ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.013

Notes : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Mostra de Pessebres a Olot 2013-2014 - Pàgina web de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot amb informació de la Mostra de Pessebres a Olot 2013-2014. Programa en pdf, Informació, Dates, Seus, Horaris, Altres Actes, ... Olot, diverses seus, dl 6 de desembre del 2013 al 6 de gener del 2014. En català. Ajuntament d'Olot.

Festival de la Infància - Barcelona - Web del Festival de la Infància de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 27 de desembre del 2013 al 4 de gener del 2014. En català, castellà i anglès.

Altres Festivals Infantils i Activitats de Nadal:
València - Expojove 2013, del 26 de desembre del 2013 al 4 de gener del 2014
Alacant - Exponadal, del 26 de desembre del 2013 al 5 de gener del 2014
Lleida - Cucalòcum, del 26 de desembre del 2013 al 4 de gener del 2014
Tarragona - Parc de Nadal, del 26 de desembre del 2013 al 3 de gener del 2014
Reus - Parc de Nadal, del 27 de desembre del 2013 al 4 de gener del 2014
Girona - Lleuresport - Parc Infantil de Nadal,del 24 de desembre del 2013 al 4 de gener del 2014
Cornellà de Llobregat - Fira Infantil de Nadal, del 21 al 31 de desembre del 2013

La Marató de TV3 2013 - Les malalties neurodegeneratives - Web de Televisió de Catalunya amb informació de la Marató de TV3 2013, dedicada les malalties neurodegeneratives. La Marató 2013, Les malalties neurodegeneratives, Participa, La Fundació La Marató de TV3, Recerca biomèdica, El Blog, Contacta, ... La Marató de TV3 2013, diumenge, 15 de desembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Actualitat, Mercat d'Aviram i Escorxador, Monstra de Cuina d'Aviram, Mostra de Vins negres Penedès, Superceller Rebost de Nadal, Actes paral·lels, Antecedents, L'Aviram Autòcton, Programa d'Actes, Plànols, Contacte, ... Vilafranca del Penedès, 21 i 22 de desembre del 2013. En català. Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Fira Avícola Raça Prat - Web de la 40a Fira Avícola Raça Prat. En el seu marc també s'hi farà la Mostra Comercial i la Mostra d’Entitats. Cartell, Programa i tota la informació en .pdf, ... El Prat de Llobregat, del 13 al 15 de desembre del 2013. En català. Ajuntament del Prat de Llobregat.

Fira de l'Avet d'Espinelves - Web del poble d'Espinelves, amb informació de la 33a Fira de l'Avet d'Espinelves. Fira Virtual, Història, Serveis, Fira - Activitats i festes, Allotjaments, Restaurants, Empreses, ... Espinelves, Osona, del 6 al 15 de desembre del 2013. En català.

Festival Temporada Alta 2013 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt - Web del Festival Temporada Alta 2013 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt. El Festival, Programació: Teatre, Música, Dansa i Circ, Altres, Activitats Paral·leles, Entrades, Premsa, Actualitat, Contactar, ... Girona i Salt, del 3 d'octubre al 8 de desembre del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Mercat Medieval de Vic - Pàgina Web de VicFires, amb informació del Mercat Medieval de Vic. Presentació, Informació general, Programa d'Activitats, Expositors, Fira d’Artesans, Fira de Brocanters, ... Vic, Osona, del 6 al 8 de desembre del 2013. En català.

Fira de la Puríssima - Sant Boi - Pàgina Web de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb informació de la 67a Fira de la Puríssima de Sant Boi. Programació Fira, El Cartell, Informació Stands, Un recorregut històric: Història, Imatges, Memòria d'edicions anteriors, ... Sant Boi de Llobregat, diversos carrers cèntrics i Parc de la Muntanyeta, dies 6, 7 i 8 de desembre del 2013. En català i castellà.

Ocasión - Saló del Vehicle Garantit - Web d'Ocasión - Saló del Vehicle Garantit. Informació, Expositors, Visitants, Recinte, Premsa, Mapa Web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 29 de novembre al 8 de desembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Auto Retro Barcelona - Web d'Auto Retro Barcelona. Pòster, Guia pràctica, Expositors, Fototeca, Patrocinadors, Premsa, Links, ... Fira de Barcelona, del 5 al 8 de desembre del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Festival Internacional de Jazz de Barcelona - Web de The Project del 45è Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb tota la informació de la programació i venda d'entrades. Diversos escenaris de Barcelona, del 19 d'octubre a l'1 de desembre del 2013 (abans, Barcelona Jazz Weekend). En castellà, català i anglès.

Fira Jocjoc de Tona - Fira del Joc i la Joguina diferent - Web de la 13a Fira Jocjoc de Tona - Fira del Joc i la Joguina diferent. Presentació, Programa, Concurs de creació de jocs, Recull, Cartell, Vídeo, De joc a joc, El catàleg, Com arribar-hi, Menjar i allotjament, Premsa, Contacte, ... Tona, Osona, 1 de desembre del 2013. En català.

Fira Magic Internacional - Web de la Fira Magic Internacional. Presentació, Saló i Fira, Informació, Organització, Expositors, Activitats, Empreses col·laboradores, Com arribar, Història del Magic, Com és el Magic ... Barcelona, Centre de Convencions Internacional, del 29 de novembre a l'1 de desembre del 2013. En castellà.

Gran Premi de Brasil de Fórmula 1 - Web del Gran Premi de Brasil de Fórmula 1, l'últim de la temporada. Informació, Calendari, La Cursa, Circuit, Història, Entrades, Estadístiques, Links, ... Autodromo Jose Carlos Pace, Sao Paulo, dies 22, 23 i 24 de novembre del 2013. En portuguès i anglès. Formula1.com.

90a Cursa Joan Bouin - Web de la 90a Cursa Joan Bouin. Joan Bouin, Cursa Open, Inscripció, Resultats, Patrocinadors... Barcelona, 24 de novembre del 2013. En català i castellà.

Setmana de la Ciència - Web de la 18a Setmana de la Ciència, amb moltes activitats arreu de Catalunya. Presentació, Participants, Activitats, Dia de la Ciència a les Escoles, Joc de Ciència, Premsa, Contacte, Enllaços, Edicions, Documents,... Del 15 al 24 de novembre del 2013. En català.

31è Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló - Web del 31è Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló. Notícies, Festival, Edicions anteriors, Zona participants, Info, Premsa, Patrocinadors, Newsletter, La Fundació, Contacte, Descàrregues, La Botiga, Info local, ... Torelló, Osona, del 15 al 24 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

L'Alternativa - 20è Festival de Cinema Independent de Barcelona - Web de L'Alternativa - 20è Festival de Cinema Independent de Barcelona. Contacte, Newsletter, Sponsors, Spot, Programa, Seccions Oficials, Seccions Paral.leles, Activitats Paral·leles, Escoles de Cinema, Pantalla Hall, Blog Festival, L'Alternativa, Premsa, ... Barcelona, CCCB i diversos escenaris, del 19 al 24 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

39a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva - Web de la 39a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva. Pel·lícules de països sud-americans competeixem pel Colón d'Or del jurat i del públic. El Festival, 36a edició, Notícies, Programació, Premsa, Huelva, Blogs, Històric, ... Huelva, del 16 al 23 de novembre del 2013. En castellà.

Correllengua 2013 - Web de la Cal amb informació del Correllengua. Notícies, Manifest, Columnes, Agenda, Mocions, Concursos, Edicions anteriors, Organitzen, ... El Correllengua recorre una gran majoria de les comarques, viles i ciutats dels Països Catalans, de juny a novembre. En català.

Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1 - Web del Circuit of the Americas amb informació del Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1. Informació, La Cursa, Circuit, Entrades, Hotels, ... Circuit of the Americas, Austin, dies 15, 16 i 17 de novembre del 2013. En anglès. Més informació: Formula1.com.

Festival Filmets - Badalona Film Festival - Web de la 39a edició Filmets - Badalona Film Festival. Festival, Programació, Premis, Programa TV, Fotos, Vídeos, Cartell, Contacte, ... Teatre Zorrilla i Teatre El Círcol, Badalona, del 8 al 17 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana - Circuit Ricardo Tormo - Xest - Web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Xest. El Circuit, Activitats, Serveis, Equips, Enllaços, Utilitats, Ricardo Tormo, Calendari, Rècords, Com arribar, ... Campionat del Món de Motociclisme (última prova). Xest, dies 8, 9 i 10 de novembre del 2013. En castellà, valencià i anglès.

FICMA - 20è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient - Web del FICMA - 20è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. Editorial, Qui som, Seccions, Premis, Jurat, Notícies, Cinemes, Activitats, Contactar, ... Barcelona, de l'1 al 10 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

16a Fira Mediterrània de Manresa - Web de la 16a Fira Mediterrània de Manresa. Programació, Venda d'Entrades, La Fira, Prefessioinal Meeting (MPM), Premsa, Donacions i Patrocini, ... Manresa, del 7 al 10 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Manresa.

Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava - Web de la 3a edició del Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Notícies, Programació, Seccions, Entrades, Com arribar-hi, El Festival, Patrocinadors, Premsa, Contacte, ... Vilafranca del Penedès, del 7 al 10 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Expominer 2013 - 35è Saló de minerals, fòssils i joieria - Web d'Expominer 2013 - 35è Saló Internacional de minerals, fòssils i joieria. El Saló, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Notícies, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 8 al 10 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Abu Dhabi de Fórmula 1 - Web Formula1.com amb informació del Gran Premi d'Abu Dhabi de Fórmula 1. Abu Dhabi, Circuit de Yas Marina, dies 1, 2 i 3 de novembre del 2013. En anglès.

In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona - Web de l'In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona. Festival, Indústria i premsa, Notícies, Història, Galeria, Contacte, ... Barcelona, del 24 d'octubre al 3 de novembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Fires de Sant Narcís - Girona - Web de l'Ajuntament de Girona de les Fires de Sant Narcís. Tota la programació per temes, espais i dates: Actes Tradicionals i Populars, Fires i Mercats, Sardanes, Espectacles Infantils, Música, Teatre, Balls, Circ, Exposicions, Visites guiades, Esports, ...Girona, del 25 d'octubre al 3 de novembre del 2013. En català. Ajuntament de Girona - Fira de Girona.

XIX Saló del Manga de Barcelona - Web de Ficomic amb informació del XIX Saló del Manga de Barcelona. Informació general, Cultura japonesa, Expositors, Autors, Espais, Exposicions, Premsa, Concursos, Col·laboradors, Notícies, Fotos, Entrades, Cartell, ... Palaus 1 i 2, Fira de Barcelona Montjuïc, del 31 d'octubre al 3 de novembre del 2013. En català i castellà (anglès i francès, versió reduïda).

ArtFutura Barcelona 2013 - Web d'ArtFutura Barcelona 2013, el festival de Cultura y Creatividad Digital més important d'Espanya. Difusió de nous artistes. Edicions anteriors d'Art Futura, Art electrònic a Espanya, Notícies, Art + Pensament, Catàlegs, Premsa, Contacte, ... Barcelona (CCCB), de l'1 al 3 de novembre del 2013. En castellà i anglès.

49 RallyRACC Catalunya - Costa Daurada - Web del 49 RallyRACC Catalunya - Costa Daurada. Notícies, Calendari, Classificacions, Fotos, Novetats, Pilots, Informació, Documents, Participants, Media, Patrocinadors, Espectadors, Allotjament, Històric, ... Diverses comarques de Tarragona, del 24 al 27 d'octubre del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme del Japó - Circuit de Motegi - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme del Japó. Circuit de Motegi, dies 25, 26 i 27 d'octubre del 2013. En castellà.

Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1. Circuit de Nova Delhi, dies 25, 26 i 27 d'octubre del 2013. En anglès.

13è Festival de Poesia de Sant Cugat - Web del 13è Festival de Poesia de Sant Cugat. Presentació, Entrades, Edicions anteriors, Altres Activitats, Serveis, Com arribar, Fitxa tècnica, Agenda, Contactar, Premsa, Enllaços, ... Sant Cugat del Vallès, del 20 al 27 d'octubre del 2013. En català.

Barcelona Meeting Point - Web del 17è Barcelona Meeting Point. Què és BMP, Notícies, Viatge, Edicions anteriors, Galeria, Agenda, Simposi, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 23 al 27 d'octubre del 2013. En català, castellà i anglès.

42 Premis Octubre - València - Web dels 42 Premis Octubre - València. Presentació, Els Congressos: Pensament, Encontre d'Escriptors, Mitjans de Comunicació, Congrés Històric, Matrícules, Les Conferències: Programa, Les Nits dels Octubre: Programa, Els Premis: Premi d'Assaig, Premi de Narrativa, Premi de Teatre, Premi de Poesia, Bases i terminis, Contacte, ... La Nit dels Octubre 2013, València, 26 d'octubre del 2013. En català.

Seminci - 58a Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Web del Seminci - 58a Setmana Internacional de Cine de Valladolid. Portada, Notícies, 58a Edició: Seccions, Material gràfic, Arxiu (des del 1956), Publicacions, Organització, Valladolid, Venda d'Entrades, ... Valladolid, del 19 al 26 d'octubre del 2013. En castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia i de tot el mundial de motociclisme. Circuit de Phillip Island, dies 18, 19 i 20 d'octubre del 2013. En castellà.

Mercat de Mercats de Barcelona. - Web de la Fira Mercat de Mercats de Barcelona. Edició 2013, Cuina catalana, Cuiners, Receptes de la Fira, Les Tapes, Paradistes, Activitats 2.0, Aula Gastronòmica, Celler dels Sumeliers, Organitzadors, ... Barcelona, Avinguda de la Catedral, del 18 al 20 d'octubre del 2013. En català.

XXV Festival Internacional Blues de Cerdanyola - Web del XXV Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Programació, Artistes, Entrades, Informació, Contacte, ... Cerdanyola del Vallès, del 4 al 20 d'octubre del 2013. En català i castellà.

Sitges 46 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Web del Sitges 46 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Notícies, Festival, Projeccions, Pel·lícules, Tràilers, Programa, Acreditacions, Patrocinadors, Arxius, Sitges, Contacte, ... Entrades: Tel·Entrada.com. Sitges, de l'11 al 20 d'octubre del 2013. En català, castellà i anglès.

La Festa dels Súpers - Web del Club SUPER3 amb informació sobre la 17a Festa dels Súpers. Com arribar-hi?, Programa, Plànols, Programes, Programació, Concursos, Descàrregues, Vídeos, Fotos, ... Barcelona, Anella Olímpica de Montjuïc, 19 i 20 d'octubre del 2013. En català.

Fira Ecoviure 2013 - Manresa - Web de la XV edició de la Fira Ecoviure 2013 - Vida ecològica en un món sostenible i solidari. Productes i serveis per a una vida ecològica. Què és Ecoviure?, Què s'exposa a Ecoviure?, Activitats, Programa, L'Enquesta, Web de l'Expositor, Notícies, Plànols, ... Fira de Manresa, del 18 al 20 d'octubre del 2013. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme de Malàisia - Circuit de Sepang - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Malàisia. Circuit de Sepang, dies 11, 12 i 13 d'octubre del 2013. En castellà.

Gran Premi del Japó de Fórmula 1 - Circuit Suzuka. - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi del Japó de Fórmula 1. Circuit de Suzuka, dies 11, 12 i 13 d'octubre del 2013. En castellà.

XXXII Setmana del Cava 2013 - Web de la Confraria del Cava Sant Sadurní, que organitza la XXXII Setmana del Cava 2013, amb tota la informació. Sant Sadurní d'Anoia, del 5 al 13 d'octubre del 2013. En català.

Festes del Pilar 2013 - Saragossa - Web de l'Ajuntament de Saragossa (Zaragoza) amb la Programació oficial de les Festes del Pilar 2013. Pregó, Pregoner, Cartell, Programa complet, Calendari, Cerca, Galeria d'imatges, Llocs, Activitats, Ofrena de Flors, ... Saragossa, del 5 al 13 d'octubre del 2013. En castellà.

Fira del Llibre de Frankfurt - Web la Fira del Llibre de Frankfurt - Buchmesse Frankfurt Book Fair, segurament la més important del món. Notícies, Catàleg, Activitats, Informació, FAQ, Cerca, Exhibidors, Visitants, Premsa, ... Frankfurt, del 9 al 13 d'octubre del 2013. En anglès i alemany.

16è Festival Internacional de Música de S'Agaró - Web amb el pdf amb la informació de la programació del 16è Festival Internacional de Música de S'Agaró. Castell-Platja d'Aro, Baix Empordà, del 27 de juliol al 12 d'octubre del 2013. En català.

Diada del 9 d’Octubre al País Valencià - Web d'ACPV - Acció Cultural del País Valencià, amb informació de Diada del 9 d’Octubre al País Valencià: Manifestació amb el lema "El País Valencià és dignitat". Actes, Manifest, ... València, 9 d'octubre del 2013. En català.

Gran Premi de Corea de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Corea de Fórmula 1. Circuit de Yeongam, dies 4, 5 i 6 d'octubre del 2013. En anglès. Web del Gran Premi de Corea de Fórmula 1

CavaTast 2013- XVII Mostra de Caves i Grastronomia - Web de CavaTast 2013 - XVII Mostra de Caves i Grastronomia. El CavaTast, Expositors, Plànol, Activitats, Oferta gastronòmica, Setmana del Cava, Fira Comercial i Industrial, Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, ... Sant Sadurní d'Anoia, del 4 al 6 d'octubre del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

FIMPT - 33è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - Web del 33è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - FIMPT. Presentació, Programació, Informació d'interès, Col·laboradors, Història, Contacte, ... Vilanova i la Geltrú, Garraf, del 4 al 6 d'octubre del 2013. En català.

XVI Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la XVI Fira Internacional del Disc de Barcelona. Fira, Situa't, Sala de Premsa, Subhasta, Stands, Links, Fires anteriors, ... Barcelona (Estació del Nord), 5 i 6 d'octubre del 2013. En català, castellà i anglès.

ExpoHogar Tardor 2013 - Web ExpoHogar Tardor 2013. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Recinte Montjuïc, del 27 al 30 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Aragó - MotorLand - Web oficial de MotorLand Aragó (La Ciudad del Motor), seu del Gran Premi d'Aragó de Motociclisme. Actualitat, Gran Premi, Entrades, Àrees i circuits, Calendari, Multimèdia, Informació turística, ... MotorLand Aragó, 27, 28 i 29 de setembre del 2013. En castellà i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Saló Nàutic Internacional de Barcelona - Web de la 52a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Barcelona, Port Vell (Moll d'Espanya | Moll de la Fusta), del 24 al 29 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Fira de Sant Miquel - Lleida - Web de la Fira Agrària de Sant Miquel- 59è Saló Nacional de la Maquinària Agrícola. Fitxa tècnica, Plànol, Jornades tècniques, Premis, Notícies, Saló Alimentació, Expositors, Visitants, Cartells, ... Recinte firal de Lleida (Camps Elisis), del 26 al 29 de setembre del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya - Pàgina web de la Generalitat de Catalunya amb informació de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, que se celebren en molts municipis catalans, amb visites guiades a espais d'interès cultural, concerts, xerrades i exposicions. Del 27 al 29 de setembre del 2013. En català.

61è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià - Web del 61è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià. Última Hora, Portada, Seccions i Pel·lícules, Premis Donostia, Premis i Jurats, Sales Office, Mapa Web, Donostia - Sant Sebastià, Organització, Premsa, Acreditacions, Venda d'Entrades, ... Donostia - Sant Sebastià, del 20 al 28 de setembre del 2012. En castellà, euskera i anglès.

XIII Festival de Música de la Vila de Rialp - Web del XIII Festival de Música de la Vila de Rialp. Qui som, El Festival, El Pallars, Patrocinadors, ... Rialp, Pallars Sobirà, i altres municipis lleidatans, del 23 de juliol al 26 de setembre del 2013. En català.

Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans - Pàgina web Festivals d'Estiu 2013 dels Països Catalans de Kontrol Web, amb un recull (més de 400) dels festivals, fires, cursos i escoles d'estiu i altres activitats de música, teatre, dansa, cinema, festes tradicionals, culturals i populars, circ, oci, cultura, etc. que se celebraran durant l'estiu del 2013 en terres dels Països Catalans. Tot l'estiu, des de finals de juny fins a finals de setembre del 2013. En català.

La Mercè 2013 - La Festa Major de Barcelona - Web de La Mercè 2013 - La Festa Major de Barcelona. Actualitat, Escenaris, El Cartell, El Pregó, T'expliquem la festa, Programa: Focs, Tradició, Música, Arts al Carrer, La Festa al Cel, Correfoc, Castellers, Piromusical, BAM - Barcelona Acció Musical, Cursa de la Mercè, Gimcana, Festival Pirotècnic Internacional, FotoMercè, Accessibilitat, ... Barcelona, del 20 al 24 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Santa Tecla 2013 - La Festa Major de Tarragona - Web de Santa Tecla 2013 - La Festa Major de Tarragona. Notícies, Les Festes, Dades pràctiques, Seguicin popular, Castells, Marxandatge, casa de la Festa, Història, ... Tarragona, del 14 al 24 de setembre del 2013. En català. Ajuntament de Tarragona.

XII Festival Àsia - Web del XII Festival Àsia, organitzat per Casa Àsia. Presentació, Programa, Entrades, Com arribar, Contacta, Edicions anteriors, ... Barcelona, del 20 al 24 de setembre del 2013. En català i castellà.

BAM - Barcelona Acció Musical - Web del BAM - Barcelona Acció Musical, dins de la Mercè, la Festa Major de Barcelona. Festival, Programa, Premsa, Informació, ... Barcelona, del 20 al 23 de setembre del 2013. En català i castellà.

Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1. Singapur, 20, 21 i 22 de setembre del 2013. En anglès.

Eurobàsquet 2013 Eslovènia - Web de la FIBA de l'Eurobàsquet 2013 Eslovènia. Notícies, Torneig, Equips, Jugadors, Calendari, Entrades, ... Eslovènia, del 4 al 22 de setembre del 2013. En anglès i eslovè.

23è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu - Pàgina Web de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya amb informació del 23è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu. L'Hora del Jazz de Dia, L'Hora del Jazz de Nit, Programació de tots els concerts. Balaguer (Casa Tarragona), 1 de setembre del 2013 i Barcelona (Plaça de la Vila de Gràcia), del 8 al 22 de setembre del 2013 (els diumenges) En català i castellà.

ETC 2013 - Festival d'Estiu de Tarragona 2013 - Web de l'ETC - Festival d'Estiu de Tarragona 2013, amb la informació de totes les activitats del festival. Tarragona, 12 de juliol al 20 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès.

Accés a la Universitat 2013 - Notes de tall - Pàgina web oficial d'Accés a la Universitat de la Generalitat de Catalunya, que dóna informació sobre l'assignació de places universitàries, Notes de tall, Resultats de la preinscripció universitària, les Notes PAU, ... Es va actualitzant. En català i castellà.

Guia de Cursos d'Estiu 2013 - Web de la Guia de Cursos d'Estiu 2013, de la Xarxa Vives d'Universitats. Tots els Cursos d'Estiu de les Universitats dels Països Catalans. Presentació, Contingut i ús, Relació de Cursos: per àrea temàtica, per localitat on es fa el curs, per la setmana d'inici del curs, per marc organitzatiu i per número de curs, Cercador de cursos, Les seus dels nostres cursos: punts d'informació, Cursos d'Idiomes, Cursos de Formació continuada, Informació del Programa Drac-Estiu, ... Països Catalans, de juny a setembre del 2013. En català.

Setmana del Llibre en Català - Web de la 31a Setmana del Llibre en Català. Programació, Activitats, Organització, Quan i on, Expositors, Premsa, Història, Contacte, ... Barcelona (Avinguda de la Catedral), del 6 al 15 de setembre del 2013. En català.

Gran Premi de Motociclisme de San Marino - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de San Marino i de la Rivera del Rimini. Circuit de Misano, dies 13, 14 i 15 de setembre del 2013. En castellà.

Cursa de la Mercè 2013 - Barcelona - Web de la Cursa de la Mercè 2013 de Barcelona. Informació, Recorregut (10 Km.), Reglament, Inscripcions, Recollida de dorsals i xips, Serveis, Resultats, Promocions, Fotos, ... Barcelona, 15 de setembre del 2013. En català i castellà.

25è Mercat de Música Viva de Vic - Web de la 25a edició del Mercat de Música Viva de Vic. MMVV: Què és?, Què fem?, Qui som?, Ubicació, Notícies, Programa artístic: Artistes i Concerts, Contacte, ... Vic, del 12 al 15 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès. InVICtro - 12a (i última) edició InVICtro - Escena off MMVV. Vic, del 14 de setembre del 2013.

Vuelta Ciclista a Espanya - Web de la 67a edició de la Vuelta Ciclista España. La Cursa: Classificacions, Directe, Notícies, Recorregut, Equips, Imatges, Jocs, ... Del 24 d'agost (Vilanova de Arousa) al 15 de setembre del 2013 (Madrid). En castellà, anglès i francès.

Via Catalana cap a la Independència - Web de l'Assemblea Nacional Catalana amb tota la informació de la Via Catalana cap a la Independència. La Via Catalana recorre el litoral del Principat i discorre entre El Pertús, Vallespir, i Alcanar, Montsià, 11 de setembre del 2013. En català.

Festa per la Llibertat - Web d'Òmnium Cultural amb informació de la Festa per la Llibertat. Barcelona, Arc de Trionf - Passeig de Lluís Companys, 11 de setembre del 2013. En català.

US Open 2013 - Tennis - Web oficial del Torneig de Tennis US Open 2013, un dels Grand Slam. Noticies, Fotos, Cercador, Quadre, Resultats, Jugadors, Entrades, Guia del Torneig, US Open en viu, ... Arthur Ashe Tennis Stadium i Louis Armstrong Stadium - Flushing Meadow - Nova York, del 26 d'agost al 9 de setembre del 2013. En anglès.

Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Web oficial del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Autodromo Nazionale de Monza. Història, Calendari, Gran Premi F1, Entrades, Circuit, Serveis, Campionat, Links, Cursa, Botiga, ... Circuit Autòdrom de Monza (Itàlia), dies 6, 7 i 8 de setembre del 2013. En italià i anglès. Informació Formula1.com.

Fira Tàrrega - Teatre al Carrer - Web de Fira Tàrrega - Teatre al Carrer. Notícies, Institució, Informació general, Artistes, Programadors, Premsa, Patrocini, Descàrrega, ... Tàrrega, del 5 al 8 de setembre del 2013. En català, castellà i anglès.

25è Festival Altaveu 2013 - Web del 25è Festival Altaveu 2013. Notícies, Altaveu, Col·laboradors, Premsa, Història, Organització, Com arribar, Venda d'entrades, ... Sant Boi de Llobregat, Baix Llobregat, del 5 al 7 de setembre del 2013. En català i castellà.

Schubertíada a Vilabertran - Web de la Schubertíada a Vilabertran. Programació, Entrades, Exposicions, Com arribar-hi, Schubert, Galeria, Canònica, Premsa, Col·laboradors, ... Vilabertran, Alt Empordà, del 16 d'agost al 7 de setembre del 2013. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

25è Festival de Cinema de Girona - Web del 25è Festival de Cinema de Girona. Notícies, Programa, Jurats, Palmarès, Inscripció, Sala de premsa, Qui som, Contacte, ... Girona, del 5 al 7 de setembre del 2013. En català.

70a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 70a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules, Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, Galeria de Fotos, Links, ... Lido di Venezia, del 28 d'agost al 7 de setembre del 2013. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

Festival Acústica - Web de la 12a edició del Festival Acústica. Notícies del Festival, Què és l'Acústica, Espais que s'utilitzen, Història, Produccions pròpies, Programació, Patrocinadors i Col·laboradors, Contacte, ... Figueres, Alt Empordà, del 28 d'agost a l'1 de setembre del 2013. En català.

XXXVI Aquelarre de Cervera - Web del XXXVI Aquelarre de Cervera. Informació: Plànol de la Festa, Horaris, Espectacle, La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Música, Història, Fotografies, Cervera, Notes de Premsa, Serveis, ... Cervera, Segarra, del 30 d'agost a l'1 de setembre del 2013. En català i castellà.

11è Festival Mas i Mas 2013 - Web de l'11è Festival Mas i Mas 2013. Informació del Festival: Programació, Horaris, Contactar, Altres Concerts, ... Barcelona, del 26 de juliol al 31 d'agost del 2013. En català.

Festa Major de Sants - Web de la Festa Major de Sants. Notícies, Història, Els Carrers, El Cartell, Plànol, Consells, ... Barri de Sants, Barcelona, del 23 al 30 d'agost del 2013. En català.

33è Festival de Músiques de Torroella de Montgrí - Web del 33è Festival de Músiques de Torroella de Montgrí. Prefestival (Concerts), Festival (Concerts), Músiques i Mercat del Món (Concerts), Música i Natura (Concerts), Cursos Internacionals d'Interpretació i Composició musical, Cicle de Joves Intèrprets i Música al Carrer, Venda d'Entrades, La Vila i el Festival, Patrocinadors, Edicions anteriors, ... Torroella de Montgrí, Baix Empordà, del 19 de juliol al 27 d'agost del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps - Web oficial del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps. Informació Entrades, Circuit, Calendari, Circuits i Pilots, Classificacions, Informacions útils, Accessos, ... Circuit de Spa-Francorchamps (Bèlgica), 23, 24 i 25 d'agost del 2013. En francès, neerlandès, anglès, alemany i castellà. Més informació a Formula1.com.

Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno. Informació, Entrades, Ofertes, Allotjament, Brno GO, Programa, FAQ, ... Brno, República Txeca, 23, 24 i 25 d'agost del 2013. En anglès, alemany i txec. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

26è Festival Internacional de Música d'Altafulla - Web del 26è Festival Internacional de Música d'Altafulla. El Programa, Presentació, Com arribar, Contacte, ... Altafulla, Tarragonès, del 20 de juliol al 25 d'agost del 2013. En català.

Festival Ésdansa 2013 - Web d'Ésdansa 2013, el Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses. Què és?, Notícies, Tallers, Programa, Grups, Plànol, Cartell, Entrades, Fotos, Edicions anteriors, Contacte, Enllaços, ... Les Preses, Garrotxa, del 20 al 25 d'agost del 2013. En català i castellà.

22a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic - Web de la 22a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic. Visitants, Plànol, Programa d'activitats, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, ... Vic, Osona, del 21 al 25 d'agost del 2013. En català.

Sagunt a Escena - Festival d'estiu 2013 - Web de Sagunt Turisme amb informació del Sagunt a Escena - Festival d'estiu 2013. Sagunt (teatre romà), Camp de Morvedre, del 30 de juliol al 25 d'agost del 2013. En castellà.

59a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida - Web de la 59a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. Teatre, Òpera, Música, Ballet, Festival Alternatiu, Cicle Idees, Novetats, Dia a Dia, Programació, Entrades, Informació sobre Mérida, ... Mérida, teatre i amfiteatre romans, del 5 de juliol al 25 d'agost del 2013. En castellà.

33è Festival Internacional de Música Pau Casals - Web del 33è Festival Internacional de Música Pau Casals. Informació de tota la programació del Festival. Autitori Pau Casals, El Vendrell (Sant Salvador), Baix Penedès, del 13 de juliol al 24 d'agost del 2013. En català.

Portalblau - 6è Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània - Web del Portalblau - 6è Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània. Programa, Presentació, Espais, Com arribar, Mostra Cinema, Galeria, Contacte, ... L'Escala i Empúries, Alt Empordà, del 22 de juny al 23 d'agost del 2013. En català i francès.

XLV Universitat Catalana d'Estiu - UCe - Web de la XLV Universitat Catalana d'Estiu - UCe, organitzada per totes les Universitats dels Països Catalans i l'Institut d'Estudis Catalans. Informació general, Novetats, XLV UCE 2013, Jornades sobre l'Organització Territorial, Universitat de Ponent de Ciències de la Natura, Botiga, Centre d'Estudis Pau Casals, Estudi de l'arquitectura popular, Projecte Heptàgon, Edicions anteriors de la UCE, Cercador, ... Prada, Conflent, Catalunya Nord, del 16 al 22 d'agost del 2013. En català.

Festa Major de Gràcia - Web de la Festa Major de Gràcia. Notícies, Actualitat, Calendari d'Actes, Espais, Agenda d'Actes, Mapa de Carrers, Espai Sant Felip Neri, Les Tardes clàssiques, Gimcana, Concurs de Fotografia digital, Participa!, ... Barri de Gràcia, Barcelona, del 15 al 21 d'agost del 2013. En català.

Sant Magí 2013 Tarragona - Web de les festes de Sant Magí 2013 de Tarragona. Tota la informació de les activitats programades durant els dies de les festes: El passacarrers del convit, L'arribada de l'aigua, Diada de Sant Magí, La Sindriada i la Traca, Exposicions, ... Tarragona, del 14 al 19 d'agost del 2013. En català.

Gran Premi de Motociclisme d'Indianapolis - Web del Gran Premi de Motociclisme d'Indianapolis. Notícies, Entrades, Multimèdia, Agenda, ... Circuit d'Indianapolis, dies 16, 17 i 18 d'agost del 2013. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Circuit Festival- International Gay & Lesbian Event - Web del Circuit Festival- International Gay & Lesbian Event. Circuit, Festes, Activitats, Tickets, Allotjament, Contacte, ... Barcelonma, del 8 al 18 d'agost del 2013. En català, castellà, anglès i altres llengües.

42è Festival Internacional de Música de Cadaqués - Web del 42è Festival Internacional de Música de Cadaqués. El Festival, Concerts, Notícies, Entrades, Abonaments, Localització, ... Cadaqués, del 3 al 18 d'agost del 2013. En català.

XXVII Festival Castell de Peralada - Web del XXVII Festival Castell de Peralada. Música, Dansa i Teatre. Història del Festival, Programa del Festival, Com trobar-nos, Venda d'Entrades, Comitès, Sponsors, ... Peralada, Alt Empordà, del 13 de juliol al 17 d'agost del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Festival Internacional de la Porta Ferrada - Web del Festival Internacional de la Porta Ferrada. El Festival, Programa, Entrades, Notícies, ... Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, del 19 de juliol al 17 d'agost del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

X edició de Concerts de Mitjanit - Festival de Música Port de Sitges - Web de X edició de Concerts de Mitjanit - Festival de Música Port de Sitges. Fundació Privada Cultural Port d’Aiguadolç, Concerts de Mitjanit, Sitges GreenSound, Narracions Breus, Patrocinadors, Premsa, Enllaços, Contacte, ... Sitges, del 27 de juliol al 17 d'agost del 2013. En català i castellà.

XV Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina - Web del XV Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina. El Festival, Actuacions, Programa, Tríptic, ... Canet de Mar, del 20 de juliol al 17 d'agost del 2013. En català.

Festival de Cap Roig - Web del Festival de Cap Roig. Programa amb dates, Artistes i Grups, Descripció, Veure Preus, Comprar Entrades, ... Calella de Palafrugell, Mont-ràs, Baix Empordà, del 20 de juliol al 16 d'agost del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

61è Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra - Web del 61è Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra. Programa, Prada i el Festival, Descàrregues, Reserves, Informació, ... Prada, Conflent, del 26 de juliol al 13 d'agost del 2013. En francès, anglès i català.

XVI Mercadal del Comte Guifré - Web del XVI Mercadal del Comte Guifré. Guifré el Pelós, Vila Medieval, Actes destacats, Programació, El Mercadal, Enllaços, ... Ripoll, del 10 al 12 d'agost del 2013. En català.

XIX Mercat Medieval de Guimerà - Web del XIX Mercat Medieval de Guimerà. Orígen del Mercat, Mapa de la Vila, Programa d'actes, Organització del Mercat, Galeria fotogràfica, Enllaços, ... Guimerà, Urgell, 10 i 11 d'agost del 2013. En català.

33a Fira de l'Avellana - 414a Fira de Sant Llorenç de Riudoms - Web de la 33 Fira de l'Avellana - 414a Fira de Sant Llorenç de Riudoms. Programa d'Actes, Història, Dades tècniques, Comitè organitzador, Actes paral·lels, Veredicte Concurs de Cartells, Fotos, Cartell, ... Riudoms, Baix Camp, del 9 a l'11 d'agost del 2013. En català.

11a edició Sala Montjuïc - Mostra de Cinema a l'aire lliure - Web de l'11 a edició Sala Montjuïc - Mostra de Cinema a l'aire lliure. Cinema, Concerts, Info pràctica, Galeria, Altres edicions, Blog, Premsa, ... Barcelona, Castell de Montjuïc, del 30 de juny al 7 d'agost del 2013. En català, castellà i anglès.

Firagost 2013 Valls - 59a Fira-Exposició del Camp Català - Web de Firagost 2013 Valls - 59a Fira-Exposició del Camp Català. La Fira: Benvinguda, Història, Organització. Informació: Programa d'Actes, El Recinte Firal, Com arribar.hi, Per Expositors. Contactar: Pre-Inscripcions i Consultes. Setmana de Promoció de Vins i Caves de l'Alt Camp amb D.O., Concurs de Tast de Vins i Caves, Actuació Castellera, ... Valls, Alt Camp, 6 i 7 d'agost del 2013. En català, castellà, francès i anglès.

Mundials de Natació Barcelona 2013 - Web dels Campionats Mundials de Natació Barcelona 2013. Notícies, Premsa, Barcelona 2013, Els Campionats, Resultats, El Planeta Aigua, Multimèdia, Entrades, Patrocinadors, ... Barcelona, del 19 de juliol al 4 d'agost del 2013. En català, castellà i anglès.

63a edició de la Festa del Càntir - Fira del Càntir - Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa - Web de la 63a edició de la Festa del Càntir - Fira del Càntir - Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa. Portada, Notícies, La Fira, Agenda, Com arribar, Com moure's, Zona de premsa, Multimèdia, Mostra de Cinema i Vídeo, Museu del Càntir ... Argentona, Maresme, del 2 al 4 d'agost (Sant Domènec) del 2013. En català, castellà i anglès.

Trobada amb els Acordionistes del Pirineu - Web de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Informació amb tot el programa d'actes. Arsèguel i La Seu d'Urgell, Alt Urgell, del 26 al 28 de juliol del 2013 (concerts en altres municipis, del 30 de juliol al 3 d'agost del 2013). En català.

Grec 2013 - Festival de Barcelona - Web del Grec 2013 - 37a edició del Festival de Barcelona. Presentació, Programa, Venda d'Entrades, Espais, Calendari, Notícies, Info pràctica, Organització, Patrocinadors, Premsa, Altres Webs, Contacta, Història, ... Barcelona, Teatre Grec i diversos espais, de l'1 al 31 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring - Web oficial del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring. Entrades, Hotels & Campings, Mapa del Circuit, Informació, Resultats, Serveis, ... Budapest, 26, 27 i 28 de juliol del 2013. En alemany, anglès i hongarès i altres llengües. Formula1.com.

Festival 30 Nits a Sabadell - Web del Festival 30 Nits a Sabadell, el Festival d'Estiu de Sabadell. Cinema, Circ, Dansa, Música, Narracions, Teatre, Tota la programació del Festival dia a dia, Venda d'entrades, ... Sabadell, del 27 de juny al 28 de juliol del 2013. En català. Ajuntament de Sabadell.

48 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia - Web del 48 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia. Programa del Festival, Oferta turística, La Ciutat, La botiga, Zona de premsa, Altres edicions, Enllaços, ... Donostia-Sant Sebastià, Euskadi, del 24 al 28 de juliol del 2013. En castellà, euskera i anglès.

Euskal Encounter 21 - Web Euskal Encounter 21. Reunió d'usuaris aficionats i professionals de la informàtica, organitzada per la Fundació Euskaltel. Últimes Notícies, Informació general, Xarxa local, Conferències, Jocs, Software lliure, Concursos, Fòrums, Premsa, Edicions anteriors, ... BEC (Bilbao Exhibition Centre) Bizkaia, del 25 al 28 de juliol del 2013. En castellà, euskera i anglès.

36a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro - Web de la 36a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro. Programació, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 4 de 28 juliol del 2013. En castellà i anglès.

Festival Sons del Món - Web del Festival Sons del Món. Notícies, Programació, Gastronomia, Vi & Música, Entorn, Catamarà, ... Vilabertran, Castelló d'Empúries, Mollet de Peralada i Roses, Alt Empordà, del 20 de juny al 27 de juliol del 2013. En català.

Festival Anòlia - Web de l'Ajuntament d'Igualada amb tota la informació del Festival Anòlia 2013. Igualada, Anoia, del 13 al 27 de juliol del 2013. En català.

Els Focs de Blanes 2013 - 43 Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Web Els Focs de Blanes 2013 - 43 Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Programa, Història, Condicions, Àlbum, Consells, Votacions per mòbil, ... Blanes, Selva, del 24 al 27 de juliol del 2013. En català i castellà.

Ple de Riure - XVII Festival Internacional de Teatre Còmic - Web del Ple de Riure - XVII Festival Internacional de Teatre Còmic. Presentació, Programa, Localització, Serveis, Entrades, Història, ... El Masnou, Maresme, a la platja, davant del baixador d'Ocata, del 23 al 27 de juliol del 2013. En català.

67è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon - Web del 67è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Avinyó, Occitània, del 5 al 26 de juliol del 2013. En francés i anglès.

XXXIII Festival Internacional de Música a Matadepera - Pdf amb informació del XXXIII Festival Internacional de Música a Matadepera - Patronat Municipal de Cultura. Matadepera, del 16 de juny al 25 de juliol del 2013. En català.

XXVIII edició del Curs d’Estiu de la Universitat Internacional de la Pau - Web de la XXVIII edició del Curs d’Estiu de la Universitat Internacional de la Pau. Presentació, Programa, Activitats Culturals, Ponents, Inscripció, ... Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, del 18 al 24 de juliol del 2013. En català.

GP dels Estats Units de motociclisme - US GP - Web oficial del Gran Premi dels Estats Units de motociclisme - US GP - Laguna Seca (només cursa de Moto GP). Informació, Entrades, Agenda, Allotjament, Històric, Viatges, Botiga, Spònsors, ... Circuit de Laguna Seca, Monterey, California, 19, 20 i 21 de juliol del 2013. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

El Tour de França - Le Tour - Web de la 100a edició del Tour de França - TDF 2013 - Le Tour de France, la prova reina del ciclisme professional. La cursa en directe, Etapes, Classificacions, Equips, Història, Edicions anteriors, Links, Cercador, En directe per TV, Vídeos, Organització, Botiga, ... Del 29 de juny (Porto-Vecchio, Còrsega) al 21 de juliol (París) del 2013. En francès i anglès.

FIB 2013 - Festival Internacional de Benicàssim - Web del FIB 2013 - Festival Internacional de Benicàssim. Cartell, Entrades, Horaris, Benicàssim, El Festival, ... Benicàssim, Plana Alta, del 18 al 21 de juliol del 2013. En castellà i anglès.

31 Festival Internacional de Música de Cantonigròs (FIMC) - Web del 31 Festival Internacional de Música de Cantonigròs (FIMC). Presentació, Història, Amics del Festival, Edicions anteriors, Guies Grups, Enllaços, Introducció, Tipus de Festival, Participants, Competicions, Premis i Trofeus, Complements i Serveis, Programa, Entrades, Com arribar-hi, ... Vic, Osona, del 18 al 21 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

XVIII Festa del Renaixement de Tortosa - Web de la XVIII Festa del Renaixement de Tortosa - L'Esplendor d'una Ciutat al Segle XVI. Què és la Festa del Renaixement?, Tortosa a l'època del renaixement, Anem de Festa, Programa, Al voltant de la Festa, Galeria Multimèdia, La Botiga del Renaixement, Participa, Novetats, Fòrum, ... Tortosa, Baix Ebre, del 18 al 21 de juliol del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

XVIII edició de la Fira de Circ al Carrer - Web de la XVIII edició de la Fira de Circ al Carrer. Nosaltres, Cronologia, Premsa, Galeria, Programa, ... La Bisbal d'Empordà, Baix Empordà, del 19 al 21 de juliol del 2013. En català.

RodaFolk 2013 - XXIII edició del Festival de Música Tradicional - Web de RodaFolk 2013 - XXIII edició del Festival de Música Tradicional. Programa i tota la informació. Roda de Ter, Osona, del 20 i 21 de juliol del 2013. En català.

Acampada Jove 2013 - Web de l'Acampada Jove 2013, iniciativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya). Presentació, Informació General, Venda d'Entrades, Com arribar, Programa, Notícies, Multimèdia, Digues la teva, Novetats, Espai Independència, Espai Cultura, Espai Socialisme, Espai Llibertat, ... Montblanc, Conca de Barberà, del 18 al 20 de juliol del 2013. En català. JERC.

11è Festival de Blues de Barcelona - Web de l'11è Festival de Blues de Barcelona. Programa, Capibola Blues, Activitats, Compromís social, Escola tallers de blues, Contacte, ... Barcelona, de l'11 al 20 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

19a edició del Monegros Desert Festival - Web del 19a edició del Monegros Desert Festival, organitzat per la discoteca Florida 135. Programa, Notícies, Fòrum, Fotos, Edicions anteriors, Entrades, Com arribar, Consells, Allotjament, Transports, ... Desert dels Monegres, Fraga, Baix Cinca, dissabte 20 de juliol del 2013. En castellà i anglès.

37 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia - Web del 37 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia. Presentació, Programa, Artistes, Recintes, Historial, Links, Allotjaments, Entrades, ... Vitoria-Gasteiz, del 16 al 20 de juliol del 2013. En castellà, euskera i anglès.

Festival Pròxims Barcelona - Web del Festival Pròxims Barcelona. Cartell, Entredes, Horaris, Gastronomia, Contacte, ... Barcelona (Poble Espanyol), 18 de juliol del 2013. En català.

30 Festival de Teatre de Almada - Web del 30 Festival de Teatre de Almada (Portugal). Fitxa tècnica, Entrades, Programa, Produccions, Exposicions, Col·loquis, Actes complementaris, Música, ... Almada (Portugal), del 4 al 18 de juliol del 2013. En portuguès.

XVII Festival de Jazz del Palau de la Música de València - Web del XVII Festival de Jazz del Palau de la Música de València. El Festival, Programa, Artistes, Àudio, Com arribar, Entrades, ... València, del 8 al 16 de juliol del 2013. En castellà.

San Fermín 2013 - Pamplona - Web de Kukuxumusu amb una completa Guia sobre San Fermín 2013. Molta informació sobre tota la Festa: Festa On-line, Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, Menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... Pamplona, del 6 al 15 de de juliol del 2013. En castellà, euskera i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya - Circuit de Sachsenring - Web oficial del Circuit de Sachsenring - Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya. MotoGP, Calendari, Sachsenring, Circuit, Història, Entrades, Serveis, Arxiu, Galeria, ... Sachsenring, 12, 13 i 14 de juliol del 2013. En alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Fire!! 2013 - 18a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià - Web de Fire!! 2013 - 18a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià. Presentació, Agenda, Films, Sales de Projecció, Premis, Activitats paral·leles, Premsa, Altres edicions, Altres Festivals, Inscripció, Reglaments, Últimes Notícies, ... Barcelona, del 4 al 14 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

TransSegre '13 - Web de la TransSegre '13. Què és?, Programa d'Actes, Reglament, Inscripció, Galeria de Fotos, Transdibuix, Notícies, ... Balaguer, Noguera, del 12 al 14 de juliol del 2013. En català.

Festival Ortigueira - Web del Festival Ortigueira. Programació, Guia d'Ortigueira, Mundo Celta, Festival Online, Galeries, Gabinet de Premsa, Fòrum, ... Ortigueira, A Coruña, Galiza (Galícia), de l'11 al 14 de juliol del 2013. En gallec, castellà i anglès.

16è Paupaterres - Festival de Música de Tàrrega - Web del 16è Paupaterres - Festival de Música de Tàrrega. Paupaterres, Artistes, Història, Col·laboradors, Localització, Contacta'ns, ... Tàrrega, Urgell, 12 i 13 de juliol del 2013. En català.

Feslloch'13 - 7a edició del Festival de Música en valencià de Benlloch - LA GIRA d’Escola Valenciana - Web de la Feslloch'13 - 7a edició del Festival de Música en valencià de Benlloch - LA GIRA d’Escola Valenciana. Cartell, Informació, Programa, Grups i més, Entrades, ... Benlloch, de l'11 al 13 de juliol del 2013. En català.

La Gira 2013 - Festival Itinerant de Música en valencià - Web de La Gira 2013 - Festival Itinerant de Música en valencià. Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua (FEV). Informació de tots els concerts. Diversos municipis del País Valencià, del març al 13 de juliol del 2013. En català.

Palmfest 2013 - Festival de Música Independent de la Costa Daurada - Web del Palmfest 2013 - Festival de Música Independent de la Costa Daurada. Notícies, Programa, Entrades, Allotjament, Com arribar, Altres edicions, ... L'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp, de l'11 al 13 de juliol del 2013. En català.

Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua - Web de l'Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua, que se celebra dins del Caldeja't. Programa, Marxandatge, La Festa, Va de diabñes, Contactar, ... Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 13 de juliol del 2013. En català.

34a Festes del Segar i del Batre de La Fuliola - Web de les 34a Festes del Segar i del Batre de La Fuliola. Portada, Benvinguda, Mapa, Programa, Concurs de pintura ràpida, Seqüències, ... La Fuliola, Urgell, Dia del Segar, 30 de juny i Dia del Batre, 13 de juliol del 2013. En català.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Calendari, Desfilades, Dissenyadors, Showroom, Jurat, Imatges 080, Contacte, Vídeos, Activitats paral·leles, ... Barcelona (Edifici DHub), del 8 al 12 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

Festival Jardins de Pedralbes - Web del Festival Jardins de Pedralbes - Festival de Música de Barcelona. Entrades, Informació, El Projecte, Patrocinadors, Contacte, ... Barcelona, Jardins del Palau Reial de Pedralbes, del 20 de juny al 8 de juliol del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 - Circuit de Nürburgring - Web Formula1.com amb informació del Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1. Circuit de Nürburgring, dies 5, 6 i 7 de juliol del 2013. En anglès.

Wimbledon 2013 - Tennis - Web del Torneig de Tennis de Wimbledon 2013, el més prestigiòs del món sobre herba i un dels Grand Slam. Actualitat, Resultats, Jugadors, Notícies i Fotos, Àudio / Vídeo, Guia, Entrades, Botiga, Partits, Quadre, Webcams, Ràdio Wimbledon, ... Londres, del 24 de juny al 7 de juliol del 2013. En anglès.

Barcelona Harley Days 2013 - Web del Barcelona Harley Days 2013, la festa de les mítiques motos Harley-Davidson. Barcelona Harley Days, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, Harley Davidson, Contactar, ... Barcelona, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

Rebrot - Web de Rebrot - L'Aplec dels joves dels Països Catalans. Notícies, Situació, Activitats, Espais, Fotografies, Material, Contacte, ... Berga, Berguedà, del 4 al 7 de juliol del 2013. En català. Arran.

13è Festival Internacional de Música de Tarragona - Web amb informació del 13è Festival Internacional de Música de Tarragona. Tarragona, del 29 de juny al 7 de juliol del 2013. En català.

24è Festival de Teatre i animació "Al Carrer" de Viladecans - Web del 24è Festival de Teatre i animació "Al Carrer" de Viladecans. Programació, Companyies, Creadors locals, Residències, Àrea Professional, Contacte, ... Viladecans, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català i castellà.

ViJazz 2013 - Festival de Vi i Jazz del Penedès - Web del ViJazz 2013 - Festival de Vi i Jazz del Penedès. Què és?, Programa, Jazz, Fira de Vins, Vilafranca i el Penedès, Edicions anteriors, Patrocinadors ... Vilafranca del Penedès, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català, castellà, anglès, francès, alemany, japonès i xinès.

Faraday - Festival de Música Independent - Web del Faraday - Festival de Música Independent. Artistes, Notícies, Entrades, Localització, Contacte, Horaris, Abonaments, ... Vilanova i la Geltrú, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

22è Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot - Web del 22è Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot. Portada, Història, Músics, Programa, Producció, Descàrrega, Enllaços, Contacte, ... Olot, Garrotxa, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català.

RubíFolk - Festival Internacional de Dansa Tradicional - Web del RubíFolk - Festival Internacional de Dansa Tradicional. Presentació, Grups, Programació, Edicions anteriors, Contacte, ... Rubí, Vallès Occidental, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català.

Diada dels Raiers - Web de l'Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa, amb el programa complet de la Diada dels Raiers. L'Associació, Història, Museu, Links, Inscripció, Contacte,... La Pobla de Segur - El Pont de Claverol, Pallars Jussà, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català.

24 Hores de Catalunya de Motociclisme - Web del Circuit de Catalunya de Montmeló amb informació de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Notícies, Horaris, Reglaments, Complements, Inscripcions, Incrits, Premsa, Classificacions, ... Circuit de Catalunya de Montmeló, del 5 al 7 de juliol del 2013. En català, castellà i anglès.

47a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell - Web de la 47a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Programació, Altres activitats prèvies, Venda d'entrades, Grups participants i havaneres que cantaran, ... Calella de Palafrugell, Baix Empordà, 6 de juliol del 2013. En català.

Festival Cruïlla Barcelona - Web del Festival Cruïlla Barcelona. Horaris, Programació, Notícies, Artistes, Entrades, Premsa, Allotjament, Com arribar, Fotos, Altres edicions, Contacte,... Barcelona (Parc del Fòrum), 5 i 6 de juliol del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

23è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona - Web del 23è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Programació, Notícies, Agenda, Votacions, Arxiu, Premis, Hemeroteca, ... Tarragona, Punta del Miracle, del 3 al 6 de juliol del 2013. En català.

Les Estivales de l'Archipel - Web de Les Estivales de l'Archipel. Presentació, Programa, Lloc, Edicions anteriors, Actualitat, Sala de premsa, Entrades, ... Perpinyà, Rosselló, Catalunya Nord, del 25 de juny al 6 de juliol del 2013. En francès.

Concert per la Llibertat - Web d'Òmnium Cultural del Concert per la Llibertat. El Concert, Contingut artístic, Qui som, Col·laboradors, Notícies, PMF, ... Barcelona (Camp Nou), 29 de juny del 2013. En català.

GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - British Grand Prix - Silverstone. Fórmula 1, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, 28, 29 i 30 de juny del 2013. En anglès. Formula1.com.

Copa Confederacions Brasil 2013 - Web oficial deCopa Confederacions Brasil 2013. Notícies, Partits, Grups, Equips, Jugadors, Estadístiques, Fotos, ... Diverses ciutats del Brasil, del 14 al 30 de juny del 2013. En portuguès, anglès, francès, castellà, alemany i àrab.

Pride Barcelona - Web de Pride Barcelona - L'Orgull LGTB més important de la Mediterrània. Pride Barcelona, Programa, Actes, Ubicacions, Patrocinadors, e-shop, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 20 al 30 de juny del 2013. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen, la catedral del motociclisme. Gran Prix, Calendari, El Circuit, Programa GP, Hotels, Entrades, Links, ... TT Circuit Assen (Holanda), del 27 al 29 de juny del 2013. En neerlandès, anglès i alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

popArb - Festival de Música Pop Independent feta a Catalunya - Web del popArb - Festival de Música Pop Independent feta a Catalunya. Cartell, Horaris, Entrades, Botiga, Premsa, Contacte, ... Arbúcies, la Selva, 28 i 29 de juny del 2013. En català.

Festus - Festival d'Arts al Carrer - Web de Festus - Festival d'Arts al Carrer. Presentació, Artistes, Programació, Fesfira/Tallers, Off, Imatge, Contacte, Edicions anteriors ... Torelló, 28 i 29 de juny del 2013. En català.

(a)phònica - Desè Festival de la Veu de Banyoles - Web de l'(a)phònica - Desè Festival de la Veu de Banyoles. Programació, Espais, Entrades, Notícies, El Festival, Banyoles, Premsa, Patrocinadors, Contacte, ... Banyoles, del 20 al 24 de juny del 2013. En català.

Festes de Sant Joan 2013 - Ciutadella - Web de les Festes de Sant Joan 2013 de Ciutadella de Menorca. Salutació de la Alcalde, Programa d'actes, Recomanacions especials, Origen, Dia des be, Dissabte de Sant Joan, Dia de Sant Joan, Junta de Caixers, Espais de Sant Joan, ... Ciutadella de Menorca, dies 16, 23 i 24 de juny del 2013. En català, castellà, anglès i alemany.

24 Hores de Le Mans - Web oficial de les 24 Hores de Le Mans. Articles, Notícies, 24 Hores de Le Mans - Cotxes, 24 Hores de Le Mans - Motos, Sèrie Le Mans, Altres Curses, Trofeu ACO, Actualitat, Participants, Fotos, Botiga, Calendari, Webcam, Contacte, ... Circuit de Le Mans (França), 22 i 23 de juny del 2013. En francès i anglès.

SIL 2013 - Saló Internacional de la Logística - Web de SIL 2013 - Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Fòrum Mediterrami de la Logística i el Transport. Informació, Relació d'Expositors, Sponsors, Serveis a l'Expositor, Serveis al Visitant, Symposium i Jornades Tècniques, Àrees del Saló i Activitats, Premsa i promoció, Enllaços d'interès, Borsa de negocis, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 18 al 20 de juny del 2013. En català, castellà i anglès.

Festival Sónar 2013 - Web del Festival Sónar 2013 - 20è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona. Sónar Festival: Sónar Kids, Notícies, Programació, Entrades, Info Pràctica, SónarPro, SónarImage, SónarRàdio, Premsa, Specials, Patrocinadors, Què és Sónar, Edicions anteriors, SónarEvents, Registre, Publicitat, Contacte, ... Barcelona, del 13 al 16 de juny del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló - Web del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló. Calendari GP Motociclisme, Informació, Horaris, Com arribar-hi, Informació d'interès, Venda d'Entrades, ... Circuit de Catalunya de Montmeló, 14, 15 i 16 de juny del 2013. En català, castellà, anglès i altres idiomes.

Feria del Libro de Madrid - FLM - Web de la 72a edició de la Feria del Libro de Madrid - FLM. La Feria, El món del llibre, Notícies, Activitats, Expositors, Enllaços, ... Madrid, del 31 de maig al 16 de juny del 2013. En castellà.

21a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 21a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Presentació, Programació, Films, Directors, Premsa, Informació, ... Barcelona, del 15 de maig al 15 de juny del 2013. En català, castellà i anglès.

15è Festival de Cinema Jueu de Barcelona - Web de la 15a edició Festival de Cinema Jueu de Barcelona. Nosaltres, Programa, Sales, Premsa, Col·laboren, Contacte, Conferències, Història, ... Barcelona, Filmoteca de Catalunya, del 9 al 15 de juny del 2013. En català, castelà i anglès.

24è Festival de Guitarra de Barcelona - Web del 24è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Programa, Artistes, Concerts a diferents Sales de Barcelona, Entrades, Preus, Premsa, Galeria de fotos d'artistes, Fòrum, Links, ... Barcelona, del 6 de febrer al 14 de juny del 2013. En català, castellà i anglès.

BDigital Global Congress - Web de la 15a edició del BDigital Global Congress (abans Internet Global Congress), organitzat per la Fundació Barcelona Digital. El Congrés, Programa, Patrocinadors, Premis, Sopar, Inscripcions, Sala de premsa, Informació pràctica, Mapa web, Contactar, ... Barcelona, CaixaFòrum, del 12 al 14 de juny del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà. Montreal, Canadà, Circuit Gilles Vileneuve, 7, 8 i 9 de juny del 2013. En anglès.

Roland Garros 2013 - Web oficial del Torneig de Roland Garros 2013 de Paris, uns dels Grand Slam. El principal Torneig del món en terra batuda. Notícies, Resultats, Quadre, Informació i fotos, Jugadors, Botiga, Museu, ... París, del 21 de maig al 9 de juny del 2013. En francès i anglès.

Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello - Web del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello. Programa, Entrades, El Circuit, Allotjament, Informació útil, Classificació, ... Autòdrom Internacional de Muguello - Història, Circuit, Rècords, Com arribar-hi, Serveis, Calendari, Notícies, Links, ... Circuit de Mugello (Itàlia), 31 de maig, i 1 i 2 de juny del 2013. En italià i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

La Patum 2013 - Berga - Web de La Patum de Berga. Notícies, Programa d'Actes, La Patum, Orígens de la festa, Comparses de la Patum, Patum infantil, Patrimoni der la Humanitat, La marca Patum, La Casa de la Patum, ... Berga, del 29 de maig al 2 de juny del 2013. En català.

Identi'CAT 2013 - Catalunya Nord - Web d'Identi'CAT 2013 - 12a Trobada de la catalanitat a Catalunya Nord, organitzada per l'entitat Aire Nou de Bao. Programa detallat de la Identi'CAT 2013, Cartell, Teatre, Concerts, Correfoc, Castells, Gegants, Balls, Sardanes, Enllaços, ... Bao, El Soler i Sant Feliu d'Amunt (Rosselló, Catalunya Nord), del 29 de maig al 2 de juny del 2013. En català.

Tamborinada 2013 - Web de la Fundació La Roda amb informació de la Tamborinada 2013, que tindrà lloc el diumenge 2 de juny del 2013, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En català i castellà.

14 Festival del Mil·lenni - Web del 14 Festival del Mil·lenni. Notícies, Història, Programació, Entrades, Premsa, Patrocinadors, Crèdits, ... Barcelona, diversos escenaris, del 19 de novembre del 2012 al 30 de maig del 2013. En català i castellà.

Giro d'Itàlia - Web del Giro d'Itàlia de La Gazzetta dello Sport. Etapes, Classificacions, Equips, Corredors, La Cursa en síntesi, Les Etapes de Muntanya, La Història, L'Organització, Edicions anteriors, Links de ciclisme, ... Del 4 al 26 de maig del 2013. En italià i anglès.

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica - Web de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Notícies, La Festa, El Comerç Just, La Banca Ètica, L'economia solidària, Premsa, Contacte, ... Molts municipis d'arreu de Catalunya, mes de maig del 2013. En català.

Primavera Sound - Web del Primavera Sound. Cartell, Concerts, Coneix-nos, Esdeveniments, Notícies, Entrades, Portal, Fòrum, ... Barcelona, del 22 al 26 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 - Web oficial del 71è Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 de l'Automòbil Club de Mònaco. Presentació, Històric, Notícies, Entrades, Botiga, Links, Fotos, Pilots, Guanyadors, Programa, Altres Curses, ... Monte-Carlo (Mònaco), del 23 al 26 de maig del 2013. En francès i anglès. Formula1.com.

66è Festival de Cannes - Web oficial del 66è Festival de Cannes. Pel·lícules, Jurats, Activitats, Programa, Dia a Dia, Arxius, El Festival, Premsa, Actualitat, Notícies, Mercat del Film i Village Internacional, ... Cannes, del 15 al 26 de maig del 2013. En francès i anglès, i altres idiomes en versió més reduïda.

Aerosport 2013 - 21è Certàmen d'Aeronàutica Esportiva - Web d'Aerosport 2013 - 21è Certàmen d'Aeronàutica Esportiva. Presentació, Zona Visitants, Zona Expositors, Històrics, Premsa, ... Aeròdrom Igualada - Òdena, 25 i 26 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Expo Bages 2013 - Manresa - Web d'Expo Bages 2013 - Manresa. Informació general, Condicions de participació, Sol·licitud d'informació, Plànol del recinte, Empreses participants, Activitats paral·leles, ... Fira de Manresa, 25 i 26 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Screen Festival i Loop Fair - Festival i Fira de VídeoArt - Web de l'Screen Festival i Loop Fair. Fira, Festival, Conferències, Sobre Loop, Premsa, Edicions anteriors, Patrocinadors, ... Barcelona, del 16 al 25 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Construmat Barcelona - Web de Construmat Barcelona - Saló Internacional de la Construcció. El Saló, Expositors, Visitants, Congrés, Activitats, Premis Construmat, Premsa, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 21 al 24 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona - Web del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona. Informació, Notícies, Novetats, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, de l'11 al 19 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Girona Temps de Flors - Web de la 58a edició de Girona Temps de Flors. Presentació, Itinerari, Programació, Concurs de Foto, Concurs de Flors, Concurs d'Aparadors, Galeria d'Imatges, Cartells, ... Girona, de l'11 al 19 de maig del 2013. En català (alemany, anglès, castellà, francès i italià, amb Google Translate).

X Games Barcelona - Web dels X Games Barcelona. Notícies, Calendari, Instal·lacions, X Game Music, X Fest, Tickets, Info, Moto X, BMX, Skateboard, Rally, ... Barcelona, Anella Olímpica de Montjuïc, del 16 al 19 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans - Web del Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans. Entrades, Programa, Circuit, Campionat, Multimèdia, Informació, ... Circuit de Le Mans, 17, 18 i 19 de maig del 2013. En francès i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

FiraGran 2013 - Web de FiraGran 2013 - 15a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya. Oferta, Expositors, Activitats, Casals, Diada Esportiva, Premis, Premsa, Ubicació, Contacte, ... Les Drassanes Reials de Barcelona, del 16 al 19 de maig del 2013. En català i castellà.

Barcelona Poesia - Setmana de la Poesia de Barcelona - Web de Barcelona Poesia - Setmana de la Poesia de Barcelona. Presentació, Programa, Blog dels cronistes, Arxiu, Més poesia, Premis, ... Barcelona, del 8 al 14 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló - Web del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló. Calendari, Fórmula 1, Informació General, Com arribar-hi, Horaris, Venda d'Entrades, Informació d'interès, Allotjament, ... Circuit de Catalunya, Momtmeló, 10, 11 i 12 de maig del 2013. En català, castellà, anglès i altres llengües. Més informació: Formula1.com.

Final Four 2013 Bàsquet - Londres - Web de l'Eurolliga amb informació de la Final Four 2013 de bàsquet de Londres. Tota la informació d'aquesta Final Four 2013 i de les anteriors. Barça-R. Madrid i CSK Moscou-Olympiacos. Londres, 10 i 12 de maig del 2013. En anglès.

15è Festival de Jazz de Vic - Web del 15è Festival de Jazz de Vic. Programació, El Festival, Notícies, Actes complementaris, Contacte, Turisme de Vic, ... Vic, del 2 al 12 de maig del 2013. En català.

Trapezi - Fira del Circ de Catalunya - Web de Trapezi - Fira del Circ de Catalunya. Programació, Història, Informació, Contacte, ... Reus, del 9 al 12 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Espanya de Motociclisme - Circuit de Jerez - Web oficial del Circuit de Jerez, amb informació del Gran Premi d'Espanya de Motociclisme. Informació del Circuit, Rècords, Curses, Història, Grans Premis, Calendari, Serveis, Últimes Notícies, Fons d'Escriptori, Campionat del Món de Motociclisme, Entrades, Gran Premi d'España de Motociclisme, Notícies, ... Circuit de Jerez, 3, 4 i 5 de maig del 2013. En castellà i anglès. Més informació - MotoGrandPrix.

XV Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la XV Fira Internacional del Disc de Barcelona. Fira, Situa't, Sala de Premsa, Subhasta, Stands, Links, Fires anteriors, ... Barcelona (Estació del Nord), 4 i 5 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

24a Fira de Teatre de Titelles de Lleida - Web de la 24a Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Què és la fira?, Història de la fira, Qui ho organitza?, Equip de la fira, Espais de la fira, Informació pels espectadors, Preguntes freqüents, Fires de Teatre, Contacte, Programació, Companyies, Espectacles, Activitats paral·leles, Premis, Fira del llibre, Plànol de la ciutat, Transport, Enllaços, Telèfons d'interés, Hotels i restaurants, ... Lleida, 3, 4 i 5 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

48a Fira del Llibre de València - Web de la 48a Fira del Llibre de València. Presentació, On estem?, Expositors, Activitats, Programa, Signatures, Notícies, Fotografies, ... València, del 25 d'abril al 5 de maig del 2013. En valencià i castellà.

FIM - Fira de Música al Carrer de Vila-seca - Web de la FIM - Fira de Música al Carrer de Vila-seca. La FiM, Artistes, Programació, FIMPRO, Targeta FiM, Espais, Actualitat, Info útil, Premsa, ... Vila-seca, 3 i 4 de maig del 2013. En català.

Festimad - Web del Festimad. Últimes Notícies, Programació, Fòrum, Xat, Entrades, Com anar-hi, Què és, On és?, Allotjament, Flashback, Manual, Llista de correu, Premsa, Patrocinadors, Contacte, El Mercat, ... Diverses localitats de la Comunidad de Madrid, del 19 d'abril al 4 de maig del 2013. En castellà.

La Passió 2013 :

La Passió d'Olesa de Montserrat - Web de La Passió d'Olesa de Montserrat. Actualitat, Compra d'Entrades (Tel·Entrada), Preus, Dates de representació, Informació i reserves, L'Espectacle: L'Autor, La Música, La Història, El Text, Els Cartells, El Teatre, Galeria d'imatges, Serveis, Activitats Culturals, Mapa Web, ... Olesa de Montserrat, del 10 de març a l'1 de maig del 2013. En català (castellà i anglès, versions reduïdes).

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies, Altres Seccions, Adreça, Àrea Premsa, ... Esparreguera, del 3 de març a l'1 de maig del 2013. En català, castellà i anglès.

La Passió de Cervera - Web de La Passió de Cervera. Com arribar-hi, El Teatre, Intèrprets, Informació, La Història, Cartells, Notes de premsa, ... Cervera, del 3 de març al 14 d'abril del 2013. En català i castellà (en diversos idiomes, amb Google Translate).

La Passió d'Ulldecona - Web de La Passió d'Ulldecona. La Passió: Història, Galeria, El Text, Els Actors, Els Cartells, Informació, Setmana Santa, Els Pastorets, Com arribar, Contactar, Notícies, ... Ulldecona, del 17 de març a l'1 de maig del 2013. En català i castellà.


Trofeu Conde de Godó - Web de la 61a edició del Trofeu Conde de Godó - Open Banc Sabadell. Reial Club de Tennis Barcelona. Notícies, El Torneig, Resultats, Jugadors, Patrocinadors, Galeria, Agenda, Mèdia, ... Barcelona, del 20 al 28 d'abril del 2013. En castellà, català i anglès.

26a Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc - Web de la 26a Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc. La Festa, Programa d'Actes, Notícies, Llegenda de Sant Jordi, Botiga, Galeria, Menjar i dormir, Dracum, Mercat, Museus, Sopars, Joglars, Corts, Altres, ... Montblanc (Conca de Barberà), del 19 al 28 d'abril del 2013. En català i castellà.

MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona - Web de MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona. Informació general, Programació, Premsa, Espais, Mecal Subt, Xarxa de difussió, Concursos, Notícies, ... Barcelona, del 3 al 28 d'abril del 2013. En català, castellà i anglès.

60a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de l'Ajuntament de Gavà, amb informació de la 60a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. Fira d'Espàrrecs, Mostra agrícola, Mostra comercial i institucional, Mostra de Cuina, Agenda d'Activitats de la Fira, ... Gavà, 27 i 28 d'abril del 2013. En català, castellà i anglès.

BioCultura Barcelona - Web de la 20a edició de BioCultura Barcelona. Fira de les Alternatives i el Consum Responsable, organitzada per l'Associació Vida Sana. BioCultura, Visitants, Expositors, Premsa, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 25 al 28 d'abril del 2013. En castellà.

Manifestació i Concert 27 d'abril - País Valencià - Web d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb informació de la commemoració de la Diada del 25 d'abril del País Valencià. Manifestació, Concert, Informació, Notícies, ... València, dissabte 27 d'abril del 2013. En català.

XXVI Trobada de Campaners - Fira de la Campana - Web de la XXVI Trobada de Campaners d'Os de Balaguer - Fira de la Campana. Informació de la Trobada: Programa d'Actes i Història, Confraria de Campaners: Informació i Inscripció, Os de Balaguer, Enllaços, Contacte, Galeria fotogràfica, ... Os de Balaguer, 27 i 28 d'abril del 2013. En català.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Notícies, El Plat de la Mediterrània, Situació, Els Restaurants participants, Promocions de la Ruta, Catàleg, Postals, Calendari de Xatonades, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. De novembre del 2012 a abril del 2013. En català, castellà i anglès.

Cursa Bombers 2013 - Barcelona - Web de la Cursa Bombers 2013 - Barcelona. Informació, Recorregut (10 Km.), Inscripció, Equipació, Entrenaments, ... Barcelona, 21 d'abril del 2013. En català i castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain. Circuit de Sakhir - Bahrain, 19, 20 i 21 d'abril del 2013. En anglès.

Gran Premi de Motociclisme of the Americas - Web del Circuit of the Americas amb informació del Gran Premi de Motociclisme. Informació, La Cursa, Circuit, Entrades, Hotels, ... Circuit of the Americas, Austin, dies 19, 20 i 21 d'abril del 2013. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - Web del SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Viatges i Reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 19 al 21 d'abril del 2013. En català, castellà i anglès.

18a Fira per la Terra - Web de la 18a Fira per la Terra. Programa, Participants: Artesans i Entitats, Energies Renovables, ONGs, Institucions, Activitats, Inscripció, Cartell, Normes, Edicions anteriors, ... Barcelona, Passeig Lluis Companys i Parc de la Ciutadella, 20 i 21 d'abril del 2013.

Sonimagfoto & Multimèdia - Web de Sonimagfoto & Multimèdia. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Exposicions Fotogràfiques, Catàleg, Novetats, Premsa, Recinte, Viatges, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Recinte de Gran Via, del 17 al 20 d'abril del 2013 (bienal). En català, castellà i anglès.

19a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya - Web de la 19a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. La Mostra, Programa, Secció oficial, Activitats, Premsa, Participació, ... Lleida, del 12 al 19 d'abril del 2013. En català i castellà.

The London Book Fair - LBF - Fira Internacional del Llibre de Londres - Web de la Fira Internacional del Llibre de Londres "The London Book Fair Exhibition - LBF". Informació per a l'Exhibidor, Informació per al Visitant, Negocis, Seminaris i Conferències, Oficina de Premsa, ... Earls Court, Londres, del 15 al 17 d'abril del 2013. En anglès.

Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. Xangai, 12, 13 i 14 d'abril del 2013. En anglès.

Festival de Cançó BarnaSants - Web de la 18a edició del Festival de Cançó BarnaSants - Cançó d'autor. Artistes, Programació, Videos i Cançons, Premsa, Locals, Edicions anteriors, Galeria de fotos, Patrocinadors, Destacats, Propers concerts, ... Diverses ciutats de Catalunya, del 25 de gener al 14 d'abril del 2013. En català.

31è Saló Internacional del Còmic de Barcelona - Web de FICOMIC del 31è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Cartell, Informació General, Espais, Activitats, Exposicions, Premis, Autors, Expositors, Col·laboradors, Premsa, Fotos, Última Hora, ... Fira de Barcelona, de l'11 al 14 d'abril del 2013. En català i castellà (versions reduïdes en anglès i japonès).

La Mostra - Fira de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada - Web de La Mostra - Fira de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada. Notícies, La Mostra, Informació general, Companyies, Programadors, Premsa, Moure's per la Mostra, ... Igualada, de l'11 al 14 d'abril del 2013. En català i castellà.

35a Cursa El Corte Inglés - Web de la 35a Cursa El Corte Inglés. Història de la Cursa, Una Cursa solidària, Famosos en la Cursa, Auditori, Notícies, Salutació de l'Alcalde, Recorregut, Bases, Consells, Córrer amb xip, Inscriu-te, ... Barcelona, 7 d'abril del 2013, 9.30h. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Qatar - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Qatar. Circuit de Losail, Doha, Qatar, del 4 al 7 d'abril del 2013. En castellà.

Black Music Festival - BMF 2013 - Web de l'11a edició del Black Music Festival - BMF 2013. Calendari, Artistes, Entrades, Notícies, Espais, Activitats, Com arribar, Concursos, Premsa, Edicions anteriors, Contacte, ... Salt, Girona i diverses localitats de les comarques gironines, de l'1 de març al 6 d'abril del 2013. En català

33è Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París - Web del 33è Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París. El Saló, Expositors, Premsa, Autors, Visitants, Notícies, ... París, del 22 al 25 de març del 2013. En francès i anglès.

93a edició de la Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 93a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Notícies, La Volta, Història, Palmarès, Entitat organitzadora, Enllaços, Productes "Volta", Contacte, ... Del 18 al 24 de març del 2013. En català i castellà.

GP de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang - Web oficial del Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang. Notícies, Entrades, Calendari, Informació, Hotels, Membres, Serveis, Història, Resultats, Fotos, ... Kuala Lumpur, Malàisia, 22, 23 i 24 de març del 2013. En anglès, francès, castellà, italià i alemany. Més informació a Fornula1.com.

19è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona - Web de la 19a edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona. Presentació, Programa, Fringe, Edicions, Dixie?, Info, Links, ... Tarragona, del 15 al 24 de març del 2013. En català.

Mercat del Ram 2013 - Vic - Web del Mercat del Ram de Vic. Presentació, Informació General, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, Mostra Gastronòmica, ... Vic, del 22 al 24 de març del 2013. En català. Ajuntament de Vic.

32è Festival Jazz Terrassa 2013 - Web del 32è Festival Jazz Terrassa 2013. Presentació, Programació, Els Músics, Picnic Jazz, Notícies, L'últim directe, Com arribar-hi, Patrocinadors, Venda d'Entrades, Edicions anteriors, Apunta't, Calendari, ... Club de Jazz d'Amics de les Arts i diversos escenaris de Terrassa, del 7 al 23 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

Tradicionàrius - Festival Folk Internacional - Web del XXVI Tradicionàrius - Festival Folk Internacional, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Presentació, Programació, Botiga, Informació, Programa de mà en pdf, ... C.A.T., Mercats de Gràcia (Folk als Mercats) i diversos escenaris de Barcelona, del 11 de gener al 22 de març del 2013. En català.

Falles de València 2013 - Web de les Falles de València 2013. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu faller, Actualitat, TV Falles, ... València, fins el 19 de març del 2013. En valencià i castellà.

Fira de Sant Josep 2013 - Mollerussa - Web de la 141a edició de la Fira de Sant Josep 2013 de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, ... Mollerussa, del 16 al 19 de març del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Marató Barcelona 2013 - Web de la Marató de Barcelona 2013. Recorregut, Notícies, Galeria, Cursa, Inscripcions, Marató Expo, Allotjament, Spònsors, Espai Atleta, Contacte, ... Barcelona, 17 de març del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

GP d'Austràlia de Fórmula 1 - Circuit Albert Park de Melbourne - Web oficial del Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1. Notícies, Entrades, Informació, Sessions i Resultats, Visita a Melbourne, Botiga, ... Circuit Albert Park de Melbourne, del 15 al 17 de març del 2013. En anglès. Més informació a Fornula1.com.

Saló de l'Ensenyament 2013 - Web de la 24a edició del Saló de l'Ensenyament 2013 - Setmana de la Formació i el Treball. Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d'FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. Un gran nombre d'entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Com arribar-hi, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 13 al 17 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

Mostra Internacional de Documentals Olot.doc - Web de la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc. Programació, Notícies, Fotos, Mostres anteriors, Premsa, ... Olot, del 14 al 17 de març del 2013. En català.

Futura 2013 - Saló dels Màsters i Postgraus - Web de la 10a edició de Futura 2013 - Saló dels Màsters i Postgraus. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Fòrum del Treball, Guia interactiva de l'expositor, Premsa, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 15 i 16 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges - Web del FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges. Notícies, Què és el FEC, Inscripcions, Films seleccionats, Programa, Activitats, Premsa, Informació, Galeria, Contacte, ... Reus, 15 i 16 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

De Cajón! Festival Flamenc de Barcelona - Web del De Cajón! Festival Flamenc de Barcelona. Programació amb iformació de tots els concerts del Festival, Entrades, ... Barcelona, del 23 de desembre del 2012 al 14 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

Barcelona Beer Festival - Web de la 2a edició del Barcelona Beer Festival, punt de trobada dels amants de la cervesa artesana. Cerveses, Què menjar, Informació, Activitats, Galeria, ... Barcelona, Cúpula Les Arenes, del 8 al 10 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

CeBIT 2013 - Hannover - Web de CeBIT 2013, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Informació per a Visitants, Exhibidors, Notícies, Activitats, Serveis, Programa, Premsa, ... Hannover, del 5 al 9 de març del 2013. En alemany i anglès. CeBIT 2013 Hannover Fairs USA - En anglès.

Animac'13 - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web de l'Animac'13 - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja de Lleida, del 28 de febrer al 3 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

Sant Medir 2013 - Web de la Federació de Colles de Sant Medir amb informació de la Festa de Sant Medir 2013, que se celebra als barris barcelonins de Gràcia i La Bordeta. Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Notícies, Agenda, ... 3 de març del 2013. En català, castellà i anglès.

Mobile World Congress 2013 - Barcelona - Web del Mobile World Congress 2013 - Barcelona. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, ... Fira Gran Via (L'H), Barcelona, del 25 al 28 de febrer del 2013. En anglès.

XXXIIIè Premi per la Pau 2012 - Casal dels Infants - Pàgina web de l'Acta del XXXIIIè Premi per la Pau 2012 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a Casal dels Infants, en reconeixement a la seva gran tasca en els barris més vulnerables per aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social i les comunitats on viuen. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el dimarts 19 de febrer del 2013 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.


Els Oscars de Hollywood (85a edició - Cerimònia 27 de febrer del 2013) :

Oscar.com - 85 Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Teatre Kodak, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


18a Nit de les Telecomunicacions 2013 - Web de la 18a Nit de les Telecomunicacions 2013, del COETC - Col·legi Oficial / Associació Catalana Enginyers de Telecomunicació, que atorga l'ACET - Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions. La Nit, Agenda, Seu, Convocatòria Premis Salvà i Campillo, Patrocinadors, Inscripció, Col·laboradors, Secretaria, Galeria de fotos, Premiats edicions anteriors, ... Barcelona, 18 de febrer del 2013. En català.

Bàsquet: NBA All-Star 2013 - Houston, Texas, del 15 al 17 de febrer del 2013.

Mitja Marató de Barcelona - Pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona de la Mitja Marató de Barcelona. Notícies, Cursa, Inscripcions, Resultats, Sala de premsa, Recorregut, Atenció al corredor, Llista d'inscrits, Patrocinadors, ... Barcelona, 17 de febrer del 2013. En català, castellà i anglès.

Festes de Santa Eulàlia 2013 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2013, la Festa Major d'hivern de Barcelona. La Festa, La Laia dia a dia, Programació, La Laia va al Museu, El cartell, Mostra de Bestiari Festiu de Catalunya, El joc de Santa Eulàlia, ... Barcelona, del 12 al 17 de febrer del 2013. En català.

XXVII Premis Goya 2013 - Web dels XXVII Premis Goya de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Madrid, 17 de febrer del 2013. En castellà i anglès.

Berlinale 2013 - 63è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2013 - 63è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 7 al 17 de febrer del 2013. En alemany i anglès.

ARCO 2013 - 32a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2013 - 32a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco'12, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 13 al 17 de febrer del 2013. En castellà i anglès.


Carnavals - Carnestoltes 2013 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Costa Brava Sud - Lloret -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Ipanema - Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 7 al 13 de febrer del 2013. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 7 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. El Carnaval a Barcelona, Apunta't a la Disbauxa, La Festa pas a pas, Comissió Cívica, Rua de Carnaval, L'Agenda de Carnaval, El Carnaval al Països Catalans, El Carnaval al Món, Botigues de Disfresses, ... Barcelona, del 7 al 13 de febrer del 2013. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 7 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 7 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del del 2 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del del 7 a l'11 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de la Costa Brava Sud - Lloret - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Lloret de Mar, del 8 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 2 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 2 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 5 al 12 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 7 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 6 al 13 de febrer del 2013. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, de l'1 a l'11 de febrer del 2013. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, de l'1 al 17 de febrer del 2013. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 6 al 17 de febrer del 2013. En castellà.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Bàsquet ACB - Copa del Rei - Vitòria-Gasteiz - Pàgina web de l'ACB amb informació sobre la Copa del Rei 2013 que se celebra a Vitòria-Gasteiz. La Copa, Els Equips, Entrades, El Sorteig, Els Partits, L'Agenda, La Localització, Les Finals, CopaACB al Twitter, ... Vitòria-Gasteiz, Fernando Buesa Arena, del 7 al 10 de febrer del 2013. En castellà.

13a Fira Disc - Cotxeres de Sants - Web de la 13a Fira Disc - Cotxeres de Sants. Qui som?, Fires, Galeria, Contactes, ... Barcelona, Cotxeres de Sants, del 8 al 10 de febrer del 2013. En català.

Premis Grammy 2013 - Web de la 55a edició dels Premis Grammy 2013, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 10 de febrer del 2013. En anglès.

162a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 162a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, de l'1 al 3 de febrer del 2013. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

La Mitja 2013 - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja 2013 - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 3 de febrer del 2013. En català, castellà, anglès i francès.

Mostra de Pessebres a Olot 2012-2013 - Pàgina web de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot amb informació de la Mostra de Pessebres a Olot 2012-2013. Programa en pdf, Informació, Dates, Seus, Horaris, Altres Actes, ... Olot, diverses seus, de l'1 de desembre del 2012 al 3 de febrer del 2013. En català. Ajuntament d'Olot.

Fitur 2013 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2013 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 30 de gener al 3 de febrer del 2013. En castellà, anglès i xinès.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Barcelona (Edifici DHUB), del 28 al 31 de gener del 2013. En català, castellà i anglès.

ExpoHogar Primavera 2013 - Web ExpoHogar Primavera 2013 - Saló Internacional del Regal, Decoració i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Barcelona, Viatges, Mapa Web, ... Fira Montjuïc, Barcelona, del 26 al 29 de gener del 2013. En català, castellà i anglès.

Midem 2013 - Cannes - Web del Midem de Cannes. Notícies, Conferències, Concerts, Participants, Comunitat, Blog, Contacte, Cerca, ... Cannes, Palau del Festival, del 26 al 29 de gener del 2013. En anglès, francès i altres llengües.

Campionat del Món d'Handbol 2013 - Web del Campionat del Món d'Handbol 2013. Notícies, Història, Competició, Entrades, Seus, Seleccions, Media, ... De l'11 al 27 de gener del 2013. En català, castellà i anglès.

Open Austràlia 2013 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2013 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Jugadors, Resultats, l'Open en viu, Notícies i Fotos, Quadre, Guia del Torneig, Partits en joc, Cercador, AO Botiga Online, Links Grand Slam, Estadístiques, Càmeres, ... Melbourne, del 14 al 27 de gener del 2013. En anglès.

Sundance 2013 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2013 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival 2013: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 17 al 27 de gener del 2013. En anglès.

Ral·li Dakar 2013 - Web del Ral·li Dakar 2013 - Perú - Argentina - Xile. Notícies, El Dakar, Edició 2013, Pilots, Galeries, Dakar Sèries, Mitjans, Botiga, ... Del 5 al 20 de gener del 2013. En anglès, francès i castellà.

81è Ral·li de Monte-Carlo 2013 - Web del 81è Ral·li de Monte-Carlo 2013 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 15 al 20 de gener del 2013. En francès i anglès.

70a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 70a edició, Hollywood, 12 de gener del 2013. En anglès. Més informació: Hollywood.com.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Estats Units, del 8 a l'11 de gener del 2013.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal