ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.015

Notes : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Mostra de Pessebres a Olot 2015-2016 - Pàgina web de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot amb informació de la Mostra de Pessebres a Olot 2015-2016. Programa, Informació, Dates, Seus, Horaris, Altres Actes, ... Olot, diverses seus, del 5 de desembre del 2015 al 10 de gener del 2016. En català. Ajuntament d'Olot.

Festival de la Infància - Barcelona - Web del Festival de la Infància de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Mapa Web, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 27 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016. En català, castellà i anglès.

Altres Festivals Infantils i Activitats de Nadal:
València - Expojove, del 26 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016
Alacant - Exponadal, del 26 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016
Lleida - Cucalòcum, del 26 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016
Tarragona - Parc de Nadal, del 26 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016
Reus - Parc de Nadal, del 27 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016
Girona - Lleuresport - Parc Infantil de Nadal,del 24 de desembre del 2015 al 4 de gener del 2016
Cornellà de Llobregat - Fira Infantil de Nadal, del 19 al 31 de desembre del 2015

Festival Internacional de Jazz de Barcelona - Web de The Project del 47è Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb tota la informació de la programació i venda d'entrades. Diversos escenaris de Barcelona, del 26 de setembre al 22 de desembre del 2015. En castellà, català i anglès.

La Marató de TV3 2015, per la diabetis i l'obersitat - Web de Televisió de Catalunya amb informació de la Marató de TV3 2015, dedicada a la diabetis i l'obesitat. La Marató 2015, La diabetis i l'obesitat, Participa, La Fundació La Marató de TV3, Recerca biomèdica, El Blog, Contacta, ... La Marató de TV3 2015, diumenge, 13 de desembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Notícies, Actualitat, La Fira, Mercat d'Aviram, Mostra Gastronòmica, Superceller, Prograna d'Actes, El Gall Negre del Penedès, La Fira del Gall solidària, ... Vilafranca del Penedès, 19 i 20 de desembre del 2015. En català. Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Fira Avícola Raça Prat - Web de la 42a Fira Avícola Raça Prat. En el seu marc també s'hi farà la Mostra Comercial i la Mostra d’'Entitats. Cartell, Agenda d'Actes, Receptes de Pota Blava, Espai Gastronòmic, Menú de Fira, ... El Prat de Llobregat, 11, 12 i 13 de desembre del 2015. En català. Ajuntament del Prat de Llobregat.

Fira de l'Avet d'Espinelves - Web de la 35a Fira de l'Avet d'Espinelves. Fira Virtual, Història, Serveis, Fira - Activitats i festes, Allotjaments, Restaurants, Empreses, ... Espinelves, Osona, del 5 al 13 de desembre del 2015. En català.

Mercat Medieval de Vic - Pàgina Web de VicFires, amb informació del Mercat Medieval de Vic. Presentació, Informació general, Programa d'Activitats, Expositors, Fira d’Artesans, Fira de Brocanters, ... Vic, Osona, del 5 al 8 de desembre del 2015. En català.

Fira de la Puríssima - Sant Boi - Pàgina Web de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb informació de la 69a Fira de la Puríssima de Sant Boi. Programació Fira, El Cartell, Informació Stands, Un recorregut històric: Història, Imatges, Memòria d'edicions anteriors, ... Sant Boi de Llobregat, diversos carrers cèntrics i Parc de la Muntanyeta, del 6 al 8 de desembre del 2015. En català i castellà.

Ocasión - Saló del Vehicle Garantit - Web d'Ocasión - Saló del Vehicle Garantit. Informació, Expositors, Visitants, Recinte, Premsa, Mapa Web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 28 de novembre al 8 de desembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Festival Temporada Alta 2015 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt - Web del Festival Temporada Alta 2015 - Festival de Tardor de Catalunya. Girona - Salt. El Festival, Programació: Teatre, Música, Dansa i Circ, Altres, Activitats Paral·leles, Entrades, Premsa, Actualitat, Contactar, ... Girona i Salt, del 23 de setembre al 8 de desembre del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

Auto Retro Barcelona - Web d'Auto Retro Barcelona. Pòster, Guia pràctica, Expositors, Fototeca, Patrocinadors, Premsa, Links, ... Fira de Barcelona, del 4 al 7 de desembre del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

Fira Jocjoc de Tona - Fira del Joc i la Joguina diferent - Web de la 15a Fira Jocjoc de Tona - Fira del Joc i la Joguina diferent. Presentació, Programa, Concurs de creació de jocs, Recull, Cartell, Vídeo, De joc a joc, El catàleg, Com arribar-hi, Menjar i allotjament, Premsa, Contacte, ... Tona, Osona, 29 de novembre del 2015. En català.

92a Cursa Jean Bouin - Web de la 92a Cursa Jean Bouin. Joan Bouin, Cursa Open, Inscripció, Resultats, Patrocinadors... Barcelona, 22 de novembre del 2015. En català i castellà.

Setmana de la Ciència - Web de la 20a Setmana de la Ciència, amb moltes activitats arreu de Catalunya. Presentació, Participants, Activitats, Dia de la Ciència a les Escoles, Joc de Ciència, Premsa, Contacte, Enllaços, Edicions, Documents,... Del 13 al 22 de novembre del 2015. En català.

33è Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló - Web del 33è Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló. Notícies, Festival, Edicions anteriors, Zona participants, Info, Premsa, Patrocinadors, Newsletter, La Fundació, Contacte, Descàrregues, La Botiga, Info local, ... Torelló, Osona, del 13 al 22 de novembre del 2015. En català, castellà i anglès.

L'Alternativa - 22è Festival de Cinema Independent de Barcelona - Web de L'Alternativa - 22è Festival de Cinema Independent de Barcelona. Contacte, Newsletter, Sponsors, Spot, Programa, Seccions Oficials, Seccions Paral.leles, Activitats Paral·leles, Escoles de Cinema, Pantalla Hall, Blog Festival, L'Alternativa, Premsa, ... Barcelona, CCCB i diversos escenaris, del 16 al 22 de novembre del 2015. En català, castellà i anglès.

41a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva - Web de la 41a edició del Festival de Cine Iberoamericano de Huelva. Pel·lícules de països sud-americans competeixem pel Colón d'Or del jurat i del públic. El Festival, Notícies, Programació, Premsa, Huelva, Blogs, Històric, ... Huelva, del 14 al 21 de novembre del 2015. En castellà.

Gran Premi de Brasil de Fórmula 1 - Web del Gran Premi de Brasil de Fórmula 1. Informació, Calendari, La Cursa, Circuit, Història, Entrades, Estadístiques, Links, ... Autodromo Jose Carlos Pace, Sao Paulo, dies 13, 14 i 15 de novembre del 2015. En portuguès i anglès. Formula1.com.

Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava - Web de la 5a edició del Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Notícies, Programació, Seccions, Entrades, Com arribar-hi, El Festival, Patrocinadors, Premsa, Contacte, ... Vilafranca del Penedès, del 5 al 15 de novembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Expominer 2015 - 37è Saló de minerals, fòssils i joieria - Web d'Expominer 2015 - 37è Saló Internacional de minerals, fòssils i joieria. El Saló, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Notícies, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 13 al 15 de novembre del 2015. En català, castellà i anglès.

FICMA - 22è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient - Web del FICMA - 22è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. Editorial, Qui som, Seccions, Premis, Jurat, Notícies, Cinemes, Activitats, Contactar, ... Barcelona, del 5 al 12 de novembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana - Circuit Ricardo Tormo - Xest - Web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Xest. El Circuit, Activitats, Serveis, Equips, Enllaços, Utilitats, Ricardo Tormo, Calendari, Rècords, Com arribar, ... Campionat del Món de Motociclisme (última prova). Xest, dies 6, 7 i 8 de novembre del 2015. En castellà, valencià i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona - Web de l'In-Edit - Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona. Festival, Indústria i premsa, Notícies, Història, Galeria, Contacte, ... Barcelona, del 29 d'octubre al 8 de novembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Correllengua 2015 - Web de la Cal amb informació del Correllengua 2015, aquest any dedicat a Ovidi Montllor. Presentació, On es fa, Material, Documentació, Notícies, Agenda, Històric, ... El Correllengua recorre una gran majoria de les comarques, viles i ciutats dels Països Catalans, de juliol a novembre. En català.

Mostra de Teatre de Barcelona - Web de la 20a Mostra de Teatre de Barcelona, que se celebra al Teatre del Raval de Barcelona. Teatre del Raval, Sobre la Mostra, Organització, Patrocinadors, Bases, ... Barcelona (Teatre del Raval), del 5 d'octubre fins al 2 de novembre del 2015. En català.

Gran Premi de Mèxic de Fórmula 1 - Web Formula1.com amb informació del Gran Premi de Mèxic de Fórmula 1. Mexico City, Circuit Hermanos Rodríguez, dies 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre del 2015. En anglès.

Fires de Sant Narcís - Girona - Web de l'Ajuntament de Girona de les Fires de Sant Narcís. Tota la programació per temes, espais i dates: Actes Tradicionals i Populars, Fires i Mercats, Sardanes, Espectacles Infantils, Música, Teatre, Balls, Circ, Exposicions, Visites guiades, Esports, ...Girona, del 23 d'octubre a l'1 de novembre del 2015. En català. Ajuntament de Girona - Fira de Girona.

XXI Saló del Manga de Barcelona - Web de Ficomic amb informació del XXI Saló del Manga de Barcelona. Informació general, Cultura japonesa, Expositors, Autors, Espais, Exposicions, Premsa, Concursos, Col·laboradors, Notícies, Fotos, Entrades, Cartell, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 29 d'octubre a l'1 de novembre del 2015. En català, castellà, anglès i japonès.

Fira Magic Internacional - Web de la Fira Magic Internacional. Presentació, Saló i Fira, Informació, Organització, Expositors, Activitats, Empreses col·laboradores, Com arribar, Història del Magic, Com és el Magic ... Barcelona, Centre de Convencions Internacional, del 30 d'octubre a l'1 de novembre del 2015. En castellà.

Seminci - 60a Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Web del Seminci - 60a Setmana Internacional de Cine de Valladolid. Portada, Notícies, 59a Edició: Seccions, Material gràfic, Arxiu (des del 1956), Publicacions, Organització, Valladolid, Venda d'Entrades, ... Valladolid, del 24 al 31 d'octubre del 2015. En castellà i anglès.

Festival Filmets - Badalona Film Festival - Web de la 41a edició Filmets - Badalona Film Festival. Festival, Programació, Premis, Programa TV, Fotos, Vídeos, Cartell, Contacte, ... Teatre Zorrilla i Teatre Principal, Badalona, del 20 al 29 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès.

51 RallyRACC Catalunya - Costa Daurada - Web del 51 RallyRACC Catalunya - Costa Daurada. Notícies, Calendari, Classificacions, Fotos, Novetats, Pilots, Informació, Documents, Participants, Media, Patrocinadors, Espectadors, Allotjament, Històric, ... Diverses comarques de Tarragona, del 22 al 25 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Malàisia - Circuit de Sepang - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Malàisia. Circuit de Sepang, dies 23, 24 i 25 d'octubre del 2015. En castellà.

Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1 - Web del Circuit of the Americas amb informació del Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1. Informació, La Cursa, Circuit, Entrades, Hotels, ... Circuit of the Americas, Austin, dies 23, 24 i 25 d'octubre del 2015. En anglès. Més informació: Formula1.com.

Mercat de Mercats de Barcelona - Web de la Fira Mercat de Mercats de Barcelona. Les tapes!, Paradistes, Activitats 2.0, Aula gastronòmica, Celler de Sommeliers, Cuiners, Receptes de la Fira, Organitzadors, On som?, Edició anterior, ... Barcelona, Avinguda de la Catedral, del 23 al 25 d'octubre del 2015. En català.

Barcelona Meeting Point - Web del 18a edició de Barcelona Meeting Point. Què és BMP, Notícies, Viatge, Edicions anteriors, Galeria, Agenda, Simposi, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 21 al 25 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès.

Fira Ecoviure - Manresa - Web de la Fira Ecoviure. Programa, Jornades Tècniques, Premis Ecoviure, Expositors, Activitats, Gastronomia, Serveis, Edicions anteriors, Com arribar, Contacte, ... Fira de Manresa, del 23 al 25 d'octubre del 2015. En català i traducció a altres idiomes amb el Traductor de Google.

15è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat - Web de l'Ajuntament de Sant Cugat amb tota la informació del 15è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, amb totes les activitats per dates. Sant Cugat del Vallès, del 18 al 25 d'octubre del 2015. En català.

XXXIV Setmana del Cava 2015 - Web de la Confraria del Cava Sant Sadurní, que organitza la XXXIV Setmana del Cava 2015, amb tota la informació. Sant Sadurní d'Anoia, del 3 al 25 d'octubre del 2015. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme d'Austràlia i de tot el mundial de motociclisme. Circuit de Phillip Island, dies 16, 17 i 18 d'octubre del 2015. En castellà.

Sitges 2015 - 48 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Web del Sitges 2015 - 48 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Notícies, Festival, Programa, Acreditacions, Patrocinadors, Arxius, Sitges, Contacte, Entrades, Projeccions, Pel·lícules, ... Sitges, del 9 al 18 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès.

La Festa dels Súpers - Web del Club SUPER3 amb informació sobre la Festa dels Súpers. Espectacles, Com s'hi va, Plànols, La Festa adaptada, Jocs, Sèries, Família Super3, Programes, Programació, Concursos, Vídeos, Revista, Descàrregues, Apps Super3, ... Barcelona, Anella Olímpica de Montjuïc, 17 i 18 d'octubre del 2015. En català.

Saló Nàutic Internacional de Barcelona - Web de la 54a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Viatges i reserves, Mapa Web, ... Barcelona, Port Vell (Moll d'Espanya | Moll de la Fusta), del 14 al 18 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès.

18a Fira Mediterrània de Manresa - Web de la 18a Fira Mediterrània de Manresa. Programació, Venda d'Entrades, La Fira, Prefessioinal Meeting (MPM), Premsa, Donacions i Patrocini, ... Manresa, del 15 al 18 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Manresa.

Festes del Pilar 2015 - Saragossa - Web de l'Ajuntament de Saragossa (Zaragoza) amb la Programació oficial de les Festes del Pilar 2015. Pregó, Pregoner, Cartell, Programa complet, Calendari, Cerca, Galeria d'imatges, Llocs, Activitats, Ofrena de Flors, ... Saragossa, del 10 al 18 d'octubre del 2015. En castellà.

Fira del Llibre de Frankfurt - Web la Fira del Llibre de Frankfurt - Buchmesse Frankfurt Book Fair, segurament la més important del món. Notícies, Catàleg, Activitats, Informació, FAQ, Cerca, Exhibidors, Visitants, Premsa, ... Frankfurt, del 14 al 18 d'octubre del 2015. En anglès i alemany.

Festival de Jazz Costa Brava - Web amb informació del 21è Festival de Jazz Costa Brava. Palafrugell, del 9 al 12 d'octubre del 2015. En català.

Gran Premi de Motociclisme del Japó - Circuit de Motegi - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme del Japó. Circuit de Motegi, dies 9, 10 i 11 d'octubre del 2015. En castellà.

Gran Premi de Rússia de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Rússia de Fórmula 1. Sochi, dies 9, 10 i 11 d'octubre del 2015. En anglès.

Festival Internacional de Música de S'Agaró - Pàgina web pdf del Festival Internacional de Música de S'Agaró. Castell-Platja d'Aro, Baix Empordà, del 18 de juliol a l'11 d'octubre del 2015. En català.

Diada del 9 d'’Octubre al País Valencià - Web d'ACPV - Acció Cultural del País Valencià, amb informació de Diada del 9 d'’Octubre al País Valencià: Manifestació amb el lema "9 d'Octubre. Un nou finançament per un nou País Valencià". Actes, Manifest, ... València, 9 d'octubre del 2015. En català.

FIMPT - 35è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - Web del 35è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - FIMPT. Artistes, Entrades, Horaris, Notícies, Premsa, Ràdio FIMPT, ... Vilanova i la Geltrú, Garraf, de l'1 al 4 d'octubre del 2015. En català.

CavaTast 2015 - XIX Mostra de Caves i Grastronomia - Web de CavaTast 2015 - XIX Mostra de Caves i Grastronomia. El CavaTast, Expositors, Plànol, Activitats, Oferta gastronòmica, Setmana del Cava, Fira Comercial i Industrial, Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, ... Sant Sadurní d'Anoia, del 2 al 4 d'octubre del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

XX Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la XX Fira Internacional del Disc de Barcelona. Fira, Situa't, Sala de Premsa, Subhasta, Stands, Links, Fires anteriors, ... Barcelona (Estació del Nord), del 3 i 4 d'octubre del 2015. En català, castellà i anglès.

27è Festival de Cinema de Girona - Web del 27è Festival de Cinema de Girona. Notícies, Programa, Jurats, Palmarès, Inscripció, Sala de premsa, Qui som, Contacte, ... Girona, del 30 de setembre al 3 d'octubre del 2015. En català.

25è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu - Pàgina Web de la Costa Comunicació amb informació del 25è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu. Barcelona, del 6 al 30 de setembre del 2015 (Plaça de la Vila de Gràcia i els clubs Milano Cocktail Bar, Jamboree, Cafè del Conservatori del Liceu i Artte acullen la programació de Barcelona; el Claustre de Sant Domènec de Balaguer (Lleida) i Vilafranca del Penedès, seran els espais on se celebrarà fora de la ciutat. En català i castellà.

Gran Premi del Japó de Fórmula 1 - Circuit Suzuka - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi del Japó de Fórmula 1. Circuit de Suzuka, dies 25, 26 i 27 de setembre del 2015. En castellà.

Gran Premi de Motociclisme d'Aragó - MotorLand - Web oficial de MotorLand Aragó (La Ciudad del Motor), seu del Gran Premi d'Aragó de Motociclisme. Actualitat, Gran Premi, Entrades, Àrees i circuits, Calendari, Multimèdia, Informació turística, ... MotorLand Aragó, dies 25, 26 i 27 de setembre del 2015. En castellà i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Fira de Sant Miquel - Lleida - Web de la Fira Agrària de Sant Miquel- 61è Saló Nacional de la Maquinària Agrícola. Fitxa tècnica, Plànol, Jornades tècniques, Premis, Notícies, Saló Alimentació, Expositors, Visitants, Cartells, ... Recinte firal de Lleida (Camps Elisis), del 24 al 27 de setembre del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

63è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià - Web del 63è Festival Internacional de Cine de Donostia - Sant Sebastià. Última Hora, Portada, Seccions i Pel·lícules, Premis Donostia, Premis i Jurats, Sales Office, Mapa Web, Donostia - Sant Sebastià, Organització, Premsa, Acreditacions, Venda d'Entrades, ... Donostia - Sant Sebastià, del 18 al 26 de setembre del 2015. En castellà, euskera i anglès.

XV Festival de Música de la Vila de Rialp - Web del XV Festival de Música de la Vila de Rialp. Qui som, El Festival, El Pallars, Patrocinadors, ... Rialp, Pallars Sobirà, i altres municipis lleidatans, del 14 de juliol al 26 de setembre del 2015. En català.

Santa Tecla 2015 - La Festa Major de Tarragona - Web de Santa Tecla 2015 - La Festa Major de Tarragona. Notícies, Les Festes, Dades pràctiques, Seguicin popular, Castells, Marxandatge, casa de la Festa, Història, ... Tarragona, del 14 al 24 de setembre del 2015. En català. Ajuntament de Tarragona.

La Mercè 2015- La Festa Major de Barcelona - Web de La Mercè 2015 - La Festa Major de Barcelona. Programa, Espais, La Festa més pràctica, Fotomercè, Patrocinadors, Tot sobre la Mercè, ... Barcelona, del 18 al 24 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

BAM - Barcelona Acció Musical - Web del Festival BAM - Barcelona Acció Musical, dins de la Mercè, la Festa Major de Barcelona. Programació, Artistes, Informació, Col·labora, Fotogaleries, ... Barcelona, del 18 al 24 de setembre del 2015. En català.

ExpoHogar Tardor 2015 - Web ExpoHogar Tardor 2015. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Mapa Web, ... Barcelona, Recinte Montjuïc, del 19 al 22 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

27è Mercat de Música Viva de Vic - Web de la 27a edició del Mercat de Música Viva de Vic. MMVV: Què és?, Què fem?, Qui som?, On som?, Notícies, Programa, Localitzacions, Blog, ... Vic, del 17 al 20 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Eurobasket 2015 - Web de l'Eurobasket 2015. Torneig, Calendari, Equips, Jugadors, Notícies, Estadístiques, Entrades, ... Lilla (França), del 5 al 20 de setembre del 2015. En anglès, francès i alemany.

ETC 2015 - Festival d'Estiu de Tarragona 2015 - Web de l'ETC 2015 - Festival d'Estiu de Tarragona 2015, amb la informació de totes les activitats del festival. Tarragona, 17 de juliol al 19 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Setmana del Llibre en Català - Web de la 33a Setmana del Llibre en Català. La Setmana, Vine, Actualitat, Espai Professional, A qui trobaràs, Premsa, Premi Trajectòria, Activitats, ... Barcelona (Avinguda de la Catedral), del 4 al 13 de setembre del 2015. En català.

Vuelta Ciclista a Espanya - Web de la 70a edició de la Vuelta Ciclista España. La Cursa: Classificacions, Directe, Notícies, Recorregut, Equips, Imatges, Jocs, ... Del 22 d'agost (Puerto Banús) al 13 de setembre del 2015 (Madrid). En castellà, anglès i francès.

FiraTàrrega - Teatre al Carrer - Web de FiraTàrrega - Teatre al Carrer. Notícies, Agenda, Públic, Artistes, Professionals, Premsa, Entrades, Sobre nosaltres, Formació, Blog, ... Tàrrega, del 10 al 13 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Cursa de la Mercè 2015 - Barcelona - Web de la Cursa de la Mercè 2015 de Barcelona. Notícies, Informació, Recorregut (10 Km.), Reglament, Inscripcions, Recollida de dorsals i xips, Serveis, Resultats, Promocions, Fotos, ... Barcelona, 13 de setembre del 2015. En català i castellà.

US Open 2015 - Tennis - Web oficial del Torneig de Tennis US Open 2015, un dels Grand Slam. Noticies, Fotos, Cercador, Quadre, Resultats, Jugadors, Entrades, Guia del Torneig, US Open en viu, ... Arthur Ashe Tennis Stadium i Louis Armstrong Stadium - Flushing Meadow - Nova York, del 31 d'agost al 13 de setembre del 2015. En anglès.

27è Festival Altaveu 2015 - Web del 27è Festival Altaveu 2015. Notícies, Programació, Premis Altaveu, Premsa, Història, Col·laboracions, Equip, ... Sant Boi de Llobregat, Baix Llobregat, del 10 al 12 de setembre del 2015. En català i castellà.

72a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 72a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules, Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, Galeria de Fotos, Links, ... Lido di Venezia, del 2 al 12 de setembre del 2015. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

11S2015 - Via Lliure a la República Catalana - Web de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb tota la informació de la Via Lliure a la República Catalana - 11S2015. Via Lliure, Inscripcions, Actualitat, Preguntes, ... Barcelona, Avinguda Meridiana, 11 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Accés a la Universitat 2015 - Notes de tall - Pàgina web oficial d'Accés a la Universitat de la Generalitat de Catalunya, que dóna informació sobre l'assignació de places universitàries, Notes de tall, Resultats de la preinscripció universitària, les Notes PAU, ... Es va actualitzant. En català i castellà.

Guia de Cursos d'Estiu 2015 - Web de la Guia de Cursos d'Estiu 2015, de la Xarxa Vives d'Universitats. Tots els Cursos d'Estiu de les Universitats dels Països Catalans. Presentació, Contingut i ús, Relació de Cursos: per àrea temàtica, per localitat on es fa el curs, per la setmana d'inici del curs, per marc organitzatiu i per número de curs, Cercador de cursos, Les seus dels nostres cursos: punts d'informació, Cursos d'Idiomes, Cursos de Formació continuada, Informació del Programa Drac-Estiu, ... Països Catalans, de juny a setembre del 2015. En català.

Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Web oficial del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Autodromo Nazionale de Monza. Història, Calendari, Gran Premi F1, Entrades, Circuit, Serveis, Campionat, Links, Cursa, Botiga, ... Circuit Autòdrom de Monza (Itàlia), dies 4, 5 i 6 de setembre del 2015. En italià i anglès. Informació Formula1.com.

Fira d'Indians - Web de Fira d'Indians. Activitats, Mercat d'Indians, Programa, Informació, Galeria d'imatges, ... Begur, 4, 5 i 6 de setembre del 2015. En català i castellà.

13è Festival Mas i Mas 2015 - Web del 13è Festival Mas i Mas 2015. Programació per espais, Compra d'entrades, Història, Galeria, Vídeo, ... Barcelona, del 27 de juliol al 6 de setembre del 2015. En català, castellà i anglès.

Festival Internacional d'Edimburg - EIF - Web oficial del Festival Internacional d'Edimburg - EIF (Edinburgh International Festival), que té lloc a la capital escocesa des de l'any 1947. Espectacles de Teatre, Música, Òpera i Dansa. Edinburgh, Escòcia, del 7 al 31 d'agost del 2015. En anglès i altres llengües..

Edinburgh Festival Fringe - Web del Edinburgh Festival Fringe, Mostra experimental paral·lela al festival oficial, que atrau fins i tot més gent que el mateix festival. Edimburg, Escòcia, del 7 al 31 d'agost del 2015. En anglès.

GP de la Gran Bretanya de Motociclisme - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Motociclisme - British Grand Prix - Silverstone. Motociclisme, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, dies 28, 29 i 30 de setembre del 2015. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Campionat Mundial d'Atletisme - Beijing 2015 - Web del Campionat Mundial d'Atletisme de Beijing 2015 de la IAAF. Notícies, En viu, Agenda, Mèdia, Medalles, Països, Atletes, Història, ... Del 22 al 30 d'agost del 2015. En anglès i xinès.

Festa Major de Sants - Web de la Festa Major de Sants. Programació de tots els carrers, Espais de la Festa, Agenda d'Acticitats, Festa Major Alternativa, ... Barri de Sants, Barcelona, del 22 al 30 d'agost del 2015. En català.

Festival Acústica - Web de la 13a edició del Festival Acústica. Notícies del Festival, Què és l'Acústica, Espais que s'utilitzen, Història, Produccions pròpies, Programació, Patrocinadors i Col·laboradors, Contacte, ... Figueres, Alt Empordà, del 27 al 30 d'agost del 2015. En català.

XXXVIII Aquelarre de Cervera - Web del XXXVIII Aquelarre de Cervera. Informació: Plànol de la Festa, Horaris, Espectacle, La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Aquelarret, Música, Història, Fotografies, Cervera, Notes de Premsa, Serveis, ... Cervera, Segarra, del 28 al 30 d'agost del 2015. En català.

Schubertíada a Vilabertran - Web de la XXIII Schubertíada a Vilabertran. Concerts, Entrades, Artistes, Conferències, Com arribar-hi, Premsa, ... Vilabertran, Alt Empordà, del 20 al 29 d'agost del 2015. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps - Web oficial del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps. Informació Entrades, Circuit, Calendari, Circuits i Pilots, Classificacions, Informacions útils, Accessos, ... Circuit de Spa-Francorchamps (Bèlgica), 21, 22 i 23 d'agost del 2015. En francès, neerlandès, anglès, alemany i castellà. Més informació a Formula1.com.

XLVII Universitat Catalana d'Estiu - UCe - Web de la XLVII Universitat Catalana d'Estiu - UCe, amb la participació de les Universitats dels Països Catalans i l'Institut d'Estudis Catalans. Informació general, Novetats, XLVII UCE 2015, Jornades sobre l'Organització Territorial, Universitat de Ponent de Ciències de la Natura, Botiga, Centre d'Estudis Pau Casals, Estudi de l'arquitectura popular, Projecte Heptàgon, Edicions anteriors de la UCE, Cercador, ... Prada, Conflent, Catalunya Nord, del 16 al 23 d'agost del 2015. En català.

Festival Ésdansa 2015 - Web d'Ésdansa 2015, el Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses. Què és?, Notícies, Tallers, Programa, Grups, Plànol, Cartell, Entrades, Fotos, Edicions anteriors, Contacte, Enllaços, ... Les Preses, Garrotxa, del 18 al 23 d'agost del 2015. En català i castellà.

24a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic - Web de la 24a edició de la FAV - Fira d'Antiguitats de Vic. Visitants, Plànol, Programa d'activitats, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, ... Vic, Osona, del 21 al 23 d'agost del 2015. En català.

61a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida - Web de la 61a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. Teatre, Òpera, Música, Ballet, Festival Alternatiu, Cicle Idees, Novetats, Dia a Dia, Programació, Entrades, Informació sobre Mérida, ... Mérida, teatre i amfiteatre romans, de l'1 de juliol al 23 d'agost del 2015. En castellà.

35è Festival Internacional de Música Pau Casals - Web del 35è Festival Internacional de Música Pau Casals. Informació de tota la programació del Festival. Autitori Pau Casals, El Vendrell (Sant Salvador), Baix Penedès, de l'11 de juliol al 22 d'agost del 2015. En català.

Sagunt a Escena - Festival d'estiu 2015 - Web de Sagunt Turisme amb informació del Sagunt a Escena - Festival d'estiu 2015. Sagunt (teatre romà), Camp de Morvedre, del 23 de juliol al 22 d'agost del 2015. En castellà.

Festa Major de Gràcia - Web de la Festa Major de Gràcia. Notícies, Actualitat, Calendari d'Actes, Espais, Agenda d'Actes, Mapa de Carrers, Espai Sant Felip Neri, Les Tardes clàssiques, Gimcana, Concurs de Fotografia digital, Participa!, ... Barri de Gràcia, Barcelona, del 15 al 21 d'agost del 2015. En català.

Festival Internacional de la Porta Ferrada - Web del Festival Internacional de la Porta Ferrada. El Festival, Programa, Entrades, Notícies, ... Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, del 17 de juliol al 20 d'agost del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

35è Festival de Torroella de Montgrí - Web del 35è Festival de Torroella de Montgrí. Presentació, Tots els concerts, Programació i Entrades, El Festival, Jazz Festival L'Estartit, Fringe, Educació, Comunicació, Patrocinadors, ... Torroella de Montgrí, Baix Empordà, del 18 de juliol al 20 d'agost del 2015. En català, castellà i anglès.

Sant Magí 2015 Tarragona - Web de les festes de Sant Magí 2015 de Tarragona. Tota la informació de les activitats programades durant els dies de les festes: El passacarrers del convit, L'arribada de l'aigua, Diada de Sant Magí, La Sindriada i la Traca, Exposicions, ... Tarragona, del 14 al 19 d'agost del 2015. En català.

Festival de Cap Roig - Web del Festival de Cap Roig. El Festival, programa, Entrades, Edicions anteriors, Premsa, Patrocinadors, Festival Rider, ... Calella de Palafrugell, Mont-ràs, Baix Empordà, del 10 de juliol al 17 d'agost del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno. Informació, Entrades, Ofertes, Allotjament, Brno GO, Programa, FAQ, ... Brno, República Txeca, 14, 15 i 16 d'agost del 2015. En anglès, alemany i txec. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Circuit Festival- International Gay & Lesbian Event - Web del Circuit Festival- International Gay & Lesbian Event. Circuit, Festes, Eivissa, Activitats, Tickets, Allotjament, Contacte, ... Barcelonma, del 5 al 16 d'agost del 2015. En català, castellà, anglès, italià, portuguès i rus.

44è Festival Internacional de Música de Cadaqués - Web del 44è Festival Internacional de Música de Cadaqués. El Festival, Concerts, Notícies, Entrades, Abonaments, Localització, ... Cadaqués, del 2 al 16 d'agost del 2015. En català.

XXIX Festival Castell de Peralada - Web del XXIX Festival Castell de Peralada. Música, Dansa i Teatre. Història del Festival, Programa del Festival, Com trobar-nos, Venda d'Entrades, Comitès, Sponsors, ... Peralada, Alt Empordà, del 10 de juliol al 15 d'agost del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

XVII Festival de Música Clàssica Santa Florentina a Caldes d'Estrac - Web del XVII Festival de Música Clàssica Santa Florentina a Caldes d'Estrac, on el festival es trasllada aquest any des del Castell de Santa Florentina. Informació del Festival i el Programa de concerts. Caldes d'Estrac, de l'11 de juliol al 15 d'agost del 2015. En castellà i català.

Festival Port de Sitges - Web del Festival Port de Sitges. Fundació Privada Cultural Port d’Aiguadolç, Auditori del Mar, Auditori del Centre, ... Sitges, del 16 de juliol al 15 d'agost del 2015. En català i castellà.

65è Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra - Web del 65è Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra. Programa, Prada i el Festival, Descàrregues, Reserves, Informació, ... Prada, Conflent, del 26 de juliol al 13 d'agost del 2015. En francès, anglès i català.

XVIII Mercadal del Comte Guifré - Web del XVIII Mercadal del Comte Guifré. Guifré el Pelós, Vila Medieval, Actes destacats, Programació, El Mercadal, Enllaços, ... Ripoll, del 10 al 12 d'agost del 2015. En català.

35a Fira de l'Avellana - 416a Fira de Sant Llorenç de Riudoms - Web de la 35a Fira de l'Avellana - 416a Fira de Sant Llorenç de Riudoms. Programa d'Actes, Història, Dades tècniques, Comitè organitzador, Actes paral·lels, Veredicte Concurs de Cartells, Fotos, Cartell, ... Riudoms, Baix Camp, del 7 al 9 d'agost del 2015. En català.

XXIè Mercat Medieval de Guimerà - Web del XXIè Mercat Medieval de Guimerà. Orígen del Mercat, Mapa de la Vila, Programa d'actes, Organització del Mercat, Galeria fotogràfica, Enllaços, ... Guimerà, Urgell, 8 i 9 d'agost del 2015. En català.

13a edició Sala Montjuïc - Mostra de Cinema a l'aire lliure - Web de la 13a a edició Sala Montjuïc - Mostra de Cinema a l'aire lliure. Cinema, Concerts, Info pràctica, Galeria, Altres edicions, Blog, Premsa, ... Barcelona, Castell de Montjuïc, del 3 de juliol al 7 d'agost del 2015. En català, castellà i anglès.

Trobada amb els Acordionistes del Pirineu - Web de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Informació amb tot el programa d'actes. Arsèguel i La Seu d'Urgell, Alt Urgell, del 31 de juliol al 3 d'agost del 2015 (concerts en altres municipis, del 28 de juliol al 7 d'agost del 2015). En català.

Firagost 2015 Valls - 61a Fira-Exposició del Camp Català - Web de Firagost 2015 Valls - 61a Fira-Exposició del Camp Català. La Fira: Benvinguda, Història, Organització. Informació: Programa d'Actes, El Recinte Firal, Com arribar.hi, Per Expositors. Contactar: Pre-Inscripcions i Consultes. Setmana de Promoció de Vins i Caves de l'Alt Camp amb D.O., Concurs de Tast de Vins i Caves, Actuació Castellera, ... Valls, Alt Camp, 4 i 5 d'agost del 2015. En català, castellà, francès i anglès.

65a Festa del Càntir - Web de la 65a Festa del Càntir, amb tot el programa d'activitats. Argentona, Maresme, 4 d'agost (Diada de Sant Domènec) del 2015. En català.

Portalblau - 8è Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània - Web del Portalblau - 8è Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània. Programa, Presentació, Espais, Com arribar, Mostra Cinema, Galeria, Contacte, ... L'Escala i Empúries, Alt Empordà, del 18 de juliol al 3 d'agost del 2015. En català.

Festival Sons del Món - Web del Festival Sons del Món. Notícies, Programació, Gastronomia, Vi & Música, Entorn, Espais, Venda d'Entrades, ... Castelló d'Empúries, Mollet de Peralada, Cantallops i Roses, Alt Empordà, del 2 de juliol a l'1 d'agost del 2015. En català.

Grec 2015 - Festival de Barcelona - Web del Grec 2015 - 39a edició del Festival de Barcelona. Presentació, Programa, Venda d'Entrades, Espais, Calendari, Notícies, Info pràctica, Organització, Patrocinadors, Premsa, Altres Webs, Contacta, Història, ... Barcelona, Teatre Grec i diversos espais, del 27 de juny al 31 de juliol del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

Festival 30 Nits a Sabadell - Web del Festival 30 Nits a Sabadell, el Festival d'Estiu de Sabadell. Cinema, Circ, Dansa, Música, Narracions, Teatre, Tota la programació del Festival dia a dia, Venda d'entrades, ... Sabadell, del 25 de juny al 31 de juliol del 2015. En català. Ajuntament de Sabadell.

Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring - Web del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring. Entrades, Hotels & Campings, Mapa del Circuit, Informació, Resultats, Serveis, ... Budapest, 24, 25 i 26 de juliol del 2015. En alemany, anglès i hongarès i altres llengües. Formula1.com.

El Tour de França - Le Tour - Web de la 102a edició del Tour de França - TDF 2015 - Le Tour de France, la prova reina del ciclisme professional. La cursa en directe, Etapes, Classificacions, Equips, Història, Edicions anteriors, Links, Cercador, En directe per TV, Vídeos, Organització, Botiga, ... Del 4 (Utrecht, Holanda) al 26 de juliol (París) del 2015. En francès, anglès, castellà i alemany.

Festival Anòlia - Web de l'Ajuntament d'Igualada amb tota la informació del Festival Anòlia. Igualada, Anoia, de l'11 al 26 de juliol del 2015. En català.

Els Focs de Blanes 2015 - 45 Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Web Els Focs de Blanes 2015 - 45 Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Programa, Història, Condicions, Àlbum, Consells, Votacions per mòbil, ... Blanes, Selva, del 23 al 26 de juliol del 2015. En català i castellà.

XX Festa del Renaixement de Tortosa - Web de la XX Festa del Renaixement de Tortosa - L'Esplendor d'una Ciutat al Segle XVI. Què és la Festa del Renaixement?, Tortosa a l'època del renaixement, Anem de Festa, Programa, Al voltant de la Festa, Galeria Multimèdia, La Botiga del Renaixement, Participa, Novetats, Fòrum, ... Tortosa, Baix Ebre, del 23 al 26 de juliol del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

50 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia - Web del 50 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia. Programa del Festival, Oferta turística, La Ciutat, La botiga, Zona de premsa, Altres edicions, Enllaços, ... Donostia-Sant Sebastià, Euskadi, del 22 al 26 de juliol del 2015. En castellà, euskera i anglès.

Euskal Encounter 23 - Web Euskal Encounter 23. Reunió d'usuaris aficionats i professionals de la informàtica, organitzada per la Fundació Euskaltel. Últimes Notícies, Informació general, Xarxa local, Conferències, Jocs, Software lliure, Concursos, Fòrums, Premsa, Edicions anteriors, ... BEC (Bilbao Exhibition Centre) Bizkaia, del 23 al 26 de juliol del 2015. En castellà, euskera i anglès.

38a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro - Web de la 38a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro. Programació, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 2 de 26 juliol del 2015. En castellà i anglès.

Palmfest 2015 - X Festival de Música Independent de la Costa Daurada - Web del Palmfest 2015 - X Festival de Música Independent de la Costa Daurada. Notícies, Programa, Entrades, Allotjament, Com arribar, Altres edicions, ... L'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp, 23, 24 i 25 de juliol del 2015. En català i castellà.

69è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon - Web del 69è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Avinyó, Occitània, del 4 al 25 de juliol del 2015. En francés i anglès.

FIB 2015 - Festival Internacional de Benicàssim - Web del FIB 2015 - Festival Internacional de Benicàssim. Cartell, Entrades, Horaris, Benicàssim, El Festival, ... Benicàssim, Plana Alta, del 16 al 19 de juliol del 2015. En castellà i anglès.

33 Festival Internacional de Música de Cantonigròs (FIMC) - Web del 33 Festival Internacional de Música de Cantonigròs (FIMC). Presentació, Història, Amics del Festival, Edicions anteriors, Guies Grups, Enllaços, Introducció, Tipus de Festival, Participants, Competicions, Premis i Trofeus, Complements i Serveis, Programa, Entrades, Com arribar-hi, ... Vic, Osona, del 16 al 19 de juliol del 2015. En català, castellà i anglès.

RodaFolk 2015 - 25a edició del Festival de Música Tradicional - Web de RodaFolk 2015 - 25a edició del Festival de Música Tradicional. Programa i tota la informació. Roda de Ter, Osona, del 17 al 19 de juliol del 2015. En català.

XX edició de la Fira de Circ al Carrer - Web de la XX edició de la Fira de Circ al Carrer. Nosaltres, Cronologia, Premsa, Galeria, Programa, ... La Bisbal d'Empordà, Baix Empordà, del 17 al 19 de juliol del 2015. En català.

Altacústic - Festival de Música Independent d'Altafulla - Web de l'Altacústic - Festival de Música Independent d'Altafulla. Els artistes, Programa, Els escenaris, On sopar, Imatges, Edicions anteriors, ... Altafulla, Tarragonès, 17, 18 i 19 de juliol del 2015. En català.

Festival Ortigueira - Web del Festival Ortigueira. Programació, Guia d'Ortigueira, Mundo Celta, Festival Online, Galeries, Gabinet de Premsa, Fòrum, ... Ortigueira, A Coruña, Galiza (Galícia), del 16 al 19 de juliol del 2015. En gallec, castellà i anglès.

Acampada Jove 2015 - Web de l'Acampada Jove 2015, iniciativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya). Presentació, Informació General, Venda d'Entrades, Com arribar, Programa, Notícies, Multimèdia, Digues la teva, Novetats, Espai Independència, Espai Cultura, Espai Socialisme, Espai Llibertat, ... Montblanc, Conca de Barberà, del 16 al 18 de juliol del 2015. En català. JERC.

Ple de Riure - XIX Festival Internacional de Teatre Còmic - Web del Ple de Riure - XIX Festival Internacional de Teatre Còmic. Presentació, Programa, Localització, Serveis, Entrades, Història, ... El Masnou, Maresme, a la platja, davant del baixador d'Ocata, i diversos espais, del 14 al 18 de juliol del 2015. En català.

XVIII Festival de Música Paupaterres - Tàrrega - Web del XVIII Festival de Música Paupaterres - Tàrrega. Notícies, Paupakids, Artistes, Com arribar-hi, Contacte, ... Tàrrega, Urgell, 17 i 18 de juliol del 2015. En català.

39 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia - Web del 39 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Jazzaldia. Presentació, Programa, Artistes, Recintes, Historial, Links, Allotjaments, Entrades, ... Vitoria-Gasteiz, del 14 al 18 de juliol del 2015. En castellà, euskera i anglès.

32 Festival de Teatre de Almada - Web del 32 Festival de Teatre de Almada (Portugal). Fitxa tècnica, Entrades, Programa, Produccions, Exposicions, Col·loquis, Actes complementaris, Música, ... Almada (Portugal), del 4 al 18 de juliol del 2015. En portuguès.

XXXV Festival Internacional de Música a Matadepera - Pdf amb informació del XXXV Festival Internacional de Música a Matadepera - Patronat Municipal de Cultura. Matadepera, del 19 de juny al 16 de juliol del 2015. En català.

XXX Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau - Web de la Universitat Internacional de la Pau amb informació del XXX Curs d'Estiu. Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, del 9 al 15 de juliol del 2015. En català.

XIX Festival de Jazz del Palau de la Música de València - Web del XIX Festival de Jazz del Palau de la Música de València. El Festival, Programa, Artistes, Àudio, Com arribar, Entrades, ... València, del 2 al al 15 de juliol del 2015. En castellà.

San Fermín 2015 - Pamplona - Web de Kukuxumusu amb una completa Guia sobre San Fermín 2015. Festa: Festa On-line, Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, Menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... Pamplona, del 6 al 14 de de juliol del 2015. En castellà, euskera i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya - Circuit de Sachsenring - Web oficial del Circuit de Sachsenring - Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya. MotoGP, Calendari, Sachsenring, Circuit, Història, Entrades, Serveis, Arxiu, Galeria, ... Sachsenring, 10, 11 i 12 de juliol del 2015. En alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Festival Cruïlla Barcelona - Web del Festival Cruïlla Barcelona. Horaris, Programació, Notícies, Artistes, Entrades, Premsa, Allotjament, Com arribar, Fotos, Altres edicions, Contacte,... Barcelona (Parc del Fòrum), del 10 al 12 de juliol del 2015. En català, castellà i anglès.

Fire!! 2015 - 20a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià - Web de Fire!! 2015 - 20a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià. Notícies, La Mostra, Pel·lícules, Programa, Seccions, Premsa, Fire!! a Filmin, ... Barcelona, del 2 al 12 de juliol del 2015. En català, castellà i anglès.

Wimbledon 2015 - Tennis - Web del Torneig de Tennis de Wimbledon, el més prestigiòs del món sobre herba i un dels Grand Slam. Actualitat, Resultats, Jugadors, Notícies i Fotos, Àudio / Vídeo, Guia, Entrades, Botiga, Partits, Quadre, Webcams, Ràdio Wimbledon, ... Londres, del 29 de juny al 12 de juliol del 2015. En anglès.

24 Hores de Catalunya de Motociclisme - Web del Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló amb informació de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Notícies, Horaris, Reglaments, Complements, Inscripcions, Incrits, Premsa, Classificacions, ... Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló, del 10 al 12 de juliol del 2015. En català, castellà, anglès, francès i altres llengües.

13è Festival de Blues de Barcelona - Web del 13è Festival de Blues de Barcelona. Programa, Capibola Blues, Activitats, Compromís social, Escola tallers de blues, Contacte, ... Barcelona, del 2 al 12 de juliol del 2015. En català, castellà i anglès.

European Balloon Festival - Igualada - Web de l'European Balloon Festival. Què és l'EBF?, Competició, Programa d'activitats, Sala de premsa, On és el camp de vol?, Contacte, ... Igualada, del 8 al 12 de juliol del 2015. En català.

TransSegre 2015 - Web de la TransSegre 2015. Què és?, Programa d'Actes, Reglament, Inscripció, Galeria de Fotos, Transdibuix, Notícies, ... Balaguer, Noguera, del 10 al 12 de juliol del 2015. En català.

36es Festes del Segar i del Batre de La Fuliola - Web de les 36es Festes del Segar i del Batre de La Fuliola. Portada, Benvinguda, Mapa, Programa, Concurs de pintura ràpida, Seqüències, ... La Fuliola, Urgell, Dia del Segar, 28 de juny i Dia del Batre, 12 de juliol del 2015. En català.

Festival Feslloch 2015 - Festival de Música en valencià de Benlloch - La Gira d’'Escola Valenciana - Web del Festival Feslloch 2015 - 9a edició del Festival de Música en valencià de Benlloch - La Gira d'’Escola Valenciana. Cartell, Informació, Programa, Grups i més, Entrades, ... Benlloch, del 9 a l'11 de juliol del 2015. En català.

La Gira 2015 - Festival Itinerant de Música en valencià - Web de La Gira 2015 - Festival Itinerant de Música en valencià. Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua (FEV). Informació de tots els concerts. Diversos municipis del País Valencià, del 13 de març al mes de juliol del 2015. En català.

Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua - Web de l'Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua, que se celebra dins del Caldeja't. Programa, Marxandatge, La Festa, Va de diables, Contactar, ... Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 11 de juliol del 2015. En català.

Festival Jardins de Pedralbes - Web del Festival Jardins de Pedralbes - Festival de Música de Barcelona. Entrades, Informació, El Projecte, Patrocinadors, Contacte, ... Barcelona, Jardins del Palau Reial de Pedralbes, del 8 de juny al 10 de juliol del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - British Grand Prix - Silverstone. Fórmula 1, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, 3, 4 i 5 de juliol del 2015. En anglès. Formula1.com.

Barcelona Harley Days 2015 - Web del Barcelona Harley Days 2015, la festa de les mítiques motos Harley-Davidson. Barcelona Harley Days, Expositors, Premsa, Edicions anteriors, Harley Davidson, Contactar, ... Barcelona, del 3 al 5 de juliol del 2015. En castellà i anglès.

Vida Festival 2015 - Web del Vida Festival 2015 - Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú. Espais del Vida, Cartell, Horaris, Entrades, Informació General, Galeria, Patrocinadors, Contacte, Premsa, V4M, Allotjament, FAQ,S, ... Vilanova i la Geltrú, del 2 al 5 de juliol del 2015. En català, castellà i anglès.

ViJazz Penedès 2015 - Web del ViJazz Penedès 2015. Què és?, Programa, Jazz, Fira de Vins, Vilafranca i el Penedès, Edicions anteriors, Patrocinadors ... Vilafranca del Penedès, del 3 al 5 de juliol del 2015. En català, castellà, anglès, francès, alemany, japonès i xinès.

26è Festival de Teatre i animació "Al Carrer" de Viladecans - Web del 26è Festival de Teatre i animació "Al Carrer" de Viladecans. Programació, Companyies, Creadors locals, Residències, Àrea Professional, Contacte, ... Viladecans, del 3 al 5 de juliol del 2015. En català i castellà.

Argillà Argentona - Fira Internacional de Ceràmica - Web d'Argillà Argentona - Fira Internacional de Ceràmica. Programa d'Activitats. Argentona, Maresme, del 3 al 5 de juliol del 2015. En català.

Rubífolk - Festival Internacional de Dansa Tradicional - Web amb informació del RubíFolk - Festival Internacional de Dansa Tradicional. Presentació, Grups, Programació, Edicions anteriors, Contacte, ... Rubí, Vallès Occidental, del 2 al 5 de juliol del 2015. En català.

15è Festival Internacional de Música de Tarragona - Pàgina web amb informació dels Cursos i Concerts del 15è Festival Internacional de Música de Tarragona. Tarragona, del 26 de juny al 5 de juliol del 2015. En català.

Diada dels Raiers - Web de l'Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa, amb el programa complet de la Diada dels Raiers. L'Associació, Història, Museu, Links, Inscripció, Contacte,... La Pobla de Segur - El Pont de Claverol, Pallars Jussà, del 3 al 5 de juliol del 2015. En català.

Copa Amèrica - Xile 2015 - Web de la Copa Amèrica - Xile 2015. Notícies, Equips, Seus, Calendari i Resultats, Organització, Entrades, ... Xile, de l'11 de juny al 4 de juliol del 2015. En espanyol, portuguès i anglès.

Canet Rock 2015 - Web del Festival Canet Rock 2015. Artistes, Informació, El Canet Rock, Faq's, Notícies, Premsa, Contacte, Entrades, ... Caner de Mar, 4 de juliol del 2015. En català.

49a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell - Web de la 49a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Programació, Altres activitats prèvies, Venda d'entrades, Grups participants, ... Calella de Palafrugell, Baix Empordà, 4 de juliol del 2015. En català.

25è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona - Web del 25è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Programació, Notícies, Agenda, Votacions, Arxiu, Premis, Hemeroteca, ... Tarragona, Punta del Miracle, de l'1 al 4 de juliol del 2015. En català.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Calendari, Desfilades, Dissenyadors, Showroom, Jurat, Imatges 080, Contacte, Vídeos, Activitats paral·leles, ... Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys, Montjuïc), del 29 de juny al 3 de juliol del 2015. En català, castellà i anglès.

Pride Barcelona - Web de Pride Barcelona - L'Orgull LGTB més important de la Mediterrània. Pride Barcelona, Programa, Actes, Ubicacions, Patrocinadors, e-shop, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 18 al 28 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen, la catedral del motociclisme. Gran Prix, Calendari, El Circuit, Programa GP, Hotels, Entrades, Links, ... TT Circuit Assen (Holanda), 25, 26 i 27 de juny del 2015. En neerlandès, anglès i alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya - Web del popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Cartell, Horaris, Entrades, Botiga, Premsa, Contacte, ... Arbúcies, la Selva, 26 i 27 de juny del 2015 (última edició). En català.

Festus - Festival d'Arts al Carrer - Web de Festus - Festival d'Arts al Carrer. Presentació, Artistes, Programació, Fesfira/Tallers, Off, Imatge, Contacte, Edicions anteriors ... Torelló, 25, 26 i 27 de juny del 2015. En català.

Festes de Sant Joan 2015 - Ciutadella - Web de les Festes de Sant Joan 2015 de Ciutadella de Menorca. Salutació de la Alcalde, Programa d'actes, Recomanacions especials, Origen, Dia des be, Dissabte de Sant Joan, Dia de Sant Joan, Junta de Caixers, Espais de Sant Joan, ... Ciutadella de Menorca, dies 21, 23 i 24 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

BàsquetACB - Playoffs 2015  -   NBA - Playoffs 2015.

Gran Premi de Fórmula 1 d'Àustria - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 d'Àustria. Spielberg, Àustria, Circuit d'Österreichring, 19, 20 i 21 de juny del 2015. En anglès.

(a)phònica - Onzè Festival de la Veu de Banyoles - Web de l'(a)phònica - Onzè Festival de la Veu de Banyoles. Programació, Espais, Entrades, Notícies, El Festival, Banyoles, Premsa, Patrocinadors, Contacte, ... Banyoles, del 18 al 21 de juny del 2015. En català.

24è Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot - Web del 24è Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot. Portada, Història, Músics, Programa, Producció, Descàrrega, Enllaços, Contacte, ... Olot, Garrotxa, del 19 al 21 de juny del 2015. En català.

17è Festival de Cinema Jueu de Barcelona - Web de la 17a edició Festival de Cinema Jueu de Barcelona. Nosaltres, Programa, Premsa, Col·laboren, Contacte, Història, ... Barcelona, del 16 al 21 de juny del 2015. En català, castelà i anglès.

Festival Sónar 2015 - Web del Festival Sónar 2015 - 22è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona. Programa, Tickets, Notícies, Informació, Sonarimage, Comuniotat, Sónar+D, Premsa, Patrocinadors, Sónar App, ... Barcelona, 18, 19 i 20 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Barcelona Catalunya - Web del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló. Calendari GP Motociclisme, Informació, Horaris, Com arribar-hi, Informació d'interès, Venda d'Entrades, ... Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló, 12, 13 i 14 de juny del 2015. En català, castellà, anglès i altres idiomes.

Feria del Libro de Madrid - FLM - Web de la 74a edició de la Feria del Libro de Madrid - FLM. La Feria, El món del llibre, Notícies, Activitats, Expositors, Enllaços, ... Madrid, del 29 de maig al 14 de juny del 2015. En castellà.

24 Hores de Le Mans - Web oficial de les 24 Hores de Le Mans. Articles, Notícies, 24 Hores de Le Mans - Cotxes, 24 Hores de Le Mans - Motos, Sèrie Le Mans, Altres Curses, Trofeu ACO, Actualitat, Participants, Fotos, Botiga, Calendari, Webcam, Contacte, ... Circuit de Le Mans (França), 13 i 14 de juny del 2015. En francès i anglès.

Cursa Bombers 2015 - Barcelona - Web de la Cursa Bombers 2015 - Barcelona. Informació, Recorregut (10 Km.), Inscripció, Equipació, Entrenaments, ... Barcelona, 12 de juny del 2015 (nocturna). En català i castellà.

SIL 2015 - Saló Internacional de la Logística - Web de SIL 2015 - Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Fòrum Mediterrami de la Logística i el Transport. Informació, Relació d'Expositors, Sponsors, Serveis a l'Expositor, Serveis al Visitant, Symposium i Jornades Tècniques, Àrees del Saló i Activitats, Premsa i promoció, Enllaços d'interès, Borsa de negocis, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 9 a l'11 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

BDigital Global Congress - Web de la 17a edició del BDigital Global Congress (abans Internet Global Congress), organitzat per la Fundació Barcelona Digital. El Congrés, Programa, Patrocinadors, Premis, Sopar, Inscripcions, Sala de premsa, Informació pràctica, Mapa web, Contactar, ... Barcelona, 10 i 11 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà. Montreal, Canadà, Circuit Gilles Vileneuve, 5, 6 i 7 de juny del 2015. En anglès.

La Patum 2015 - Berga - Web de La Patum de Berga. Notícies, Programa d'Actes, La Patum, Orígens de la festa, Comparses de la Patum, Patum infantil, Patrimoni der la Humanitat, La marca Patum, La Casa de la Patum, ... Berga, del 3 al 7 de juny del 2015. En català.

FiraGran 2015 - Web de FiraGran 2015 - 17a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya. Oferta, Expositors, Activitats, Casals, Diada Esportiva, Premis, Premsa, Ubicació, Contacte, ... Drassanes Reials de Barcelona, del 4 al 7 de juny del 2015. En català i castellà.

Tamborinada 2015 - Web de la Fundació La Roda amb informació de la Tamborinada 2014, que tindrà lloc el diumenge 7 de juny del 2015, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En català i castellà.

Roland Garros 2015 - Web oficial del Torneig de Roland Garros 2015 de Paris, uns dels Grand Slam. El principal Torneig del món en terra batuda. Notícies, Resultats, Quadre, Informació i fotos, Jugadors, Botiga, Museu, ... París, del 19 de maig al 7 de juny del 2015. En francès i anglès.

Festival Loop Barcelona - Web del Festival Loop Barcelona - Loop Fair, Loop Festival i Loop Studies. Agenda, Focus, Activitats, CityScrenn, Artistes, Vídeo Interview, Programa, Edicions anteriors, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 28 de maig al 6 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

26è Festival de Guitarra de Barcelona - Web del 26è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Programa, Artistes, Concerts a diferents Sales de Barcelona, Entrades, Preus, Premsa, Galeria de fotos d'artistes, Fòrum, Links, ... Barcelona, del 13 de febrer al 4 de juny del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello - Web del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello. Programa, Entrades, El Circuit, Allotjament, Informació útil, Classificació, ... Autòdrom Internacional de Muguello - Història, Circuit, Rècords, Com arribar-hi, Serveis, Calendari, Notícies, Links, ... Circuit de Mugello (Itàlia), 29, 30 i 31 de maig del 2015. En italià i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Giro d'Itàlia - Web del Giro d'Itàlia, organitzat per La Gazzetta dello Sport. Etapes, Classificacions, Equips, Corredors, La Cursa en síntesi, Les Etapes de Muntanya, La Història, L'Organització, Edicions anteriors, Links de ciclisme, ... Del 9 al 31 de maig del 2015. En italià i anglès.

Festival DocsBarcelona - Web de DocsBarcelona - Festival Internacional de Cinema Documental. Informació del Festival, Seccions, Premis i Jurats, Programació, Pitching Forum, FAQ, Notícies, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 25 al 31 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

Aerosport 2015 - 23è Certàmen d'Aeronàutica Esportiva - Web d'Aerosport 2015 - 23è Certàmen d'Aeronàutica Esportiva. Presentació, Zona Visitants, Zona Expositors, Històrics, Premsa, ... Aeròdrom Igualada - Òdena, 30 i 31 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

Festival Primavera Sound - Web del Festival Primavera Sound. Cartell, Concerts, Coneix-nos, Esdeveniments, Notícies, Entrades, Portal, Fòrum, ... Barcelona, Parc del Fòrum, del 28 al 30 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

23a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 23a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Presentació, Programació, Films, Directors, Premsa, Informació, ... Barcelona, del 25 d'abril al 28 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 - Web oficial del 73è Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 de l'Automòbil Club de Mònaco. Presentació, Històric, Notícies, Entrades, Botiga, Links, Fotos, Pilots, Guanyadors, Programa, Altres Curses, ... Monte-Carlo (Mònaco), del 21 al 24 de maig del 2015. En francès i anglès. Formula1.com.

68è Festival de Cannes - Web oficial del 68è Festival de Cannes. Pel·lícules, Jurats, Activitats, Programa, Dia a Dia, Arxius, El Festival, Premsa, Actualitat, Notícies, Mercat del Film i Village Internacional, ... Cannes, del 13 al 24 de maig del 2015. En francès i anglès, i altres idiomes en versió més reduïda.

Expo Bages 2015 - Manresa - Web d'Expo Bages 2015 - Manresa. Informació general, Condicions de participació, Sol·licitud d'informació, Plànol del recinte, Empreses participants, Activitats paral·leles, ... Fira de Manresa, del 22 al 24 de maig del 2015. En català, castellà, anglès i altres llengües.

Beyond Building Barcelona - Construmat - Web del Saló Internacional Beyond Building Barcelona - Construmat. El Saló, Expositors, Visitants, Congrés, Activitats, Premis, Premsa, ... Fira de Barcelona, Recinte Gran Via, del 19 al 23 de maig del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

Setmana de la Poesia de Barcelona - Web de la Setmana de la Poesia de Barcelona. Presentació, Programa, Blog dels cronistes, Arxiu, Més poesia, Premis, ... Barcelona, del 12 al 18 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans - Web del Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans. Entrades, Programa, Circuit, Campionat, Multimèdia, Informació, ... Circuit de Le Mans, 15, 16 i 17 de maig del 2015. En francès i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Girona Temps de Flors - Web de la 60a edició de Girona Temps de Flors. Presentació, Itinerari, Programació, Concurs de Foto, Concurs de Flors, Concurs d'Aparadors, Galeria d'Imatges, Cartells, ... Girona, del 9 al 17 de maig del 2015. En català (alemany, anglès, castellà, francès i italià, amb Google Translate).

Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona - Web del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona. El saló, Entrades, Marques, Visitants, Àrees, Activitats, Premsa, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 9 al 17 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

17è Festival Jazz Vic - Web del 17è Festival Jazz Vic. Programació, El Festival, Entrades, Notícies, Actes complementaris, Contacte, Turisme de Vic, ... Vic, del 7 al 17 de maig del 2015. En català.

Identi'CAT 2015 - Catalunya Nord - Web d'Identi'CAT 2015 - 14a Trobada de la Catalanitat a Catalunya Nord, organitzada per l'entitat Aire Nou de Bao. Programa detallat de la Identi'CAT, Cartell, Teatre, Concerts, Correfoc, Castells, Gegants, Balls, Sardanes, Enllaços, ... Bao i Pesillà de la Ribera (Rosselló, Catalunya Nord), del 13 al 17 de maig del 2015. En català.

Final Four 2015 Bàsquet - Madrid - Web de l'Eurolliga amb informació de la Final Four 2015 de bàsquet de Madrid. Tota la informació d'aquesta Final Four 2015 i de les anteriors. Semifinals, CSKW Moscou-Olympiacos i R.Madrid-Fenerbahce. Madrid, 15 i 17 de maig del 2015. En anglès.

Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya de Montmeló Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló - Web del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló. Calendari, Fórmula 1, Informació General, Com arribar-hi, Horaris, Venda d'Entrades, Informació d'interès, Allotjament, ... Circuit de Barcelona Catalunya, Momtmeló, 8, 9 i 10 de maig del 2015. En català, castellà, anglès i altres llengües. Més informació: Formula1.com.

Trapezi Reus - Fira del Circ de Catalunya - Web de Trapezi Reus - Fira del Circ de Catalunya. Programació, Història, Informació, Contacte, ... Reus, del 7 al 10 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

BioCultura Barcelona - Web de la 22a edició de BioCultura Barcelona. Fira de les Alternatives i el Consum Responsable, organitzada per l'Associació Vida Sana. BioCultura, Visitants, Expositors, Premsa, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, del 7 al 10 de maig del 2015. En castellà i altres llengües amb el traductor de Google.

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica - Web de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Notícies, La Festa, El Comerç Just, La Banca Ètica, L'economia solidària, Premsa, Contacte, ... Barcelona i altres municipis d'arreu de Catalunya, 9 de maig del 2015. En català.

Festimad - Web del Festimad. Últimes Notícies, Programació, Fòrum, Xat, Entrades, Com anar-hi, Què és, On és?, Allotjament, Flashback, Manual, Llista de correu, Premsa, Patrocinadors, Contacte, El Mercat, ... Diverses localitats de la Comunidad de Madrid, del 22 d'abril al 9 de maig del 2015. En castellà.

Gran Premi d'Espanya de Motociclisme - Circuit de Jerez - Web oficial del Circuit de Jerez, amb informació del Gran Premi d'Espanya de Motociclisme. Informació del Circuit, Rècords, Curses, Història, Grans Premis, Calendari, Serveis, Últimes Notícies, Fons d'Escriptori, Campionat del Món de Motociclisme, Entrades, Gran Premi d'España de Motociclisme, Notícies, ... Circuit de Jerez, 1, 2 i 3 de maig del 2015. En castellà i anglès. Més informació - MotoGrandPrix.

D'A - Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona - Web del D'A - Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona. Informació, Pel·lícules, Seccions, Graella, Premsa, Activitats, Notícies, Arxiu, ... Barcelona, del 24 d'abril al 3 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

26a Fira de Teatre de Titelles de Lleida - Web de la 26a Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Què és la fira?, Història de la fira, Qui ho organitza?, Equip de la fira, Espais de la fira, Informació pels espectadors, Preguntes freqüents, Fires de Teatre, Contacte, Programació, Companyies, Espectacles, Activitats paral·leles, Premis, Fira del llibre, Plànol de la ciutat, Transport, Enllaços, Telèfons d'interés, Hotels i restaurants, ... Lleida, 1, 2 i 3 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

50a Fira del Llibre de València - Web de la 50a Fira del Llibre de València. Presentació, On estem?, Expositors, Activitats, Programa, Signatures, Notícies, Fotografies, ... València, del 22 d'abril al 3 de maig del 2015. En valencià i castellà.

XIX Fira Internacional del Disc de Barcelona - Web de la XIX Fira Internacional del Disc de Barcelona. Fira, Situa't, Sala de Premsa, Subhasta, Stands, Links, Fires anteriors, ... Barcelona (Estació del Nord), 2 i 3 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.


La Passió 2015 :

La Passió d'Olesa de Montserrat - Web de La Passió d'Olesa de Montserrat. Actualitat, Compra d'Entrades (Tel·Entrada), Preus, Dates de representació, Informació i reserves, L'Espectacle: L'Autor, La Música, La Història, El Text, Els Cartells, El Teatre, Galeria d'imatges, Serveis, Activitats Culturals, Mapa Web, ... Olesa de Montserrat, del 8 de març a l'1 de maig del 2015. En català (castellà i anglès, versions reduïdes).

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies, Altres Seccions, Adreça, Àrea Premsa, ... Esparreguera, del 8 de març al 3 de maig del 2015. En català, castellà i anglès.

La Passió de Cervera - Web de La Passió de Cervera. Com arribar-hi, El Teatre, Intèrprets, Informació, La Història, Cartells, Notes de premsa, ... Cervera, de l'1 de març al 19 d'abril del 2015. En català i castellà (en diversos idiomes, amb Google Translate).

La Passió d'Ulldecona - Web de La Passió d'Ulldecona. La Passió: Història, Galeria, El Text, Els Actors, Els Cartells, Informació, Setmana Santa, Els Pastorets, Com arribar, Contactar, Notícies, ... Ulldecona, del 15 de març a l'1 de maig del 2015. En català i castellà.


Trofeu Conde de Godó - Web de la 63a edició del Trofeu Conde de Godó - Barcelona Open Banc Sabadell. Reial Club de Tennis Barcelona. Notícies, El Torneig, Resultats, Jugadors, Patrocinadors, Galeria, Agenda, Mèdia, ... Barcelona, del 18 al 26 d'abril del 2015. En castellà, català i anglès.

20a Fira per la Terra - Web de la 20a Fira per la Terra - Mercat de la Terra. Programa, Participants: Artesans i Entitats, Energies Renovables, ONGs, Institucions, Activitats, Inscripció, Cartell, Normes, Edicions anteriors, ... Barcelona, Passeig Lluis Companys i Parc de la Ciutadella, 25 i 26 d'abril del 2015.

62a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de l'Ajuntament de Gavà, amb informació de la 62a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. Fira d'Espàrrecs, Mostra agrícola, Mostra comercial, Mostra de Cuina, Agenda d'Activitats de la Fira, GastroGavà, ... Gavà, 25 i 26 d'abril del 2015. En català, castellà i anglès.

28a Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc - Web de la 28a Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc. La Festa, Programa d'Actes, Notícies, Llegenda de Sant Jordi, Botiga, Galeria, Menjar i dormir, Dracum, Mercat, Museus, Sopars, Joglars, Corts, Altres, ... Montblanc (Conca de Barberà), del 17 al 26 d'abril del 2015. En català i castellà.

XXVIII Trobada de Campaners - Fira de la Campana - Web de la XXVIII Trobada de Campaners d'Os de Balaguer - Fira de la Campana. Informació de la Trobada: Programa d'Actes i Història, Confraria de Campaners: Informació i Inscripció, Os de Balaguer, Enllaços, Contacte, Galeria fotogràfica, ... Os de Balaguer, 25 i 26 d'abril del 2015. En català.

Diada del 25 d'abril - País Valencià - Web d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb informació de la commemoració de la Diada del 25 d'abril del País Valencià. Manifestació, Concert 25 d'abril - Festa pel Canvi, Informació, Notícies, ... València, dissabte 25 d'abril del 2015. En català.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Notícies, El Plat de la Mediterrània, Situació, Els Restaurants participants, Promocions de la Ruta, Catàleg, Postals, Calendari de Xatonades, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. Del 17 de novembre del 2014 a l'abril del 2015. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de l'Argentina - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de l'Argentina. Circuit de Termas de Río Hondo, Argentina, 17, 18 i 19 d'abril del 2015. En castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain. Circuit de Sakhir - Bahrain, 17, 18 i 19 d'abril del 2015. En anglès.

33è Saló Internacional del Còmic de Barcelona - Web de FICOMIC del 33è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Cartell, Informació General, Espais, Activitats, Exposicions, Premis, Autors, Expositors, Col·laboradors, Premsa, Fotos, Última Hora, ... Fira de Barcelona, del 16 al 19 d'abril del 2015. En català i castellà (versió reduïda en anglès).

MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona - Web de MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. Informació general, Programació, Premsa, Espais, Mecal Subt, Xarxa de difussió, Concursos, Notícies, ... Barcelona, de l'11 de març al 19 d'abril del 2015. En català, castellà i anglès.

B-Travel - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - Web del B-Travel - Saló Internacional del Turisme a Catalunya. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Viatges i Reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 17 al 19 d'abril del 2015. En català, castellà i anglès.

La Mostra d'Igualada - 26a Fira de Teatre Infantil i Juvenil - Web de La Mostra d'Igualada - 26a Fira de Teatre Infantil i Juvenil. Notícies, Agenda, La Fira, La Mostra, Espectadors, Artistes, Professionals, Premsa, Empreses,... Igualada, del 16 al 19 d'abril del 2015. En català.

21a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya - Web de la 21a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. La Mostra, Programa, Secció oficial, Activitats, Premsa, Participació, ... Lleida, del 10 al 17 d'abril del 2015. En català i castellà.

The London Book Fair - LBF - Fira Internacional del Llibre de Londres - Web de la Fira Internacional del Llibre de Londres "The London Book Fair Exhibition - LBF". Informació per a l'Exhibidor, Informació per al Visitant, Negocis, Seminaris i Conferències, Oficina de Premsa, ... Londres, del 14 al 16 d'abril del 2015. En anglès.

16 Festival del Mil·lenni - Web del 16 Festival del Mil·lenni. Notícies, Història, Programació, Entrades, Premsa, Patrocinadors, Crèdits, ... Barcelona, diversos escenaris, del 2 de novembre del 2014 al 15 d'abril del 2015. En català i castellà.

Festival BarnaSants - Web de la 20a edició del Festival BarnaSants - Cançó d'Autor. Programació, Artistes, Compra, Nosaltres, Blog, Sala de Premsa, +Info, Cercador, calendari de Concerts, ... Barcelona i altres ciutats de Catalunya, del 24 de gener al 14 d'abril del 2015. En català.

37a Cursa El Corte Inglés - Web de la 37a Cursa El Corte Inglés. Presentació, Cursa solidària, Famosos a la Cursa, Vídeos, Fotos, Notícies, Salutació de l'Alcalde, Recorregut, Bases, Consells, Dorsals-Xip i Xip groc, Inscripció, ... Barcelona, 12 d'abril del 2015, 9.30h. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme of the Americas - Web del Circuit of the Americas amb informació del Gran Premi de Motociclisme. Informació, La Cursa, Circuit, Entrades, Hotels, ... Circuit of the Americas, Austin, dies 10, 11 i 12 d'abril del 2015. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. Xangai, 10, 11 i 12 d'abril del 2015. En anglès.

Festival Còmic de Figueres - Web del Festival Còmic de Figueres. Programa, Espai Citroen, Entrades, Activitats, El Teló, ... Figueres, del 2 al 5 d'abril del 2015. En català, castellà i anglès.

GP de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang - Web oficial del Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1 - Circuit de Sepang. Notícies, Entrades, Calendari, Informació, Hotels, Membres, Serveis, Història, Resultats, Fotos, ... Kuala Lumpur, Malàisia, 27, 28 i 29 de març del 2015. En anglès, francès, castellà, italià i alemany. Més informació a Fornula1.com.

Gran Premi de Motociclisme de Qatar - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Qatar. Circuit de Losail, Doha, Qatar, del 26 al 29 de març del 2015. En castellà.

Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 95a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Notícies, La Volta, Història, Palmarès, Entitat organitzadora, Enllaços, Productes "Volta", Contacte, ... Del 23 al 29 de març del 2015. En català i castellà.

Mercat del Ram - Vic - Web del Mercat del Ram de Vic. Presentació, Informació General, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, Mostra Gastronòmica, ... Vic, del 27 al 29 de març del 2015. En català. Ajuntament de Vic.

21è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona - Web de la 21a edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona. Presentació, Programa, Fringe, Edicions, Dixie?, Info, Links, ... Tarragona, del 25 al 29 de març del 2015. En català.

Tradicionàrius - Festival Folk Internacional - Web del XXVIII Tradicionàrius - Festival Folk Internacional, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Informació i programa en pdf. C.A.T., Mercats de Gràcia (Folk als Mercats) i diversos escenaris de Barcelona, del 9 de gener al 27 de març del 2015. En català.

34è Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París - Web del 34è Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París. El Saló, Expositors, Premsa, Autors, Visitants, Notícies, ... París, del 20 al 23 de març del 2015. En francès i anglès.

Saló de l'Ensenyament 2015 - Web del Saló de l'Ensenyament 2015 - Setmana de la Formació i Treball. Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d'FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. Un gran nombre d'entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Com arribar-hi, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 18 al 22 de març del 2015. En català i castellà.

34è Festival Jazz Terrassa 2015 - Web del 34è Festival Jazz Terrassa 2015. Presentació, Programació, Els Músics, Picnic Jazz, Notícies, L'últim directe, Com arribar-hi, Patrocinadors, Venda d'Entrades, Edicions anteriors, Apunta't, Calendari, ... Club de Jazz d'Amics de les Arts i diversos escenaris de Terrassa, del 4 al 22 de març del 2015. En català, castellà i anglès.

Fira de Sant Josep 2015 - Mollerussa - Web de la 143a edició de la Fira de Sant Josep 2015 de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, Saló de l'Automòbil, ... Mollerussa, del 19 al 22 de març del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

Black Music Festival - BMF 2015 - Web de la 13a edició del Black Music Festival - BMF 2015. Calendari, Artistes, Entrades, Notícies, Espais, Activitats, Com arribar, Concursos, Premsa, Edicions anteriors, Contacte, ... Salt, Girona, diverses localitats de les comarques gironines i Antiga Fàbrica Damm, del 28 de febrer al 21 de març del 2015. En català

Futura 2015 - Saló dels Màsters i Postgraus - Web de Futura 2015 - Saló dels Màsters i Postgraus. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Fòrum del Treball, Guia interactiva de l'expositor, Premsa, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 20 i 21 de març del 2015. En català i castellà.

CeBIT 2015 - Hannover - Web de CeBIT 2015, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Informació per a Visitants, Exhibidors, Notícies, Activitats, Serveis, Programa, Premsa, ... Hannover, del 16 al 20 de març del 2015. En alemany i anglès. CeBIT 2015 Hannover Fairs USA - En anglès.

Falles de València 2015 - Web de les Falles de València 2015. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu Faller, Actualitat, TV Falles, ... València, fins el 19 de març del 2015. En valencià i castellà.

Marató Barcelona 2015 - Web de la Marató de Barcelona 2015. Recorregut, Notícies, Galeria, Cursa, Inscripcions, Marató Expo, Allotjament, Spònsors, Espai Atleta, Contacte, ... Barcelona, 15 de març del 2015. En català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, danès i neerlandès.

GP d'Austràlia de Fórmula 1 - Circuit Albert Park de Melbourne - Web oficial del Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1. Notícies, Entrades, Informació, Sessions i Resultats, Visita a Melbourne, Botiga, ... Circuit Albert Park de Melbourne, del 13 al 15 de març del 2015. En anglès. Més informació a Fornula1.com.

Barcelona Beer Festival - Web de la 4a edició del Barcelona Beer Festival, punt de trobada dels amants de la cervesa artesana. Cerveses, Què menjar, Informació, Activitats, Galeria, ... Barcelona, Museu Marítim, 13, 14 i 15 de març del 2015. En català, castellà i anglès.

FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges - Web del FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges. Notícies, Què és el FEC, Inscripcions, Films seleccionats, Programa, Activitats, Premsa, Informació, Galeria, Contacte, ... Reus, de l'11 al 15 de març del 2015. En català, castellà i anglès.

Mostra Internacional de Documentals Olot.doc - Web de la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc. Programació, Notícies, Fotos, Mostres anteriors, Premsa, ... Olot, del 12 al 15 de març del 2015. En català (castellà, anglès i francès amb el traductor de Google).

Mobile World Congress 2015 - Web del Mobile World Congress 2015. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, Mobile World Capital Barcelona, ... Fira Gran Via (L'H) i Fira Montjuïc, Barcelona, del 2 al 5 de març del 2015. En anglès.

Festa de Sant Medir 2015 - Web de la Federació de Colles de Sant Medir amb informació de la Festa de Sant Medir 2015, que se celebra als barris barcelonins de Gràcia i La Bordeta. Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Notícies, Agenda, ... 3 de març del 2015. En català, castellà i anglès.

Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres - Web del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres. Espectacles, Entrades, Activitats, Figueres, Organització, Premsa, Mecenes, Multimèdia, Arxiu, Botiga, ... Figueres, del 26 de febrer al 2 de març del 2015. En català, castellà, anglès, francès i alemany.

ARCO 2015 - 34a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2015 - 34a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 25 de febrer a l'1 de març del 2015. En castellà i anglès.

20a Nit de les Telecomunicacions - Web de la 20a Nit de les Telecomunicacions, organitzada conjuntament per Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions (ACET) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Presentació, Programa, Espai, Premis La Nit, ... Barcelona, 26 de febrer del 2015. En català.


Carnavals - Carnestoltes 2015 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Costa Brava Sud - Blanes, Lloret i Tossa -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 12 al 18 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 12 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. El Carnaval a Barcelona, Apunta't a la Disbauxa, La Festa pas a pas, Comissió Cívica, Rua de Carnaval, L'Agenda de Carnaval, El Carnaval al Països Catalans, El Carnaval al Món, Botigues de Disfresses, ... Barcelona, del 12 al 18 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 12 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 12 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del 7 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 12 al 16 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de la Costa Brava Sud - Blanes, Lloret i Tossa - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Blanes, Lloret de Mar i Tossa, del 12 al 28 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 7 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 12 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 9 al 17 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 12 al 17 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, de l'11 al 18 de febrer del 2015. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, del 6 al 16 de febrer del 2015. En català i castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 31 de gener al 21 de febrer del 2015. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, de l'11 al 22 de febrer del 2015. En castellà, anglès, alemany i rus.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Bàsquet ACB - Copa del Rei - Gran Canària - Pàgina web de l'ACB amb informació sobre la Copa del Rei 2015 que se celebra a Gran Canària. La Copa, Els Equips, Entrades, El Sorteig, Els Partits, L'Agenda, La Localització, Les Finals, ... Las Palmas de Gran Canària, del 19 al 22 de febrer del 2015. En castellà.


Els Oscars de Hollywood (87a edició - Cerimònia 22 de febrer del 2015) :

Oscar.com - 87 Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Teatre Kodak, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web de l'Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja de Lleida, del 19 al 22 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

Bàsquet: NBA All-Star 2015 - Nova York, del 12 al 15 de febrer del 2015.

Mitja Marató de Barcelona - Web de la Mitja Marató de Barcelona. Notícies, Cursa, Inscripcions, Resultats, Sala de premsa, Recorregut, Atenció al corredor, Llista d'inscrits, Patrocinadors, ... Barcelona, 15 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

Berlinale 2015 - 65è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2015 - 65è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 5 al 15 de febrer del 2015. En alemany i anglès.

Festes de Santa Eulàlia 2015 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2015, la Festa Major d'hivern de Barcelona. La Festa, La Laia dia a dia, Programació, El cartell, El Pregó, ... Barcelona, 6, 7, 8 i 12 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

Premis Grammy 2015 - Web de la 57a edició dels Premis Grammy 2015, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 8 de febrer del 2015. En anglès.

Midem 2015 - Cannes - Web del Midem de Cannes. Notícies, Conferències, Concerts, Participants, Comunitat, Blog, Contacte, Cerca, ... Cannes, Palau del Festival, del 5 al 8 de febrer del 2015. En anglès, francès, alemany, portuguès i rus.

29 Premis Goya - Web dels 29 Premis Goya de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Madrid, 7 de febrer del 2015. En castellà i anglès.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Drassanes Reials, Museu Marítim de Barcelona, del 2 al 5 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

XXXVè Premi per la Pau 2014 - Fatou Bensouda - Pàgina web de l'Acta del XXXVè Premi per la Pau 2014 de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya, atorgat a la Sra. Fatou Bensouda, jurista gambiana que des de l'any 2.012 és fiscal en cap de la Cort Penal Internacional (CPI), elegida per aclamació dels 120 Estats part de l'Estatut de Roma, i que anteriorment fou fiscal general adjunta de la mateixa Cort des de l'any 2.004, per la seva brillant trajectòria com a jurista en favor de la pau i els drets humans. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el 4 de febrer del 2015 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

ExpoHogar Primavera 2015 - Web ExpoHogar Primavera 2015 - Saló Internacional del Regal, Decoració i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Barcelona, Viatges, Mapa Web, ... Fira Montjuïc, Barcelona, del 31 de gener al 3 de febrer del 2015. En català, castellà i anglès.

Mundial Handbol Qatar 2015 - Web del Mundial d'Handbol de Qatar 2015. Calendari, Resultats, Entrades, Qatar, Media, Notícies, ... Qatar, del 15 de gener a l'1 de febrer del 2015. En anglès i àrab.

Open Austràlia 2015 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2015 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Resultats i estadístiques, Agenda, Quadre, Jugadors, Notícies, Fotos, Vídeo, Social, Entrades, Botiga, ... Melbourne, del 19 de gener a l'1 de febrer del 2015. En anglès.

La Mitja - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 1 de febrer del 2015. En català, castellà, anglès i francès.

Sundance 2015 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2015 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival 2015: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 22 de gener a l'1 de febrer del 2015. En anglès.

Fitur 2015 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2015 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 28 de gener a l'1 de febrer del 2015. En castellà, anglès i xinès.

164a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 164a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, 30 i 31 de gener i 1 de febrer del 2015. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

83è Ral·li de Monte-Carlo 2015 - Web del 83è Ral·li de Monte-Carlo 2015 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 19 al 25 de gener del 2015. En francès i anglès.

Ral·li Dakar 2015 - Web del Ral·li Dakar 2015. Notícies, El Dakar, Edició 2015, Pilots, Galeries, Dakar Sèries, Mitjans, Botiga, ... Argentina, Bolívia i Xile, del 4 al 17 de gener del 2015. En anglès, francès i castellà.

72a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 72a edició, Hollywood, 11 de gener del 2015. En anglès. Més informació: Hollywood.com.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Estats Units, del 6 al 9 de gener del 2015.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal