiomes, entre ells el castellà.

CNN en español - Web de la CNN en espanyol.

El Nuevo Herald - Web de la versió en castellà del diari "El Nuevo Herald", un rotatiu rigorós amb tota l'actualitat sobre l'Amèrica Llatina.

Expansión - Web del diari lider en informació econòmica. Versió electrònica cuidada, àgil i ben estructurada. Titulars, Serveis, Informació sobre Amèrica Llatina, ...

Gaceta de los Negocios - Web de La Gaceta de los Negocios. Informació econòmica a la Xarxa. Notícies, Borsa, Consells de compra d'accions i informació per l'inversor.

EconomyWeb - Web de la plataforma líder a Espanya en informació econòmica i financera, amb el seu Cercador d'Informació econòmica i financera (borsa, cotitzacions, ...) en temps real i una gran quantitat de serveis complementaris, com els últims indicadors econòmics i les notícies econòmiques. En castellà.

Actualidad Económica - Web del setmanari Actualidad Económica. Informació econòmica a la xarxa. Actualitat, Notícies, Reportatges, Negocis, Orientació per l'inversor, ... En castellà.

HotWired - Web de Hot Wired, recomanada per a tots els seguidors de la cultura cibernètica i amb un excelent grafisme. En anglès.

Wired - Web de la Revista Wired, fundada l'any 1993, molt interessant tant pels temes que tracta com pel seu grafisme. Dirigida per Lycos. En anglès. Wired News.

Slate - Web de la Revista Slate, finançada per Bill Gates, que només existeix a Internet. Política, economia i cultura. En anglès.

InfosdelaRed.com - Web InfosdelaRed.com, Butlletí informatiu sobre Internet. Notícies d'Actualitat, Reportatge del dia, Redacció, ... En castellà.

PeriodistaDigital.com - Web PeriodistaDigital.com - El diari de diaris. Portades, Enllaços, Notícies, Vinyetes, Digitals, Confidencials, Enquestes, Columnistes, ... En castellà.

ARebista.com - Web ARebista.com - El primer diari en aragonès d'o rete. Portada, Notícies, Documents, Especials, ... En aragonès.

Liberation - Web del diari francès Liberation. Molt recomanables els seus Dossiers sobre grans aconteixements.

Hachette - Web del Grup Hachette, que edita les Revistes Elle, Car-Driver, Quo, Emprendedores, Diez Minutos, Ragazza, i De Viajes.

Il Corriere della Sera - Web del diari italià Il Corriere della Sera, el de més tirada a Itàlia.

La Stampa - Web del diari italià La Stampa.

La Repubblica - Web del diari italià La Repubblica.

Il Messaggero - Web del diari italià Il Messaggero.

Premsa americana - Servei d'Informació - Web de l'Associació d'Internautes Llatinoamericans amb un Servei d'Informació que repassa les capçaleres dels diaris més importants del continent Americà, des dels EUA fin a l'Argentina i Xile. La política, les telecomunicacions, el medi ambient i l'economia són els temes més tractats.

Intercom - Amèrica Llatina - Web d'Intercom - Nodo Ecuanex sobre l'Amèrica Llatina, que proporciona informació sobre el continent amb una visió que defensa els drets humans i la participació dels moviments socials en el desenvolupament de la regió. Cooperació Internacional, Desenvolupament Social i Rural, Medi Ambient, Dona, Salut, Informació i comunicació - Agència Llatinoamericana d'Informació (ALAI), Institucions Estatals i Acadèmiques, Educació, Organitzacions de base, ...

Notícies Jurídiques - Web de Notícies Jurídiques, amb una base de dades de Legislació amb jurisprudència. Text vigent de la Legislació Estatal i Territorial. En castellà.

Clarín - Web del diari argentí de Buenos Aires Clarín en la seva extensa edició digital.

La Nación - Web del diari argentí La Nación.

O Globo - Web del diari brasiler O Globo.

Correio Braziliense - Web del diari brasiler Correio Braziliense.

A Folha de Sao Paulo - Web del diari brasiler A Folha de Sao Paulo.

El Universal - Web del diari mexicà El Universal.

Reforma - Web del diari mexicà Reforma.

Don Balón - Web de la Revista Don Balón dedicada al futbol.

Jota! - La Revista de la Barcelona Jove - Web de Jota!, la Revista de la Barcelona Jove. Publicació mensual de l'Ajuntament de Barcelona.

Fotogramas - Web de la Revista de Cinema Fotogramas, la més veterana i líder del mercat de publicacions cinematogràfiques. Cerca, Agenda, Baròmetre, Actualitat: Opinió, Estrenes, Crítiques, Entrevistes, Notícies, Reportatges i Hit-Parade. Interactiu: Fòrum de Debat, Taulell d'Anuncis, Trailers i B.S.O. Cine a Casa: DVD / Vídeo, ... En castellà.

SICOM - Web de la publicació electrònica SICOM, que té com a finalitat el promoure la divulgació de les informacions sobre els països pobres i sobre les activitats de les ONG, per ajudar al desenvolupament d'aquests països i a la realització de programes de cooperació.

Diari de Balears - Web del Diari de Balears.

El Correo Digital - Web del diari El Correo.

ACPG - Associació Catalana de Premsa Gratuïta - Web de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), amb una gran quantitat de premsa comarcal i local.

A.P.P.E.C. - Associació de Publicacions Periòdiques en català - Web de l'Associació de Publicacions Periòdiques en català (A.P.P.E.C.). El primer grup de comunicació escrita en català. Fins a 100 revistes de referència.

ARCE - Asociación de Revistas Culturales de España - Web d'ARCE - Associació de Reviste Culturals d'Espanya. Qui som?, Notícies, Revistes Associades, Enllaços d'interès, Documents, Panorama de l'Edició de Revistes Culturals a Espanya, Les Revistes Culturals a Internet, ... En castellà i anglès.

Premis Anuària - Web dels Premis Anuària - Premis de Comunicació Gràfica Local i Comarcal de Catalunya. Presentació, Membres del Jurat, Bases, Categories, Anuària Pro, Obres, ... En català.

La Berruga - Web de La Berruga - Revista electrònica catalana d'Humor i participació. Editorial, Debat, Humor, Calaix de Sastre, Emoticones: Recull i explicació d'aquests grafismes, Serveis, Links, Galeria d'Humoristes - Antologia d'Humoristes de tots els temps a nivell mundial, Banners, La Pissarra, Jocs, Acudits, ... En català.

Revista Òpera Actual - Web de la Revista Òpera Actual sobre el món de l'Òpera. Links de Teatres d'Òpera, Biografies, La Revista i Biblioteca.

Última Hora Digital - Web d'Última Hora Digital, amb les notícies del dia per als internautes a partir de la una de la matinada.

Ràdio Nederland - Web de la Publicació Digital de Ràdio Nederland. Notícies, Actualitat, Temes, Resum de premsa, Anticorrupció, Ciència i Salut, Cultura, Cultura de la Pau, Societat, Enllaços, ... En diversos idiomes, entre ells el castellà.

Més enllà - Web Més Enllà - Revista electrònica de Pangea, de plataforma i debat sobre els temes que mobilitzen les ONG i els grups alternatius d'arreu del país. En castellà.

Inform@'t - Web d'Inform@'t - La revista gratuïta de les noves tecnologies. ...Segona mà, Baixa't la revista Digital!, Portals Grocs, La teva opinió, Què és Inform@'t?, La nostra petita història, ... En català.

Revista WEB - Web de la Revista WEB, la Revista dels usuaris d'Internet, amb abundant informació sobre el món de les Webs i d'Internet.

L'Equipe - Web de l'Equipe, el prestigiós diari esportiu francès. Tots els Esports, Notícies, Actualitat, Esdeveniments, L'Equipe online, Entrades, Boutique, Agenda TV, Calendari, Fòrums i Xats, Resum de notícies, ... En francès.

La Gazzetta dello Sport - Web del prestigiós diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport. Tots els Esports, Notícies, Última Hora, Actualitat, Especial, Mapa, La Redacció, Serveis, Audio i Vídeo, Enquestes, Esradístiques, Links, Ràdio, Arxiu Històric, ... En italià.

XARXA - La Revista Electrònica del Bàsquet Gironí (BasquetGirona.com) - Web de XARXA - La Revista Electrònica del Bàsquet Gironí (BasquetGirona.com) - Punt de trobada dels amants del bàsquet. Notícies, La Banqueta: Articles, Enquestes, Què és XARXA?, Links, L'Àlbum, El Fòrum, Notícies Antigues, Premis: Tria els millors de la temporada, Bibliografia, .... En català.

Editorial Amèrica Ibèrica - Web de l'Editorial América Ibérica, editota de: PC Magazine, Family PC, eWeek, Computer Gaming World, ZDNet España, VideoGames, Cotos de Pesca, Bornet i Web Akasico.

ZDNet Espanya - FamilyPC - Web del Canal de Notícies en espanyol de ZDNet, que edita la Revista FamilyPC, la Revista d'Informàtica per a tota la família. De ZDNet Espanya. Molta informació sobre totes les novetats de la Xarxa.

Turismo y Aventura - Web de la Revista mensual Turismo y Aventura, amb informació sobre Rutes, Esports d'Aventura, Turisme Actiu i Turisme Rural a Espanya.

Revista Red - Web de la Revista Red, amb informació sobre Internet i bases de dades.

La Estrella Digital - Web de La Estrella Digital, el primer diari exclusivament digital d'Espanya.

Las Noticias [en la ReD] - Web del Diari digital Las Noticias [en la ReD], el primer diari d'informació i anàlisi d'Internet portat a terme de forma amateur per voluntaris de diversos paisos hispanoparlants. També és el primer diari en castellà en oferir accés a les seves notícies des del telèfon mòbil via WAP.

CiberDiari - Web de CiberDiari - Diari del Cibernauta. Fes-te Ciberredactor!, Portada, Opinió, Internet, Economia, Empresa, Ciència, Informàtica, Esports, Cultura, Música, Educació, Turisme, Oci, ... En català. (No funciona).

e-noticies.com - Web e-noticies.com - El primer confidencial on-line de Catalunya. e-notícies de la setmana: Política, Economia, Societat, Cultura, Mass Media, Internet, Recull de premsa, Quiosc digital, Off the record, ... En català.

L'Absurd Diari - Web de L'Absurd Diari. La realitat supera sovint la ficció. Recull de noticies dels darrers anys, publicades en el rotatiu català El Punt i en altres mitjans, totes elles caracteritzades pel seu caràcter sorprenent, insòlit i sovint increïble i humorístic. Últimes notícies, El Punt, Altres mitjans, El Calaix del sastre, Àrea de Servei, ... En català.

Portal de la Comunicació - Web Portal de la Comunicació - Comunicació a Internet. Notícies, Documentació, Acadèmia, Organismes, Mitjans: Premsa, Ràdio, Televisió, Agències, Productores, Editorials, Cinema i Grups de Comunicació. Publicitat, Telecomunicacions, Cercadors, Mapa de la Web, INCOM - Institut de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona i Fundació Retevisión, ... En català i castellà. InCom - Institut de la Comunicació - UAB, que edita l'estudi Informe de la Comunicació a Catalunya.

Quo - Web de la Revista Quo. Curiositats científiques, Articles sobre productes de consum i reportatges d'actualitat.

Solo Mac - Web Solo Mac, publicació on line dedicada al món del Mac.

Revista Autopista Online - Terra - Motor - Web de la Revista Autopista Online - Terra Motor, una de les més completes del sector del Motor. Proves i Novetats, Reportatges, Guia compra cotxes, Compra de proves, Consultori mecànic, Motor al dia, Esports, Calendari d'events, Biblioteca del motor, Glossari, Fons d'escriptori, Mercat, Enllaços del motor, Assessoria jurídica, Canal d'esports: Fórmula 1, Motociclisme i Ral·lis, Documents, ... En castellà.

Cars & Driver - Web de la Revista de Motor Cars & Driver. Informació i reportatges sobre el món del motor.

Solo Moto - Web de la Revista especialitzada Solo Moto.

Motor Digital - Web de la Revista digital Motor Digital.

La Empresa - Web de la "La Empresa", una de les publicacions de Noticias.com, dedicada a l'ús de noves tecnologies per l'empresa.

Primeramà - Anuntis - Web del diari Primeramà - Anuntis, la Web dels Anuncis Classificats. Catalunya i altres llocs d'Espanya. Estructurada en 7 grans àrees: Empresa, Informàtica i Comunicacions, Treball i Formació, Motor, Immobiliària i Oci i Temps Lliure. Serveis de bústia personal, Bloc d'anuncis i Accés a Webs de premsa.

Segonamà - Segundamano - Web del diari Segonamà (Catalunya) - Segundamano. Cercar a Segonamà / Segundamano, Cercadors d'Internet, Com anunciar-se, Tarifes publicitàries, Kiosc, Anuncis per Internet, Informàtica & Comunicacions, Treball, Negocis, Motor, Ensenyament, So i Imatge, Oportunitats, Guia de l'automòbil nou, Foto cotxes (Catalunya), ...

Motor y Economía - Web de la Revista setmanal Motor y Economía, dedicada al món del motor. Seccions: Novetats, Proves, Salons, Economia, Esports, Indústria Auxiliar, Preus de vehicles nous i Última hora. Guia de més de 1500 models de totes les marques.

World Online News - Canal de Notícies - Web del Canal de Notícies World Online News, de World Online.

Cicles Formatius - Web de la Revista Cicles Formatius, amb informació sobre Ensenyament d'aquesta franja educativa.

Quaderns Digitals - Web de Quaderns Digitals, la Revista de les Noves Tecnologies en l'Educació. Sumari, Novetats, Enllaços, Cursos, Articles, Software, Participa, Concursos, Patrocinadors, ... En castellà.

Secundèria - Web de Secundèria, una Revista gratuïta pels Centres de Secundària. D'Edicions Catalanes del Món de l'Ensenyament. En català.

USC XORNAL ELECTRONICO - Web del Diari digital USC XORNAL ELECTRONICO de la Universitat de Santiago de Compostela.

Ganar.com - Web de Ganar.com, Negocis a la Xarxa, la Revista mensual sobre idees, negocis i persones que trionfen a la Xarxa.

National Geographic - Web del National Geographic, amb moltíssima informació interessant per a fer viatges i turisme. Revista i Reportatges de televisió. Sistema solar virtual, Mapa interactiu, Reportatges amb extraordinàries fotos, Guies, ...

Muy Interesante digital - Web de la Revista Muy Interesante digital, amb els millors continguts de la Revista en paper. Actualitat del món de la ciència i la tecnologia. Muy Interesante, Muy interactivo, Muy especial i Subscipcions. En castellà.

BCNews - Web de BCNews - La Revista virtual de Barcelona. Últimes Notícies, Agendes, Gastronomia, Turisme, Economia, Tecnologies, Internet, Cartelleres, Cercar Informació, ... En castellà.

Bitniks - Web de Bitniks, una barreja de diari i revista, que tracta temes de cibercultura. Reportatges, Entrevistes i Col·laboracions sobre tendències vanguardistes Cultura Digital, Art, Ciència, Cine, Diseny, Arquitectura, ...

News.com - CNET - Web News.com, el servei de notícies diàries de CNET, amb informació especial sobre la Informàtica i Internet.

iBrujula.com - Web d'iBrujula.com, amb molta informació sobre la Xarxa. Monogràfics sobre temes d'Actualitat, Jocs i Seccions Didàctiques.

Extra!-Net - Infonomia.com - Web d'Extra!-Net, Revista d'Infonomia.com. Què és?, Subscripció, Ortografia, Cercador, Més informació, l'Autor i Fòrum. En català, castellà, portuguès i anglès.

Tiempo - Web de la Revista Tiempo, "la nova Revista d'interès general", del Grup Zeta. Actualitat nacional i internacional, Cotitzacions de Borsa, El Temps, el que passa a Internet, "Canal corazón", Xats, Enquestes, Concursos, ...

Consumer.es - Web de la Revista Consumer.es, la revista del consumidor. Versió per a discapacitats, Mapa web, Tema de portada, El més pràctic: Consell del mes, Sentències, Consultori legal, Enllaços de consum, Informe, Anàlisi de productes, Salut, Alimentació, ... En català, castellà, euskera, valencià i gallec.

Neodiario - Web Neodiario, amb un recull d'informació que generen els editors independents a Internet (iBrújula, Noticias Intercom, ServiFútbol. Nosotras.com, Ethek&friends, Enredando o Extra-net). Agrupat en diferents seccions. Notes de premsa, Informació 24 hores, ...

La Voz de la Hosteleria y el Turismo digital - Web de La Voz de la Hosteleria y el Turismo digital (Edició Internet). Portada, Opinió, Estudis, Notícies, TuryOcio, Agenda, ... Serveis: Reserva-hotel, El Temps, Horòscop, Cartellera i Programació TV. En castellà.

Mi Coche a Punto - Web de la Revista gratuïta de l'Automòbil "Mi Coche a Punto", especialitzada en el manteniment i la seguretat de l'automòbil. Portada, Últimes Notícies, Articles, Novetats, Accessoris, Jocs On Line, Guia, ITV, Recordatori, Consultes, Temps, Estat de les Carreteres, Enquestes, Recerca gratuïta de la millor assegurança, Biblioteca, Fòrum, Curiositats, Especials, ... En castellà.

Riber@ On line - Web del Diari electrònic Riber@ On line, Magazín electrònic de La Ribera d'Ebre, La Terra Alta i El Priorat. Últimes Notícies, Actualitat, Agenda, Política, Economia, El Temps, Horaris Renfe, Turisme, Restaurants, Allotjaments, Serveis, Hemeroteca, ... En català.

Prensa Deportiva.net - Web PrensaDeportiva.net. Notícies de Premsa esportiva de tots els esports d'Espanya, USA i països de SudAmèrica. En castellà.

La Voz de Asturias - Web de La Voz de Asturias, del Grup Zeta de El Periódico. En castellà.

Aruelu.com - Web d'Aruelu.com, diariu dixital independiente en llingua asturiana.

BIO lógica - Web de la Revista BIO lógica - Conèixer i Conservar la natura.

Barcelona Divina - Web de la Revista Urbana Barcelona Divina. Oci, Compres, Moda, A la carta, Art, Viatges, ... En castellà.

Senda Senior - Web de Senda Senior - La Revista Digital de la Gent Gran. Revista, Alimentació, Associacions, Consultoris, Esports, Empreses, Noticies Senior, Oci, Voluntariat, Salut, Universitat Major, Viatges, Webs dpInterès, Concurs, El Temps, Xat, ... En castellà.

Zona 4x4 Online - Web Zona 4x4 Online - Revista virtual sobre el 4x4 i l'aventura. Editorial, Articles, Rutes i GPS, Notícies, Zona Verda, Galeria, Enllaços, Serveis, Actualitat, Llista de Correu, ... En castellà.

Revistes d'Internet, Noves Tecnologies, Negocis i Oci Digital - Web de iKiosco.com - Revistes Revistes d'Internet, Noves Tecnologies, Negocis i Oci Digital: e.comm, EnLaRed, e-sphera, MacByte, MujeresCI, Wireless, CRM Pro, educa Pro i xplora! Banda Ancha. En castellà.

El Mundo de los Pirineos - Web de la Revista El Mundo de los Pirineos - Muntanya, Cultura, Natura i Esports. Presentació, Exemplars publicats, Subscripccions, Notícies, Rutes Pyrene, Pobles i valls, Guia, Telèfons, Agenda, Guies de Muntanya, Pyrene - La Festa dels Pirineus, ... En castellà.

Hot English Magazine - Web de Hot English Magazine - Aprendre, escoltar i practicar Anglès on-line. Test de Nivell, Cultura, Negocis, Humor, Jocs, Articles, Aprendre, Escoltar, ... En anglès.

Cosmopolitan - Web de la Revista Cosmopolitan. Subscriure's, Cerca, Experts, Sexe i Amor, Homes, Xats, Magazine Sites, Connecta, Dieta, Bellesa i Estil, Consultes, Comunitat, Serveis, ... En anglès.

Premsa Rosa - Web Prensa Rosa, publicació online sobre el món de la premsa del cor amb notícies de 8 països hispans.

Revistes de Premsa Rosa : Diez Minutos  -  Hola  -  Lecturas  -  Semana.

VI Congrés Nacional de Periodisme Digital - Web del VI Congreso Nacional de Periodismo Digital. Notícies, Programa, Ponències, Inscripcions, Reserva Hotels, Ubicació, Edicions anteriors, Contacte, ... Hosca (Huesca), 20 i 21 de gener del 2005. En castellà.

Congrés 2003 i Seminari de Periodisme Digital NetMedia - Web del Congrés 2003 NetMedia. Presentació, Programa, Lloc del congrés, Inscripcions, Galeria d'imatges, Premis EOJ NetMedia, ... Barcelona, 3 de juliol del 2003. Seminari de Periodisme Digital NetMedia. Vilanova i la Geltrú, dies 1 i 2 de juliol del 2003. En anglès, castellà i català.

 


Barcelona on line - Web de Barcelona on line, interactiva i independent sobre Barcelona. Molt interessant. Restaurants, Allotjaments, Bars, Discos, Botigues, Negocis, Informació Turística, Serveis Turístics, Agenda Cultural, Museus, Fotos de Barcelona, Links d'interés, ... En català, castellà i anglès.

La Guia del Ocio BCN - Web de la Revista La Guia del Ocio sobre Barcelona. Molt bona. Cine, Teatre, Restaurants, Música, Mapa, Art, Nens, Revista, Webs de Guies (ciutats del món), Web de Webs (música, cine i teatre), ... En castellà.

Teatral.net - Teatre - Web sobre Teatre de Teatral.net, Revista digital d'Arts Escèniques, fundada el 1997. Tot sobre el Teatre català - L'Actualitat escènica a Internet. Cartellera, Notícies, Professionals, Acadèmies, l'Entrevista, Enllaços d'interés, Teatre amateur, Serveis, Xat, Club, Opinió dels lectors,  La Crítica, Soroll de fons, Reportatges i Novetats editorials. En català.

Barcelona - Guia LaNetro.com - Web de de la Guia LANETRO.COM sobre Barcelona. Hi ha de tot. Cine, Teatre, Menjar i beure, Música, Art, Cyberguia, Netro-Xat, Comprar i Vendre (Classificats), Cercadors per temes, ... Guies LaNetro.com. Guies d'altres ciutats: Madrid, Euskadi, Màlaga, Sevilla, València, Alacant, Saragossa, Múrcia, ... En castellà.

Barcelonahoy.com - Web de Barcelonahoy.com, una completa guia sobre Barcelona. Informació de Restaurants, Tapes, Hotels, Botigues, Esports, Cultura, Barcelona de nit, Excursions, Transport, Trànsit, Notícies, Pàgines Grogues, "El Callejero", ... En castellà. Ciudadhoy.com - Web de Ciudadhoy.com. Guies de ciutats de tot Espanya.

Civitas 2004 - Web de la Xarxa Civitas 2004 - Revista d'Internet. Publicació online amb informació setmanal sobre les ciutats sostenibles, l'ecologia i l'entorn urbà.

 


Relació i Links dels 120 Mitjans espanyols (Diaris i Revistes) ordre alfabètic :

 1. ABC
 2. Antena 3 TV
 3. AS electrónico
 4. Agencia EFE
 5. Agencia gay de noticias (Agència gai de notícies)
 6. Agrodigital
 7. Agrovia
 8. Andalucía 24 Horas
 9. Aquí Europa
 10. BBC News World en castellano
 11. Bolsa de Barcelona
 12. Bolsa de Madrid
 13. BPE - IT News
 14. Buscacine.com
 15. Calatayud.org
 16. Canarias 7
 17. Ceres TV
 18. Cibernauta
 19. Cinco Días
 20. Cine por la Red
 21. CNN en Español
 22. Confidencial Económico
 23. CRTVGalicia
 24. Diari Avui
 25. Diari d'Andorra
 26. Diari de Balears
 27. Diari de Barcelona
 28. Diari de Girona
 29. Diario de Ibiza
 30. Diario de Las Palmas
 31. Diario de León
 32. Diario de Mallorca
 33. Diario de Navarra
 34. Diario Información de Alicante
 35. Diario Médico
 36. Diario Montañés de Cantabria
 37. Diez Minutos
 38. Druge Report
 39. El Adelantado de Segovia
 40. El Comercio Asturias
 41. El Correo Digital
 42. El Correo Español - El Pueblo Vasco
 43. El Correo Gallego
 44. El Día Digital
 45. El Diario Vasco
 46. El Mundo
 47. El Mundo - El Día de Baleares
 48. El Mundo Deportivo
 49. El Norte de Castilla Digital
 50. El País Digital
 51. El Periòdic d'Andorra
 52. El Periódico de Catalunya
 53. El Periódico de Aragón
 54. Euronews
 55. Euskaldunon Egunkaria
 56. Expansión directo
 57. Extra-Net
 58. Faro de Vigo
 59. Gara
 60. Gaceta de Lugo
 61. Gaceta de los Negocios
 62. Heraldo
 63. Hoy de Extremadura
 64. iBrujula.com
 65. Ideal de Granada
 66. IDG News: PC World, iWorld, Macworld, ComputerWorld, Dealer World, Comunicaciones World.
 67. InfoHOCKEY
 68. Informa RN
 69. Informativos.Net
 70. Infotiempo
 71. Instituto Nacional de Meteorología
 72. La Estrella Digital
 73. La Nueva España
 74. La Opinión de Tenerife
 75. La Provincia de Las Palmas
 76. La Razón
 77. La Rioja Digital
 78. La Vanguardia
 79. La Verdad Murcia
 80. La Voz de Almería
 81. La Voz de Palma
 82. Las Noticias.org
 83. Las Provincias
 84. Levante - El Mercantil Valenciano
 85. Libertad Digital
 86. Madrid Diario
 87. Marca digital
 88. Meteo Services
 89. Moreover.com
 90. Noticias de Navarra
 91. Noticias Intercom
 92. Notícies 9 - RTVValencia
 93. Noticias Pyme
 94. Panorama Actual de Valencia
 95. Planet Fútbol
 96. Publicaciones del Sur: Cádiz Información, Jerez Información, San Fernando Información, El Puerto Información, El Faro de Algeciras Información.
 97. Que Pasa
 98. Red Aragón - El Periódico de Aragón
 99. Regio 7
 100. Reuters España
 101. Segre Digital
 102. Servifutbol
 103. Servimedia
 104. Sevilla Información
 105. Sport
 106. Sur, Málaga
 107. TGN Digital
 108. TNtext - TVCatalunya
 109. Telepolis
 110. Teletexto Tele 5
 111. Titulares.com
 112. Última Hora Baleares
 113. Urgente Online
 114. Vieiros
 115. Vilaweb.com
 116. Wall Street Journal Americas
 117. WeatherNews
 118. Xornal.com
 119. ZDNet España 
 120. +Web

Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal