ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes) Mail Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.005

Notes : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Any del Llibre - Barcelona 2005 - Web de l'Any del Llibre - Barcelona 2005. Presentació, Programació: Quixot i Barcelona, Escenaris literaris, Escriure, Llegir, Difondre, Inspiració, Sant Jordi, El Llibre a Barcelona, Qui organitza? Participa, Contacta, Premsa, Enllaços, Destaquem, ... En català, castellà i anglès.

Christmas Race 2005 - Web de la 30a edició de la Christmas Race 2005. Notícies, Anunci, Inscripció, Llista d'inscrits, Resultats, Instruccions, Premsa, Dossier de premsa, Històric, Meteo, Galeria de fotos, ... Palamós, del 26 al 30 de desembre del 2005. En anglès, català i castellà.

La Marató de TV3 2005 - Contra l’Alzheimer i les malalties del cervell - Web de la Televisió de Catalunya de la 14a Marató de TV3 2005 - Contra l’Alzheimer i les malalties del cervell. Presentació, La Malaltia, Dóna la cara per la Marató, El Partit, Les Activitats, Els Donatius, Els Voluntaris, Públic, Enllaços, Contacta-hi, El Xat, La Marató a la TDT, Col·laborar, Què és, Històric, ... Marató 2005, diumenge, 18 de desembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Fundació La Marató de TV3 - Web de la Fundació La Marató de TV3. Marató 2005, diumenge 18 de desembre del 2005, dedicada a recaptar fons per la lluita contra el l’Alzheimer i les malalties del cervell. Fundació, Òrgans de govern, Notícies, Projectes finançats (des del 1992), Donacions, Programa TV3, Empreses, Activitats, Voluntaris, Premsa, Concurs d'Ajuts, Revista Fundació, ... En català, castellà i anglès.

La Fira Avícola del Prat - Web de la 19a Fira Avícola del Prat. Introducció, Antecedents, L'Inici, Els anys de represa, Noves estructures, La consolidació, Millores i canvis d'ubicació, ... El Prat de Llobregat, del 16 al 18 de desembre del 2005. En català.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Informació, Programa d'Actes, Antecedents, L'Aviram Autòcton, Notícies, La Fira Pas a Pas, Puzzle, ... Vilafranca del Penedès, 17 i 18 de desembre del 2005. En català. Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Temporada Alta 05 - Festival Internacional de Teatre de Girona / Salt - Web del Temporada Alta 05 - Festival Internacional de Teatre de Girona / Salt. Presentació, Programació, Calendari, Entrades, Espais, Registra't, Premsa, El Festival, Enllaços, Informació pràctica, ... Girona i Salt, Teatre Sant Domènec, Teatre de Salt, Auditori de La Mercè, Sala La Planeta i Sala La Mirona, del 30 de setembre a l'11 de desembre del 2005. En català, castellà, anglès i francès.

25a Fira de l'Avet d'Espinelves - Web del poble d'Espinelves, amb informació de la 25a Fira de l'Avet d'Espinelves. Fira Virtual, Història, Serveis, Fira - Activitats i festes, Allotjaments, Restaurants, Empreses, ... Espinelves (Osona), del 3 al 11 de desembre del 2005. En català.

59a Fira de la Puríssima 2005 - Sant Boi - Pàgina Web de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb informació de la 59a Fira de la Puríssima 2005 de Sant Boi. Programació Fira 2005, Informació pels Expositors, Plànol de la Fira, Un recorregut per la Fira, Bústia de suggeriments, ... Sant Boi de Llobregat, diversos carrers cèntrics i Parc de la Muntanyeta, dies 6, 7 i 8 de desembre del 2005. En català.

Auto Retro 2005 - Barcelona - Web d'Auto Retro 2005 - Barcelona. Edició 2005, Guia pràctica, Expositors, Fototeca, Patrocinadors, Premsa, Links, Cartell 2005, Especial 2005, ... Fira de Barcelona (Palau N.7), Montjuïc 1, del 3 al 8 de desembre del 2005. En català, castellà, anglès i francès.

Mercat Medieval - Vic - Pàgina Web de l'Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic - IMPEVIC , amb informació del Mercat Medieval de Vic, que se celebra dins de "Nadal a Vic". Presentació, Informació general, Programa d'Activitats, Expositors, Fira d’Artesans, Fira de Brocanters, ... Vic (Osona), del 3 al 8 de desembre del 2005. En català.

Àtic 2a - II Jornades a Amposta de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Terres de l'Ebre - Web d'Àtic 2a - II Jornades a Amposta de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Terres de l'Ebre. El Projecte: Presentació, Qè és Àtic 2a?, Com arribar, Fira de Mostres d'Amposta, Programa, Actes destacats, Actualitat, Col·laboració, Entre bastidors, ... Fira de Mostres d'Amposta, dies 4 i 6 de desembre del 2005. En català.

Festival Internacional de Jazz de Barcelona - Web de The Project del el 37è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Jazz als Parcs, Concert Familiar, Classes Magistrals, Cocerts a l'Auditori, el Palau de la Música Catalana, la Sala Bikini, la Sala Luz de Gas i altres escenaris. Programació, Galeria de Fotos d'Artistes, Patrocinadors, Fòrum, Artistes, Contacta, Festivals anteriors (2000-2004), Venda anticipada i descomptes, ... Barcelona, del 27 d'octubre al 5 de desembre del 2005. Venda d'entrades: Tel·Entrada. En castellà, català i anglès.

43a edició del Festival Internacional de Cine de Gijón 2005 - Web de la 43a edició del Festival Internacional de Cine de Gijón 2005. Festival, 43a Edició, Notícies i Fotos, Àrea de premsa, Actualitat, ... Gijón, del 24 de novembre al 2 de desembre del 2005. En castellà, anglès i asturianu.

Entrecultures - Festival Internacional de Teatre de Tortosa - Web d'Entrecultures - Festival Internacional de Teatre de Tortosa. Introducció, Programació 2005, Notícies, Premsa, Crèdits, Com arribar, Contactar, Venda d'entrades, ... Tortosa, del 18 al 27 de novembre del 2005. En català.

Fira JocJoc 2005 - Tona - Web de la 5a edició de la Fira JocJoc - Fira del Joc i la Joguina diferent. 25a Fira de la Peseta. Presentació, Concurs, Programa, Informacions, Cartells, De joc a joc, Fotos, Jocs de la Fira, Vídeo, Premsa, Correu, ... Tona, Osona, 27 de novembre del 2005. En català.

Ocasió - El Saló del Vehicle Garantit - Web de la 25a edició d'Ocasió - El Saló del Vehicle Garantit. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Recinte, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1 (Palaus 1 i 2), del 19 al 27 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

inCURT - 6è Festival de Cinema d'Europa i la Meditarrània - Tarragona - Web de l'inCURT - 6è Festival de Cinema d'Europa i la Meditarrània. Presentació, Seccions, Premis, Marató, Esponsors, ... Tarragona, del 23 al 27 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

X Festival d'Òpera de Butxaca i Noves Creacions - Web del X Festival d'Òpera de Butxaca i Noves Creacions. Presentació, Editorial, Programa 2005, Espais, Qui som, Contacte, Història del Festival, Magazine, Patrocinadors, Amics del Festival, Opinions destacades, ... Barcelona, diversos escenaris, del 3 al 26 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

31a edició del Festival Internacional de Filmets de Badalona 2005 - Web de la 31a edició del Festival Internacional de Filmets de Badalona. Participants, Condicions tècniques, Condicions generals, Projeccions, Jurat (Venus de Badalona), Premis, Inscripció, ... Teatre Zorrilla de Badalona, del 18 al 26 de novembre del 2005. En català.

X Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV 2005 - Web de la X Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV 2005 del Cine Club Vilafranca. Mostra 2005, Presentació, Programació, Notícies, Bases, Edicions anteriors, Programa pdf, Com arribar, Selecció Oficial, Pantalla Oberta, Animació, Contactar, ... Vilafranca del Penedès, del 17 al 26 de novembre del 2005. En català.

31a edició del Festival de Cine Iberoamericà de Huelva - Web de la 31a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva. Pel·lícules de països sud-americans competeixem pel Colón d'Or del jurat i del públic. Programa, Pel·lícules, Seccions, Jurats, Premis, Premsa, Contacte, ... Huelva, del 19 al 26 de novembre del 2005. En castellà.

11a Marató de Contes 2005 - Web de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, amb informació de l'11a Marató de Contes 2005, a benefici de la Fundació Internacional Josep Carreras per a la lluita contra la leucèmia. Barcelona, TNC - Teatre Nacional de Catalunya, dissabte, 26 de novembre del 2005. En català.

3er Festival Salt a Folc - Web del 3er Festival Salt a Folc. Dates, Horaris i preus, Grups i artistes, Com arribar?, Punts de venda, Contacte i organització, Col·laboradors, ... La Mirona, Salt, Girona, de l'11 al 25 de novembre del 2005. En català.

VI Cicle de Cinema català - Sabadell - Pàgina web del VI Cicle de Cinema català de Sabadell. Presentació, Història, Logotip, Anar-hi, Organització, Participants, ... Sabadell, del 14 d'octubre al 22 de novembre del 2005. En català.

Fecinema - Festival de Cinema Negre de Manresa - Web de la VII edició del Fecinema - Festival de Cinema Negre de Manresa. Edició 2005: VII edició, Sala de premsa, Programació, Concurs de curts, Concurs de guions, Concurs de còmic, Acreditacions, Contacta, Concurs Manresa Plató, Programació, Projeccions i espectacles, Edicions anteriors, Manteniment, ... Manresa, del 17 al 21 de novembre del 2005. En català i castellà (anglès, versió reduïda).

23a edició del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló - Web de la 23a edició del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló. Edició 2005: Programació, Seccions, Personatges, Entrades, Activitats paralel·les, Informació general: Presentació, Història, Secció competitiva, Secció no competitiva, Homenatge, Exposicions, Torelló, Fitxa tècnica, Fòrum, Xat, Jocs, Media, Enllaços, Resum 2004, Zona participants: Bases, Premis, ... Torelló, de l'11 al 20 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Saló Valencià del Llibre - Web del 5è Saló Valencià del Llibre, organitzat per l'AEPV - Associació d'Editors del País Valencià, amb la col·laboració de la Direcció General del Llibre, l'ADILEVA - Associació Valenciana de Distribuïdors de Llibres, l'APIV - Associació Professional d'Il·lustradors de València, l'AELC - Escriptors en Llengua Catalana, l'Associació de Bibliotecaris Valencians, l'Ajuntament de València i les universitats valencianes. Entitats col·laboradores, Programa, Informació, Notícies, Llibres, Expositors, L'Aventura de triar un llibre, ... València, Museu de las Ciències "Principe Felipe" de la Ciudad de les Arts i de les Ciències, del 12 al 20 de novembre del 2005. En valencià.

SIMO 2005 - Madrid - Web de la 45a edició del SIMO 2005 - Madrid - Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Comunicacions. Informació General, Informació Visitants, Informació Expositors, Relació d'Expositors, Jornades, Serveis Internet, Activitats, Pre-registre, Punt de trobada, ... Madrid, del 15 al 20 de novembre del 2005, Feria de Madrid. En castellà i anglès.

Bodas & Bodas 2005 - Web de Bodas & Bodas 2005. Notícies, Informació, Expositors, Contacte, Premsa, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, 19 i 20 de novembre del 2005. En castellà.

12è Festival de Cinema Independent de Barcelona - L'Alternativa 2005 - Web del 12è Festival de Cinema Independent de Barcelona - L'Alternativa 2005. Seccions Oficials, Seccions Paral·leles, Activitats Paral·leles, Pantalla Hall, Sobre l'Alternativa, Premsa, Sponsors, Contacte, ... Barcelona, CCCB i diversos escenaris, de l'11 al 19 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

5è Festival de Poesia de Sant Cugat 2005 - Web del 5è Festival de Poesia de Sant Cugat 2005. Presentació, Programa, Exposicions, Activitats paral·leles, Poesia als centrres educatius, ... Sant Cugat del Vallès, del 16 al 19 de novembre del 2005. En català.

Setmana de la Ciència 2005 - Web de la 10a Setmana de la Ciència 2005, de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb activitats arreu de Catalunya. Presentació, Activitats, Entitats, Edicions anteriors, Premsa, Informació, Enllaços, Crèdits, Voluntariat Científic, Vídeo Científic, Dia de la Ciència, ... Del 4 al 15 de novembre del 2005. En català.

Barcelona Degusta - Fira d'Alimentació per a tots els públics - Web de Barcelona Degusta - Fira d'Alimentació per a tots els públics. Què és Degusta, Tot sobre el menjar, Activitats, Exposar, Visitar, Comunicació, Mapa Web, Contactar, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 10 al 14 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

10a Festa dels Súpers - Web del Club SUPER3 amb informació sobre la 10a Festa dels Súpers. Programa, Plànols, La Súpergimcana, Com arribar-hi?, Quin temps farà?, Fotos, Vídeos, Webcams, Fiumissatges, Xats, Fòrum, Postals, Joc, La millor música en català, Activitats per a tots els gustos, Concerts en directe, ... Barcelona, Anella Olímpica de Montjuïc, dies 12 i 13 de novembre del 2005. En català.

1er Saló del Llibre de Barcelona - Web del 1er Saló del Llibre de Barcelona. Informació general, Organització, Expositors, Programa dpactivitats culturals, Premsa, Patrocinis, Recinte, Fons editorials exposats, Informació bibliogràfica, Informació llibreries, Informació Gremi d'Editors de Catalunya, Mapa Web, Contacte, ... Fira de Barcelona de Montjuïc, Palau N.1, del 8 al 13 de novembre del 2005. En català.

Nivàlia - Ski Show - Saló de l'Oci a la Neu i les Activitats de Muntanya - Web de la 18a edició del Nivàlia - Ski Show - Saló de l'Oci a la Neu i les Activitats de Muntanya. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1 (Palaus N.2 i Plaça de l'Univers), de l'11 al 13 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Expominer 2005 - XXVII Borsa Exposició de Minerals i Fòsils - Web d'Expominer 2005 - XXVII Borsa Exposició de Minerals i Fòsils. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1 (Palau N.6), de l'11 al 13 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Mostra de Teatre de Barcelona - Web de la 10a Mostra de Teatre de Barcelona, que se celebra a les Sales Alternatives de Catalunya. Organitzadors, Històric, Bases de participació, Teatres, Jurat, Espectacles Seleccionats, Guardonats, Patrocinadors i Col·laboradors, Premsa, Última Hora, Contacte, ... Barcelona, de l'11 d'octubre al 13 de novembre del 2005. En castellà (versió en català en construcció).

X Mostra de Cinema Africà de Barcelona 2005 - Web de la X Mostra de Cinema Africà de Barcelona 2005, organitzat per l'Associació Cultural l'Ull Anònim. Mostra 2005, Programació, Actes, Organització, Contactes, ... Barcelona, cinemes Casablanca-Kaplan, del 3 al 9 de novembre del 2005. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana - Circuit Ricardo Tormo - Xest - Web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Xest. El Circuit, Activitats, Serveis, Equips, Enllaços, Utilitats, Ricardo Tormo, Calendari, Rècords, Com arribar, ... Gran Premi de la Comunitat Valenciana - Campionat del Món de Motociclisme (última prova). Xest, dies 4, 5 i 6 de novembre del 2005. En castellà, valencià i anglès.

Mediterrània - Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional - Manresa - Web de Mediterrània - 8a Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional de Manresa, amb més de 130 espectacles, 23 escenaris, 100 grups i companyies, 500 programadors i més de 100.000 espectadors. La Fira, Programació 2005, Llotja Virtual, Premsa, Moure's per la Fira, Espectacles de la Fira, Avui destaquem, Contacte, Enllaços, ... Manresa, dies 4, 5 i 6 de novembre del 2005. En català, castellà, anglès i francès. Ajuntament de Manresa - Fira de Manresa.

Agrotur 2005 - Saló Nacional de Turisme Rural i Oci Actiu - Web de la 12a edició d'Agrotur 2005 - Saló Nacional de Turisme Rural i Oci Actiu. Presentació, Novetats, Accessos, Expositors, Premsa, Jornades Tècniques, Conclusions, ... Fira de Cornellà, dies 4, 5 i 6 de novembre del 2005. En català i castellà.

I Saló de la Xocolata de Barcelona - Web del I Saló de la Xocolata de Barcelona. Notícies, Expositors, Activitats, Continguts i sectors del Saló, Entitats organitzadores, Sala de premsa, Links, Contacte i formularis, ... Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), recinte Fòrum, del 3 al 6 de novembre del 2005. En català i castellà.

BCNParty 2005 - Web del BCNParty 2005 - Trobada de joves creadors digitals al marge dels programes convencionals de disseny. Benvinguts, Novetats 2005, Com arribar-hi, Allotjament, Programa, Inscripcions, Normes Generals, Organització, Llista d'Inscrits, ... Barcelona, Cassinet d'Hostafrancs, del 4 al 6 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

IV Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la IV Fira Internacional del Disc de Barcelona. Notícies i Activitats, Subhasta, Informació, Contingut, Contacte, ... Barcelona, Palau Sant Jordi (Sala annexa), dies 4, 5 i 6 e novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Saló del Hobby - Barcelona - Web de la novena edició del Saló del Hobby, de la Joguina i del Joc Ciutat de Barcelona. Fitxa Tècnica, Què aporta el nou Saló?, Catàleg d'Expositors, Activitats pròpies, Notes de premsa, Escoles i Associacions, Galeria d'Imatges, Patrocinadors, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, dies 4, 5 i 6 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Magic Internacional 2005 - Web del Magic Internacional 2005. Presentació, Saló i Fira, Informació, Organització, Expositors, Activitats, Empreses col·laboradores, Com arribar, Història del Magic, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, dies 4, 5 i 6 de novembre del 2005. En castellà.

Fires de Sant Narcís - Girona 2005 - Web de l'Ajuntament de Girona de les Fires de Sant Narcís - Girona 2005. Actes Tradicionals i Populars, Fires i Mercats, Sardanes, Espectacles Infantils, Música, Teatre, Balls, Circ, Exposicions, Visites guiades, Esports, ...Girona, del 28 d'octubre al 6 de novembre del 2005. En català. Ajuntament de Girona - 44a Fira Industrial, Agrícola i Comercial 2005 - Fira de Girona - El Portal de les Fires de Girona - firesdegirona.info.

La Biennale di Venezia - Web oficial de la La Biennale di Venezia (des del 1895). Notícies, Calendari, La Biennale: Dansa, Art, Cinema, Teatre i Música, Premsa, Galeria fotogràfica, Informació útil, Entrades, ... Venècia, Itàlia, del 28 de maig al 6 de novembre del 2005. En italià i anglès.

Correllengua 2005 - Web de la 9a edició del Correllengua. Notícies, Manifest, Columnes, Agenda, Mocions, Botiga, Edicions, Concursos, Col·labora, Organització, ... El Correllengua 2005 recorrerà una gran majoria de les comarques, viles i ciutats dels Països Catalans. Dates: 3 de setembre, Rià, Conflent; 17 de setembre, Fraga, Franja; 8 d'octubre, València, Horta, un dels actes centrals del Correllengua, amb la manifestació de la diada del País Valencià; 29 d'octubre, Barcelona, Barcelonès; i 5 de novembre del 2005 a Perpinyà, Rosselló. En català.

Saló Nàutic Internacional de Barcelona - Web de la 44a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Contactes, Recintes, Com arribar, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 2, del 22 al 30 d'octubre del 2005. Mostra Flotant al Port Vell de Barcelona, del 26 d’octubre al 2 de novembre del 2005. En català, castellà i anglès.

XI Saló del Manga - Ficomic - Web del XI Saló del Manga 2005 de Barcelona - Ficomic. Informació general, Cultura japonesa, Expositors, Autors, Espais, Exposicions, Premsa, Concursos, Col·laboradors, Última Hora, Fotos, Entrades, Cartell, ... La Farga de L'Hospitalet de Llobregat, del 29 d'octubre a l'1 de novembre del 2005. En castellà.

41è RallyRACC Catalunya - Costa Daurada - Web del 41è Rally RACC Catalunya - Costa Daurada del R.A.C.C. Presentació, Informació General, Informació Equips i Pilots, Media, Notícies, RACC Viatges, Campings, Cases Rurals, Història, ... 6 comarques de Tarragona (6 comarques: Tarragonès, Baix Camp, Priorat, Conca de Barberà, Alt Camp i Baix Penedès), del 27 al 30 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

ArtFutura 2005 - Web d'ArtFutura 2005 - la Fira de l'Art digital més important d'Espanya. Difusió de nous artistes. Edicions anteriors d'Art Futura, Art electrònic a Espanya, Notícies, Art + Pensament, Catàlegs, Premsa, Contacte, ... Barcelona (Mercat de les Flors), Granada, Lleó, Madrid, Murcia, Palma, Tenerife, Vitoria i Vigo, del 27 al 30 d'octubre del 2005. Resfest 2005, de l'1 al 4 de desembre del 2005. En castellà i anglès.

X Festival de Músiques del Món - Barcelona - Web de la Fundació La Caixa - CaixaForum, amb informació del X Festival de Músiques del Món de Barcelona. Programa: Concerts, Projeccions, Concerts al pati anglès - Diversons, Informació, ... Barcelona, CaixaForum (Montjuïc), de l'1 al 30 d'octubre del 2005. En català i castellà.

BMP - Barcelona Meeting Point 2005 - Web de Barcelona Meeting Point 2005 - 9è Saló Immobiliari Internacional: Saló Professional, Saló Gran Públic, Contractar Stand i publicitat, Inscripció visitant professional. Simposi: Presentació, Inscripció, Programa, Col·laboradors, Testimonials, Ponents, Keynote Speakers, Edicions anteriors, Què és BMP?, Esdeveniments, Allotjament, Premsa, Sponsors, ... Barcelona, Montjuïc 1, del 25 al 30 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

34 Premis Octubre - València - Web dels 34 Premis Octubre - València. Presentació, Els Congressos: Pensament, Encontre d'Escriptors, Mitjans de Comunicació, Congrés Històric, Matrícules, Les Conferències: Programa, Les Nits dels Octubre: Programa, Els Premis: Premi d'Assaig, Premi de Narrativa, Premi de Teatre, Premi de Poesia, Bases i terminis, Contacte, ... València, del 25 al 29 d'octubre del 2005. En català.

Seminci 2005 - 50a Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Web oficial de la 50a edició de la Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Seminci. Portada, Notícies, 50a Edició: Seccions, Material gràfic, Arxiu (1956-2005), Publicacions, Organització, Valladolid, Venda d'Entrades, ... Valladolid, del 21 al 29 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Maquitec BCN - Web de Maquitec BCN - La Fira Industrial. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Contactes, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Gran Via M2, del 25 al 29 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

III Festival Internacional de Cinema i Drets Humans - Web del III Festival Internacional de Cinema i Drets Humans. Presentació, Presenta un Film, Reserves, Participa, Activitats, Programació, Pel·lícules, Traveling Festival, Festival On-line, Altres Festivals, Premsa, Cursos de Cinema, ... Madrid, Bilbao, Tenerife, Palafruguell, Castelldefells, Gavà, Sant Adrià, Santa Coloma, Sant Boi i Vilanova i la Geltrú, del 17 al 27 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Turquia - Circuit d'Istanbul - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Turquia. Circuit d'Istanbul, dies 21, 22 i 23 d'octubre del 2005. En castellà.

Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona - Pàgina web de GayBarcelona.net amb informació del Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona. Presentació, Pel·lícules, Calendari, Seus, Jurat, Comitè Assessor, Inscripció, Contactar, ... Barcelona, del 14 al 23 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Ecoviure 2005 - Manresa - Web Ecoviure 2005 - Vida ecològica en un món sostenible. Productes i serveis per a una vida ecològica. Què és Ecoviure?, Què s'exposa a Ecoviure?, Activitats, Programa, L'Enquesta, Web de l'Expositor, Notícies, Plànols, ... Fira de Manresa, del 21 al 23 d'octubre del 2005. En català i castellà.

Fira del Llibre de Frankfurt - Web la Fira del Llibre de Frankfurt - Buchmesse Frankfurt Book Fair, segurament la més important del món. Notícies, Catàleg, Activitats, Informació, FAQ, Cerca, Exhibidors, Visitants, Premsa, ... Frankfurt, del 19 al 23 d'octubre del 2005. En anglès i alemany.

XXVI Mostra de València - Web de la XXVI edició de la Mostra de València 2005 - Cinema del Mediterrani. Fundació Municipal de Cine. El Festival, Seccions, Cicles, Homenatges, Activitats, Jurats, Premis, Premsa, Edicions anteriors, ... València, del 13 al 20 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Sitges 2005 - 38a edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya - Web de la 38a edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya - Sitges 2005. Últimes Notícies, Cartell 2005, Festival 2005: Presentació, Programació, Equip, Espais, Patrocinadors, Seccions: Fantàstic, Gran Angular, Orient Express, Retrospectives, Brigadoon i Sessions especials, Venda d'Entrades, Homenatges, Premis, Jurat, Publicacions, Exposicions, Sales Office, Notícies, Premsa, Edició anterior, Sitges, ... Entrades: Tel·Entrada.com. Sitges, del 9 al 18 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

XVIII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola - Web del XVIII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola. Programació, Artistes, Història, Venda d'Entrades, Fòrum, Spònsors, Contacte, ... Cerdanyola del Vallès, del 7 al 16 d'octubre del 2005. En català i castellà.

Fira de Sant Lluc - Olot - Web de la Fira de Sant Lluc que se celebra a Olot des de l'any 1314, actualment especialitzada en sectors com el medi ambient i el turisme ecològic. Presentació, Característiques, Novetats, Un Passeig pel món, La Fira, Normativa, Contracte, Programa, ... Olot, 15 i 16 d'octubre del 2005. En català.

Festes del Pilar 2005 - Saragossa - Web de l'Ajuntament de Saragossa (Zaragoza) amb la Programació oficial de les Festes del Pilar 2005. Pregó, Pregoner, Cartell, Programa complet, Calendari, Cerca, Galeria d'imatges, Llocs, Activitats, Ofrena de Flors, ... Saragossa, del 8 al 16 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia - Circuit de Phillip Island - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia. Circuit de Phillip Island, dies 14, 15 i 16 d'octubre del 2005. En castellà.

Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 - Web F1 Live, amb informació del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. Xangai, dies 14, 15 i 16 d'octubre del 2005. En castellà.

Liber 2005 - Feria Internacional del Libro - Web de Liber 2005 - Feria Internacional del Libro. Informació, Visitants, Expositors, Pre-registre, Serveis Internet, Activitats, Premsa, País convidat: Grècia, ... Feria de Madrid, del 12 al 15 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Festival Internacional de Teatre Boulevard of Broken Dreams - Web del Festival Internacional de Teatre Boulevard of Broken Dreams. Presentació, Programa, Dades pràctiques, Menjar i beguda, Agraïments, Contacte, Arxiu, ... Barcelona, del 30 de setembre al 12 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

17è Festival de Cinema de Girona - Web del 17è Festival de Cinema de Girona. 17a edició 2005: Reglament, Catell, Jewis Film. Història: Edicions, Autors, Obres, Catàleg. Girona: La Ciutat, Com Arribar-hi, Girona Filmmaker, Girona Film Comission, Museu del Cinema. Links, Contactar, ... Girona, Cinemes Albéniz Plaça, del 7 al 12 d'octubre del 2005. En català, castellà, francès i anglès.

9 d'Octubre del 2005 al País Valencià: 8 d'octubre Manifestació i Correllengua - Web d'ACPV - Acció Cultural del País Valencià, amb informació de la manifestació convocada per la Comissió 9 d'Octubre amb el lema "Per Dignitat: No a aquest Estatut". Entitats adherides a la Comissió, ... València, 8 d'octubre del 2005. En català.

Saló Internacional Caravaning - Web de la 25a edició del Saló Internacional Caravaning. Notícies, Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Contactes, Viatges, Recinte, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Gran Via - Montjuïc 2, Pavellons 3 i 4, de l'1 al 9 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

Gran Premi del Japó de Fórmula 1 - Circuit de Suzuka - Web F1 Live, amb informació del Gran Premi del Japó de Fórmula 1. Circuit de Suzuka, dies 7, 8 i 9 d'octubre del 2005. En castellà.

SonimagFoto 2005 - Web de SonimagFoto 2005 - El món de la imatge. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Exposicions Fotogràfiques, Catàleg 2005, Novetats 2005, Premsa, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, Palaus 1 i 8, del 5 al 9 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

13è Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona - FICEB - Web del 13è Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona. Festival, Porno Stars, Artistes, Palmarès, Sopar de gala, Passi Pel·licules, Firmes, Expositors, Bulevard, Galeria d'Art, Retrospectives, Webmasters X, Premsa, Debat, Hotels, Entrades, Contactes, Galeria XXX, Links amics, ... La Farga, L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona, del 5 al 9 d'octubre del 2005. En castellà, francès i anglès.

IV Festival Internacional de Cine Eròtic Gai de Barcelona - HeatGay - Web del IV Festival Internacional de Cine Eròtic Gai de Barcelona - HeatGay. Artistes, Expositors, Entrades, Festival de Cine, Projeccions, HeatGay Art, HeatGay Directe, HeatGay Hard zone, Agència de Viatges, Premsa, Galeria d'imatges, HeatGay Links, e-mail, ... La Farga, L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona, del 5 al 9 d'octubre del 2005. En castellà, anglès i francès.

Docúpolis - 5è Festival Internacional Documental de Barcelona - Docúpolis - 5è Festival Internacional Documental de Barcelona. Imatge del Festival, Presentació, Notícies, Concurs, Activitats paral·leles, Programa, Seminari, Organització, Ubicació, Premsa, Edicions anteriors, ... CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, del 5 al 9 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

Festival Àsia 2005 - Web de Casa Asia del Festival Àsia 2005. Presentació, Programa, Entrades, Com arribar, Contacta, ... Barcelona, del 5 al 9 d'octubre del 2005. En català i castellà.

Piscina BCN - Saló Internacional de la Piscina - Web de la 7a edició de Piscina BCN - Saló Internacional de la Piscina. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges RACC, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Gran Via Montjuïc 2, del 5 al 8 d'octubre del 2005 (bianual). En català, castellà i anglès

CavaTast'05 - IX Mostra de Caves i Grastronomia - Web de CavaTast'05 - IX Mostra de Caves i Grastronomia. El CavaTast, Expositors, Sala de Premsa, Galeria Fotogràfica, Patrocinadors, Patronat de Turisme, Sant Sadurní d'Anoia, Setmana del Cava, Fira Comercial i Industrial, Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, ... Sant Sadurní d'Anoia, 7, 8 i 9 d'octubre del 2005. En català i castellà

Sizoo 2005 - Saló Internacional per els professionals del món dels Animals de Companyia - Web de la 13a edició del Sizoo 2005 - Saló Internacional per els professionals del món dels Animals de Companyia. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Festival de la Mascota, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau 2, del 6 al 9 d'octubre del 2005 (bianual). En català, castellà i anglès.

4rt Festival de la Mascota 2005 - Web del 4rt Festival de la Mascota 2005. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Palaus 6 i 7, Fira de Montjuïc, 8 i 9 d'octubre del 2005. En català, castellà i anglès.

La Festa al Cel - Setmana Aeronàutica i de l'Espai a Barcelona - Web de la Setmana Aeronàutica i de l'Espai a Barcelona - La Festa al Cel. Mostra Aeronàutica i de l'Espai, Món Verne, La Festa al Cel, La Nit de l'Aviació, Altres Activitats, Jornades Aeronàutiques, Patrocinadors, Entitats Col·laboradores, Premsa, Contacte, Com Arribar-hi, ... Barcelona, Zona Fòrum, del 24 de setembre al 3 d'octubre del 2005. En català i castellà.

Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2005 - Pàgina web del Museu d'Història de Catalunya amb informació de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, que se celebren en molts municipis catalans, amb visites guiades a espais d'interès cultural, concerts, xerrades i exposicions. Presentació, Dades d'interès, Activitats per comarques, Més informació, ... Del 30 de setembre al 2 d'octubre del 2005. En català.

Saló Singles - Web del Saló Singles. Objectius, Com arribar, Reserva d'Entrades, Expositors, Activitats, Congrés, Festa de Clausura, Sala de premsa, Contacte, ... Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona Montjuïc, dies 1 i 2 d'octubre del 2005. En castellà.

Mostra Rialles - Fira d'Espectacles Infantils dels Països Catalans - Web de 16a Mostra de Teatre Rialles - Fira d'Espectacles Infantils dels Països Catalans. Què és la Mostra?, Informació Espectacles, Horaris i programes, Inscripcions, Localitzacions, L'Arxiu, ... Sabadell, 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre del 2005. En català. Rialles - Òmnium Cultural.

Festival de Cinema Polític - Web del 1er. Festival de Cinema Polític - Barcelona. Programa, Contacte Premsa, ... Barcelona, diversos escenaris, del 28 de setembre al 2 d'octubre del 2005. En castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Qatar - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Qatar. Circuit de Losail, Doha, Qatar, dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre del 2005. En castellà.

15è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu - Pàgina Web de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya de la 15a edició del Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu. L'Hora del Jazz de Dia, L'Hora del Jazz de Nit, Programació de tots els concerts. Barcelona, plaça de Rius i Taulet (Dia) i diversos locals (Nit), del 4 al 30 de setembre del 2005. En català.

Festivals d'Estiu 2005 Festivals Estiu 2005 - Pàgina web "Festivals Estiu 2005" de Kontrol Web, amb un recull d'enllaços d'una gran quantitat de Festivals d'Estiu i Festes Populars de l'estiu 2005. Música, Teatre, Dansa, Cinema, Circ, Festes Tradicionals, Culturals i Populars, Cultura, Oci, ... Tot l'estiu, des de finals de juny fins finals de setembre del 2005. En català.

Guia de Cursos d'Estiu Guia de Cursos d'Estiu 2005 - Web amb una Guia de Cursos d'Estiu 2005, de la Xarxa d'Universitats - Institut Joan Lluís Vives. Tots els Cursos d'Estiu de les Universitats dels Països Catalans. Presentació, Contingut i ús, Relació de Cursos: per àrea temàtica, per localitat on es fa el curs, per la setmana d'inici del curs, per marc organitzatiu i per número de curs, Cercador de cursos, Les seus dels nostres cursos: punts d'informació, Cursos d'Idiomes, Cursos de Formació continuada, Informació del Programa Drac-Estiu, Poseu la Guia al vostre Web, ... Països Catalans, de juny a setembre del 2005. En català.

Accés a la Universitat 2005 - Pàgina Web Accés a la Universitat del Consell Interuniversitari de Catalunya del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat de Catalunya, que dóna informació sobre les Notes PAU, l'assignació de places universitàries - Notes de tall, Preinscripció universitària, ... Es va actualitzant. En català, castellà i anglès.

La Mercè 2005 - La Festa Major de Barcelona - Web de la Mercè 2005 - La Festa Major de Barcelona. Actualitat, Cercador d'actes, Presentació, Programa: Focs, Tradició, Música, Arts al Carrer, Participació, Setmana Aeronàutica i de l'Espai, Correfoc, Castellers, Piromusical, BAM - Barcelona Acció Musical, Cursa de la Mercè, El Cartell, El Pregó, Gimcana, VIII Festival Pirotècnic Internacional, T'expliquem la Festa, Accessibilitat, ... Barcelona, del 22 al 25 de setembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Santa Tecla 2005 - La Festa Major de Tarragona - Web de Santa Tecla 2005 - La Festa Major de Tarragona. Santa Tecla, Programa de tots els actes en .pdf: La Crida, El Pregó, La Diada de Santa Tecla, La Mercè, Reconeguda, Tarragona, Contacteu, Cinema, Dansa, Esports, Exposicions, Focs, Infantils, Llibres, Música, Teatre, Tradició, ... Tarragona, del 16 al 25 de setembre del 2005. En català. Ajuntament de Tarragona.

Eurobàsquet 2005 - Belgrad - Web de Eurobàsquet 2005 - Europeu de bàsquet de Belgrad. Notícies, Calendari, Resultats, Equips, Jugadors, Classificacions, Entrades, Història, ... Belgrad, Sèrbia i Montenegro, del 16 al 25 de setembre del 2005. En anglès i serbi. ACB - Més informació de l'Europeu.

53è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià - Web del 53è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià. Última Hora, Portada, Seccions i Pel·lícules, Premis Donostia, Premis i Jurats, Sales Office, Mapa Web, Donostia - Sant Sebastià, Organització, Premsa, Acreditacions, Venda d'Entrades, ... Donostia - Sant Sebastià, del 15 al 24 de setembre del 2005. En castellà, euskera i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Malaisia - Circuit de Sepang - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Malaisia. Circuit de Sepang, dies 23, 24 i 25 de setembre del 2005. En castellà.

Gran Premi de Brasil de Fórmula 1 - Circuit d'Interlagos - Web oficial del 34è Gran Premi de Brasil de Fórmula 1 - Circuit d'Interlagos. Informació, Calendari, La Cursa, Circuit, Història, Entrades, Estadístiques, Links, ... Circuit d'Interlagos (Sao Paulo), dies 23, 24 i 25 de setembre del 2005. En portuguès i anglès.

Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week - Passarel·la Gaudí - Web de Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week - Passarel·la Gaudí. Programa desfilades, Edicions anteriors, Serveis, Premsa, Enllaços, Contacte, ... Pavelló Italià de Fira de Barcelona, del 19 al 22 de setembre del 2005. ModaFad (del 17 al 19-9-05) i Circuit 12: Zero (del 21 al 23-9-05). En català, castellà i anglès.

17a edició del Mercat de Música Viva de Vic - Web de la 17a edició del Mercat de Música Viva de Vic. MMVV: Què és?, Què fem?, Qui som?, Ubicació, Notícies, Programa artístic: Artistes i Concerts, Contacte, ... Vic, del 15 al 18 de setembre del 2005. En català, castellà i anglès.

Vuelta Ciclista a Espanya 2005 - Web de la 60a edició de la Vuelta Ciclista España 2005. Recorregut, Etapes, Pel·lícula, Classificacions, Imatges, Notícies, Equips, Història, Patrocinadors, Meteorologia, Altimetria, Mapa, Informació Turística, Rutòmetre, ... Del 27 d'agost (Granada) al 18 de setembre del 2005 (Madrid). En castellà, anglès i francès.

Galàctica 2005 - 12a Fira Internacional d'Invents i Noves Patents - Web de Galàctica 2005 - 12a Fira Internacional d'Invents i Noves Patents. Llista d'innovacions, Galàctica Universitària, Galàctica Junior, Staff i Organigrama, Sponsors i Patrocinis, Enllaços i Suggeriments, Visitantns, Exoisitors, Premsa, ... Pavelló del Garraf, Ronda Ibèrica s/n, Vilanova i la Geltrú, del 15 al 18 de setembre del 2005. En català, castellà, anglès i francès.

Gran Premi de Motociclisme del Japó - Circuit de Motegi - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme del Japó. Circuit de Motegi, dies 16, 17 i 18 de setembre del 2005. En castellà.

ExpoColoma 2005 - Web de la 17a edició d'ExpoColoma 2005 - La Fira de Santa Coloma. L'Expocoloma, Expositors, Plànol Interactiu, Activitats, Inscripcions, Tarifes, Notícies, Contactar, ... Parc Europa de Santa Coloma de Gramenet, del 15 al 18 de setembre del 2005. En català.

Sagunt a Escena - Web del Festival de teatre Sagunt a Escena. Informació de tota la programació. Sagunt (teatre romà), Camp de Morvedre, del 19 de juliol al 18 de setembre del 2005. En català.

puntCAT .CAT - Campanya per un domini .cat - Web .CAT - Campanya per un domini .cat, per reclamar un domini que aculli tota la comunitat internauta catalana. Per què volem un .cat?, Com pots ajudar, Què són els dominis?, Qui som?, Adhesions de particulars, entitats i empreses, Llistat de comentaris destacats, Llistat d'empreses i entitats adherides, Ajuda'ns a promocionar-nos, ... En català, anglès i castellà.

ExpoHogar Tardor 2005 - Web ExpoHogar Tardor 2005 - Saló Internacional del Regal i Artícles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Gran Via Montjuïc 2, del 8 al 12 de setembre del 2005. En català, castellà i anglès.

11 de Setembre 2005 - Diada Nacional de Catalunya - Festa per la Llibertat 11 de Setembre 2005 - Diada Nacional de Catalunya - Festa per la Llibertat - Web de la Comissió 11 de Setembre 2005 - Diada Nacional de Catalunya - Festa per la Llibertat. Què és la Diada?, Cartell 2005, Manifest de la Comissió 11 de Setembre 2005, Actes, Adhesions, Col·laboracions, Imatges, Edicions anteriors, Mostra d'Entitats dels Països Catalans, ... Barcelona, Arc de Trionf - Passeig de Lluís Companys, 11 de setembre del 2005, 19.30 h. - Acte central, amb Miquel Gil, Cheb Balowski, Els Pets i Djiiva. En català.

US Open 2005 - Tennis - Web oficial del Torneig de Tennis US Open 2005, un dels Grand Slam. Noticies, Fotos, Cercador, Quadre, Resultats, Jugadors, Entrades, Guia del Torneig, US Open en viu, ... Arthur Ashe Tennis Stadium i Louis Armstrong Stadium - Flushing Meadow - Nova York, del 29 d'agost a l'11 de setembre del 2005. En anglès.

Altaveu'05 - Sant Boi de Llobregat - Web de l'Altaveu'05 - XVIIè Festival de la Música i la Cançó. Presentació, Història del Festival, Altaveu 2005, Programació, Bases Altaveu Frontera, Premis, Col·laboracions, Organització, Premsa, Contacte, ... Sant Boi de Llobregat, del 7 a l'11 de setembre del 2005. En català i castellà.

25a Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2005 - Web de la 25a edició de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2005 - Aparador de les Arts Escèniques - Teatre, Dansa, Música i Circ. Presentació, Informació (Transport, Allotjament i Turisme), Notícies, Programa, Entrades, Àrea professional (Servei Premsa, Acreditacions i Xarxes) i La Botiga. Tàrrega, Urgell, del 8 a l'11 de setembre del 2005. En català, castellà i anglès.

62a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 62a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (62 Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules (més de 150), Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, Galeria de Fotos, Links, ... Lido di Venezia, del 31 d'agost al 10 de setembre del 2005. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

XIII Schubertiada a Vilabertran - 25è Festival Internacional de Música de l'Empordà - Web de la XIII Schubertiada a Vilabertran - 25è Festival Internacional de Música de l'Empordà. Portada, Programació, Biografies, Entrades, Exposicions, Informació, Localització, Links, Crèdits, Edicions anteriors, ... Vilabertran, Alt Empordà, del 19 d'agost a l'11 de setembre del 2005. En català.

Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps - Web oficial del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps. Informació Entrades, Circuit, Calendari, Circuits i Pilots, Classificacions, Informacions útils, Accessos, ... Circuit de Spa-Francorchamps (Bèlgica), dies 9, 10 i 11 de setembre del 2005. En molts idiomes, entre ells el castellà. F1 Live.com - Informació en castellà.

XXV Festival Internacional de Música a Matadepera - Web del XXV Festival Internacional de Música a Matadepera - Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Matadepera. Presentació, Calendari, Intèrprets, Preu, Venda d'Entrades, Notes, Menú-Concert, ... Matadepera, del 18 de juny al 8 de setembre del 2005. En català.

Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Web oficial del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Autodromo Nazionale de Monza. Història, Calendari, Gran Premi F1, Entrades, Circuit, Serveis, Campionat, Links, Cursa, Botiga, ... Circuit Autòdrom de Monza (Itàlia), dies 2, 3 i 4 de setembre del 2005. En italià i anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

Festival Internacional d'Edimburg 2005 - EIF - Web oficial del Festival Internacional d'Edimburg 2005 - EIF (Edinburgh International Festival), que té lloc a la capital escocesa des de l'any 1947. Espectacles de Teatre, Música, Òpera i Dansa. Edinburgh, Escòcia, del 14 d'agost al 4 de setembre del 2005. En anglès.

Mas i Mas Festival 2005 - Web del San Miguel Mas i Mas Festival 2005. Concerts al Palau de la Música i a les Sales Jamboree, Jazzroom, Moog i Tarantos, Informació del Festival, ... Barcelona, del 27 de juliol al 2 de setembre del 2005. En català.

Edinburgh Festival Fringe 2005 - edfringe.com - Web oficial del Edinburgh Festival Fringe 2005, Mostra experimental paral·lela al festival oficial, que atrau fins i tot més gent que el mateix festival. Edimburg, del 7 al 29 d'agost del 2005. En anglès.

XXVIII Aquelarre 2005 - Cervera - Web del XXVIII Aquelarre 2005 de Cervera (Segarra). Informació: Plànol de la Festa, Horaris, Espectacle, La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Música, Història, Fotografies, Cervera, Notes de Premsa, Serveis, ... Cervera, del 26 al 28 d'agost del 2005. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno. Informació, Entrades, Ofertes, Allotjament, Brno GO, Programa, FAQ, ... Brno, 26, 27 i 28 d'agost del 2005. En anglès, alemany i txec. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

51a edició del Festival de Teatro Clásico de Mérida - Web de la 51a edició del Festival de Teatro Clásico de Mérida. Teatre, Òpera, Música, Ballet, Festival Alternatiu, Cicle Idees, Novetats, Dia a Dia, Programació, Entrades, Informació sobre Mérida, ... Mérida, del 30 de juny al 28 d'agost del 2005. En castellà i anglès.

25è Festival Internacional de Música Pau Casals - Web del 25è Festival Internacional de Música Pau Casals. Informació de tota la programació del Festival. Autitori Pau Casals de Sant Salvador (El Vendrell), del 9 de juliol al 27 d'agost del 2005. En català i castellà.

Vicantic - 14a Fira d'Antiguitats de Vic - Web d'Impevic amb informació de Vicantic - 14a Fira d'Antiguitats de Vic. Presentació, Informació general, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, ... Vic, Àrea Firal "El Sucre", del 20 al 28 d'agost del 2005. En català. Edició 2004.

Festa Major de Sants 2005 - Web de la Festa Major de Sants 2005. Els Espais, L'Entorn: Programa d'Actes en format PDF, Com arribar-hi, Enllaços, Història de Sants, La Federació, Plànol dels Carrers, Sants ahir, La Festa abans, On és Sants?, ... Barri de Sants, Barcelona, del 21 al 27 d'agost del 2005. En català (versió reduïda en castellà i alemany). Més informació: Xarxa3.

UCe - XXXVII UCE - Universitat Catalana d'Estiu 2005 - Web de la XXXVII UCE - Universitat Catalana d'Estiu 2005, organitzada per totes les Universitats dels Països Catalans i l'Institut d'Estudis Catalans. Informació general, Novetats, Universitat de Ponent de Ciències de la Natura, XXXVII UCE 2005, Botiga, Centre d'Estudis Pau Casals, Any Joaquim Ruyra, Estudi de l'arquitectura popular, Edicions anteriors de la UCE, Cercador, ... Prada, Conflent, Catalunya Nord, del 16 al 26 d'agost del 2005. En català.

43è Festival Internacional de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols - Web del 43è Festival Internacional de la Porta Ferrada - Sant Feliu de Guíxols. Recitals, Nits de Teatre i Dansa, Jazz - Pop - World Music, Música de Cambra, Música Simfònica, Música Antiga i Barroca, Benvinguda, Entrades, Accés, ... Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, del 14 de juliol al 26 d'agost del 2005. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Turquia de Fórmula 1 - Circuit d'Istanbul - Web oficial del Gran Premi de Turquia de Fórmula 1 - Circuit d'Istanbul. Entrades, Hotels & Campings, Mapa del Circuit, Informació, Resultats, Serveis, ... Istanbul, dies 19, 20 i 21 d'agost del 2005. En castellà, anglès, francès, italià, japonès i xinès.

Festa Major de Gràcia 2005 - Web de la Festa Major de Gràcia 2005 - Federació Festa Major de Gràcia - Festa d'interès nacional. La Federació, Història, Carrers, Altres Espais, Esports, Concursos, Programa d'Actes de la Festa, Abans de començar la Festa..., Participa!, PMF, ... Barri de Gràcia, Barcelona, del 15 al 21 d'agost del 2005. En català (Pesentació de la festa en 8 idiomes més). Més informació: GràciaNet.

CVT 2005 - Connectada Vall del Terri - Web de la CVT 2005 - Connectada Vall del Terri. Notícies, Informació, Inscripció, Inscrits, Competicions, Horaris, Fotos, Fòrum, Contacte, ... Pavelló de Cornellà del Terri, Gironès, del 18 al 21 d'agost del 2005. En català.

XIX Festival Castell de Peralada - Web del XIX Festival Castell de Peralada. Música, Dansa i Teatre. Història del Festival, Programa del Festival, Com trobar-nos, Venda d'Entrades, Comitès, Sponsors, ... XVI Edició, Peralada (Alt Empordà), del 9 de juliol al 20 d'agost del 2005. En català, castellà i anglès.

Festival Jardins de Cap Roig - Web del Festival Jardins de Cap Roig. Programa amb dates, Artistes i Grups, Descripció, Veure Preus, Comprar Entrades, ... Calella de Palafrugell, Mont-ràs, Baix Empordà, del 16 de juliol al 20 d'agost del 2005. En català.

25è Festival Internacional de Músiques de Torroella de Montgrí - Web del 25è Festival Internacional de Músiques de Torroella de Montgrí - Costa Brava. Prefestival (Concerts), Festival (Concerts), Músiques i Mercat del Món (Concerts), Música i Natura (Concerts), Cursos Internacionals d'Interpretació i Composició musical, Cicle de Joves Intèrprets i Música al Carrer, Venda d'Entrades, La Vila i el Festival, Patrocinadors, Edicions anteriors, ... Torroella de Montgrí, Baix Empordà, del 15 de juliol al 19 d'agost del 2005. En català, castellà i anglès.

25a Fira de l'Avellana - 406a Fira de Sant Llorenç de Riudoms - Web de la 25a Fira de l'Avellana - 406a Fira de Sant Llorenç de Riudoms. Programa d'Actes, Història, Dades tècniques, Comitè organitzador, Actes paral·lels, Veredicte Concurs de Cartells, Fotos 23a edició, Cartell, ... Riudoms, Baix Camp, del 12 al 15 d'agost del 2005. En català.

Campionats del Món d'Atletisme 2005 - Helsinki - Web del Campionats del Món d'Atletisme 2005 de Helsinki de la IAAF - IAAF World Championships. Notícies, Resultats, Atletes, Història, Galeria, Partners, Fòrum, IAAF - Associació Internacional de Federacions d'Atletisme, ... Helsinki, Finlàndia, del 6 al 14 d'agost del 2005. En anglès. - IAAF - Helsinki 2005.

Campionats del Món d'Hoquei Patins 2005 - San José - Web del Campionats del Món d'Hoquei Patins 2005 - San José. Horaris, Notícies, Entrades, Informació, El Campionat, La Ciutat i els Hotels, Història, Links, ... San José, California, EEUU del 6 al 14 d'agost del 2005. En anglès. - Campionats del Món d'Hoquei Patins 2005 - InfoHockey.

KESSE.05 - Festival Noves Músiques - Músiques del Món i Noves Tendències - Tarragona - Web del KESSE.05 - Festival Noves Músiques - Músiques del Món i Noves Tendències - Tarragona. Informació de tota la Programació del Festival. Tarragona, de l'1 de juliol al 12 d'agost del 2005. En català.

Grec 2005 - 29 Barcelona Grec Festival - Web del Grec 2005 - 29a edició del Barcelona Grec Festival. Editorial, Programa 2005, Venda d'Entrades, Els Espais del Festival, Calendari, Actualitat, Informació, Organització, Patrocinadors, Premsa, Altres Webs, Contacta, Informació Festival 2006, ... Barcelona, Teatre Grec, Mercat de les Flors i diversos escenaris, del 27 de juny al 8 d'agost del 2005. En català, castellà i anglès.

FIB 2005 - Festival Internacional de Benicàssim - Web del FIB 2005 - XI Festival Internacional de Benicàssim. Cartell, Entrades, Horaris, Benicàssim, El Festival, ... Benicàssim, Plana Alta, del 4 al 7 d'agost del 2005. En castellà, valencià, anglès, francès, alemany i italià.

55a Festa del Càntir i Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa 2005 - Argentona - Web de la 55a Festa del Càntir (Diada de Sant Domènec) i de la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa 2005. Portada, Notícies, La Fira, Agenda, Com arribar, Com moure's, Zona de premsa, Multimèdia, Mostra de Cinema i Vídeo, Museu del Càntir ... Argentona, Maresme, del 4 al 7 d'agost del 2005. En català, castellà i anglès.

3er Festival Shakespeare 2005 - Santa Susanna - Web del 3er Festival Shakespeare 2005 - Santa Susanna. Programació: per Espectacle i per Agenda, Serveis: Entrades, Patrocinadors, Organització: Equip, Santa Susanna, Can Ratés, 1er Festival 2003, 2n Festival 2004, ... Santa Susanna, Maresme, del 22 de juliol al 7 d'agost del 2005. En català i castellà.

Sala Montjuïc - Cinema a l'Aire Lliure - Web de la Sala Montjuïc - Cinema a l'Aire Lliure. Programació, Concurs de Jazz, Amics Sala Montjuïc, Com arribar, Altres edicions, Organitzadors, ... Barcelona, Castell de Montjuïc, del 6 de juliol al 5 d'agost del 2005. En català, castellà i anglès.

Firagost 2005 - 51a Fira-Exposició del Camp Català - Web de Firagost 2005 - 51a Fira-Exposició del Camp Català. La Fira: Benvinguda, Història, Organització. Informació: Programa d'Actes, El Recinte Firal, Com arribar.hi, Per Expositors. Contactar: Pre-Inscripcions i Consultes. VIII Setmana de Promoció de Vins i Caves de l'Alt Camp D.O. (de l'1 al 7-8-05), XI Concurs de Tast de Vins i Caves (31-7-05), ... Valls, Alt Camp, 2 i 3 d'agost del 2005. En català, castellà, francès i anglès.

Campus Party 2005 - València - Web de Campus Party 2005 de València. Concentració d'usuaris d'ordinadors en xarxa (més de 5.500 participants). Notícies, Qui som, Història, Galeria, Normes, Estatuts, Fòrum, Premsa, Patrocinadors, Àrees, ... Ciutat de les Arts i les Ciències Príncep Felip de València, del 25 al 31 de juliol del 2005. En castellà.

Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring - Web oficial del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring. Entrades, Hotels & Campings, Mapa del Circuit, Informació, Resultats, Serveis, ... Budapest, dies 29, 30 i 31 de juliol del 2005. En alemany, anglès i hongarès. F1 Live.com - Informació en castellà.

Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya - Circuit de Sachsenring - Web oficial del Circuit de Sachsenring - Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya. MotoGP, Calendari, Sachsenring, Circuit, Història, Entrades, Serveis, Arxiu, Galeria, ... Sachsenring, dies 29, 30 i 31 de juliol del 2005. En alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Arsèguel - Trobada amb els Acordionistes del Pirineu "30 Anys" - Web Arsèguel - Trobada amb els Acordionistes del Pirineu "30 Anys". La Trobada: Presentació, Arsèguel, Programa d'Actes, ... Arsèguel, del 29 al 31 de juliol del 2005. En català.

Trobadors i Joglars 2005 - IV Festival Comarcal del Vallès Oriental - Web del Trobadors i Joglars 2005 - IV Festival Comarcal del Vallès Oriental - Cançó, Gospel, Poesia, Recitals, Romanços, Teatre, Tradicional. Agenda, Presentació, Programació, Artistes, Col·laborem, ... Granollers i altres municipis del Vallès Oriental, del 24 de juny al 30 de juliol del 2005. En català.

22a Mostra de Turisme Juvenil - CIAJ - Web de la 22a Mostra de Turisme Juvenil 2005 de del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves - CIAJ de l'Ajuntament de Barcelona. Informació, Programa Activitats, Intercanvi, Mostra Virtual, Sorteig, Viatges, ... Barcelona, del 31 de maig al 29 de juliol del 2005. En català.

Festival Mataró, Cruïlla de Cultures '05 - Web del Festival Mataró, Cruïlla de Cultures '05 - Festival de Músiques. Qui actuarà, Com arribar-hi, On es venen les entrades, Sala de premsa, Què pensa el públic, Com va anar el concert, ... Mataró, del 23 de juny al 28 de juliol del 2005. En català i castellà.

XXXV Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Web "Els Focs de Blanes 2005" - XXXV Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Trofeu "Vila de Blanes". Programa, Història, Condicions, Àlbum, Consells, Votacions per mòbil, ... Blanes, Selva, del 21 al 27 de juliol del 2005. En català i castellà.

40è Festival de Jazz de Sant Sebastián - Donostiako - Jazzaldia - Web del 40è Festival de Jazz de Sant Sebastián - Donostiako - Jazzaldia. Programa del Festival, Oferta turística, La Ciutat, La botiga, Zona de premsa, Altres edicions, Enllaços, ... Donostia-Sant Sebastià, Euskadi, del 22 al 27 de juliol del 2005. En castellà, euskera i anglès.

59è Festival d'Avinyó - Web del 59è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Avinyó, Occitània, del 8 al 27 de juliol del 2005. En francés i anglès.

Estivales de Perpinyà - Web de la 18a edició Estivales de Perpinyà. Presentació, Programa, Lloc, Edicions anteriors, Actualitat, Sala de premsa, Entrades, ... Perpinyà (Rosselló), Catalunya Nord, de l'1 al 27 de juliol del 2005. En francès.

30 Nits - Sabadell - Web de 30 Nits, el Festival d'Estiu de Sabadell. Cinema, Circ, Dansa, Música, Narracions, Teatre, Tota la programació del Festival dia a dia, Venda d'entrades, ... Sabadell, del 28 de juny al 26 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Sabadell.

Party Euskal Encounter 13 - Web Party Euskal Encounter 13. Reunió d'usuaris d'ordinador, organitzada per la Fundació Euskaltel. Últimes Notícies, Informació general, Xarxa local, Conferències, Escena, Jocs, Game Gune, Software lliure, Modding, Altres concursos, Fòrums, Premsa, Edicions anteriors, ... BEC Barakaldo, Euskadi, del 22 al 25 de juliol del 2005. En castellà, euskera i anglès.

El Tour de França 2005 - Le Tour - Web del Tour de França - T D F 2005 - Le Tour de France 2005, la prova reina del ciclisme professional. La cursa en directe, Etapes, Classificacions, Equips, Història, Edicions anteriors, Links, Cercador, En directe per TV, Vídeos, Organització, Botiga, ... Del 2 (Fromentine) al 24 de juliol (París) del 2005. En francès, anglès, alemany i castellà.

Festcat - Escola d'Estiu 2005 - Web de Festcat - Escola d'Estiu 2005 (formació en cultura popular i tradicional). Què és Festcat?, Campus de cultura popular, Dansa tradicional, Jocs tradicionals, Música tradicional, Professorat, Preguntes més freqüents, Contacta'ns, ... Llívia, Cerdanya; Esterri d'Àneu, Pallars Sobirà; Horta de Sant Joan, Terra Alta i Torroella de Montgrí, Baix Empordà, del 10 al 24 de juliol del 2005. En català.

Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 - Circuit de Hockenheim - Web oficial del Circuit de Hockenheim - Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1. Informació, Curses, Entrades, ... Circuit de Hockenheim, dies 22, 23 i 24 de juliol del 2005. En alemany. F1 Live.com - Informació en castellà.

Gran Premi de Motociclisme de la Gran Bretanya - Circuit de Donington Park - Web oficial del Circuit de Donington Park - Gran Premi de Motociclisme de la Gran Bretanya - British Motorcycle Grand Prix. Donington Park Online, Informació, Entrades, Circuit, Espectadors, Competicions, Allotjament, Exhibicions, Conferències, Màrketing, Trade Sites, Contacte, ... Circuit de Donington Park, dies 22, 23 i 24 de juliol del 2005. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.
BMR - British Racing Circuits - Tots els Circuits de la Gran Bretanya. En anglès.

X Festa del Renaixement de Tortosa - Web de la X Festa del Renaixement de Tortosa - L'Esplendor d'una Ciutat del Segle XVI. Què és la Festa del Renaixement?, Tortosa a l'època del renaixement, Anem de Festa, Programa 2005, Al voltant de la Festa, Galeria Multimèdia, La Botiga del Renaixement, Participa, Novetats, Fòrum, ... Tortosa, Baix Ebre, del 21 al 24 de juliol del 2005. En català.

28a edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro - Web de la 28a edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro. Programació 2005, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 29 de juny al 24 de juliol del 2005. En castellà.
Molta Informació també a: El Quijote.com - Festival de teatro Clásico de Almagro.

Ple de Riure 2005 - El Masnou - Web del Ple de Riure - IX Festival Internacional de Teatre Còmic d'El Masnou. Presentació, Programa, Localització, Serveis, Entrades, Història, ... El Masnou, a la platja, davant del baixador d'Ocata, del 20 al 23 de juliol del 2005. En català.

Solsona Rock Festival - Web del Solsona Rock Festival. Localització, Grups, Programació, Col·laboradors, Entrades, Associació Cultural El Crit, ... Solsona, Solsonès, 23 de juliol del 2005. En català.

Universitat Internacional de la Pau - Web de la 20a edició de la Universitat Internacional de la Pau. Presentació, Programa, Activitats Culturals, Ponents, Inscripció, ... Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, del 14 al 20 de juliol del 2005. En català i castellà.

Festival de Teatre de Almada 2005 - Web del 22è Festival de Teatre de Almada (Portugal) 2005. Fitxa tècnica, Entrades, Programa, Produccions, Exposicions, Col·loquis, Actes complementaris, Música, ... Almada (Portugal), del 4 al 18 de juliol del 2005. En portuguès.

Acampada Jove 2005 - Sant Celoni - Web de l'Acampada Jove 2005 Sant Celoni - 10è Festival del Jovent dels Països Catalans, iniciativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya). Presentació, Informació General, Venda d'Entrades, Com arribar, Programa, Notícies, Multimèdia, Digues la teva, Novetats, Espai Independència, Espai Cultura, Espai Socialisme, Espai Llibertat, ... Sant Celoni, Vallès Oriental, del 14 al 16 de juliol del 2005. Diumenge 17 de juliol, Aplec del Pi de les Tres Branques. En català. JERC.

13è Festival Blues a Roses - Festival de Blues, Jazz i Gospel - Web del 13è Festival Blues a Roses - Festival de Blues, Jazz i Gospel. MADMA, Gospel, World Music, Jazz & Blues, Nosaltres, Gires, Produccions, ... Roses, Alt Empordà, del 10 al 17 de juliol del 2005. En català i castellà.

23a edició del Festival Internacional de Música de Cantonigròs 2005 - Web de la 23a edició del Festival Internacional de Música de Cantonigròs 2005. Presentació, Història, Amics del Festival, Edició 2004, Edició 2005, Guies Grups, Enllaços, Introducció, Tipus de Festival, Participants, Competicions, Premis i Trofeus, Complements i Serveis, Programa, Entrades, Com arribar-hi, ... Cantonigròs, Osona, del 14 al 17 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès.

FIMPT - 25è Festival Internacional de Música Popular Tradicional de Vilanova i la Geltrú - Web del 25è Festival Internacional de Música Popular Tradicional de Vilanova i la Geltrú - FIMPT. Música, Exposicions, Conferències i Fira del Disc, Presentació, Història, Grups, Premsa, Informacions i Producció, ... Vilanova i la Geltrú, Garraf, del 14 al 17 de juliol del 2005. En català.

RodaFolk 2005 - Festival de Música Tradicional - Web del RodaFolk 2005 - 15a edició del RodaFolk - Festival de Música Tradicional. Programa del RodaFolk 2005, Enllaços, ... Roda de Ter, Osona, del 15 al 17 de juliol del 2005 (totes les actuacions gratuïtes). En català.

Croma - 15è Festival Internacional de Músiques del Món a Viladecans - Web del Croma - 15è Festival Internacional de Músiques del Món a Viladecans. Informació, Programa, Edició any anterior, ... Viladecans, Baix Llobregat, del 8 al 17 de juliol del 2005. En català.

X Fira de Circ al Carrer 2005 - La Bisbal d'Empordà - Pàgina web de la X Fira de Circ al Carrer 2005. Nosaltres, Cronologia, Premsa, Galeria, Programa 05, ... La Bisbal d'Empordà, Baix Empordà, del 15 al 17 de juliol del 2005. En català, castellà, francès i anglès.

UPEC - Jornades per la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya - Web de les UPEC - Jornades per la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya. Presentació, Notícies, Programa, Òrgans de Govern, Consultes, Enllaços, Contacte, ... Barcelona (CCCB), Barcelonès, de l'11 al 16 de juliol del 2005. En català.

Monegros Desert Festival 11 - Web del Monegros Desert Festival 11, organitzat per la discoteca Florida 135. Programa, Notícies, Fòrum, Fotos, Edicions anteriors, Entrades, Com arribar, Consells, Allotjament, Transports, ... Desert dels Monegres, Fraga, Baix Cinca, dissabte 16 de juliol del 2005. En castellà, francès i anglès.

29è Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia - Web del 29è Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia. Presentació, Programa, Artistes, Recintes, Historial, Links, Allotjaments, Entrades, ... Vitoria-Gasteiz, del 10 al 16 de juliol del 2005. En castellà, euskera i anglès.

Mostra Lambda - 10a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona - Web de la 10a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona - Mostra Lambda. Presentació, Agenda, Films, Sales de Projecció, Premis, Activitats paral·leles, Premsa, Altres edicions, Altres Festivals, Inscripció, Reglaments, Últimes Notícies, ... Barcelona, Sitges, Manresa i Vilafranca del Penedès, de l'1 al 15 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès.

San Fermín 2005 - Pamplona - Web de Kukuxumusu amb una completa Guia sobre San Fermín 2005. Molta informació sobre tota la Festa: Festa On-line, Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, Menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... Pamplona, del 6 al 14 de de juliol del 2005. En castellà, euskera i anglès.

Rebrot'05 - Berga - Web de Rebrot'05 - 5è Aplec del Jovent dels Països Catalans - Berga. Programa, Serveis, Plànol, Entrades, Aplec del Pi de les Tres Branques, ... Berga, Berguedà, del 8 al 10 de juliol del 2005. En català. Maulets.

Senglar Rock Lleida 2005 - Web de la 8a edició del Festival Senglar Rock Lleida 2005. Localització, Grups, Programació, Serveis, Entrades, Notícies, Club, Edicions anteriors, Fòrum, Fotos, Campus, ... Lleida, dies 7, 8 i 9 de juliol del 2005. En català.

GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - British Grand Prix - Silverstone. Fórmula 1, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, 8, 9 i 10 de juliol del 2005. En anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

GP dels Estats Units de motociclisme - US GP 2005 - Web oficial del Gran Premi dels Estats Units de motociclisme - US GP 2005 - Laguna Seca. Informació, Entrades, Agenda, Allotjament, Històric, Viatges, Botiga, Spònsors, ... Circuit de Laguna Seca, dies 8, 9 i 10 de juliol del 2005. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

6è Festival de Músiques Religioses del Món - Girona - Web del 6è Festival de Músiques Religioses del Món de Girona. Presentació, Programació, Trobades Fes-Girona, Preus i venda, Patrocinadors, Inscriu-te, Mapa, Com arribar, Contacte, ... Girona, de l'1 al 10 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Girona.

Fascurt 05 - 3a Mostra de Curtmetratges d'El Masnou - Web de Fascurt - 3a Mostra de Curtmetratges d'El Masnou. El Cartell, Bases, Programa, Informació d'interès, El Jurat, Premis, Selecció Oficial, Primera edició, Zona Link, FasXat, ... El Masnou, del 3 al 9 de juliol del 2005. En català i castellà.

16 Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona - Web del 16 Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona - El certàmen pirotècnic de la mediterrània. Programació, Notícies, Agenda, Votacions, Arxiu, Premis, Hemeroteca, ... Tarragona, Punta del Miracle, del 4 al 9 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès.

RubíFolk 2005 - Festival Folklòric Internacional de Rubí - Web del RubíFolk 2005 - Festival Folklòric Internacional de Rubí. Presentació, Grups, RubíFolk Infants, Programació, Edicions anteriors, Contacte, Suport, ... Rubí, Vallès Occidental, del 5 al 10 de juliol del 2005. En català.

IV Jornades de Programari Lliure - Web de les IV Jornades de Programari Lliure. Presentació, Petició de Comunicacions, Fira d'empreses, Trìptic, Programa definitiu, Horari de sessions, Instruccions per als autors, Inscripcions, Reserva de plaça pels tallers, Gestió de comunicacions, Contacte, Localització, Jornades anteriors, ... Campus de la UPC de Vilanova i la Geltrú, del 6 al 9 de juliol del 2005. En català.

21è Festival Internacional do Mundo Celta de Ortigueira- Web del 21è Festival Internacional do Mundo Celta de Ortigueira. Programació 2005, Guia d'Ortigueira, Mundo Celta, Festival Online, Galeries, Gabinet de Premsa, Fòrum, ... Ortigueira, A Coruña, Galiza (Galícia), del 7 al 10 de juliol del 2005. En gallec, castellà i anglès.

Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua - Caldes de Montbui - Pàgina web de FiresiFestes.com amb informació de l'Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua de Caldes de Montbui. Programa, Plànol de situació, ... Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 9 de juliol del 2005. En català.

TransSegre 2005 - Web de la TransSegre 2005. Què és?, Programa d'Actes, Reglament, Inscripció, Galeria de Fotos, Transdibuix, Notícies, ... Balaguer, Noguera, dies 9 i 10 de juliol del 2005. En català.

XXVI Festes del Segar i del Batre - La Fuliola - Web de les XXVI Festes del Segar i del Batre de La Fuliola. Portada, Benvinguda, Mapa, Programa, Concurs de pintura ràpida, Seqüències, ... La Fuliola, Urgell, 26 de juny i 10 de juliol del 2005. En català.

Wimbledon 2005 - Tennis - Web del Torneig de Tennis de Wimbledon 2005, el més prestigiòs del món sobre herba i un dels Grand Slam. Actualitat, Resultats, Jugadors, Notícies i Fotos, Àudio / Vídeo, Guia, Entrades, Botiga, Partits, Quadre, Webcams, Ràdio Wimbledon, ... Londres, del 20 de juny al 3 de juliol del 2005. En anglès.

Gran Premi de França de Fórmula 1 - Circuit de Magny-Cours - Web oficial del Gran Premi de França de Fórmula 1 - Circuit de Magny-Cours. Actualitat, Fórmula 1, Entrades, ... Circuit de Magny-Cours, dies 1, 2 i 3 de juliol del 2005. En francès i anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

Al Carrer'05 - XVIè Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans - Web del Al Carrer'05 - XVIè Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans. Més de 100 espectacles i més de 200 representacions gratuïtes. Programa, Patrocinadors, Serveis, Companyies participants, Organitzadors, ... Viladecans, del 30 de juny al 3 de juliol del 2005. En castellà.

Remor 05 - II Mostra de Música Experimental de Girona - Web de Remor 05 - II Mostra de Música Experimental de Girona. Presentació, La Mostra, Els Artistes, La passada edició, Links, Premsa, Notícies, ... Girona, del 30 de juny al 3 de juliol del 2005. En català.

24 Hores de Motociclisme - Web del Circuit de Catalunya de Montmeló amb informació de les 24 Hores de Motociclisme. Notícies, Horaris, Reglaments, Complements, Inscripcions, Incrits, Premsa, Classificacions, ... Circuit de Catalunya de Montmeló, dies 1, 2 i 3 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès.

Festus 2005 - Festival Jove d'Arts al Carrer de Torelló - Web de Festus 2005 - Festival Jove d'Arts al Carrer de Torelló. Què és Festus?, Activitats, Programació, Grups, Espai Festus, Com arribar-hi, Crèdits, etc... Torelló, dies 1, 2 i 3 de juliol del 2005 (gratuït). En català.

XIV Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot - Web del XIV Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot. Portada, Història, Músics, Programa, Producció, Descàrrega, Enllaços, Contacte, ... Olot, Garrotxa, dies 1, 2 i 3 de juliol del 2005. En català.

7è Festival Internacional de Cinema Jueu de Barcelona - Web del 7è Festival Internacional de Cinema Jueu de Barcelona. Programa 2005, Premsa, Sobre el FCJB, Contacte, ... Barcelona, Institut Francès, FNAC El Triangle i Pl. Sant Felip Neri, del 27 de juny al 3 de juliol del 2005. En català, castelà i anglès.

XXVII Diada de Raiers de La Pobla de Segur - Web de de Lleida.com amb informació de la XXVII Diada de Raiers. La Pobla de Segur, Pallars Jussà, del 30 de juny al 3 de juliol del 2005. En català.

FiraMàgica 2005 i Festival Internacional de Màgia - Santa Susanna - Web de FiraMàgica 2005 i Festival Internacional de Màgia - Santa Susanna. Programació, Recull fotogràfic, Recull de premsa, Com arribar, Mostra d'aplicacions, Novetats, ... Santa Susanna, Maresme, dies 24, 25 i 26 de juny del 2005 i 1, 2 i 3 de juliol del 2005. En català i castellà.

Aerosport 2005 - 13è Certmàmen d'Aeronàutica Esportiva - Web d'Aerosport 2005 - 13è Certmàmen d'Aeronàutica Esportiva. Mapa, Programa, Visitants, Expositors, Premsa, Contactar, ... Aeròdrom Igualada - Òdena, dies 2 i 3 de juliol del 2005. En català, castellà i anglès.

39a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell - Pàgina web de Palafrugell Turisme amb informació de la 39a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Programació 2005, Altres activitats prèvies, Venda d'entrades, Grups participants i havaneres que cantaran, ... Calella de Palafrugell, Baix Empordà, dissabte, 2 de juliol del 2005. En català.

BàsquetACB - Playoffs 2005  -   NBA - Playoffs 2005.

Festival Pyrene 2005 - 5a edició de La Festa dels Pirineus - Web de Festival Pyrene 2005 - 5a edició de La Festa dels Pirineus. Pyrene 2005, Programa: Concerts de música, Fira d'Artesania i Gastronomia, Fira del Llibre, Disc i Cartografia i Saló Virtual Pirinenc, Notes de premsa, Allotjaments, Com arribar, Edicions anteriors, ... Tremp, Pallars Jussà, dies 24, 25 i 26 de juny del 2005. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen, la catedral del motociclisme. Gran Prix, Calendari, El Circuit, Programa GP, Hotels, Entrades, Links, ... TT Circuit Assen (Holanda), dies 23, 24 i 25 de juny del 2005. En neerlandès, anglès i alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Festes de Sant Joan - Ciutadella - Web de les Festes de Sant Joan de Ciutadella. Salutació del Batle, Programa d'actes, Recomanacions especials, Origen, Dia des Be, Dissabte de Sant Joan, Junta de Caixers, Cartell 2005, Estampa 2005, Col·lecció de cartells i d'estampes, Imatges, ... Ciutadella de Menorca, dies 19, 23 i 24 de juny del 2005. En català, castellà, anglès, alemany i italià.

Festa de la Música 2005 - Barcelona - Web de la Festa de la Música - Barcelona. Què és?, Històric, Barcelona 2005: Com participar, Activitats, Organitzadors, Programa, Surt al carrer, A Catalunya, Materials, Festa Europea, ... Barcelona, 21 de juny del 2005. En català.

FSMED - Fòrum Social del Mediterrani - Web del Fòrum Social del Mediterrani (FSMED). Què és?, Eixos temàtics, Programa, Inscripcions, Preguntes freqüents, Visats, Entitats organitzadores i adherides, Links, Convocatòries, Assemblees internacionals, Assemblea promotora de Barcelona, Documentació. ... Barcelona, del 16 al 19 de juny del 2005. En català, castellà, àrab, anglès, francès i italià.

Gran Premi d'Estats Units de Fórmula 1 - Circuit d'Indianapolis - Web del Gran Premi d'Estats Units de Fórmula 1 - Circuit d'Indianapolis. Notícies, Agenda, Estadístiques, Entrades, Història, Fotos, Allotjament, Online, ... Circuit d'Indianapolis (Estats Units), dies 17, 18 i 19 de juny del 2005. En anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

FiraGran 2005 - Web de FiraGran 2005 - 7è Saló de la Gent Gran de Catalunya. Presentació, Comitè Organitzador, Expositors, Activitats, Jornades Esportives, Jornades Tècniques, Galeria d'imatges, ... Moll de la Barceloneta, Port Vell de Barcelona, del 15 al 19 de juny del 2005, de 10h. a 20h. - Entrada gratuïta. En català i castellà.

24 Hores de Le Mans - Web oficial de les 24 Hores de Le Mans. Articles, Notícies, 24 Hores de Le Mans - Cotxes, 24 Hores de Le Mans - Motos, Sèrie Le Mans, Altres Curses, Trofeu ACO, Actualitat, Participants, Fotos, Botiga, Calendari, Webcam, Contacte, ... Circuit de Le Mans (França), 18 i 19 de juny del 2005. En francès i anglès.

7è Festival Internacional de Cinema Jueu de Barcelona - Web del 7è Festival Internacional de Cinema Jueu de Barcelona. Programació, Edicions anteriors, Activitats culturals, Contacte, ... Institut Francès de Barcelona, de l'11 al 19 de juny del 2005. En castellà.

Sónar 2005 - Web de Sónar 2005 - 12è Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia de Barcelona. Sónar 2005: Concert a l'Auditori, Tota la Programació: Concerts i DJ's, Sónar de Dia, Sónar de Nit, Multimèdia, Com arribar-hi, InfoTicket, SónarPro, SonarMàtica, SonarCinema, Varietat d'estils a Sónar de Nit, Sonorama, Sónar a la Carta, Notícies, SónarEvents, SónarMusic, SónarOnline, ... Barcelona (CCCB / MACBA) i l'Hospitalet de Llobregat (Fira Gran Via M2), diversos escenaris, dies 16, 17 i 18 de juny del 2005. En català, castellà i anglès.

16è Festival de Guitarra de Barcelona - Web del 16è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Programa, Artistes, Concerts a diferents Sales de Barcelona, Entrades, Preus, Premsa, Galeria de fotos d'artistes, Fòrum, Links, ... Barcelona, del 14 d'abril al 18 de juny del 2005. En castellà, català i anglès.

Culturaviva 2005 - Sant Sadurní d'Anoia - Web Culturaviva 2005, 5a edició de la Festa de la Cultura Catalana, organitzada per la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua). Què és Culturaviva?, Sant Sadurní d'Anoia'05: Programa, Espais, Hi participen, Com arribar-hi, Altres edicions, ... Sant Sadurní d'Anoia, 18 de juny del 2005 (tots els actes són gratuïts). En català.

13a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 13a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Seccions, Programació, Índex dels Films, Mitjans de Comunicació, Spot, Organització, La Mostra, ... Barcelona, Cinema Verdi Park i Filmoteca, del 6 al 16 de juny del 2005. En català i castellà.

Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló - Web del Gran Premi Gauloises de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló. Calendari GP Motociclisme, Informació, Horaris, Com arribar-hi, Informació d'interès, Venda d'Entrades, ... Circuit de Catalunya de Montmeló, dies 10, 11 i 12 de juny del 2005. En català, castellà i anglès.

Grand Prix F1 Canadà - Circuit G. Vileneuve - Web oficial del Grand Prix F1 Air Canadà. Entrades, Forfaits, Informació, Turisme, Fórmula 1, ... Montreal (Canadà), Circuit G. Vileneuve, dies 10, 11 i 12 de juny del 2005. En francès i anglès. F1 Live.com - Informació en castellà - Informació en castellà.

23è Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2005 - FICOMIC - Web de FICOMIC del 23è Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2005. Cartell del 23 Saló, Informació General, Espais, Expositors, Exposicions, Activitats, Premis, Autors, Col·laboradors, Premsa, Última Hora, Fotos, ... Fira de Barcelona - Montjuïc, Palau N.2, del 9 al 12 de juny del 2005. En castellà i anglès (informació reduïda). Ficomic.com.

MerCatAventura - Salt - Web de la 6a Fira d'Esport d'Aventura i Natura - MerCatAventura. Presentació del regidor, Informació i Serveis, Activitats, Recull fotogràfic, Inscripcions, Vídeo promocional, ... Salt, del 10 al 12 de juny del 2005 (Entrada gratuïta). En català.

Feria del Libro de Madrid - FLM 05 - Web de la 64a edició de la Feria del Libro de Madrid - FLM 05. Informació General: Firmes, Expositors, Horaris i plànol, Notes de premsa, Activitats Culturals, Història, Àlbum de Fotos, Gremis, Serveis, Informació útil, El Món del Llibre, Zona Multimèdia, Contacta, ... Paseo de Coches del Parque del Retiro de Madrid, del 27 de maig al 12 de juny del 2005. En castellà.

3er Festival Internacional de Jazz Reus 2005 - Web del 3er Festival Internacional de Jazz Reus 2005. Benvinguda, Qui som, Programació, Altres Edicions, Fes-te Soci!, Contacte, ... Reus, del 27 de maig a l'11 de juny del 2005. En català, castellà i anglès.

FICMAC - Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Catalunya - Web del FICMAC - 12è Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Catalunya. Benvinguda, Seccions: Oficial, Premiere, DOC+DOC i Punt de Vista, Jurat, Premsa, Programació, Premis, Notícies, Patrocinadors, Exposició Fotogràfica, Galeria de fotos, Contactes, Seus del Festival, Fòrum, Hotels del Festival, Els Concerts del Festival, ... Sant Feliu de Guixols, Tortosa i El Prat de Llobregat, de l'1 al 10 de juny del 2005. En català, castellà i anglès.

Internet Global Congress - IGC 2005 - Web de la 7a edició de la Internet Global Congress - IGC 2005, organitzat per Fundació Barcelona Digital. Coneix IGC, Programa, Village, Premis, Sopar, Inscripcions, Premsa, Com arribar-hi, Allotjament, Contactar, Mapa Web, ... Palau de Congressos de Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 6 al 10 de juny del 2005. En català, castellà i anglès. Global IPv6 Summit - Barcelona 2005. Barcelona, del 6 al 10 de juny del 2005. En castellà i anglès.

Global IPv6 Summit - Barcelona 2005 - Web del Global IPv6 Summit - Barcelona 2005. Agenda, Inscripció, Localització, Premsa, Organització, Documents, Edicions anteriors, Enllaços, Contacte, ... Barcelona (dins del Internet Global Congress), del 6 al 10 de juny del 2005. En castellà i anglès.

Roland Garros 2005 - Tennis - Web oficial del Torneig de Roland Garros 2005 de Paris, uns dels Grand Slam. El principal Torneig del món en terra batuda. Notícies, Resultats, Quadre, Informació i fotos, Jugadors, Botiga, Museu, ... París, del 23 de maig al 5 de juny del 2005. En francès, anglès i castellà.

Identi'CAT 2005 - Bao, Catalunya Nord - Web de la Identi'CAT 2005 - 4a trobada de la catalanitat a Catalunya Nord, organitzada per l'entitat Aire Nou de Bao. Mot del President, Programa detallat de la Identi'CAT 2005, Cartell, Teatre, Concerts, Correfoc, Castells, Gegants, Balls, Sardanes, Enllaços, ... Bao (Rosselló, Catalunya Nord), del 2 al 5 de juny del 2005. En català.

Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello - Web del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello. Programa, Entrades, El Circuit, Allotjament, Informació útil, Classificació, ... Autòdrom Internacional de Muguello - Història, Circuit, Rècords, Com arribar-hi, Serveis, Calendari, Notícies, Links, ... Circuit de Mugello (Itàlia), dies 3, 4 i 5 de juny del 2005. En italià i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Festa del Comerç Just 2005 - Web de la Festa del Comerç Just 2005. Coordina: Setem i Participen: Intermón Oxfam, Cooperacció, Sodepau, Alternativa 3 i Xarxa de Consum Solidari. Festa 2005: Programa, Fira de productes, Concerts, Activitats infantils, Exposicions, Activitats a Altres Localitats de Catalunya, Ubicació, Fes-te Voluntari, Entitats, Què és el Comerç Just, Cartell 2005, Campanyes, Productes, Establiments, Recursos, ... Barcelona, Plaça Catalunya, i a gairebé 50 municipis d'arreu de Catalunya, dies 27, 28 i 29 de maig del 2005 (dies 3, 4 i 5 de juny en algunes poblacions). En català.

22a Marató de l'Espectacle - Web de la 22a edició de la Marató de l'Espectacle de l'Associació Marató de l'Espectacle. Història, Objectius, Equip organitzador, Companyies inscrites, Col·laboradors, Participar a la Marató 2005, ... Barcelona, Mercat de les Flors, 3 i 4 de juny del 2005. En català, castellà, anglès i francès.

La Patum 2005 - Berga - Web de l'Ajuntament de Berga sobre La Patum. La Patum - Què és?, Programa d'actes 2005, Concurs de Cartells 2005, Passacarrers 2005, Recomanacions, Les Comparses: El Tabal, Turcs i Cavallets, Les Maces, Les Guites, L'Àliga, Els Nans Vells, Els Gegants, Els Nans Nous, Els Plens, Altres enllaços de La Patum, ... Berga, del 21 al 29 de maig del 2005. En català.

88è Giro d'Itàlia 2005 - Web del 88è Giro d'Itàlia 2005 de La Gazzetta dello Sport. Etapes, Classificacions, Equips, Corredors, La Cursa en síntesi, Les Etapes de Muntanya, La Història, L'Organització, Edicions anteriors, Links de ciclisme, ... Del 7 al 29 de maig del 2005. En italià i francès.

SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - Web de la 14a edició del SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya. Informació, Notícies, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Viatges, Mapa web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 26 al 29 de maig del 2005. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 - Nurburgring - Web oficial del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 - Nurburgring. Notícies, Activitats, Serveis, Turisme, Entrades, Premsa, Resultats, Botiga, ... Nurburgring, 27, 28 i 29 de maig del 2005. En alemany i anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

7è Festival Jazz Vic - Web del 7è Festival Jazz Vic - Jazz a la Comarca d'Osona. Qui som, Programa, Festivals Jazz Vic, Imatges, Activitats entitat, Crèdits, ... Vic, del 19 al 29 de maig del 2005. En català.

Primavera Sound 2005 - Web del Primavera Sound 2005. Horaris, Notícies, Primavera France, Abonaments, Mailing List, Fòrum, Ubicació, Allotjament, Les Primaveres anterios, Col·laboradors, ... Barcelona, espai Fòrum, del 26 al 28 de maig del 2005. En català, castellà i anglès (francès, alemany i italià, versió reduïda).

Festimad Sur 2005 - Web del Festimad Sur 2005. Últimes Notícies, Programació, Fòrum, Xat, Entrades, Com anar-hi, Què és, On és?, Allotjament, Flashback, Manual, Llista de correu, Premsa, Patrocinadors, Contacte, El Mercat, ... Fuenlabrada (Madrid), dies 27 i 28 de maig del 2005. En castellà i anglès.

Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 - Web oficial del 63è Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 de l'Automòbil Club de Mònaco. Presentació, Històric, Notícies, Entrades, Botiga, Links, Fotos, Pilots, Guanyadors, Programa, Altres Curses, ... MonteCarlo (Mònaco), 20, 21 i 22 de maig del 2005. En francès i anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

58è Festival Internacional de Cine de Cannes - Web oficial del 58è Festival Internacional de Cine de Cannes, amb una molt completa informació. Pel·lícules, Jurats, Activitats, Programa, Dia a Dia, Arxius, El Festival, Premsa, Actualitat, Notícies, Mercat del Film i Village Internacional, ... Cannes, l'11 al 22 de maig del 2005. En francès i anglès.

85a Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 85a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Notícies, Volta 2005, Volta 2004, Història, Palmarès, Entitat organitzadora, Enllaços, Imatge, Contacte, Branca cicloturista, ... Del 16 al 22 de maig del 2005. En català i castellà.

27a Cursa El Corte Inglés - Web de la 27a Cursa El Corte Inglés. Presentació, Història i Dades, Normes, Plànol, Consells, Com inscriure-s'hi?, ... Barcelona, 22 de maig del 2005. En català, castellà i anglès.

Expo Bages 2005 - Web de la 25a edició de l'Expo Bages. Informació general, Condicions de participació, Sol·licitud d'informació, Plànol del recinte, Empreses participants, Activitats paral·leles, ... Fira de Manresa, 20, 21 i 22 de maig del 2005. En català.

SIL 2005 - Saló Internacional de la Logística - Web de SIL 2005 - VII Saló Internacional de la Logística. Informació, Relació d'Expositors, Sponsors, Serveis a l'Expositpr, Serveis al Visitant, Symposium (VIII Symposium Internacional SIL - Cinco Dias) i Jornades Tècniques, Àrees del Saló i Activitats, Premsa i promoció, Enllaços d'interès, Borsa de negocis, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 17 al 20 de maig del 2005. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans - Web del Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans. Entrades, Programa, Circuit, Equip GP França, Campionat, ... Circuit de Le Mans, 13, 14 i 15 de maig del 2005. En francès i anglès.

33a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona - Web de la 33a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona. Informació, Notícies, Última hora, Expositors, Visitants, V Premis del Saló, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 7 al 15 de maig del 2005. En català, castellà i anglès.

Le Cirque du Soleil - Web del gran circ canadenc Le Cirque du Soleil. Espectacles, Entrades, Multimèdia, Club Circ, Botiga, Encirqueu-vos, Premsa, La Companyia, Contacte, Música, ... En anglès i francès. Le Cirque du Soleil - Informació en castellà.
Dralion - Barcelona - Pàgina web sobre l'espectacle Dralion a Barcelona. Calendari, Preus, Reserves, Instruccions i altres informacions, Què és Dralion?, ... Barcelona, Explanada Nord - al final del Passeig Joan de Borbó, del 17 de març al 15 maig del 2005. En castellà.

Trapezi Reus - La Fira del Circ de Catalunya - Web de Trapezi Reus - La Fira del Circ de Catalunya. Última Hora, Programació, Mapa, Història, Memòria Gràfica, Informació del Festival, Àrea de Descàrrega, Links, ... Reus, de l'11 al 15 de maig del 2005. En català i anglès.

XXVIII Festival de Música Antiga - Web del XXVIII Festival de Música Antiga. Introducció, Organització, Concerts, Llocs, Preus de les localitats, Venda de localitats, Concerts, Informació, ... Barcelona, CaixaForum i Barri Gòtic, del 27 d'abril al 15 de maig de 2005. En català.

Festival OFFF 2005 - Barcelona - Web del Festival OFFF 2005 - Barcelona - 5è Festival d'Art Digital i Música Electrònica. Informació, Programa, V OFFF Film Festival, Openroom, Mercadillo, Espais, Entrades, Novetats, Clips seleccionats, Jurat, Premis, ... Barcelona, del 12 al 14 de maig del 2005. En castellà i anglès.

Online Educa Madrid 2005 - Web d'Online Educa Madrid 2005 - 5a Conferència Internacional de l'Educació i la Formació basada en les Tecnologies. Punt de trobada entre Europa i Llatinoamèrica. Online Educa Madrid 2005, Temes de la conferència, Programa, Estructura, Expocampus 2005, Tallers pràctics, Premsa, Lloc de celebració, ... Madrid, Centro de Congresos Príncipe Felipe del Hotel Auditorium Madrid, de l'11 al 13 de maig del 2005. En castellà i anglès.

Barcelona Poesia 2005 - Setmana de la Poesia de Barcelona - Web de Barcelona Poesia 2005 - Setmana de la Poesia de Barcelona. Notícies de la Setmana, Destaquem, Poesia multimèdia, Setmana de poesia: Presentació, Programa, Festival de poesia, Edicions anteriors, Patrocinadors, Agenda, Enllaços, ... Barcelona, del del 3 a l'11 de maig del 2005. En català.

BioCultura Barcelona 2005 - Web de la 12a edició de BioCultura - Barcelona 2005. Fira de les Alternatives i el Consum Responsable, organitzada per l'Associació Vida Sana. BioCultura 2005, Últimes edicions, Informació per a Expositors, Plànols dels stands, Informació, Fes-te soci, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 6 al 9 de maig del 2005. En castellà.

Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló - Web del 49è Gran Premi Marlboro d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló. Calendari 2005 Fórmula 1, Informació General, Com arribar-hi, Horaris, Venda d'Entrades 2005, Informació d'interès, ... Circuit de Catalunya, Momtmeló, del 6 al 8 de maig del 2005. En català, castellà, francès i anglès.

Final Four 2005 Bàsquet - Moscou - Web de l'Eurolliga amb informació de la Final Four 2005 de Bàsquet de Moscou que jugaran Maccabi Tel Aviv, CSK Moscow, Panathinaikos d'Atenes i Tau Cerámica de Vitòria. Tota la informació d'aquesta Final Four 2005 i de les anteriors. Moscou, del 6 al 8 de maig del 2005. En anglès (parts en altres llengües).

36a Fira del Llibre de València 2005 - Web de la 36a Fira del Llibre de València 2005. Presentació, On estem?, Expositors, Activitats, Programa, Signatures, Notícies, Fotografies, ... València, del 28 d'abril al 8 de maig del 2005. En valencià i castellà.

VII Festival de Cinema Asiàtic BAFF 2005 - Barcelona - Web del VII Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona BAFF 2005 - Barcelona Asian Film Festival. Notícies, El Festival, Programa, Seccions, Espais, Activitats paral·leles, Cerques, Premsa, Inscripció, ... Barcelona, del 29 d'abril al 8 de maig del 2005. En castellà i anglès.

Fira de Música al Carrer - Vila-seca - Web de la Fira de Música al Carrer - Vila-seca. Presentació, Artistes, Programadors, Edició 2005, Històric, ... Vila-seca, del 6 al 8 de maig del 2005. En català.

GP de la Xina de Motociclisme - Circuit de Shanghai - Web del Gran Premi de la Xina de Motociclisme - Circuit de Shanghai. Notícies, Equips, Gran Prix, Entrades, Moto GP, Supercars, ... Circuit de Shanghai (Xangai, Xina), del 29 abril a l'1 de maig del 2005. En anglès i xinès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

52a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de la 52a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. 52a Fira d'Espàrrecs, Mostra agrícola, Mostra comercial i institucional, 11a Mostra de Cuina, Agenda d'Activitats de la Fira, ... Gavà, del 29 abril a l'1 de maig del 2005. En català i castellà. Ajuntament de Gavà.

XXI Fira Mercat Firantic 2005 - Sant Fruitós de Bages - Web de la XXI Fira Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de la Catalunya Central - Firantic 2005. Quan es fa?, Qui hi participa?, Què hi puc trobar?, Com arribar-hi?, Organització, Breu Història, Activitats paral·leles, Patrocinadors, Motos Antigues, Ral·li Firantic, Notícies, Links d'Interès, ... Pavelló d'Esports de Sant Fruitós de Bages, del 29 abril a l'1 de maig del 2005. En català. Sant Fruitós de Bages.

XVIII Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc - Web de la XVIII edició de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc. Programa d'Actes, Notícies, Llegenda de Sant Jordi, Dracum, Mercat, Museus, Sopars, Joglars, Corts, Altres, ... Montblanc (Conca de Barberà), del 22 d'abril a l'1 de maig del 2005. En català, castellà, francès i anglès.

Viña Rock 2005 - Web del Festival Viña Rock 2005 - X Festival Alternatiu. Notícies, Grups, Cartell, Horaris, Recinte, Entrades, Com arribar, Història, Galeria, Descàrregues, Concursos, Càmping, Futbol, Pel·lícula, Viatges, ... Villarrobledo (Albacete), del 29 abril a l'1 de maig del 2005. En castellà.


La Passió d'Olesa de Montserrat - Web de La Passió d'Olesa de Montserrat. Actualitat, Compra d'Entrades (Tel·Entrada), Temporada 2005: Preus, Dates de representació, Informació i reserves, L'Espectacle: L'Autor, La Música, La Història, El Text, Els Cartells, El Teatre, Galeria d'imatges, Serveis, Activitats Culturals, Mapa Web, ... Olesa, del 6 de març al 24 d'abril del 2005. En català.

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies, Altres Seccions, Adreça, Àrea Premsa, ... Esparreguera, del 27 de febrer a l'1 de maig del 2005. En català.

La Passió de Cervera - Web de La Passió de Cervera. Com arribar-hi, El Teatre, Intèrprets, Informació, La Història, Cartells, Notes de premsa, ... Cervera, del 27 de febrer al 24 d'abril del 2005. En català i castellà.

La Passió d'Ulldecona - Web de La Passió d'Ulldecona. La Passió: Història, Galeria, El Text, Els Actors, Els Cartells, Informació, Setmana Santa, Els Pastorets, Com arribar, Contactar, Notícies, ... Ulldecona, del 6 de març a l'1 de maig del 2005. En català i castellà.


Diada del 25 d'abril - País Valencià - Pàgina web especial d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en motiu de la commemoració de la Diada del 25 d'abril del País Valencià. Notícies, Agenda, Manifest, Manifestació: "Per la dignitat del País Valencià", dissabte 30 d'abril del 2005, Concert: "Un Poble en moviment!", Homenatge a l'Ovidi, Actuen: Obrint Pas, La Fera Ferotge, Al Tall, Feliu Ventura, Miquel Gil, Àlex d'Inadaptats, Titot de Brams, etc., Entrades, Activisme, Contacte, Autobusos, ... València, abril del 2005. En català.

Black Music Festival Salt 2005 - Web del Black Music Festival Salt 2005, festival de blues, soul, rock & funk. Principal, Calendari, Artistes, Entrades, Sales, Espònsors, Club mecenatge, Contacte, ... Salt i Girona, del 19 de març al 29 d'abril del 2005. En català

Open Seat Godó 2005 - Tennis - Web de la 53a edició del Torneig de Tennis barceloní del Conde de Godó - Open Seat Godó 2005 - Reial Club de Tennis Barcelona. Informació del Torneig, Entrades, Història, Notícies, Resultats i Quadre, Ordre de Joc, Jugadors, ... Barcelona, del 16 al 24 d'abril del 2005. En castellà i anglès.
Pàgina Web del Torneig Conde de Godó del Reial Club de Tennis Barcelona. Notícies, Quadres, Jugadors, Torneig, Història, ... En català, castellà i anglès.

25è Gran Premi de San Marino de Fórmula 1 - Autòdrom d'Imola - Web de l'Autòdrom d'Imola, amb informació del 25è Gran Premi de San Marino de Fórmula 1. Notícies, Horaris, Com arribar, Pàrquing, Entrades, Hotels, Botiga, Links, Altres competicions, ... Autòdrom Enzo i Dino Ferrari d'Imola, del 22 al 24 d'abril del 2005. En italià i anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

10a Fira per la Terra 2005 - Web de la 10a Fira per la Terra 2005. Programa, Participants: Artesans i Entitats, Energies Renovables, ONGs, Institucions, Activitats, ... Barcelona, Parc de la Ciutadella, 23 i 24 d'abril del 2005, de 10 a 21 hores. En català. Dia de la Terra, 22 d'abril del 2005.

Un Dia per a l'Esperança 2005 - Intermón Oxfam - Web de la Festa Un Dia per a l'Esperança 2005, que Intermón Oxfam organitza a tot Espanya el cap de setmana del 23 al 24 d'abril del 2005 (exceptuant en algunes ciutats on la festa es celebrarà el cap de setmana del 7 i 8 de maig). L'Agricultura a Burkina Faso, On se celebra, Activitats, Participa on-line!, Acció simbòlica, Joc de la Festa, Convida, Edicions anteriors, ... Diverses ciutats. En català i castellà.

III Jornades sobre el català a les noves tecnologies - Web sobre les "III Jornades sobre el català a les noves tecnologies", que organitzen Softcatalà, l'Institut Joan Lluís Vives, la Universitat Pompeu Fabra, la Secretaria de Política Lingüística i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Tenen com a objectiu proporcionar a l'usuari final informació sobre la situació del català a les noves tecnologies, actuar com a punt de trobada entre tots els actors i els usuaris, contribuir a l'intercanvi d'experiències i opinions i ser un fòrum de reflexió sobre el futur del català en aquest àmbit. Presentació, Programa, Tallers, Festa d'instal·lació, Inscripció, Localització, Ponències, Contacte, Edicions anteriors (2003, 2004), ... Barcelona, Edifici de França de la Universitat Pompeu Fabra, dies 14, 15 i 16 d'abril del 2005. En català.

Gran Premi de Motociclisme de Portugal - Circuit d'Estoril - Web oficial del Circuit d'Estoril - Gran Premi de Motociclisme de Portugal. Notícies, Circuit, Galeria, Links, Organització, ... Circuit d'Estoril, 15, 16 i 17 d'abril del 2005. En portuguès i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Construmat Barcelona 2005 - Saló Internacional de la Construcció - Web de Construmat Barcelona 2005 - Saló Internacional de la Construcció. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Contacte, Premsa, Recintes, Com arribar, Viatges, Mapa web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1 i 2, de l'11 al 16 d'abril del 2005. En català, castellà i anglès.

GP d'Espanya de Motocròs - Bellpuig (Lleida) - Web del Motocroscat.net amb informació del Gran Premi d'Espanya de Motocross - Bellpuig, prova del Campionat de Món de l'especialitat. Bellpuig (Lleida), 16 i 17 d'abril del 2005. En català.

Mundo Internet 2005 - X Congrés Nacional d'Internet, Telecomunicacions i Societat de la Informació - AUI - Web de Mundo Internet 2005 - X Congreso Nacional de Internet, Telecomunicaciones y Sociedat de la Información, organitzat per l'Associació d'Usuaris d'Internet (AIU). Patrocinadors, Assistents, Expositors, Informació Expositor, Conferències, Premsa, Premis, Plànol Exposició, Invitació exposició, Comitès, ... Madrid, Palacio de Congresos, del 13 al 15 d'abril del 2005. En castellà.

Premis anuals de l'AUI - Web dels Premis anuals de l'AUI - Associació d'Usuaris d'Internet. Empresa, Web, Periodista, Pàgines Oci, Pàgines Personals i Premi especial, Històric cronològic, Fotos, Dates, Última edició, Material gràfic, ... El lliurament de premis tindrà lloc el 13 d'abril del 2005, al Palacio de Congresos de Madrid, a l'acte inaugural de Mundo Internet 2005. En castellà.

Gran Premi d'Espanya de Motociclisme - Circuit de Jerez - Web oficial del Circuit de Jerez. Informació del Circuit, Rècords, Curses, Història, Grans Premis, Calendari, Serveis, Últimes Notícies, Fons d'Escriptori, Campionat del Món de Motociclisme, Entrades, Gran Premi d'España de Motociclisme, Notícies, ... Circuit de Jerez, 8, 9 i 10 d'abril del 2005. En castellà i anglès.

11a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida - Web de la 11a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida. Programa, Premis, Organització, Lleida, Premsa, Participació, Història, Espais, ... Lleida, de l'1 al 9 d'abril del 2005. En català i castellà.

La Ruta del Xató La Ruta del Xató 2005 - Web sobre La Ruta del Xató 2005. Actualitat, El Plat de la Mediterrània, Situació, Els Restaurants participants, El Passaport de la Ruta, Reportatge, Receptes del Xató, Mapes i altres informacions turístiques, Notícies, Fòrum, Postals, Xat, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Calafell, Cunit i Canyelles, del 23 de gener fins el mes d'abril del 2005. En català i castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain - Web del Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain, Circuit de Sakhir - Bahrain. Informació, Entrades, Circuit, Informació de Viatges, Curses del Mundial, ... Sakhir, Bahrain, dies 1, 2 i 3 d'abril del 2005. En anglès, neerlandès i alemany. F1 Live.com - Informació en castellà.

VII Cursa Bombers de Barcelona - Web de la VII Cursa Bombers de Barcelona. Informació, Recorregut (10 Km.), Inscripció, Equipació, Entrenaments, ... Barcelona, 3 d'abril del 2005. En català i castellà.

Fira del Disc Ciutat de Barcelona - Web de la Fira del Disc Ciutat de Barcelona. Notícies, Informació per a professionals, Hotels, Plànol, Els Horaris, Subhasta, Exposicions, Horaris Actuacions, Entorn, ... Barcelona, Estació de França, dies 1, 2 i 3 d'abril. En català, castellà i anglès.

SITP - Saló Internacional del Turisme Pirenaic - Web del Salón Internacional del Turismo Pirenaico (SITP). Informació de tota l'oferta turística dels Pirineus: d'Aragó, Catalunya, Navarra, Euskadi, Andorra, Aquitània, Midi Pyrénées i el Languedoc-Roussillon. Cartell, Presentació, Activitats, Fitxa tècnica, Expositors, Turisme Rural, Cultural i d'Aventura, Jornades Gastronòniques, Trobada d'Entitats Pirinenques, Audiovisuals, ... Feria de Barbastro (Osca), de l'1 al 3 d'abril del 2005. En castellà.

AnticPuigcerdà - XIII Fira d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Puigcerdà - Web d'AnticPuigcerdà - XIII Fira d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Puigcerdà. Característiques de la Fira, Antiquaris i Brocanters, Pintura, Escultura i Altres Expositors, ... Pavelló Poliesportiu de Puigcerdà, del 23 al 27 de març del 2005. En català i castellà.

25è Salon du Livre 2005 - Paris - Saló del Llibre de París - Web del 25è Saló del Llibre 2005 de París - "Salon du Livre - Paris". Saló 2005, Guia de Visita, Cerca, Plànol, Arxius, Catàleg, Animacions, Notícies, Galeria de Fotos, ... París Expo - Hall 1, Porte de Versalles, del 18 al 23 de març del 2005. En francès i anglès.

24è Festival Jazz Terrassa - Web del 24è Festival Jazz Terrassa. Presentació, Programació, Els Músics, Picnic Jazz, Notícies, L'últim directe, Com arribar-hi, Patrocinadors, Venda d'Entrades, Edicions anteriors, Apunta't, Calendari, ... Club de Jazz d'Amics de les Arts de Terrassa, del 24 de febrer al 20 de març del 2005. En català, castellà i anglès.

BarnaSants 2005 - Web de BarnaSants 2005 - Ritmes & Cançons - Concerts 2005. Programació de les actuacions, Edicions Anteriors, Artistes, Links, Descàrregues, Venda d'entrades, Com arribar-hi, Artistes de la setmana, La propera setmana, ... Barcelona, diversos escenaris, del 27 de gener al 20 de març del 2005. En català, castellà, francès i anglès.

Mercat del Ram 2005 - Vic - Web del Mercat del Ram 2005 de Vic. Presentació, Informació General, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, ... Vic, del 17 al 20 de març del 2005. En català. Ajuntament de Vic.

Fira de Sant Josep 2005 - Mollerussa - Web de la 133a edició de la Fira de Sant Josep 2005 de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, ... Mollerussa, del 17 al 20 de març del 2005. En català i castellà.

GP de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang - Web oficial del Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang. Notícies, Entrades, Calendari, Informació, Hotels, Membres, Serveis, Història, Resultats, Fotos, ... Kuala Lumpur, Malàisia, del 18 al 20 de març del 2005. En anglès. F1 Live.com - Informació en castellà.

12è Festival Internacional de Dixieland a Tarragona - Web de la 12a edició del Festival Internacional de Dixieland a Tarragona. Presentació, Programa, Fringe, Edicions, Dixie?, Info, Links, ... Tarragona, del 14 al 19 de març del 2005. En català, castellà i anglès.

MFA Planet Europe - Short Film Festival 2005 - Web del MFA Planet Europe - Short Film Festival 2005. Notícies, Pel·lícules, Espònsors, Competició, Calendari, Mallorca, Entrades, ... Palma de Mallorca, del 15 al 19 de març del 2005. En anglès.
MFA - Mallorca Film Academy (Acadèmia de Cine de Mallorca). En castelà, alemany i anglès.

Tradicionàrius 2005 - C.A.T. - Web de la 18a edició del Tradicionàrius 2005 - Festival Folk Internacional, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Programació, Qui som, Informació, Amics del CAT, Tallers, Tallers d'Arsèguel, La Botiga, TradiFolk, Mercat de les puçes, Vols rebre informació?, ... Barcelona, diversos escenaris, del 14 de gener al 18 de març del 2005. En català.

I Fòrum de la Traçabilitat 2005 - I Fòrum de la Traçabilitat. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau de Congressos, del 16 al 18 de març del 2005
Remax 2005 - Remax Trade Show - Saló de Reciclatge de cartuchos de tinta en general. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 16 al 18 de març del 2005
Cosmobelleza 2005 - Fira Internacional Cosmobelleza - Saló Internacional de la Bellesa. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 12 al 14 de març del 2005
Ecomed Pollutec 2005 - Saló Internacional de l'Energia i el Medi Ambient. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 8 a l'11 de març del 2005
BNF 2005 - Barcelona Negocis i Franquícies. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 24 al 26 de febrer del 2005
Global Geo 2005 - Saló Internacional de la Geotelemàtica. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau de Congressos, del 8 al 10 de febrer del 2005
Expomatex 2005 - Fira Internacional de la Maquinària Tèxtil. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, de l'1 al 5 de febrer del 2005
Grapintro 2005 - Saló Internacional de les Solucions Gràfiques. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 2 al 5 de febrer del 2005
Serigraph 2005 - Saló Internacional de la Serigrafía, Tampografía i Impresió digital. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 2 al 5 de febrer del 2005

CeBIT 2005 - Hannover - Web de CeBIT 2005, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Informació per a Visitants, Exhibidors, Notícies, Activitats, Serveis, Programa, Premsa, ... Hannover, del 10 al 16 de març del 2005. En alemany i anglès. CeBIT 2005 Hannover Fairs USA - En anglès.

London Book Fair - LBF 2005 - Fira Internacional del Llibre de Londres - Web de la Fira Internacional del Llibre de Londres "London Book Fair Exhibition - LBF 2005". Informació per a l'Exhibidor, Informació per al Visitant, Negocis, Seminaris i Conferències, Oficina de Premsa, ... Londres, Olympia Exhibition Centre, del 13 al 15 de març del 2005. En anglès.

Saló de l'Ensenyament - Web de la 16a edició del Saló de l'Ensenyament i la Formació Contínua, dins de la Setmana de la Formació, adreçat a estudiants, pares i professors i coordinat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Un gran nombre d'entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Accessos, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palaus 6, del 9 al 13 de març del 2005. En català, castellà i anglès.
Futura - Web de Futura - Saló dels Màsters i Postgraus. Montjuïc-1, Palau 5, dies 11 i 12 de març del 2005.

SITI/@asLAN'2005 - Saló Internacional de les Tecnologies de la Informació - Web del SITI/@asLAN'2005 - Saló Internacional de les Tecnologies de la Informació - Saló professional de Xarxes, Internet i Telecomunicacions. Presentació, Expositors, Conferències, Inscripció, Accessos i serveis, Notícies, ... Madrid, Pavelló 2 IFEMA, del 8 al 10 de març del 2005. En castellà i anglès.

Setmana del Llibre en Català 2005 - Web de la 23a edició de la Setmana del Llibre en Català 2005. Cercador de Llibres, Presentació, Actes, Autors, Història, Seus, Activitats, Pregoner, Infantil, Concurs d'Aparadors, Trajectòria, Premsa, Patrocinadors, Botiga, ... Barcelona, Sala Marquès de Comilles de les Drassanes, i Lleida, Biblioteca Pública de la ciutat (Rambla d'Aragó, 8), del 26 de febrer al 6 de març del 2005. En català. Cambra del Llibre de Catalunya. En català i castellà.

FesInternet - Festa d'Internet - Web FesInternet, la 10a Festa d'Internet. FesInternet és un programa d'activitats que es duran a terme entre el 22 de febrer i el 6 de març amb l'objectiu de divulgar i difondre Internet com una gran xarxa de persones més enllà dels seus aspectes tecnològics. A la web hi trobareu tota la informació: Activitats, Notícies, Col·laboradors, Enllaçats, Contactar, Weblog, Destacat, Recursos, Actualitat, ... La Festa no té una seu oficial, sinó que se celebren activitats arreu del territori català, tant presencialment com en el ciberespai. En català.

GP d'Austràlia de Fórmula 1 - Circuit Albert Park de Melbourne - Web oficial del Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1. Notícies, Entrades, Informació, Sessions i Resultats, Visita a Melbourne, Botiga, ... Circuit Albert Park de Melbourne, del 3 al 6 de març del 2005. En anglès. F1 Live.com - Informació en castellà

Festival de Curtmetratges de Celrà - Web del Festival de Curtmetratges de Celrà, organitzat pel Cineclub2001. El Festival està orientat a joves realitzadors que vulguin donar a conèixer les seves obres de ficció més recents, amb la possibilitat de poder obtenir un reconeixament per la seva feina. Festival, Bases, Sol·licitud, Premsa, Links, Notícies, ... Celrà (l'Ateneu), comarca del Gironès, dies 5 i 6 de març del 2005. En català.

FEC Reus 05 - IV Festival Europeu de Curtmetratges Reus 2005 - Web de FEC Reus 05 - IV Festival Europeu de Curtmetratges Reus 2005. FEC Reus, Bases, Programa, Films, Retrospectives, Activitats, Premis, Jurat, Entrades, Planell, Botiga, Edició anterior, Galeria, Vincles, ... Reus, Teatre Bartrina, del 2 al 5 de març del 2005. En català, castellà, anglès.

Sant Medir 2005 - Web de la Festa de Sant Medir 2005, que se celebra al barri barceloní de Gràcia i a Sant Cugat del Vallès. Salutacions, Els Actes, Les Colles, La Llegenda, Fotografies, Llibre de visites, Programa en pdf, ... 3 de març del 2005. En català.

Nit de les Telecomunicacions 2005 - Web de la 10a Nit de les Telecomunicacions 2005 - Premis Salvà i Campillo, del Col·legi oficial d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya, que atorga l'ACET - Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions. La Nit de les Telecomunicacions, Convocatòria Premis Salvà i Campillo, Bases, Patrocinadors, Aparició a mitjans, Premiats últimes edicions, Galeria de fotos 9a Nit, ... Barcelona, Centre de Convencions del Fòrum, 3 de març del 2005. En català, castellà i anglès.

Els Oscars de Hollywood (77a edició - Cerimònia 27 de febrer del 2005) :

Oscar.com - 77 Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - 77th Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Teatre Kodak, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.
Fotograma.com - Informació sobre els Oscars de Fotograma.com. En castellà.


Animac 2005 - 9a Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Lleida - Web d'Animac 2005 - 9a Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Lleida. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... Lleida, del 24 al 27 febrer del 2005. En català, castellà i anglès.

CURS - La protecció dels Drets Humans en el sistema de les Nacions Unides - Pàgina Web de l'Associació per a les Nacions Unides amb informació del CURS "La protecció dels Drets Humans en el sistema de les Nacions Unides". El curs se celebrarà del 14 al 25 de febrer del 2005 (de 19 a 21 hores) a l'Escola de l'Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, carrer Girona 20, de Barcelona. En català i castellà.

Bàsquet ACB - Copa del Rei - Saragossa 2005 - Web de l'ACB sobre la Copa del Rei - Saragossa 2005. Enpecial Copa del Rei, Informació online, Partits i Resultats, Tots els clubs, Notícies, Calendari, Impacte econòmic, Palmarès, Historial, MVP de la Copa, Rècords, ... Saragossa, del 17 al 20 de febrer del 2005. En castellà.

Berlinale 2005 - 55è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2005 - 55è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, ... Premi: Ós d'Or. Berlín, del 10 al 20 de febrer del 2005. En alemany i anglès.

ARCO 2005 - 24a Feria Internacional de Arte Contemporaneo - Web d'ARCO 2005 - 24a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco'05, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, Arcodata, Catàleg, Saber més, Actualitat, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I, del 10 al 14 de febrer del 2005. En castellà i anglès.

Premis Grammy 2005 - Web de la 47a edició dels Premis Grammy 2005, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Staples Center de Los Angeles, 13 de febrer del 2005. En anglès.

29a edició d'Antiquaris Barcelona - Web de la 29a edició d'Antiquaris Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Village, Premsa, Accessos, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, Palau nº 8, del 5 al 13 de febrer del 2005. En català, castellà i anglès.

Festes de Santa Eulàlia 2005 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2005, la Festa Major d'hivern de Barcelona - "La Laia ens convida a la festa". Informació actualitzada de tots els actes, Graella amb tota la programació, Prrograma per dates, Exposicions i portes obertes, L'equip de la Laia (pdf), ... Barcelona, del 10 al 13 de febrer del 2005. En català i castellà.

Carnaval 2005 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses (1) -  Roses (2) -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Vinaròs -  Perpinyà -  Cadis  -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Ipanema - Rio de Janeiro  -  BrazilCarnival.com  -  Carnaval.com.

Sitges - Carnaval 2005 - Web del Carnaval 2005 de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos d'Espanya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 3 al 9 de febrer del 2005. En català, castellà i anglès. Més informació a l'Agenda de la web de l'Ajuntament de Sitges.

Vilanova i la Geltrú - Carnaval 2005 - Web del Carnaval 2005 de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 3 al 9 de febrer del 2005. En català.

Barcelona - Carnaval 2005 - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval 2005 de Barcelona. El Carnaval a Barcelona, Apunta't a la Disbauxa, La Festa pas a pas, Comissió Cívica, Rua de Carnaval, L'Agenda de Carnaval, El Carnaval al Països Catalans, El Carnaval al Món, Botigues de Disfresses, ... Barcelona, del 3 al 9 de febrer del 2005. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació, del 29 de gener al 13 de febrer del 2005. En català.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 3 al 9 de febrer del 2005. En català.

Carnaval de Roses (1) - Web del Carnaval de Roses. Programa, Història, Informació, Setmana Gastronòmica, ... Roses, del 3 al 7 de febrer del 2005. En català.

Carnaval de Roses (2) - Web del Carnaval de Roses de l'Associació de Carnaval de Roses. Programa, Informació, ... Roses, del 3 al 7 de febrer del 2005. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 30 de gener al 9 de febrer del 2005. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 30 de gener al 8 de febrer del 2005. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, 24 Hores d'Internet, ... Vinaròs, del 28 de gener al 7 de febrer del 2005. En castellà.

Carnavals de Brasil - BrazilCarnival.com - Web BrazilCarnival.com, amb Informació dels Carnavals de Brasil. Carnaval 2005, Història del Carnaval, Rio Bahia Show, Viatge a Brasil, Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Mardi Gras, Carnaval 2004, Links, Contacte, ... Rio de Janeiro, Bahia, del 5 al 8 de febrer del 2005. En anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 2 al 13 de febrer del 2005. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 21 de gener al 12 de febrer del 2005. En castellà i anglès.

Carnaval de Cadis - Web del Carnaval de Cadis. Agenda, El Pregonero, Concurs d'Agrupacions, Ordre d'Actauacions, Altres Concursos, Correspondència, El Tablón, ... Cadis, del 3 al 13 de febrer del 2005. En castellà.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


XIXè Mundial d'Handbol de Tunísia - Web del XIXè Mundial d'Handbol de Tunísia. Actualitat: Notícies, Arxius, Organització: Seus, Transport, Entrades, Fotos, Competició: Equips, Grups, Resultats, Calendari, Classificació, Voluntaris, ... Tunísia, del 23 de gener al 6 de febrer del 2005. En anglès, francès i àrab.

154a. edició de la Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 154a. edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Actualitat, Programació, La Història, Els Pregons, Els Cartells, La Fira amb ulls d'infant, Què i on trobar-ho?, Com anar-hi?, Dades estadístiques, Qui ho fa possible?, Més informació, Suggeriments, Llibre de visites, Vols ser Expositor?, Fira de Fires, Exposicions, Serveis de la Fira, Altres Activitats, Diari de la Fira, Cercador per edicions, ... Molins de Rei, 4, 5 i 6 de febrer del 2005. En català. Ajuntament de Molins de Rei.

La Mitja - Mitja Marató de Granollers 2005 - Web de La Mitja - Mitja Marató de Granollers 2005. Qui som?, La Mini, El 1/4 de Mitja (5 Km), La Mitja, Activitats Culturals, Novetats, L'entorn de la cursa, Com arribar, Voluntaris, Correu, Hemeroteca, Resultats i Diplomes, ... Granollers, La Garriga, Les Franqueses, Granollers, 6 de febrer del 2005. En català i castellà.

Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week i Passarel·la Gaudí - Web de Moda Barcelona - Barcelona Fashion Week (BFW) i Passarel·la Gaudí, que reuneix els Salons: Gaudí Home, Gaudí Dona, Espai Gaudí Disenyadors, Espai Gaudí Intimoda i Moda FAD, organitzat per FFF Flaqué Internacional. Equipaments, Mapa, Hotels, Expositors, Premsa, ... Fira de Barcelona Barcelona i diversos escenaris de Barcelona. Passarel·la Gaudí, del 31 de gener al 4 de febrer del 2005, Barcelona Showrooms, del 4 al 6 de febrer del 2005, Moda FAD i Circuit, del 3 al 5 de febrer del 2005. En català, castellà i anglès.

Circuit 11 - Web de Circuit 11 Re-Do - Moda, Art, Música, Gastronomia (Hotel Barceló Sants). Agenda, Sponsors, Agraiments, Equip, Contacte, Circuit Online: Què és?, Què fem?, Què diuen?, Qui som?, Històric, Fotos, Cercar, ... Fira de Barcelona, Pavelló 2, 4 i 5 de febrer del 2005. En castellà, català i anglès.

Pirena 2005 - Web de la Pirena 2005, una cursa-travessia de trineus amb gossos, ja clàssica de tots els hiverns al Pirineu. Últimes notícies, Pirena 2005, Segueix el dia a dia: Reglament, Itinerari, Inscripcions, Acreditacions, Inscrits 2005, Classificacions, Notes de Premsa, Horari TV, Galeria de Fotos, Patrocinadors, Mushing, Activitats, Links, Edicions anteriors, ... Del 22 de gener (La Partacua-Piedrafita, Aragó) al 5 de febrer del 2005 (La Molina). En català, castellà i anglès.

ExpoHogar Regal Primavera - Web ExpoHogar Regalo Primavera - Saló Internacional del Regal i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Accessos, Mapa Web, ... Barcelona, Gran Via Montjuïc 2, del 29 de gener a l'1 de febrer del 2005. En català, castellà i anglès.

FSM - Fòrum Social Mundial - Porto Alegre 2005 - Web oficial del FSM - Fòrum Social Mundial de Porto Alegre 2005 (Brasil). Informació, Què és?, Qui l'organitza?, Carta de principis, Notícies, Programació FSM 2005, Com participar?, Comitès de mobilització, Agenda, Dubtes més freqüents, Contacte, Links, Mapa de la Web, Cerca, ... Govern de l'Estat de Rio Grande do Sul, Prefectura de Porto Alegre, ... Porto Alegre, Rio Grande do Sul (Brasil), del 26 al 31 de gener del 2005. En portuguès, anglès, francès i castellà.

Premis Goya 2005 - Terra - Web de Terra sobre la XIX edició dels Premis Goya 2005 de Cinema. Notícies, Guanyadors, Nominats, Vota, Galeria de Fotos, Trailers, Història, Compres, Fòrum, Zona Multimèdia i XVIII Edició 2004. Cerimònia de Lliurament, diumenge 30 de gener del 2005. En castellà.

Premis Goya - Web oficial dels Premis Goya de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya. Informació sobre totes les categories dels Premis. Els Nominats, Els Guanyadors i Història. En castellà.

Fitur 2005 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2005 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I, del 26 al 30 de gener del 2005. En castellà i anglès.

Open Austràlia 2005 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2005 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Jugadors, Resultats, l'Open en viu, Notícies i Fotos, Quadre, Guia del Torneig, Partits en joc, Cercador, AO Botiga Online, Links Grand Slam, Estadístiques, Càmeres, ... Melbourne, del 17 al 30 de gener del 2005. En anglès.

Sundance 2005 - Festival de Cinema - Web del Sundance 2005 - Festival de Cinema Independent. Institut, 2005 Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 20 al 30 de gener del 2005. En anglès.

Midem 2005 - Cannes - Web del Midem de Cannes 2005 - 39th edició - "The World's Music Market" - Fira Internacional de la Música. Informació General, Informació d'Allotjaments, Transports, Notícies, Programa, Midem 2005 Database: Exhibidors, Participants, Periodistes, Concerts, Conferències, MidemNet + Premis, Midem Classic, Electronic Village, ... Cannes, del 23 al 27 de gener del 2005, Palau del Festival, Cannes, França. En anglès, francès, alemany, castellà, italià, i altres llengües.

Pielespaña 2005 - Saló Internacional de la Moda en Pell - Web de Pielespaña 2005 - Saló Internacional de la Moda en Pell. Informació, Expositors, Visitants, Desfilades, Premsa, Accessos, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, Palau nº 1, del 21 al 24 de gener 2005. En català, castellà i anglès.

Ral·li de Monte-Carlo 2005 - Web del 73è Ral·li de Monte-Carlo 2005 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Montecarlo, del 20 al 23 de gener del 2005. En francès i anglès.

Festes de Sant Raimon - Vilafranca del Penedès - Pàgina web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès de les Festes de Sant Raimon - Festes d'Hivern de la Vila. Programació d'Actes. Vilafranca del Penedès, del 7 al 23 de gener del 2005. En català.

VI Congrés Nacional de Periodisme Digital - Web del VI Congreso Nacional de Periodismo Digital. Notícies, Programa, Ponències, Inscripcions, Reserva Hotels, Ubicació, Edicions anteriors, Contacte, ... Hosca (Huesca), 20 i 21 de gener del 2005. En castellà.

Ral·li Barcelona Dakar 2005 - Web del Ral·li Barcelona Dakar 2005 - 27a edició de la cursa (1979 - 2005). PC Carrera Virtual, Horaris, Posicions, Recorregut, Directe, Cursa, Classificacions, Declaracions, Fotos, Organització, Botiga, ... Del 31 de desembre del 2004 al 16 de gener del 2005. En francès, anglès, castellà, italià i alemany.

62a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, Cecil B. deMille, ... 62a edició, 16 de gener del 2005. En anglès. Més informació: The Internet Movie Database - IMDB - Hollywood.com.

Any Dalí 2004 - Web de l'Any Dalí 2004, amb activitats programades durant tot l'any. Notícies, Fundació Gala-Salvador Dalí, Programa d'Activitats: Barcelona, Figueres, Filadèlfia, Madrid, Peralada, Rotterdam, St. Petesburg (Florida) i Venècia. En català, castellà, anglès i francès. Pàgina web de l'Any Dalí 2004 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Dalí Segle XXI, Fundació Gala-Salvador Dalí, Museu Salvador Dalí (St. Petesburg, Florida), Els tres Museus Salvador Dalí (Figueres, Portlligat i Púbol), L'orgue de Tramuntana al Castell de Quermançó, ...

Pastorets i Pessebres vivents 2004 - Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb informació de les Representacions de Pastorets i dels Pessebres vivents 2004 de Catalunya. (es poden descarregar en PDF).

Mostra de Pessebres 2004 - 2005 d'Olot - Pàgina Web de l'Ajuntament d'Olot amb informació de la Mostra de Pessebres 2004 - 2005 d'Olot. Dates, Seus, Concurs de Modelatge, Botiga de Figures, Organització, Altres Actes, Informació, ... Olot, del 4 de desembre del 2004 al 9 de gener del 2005. En català. Ajuntament d'Olot.

42è Festival de la Infància - Barcelona - Web del 42è Festival de la Infància de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Accessos, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc 1, del 26 de desembre del 2004 al 4 de gener del 2005. En català i castellà.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal