ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.012

Notes : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Festival de la Infància - Barcelona - Web del Festival de la Infància de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 27 de desembre del 2012 al 4 de gener del 2013. En català, castellà i anglès.

Altres Festivals Infantils i Activitats de Nadal:
València - Expojove 2012, del 26 de desembre del 2012 al 4 de gener del 2013
Alacant - Exponadal, del 26 de desembre del 2012 al 4 de gener del 2013
Lleida - Cucalòcum, del 26 de desembre del 2012 al 4 de gener del 2013
Tarragona - Parc de Nadal, del 26 de desembre del 2012 al 3 de gener del 2013
Reus - Parc de Nadal, del 27 de desembre del 2012 al 4 de gener del 2013
Girona - Lleuresport - Parc Infantil de Nadal,del 24 de desembre del 2012 al 4 de gener del 2013
Cornellà de Llobregat - Fira Infantil de Nadal, del 19 al 31 de desembre del 2012

La Marató de TV3 2012 - El Càncer - Web de Televisió de Catalunya de la Marató de TV3 2012, dedicada al Càncer. La Marató 2012, El Càncer, Participa, La Fundació La Marató de TV3, Recerca biomèdica, El Blog, Contacta, ... La Marató de TV3 2012, diumenge, 16 de desembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Actualitat, Mercat d'Aviram i Escorxador, Monstra de Cuina d'Aviram, Mostra de Vins negres Penedès, Superceller Rebost de Nadal, Actes paral·lels, Antecedents, L'Aviram Autòcton, Programa d'Actes, Plànols, Contacte, ... Vilafranca del Penedès, 15 i 16 de desembre del 2012. En català. Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Fira Avícola Raça Prat - Web de la 39a Fira Avícola Raça Prat. En el seu marc també s'hi farà la Mostra Comercial, la Mostra d’Entitats i la ja tradicional Fira Mercat d’Artesania. Cartell, Programa i tota la informació en .pdf, ... El Prat de Llobregat, del 14 al 16 de desembre del 2012. En català. Ajuntament del Prat de Llobregat.

Festival Temporada Alta 2012 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt - Web del Festival Temporada Alta 2012 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt. El Festival, Programació: Teatre, Música, Dansa i Circ, Altres, Activitats Paral·leles, Entrades, Premsa, Actualitat, Contactar, ... Girona i Salt, del 5 d'octubre al 9 de desembre del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Ocasión - Saló del Vehicle Garantit - Web d'Ocasión - Saló del Vehicle Garantit. Informació, Expositors, Visitants, Recinte, Premsa, Mapa Web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 30 de novembre al 9 de desembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Fira de l'Avet d'Espinelves - Web del poble d'Espinelves, amb informació de la 32a Fira de l'Avet d'Espinelves. Fira Virtual, Història, Serveis, Fira - Activitats i festes, Allotjaments, Restaurants, Empreses, ... Espinelves, Osona, de l'1 al 9 de desembre del 2012. En català.

Mercat Medieval de Vic - Pàgina Web de VicFires, amb informació del Mercat Medieval de Vic. Presentació, Informació general, Programa d'Activitats, Expositors, Fira d’Artesans, Fira de Brocanters, ... Vic, Osona, del 6 al 9 de desembre del 2012. En català.

Fira de la Puríssima - Sant Boi - Pàgina Web de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb informació de la 66a Fira de la Puríssima de Sant Boi. Programació Fira, El Cartell, Informació Stands, Un recorregut històric: Història, Imatges, Memòria d'edicions anteriors, ... Sant Boi de Llobregat, diversos carrers cèntrics i Parc de la Muntanyeta, dies 6, 7 i 8 de desembre del 2012. En català i castellà.

Auto Retro Barcelona - Web d'Auto Retro Barcelona. Pòster, Guia pràctica, Expositors, Fototeca, Patrocinadors, Premsa, Links, ... Fira de Barcelona, del 5 al 9 de desembre del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Fira Jocjoc de Tona - Fira del Joc i la Joguina diferent - Web de la 12a Fira Jocjoc de Tona - Fira del Joc i la Joguina diferent. Presentació, Programa, Concurs de creació de jocs, Recull, Cartell, Vídeo, De joc a joc, El catàleg, Com arribar-hi, Menjar i allotjament, Premsa, Contacte, ... Tona, Osona, 2 de desembre del 2012. En català.

Fira Magic Internacional - Web de la Fira Magic Internacional. Presentació, Saló i Fira, Informació, Organització, Expositors, Activitats, Empreses col·laboradores, Com arribar, Història del Magic, Com és el Magic ... Palau de Congressos de Montjuïc, Barcelona, del 30 de novembre al 2 de desembre del 2012. En castellà.

Festival Internacional de Jazz de Barcelona - Web de The Project del 44è Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb tota la informació de la programació i venda d'entrades. Diversos escenaris de Barcelona, del 30 d'octubre al 30 de novembre del 2012 (abans, Barcelona Jazz Weekend). En castellà, català i anglès.

Gran Premi de Brasil de Fórmula 1 - Web del Gran Premi de Brasil de Fórmula 1, l'últim de la temporada. Informació, Calendari, La Cursa, Circuit, Història, Entrades, Estadístiques, Links, ... Autodromo Jose Carlos Pace, Sao Paulo, dies 23, 24 i 25 de novembre del 2012. En portuguès i anglès. Formula1.com.

Setmana de la Ciència - Web de la 17a Setmana de la Ciència, amb moltes activitats arreu de Catalunya. Presentació, Participants, Activitats, Dia de la Ciència a les Escoles, Joc de Ciència, Premsa, Contacte, Enllaços, Edicions, Documents,... Del 16 al 25 de novembre del 2012. En català.

Festival Filmets - Badalona Film festival - Web de la 38a edició Filmets - Badalona Film festival. Festival, Programació, Premis, Programa TV, Fotos, Vídeos, Cartell, Contacte, ... Teatre Zorrilla i Teatre El Círcol, Badalona, del 16 al 25 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

30è Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló - Web del 30è Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló. Notícies, Festival, Edicions anteriors, Zona participants, Info, Premsa, Patrocinadors, Newsletter, La Fundació, Contacte, Descàrregues, La Botiga, Info local, ... Torelló, Osona, del 16 al 25 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

L'Alternativa - 19è Festival de Cinema Independent de Barcelona - Web de L'Alternativa - 19è Festival de Cinema Independent de Barcelona. Contacte, Newsletter, Sponsors, Spot, Programa, Seccions Oficials, Seccions Paral.leles, Activitats Paral·leles, Escoles de Cinema, Pantalla Hall, Blog Festival, L'Alternativa, Premsa, ... Barcelona, CCCB i diversos escenaris, del 20 al 25 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

38a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva - Web de la 38a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva. Pel·lícules de països sud-americans competeixem pel Colón d'Or del jurat i del públic. El Festival, 36a edició, Notícies, Programació, Premsa, Huelva, Blogs, Històric, ... Huelva, del 18 al 24 de novembre del 2012. En castellà.

Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1 - Web del Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1. Informació, La Cursa, Circuit, Entrades, Hotels, ... Circuit of the Americas, Austin, dies 16, 17 i 18 de novembre del 2012. En anglès. Més informació: Formula1.com.

Final Copa Davis de Tennis 2012 - Praga - Web oficial de la Copa Davis de Tennis. Notícies, Resultats, Equips, Copa Davis, Interactiu, Rànking, Serveis, Informació online de les eliminatòries en joc, ... Final de la Copa Davis 2012 entre Espanya i la República Txeca. Praga, del 16 al 18 de novembre del 2012. En anglès i castellà.

89a Cursa Joan Bouin - Web de la 89a Cursa Joan Bouin. Joan Bouin, Cursa Open, Inscripció, Resultats, Patrocinadors... Barcelona, 18 de novembre del 2012. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana - Circuit Ricardo Tormo - Xest - Web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Xest. El Circuit, Activitats, Serveis, Equips, Enllaços, Utilitats, Ricardo Tormo, Calendari, Rècords, Com arribar, ... Campionat del Món de Motociclisme (última prova). Xest, dies 9, 10 i 11 de novembre del 2012. En castellà, valencià i anglès.

48 RallyRACC Catalunya - Costa Daurada - Web del 48 RallyRACC Catalunya - Costa Daurada. Notícies, Calendari, Classificacions, Fotos, Novetats, Pilots, Informació, Documents, Participants, Media, Patrocinadors, Espectadors, Allotjament, Històric, ... Diverses comarques de Tarragona, del 8 a l'11 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Saló Internacional del Caravaning - Web de la 30a edició del Saló Internacional del Caravaning. Notícies, Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Contactes, Viatges, Recinte, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 3 a l'11 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

FICMA - 19è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient - Web del FICMA - 19è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. Editorial, Qui som, Seccions, Premis, Jurat, Notícies, Cinemes, Activitats, Contactar, ... Barcelona, del 5 a l'11 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

15a Fira Mediterrània de Manresa - Web de la 15a Fira Mediterrània de Manresa. Programació, Venda d'Entrades, La Fira, Prefessioinal Meeting (MPM), Premsa, Donacions i Patrocini, ... Manresa, del 8 a l'11 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Manresa.

Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava - Web de la 2a edició del Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Notícies, Programació, Seccions, Entrades, Com arribar-hi, El Festival, Patrocinadors, Premsa, Contacte, ... Vilafranca del Penedès, del 8 a l'11 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Expominer 2012 - 34è Saló de minerals, fòssils i joieria - Web d'Expominer 2012 - 34è Saló Internacional de minerals, fòssils i joieria. El Saló, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Notícies, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 9 a l'11 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Correllengua 2012 - Web amb informació del Correllengua. Notícies, Manifest, Columnes, Agenda, Mocions, Concursos, Edicions anteriors, Organitzen, ... El Correllengua recorre una gran majoria de les comarques, viles i ciutats dels Països Catalans. Del 30 de juny al 10 de novembre del 2012. En català.

41 Premis Octubre - València - Web dels 41 Premis Octubre - València. Presentació, Els Congressos: Pensament, Encontre d'Escriptors, Mitjans de Comunicació, Congrés Històric, Matrícules, Les Conferències: Programa, Les Nits dels Octubre: Programa, Els Premis: Premi d'Assaig, Premi de Narrativa, Premi de Teatre, Premi de Poesia, Bases i terminis, Contacte, ... València, del 24 d'octubre al 6 de novembre del 2012. En català.

Gran Premi d'Abu Dhabi de Fórmula 1 - Web Formula1.com amb informació del Gran Premi d'Abu Dhabi de Fórmula 1. Abu Dhabi, Circuit de Yas Marina, dies 2, 3 i 4 de novembre del 2012. En anglès.

Fires de Sant Narcís - Girona - Web de l'Ajuntament de Girona de les Fires de Sant Narcís. Tota la programació per temes, espais i dates: Actes Tradicionals i Populars, Fires i Mercats, Sardanes, Espectacles Infantils, Música, Teatre, Balls, Circ, Exposicions, Visites guiades, Esports, ...Girona, del 26 d'octubre al 4 de novembre del 2012. En català. Ajuntament de Girona - Fira de Girona.

XVIII Saló del Manga de Barcelona - Web de Ficomic amb informació del XVIII Saló del Manga de Barcelona. Informació general, Cultura japonesa, Expositors, Autors, Espais, Exposicions, Premsa, Concursos, Col·laboradors, Notícies, Fotos, Entrades, Cartell, ... Palau 2, Fira de Barcelona Montjuïc, de l'1 al 4 de novembre del 2012. En català i castellà (anglès i francès, versió reduïda).

In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona - Web de l'In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona. Festival, Indústria i premsa, Notícies, Història, Galeria, Contacte, ... Barcelona, del 25 d'octubre al 4 de novembre del 2012. En català, castellà i anglès.

ArtFutura 2012 - Web d'ArtFutura 2012, el festival de Cultura y Creatividad Digital més important d'Espanya. Difusió de nous artistes. Edicions anteriors d'Art Futura, Art electrònic a Espanya, Notícies, Art + Pensament, Catàlegs, Premsa, Contacte, ... Barcelona (CCCB), del 2 al 4 de novembre del 2012. Altres ciutats ArtFutura 2012, novembre 2012. En castellà i anglès.

Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1. Circuit de Nova Delhi, dies 26, 27 i 28 d'octubre del 2012. En anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia i de tot el mundial de motociclisme. Circuit de Phillip Island, dies 26, 27 i 28 d'octubre del 2012. En castellà.

XII Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona - Web del XII Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona. Presentació, Jurats, Programació, Pel·lícules, Seus, Espònsors, Contacte, ... Barcelona, Terrassa i Girona, del 18 al 28 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

12è Festival de Poesia de Sant Cugat - Web del 12è Festival de Poesia de Sant Cugat. Presentació, Entrades, Edicions anteriors, Altres Activitats, Serveis, Com arribar, Fitxa tècnica, Agenda, Contactar, Premsa, Enllaços, ... Sant Cugat del Vallès, del 23 al 28 d'octubre del 2012. En català.

Festival Internacional de Pallassos de Cornellà - Web del 15è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà - Memorial Charlie Rivel. Presentació, Programa del Festival, Gabinet de Premsa, Formació, Professionals, Espais i Ubicacions, Venda d'Entrades, Patrocinadors i Col·laboradors, Links d'interès, ... Cornellà de Llobregat, del 23 al 28 d'octubre del 2012 (biennal). En català i castellà.

Mostra Teatre Barcelona v2.0 - Web de la 17a Mostra Teatre Barcelona v2.0, que se celebra al Teatre del Raval de Barcelona. Teatre del Raval, Sobre la Mostra, Mostra 2.0 (diferents fases), ... Barcelona (Teatre del Raval), últimes fases, octubre del 2012. En català i castellà.

Seminci - 57a Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Web del Seminci - 57a Setmana Internacional de Cine de Valladolid. Portada, Notícies, 57a Edició: Seccions, Material gràfic, Arxiu (des del 1956), Publicacions, Organització, Valladolid, Venda d'Entrades, ... Valladolid, del 20 al 27 d'octubre del 2012. En castellà i anglès.

La Festa dels Súpers - Web del Club SUPER3 amb informació sobre la 16a Festa dels Súpers. Com arribar-hi?, Programa, Plànols, Programes, Programació, Concursos, Descàrregues, Vídeos, Fotos, ... Barcelona, Anella Olímpica de Montjuïc, 20 i 21 d'octubre del 2012. En català.

XXIV Festival Internacional Blues de Cerdanyola - Web del XXIV Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Programació, Artistes, Entrades, Informació, Contacte, ... Cerdanyola del Vallès, del 14 al 23 d'octubre del 2012. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme de Malaisia - Circuit de Sepang - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Malaisia. Circuit de Sepang, dies 19, 20 i 21 d'octubre del 2012. En castellà.

Barcelona Meeting Point - Web del 16è Barcelona Meeting Point. Què és BMP, Notícies, Viatge, Edicions anteriors, Galeria, Agenda, Simposi, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 17 al 21 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

Hostelco 2012 - Web d'Hostelco 2012 - 16a edició del Saló Internacional de l'Equipament per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Expolimp, Àrea Cafè, Intervending, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 17 al 21 d'octubre del 2012 (biennal). En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Corea de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Corea de Fórmula 1. Circuit de Yeongam, dies 12, 13 i 14 d'octubre del 2012. En anglès. Web del Gran Premi de Corea de Fórmula 1

Gran Premi de Motociclisme del Japó - Circuit de Motegi - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme del Japó. Circuit de Motegi, 12, 13 i 14 d'octubre del 2012. En castellà.

Sitges 45 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Web del Sitges 45 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Notícies, Festival, Projeccions, Pel·lícules, Tràilers, Programa, Acreditacions, Patrocinadors, Arxius, Sitges, Contacte, ... Entrades: Tel·Entrada.com. Sitges, del 4 al 14 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

XXXI Setmana del Cava 2012 - Web de la Confraria del Cava Sant Sadurní, que organitza la XXXI Setmana del Cava 2012. Sant Sadurní d'Anoia, del 6 al 14 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

Festes del Pilar 2012 - Saragossa - Web de l'Ajuntament de Saragossa (Zaragoza) amb la Programació oficial de les Festes del Pilar 2012. Pregó, Pregoner, Cartell, Programa complet, Calendari, Cerca, Galeria d'imatges, Llocs, Activitats, Ofrena de Flors, ... Saragossa, del 6 al 14 d'octubre del 2012. En castellà i anglès.

Fira del Llibre de Frankfurt - Web la Fira del Llibre de Frankfurt - Buchmesse Frankfurt Book Fair, segurament la més important del món. Notícies, Catàleg, Activitats, Informació, FAQ, Cerca, Exhibidors, Visitants, Premsa, ... Frankfurt, del 10 al 14 d'octubre del 2012. En anglès i alemany.

Gran Premi del Japó de Fórmula 1 - Circuit Suzuka. - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi del Japó de Fórmula 1. Circuit de Suzuka, dies 5, 6 i 7 d'octubre del 2012. En castellà.

XXIV Concurs de Castells 2012 - Web del XXIV Concurs de Castells 2012. El Concurs, Normativa, Entrades, Història, Biennal de castells, FAQ, Premsa, Contacte, ... Tarragona (Tarraco Arena Plaça), 6 i 7 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

CavaTast'12 - XVI Mostra de Caves i Grastronomia - Web de CavaTast'12 - XVI Mostra de Caves i Grastronomia. El CavaTast, Expositors, Plànol, Activitats, Oferta gastronòmica, Setmana del Cava, Fira Comercial i Industrial, Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, ... Sant Sadurní d'Anoia, del 5 al 7 d'octubre del 2012. En català i castellà.

FIMPT - 32è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - Web del 32è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - FIMPT. Presentació, Programació 2012, Informació d'interès, Col·laboradors, Història, Contacte, ... Vilanova i la Geltrú, Garraf, del 4 al 7 d'octubre del 2012. En català.

Fira Ecoviure 2012 - Manresa - Web de la Fira Ecoviure 2012 - Vida ecològica en un món sostenible i solidari. Productes i serveis per a una vida ecològica. Què és Ecoviure?, Què s'exposa a Ecoviure?, Activitats, Programa, L'Enquesta, Web de l'Expositor, Notícies, Plànols, ... Fira de Manresa, del 5 al 7 d'octubre del 2012. En català i castellà.

XIII Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la XIII Fira Internacional del Disc de Barcelona. Fira, Situa't, Sala de Premsa, Subhasta, Stands, Links, Fires anteriors, ... Barcelona (Estació del Nord), 5, 6 i 7 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

Liber 2012 - 30a Fira Internacional del Llibre - Web de Liber 2012 - 30a Fira Internacional del Llibre. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Com arribar, Viatges, Mapa Web, FGEE - Federación de Gremios de Editores de España, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 3 al 5 d'octubre del 2012. En català, castellà i anglès.

Festival de Jazz de Girona - Web de la 12a edició del Festival de Jazz de Girona. Presentació, Programació, Artistes, Entrades, Crèdits, Premsa, Edicions anteriors, Contactar, ... Girona i altres municipis de les comarques gironines, del 16 de setembre al 4 d'octubre del 2012. En català.

Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona - Web de la Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona, dins de les Festes de la Mercè. Novetats, Participants, Horaris, Portes obertes, Plànol, Premsa, L'Organització, ... Platges del Front Marítim de Barcelona (Mar Bella i Nova Mar Bella), 30 de setembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Aragó - MotorLand - Web oficial de MotorLand Aragó (La Ciudad del Motor), seu del Gran Premi d'Aragó de Motociclisme. Actualitat, Gran Premi, Entrades, Àrees i circuits, Calendari, Multimèdia, Informació turística, ... MotorLand Aragó, 28, 29 i 30 de setembre del 2012. En castellà i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Saló Nàutic Internacional de Barcelona - Web de la 51a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Barcelona, Recinte Gran Via i Exposició Flotant al Port Vell de Barcelona, del 26 al 30 de setembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Fira de Sant Miquel - Eurofruit - Lleida - Web de la Fira Agrària de Sant Miquel- 58è Saló Nacional de la Maquinària Agrícola i Eurofruit - 27è Saló Internacional de la Fruita. Fitxa tècnica, Plànol, Jornades tècniques, Premis, Notícies, Saló Alimentació, Expositors, Visitants, Cartells, ... Recinte firal de Lleida (Camps Elisis), del 27 al 30 de setembre del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2012 - Pàgina web de la Generalitat de Catalunya amb informació de les Jornades Europees del Patrimoni 2012 a Catalunya, que se celebren en molts municipis catalans, amb visites guiades a espais d'interès cultural, concerts, xerrades i exposicions. Dies 28, 29 i 30 de setembre del 2012. En català.

60è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià - Web del 60è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià. Última Hora, Portada, Seccions i Pel·lícules, Premis Donostia, Premis i Jurats, Sales Office, Mapa Web, Donostia - Sant Sebastià, Organització, Premsa, Acreditacions, Venda d'Entrades, ... Donostia - Sant Sebastià, del 21 al 29 de setembre del 2012. En castellà, euskera i anglès.

24è Festival de Cinema de Girona - Web del 24è Festival de Cinema de Girona. Notícies, Programa, Jurats, Palmarès, Inscripció, Sala de premsa, Qui som, Contacte, ... Girona, del 25 al 29 de setembre del 2012. En català.

Festivals d'Estiu 2012 dels Països Catalans - Pàgina web Festivals d'Estiu 2012 dels Països Catalans de Kontrol Web, amb un recull (més de 400) dels festivals, fires, cursos i escoles d'estiu i altres activitats de música, teatre, dansa, cinema, festes tradicionals, culturals i populars, circ, oci, cultura, etc. que se celebraran durant l'estiu del 2012 en terres dels Països Catalans. Tot l'estiu, des de finals de juny fins a finals de setembre del 2012. En català.

Guia de Cursos d'Estiu 2012 - Web de la Guia de Cursos d'Estiu 2012, de la Xarxa Vives d'Universitats. Tots els Cursos d'Estiu de les Universitats dels Països Catalans. Presentació, Contingut i ús, Relació de Cursos: per àrea temàtica, per localitat on es fa el curs, per la setmana d'inici del curs, per marc organitzatiu i per número de curs, Cercador de cursos, Les seus dels nostres cursos: punts d'informació, Cursos d'Idiomes, Cursos de Formació continuada, Informació del Programa Drac-Estiu, ... Països Catalans, de juny a setembre del 2012. En català.

22è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu - Pàgina Web de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya amb informació del 22è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu. L'Hora del Jazz de Dia, L'Hora del Jazz de Nit, Programació de tots els concerts. Barcelona i Vilafranca del Penedès, del 9 al 26 de setembre del 2012. En català.

12 Festival de Música de la Vila de Rialp - Web del 12 Festival de Música de la Vila de Rialp. Qui som, El Festival, El Pallars, Patrocinadors, ... Rialp, Pallars Sobirà, i altres municipis lleidatans, del 27 de juliol al 26 de setembre del 2012. En català.

ExpoHogar Tardor 2012 - Web ExpoHogar Tardor 2012. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Recinte Montjuïc (Palau 1), del 22 al 25 de setembre del 2012. En català, castellà i anglès.

La Mercè 2012 - La Festa Major de Barcelona - Web de La Mercè 2012 - La Festa Major de Barcelona. Actualitat, Escenaris, El Cartell, El Pregó, T'expliquem la festa, Programa: Focs, Tradició, Música, Arts al Carrer, La Festa al Cel, Correfoc, Castellers, Piromusical, BAM - Barcelona Acció Musical, Cursa de la Mercè, Gimcana, Festival Pirotècnic Internacional, FotoMercè, Accessibilitat, ... Barcelona, del 21 al 24 de setembre del 2012 (La Festa al Cel - El Festival Aeri de Barcelona, 30 de setembre). En català, castellà i anglès.

XI Festival Àsia - Web de l'XI Festival Àsia, organitzat per Casa Àsia. Presentació, Programa, Entrades, Com arribar, Contacta, Edicions anteriors, ... Barcelona, del 21 al 24 de setembre del 2012. En català i castellà.

20è BAM - Barcelona Acció Musical - Web del 20è BAM - Barcelona Acció Musical, dins de la Mercè, la Festa Major de Barcelona. Festival, Programa, Premsa, Informació, ... Barcelona, del 21 al 23 de setembre del 2012. En català i castellà.

Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1. Singapur, 21, 22 i 23 de setembre del 2012. En anglès.

Santa Tecla 2012 - La Festa Major de Tarragona - Web de Santa Tecla 2012 - La Festa Major de Tarragona. Santa Tecla, Programa de tots els actes en .pdf: La Crida, El Pregó, La Diada de Santa Tecla, La Mercè, Reconeguda, Tarragona, Contacteu, Cinema, Dansa, Esports, Exposicions, Focs, Infantils, Llibres, Música, Teatre, Tradició, ... Tarragona, del 13 al 23 de setembre del 2012. En català. Ajuntament de Tarragona.

MMVV'12 - 24è Mercat de Música Viva de Vic - Web de la MMVV'12 - 24a edició del Mercat de Música Viva de Vic. MMVV: Què és?, Què fem?, Qui som?, Ubicació, Notícies, Programa artístic: Artistes i Concerts, Contacte, ... Vic, del 12 al 16 de setembre del 2012. En català, castellà i anglès. InVICtro - 11a edició InVICtro - Escena off MMVV. Vic, del 14 i 15 de setembre del 2012.

Gran Premi de Motociclisme de San Marino - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de San Marino i de la Rivera del Rimini. Circuit de Misano, dies 14, 15 i 16 de setembre del 2012. En castellà.

Cursa de la Mercè 2012 - Barcelona - Web de la Cursa de la Mercè 2012 de Barcelona. Informació, Recorregut (10 Km.), Reglament, Inscripcions, Recollida de dorsals i xips, Serveis, Resultats, Promocions, Fotos, ... Barcelona, 16 de setembre del 2012. En català i castellà.

Setmana del Llibre en Català - Web de la 30a edició de la Setmana del Llibre en Català. Agenda, Consulta Fons Editorial, Premi Trajectòria, Premsa, Emplaçament, Història, Patrocinadors, Dictat, Lectura Pública, Activitats per a adults, Infantils i familiars, Contacte, ... Barcelona (Avinguda de la Catedral), del 7 al 16 de setembre del 2012. En català.

Manifestació "Catalunya, nou Estat d'Europa" - Web de l'Assemblea Nacional Catalana amb informació de la gran manifestació "Catalunya, nou Estat d'Europa", com a culminació de la Marxa cap a la independència. Més informació a Facebook i a Twitter. Barcelona, 11 de setembre del 2012. En català.

Diada Nacional de Catalunya - 11 de Setembre 2012 - Festa per la Llibertat - Web d'Òmnium Cultural de la Diada Nacional de Catalunya - 11 de Setembre 2012, amb informació de la Festa per la Llibertat. Barcelona, Arc de Trionf - Passeig de Lluís Companys, 11 de setembre del 2012, 20.30h, Concert final de la Festa per la Llibertat, amb l'actuació de Pastora, Txarango i Brams. Durant tot el dia, Mostra d’Entitats dels Països Catalans, organitzada per Gent de la Terra. Activitats a partir de les 10 h, i a les 14 h, Dinar popular. En català.

50 Festival Internacional de la Porta Ferrada - Web del 50 Festival Internacional de la Porta Ferrada. El Festival, Programa, Entrades, Notícies, ... Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, del 23 de juny a l'11 de setembre del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Mas i Mas Festival 2012 - Web del 10è San Miguel Mas i Mas Festival 2012. Informació del Festival: Programació, Horaris, Contactar, Altres Concerts, ... Barcelona, del 27 de juliol a l'11 de setembre del 2012. En català.

Vuelta Ciclista a Espanya - Web de la 67a edició de la Vuelta Ciclista España. La Cursa: Classificacions, Directe, Notícies, Recorregut, Equips, Imatges, Jocs, ... Del 18 d'agost (Pamplona) al 9 de setembre del 2012 (Madrid). En castellà, anglès i francès.

Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Web oficial del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Autodromo Nazionale de Monza. Història, Calendari, Gran Premi F1, Entrades, Circuit, Serveis, Campionat, Links, Cursa, Botiga, ... Circuit Autòdrom de Monza (Itàlia), dies 7, 8 i 9 de setembre del 2012. En italià i anglès. Informació Formula1.com.

Fira Tàrrega - Teatre al Carrer - Web de Fira Tàrrega - Teatre al Carrer. Notícies, Institució, Informació general, Artistes, Programadors, Premsa, Patrocini, Descàrrega, ... Tàrrega, del 6 al 9 de setembre del 2012. En català, castellà i anglès.

Altaveu 2012 - 24è Festival de Música - Web de l'Altaveu 2012 - 24è Festival de Música. Notícies, Altaveu, Col·laboradors, Premsa, Història, Organització, Com arribar, Venda d'entrades, ... Sant Boi de Llobregat, Baix Llobregat, del 6 al 8 de setembre del 2012. En català i castellà.

15è Festival Internacional de Música de S'Agaró - Web amb el pdf amb la informació de la programació del 15è Festival Internacional de Música de S'Agaró. Castell-Platja d'Aro, Baix Empordà, del 29 de juliol al 8 de setembre del 2012. En català.

Schubertíada a Vilabertran - Web de la chubertíada a Vilabertran. Programació, Entrades, Exposicions, Com arribar-hi, Schubert, Galeria, Canònica, Premsa, Col·laboradors, ... Vilabertran, Alt Empordà, del 16 d'agost al 8 de setembre del 2012. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

69a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 69a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules, Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, Galeria de Fotos, Links, ... Lido di Venezia, del 29 d'agost al 8 de setembre del 2012. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

US Open 2012 - Tennis - Web oficial del Torneig de Tennis US Open 2012, un dels Grand Slam. Noticies, Fotos, Cercador, Quadre, Resultats, Jugadors, Entrades, Guia del Torneig, US Open en viu, ... Arthur Ashe Tennis Stadium i Louis Armstrong Stadium - Flushing Meadow - Nova York, del 27 d'agost al 9 de setembre del 2012. En anglès.

Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps - Web oficial del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps. Informació Entrades, Circuit, Calendari, Circuits i Pilots, Classificacions, Informacions útils, Accessos, ... Circuit de Spa-Francorchamps (Bèlgica), dies 31 d'agost i 1 i 2 de setembre del 2012. En francès, neerlandès, anglès, alemany i castellà. Més informació a Formula1.com.

Festival Acústica - Web de l'11a edició del Festival Acústica. Notícies del Festival, Què és l'Acústica, Espais que s'utilitzen, Història, Produccions pròpies, Programació, Patrocinadors i Col·laboradors, Contacte, ... Figueres, Alt Empordà, del 29 d'agost al 2 de setembre del 2012. En català.

Festival Internacional d'Edimburg - EIF - Web oficial del Festival Internacional d'Edimburg - EIF (Edinburgh International Festival), que té lloc a la capital escocesa des de l'any 1947. Espectacles de Teatre, Música, Òpera i Dansa. Edinburgh, Escòcia, del 9 d'agost al 2 de setembre del 2012. En anglès i altres llengües..

Edinburgh Festival Fringe - Web del Edinburgh Festival Fringe, Mostra experimental paral·lela al festival oficial, que atrau fins i tot més gent que el mateix festival. Edimburg, Escòcia, del 3 al 27 d'agost del 2012. En anglès.

Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno. Informació, Entrades, Ofertes, Allotjament, Brno GO, Programa, FAQ, ... Brno, República Txeca, 24, 25 i 26 d'agost del 2012. En anglès, alemany i txec. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

XXXV Aquelarre de Cervera - Web del XXXV Aquelarre de Cervera. Informació: Plànol de la Festa, Horaris, Espectacle, La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Música, Història, Fotografies, Cervera, Notes de Premsa, Serveis, ... Cervera, Segarra, del 24 al 26 d'agost del 2012. En català i castellà.

Festa Major de Sants - Web de la Festa Major de Sants. Notícies, Història, Els Carrers, El Cartell, Plànol, Consells, ... Barri de Sants, Barcelona, del 18 al 26 d'agost del 2012. En català.

Festival Ésdansa 2012 - Web d'Ésdansa 2012, el Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses. Què és?, Notícies, Tallers, Programa, Grups, Plànol, Cartell, Entrades, Fotos, Edicions anteriors, Contacte, Enllaços, ... Les Preses, Garrotxa, del 21 al 26 d'agost del 2012. En català i castellà.

21a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic - Web de la 21a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic. Visitants, Plànol, Programa d'activitats, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, ... Vic, Osona, del 18 al 26 d'agost del 2012. En català.

58a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida - Web de la 58a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. Teatre, Òpera, Música, Ballet, Festival Alternatiu, Cicle Idees, Novetats, Dia a Dia, Programació, Entrades, Informació sobre Mérida, ... Mérida, teatre i amfiteatre romans, del 5 de juliol al 26 d'agost del 2012. En castellà.

32è Festival Internacional de Música Pau Casals - Web del 32è Festival Internacional de Música Pau Casals. Informació de tota la programació del Festival. Autitori Pau Casals, El Vendrell (Sant Salvador), Baix Penedès, del 14 de juliol al 25 d'agost del 2012. En català.

Sagunt a Escena 2012 - Festival d'estiu - Web de Sagunt Turisme amb informació del Festival de teatre Sagunt a Escena 2012 - Festival d'estiu. Sagunt (teatre romà), Camp de Morvedre, del 26 de juliol al 25 d'agost del 2012. En castellà.

25è Festival Internacional de Música d'Altafulla - Web del 25è Festival Internacional de Música d'Altafulla. El Programa, Presentació, Com arribar, Contacte, ... Altafulla, Tarragonès, del 28 de juliol al 25 d'agost del 2012. En català.

32è Festival de Músiques de Torroella de Montgrí - Web del 32è Festival de Músiques de Torroella de Montgrí. Prefestival (Concerts), Festival (Concerts), Músiques i Mercat del Món (Concerts), Música i Natura (Concerts), Cursos Internacionals d'Interpretació i Composició musical, Cicle de Joves Intèrprets i Música al Carrer, Venda d'Entrades, La Vila i el Festival, Patrocinadors, Edicions anteriors, ... Torroella de Montgrí, Baix Empordà, del 21 de juliol al 23 d'agost del 2012. En català, castellà i anglès.

XLIV Universitat Catalana d'Estiu - UCe - Web de la XLIV Universitat Catalana d'Estiu - UCe, organitzada per totes les Universitats dels Països Catalans i l'Institut d'Estudis Catalans. Informació general, Novetats, XLIV UCE 2012, Jornades sobre l'Organització Territorial, Universitat de Ponent de Ciències de la Natura, Botiga, Centre d'Estudis Pau Casals, Estudi de l'arquitectura popular, Projecte Heptàgon, Edicions anteriors de la UCE, Cercador, ... Prada, Conflent, Catalunya Nord, del 16 al 23 d'agost del 2012. En català.

XXVI Festival Castell de Peralada - Web del XXVI Festival Castell de Peralada. Música, Dansa i Teatre. Història del Festival, Programa del Festival, Com trobar-nos, Venda d'Entrades, Comitès, Sponsors, ... Peralada, Alt Empordà, del 17 de juliol al 22 d'agost del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Festa Major de Gràcia - Web de la Festa Major de Gràcia. Notícies, Actualitat, Calendari d'Actes, Espais, Agenda d'Actes, Mapa de Carrers, Espai Sant Felip Neri, Les Tardes clàssiques, Gimcana, Concurs de Fotografia digital, Participa!, ... Barri de Gràcia, Barcelona, del 15 al 21 d'agost del 2012. En català.

Gran Premi de Motociclisme d'Indianapolis - Web del Gran Premi de Motociclisme d'Indianapolis. Notícies, Entrades, Multimèdia, Agenda, ... Circuit d'Indianapolis, dies 17, 18 i 19 d'agost del 2012. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Festival de Música de Cadaqués - Web de la 41a edició del Festival de Música de Cadaqués. El Festival, Concerts, Notícies, Entrades, Abonaments, Localització, ... Cadaqués, del 3 al 19 d'agost del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Sant Magí 2012 Tarragona - Web de les festes de Sant Magí 2012 de Tarragona. Tota la informació de les activitats programades durant els dies de les festes: El passacarrers del convit, L'arribada de l'aigua, Diada de Sant Magí, La Sindriada i la Traca, Exposicions, ... Tarragona, del 14 al 19 d'agost del 2012. En català.

Festival de Cap Roig - Web del Festival de Cap Roig. Programa amb dates, Artistes i Grups, Descripció, Veure Preus, Comprar Entrades, ... Calella de Palafrugell, Mont-ràs, Baix Empordà, del 14 de juliol al 18 d'agost del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

XIV Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina - Web del XIV Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina. El Festival, Actuacions, Programa, Tríptic, ... Canet de Mar, del 21 de juliol al 18 d'agost del 2012. En català.

ETC 2012 - Festival d'Estiu de Tarragona - Web de l'ETC - Festival d'Estiu de Tarragona '12, amb la informació de totes les activitats del festival. Tarragona, 8 de juliol al 17 d'agost del 2012. En castellà.

Accés a la Universitat - Notes de tall 2012 - Pàgina web oficial d'Accés a la Universitat de la Generalitat de Catalunya, que dóna informació sobre l'assignació de places universitàries, Notes de tall, Resultats de la preinscripció universitària, les Notes PAU, ... Es va actualitzant. En català i castellà. Notes de tall de totes les carreres universitàries.

Portalblau - 5è Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània - Web del Portalblau - 5è Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània. Programa, Presentació, Espais, Com arribar, Mostra Cinema, Galeria, Contacte, ... L'Escala i Empúries, Alt Empordà, del 27 de juliol al 15 d'agost del 2012. En català i francès.

60è Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra - Web del 60è Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra. Programa, Prada i el Festival, Descàrregues, Reserves, Informació, ... Prada, Conflent, del 26 de juliol al 13 d'agost del 2012. En francès, anglès i català.

Circuit Festival- International Gay & Lesbian Event - Web del Circuit Festival- International Gay & Lesbian Event. Circuit, Festes, Activitats, Tickets, Allotjament, Contacte, ... Barcelonma, del 2 al 13 d'agost del 2012. En català, castellà, anglès i altres llengües.

Jocs Olímpics Londres 2012 - Web dels Jocs Olímpics de Londres 2012 - Olympic Games London 2012. Agenda, Resultats, Esports, Atletes, Països, Notícies, Fotos, ... Londres, del 27 de juliol al 12 d'agost del 2012. En anglès i francès.

XV Mercadal del Comte Guifré - Web del XV Mercadal del Comte Guifré. Guifré el Pelós, Vila Medieval, Actes destacats, Programació, El Mercadal, Enllaços, ... Ripoll, del 10 al 12 d'agost del 2012. En català.

XVIII Mercat Medieval de Guimerà - Web del XVIII Mercat Medieval de Guimerà. Orígen del Mercat, Mapa de la Vila, Programa d'actes, Organització del Mercat, Galeria fotogràfica, Enllaços, ... Guimerà, Urgell, 11 i 12 d'agost del 2012. En català.

32a Fira de l'Avellana - 413a Fira de Sant Llorenç de Riudoms - Web de la 32a Fira de l'Avellana - 413a Fira de Sant Llorenç de Riudoms. Programa d'Actes, Història, Dades tècniques, Comitè organitzador, Actes paral·lels, Veredicte Concurs de Cartells, Fotos, Cartell, ... Riudoms, Baix Camp, del 10 al 12 d'agost del 2012. En català.

10a edició Sala Montjuïc - Mostra de Cinema a l'aire lliure - Web de la 10a edició Sala Montjuïc - Mostra de Cinema a l'aire lliure. Cinema, Concerts, Info pràctica, Galeria, Altres edicions, Blog, Premsa, ... Barcelona, Castell de Montjuïc, del 29 de juny al 8 d'agost del 2012. En català, castellà i anglès.

62a edició de la Festa del Càntir - Fira del Càntir - Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa - Web de la 62a edició de la Festa del Càntir - Fira del Càntir - Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa. Portada, Notícies, La Fira, Agenda, Com arribar, Com moure's, Zona de premsa, Multimèdia, Mostra de Cinema i Vídeo, Museu del Càntir ... Argentona, Maresme, 4 d'agost (Sant Domènec) al 6 d'agost del 2012. En català, castellà i anglès.

Trobada amb els Acordionistes del Pirineu - Web de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Informació amb tot el programa d'actes. Arsèguel i La Seu d'Urgell, Alt Urgell, del 27 al 29 de juliol del 2012 (concerts en altres municipis, del 31 de juliol al 4 d'agost del 2012). En català.

Concerts de Mitjanit - IX Festival Internacional de Música de Sitges - Web de Concerts de Mitjanit - IX Festival Internacional de Música de Sitges. Fundació Privada Cultural Port d’Aiguadolç, Concerts de Mitjanit, Sitges GreenSound, Narracions Breus, Patrocinadors, Premsa, Enllaços, Contacte, ... Sitges, del 20 de juliol al 3 d'agost del 2012. En català i castellà.

Firagost 2012 Valls - 58a Fira-Exposició del Camp Català - Web de Firagost 2012 Valls - 58a Fira-Exposició del Camp Català. La Fira: Benvinguda, Història, Organització. Informació: Programa d'Actes, El Recinte Firal, Com arribar.hi, Per Expositors. Contactar: Pre-Inscripcions i Consultes. Setmana de Promoció de Vins i Caves de l'Alt Camp amb D.O., Concurs de Tast de Vins i Caves, Actuació Castellera, ... Valls, Alt Camp, 31 de juliol i 1 d'agost del 2012. En català, castellà, francès i anglès.

Grec 2012 - Festival de Barcelona - Web del Grec 2012 - 36a edició del Festival de Barcelona. Presentació, Programa, Venda d'Entrades, Espais, Calendari, Notícies, Info pràctica, Organització, Patrocinadors, Premsa, Altres Webs, Contacta, Història, ... Barcelona, Teatre Grec i diversos espais, de l'1 al 31 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring - Web oficial del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring. Entrades, Hotels & Campings, Mapa del Circuit, Informació, Resultats, Serveis, ... Budapest, 27, 28 i 29 de juliol del 2012. En alemany, anglès i hongarès i altres llengües. Formula1.com.

GP dels Estats Units de motociclisme - US GP - Web oficial del Gran Premi dels Estats Units de motociclisme - US GP - Laguna Seca (només cursa de Moto GP). Informació, Entrades, Agenda, Allotjament, Històric, Viatges, Botiga, Spònsors, ... Circuit de Laguna Seca, Monterey, California, 27, 28 i 29 de juliol del 2012. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

35a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro - Web de la 35a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro. Programació, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 5 al 29 de juliol del 2012. En castellà i anglès.

Euskal Encounter 19 - Web Euskal Encounter 20. Reunió d'usuaris aficionats i professionals de la informàtica, organitzada per la Fundació Euskaltel. Últimes Notícies, Informació general, Xarxa local, Conferències, Jocs, Software lliure, Concursos, Fòrums, Premsa, Edicions anteriors, ... BEC (Bilbao Exhibition Centre) Bizkaia, del 26 al 29 de juliol del 2012. En castellà, euskera i anglès.

Festival Anòlia 2012 - Web de l'Ajuntament d'Igualada amb tota la informació del Festival Anòlia 2012. Igualada, Anoia, del 7 al 28 de juliol del 2012. En català.

Palmfest 2012 - VII Festival de Música Independent de la Costa Daurada - Web del Palmfest 2012 - VII Festival de Música Independent de la Costa Daurada. Notícies, Programa, Entrades, Allotjament, Com arribar, Altres edicions, ... L'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp, del 26 al 28 de juliol del 2012. En català.

Les Estivales de l'Archipel - Web de Les Estivales de l'Archipel. Presentació, Programa, Lloc, Edicions anteriors, Actualitat, Sala de premsa, Entrades, ... Perpinyà, Rosselló, Catalunya Nord, del 13 al 28 de juliol del 2012. En francès.

66è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon - Web del 66è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Avinyó, Occitània, del 7 al 28 de juliol del 2012. En francés i anglès.

Sons del Món - Web del Festival Sons del Món. Notícies, Programació, Gastronomia, Vi & Música, Entorn, Catamarà, ... Vilabertran i Roses, Alt Empordà, del 30 de juny al 27 de juliol del 2012. En català.

Els Focs de Blanes 2012 - 42 Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Web Els Focs de Blanes 2012 - 42 Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Programa, Història, Condicions, Àlbum, Consells, Votacions per mòbil, ... Blanes, Selva, del 24 al 27 de juliol del 2012. En català i castellà.

Festival 30 Nits a Sabadell - Web del Festival 30 Nits a Sabadell, el Festival d'Estiu de Sabadell. Cinema, Circ, Dansa, Música, Narracions, Teatre, Tota la programació del Festival dia a dia, Venda d'entrades, ... Sabadell, del 28 de juny al 26 de juliol del 2012. En català. Ajuntament de Sabadell.

XXXII Festival Internacional de Música a Matadepera - Pdf amb informació del XXXII Festival Internacional de Música a Matadepera - Patronat Municipal de Cultura. Matadepera, del 21 de juny al 26 de juliol del 2012. En català.

XXVII edició de la Universitat Internacional de la Pau - Web de la XXVII edició de la Universitat Internacional de la Pau. Presentació, Programa, Activitats Culturals, Ponents, Inscripció, ... Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, del 19 al 25 de juliol del 2012. En català.

Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona - Web de la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves - CIAJ de l'Ajuntament de Barcelona. Què hi trobaràs?, Programa Activitats, Patrocinadors, Lloc, Organitza, ... Barcelona, del 12 de juny al 25 de juliol del 2012. En català.

47 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia - Web del 47 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia. Programa del Festival, Oferta turística, La Ciutat, La botiga, Zona de premsa, Altres edicions, Enllaços, ... Donostia-Sant Sebastià, Euskadi, del 19 al 23 de juliol del 2012. En castellà, euskera i anglès.

Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 - Circuit de Hockenheim - Web Formula1.com amb informació del Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1. Circuit de Hockenheim, dies 20, 21 i 22 de juliol del 2012. En anglès.

El Tour de França - Le Tour - Web de la 99a edició del Tour de França - TDF 2012 - Le Tour de France, la prova reina del ciclisme professional. La cursa en directe, Etapes, Classificacions, Equips, Història, Edicions anteriors, Links, Cercador, En directe per TV, Vídeos, Organització, Botiga, ... Del 30 de juny (Lieja, Bèlgica) al 22 de juliol (París) del 2012. En francès i anglès.

30 Festival Internacional de Música de Cantonigròs (FIMC) - Web del 30 Festival Internacional de Música de Cantonigròs (FIMC). Presentació, Història, Amics del Festival, Edicions anteriors, Guies Grups, Enllaços, Introducció, Tipus de Festival, Participants, Competicions, Premis i Trofeus, Complements i Serveis, Programa, Entrades, Com arribar-hi, ... Cantonigròs, Osona, del 19 al 22 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

XVII Festa del Renaixement de Tortosa - Web de la XVII Festa del Renaixement de Tortosa - L'Esplendor d'una Ciutat al Segle XVI. Què és la Festa del Renaixement?, Tortosa a l'època del renaixement, Anem de Festa, Programa, Al voltant de la Festa, Galeria Multimèdia, La Botiga del Renaixement, Participa, Novetats, Fòrum, ... Tortosa, Baix Ebre, del 19 al 22 de juliol del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

RodaFolk 2012 - XXII edició del Festival de Música Tradicional - Web de RodaFolk 2012 - XXII edició del Festival de Música Tradicional. Programa i tota la informació. Roda de Ter, Osona, del 21 i 22 de juliol del 2012. En català.

FestCat 2012 - Escoles d'Estiu de Cultura Popular - Web de FestCat 2012 - Escoles d'Estiu de Cultura Popular. Què és Festcat?, Campus de cultura popular, Programa, Agenda, Preguntes més freqüents, Contacta'ns, ... Esterri d'Àneu, Pallars Sobirà, i Llívia, Cerdanya, del 8 al 21 de juliol del 2012. En català.

Ple de Riure - XVI Festival Internacional de Teatre Còmic - Web del Ple de Riure - XVI Festival Internacional de Teatre Còmic. Presentació, Programa, Localització, Serveis, Entrades, Història, ... El Masnou, Maresme, a la platja, davant del baixador d'Ocata, del 17 al 21 de juliol del 2012. En català.

10è Festival de Blues de Barcelona - Web del 10è Festival de Blues de Barcelona. Programa, Capibola Blues, Activitats, Compromís social, Escola tallers de blues, Contacte, ... Barcelona, del 13 al 21 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

Monegros Desert Festival - Web del Monegros Desert Festival, organitzat per la discoteca Florida 135. Programa, Notícies, Fòrum, Fotos, Edicions anteriors, Entrades, Com arribar, Consells, Allotjament, Transports, ... Desert dels Monegres, Fraga, Baix Cinca, dissabte 21 de juliol del 2012. En castellà i anglès.

36 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia - Web del 36 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia. Presentació, Programa, Artistes, Recintes, Historial, Links, Allotjaments, Entrades, ... Vitoria-Gasteiz, del 16 al 21 de juliol del 2012. En castellà, euskera i anglès.

Festival Pròxims Barcelona - Web del Festival Pròxims Barcelona. Cartell, Entredes, Horaris, Gastronomia, Contacte, ... Barcelona (Poble Espanyol), 19 de juliol del 2012. En català.

29 Festival de Teatre de Almada - Web del 29 Festival de Teatre de Almada (Portugal). Fitxa tècnica, Entrades, Programa, Produccions, Exposicions, Col·loquis, Actes complementaris, Música, ... Almada (Portugal), del 4 al 18 de juliol del 2012. En portuguès.

XVI Festival de Jazz del Palau de la Música de València - Web del XVI Festival de Jazz del Palau de la Música de València. El Festival, Programa, Artistes, Àudio, Com arribar, Entrades, ... València, del 10 al 17 de juliol del 2012. En castellà.

Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello - Web del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello. Programa, Entrades, El Circuit, Allotjament, Informació útil, Classificació, ... Autòdrom Internacional de Muguello - Història, Circuit, Rècords, Com arribar-hi, Serveis, Calendari, Notícies, Links, ... Circuit de Mugello (Itàlia), 13, 14 i 15 de juliol del 2012. En italià i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Montjuïc de Nit 2012 - Pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona amb informació de Montjuïc de Nit 2012, la Nit Blanca a Barcelona. Presentació, Tots els Espais, Totes les Activitats, Graella, Invitacions, Accessos i informació, ... Barcelona (Montjuïc), 14 i 15 de juliol del 2012 (de 20 a 4 h. de la matinada). En català.

Rebrot - Web de Rebrot - L'Aplec dels joves dels Països Catalans. Notícies, Situació, Activitats, Espais, Fotografies, Material, Contacte, ... Berga, Berguedà, del 12 al 15 de juliol del 2012. En català. Maulets - Arran.

FIB 2012 - Festival Internacional de Benicàssim - Web del FIB 2012 - Festival Internacional de Benicàssim. Cartell, Entrades, Horaris, Benicàssim, El Festival, ... Benicàssim, Plana Alta, del 12 al 15 de juliol del 2012. En castellà i anglès.

(a)phònica - Novè Festival de la Veu de Banyoles - Web de l'(a)phònica - Novè Festival de la Veu de Banyoles. Programació, Espais, Entrades, Notícies, El Festival, Banyoles, Premsa, Patrocinadors, Contacte, ... Banyoles, del 13 i 15 de juliol del 2012. En català.

The Brandery Barcelona - Estiu 2012 - Web de The Brandery Barcelona - Estiu 2012. Sobre nosaltres, Vídeos, Expositors, Visitants, Àrees, Partners, "Trends by WGSN", Barcelona, Àrea de Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 13 al 15 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

San Fermín 2012 - Pamplona - Web de Kukuxumusu amb una completa Guia sobre San Fermín 2012. Molta informació sobre tota la Festa: Festa On-line, Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, Menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... Pamplona, del 6 al 15 de de juliol del 2012. En castellà, euskera i anglès.

Fire!! 2012 - 17a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià - Web de Fire!! 2012 - 17a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià. Presentació, Agenda, Films, Sales de Projecció, Premis, Activitats paral·leles, Premsa, Altres edicions, Altres Festivals, Inscripció, Reglaments, Últimes Notícies, ... Barcelona, del 5 al 15 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

XVII edició de la Fira de Circ al Carrer - Web de la XVII edició de la Fira de Circ al Carrer . Nosaltres, Cronologia, Premsa, Galeria, Programa, ... La Bisbal d'Empordà, Baix Empordà, del 13 al 15 de juliol del 2012. En català.

Festival Ortigueira - Web del Festival Ortigueira. Programació, Guia d'Ortigueira, Mundo Celta, Festival Online, Galeries, Gabinet de Premsa, Fòrum, ... Ortigueira, A Coruña, Galiza (Galícia), del 12 al 15 de juliol del 2012. En gallec, castellà i anglès.

Acampada Jove 2012 - Web de l'Acampada Jove 2012, iniciativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya). Presentació, Informació General, Venda d'Entrades, Com arribar, Programa, Notícies, Multimèdia, Digues la teva, Novetats, Espai Independència, Espai Cultura, Espai Socialisme, Espai Llibertat, ... Montblanc, Conca de Barberà, del 12 al 14 de juliol del 2012. En català. JERC.

Paupaterres 2012 - XV Festival de Ritmes Ètnics - Web del Paupaterres 2012 - XV Festival de Ritmes Ètnics. Notícies, Fitxes dels grups, Contacta'ns, Fotos, Localització, Programa, Zona d'acampada, ... Tàrrega, Urgell, del 13 i 14 de juliol del 2012. En català.

Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua - Pàgina web de l'Ajuntament de Caldes de Montbui amb informació de l'Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua, que se celebra dins del Caldeja't. Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 14 de juliol del 2012. En català.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Calendari, Desfilades, Dissenyadors, Showroom, Jurat, Imatges 080, Contacte, Vídeos, Activitats paral·leles, ... Barcelona (Palau de Pedralbes), del 10 al 13 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - British Grand Prix - Silverstone. Fórmula 1, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, 6, 7 i 8 de juliol del 2012. En anglès. Formula1.com.

Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya - Circuit de Sachsenring - Web oficial del Circuit de Sachsenring - Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya. MotoGP, Calendari, Sachsenring, Circuit, Història, Entrades, Serveis, Arxiu, Galeria, ... Sachsenring, 6, 7 i 8 de juliol del 2012. En alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Wimbledon 2012 - Tennis - Web del Torneig de Tennis de Wimbledon 2012, el més prestigiòs del món sobre herba i un dels Grand Slam. Actualitat, Resultats, Jugadors, Notícies i Fotos, Àudio / Vídeo, Guia, Entrades, Botiga, Partits, Quadre, Webcams, Ràdio Wimbledon, ... Londres, del 25 de juny al 8 de juliol del 2012. En anglès.

Barcelona Harley Days 2012 - Web del Barcelona Harley Days 2012, la festa de les mítiques motos Harley-Davidson. Barcelona Harley Days, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, Harley Davidson, Contactar, ... Barcelona, del 6 al 8 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

46a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell - Web de la 46a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Programació, Altres activitats prèvies, Venda d'entrades, Grups participants i havaneres que cantaran, ... Calella de Palafrugell, Baix Empordà, del 6 al 8 de juliol del 2012. En català.

ViJazz 2012 - Festival de Vi i Jazz del Penedès - Web del ViJazz 2012 - Festival de Vi i Jazz del Penedès. Què és?, Programa, Jazz, Fira de Vins, Vilafranca i el Penedès, Edicions anteriors, Patrocinadors ... Vilafranca del Penedès, del 6 al 8 de juliol del 2012. En català, castellà, anglès, francès, alemany, japonès i xinès.

RubíFolk 2012 - Festival Internacional de Dansa Tradicional - Web del RubíFolk 2012 - Festival Internacional de Dansa Tradicional. Presentació, Grups, Programació, Edicions anteriors, Contacte, ... Rubí, Vallès Occidental, del 6 al 8 de juliol del 2012. En català.

28a TransSegre '12 - Web de la 28a TransSegre '12. Què és?, Programa d'Actes, Reglament, Inscripció, Galeria de Fotos, Transdibuix, Notícies, ... Balaguer, Noguera, del 6 al 8 de juliol del 2012. En català.

Al Carrer 2012 - 23è Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans - Web del Al Carrer 2012 - 23è Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans. Programa, Patrocinadors, Serveis, Companyies participants, Organitzadors, ... Viladecans, del 6 al 8 de juliol del 2012. En català i castellà.

24 Hores de Motociclisme - Web del Circuit de Catalunya de Montmeló amb informació de les 24 Hores de Motociclisme. Notícies, Horaris, Reglaments, Complements, Inscripcions, Incrits, Premsa, Classificacions, ... Circuit de Catalunya de Montmeló, 7 i 8 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

XXXIII Festes del Segar i del Batre de La Fuliola - Web de les XXXIII Festes del Segar i del Batre de La Fuliola. Portada, Benvinguda, Mapa, Programa, Concurs de pintura ràpida, Seqüències, ... La Fuliola, Urgell, Dia del Segar, 24 de juny i Dia del Batre, 8 de juliol del 2012. En català.

Festival Cruïlla Barcelona - Web del Festival Cruïlla Barcelona. Horaris, Programació, Notícies, Artistes, Entrades, Premsa, Allotjament, Com arribar, Fotos, Altres edicions, Contacte,... Barcelona (Parc del Fòrum), 6 i 7 de juliol del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

12è Festival Internacional de Música de Tarragona - Web amb informació del 12è Festival Internacional de Música de Tarragona. Tarragona, del 30 de juny al 7 de juliol del 2012. En català.

Mostra de Focs Artificials Tarragona 2012 - Web de la Mostra de Focs Artificials Tarragona 2012. Programació, Notícies, Agenda, Votacions, Arxiu, Premis, Hemeroteca, ... Tarragona, Punta del Miracle, del 5 al 7 de juliol del 2012. En català.

La Gira 2012 - 7è Festival Itinerant de Música en valencià - Web de La Gira 2012 - 7è Festival Itinerant de Música en valencià. Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua (FEV). Informació de tots els concerts. Diversos municipis del País Valencià, del 17 de març al 7 de juliol del 2012. En català.

Feslloch'12 - 6a edició del Festival de cloenda de LA GIRA d’Escola Valenciana - Web del Feslloch'12 - 6a edició del Festival de cloenda de LA GIRA d’Escola Valenciana . Cartell, Informació, Programa, Grups i més, Entrades, ... Benlloch, del 5 al 7 de juliol del 2012. En català.

Fascurt 2012 - 10è Festival de Curtmetratges del Masnou - Web del Fascurt 2012 - 10è Festival de Curtmetratges del Masnou. El Cartell, Bases, Programa, Informació d'interès, El Jurat, Premis, Selecció Oficial, ... El Masnou, del 5 al 7 de juliol del 2012. En català i castellà.

Eurocopa 2012 - Web de la UEFA de l'Eurocopa 2012 de Futbol - Polònia i Ucraïna. Notícies, Calendari, Jugadors, Equips, Vídeos, Fotos, Entrades, Història, ... Polònia i Ucraïna, del 8 de juny a l'1 de juliol del 2012. En anglès.

Pride Barcelona - Web de Pride Barcelona - L'Orgull LGTB més important de la Mediterrània. Pride Barcelona, Programa, Actes, Ubicacions, Patrocinadors, e-shop, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 20 de juny a l'1 de juliol del 2012. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Faraday - Festival de Música Independent - Web del Faraday - Festival de Música Independent. Artistes, Notícies, Entrades, Localització, Contacte, Horaris, Abonaments, ... Vilanova i la Geltrú, del 28 de juny a l'1 de juliol del 2012. En català, castellà i anglès.

XXI Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot - Web del XXI Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot. Portada, Història, Músics, Programa, Producció, Descàrrega, Enllaços, Contacte, ... Olot, Garrotxa, del 29 de juny a l'1 de juliol del 2012. En català.

XXXIV Diada dels Raiers - La Pobla de Segur - El Pont de Claverol - Web de l'Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa, amb el programa complet de la XXXIV Diada dels Raiers - La Pobla de Segur - El Pont de Claverol. L'Associació, Història, Museu, Links, Inscripció, Contacte,... Pallars Jussà, del 28 de juny a l'1 de juliol del 2012. En català.

Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen, la catedral del motociclisme. Gran Prix, Calendari, El Circuit, Programa GP, Hotels, Entrades, Links, ... TT Circuit Assen (Holanda), del 28 al 30 de juny del 2012. En neerlandès, anglès i alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

popArb - Festival de Música Pop Independent feta a Catalunya - Web del popArb - Festival de Música Pop Independent feta a Catalunya. Cartell, Informació pràctica, Entrades, Premsa, Contacte, ... Arbúcies, la Selva, 29 i 30 de juny del 2012. En català.

Festus - Festival Jove d'Arts al Carrer de Torelló - Web de Festus - Festival Jove d'Arts al Carrer de Torelló. Què és Festus?, Activitats, Programació, Grups, Espai Festus, Fescurts, Com arribar-hi, Crèdits, etc... Torelló, 30 de juny del 2012. En català.

Gran Premi d'Europa de Fórnula 1 - València - Web del Gran Premi d'Europa de Fórnula 1 de València. El Circuit, Guia, Entrades, Marina, Notícies, Horaris, Multimèdia, La Fórmula 1, ... Circuit urbà de València ("Valencia Street Circuit"), dies 22, 23 i 24 de juny del 2012. En castellà, valencià i anglès. Més informació: Formula1.com.

BàsquetACB - Playoffs 2012  -   NBA - Playoffs 2012.

Festes de Sant Joan 2012 - Ciutadella - Web de les Festes de Sant Joan 2012 de Ciutadella de Menorca. Salutació de la Alcalde, Programa d'actes, Recomanacions especials, Origen, Dia des be, Dissabte de Sant Joan, Dia de Sant Joan, Junta de Caixers, Espais de Sant Joan, ... Ciutadella de Menorca, dies 17, 23 i 24 de juny del 2012. En català, castellà, anglès i alemany.

GP de la Gran Bretanya de Motociclisme - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Motociclisme - British Grand Prix - Silverstone. Motociclisme, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, dies 15, 16 i 17 de juny del 2012. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

20a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 20a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Presentació, Programació, Films, Directors, Premsa, Informació, ... Barcelona, del 7 al 17 de juny del 2012. En català, castellà i anglès.

Festival Sónar 2012 - Web del Festival Sónar 2012 - 19è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona. Sónar Festival: Sónar Kids, Notícies, Programació, Entrades, Info Pràctica, SónarPro, SónarImage, SónarRàdio, Premsa, Specials, Patrocinadors, Què és Sónar, Edicions anteriors, SónarEvents, Registre, Publicitat, Contacte, ... Barcelona, del 14 al 16 de juny del 2012. En català, castellà i anglès.

24 Hores de Le Mans - Web oficial de les 24 Hores de Le Mans. Articles, Notícies, 24 Hores de Le Mans - Cotxes, 24 Hores de Le Mans - Motos, Sèrie Le Mans, Altres Curses, Trofeu ACO, Actualitat, Participants, Fotos, Botiga, Calendari, Webcam, Contacte, ... Circuit de Le Mans (França), 16 i 17 de juny del 2012. En francès i anglès.

Roland Garros 2012 - Web oficial del Torneig de Roland Garros 2012 de Paris, uns dels Grand Slam. El principal Torneig del món en terra batuda. Notícies, Resultats, Quadre, Informació i fotos, Jugadors, Botiga, Museu, ... París, del 22 de maig al 10 de juny del 2012. En francès i anglès.

Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà. Montreal, Canadà, Circuit Gilles Vileneuve, 8, 9 i 10 de juny del 2012. En anglès.

La Patum 2012 - Berga - Web de La Patum de Berga. Notícies, Programa d'Actes, La Patum, Orígens de la festa, Comparses de la Patum, Patum infantil, Patrimoni der la Humanitat, La marca Patum, La Casa de la Patum, ... Berga, del 2 al 10 de juny del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

14è Festival de Cinema Jueu de Barcelona - Web de la 14a edició Festival de Cinema Jueu de Barcelona. Nosaltres, Programa, Sales, Premsa, Col·laboren, Contacte, Conferències, Història, ... Barcelona, del 5 al 10 de juny del 2012. En català, castelà i anglès.

Feria del Libro de Madrid - FLM - Web de la 71a edició de la Feria del Libro de Madrid - FLM. La Feria, El món del llibre, Notícies, Activitats, Expositors, Enllaços, ... Madrid, del 25 de maig al 10 de juny del 2012. En castellà.

SIL 2012 - Saló Internacional de la Logística - Web de SIL 2012 - Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Fòrum Mediterrami de la Logística i el Transport. Informació, Relació d'Expositors, Sponsors, Serveis a l'Expositor, Serveis al Visitant, Symposium i Jornades Tècniques, Àrees del Saló i Activitats, Premsa i promoció, Enllaços d'interès, Borsa de negocis, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 5 al 7 de juny del 2012. En català, castellà i anglès.

BDigital Global Congress - Web de la 14a edició del BDigital Global Congress (abans Internet Global Congress), organitzat per la Fundació Barcelona Digital. El Congrés, Programa, Patrocinadors, Premis, Sopar, Inscripcions, Sala de premsa, Informació pràctica, Mapa web, Contactar, ... Barcelona, CaixaFòrum, del 4 al 6 de juny del 2012. En català, castellà i anglès.

Primavera Sound 2012 - Web del Primavera Sound 2012. Cartell, Concerts, Coneix-nos, Esdeveniments, Notícies, Entrades, Portal, Fòrum, Blog, ... Barcelona, del 30 de maig al 3 de juny del 2012. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló - Web del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló. Calendari GP Motociclisme, Informació, Horaris, Com arribar-hi, Informació d'interès, Venda d'Entrades, ... Circuit de Catalunya de Montmeló, 1, 2 i 3 de juny del 2012. En català, castellà, anglès i altres idiomes.

Identi'CAT 2012 - Bao, Catalunya Nord - Web d'Identi'CAT 2012 - 11a Trobada de la catalanitat a Catalunya Nord, organitzada per l'entitat Aire Nou de Bao. Programa detallat de la Identi'CAT 2012, Cartell, Teatre, Concerts, Correfoc, Castells, Gegants, Balls, Sardanes, Enllaços, ... Bao (Rosselló, Catalunya Nord), del 30 de maig al 3 de juny del 2012. En català.

Screen Festival i Loop Fair - Festival i Fira de VídeoArt - Web de l'Screen Festival i Loop Fair. Fira, Festival, Conferències, Sobre Loop, Premsa, Edicions anteriors, Patrocinadors, ... Barcelona, del 17 de maig al 2 de juny del 2012. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 - Web oficial del 70è Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 de l'Automòbil Club de Mònaco. Presentació, Històric, Notícies, Entrades, Botiga, Links, Fotos, Pilots, Guanyadors, Programa, Altres Curses, ... Monte-Carlo (Mònaco), del 24 al 27 de maig del 2012. En francès i anglès. Formula1.com.

95è Giro d'Itàlia - Web del 95è Giro d'Itàlia de La Gazzetta dello Sport. Etapes, Classificacions, Equips, Corredors, La Cursa en síntesi, Les Etapes de Muntanya, La Història, L'Organització, Edicions anteriors, Links de ciclisme, ... Del 5 al 27 de maig del 2012. En italià i anglès.

Aerosport 2012 - 20è Certmàmen d'Aeronàutica Esportiva - Web d'Aerosport 2012 - 20è Certmàmen d'Aeronàutica Esportiva. Presentació, Zona Visitants, Zona Expositors, Històrics, Premsa, ... Aeròdrom Igualada - Òdena, 26 i 27 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

65è Festival de Cannes - Web oficial del 65è Festival de Cannes. Pel·lícules, Jurats, Activitats, Programa, Dia a Dia, Arxius, El Festival, Premsa, Actualitat, Notícies, Mercat del Film i Village Internacional, ... Cannes, del 16 al 27 de maig del 2012. En francès i anglès, més altres idiomes en versió reduïda.

23è Festival de Guitarra de Barcelona - Web del 23è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Programa, Artistes, Concerts a diferents Sales de Barcelona, Entrades, Preus, Premsa, Galeria de fotos d'artistes, Fòrum, Links, ... Barcelona, del 10 de març al 26 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

13 Festival Mil·lenni - Web del 13 Festival Mil·lenni. Notícies, Història, Programació, Entrades, Premsa, Patrocinadors, Crèdits, ... Barcelona, Palau de la Música, L'Auditori, Gran Teatre del Liceu i Sala Bikini, del 2 de desembre del 2011 al 23 de maig del 2012. En català i castellà.

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2012 - Web de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2012. Contactes, Espectacles i activitats, La Festa, Materials, On es fa la Festa, Pregó/Manifest, Premsa, ... Molts municipis d'arreu de Catalunya, mes de maig del 2012. En català.

Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans - Web del Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans. Entrades, Programa, Circuit, Campionat, Multimèdia, Informació, ... Circuit de Le Mans, 18, 19 i 20 de maig del 2012. En francès i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Girona Temps de Flors - Web de la 57a edició de Girona Temps de Flors. Presentació, Itinerari, Programació, Concurs de Foto, Concurs de Flors, Concurs d'Aparadors, Galeria d'Imatges, Cartells, ... Girona, del 12 al 20 de maig del 2012. En català, alemany, anglès, castellà, francès i italià.

Fira del Circ Trapezi Reus - Web de Fira del Circ Trapezi Reus. Programació, Història, Informació, Contacte, ... Reus, del 17 al 20 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

Tamborinada 2012 - Web de la Fundació La Roda amb informació de la Tamborinada 2012, que tindrà lloc el diumenge 20 de maig del 2012 al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En català i castellà.

Barcelona Poesia 2012 - XXVIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona - Web de Barcelona Poesia 2012 - XXVIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona. Presentació, Programa, Blog dels cronistes, Arxiu, Contacte, ... Barcelona, del 8 al 17 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló 56è Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló - Web del 56è Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló. Calendari, Fórmula 1, Informació General, Com arribar-hi, Horaris, Venda d'Entrades, Informació d'interès, Allotjament, ... Circuit de Catalunya, Momtmeló, de l'11 al 13 de maig del 2012. En català, castellà, anglès i altres llengües. Més informació: Formula1.com.

Final Four 2012 Bàsquet - Istanbul - Web de l'Eurolliga amb informació de la Final Four 2012 de bàsquet d'Istanbul. Tota la informació d'aquesta Final Four 2012 i de les anteriors. Panathinaikos, CSK Moscou, Olympiacos i Barça. Istanbul, Turquia, 11 i 13 de maig del 2012. En anglès.

Fira de Música al Carrer - Vila-seca - Web de la 13a Fira de Música al Carrer - Vila-seca. La FiM, Artistes, FiMPro, Programació, targeta FiM, Espais, Actualitat, Premsa, ... Vila-seca, de l'11 al 13 de maig del 2012. En català.

FiraGran 2012 - Web de FiraGran 2012 - 14è Saló de la Gent Gran de Catalunya. Presentació, Comitè Organitzador, Expositors, Activitats, Jornades Esportives, Jornades Tècniques, Galeria d'imatges, ... La Farga de l'Hospitalet, del 10 al 13 de maig del 2012. En català i castellà.

Expo Bages 2012 - Manresa - Web d'Expo Bages 2012 - Manresa. Informació general, Condicions de participació, Sol·licitud d'informació, Plànol del recinte, Empreses participants, Activitats paral·leles, ... Fira de Manresa, de l'11 al 13 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

14è Festival de Jazz de Vic - Web del 14è Voll-Damm Festival de Jazz de Vic. Programació, Espais i escenaris, Entrades, Zona premsa, Edicions anteriors, Myspace Festival, Web Jazz Cava, Contacte, Crèdits, ... Vic, del 3 al 13 de maig del 2012. En català.

30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona - Web de FICOMIC del 30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Cartell, Informació General, Espais, Activitats, Exposicions, Premis, Autors, Expositors, Col·laboradors, Premsa, Fotos, Última Hora, ... Fira de Barcelona, del 3 al 6 de maig del 2012. En català i castellà (versions reduïdes en anglès i japonès).

Gran Premi de Motociclisme de Portugal - Circuit d'Estoril - Web oficial del Circuit d'Estoril - Gran Premi de Motociclisme de Portugal. Notícies, Circuit, Galeria, Links, Organització, ... Circuit d'Estoril, dies 4, 5 i 6 de maig del 2012. En portuguès i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

43a Fira del Llibre de València - Web de la 43a Fira del Llibre de València. Presentació, On estem?, Expositors, Activitats, Programa, Signatures, Notícies, Fotografies, ... València, del 26 d'abril al 6 de maig del 2012. En valencià i castellà.

23a Fira de Teatre de Titelles de Lleida - Web de la 23a Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Què és la fira?, Història de la fira, Qui ho organitza?, Equip de la fira, Espais de la fira, Informació pels espectadors, Preguntes freqüents, Fires de Teatre, Contacte, Programació, Companyies, Espectacles, Activitats paral·leles, Premis, Fira del llibre, Plànol de la ciutat, Transport, Enllaços, Telèfons d'interés, Hotels i restaurants, ... Lleida, 4, 5 i 6 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

BioCultura Barcelona - Web de la 19a edició de BioCultura Barcelona. Fira de les Alternatives i el Consum Responsable, organitzada per l'Associació Vida Sana. BioCultura, Visitants, Expositors, Premsa, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 3 al 6 de maig del 2012. En castellà.

XIII Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la XIII Fira Internacional del Disc de Barcelona. Fira, Situa't, Sala de Premsa, Subhasta, Stands, Links, Fires anteriors, ... Barcelona (Estació del Nord), 5 i 6 de maig del 2012. En català, castellà i anglès.

Festimad - Web del Festimad. Últimes Notícies, Programació, Fòrum, Xat, Entrades, Com anar-hi, Què és, On és?, Allotjament, Flashback, Manual, Llista de correu, Premsa, Patrocinadors, Contacte, El Mercat, ... Madrid, del 20 d'abril al 6 de maig del 2012. En castellà.

XXV Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc - Web de la XXV Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc. La Festa, Programa d'Actes, Notícies, Llegenda de Sant Jordi, Botiga, Galeria, Menjar i dormir, Dracum, Mercat, Museus, Sopars, Joglars, Corts, Altres, ... Montblanc (Conca de Barberà), del 20 d'abril a l'1 de maig del 2012. En català, castellà, francès i anglès.


La Passió 2012 :

La Passió d'Olesa de Montserrat - Web de La Passió d'Olesa de Montserrat. Actualitat, Compra d'Entrades (Tel·Entrada), Preus, Dates de representació, Informació i reserves, L'Espectacle: L'Autor, La Música, La Història, El Text, Els Cartells, El Teatre, Galeria d'imatges, Serveis, Activitats Culturals, Mapa Web, ... Olesa de Montserrat, de l'11 de març al 22 d'abril del 2012. En català.

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies, Altres Seccions, Adreça, Àrea Premsa, ... Esparreguera, del 4 de març a l'1 de maig del 2012. En català.

La Passió de Cervera - Web de La Passió de Cervera. Com arribar-hi, El Teatre, Intèrprets, Informació, La Història, Cartells, Notes de premsa, ... Cervera, de l'11 de març al 22 d'abril del 2012. En català i castellà.

La Passió d'Ulldecona - Web de La Passió d'Ulldecona. La Passió: Història, Galeria, El Text, Els Actors, Els Cartells, Informació, Setmana Santa, Els Pastorets, Com arribar, Contactar, Notícies, ... Ulldecona, de l'11 de març a l'1 de maig del 2012. En català i castellà.


MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona - Web de MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona. Informació general, Programació, Premsa, Espais, Mecal Subt, Xarxa de difussió, Concursos, Notícies, ... Barcelona, del 12 al 29 d'abril del 2012. En català, castellà i anglès.

Trofeu Conde de Godó - Web de la 60a edició del Trofeu Conde de Godó - Open Banc Sabadell. Reial Club de Tennis Barcelona. Notícies, Quadres, Jugadors, Guia del Torneig, Champions Cup, Història, Entrades, Galeria multimèdia, Butlletí gratuït, Premsa, Com arribar, ... Barcelona, del 21 al 29 d'abril del 2012. En castellà, català i anglès.

Gran Premi d'Espanya de Motociclisme - Circuit de Jerez - Web oficial del Circuit de Jerez. Informació del Circuit, Rècords, Curses, Història, Grans Premis, Calendari, Serveis, Últimes Notícies, Fons d'Escriptori, Campionat del Món de Motociclisme, Entrades, Gran Premi d'España de Motociclisme, Notícies, ... Circuit de Jerez, 27, 28 i 29 d'abril del 2012. En castellà i anglès.

Manifestació ACPV 28 d'abril - País Valencià - Web d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb informació de la commemoració de la Diada del 25 d'abril del País Valencià. Manifestació, Concert, Informació, Notícies, ... València, dissabte 28 d'abril del 2012. En català.

59a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de l'Ajuntament de Gavà, amb informació de la 59a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. 59a Fira d'Espàrrecs, Mostra agrícola, Mostra comercial i institucional, 1Mostra de Cuina, Agenda d'Activitats de la Fira, ... Gavà, 28 i 29 d'abril del 2012. En català, castellà i anglès.

XXV Trobada de Campaners - Fira de la Campana - Web de la XXV Trobada de Campaners d'Os de Balaguer - Fira de la Campana. Informació de la Trobada: Programa d'Actes i Història, Confraria de Campaners: Informació i Inscripció, Os de Balaguer, Enllaços, Contacte, Galeria fotogràfica, ... Os de Balaguer, 28 i 29 d'abril del 2012. En català.

Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. Xangai, 13, 14 i 15 d'abril del 2012. En anglès.

Cursa Bombers 2012 - Barcelona - Web de la Cursa Bombers 2012 - Barcelona. Informació, Recorregut (10 Km.), Inscripció, Equipació, Entrenaments, ... Barcelona, 22 d'abril del 2012. En català i castellà.

17a Fira per la Terra - Web de la 17a Fira per la Terra. Programa, Participants: Artesans i Entitats, Energies Renovables, ONGs, Institucions, Activitats, Inscripció, Cartell, Normes, Edicions anteriors, ... Barcelona, Passeig Lluis Companys i Parc de la Ciutadella, 21 i 22 d'abril del 2012.

SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - Web de la 21a edició del SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Viatges i Reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 20 al 22 d'abril del 2012. En català, castellà i anglès.

La Mostra - Fira de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada - Web de La Mostra - Fira de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada. Notícies, La Mostra, Informació general, Companyies, Programadors, Premsa, Moure's per la Mostra, ... Igualada, del 19 al 22 d'abril del 2012. En català i castellà.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Notícies, El Plat de la Mediterrània, Situació, Els Restaurants participants, Promocions de la Ruta, Catàleg, Postals, Calendari de Xatonades, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. De novembre del 2011 a abril del 2012. En català, castellà i anglès.

The London Book Fair - LBF - Fira Internacional del Llibre de Londres - Web de la Fira Internacional del Llibre de Londres "The London Book Fair Exhibition - LBF". Informació per a l'Exhibidor, Informació per al Visitant, Negocis, Seminaris i Conferències, Oficina de Premsa, ... Earls Court, Londres, del 16 al 18 d'abril del 2012. En anglès.

34a Cursa El Corte Inglés - Web de la 34a Cursa El Corte Inglés. Història de la Cursa, Una Cursa solidària, Famosos en la Cursa, Auditori, Notícies, Salutació de l'Alcalde, Recorregut, Bases, Consells, Córrer amb xip, Inscriu-te, ... Barcelona, 15 d'abril del 2012, 9.30h. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Qatar - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Qatar. Circuit de Losail, Doha, Qatar, del 5 al 8 d'abril del 2012. En castellà.

Festival de Cançó BarnaSants - Web de la 17a edició del Festival de Cançó BarnaSants - Cançó d'autor. Artistes, Programació, Videos i Cançons, Premsa, Locals, Edicions anteriors, Galeria de fotos, Patrocinadors, Destacats, Propers concerts, ... Diverses ciutats de Catalunya, del 20 de gener al 7 d'abril del 2012. En català.

Mercat del Ram 2012 - Vic - Web del Mercat del Ram de Vic. Presentació, Informació General, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, Mostra Gastronòmica, ... Vic, del 30 de març a l'1 d'abril del 2012. En català. Ajuntament de Vic.

Tradicionàrius 2012 - C.A.T. - Web del Tradicionàrius 2012, 25a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Presentació, Programació, Botiga, Informació, Programa de mà en pdf, ... C.A.T., Mercats de Gràcia (Folk als Mercats) i diversos escenaris de Barcelona, del 13 de gener al 30 de març del 2012. En català.

Black Music Festival 2012 - Web de l'11a edició del Black Music Festival 2012, festival de blues, soul, rock & funk. Principal, Calendari, Artistes, Entrades, Sales, Espònsors, Club mecenatge, Contacte, ... Salt, Girona i diverses localitats de les comarques gironines, del 2 al 30 de març del 2012. En català

18a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya - Web de la 18a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. La Mostra, Programa, Secció oficial, Activitats, Premsa, Participació, ... Lleida, del 23 al 30 de març del 2012. En català i castellà.

Alimentària Barcelona 2012 - Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes - Web de 19a edició del Saló Alimentària Barcelona 2012 - Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes. Alimentaria, Activitats, Exposar, Visitar, Premsa, Mapa web, Cercador, Enllaços, ... Fira de Barcelona, Gran Via, del 26 al 29 de març del 2012. En català, castellà, anglès, xinès i japonès.

SITI/@asLAN'2012 - Web del SITI/@asLAN'2012. Presentació, Expositors, Conferències, Inscripció, Accessos i serveis, Notícies, ... Feria de Madrid, del 27 al 29 de març del 2012. En castellà i anglès.

GP de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang - Web oficial del Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang. Notícies, Entrades, Calendari, Informació, Hotels, Membres, Serveis, Història, Resultats, Fotos, ... Kuala Lumpur, Malàisia, 23, 24 i 25 de març del 2012. En anglès. Més informació a Fornula1.com.

Marató Barcelona 2012 - Web de la Marató de Barcelona 2012. Recorregut, Notícies, Galeria, Cursa, Inscripcions, Marató Expo, Allotjament, Spònsors, Espai Atleta, Contacte, ... Barcelona, 25 de març del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

31è Festival Jazz Terrassa 2012 - Web del 31è Festival Jazz Terrassa 2012. Presentació, Programació, Els Músics, Picnic Jazz, Notícies, L'últim directe, Com arribar-hi, Patrocinadors, Venda d'Entrades, Edicions anteriors, Apunta't, Calendari, ... Club de Jazz d'Amics de les Arts i diversos escenaris de Terrassa, del 8 al 25 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

92a edició de la Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 92a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Notícies, La Volta, Història, Palmarès, Entitat organitzadora, Enllaços, Productes "Volta", Contacte, ... Del 19 al 25 de març del 2012. En català i castellà.

Saló de l'Ensenyament 2012 - Web de la 23a edició del Saló de l'Ensenyament 2012 - Setmana de la Formació i el Treball. Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d'FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. Un gran nombre d'entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Com arribar-hi, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 21 al 25 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

Futura 2012 - Saló dels Màsters i Postgraus - Web de la 9a edició de Futura 2012 - Saló dels Màsters i Postgraus. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Fòrum del Treball, Guia interactiva de l'expositor, Premsa, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 23 i 24 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

Expodidàctica 2012 - Saló dels Recursos per a l'Educació - Web de la 15a edició d'Expodidàctica 2012 - Saló dels Recursos i les Tecnologies per a l'Educació - Setmana de la Formació i el Treball. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 21 al 23 de març del 2012 (biennal). En català, castellà i anglès.

Les Falles 2012 - País Valencià - Web de Les Falles 2012 - País Valencià. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu faller, Actualitat, TV Falles, ... País Valencià, fins el 19 de març del 2012. En valencià i castellà.

Fira de Sant Josep 2012 - Mollerussa - Web de la 140a edició de la Fira de Sant Josep 2012 de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, ... Mollerussa, del 17 al 19 de març del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

32è Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París - Web del 32è Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París. El Saló, Expositors, Premsa, Autors, Visitants, Notícies, ... París Expo - Porte de Versailles - Pav.1, del 16 al 19 de març del 2012. En francès i anglès.

GP d'Austràlia de Fórmula 1 - Circuit Albert Park de Melbourne - Web oficial del Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1. Notícies, Entrades, Informació, Sessions i Resultats, Visita a Melbourne, Botiga, ... Circuit Albert Park de Melbourne, del 15 al 18 de març del 2012. En anglès. Més informació a Fornula1.com.

7a Mostra de Documentals Olot.doc - Web de la 7a Mostra de Documentals Olot.doc. Presentació, Qui som, Història, La Mostra, Programa, Abonaments, Localització, Associació, La Mostra, Premsa, Fòrum, Notícies, Contacte, Links, ... Olot, del 15 al 18 de març del 2012. En català i castellà.

17a Nit de les Telecomunicacions 2012 - Web de la 17a Nit de les Telecomunicacions 2012, del COETC - Col·legi Oficial / Associació Catalana Enginyers de Telecomunicació, que atorga l'ACET - Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions. La Nit, Agenda, Seu, Convocatòria Premis Salvà i Campillo, Patrocinadors, Inscripció, Col·laboradors, Secretaria, Galeria de fotos, Premiats edicions anteriors, ... Barcelona, World Trade Center, 14 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

FEC Festival Cambrils-Reus - Festival Europeu de Curtmetratges - Web del FEC Festival Cambrils-Reus - Festival Europeu de Curtmetratges. Notícies, Què és el FEC, Inscripcions, Films seleccionats, Programa, Activitats, Premsa, Informació, Galeria, Contacte, ... Cambrils, de l'1 al 3 de març i Reus, del 8 al 10 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

CeBIT 2012 - Hannover - Web de CeBIT 2012, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Informació per a Visitants, Exhibidors, Notícies, Activitats, Serveis, Programa, Premsa, ... Hannover, del 6 al 10 de març del 2012. En alemany i anglès. CeBIT 2012 Hannover Fairs USA - En anglès.

Animac 2012 - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web d'Animac 2012 - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja de Lleida, de l'1 al 4 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

Sant Medir 2012 - Web de la Festa de Sant Medir 2012, que se celebra al barri barceloní de Gràcia i a Sant Cugat del Vallès. La Llegenda de Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Galeria d'Imatges, Notícies d'Actualitat, El Recorregut de la Festa, ... 3 de març del 2012. En català.

Mobile World Congress 2012 - Barcelona - Web del Mobile World Congress 2012 - Barcelona. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, ... Fira de Montjuïc, Barcelona, del 27 de febrer a l'1 de març del 2012. En anglès.

Bàsquet: NBA All-Star 2012 - Orlando, Florida, del 24 al 26 de febrer del 2012.

Mitja Marató de Barcelona - Pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona de la Mitja Marató de Barcelona. Notícies, Cursa, Inscripcions, Resultats, Sala de premsa, Recorregut, Atenció al corredor, Llista d'inscrits, Patrocinadors, ... Barcelona, 26 de febrer del 2012. En català, castellà i anglès.


Carnavals - Carnestoltes 2012 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Lloret -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Cadis  -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Ipanema - Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos d'Espanya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 16 al 22 de febrer del 2012. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 16 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. El Carnaval a Barcelona, Apunta't a la Disbauxa, La Festa pas a pas, Comissió Cívica, Rua de Carnaval, L'Agenda de Carnaval, El Carnaval al Països Catalans, El Carnaval al Món, Botigues de Disfresses, ... Barcelona, del 16 al 22 de febrer del 2012. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 16 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 16 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, de l'11 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 16 al 20 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Lloret - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval. Lloret de Mar, del 17 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 12 al 25 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 4 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 14 al 21 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 16 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 15 al 22 de febrer del 2012. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, 24 Hores d'Internet, ... Vinaròs, del 10 al 20 de febrer del 2012. En castellà.

Carnaval de Cadis - Web del Carnaval de Cadis. Agenda, El Pregonero, Concurs d'Agrupacions, Ordre d'Actauacions, Altres Concursos, Correspondència, El Tablón, ... Cadis, del 16 al 26 de febrer del 2012. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 3 al 21 de febrer del 2012. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 15 al 26 de febrer del 2012. En castellà.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Els Oscars de Hollywood (84a edició - Cerimònia 26 de febrer del 2012) :

Oscar.com - 84 Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Teatre Kodak, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.
Fotograma.com - Informació sobre els Oscars de Fotograma.com. En castellà.


De Cajón! Festival Flamenc de Barcelona - Web del De Cajón! Festival Flamenc de Barcelona. Programació amb iformació de tots els concerts del Festival, Entrades, ... Barcelona, del 22 de desembre del 2011 al 29 de març del 2012. En català, castellà i anglès.

Bàsquet ACB - Copa del Rei - Barcelona - Pàgina web de l'ACB amb informació sobre la Copa del Rei 2012 que se celebra a Barcelona. La Copa, Els Equips, Entrades, El Sorteig, Els Partits, L'Agenda, La Localització, Les Finals, CopaACB al Twitter, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 16 al 19 de febrer del 2012. En castellà.

XXVI Premis Goya 2012 - Web dels XXVI Premis Goya de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Madrid, 19 de febrer del 2012. En castellà.

Berlinale 2012 - 62è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2012 - 62è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 9 al 19 de febrer del 2012. En alemany i anglès.

ARCO 2012 - 31a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2012 - 31a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco'12, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 15 al 19 de febrer del 2012. En castellà i anglès.

Festes de Santa Eulàlia 2012 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2012, la Festa Major d'hivern de Barcelona. La Laia et convida a la Festa, La Laia dia a dia, Programació, La Laia va al Museu, El cartell, Mostra de Bestiari Festiu de Catalunya, El joc de Santa Eulàlia, ... Barcelona, del 10 al 13 de febrer del 2012. En català.

Premis Grammy 2012 - Web de la 54a edició dels Premis Grammy 2012, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 12 de febrer del 2012. En anglès.

BCNOW! - Barcelona Opportunity Week - Web de de BCNOW! - Barcelona Opportunity Week, una setmana (10 dies) d'ofertes i oportunitats a Barcelona. Restaurants, Hotels, Vols, Cultura... Barcelona, del 27 de gener al 5 de febrer del 2012. En català, castellà i anglès.

161a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 161a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, del 3 al 5 de febrer del 2012. En català. Ajuntament de Molins de Rei.

La Mitja 2012 - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja 2012 - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 5 de febrer del 2012. En català, castellà, anglès i francès.

Festival DocsBarcelona - Web de DocsBarcelona - Festival Internacional de Cinema Documental. Informació del Festival, Seccions, Premis i Jurats, Programació, Pitching Forum, FAQ, Notícies, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 31 de gener al 5 de febrer del 2012. En català, castellà i anglès.

XI Fira del Disc de Barcelona - Web de l'XI Fira del Disc de Barcelona. Qui som?, Fires, Galeria, Contactes, ... Barcelona, Cotxeres de Sants, del 3 al 5 de febrer del 2012. En català.

Pirena 2012 - Web de la Pirena 2012, la cursa-travessia de trineus amb gossos, ja clàssica de tots els hiverns al Pirineu. Últimes notícies, Pirena 2012, Segueix el dia a dia: Reglament, Itinerari, Inscripcions, Acreditacions, Inscrits, Classificacions, Notes de Premsa, Horari TV, Galeria de Fotos, Patrocinadors, Mushing, Activitats, Links, Edicions anteriors, ... Del 21 de gener al 4 de febrer del 2012 (La Molina). 15 de gener, presentació de la Pirena a la platja de la Nova Icària de Barcelona. En català, castellà i anglès.

Midem 2012 - Cannes - Web del Midem de Cannes. Notícies, Conferències, Concerts, Participants, Comunitat, Blog, Contacte, Cerca, ... Cannes, Palau del Festival, del 28 al 31 de gener del 2012. En anglès.

The Brandery - Hivern - Web de The Brandery - Hivern, la gran trobada de moda del sud d'Europa, una útil eina de comunicació i marketing per a dissenyadors, compradors, distribuïdors, comercials i creadors. Sobre nosaltres, Vídeos, Expositors, Visitants, Marques, Àrees, Barcelona, Partners, Premsa, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 27 al 29 de gener del 2012. En català, castellà i anglès.

Open Austràlia 2012 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2012 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Jugadors, Resultats, l'Open en viu, Notícies i Fotos, Quadre, Guia del Torneig, Partits en joc, Cercador, AO Botiga Online, Links Grand Slam, Estadístiques, Càmeres, ... Melbourne, del 16 al 29 de gener del 2012. En anglès.

Sundance 2012 - Festival de Cinema - Web del Sundance 2012 - Festival de Cinema Independent. Institut, 2012 Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 19 al 29 de gener del 2012. En anglès.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Calendari, Desfilades, Dissenyadors, Showroom, Jurat, Imatges 080, Contacte, Vídeos, Activitats paral·leles, ... Barcelona (Plaça del Rei), del 25 al 28 de gener del 2012. En català, castellà i anglès.

ExpoHogar Primavera 2012 - Web ExpoHogar Primavera 2012 - Saló Internacional del Regal, Decoració i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Barcelona, Viatges, Mapa Web, ... Barcelona, del 20 al 23 de gener del 2012. En català, castellà i anglès.

Fitur 2012 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2012 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 18 al 22 de gener del 2012. En castellà i anglès.

80è Ral·li de Monte-Carlo 2012 - Web del 80è Ral·li de Monte-Carlo 2012 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 17 al 22 de gener del 2012. En francès i anglès.

Ral·li Dakar 2012 - Web del Ral·li Dakar 2012 - Argentina - Xile - Perú (1979 - 2012). Notícies, El Dakar, Edició 2012, Pilots, Galeries, Dakar Sèries, Botiga, ... De l'1 al 15 de gener del 2012. En anglès, francès, castellà i alemany.

69a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 69a edició, Hollywood, 15 de gener del 2012. En anglès. Més informació: The Internet Movie Database - IMDB - Hollywood.com.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Estats Units, del 10 al 13 de gener del 2012.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal