ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.018

Nota : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

The London Book Fair - LBF - Fira Internacional del Llibre de Londres - Web de la Fira Internacional del Llibre de Londres "The London Book Fair Exhibition - LBF". Informació per a l'Exhibidor, Informació per al Visitant, Negocis, Seminaris i Conferències, Oficina de Premsa, ... Londres, del 10 al 12 d'abril del 2018. En anglès.

40a Cursa El Corte Inglés - Web de la 40a Cursa El Corte Inglés. La Cursa, Recorregut, Dorsal, Bases, Mèdia, Sorteig, Notícies, Inscripcions,... Barcelona, 8 d'abril del 2018, 9.00h. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de l'Argentina - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de l'Argentina. Circuit de Termas de Río Hondo, Argentina, 6, 7 i 8 d'abril del 2018. En castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain. Circuit de Sakhir - Bahrain, 6, 7 i 8 d'abril del 2018. En anglès.

Festival Còmic de Figueres - Web del Festival Còmic de Figueres. Programa, Calendari, Entrades, El Teló, ... Figueres, del 29 de març al 2 d'abril del 2018. En català, castellà i anglès.

MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona - Web de MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. MecalPro, Mecal Air, Premis, Mecal Cozy, Mecal Subt, Contacte, ... Barcelona, del 15 de març al 2 d'abril del 2018. En català, castellà i anglès.

GP d'Austràlia de Fórmula 1 - Circuit Albert Park de Melbourne - Web oficial del Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1. Notícies, Entrades, Informació, Sessions i Resultats, Visita a Melbourne, Botiga, ... Melbourne, del 23 al 25 de març del 2018. En anglès. Més informació a Fornula1.com.

Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Notícies, La Volta, Història, Palmarès, Entitat organitzadora, Enllaços, Productes "Volta", Contacte, ... Del 19 al 25 de març del 2018. En català i castellà.

Mercat del Ram - Vic - Web del Mercat del Ram de Vic. Presentació, Informació General, Programa d'Activitats, Expositors, Històric, Mostra Gastronòmica, ... Vic, del 23, 24 i 25 de març del 2018. En català. Ajuntament de Vic.

36è Festival Jazz Terrassa 2018 - Web del 37è Festival Jazz Terrassa 2018. Presentació, Programació, Els Músics, Picnic Jazz, Notícies, L'últim directe, Com arribar-hi, Patrocinadors, Venda d'Entrades, Edicions anteriors, Apunta't, Calendari, ... Club de Jazz d'Amics de les Arts i diversos escenaris de Terrassa, del 7 al 24 de març del 2018. En català, castellà i anglès.

FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges - Web del FEC Festival - Festival Europeu de Curtmetratges. Notícies, Què és el FEC, Inscripcions, Films seleccionats, Programa, Activitats, Premsa, Informació, Galeria, Contacte, ... Reus, del 22 al 24 de març del 2018. En català, castellà i anglès.

Tradicionàrius - Festival Folk Internacional - Web del XXXI Tradicionàrius - Festival Folk Internacional, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Informació i programa en pdf. C.A.T., Mercats de Gràcia (Folk als Mercats) i diversos escenaris de Barcelona, del 12 de gener al 23 de març del 2018. En català i castellà.

Falles de València 2018 - Web de les Falles de València 2018. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu Faller, Actualitat, TV Falles, ... València, de l'1 al 19 de març del 2018. En valencià i castellà.

Fira de Sant Josep 2018 - Mollerussa - Web de la 146a edició de la Fira de Sant Josep 2017 de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, Saló de l'Automòbil, ... Mollerussa, del 16 al 19 de març del 2018. En català, castellà, anglès i francès.

Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París - Web del Salon du Livre - Paris - Saló del Llibre de París. El Saló, Expositors, Premsa, Autors, Visitants, Notícies, ... París, del 16 al 19 de març del 2018. En francès i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de Qatar - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Qatar. Circuit de Losail, Doha, Qatar, del 16 al 18 de març del 2018. En castellà.

Barcelona Beer Festival - Web del Barcelona Beer Festival, punt de trobada dels amants de la cervesa artesana. Cerveses, Què menjar, Informació, Activitats, Galeria, ... La Farga, l'Hospitalet de Llobregat, 16, 17 i 18 de març del 2018. En català, castellà i anglès.

Saló de l'Ensenyament 2018 - Web del Saló de l'Ensenyament 2018 - Setmana de la Formació i Treball. Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d'FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. Un gran nombre d'entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Com arribar-hi, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 14 al 18 de març del 2018. En català i castellà (anglès, versió reduïda).

Black Music Festival - BMF2018 - Web de la 17a edició del Black Music Festival - BMF2018. Calendari, Artistes, Entrades, Notícies, Espais, Activitats, Com arribar, Concursos, Premsa, Edicions anteriors, Contacte, ... Girona i diverses localitats dels Països Catalans, del 1 al 18 de març del 2018. En català

Futura 2018 - Saló dels Màsters i Postgraus - Web de Futura 2018 - Saló dels Màsters i Postgraus. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Fòrum del Treball, Guia interactiva de l'expositor, Premsa, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 16 i 17 de març del 2018. En català i castellà.

Marató Barcelona 2018 - Web de la Marató de Barcelona 2018. Recorregut, Notícies, Galeria, Cursa, Inscripcions, Marató Expo, Allotjament, Spònsors, Espai Atleta, Contacte, ... Barcelona, 11 de març del 2018. En català, castellà, anglès i francès.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. El Xató, Escapades, Agenda, La Ruta, Guia, Blog, Receptes, Galeria, Ambaixadors, Xató tapa, Catàleg, Contacte, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. Del 20 de novembre del 2017 a l'11 de març del 2018. En català i castellà.


Els Oscars de Hollywood (90a edició - Cerimònia 4 de març del 2018) :

Oscar.com - 90 Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


Festa de Sant Medir 2018 - Web de la Federació de Colles de Sant Medir amb informació de la Festa de Sant Medir 2018, que se celebra als barris barcelonins de Gràcia i La Bordeta. Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Notícies, Agenda, ... 3 de març del 2018. En català.

Mobile World Congress 2018 - Web del Mobile World Congress 2018. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, Mobile World Capital Barcelona, ... Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobtegat i Fira Montjuïc, Barcelona, del 26 de febrer a l'1 de març del 2018. En anglès.

Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona - Web del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona. Espectacles, Entrades, Activitats, Girona, Organització, Premsa, Mecenes, Multimèdia, Arxiu, Botiga, ... La Devesa, Girona, del 22 al 26 de febrer del 2018. En català.

Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web de l'Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja de Lleida, del 22 al 25 de febrer del 2018. En català.

Berlinale 2018 - 68è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2018 - 68è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 15 al 25 de febrer del 2018. En alemany i anglès.

ARCO 2018 - 37a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2018 - 37a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 21 al 25 de febrer del 2018. En castellà i anglès.

23a Nit de les Telecomunicacions - Web de la 23a Nit de les Telecomunicacions, organitzada conjuntament per Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions (ACET) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Presentació, Programa, Espai, Premis La Nit, ... Barcelona, 22 de febrer del 2018. En català.

Bàsquet ACB - Copa del Rei - Las Palmas de Gran Canària - Pàgina web de l'ACB amb informació sobre la Copa del Rei 2018 que se celebra a Las Palmas de Gran Canària. La Copa, Els Equips, Entrades, El Sorteig, Els Partits, L'Agenda, La Localització, Les Finals, ... Las Palmas de Gran Canària, del 15 al 18 de febrer del 2018. En castellà.

Bàsquet: NBA All-Star 2018 - Los Angeles, del 16 al 18 de febrer del 2018.


Carnavals - Carnestoltes 2018 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Costa Brava Sud - Blanes, Lloret i Tossa -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 8 al 14 de febrer del 2018. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 8 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. La Reina Belluga, L'Arribo, El Ball del Molinet, La Taronjada, Les Rues de Carnaval, ... Barcelona, del 8 al 14 de febrer del 2018. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 8 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 8 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del 3 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 8 al 12 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de la Costa Brava Sud - Blanes, Lloret i Tossa - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Blanes, Lloret de Mar i Tossa, del 10 al 24 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 3 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 3 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 2 al 13 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 8 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 7 al 14 de febrer del 2018. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, del 27 de gener al 12 de febrer del 2018. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 26 de gener al 18 de febrer del 2018. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 12 de gener al 18 de febrer del 2018. En castellà, anglès, alemany i rus.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Festes de Santa Eulàlia 2018 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2018, la Festa Major d'hivern de Barcelona. Llum BCN, Notícies i cròniques, I Trobada de Mulasses, Programa cultura popular, Portes obertes i activitats, Informació pràctica, ... Barcelona, del 9 al 12 de febrer del 2018. En català, castellà i anglès.

Mitja Marató de Barcelona - Web de la Mitja Marató de Barcelona. Notícies, Cursa, Inscripcions, Resultats, Sala de premsa, Recorregut, Atenció al corredor, Llista d'inscrits, Patrocinadors, ... Barcelona, 11 de febrer del 2018. En català, castellà i anglès.

167a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 167a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, del 2 al 4 de febrer del 2018. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

La Mitja - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 4 de febrer del 2018. En català, castellà, anglès i francès.

32 Premis Goya 2018 - Web dels 32 Premis Goya 2018 de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Madrid, 3 de febrer del 2018. En castellà.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Recinte Modernista de Sant Pau, del 29 de gener al 2 de febrer del 2018. En català, castellà i anglès.

Campionat Europeu d'Handbol - Croàcia - Web del Campionat Europeu d'Handbol de Croàcia. Notícies, Entrades, Calendari i resultats, Estadístiqus, Equips, Vídeos i fotos, Mèdia, ... Croàcia, del 12 al 28 de gener del 2018. En anglès i croat.

Open Austràlia 2018 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2018 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Resultats i estadístiques, Agenda, Quadre, Jugadors, Notícies, Fotos, Vídeo, Social, Entrades, Botiga, ... Melbourne, del 15 al 28 de gener del 2018. En anglès.

86è Ral·li de Monte-Carlo 2018 - Web del 86è Ral·li de Monte-Carlo 2018 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 22 al 28 de gener del 2018. En francès i anglès.

Sundance 2018 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2018 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 18 al 28 de gener del 2018. En anglès.

Premis Grammy 2018 - Web de la 60a edició dels Premis Grammy 2018, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 28 de gener del 2018. En anglès.

ExpoHogar Primavera 2018 - Web ExpoHogar Primavera 2018 - Saló Internacional del Regal, Decoració i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Barcelona, Viatges, Mapa Web, ... Fira Montjuïc, Barcelona, del 20 al 22 de gener del 2018. En català, castellà i anglès.

Fitur 2018 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2018 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 17 al 21 de gener del 2018. En castellà i anglès.

Ral·li Dakar 2018 - Web del Ral·li Dakar 2018. Notícies, El Dakar, Edició 2018, Pilots, Galeries, Dakar Sèries, Mitjans, Botiga, ... Perú, Bolívia i Argentina, del 6 al 20 de gener del 2018. En francès, castellà i anglès.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Nevada, Estats Units, del 9 al 12 de gener del 2018. En anglès.

75a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 75a edició, Hollywood, 7 de gener del 2018. En anglès. Més informació: Hollywood.com.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal