ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.019

Nota : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Web oficial del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1 - Circuit de Monza - Autodromo Nazionale de Monza. Història, Calendari, Gran Premi F1, Entrades, Circuit, Serveis, Campionat, Links, Cursa, Botiga, ... Circuit Autòdrom de Monza (Itàlia), dies 6, 7 i 8 de setembre del 2019. En italià i anglès. Informació Formula1.com.

FiraTàrrega - Teatre al Carrer - Web de FiraTàrrega - Teatre al Carrer. Notícies, Sobre nosaltres, Fira 2019. Programació, Allotjament, Itineraris, Notícies, Agenda, Suport creació, Formació, Blog, FiraTàrregaTV, ... Tàrrega, del 5 al 8 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Festival Altaveu 2019 - Web del 31è Festival Altaveu 2019. Programa, Presentació, Equip, Història, Contacte, Altaveu, Altaveu Frontera, Premis Altaveu, Entrades, Localització, Notícies, Premsa, ... Sant Boi de Llobregat, Baix Llobregat, del 6 al 8 de setembre del 2019. En català i castellà.

Fira d'Indians - Begur - Web de Fira d'Indians de Begur. Activitats, Mercat d'Indians, Programa, Informació, Galeria d'imatges, ... Begur, 6, 7 i 8 de setembre del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Festa de la Fil·loxera - Sant Sadurní d'Anoia - Web de la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d'Anoia. La Festa, La Fil·loxera, L'Associació, Actualitat, Calendari, Galeria, La Botiga, ... Sant Sadurní d'Anoia, 7 i 8 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

US Open 2019 - Tennis - Web oficial del Torneig de Tennis US Open 2019, un dels Grand Slam. Noticies, Fotos, Cercador, Quadre, Resultats, Jugadors, Entrades, Guia del Torneig, US Open en viu, ... Arthur Ashe Tennis Stadium i Louis Armstrong Stadium - Flushing Meadow - Nova York, del 26 d'agost al 8 de setembre del 2019. En anglès.

76a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 76a edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules, Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, Galeria de Fotos, Links, ... Lido di Venezia, del 28 d'agost al 7 de setembre del 2019. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps - Web oficial del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 - Circuit de Spa-Francorchamps. Informació Entrades, Circuit, Calendari, Circuits i Pilots, Classificacions, Informacions útils, Accessos, ... Circuit de Spa-Francorchamps (Bèlgica), dies 30 i 31 d'agost i 1 de setembre del 2019. En francès, neerlandès, anglès i alemany. Més informació a Formula1.com.

Festival Acústica - Web del Festival Acústica. Notícies del Festival, Programació, Què és l'Acústica, L'Acustiqueta, Figueres, Club de mecenatge, Contacte, ... Figueres, Alt Empordà, del 29 d'agost a l'1 de setembre del 2019. En català.

Aquelarre de Cervera - Web de l'Aquelarre de Cervera. Informació: Plànol de la Festa, Horaris, Espectacle, La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Aquelarret, Música, Història, Fotografies, Cervera, Notes de Premsa, Serveis, ... Cervera, Segarra, del 30 d'agost a l'1 de setembre del 2019. En català.

17è Festival Mas i Mas 2019 - Web del 17è Festival Mas i Mas 2019. Programació per espais, Compra d'entrades, Història, Galeria, Vídeo, ... Barcelona, del 28 de juliol a l'1 de setembre del 2019. En català, castellà i anglès.

Festa Major de Sants - Web de la Festa Major de Sants. Programació de tots els carrers, Espais de la Festa, Agenda d'Acticitats, Festa Major Alternativa, ... Barri de Sants, Barcelona, del 24 d'agost al'1 de setembre del 2019. En català.

Schubertíada a Vilabertran - Web de l'Schubertíada a Vilabertran. Concerts, Entrades, Artistes, Conferències, Com arribar-hi, Premsa, ... Vilabertran i altres localitatas de l'Alt Empordà, del 17 al 31 d'agost del 2019. En català i castellà.

Sagunt a Escena - Festival d'estiu - Web de l'Institut Valencià de Cultura amb informació de la XXXVI edició de Sagunt a Escena - Festival d'estiu. Sagunt (teatre romà), Camp de Morvedre, del 26 de juliol al 31 d'agost del 2019. En castellà.

Festival Internacional d'Edimburg - EIF - Web oficial del Festival Internacional d'Edimburg - EIF (Edinburgh International Festival), que té lloc a la capital escocesa des de l'any 1947. Espectacles de Teatre, Música, Òpera i Dansa. Edinburgh, Escòcia, del 2 al 26 d'agost del 2019. En anglès i altres llengües..

Edinburgh Festival Fringe - Web del Edinburgh Festival Fringe, Mostra experimental paral·lela al festival oficial, que atrau fins i tot més gent que el mateix festival. Edimburg, Escòcia, del 2 al 26 d'agost del 2019. En anglès.

GP de la Gran Bretanya de Motociclisme - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Motociclisme - British Grand Prix - Silverstone. Motociclisme, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, dies 23, 24 i 25 d'agost del 2019. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Festival Ésdansa 2019 - Web d'Ésdansa 2019, el Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses. Què és?, Notícies, Tallers, Programa, Grups, Plànol, Cartell, Entrades, Fotos, Edicions anteriors, Contacte, Enllaços, ... Les Preses, Garrotxa, del 19 al 25 d'agost del 2019. En català i castellà.

65a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida - Web de la 65a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. Programa, Calendari, El Festival, Mérida, Altres seus, Altres activitats, Premsa, ... Mérida, teatre i amfiteatre romans, del 27 de juny al 25 d'agost del 2019. En castellà i anglès.

51a Universitat Catalana d'Estiu - UCe - Web de la 51a Universitat Catalana d'Estiu - UCe, amb la participació de les Universitats dels Països Catalans i l'Institut d'Estudis Catalans. Informació general, Novetats, Jornades sobre l'Organització Territorial, Universitat de Ponent de Ciències de la Natura, Botiga, Centre d'Estudis Pau Casals, Estudi de l'arquitectura popular, Projecte Heptàgon, Edicions anteriors de la UCE, Cercador, ... Prada, Conflent, Catalunya Nord, del 17 al 24 d'agost del 2019. En català.

39è Festival de Torroella de Montgrí - Web del 39è Festival de Torroella de Montgrí. Presentació, Tots els concerts, Programació i Entrades, El Festival, Jazz L'Estartit Festival, Fringe, Educació, Comunicació, Patrocinadors, ... Torroella de Montgrí, Baix Empordà, de l'1 al 22 d'agost del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Festa Major de Gràcia - Web de la Festa Major de Gràcia. La Fundació, Programació, Carrers, Altres Espais, Actualitat, Blog Carrers, ... Barri de Gràcia, Barcelona, del 15 al 21 d'agost del 2019. En català.

Festival de Cap Roig - Web del Festival de Cap Roig. El Festival, programa, Entrades, Edicions anteriors, Premsa, Patrocinadors, Festival Rider, ... Calella de Palafrugell, Mont-ràs, Baix Empordà, del 12 de juliol al 21 d'agost del 2019. En català, castellà i anglès.

57 Festival Internacional de la Porta Ferrada - Web del 57 Festival Internacional de la Porta Ferrada. El Festival, Programa, Entrades, Notícies, ... Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, del 12 de juliol al 20 d'agost del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Sant Magí 2019 - Tarragona - Web de les festes de Sant Magí 2019 de Tarragona. Tota la informació de les activitats programades durant els dies de les festes: El passacarrers del convit, L'arribada de l'aigua, Diada de Sant Magí, La Sindriada i la Traca, Exposicions, ... Tarragona, del 14 al 19 d'agost del 2019. En català.

Circuit Festival 2019 - Web del Circuit Festival 2019 - Biggest International Gay Festival. Circuit, Activitats, Festes, Programa, Entrades, Allotjament, Contacte, ... Barcelonma, del 8 al 18 d'agost del 2019. En català, castellà i anglès.

Festival Castell de Peralada - Web del Festival Castell de Peralada. Música, Dansa i Teatre. Història del Festival, Programa del Festival, Com trobar-nos, Venda d'Entrades, Comitès, Sponsors, ... Peralada, Alt Empordà, del 4 de juliol al 17 d'agost del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Concerts de Mitjanit 2019 - Sitges - Web del Festival Concerts de Mitjanit 2019 de Sitges. Concerts, Programació, Espais, Col·laboradors, Contacte, ... Sitges, del 12 de juliol al 14 d'agost del 2019. En català i castellà.

48è Festival Internacional de Música de Cadaqués - Web del 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués. El Festival, Concerts, Notícies, Entrades, Abonaments, Localització, ... Cadaqués, del 2 al 13 d'agost del 2019. En català.

Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra - Web del Festival Pau Casals de Prada de Conflent - Festival de Música de Cambra. Programa, Prada i el Festival, Descàrregues, Reserves, Informació, ... Prada, Conflent, del 26 de juliol al 13 d'agost del 2019. En francès.

Gran Premi de Motociclisme d'Àustria - Web Motograndprix, amb informació del Gran Premi de Motociclisme d'Àustria i de tot el mundial de motociclisme. Circuit d'Spielberg, dies 9, 10 i 11 d'agost del 2019. En castellà.

XXII Mercadal del Comte Guifré - Web del XXII Mercadal del Comte Guifré. El plànol dels espais, el programa, el sopar medieval, el cartell, ... Ripoll, 9, 10 i 11 d'agost del 2019. En català.

39a Fira de l'Avellana - 420a Fira de Sant Llorenç de Riudoms - Web de la 39a Fira de l'Avellana - 420a Fira de Sant Llorenç de Riudoms. Programa d'Actes, Història, Minipop, Actes paral·lels, Cartell, ... Riudoms, Baix Camp, 9, 10 i 11 d'agost del 2019. En català.

XXV Mercat Medieval de Guimerà - Web del XXV Mercat Medieval de Guimerà. Orígen del Mercat, Mapa de la Vila, Programa d'actes, Organització del Mercat, Galeria fotogràfica, Enllaços, ... Guimerà, Urgell, 10 i 11 d'agost del 2019. En català.

Portalblau - XII Festival de Música i Art a la Mediterrània - Web del Portalblau - XII Festival de Música i Art a la Mediterrània. Programa, Presentació, Espais, Com arribar, Mostra Cinema, Galeria, Contacte, ... L'Escala i Empúries, Alt Empordà, de l'11 de juliol al 9 d'agost del 2019. En català.

Firagost 2019 Valls - 65a Fira-Exposició del Camp Català - Web de Firagost 2019 Valls - 65a Fira-Exposició del Camp Català. La Fira: Benvinguda, Història, Organització. Informació: Programa d'Actes, El Recinte Firal, Com arribar.hi, Per Expositors. Contactar: Pre-Inscripcions i Consultes. Setmana de Promoció de Vins i Caves de l'Alt Camp amb D.O., Concurs de Tast de Vins i Caves, Actuació Castellera, ... Valls, Alt Camp, 6 i 7 d'agost del 2019. En català, castellà, francès i anglès.

Portal d'accés a la Universitat - Notes de tall - Web del Portal d'accés a la Universitat de la Generalitat de Catalunya, que dóna informació sobre l'assignació de places universitàries, Notes de tall, Resultats de la preinscripció universitària, les Notes PAU, ... Es va actualitzant i cal tenir usuari registrat per accedir-hi. En català i castellà.

Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme de la República Txeca - Circuit de Brno. Informació, Entrades, Ofertes, Allotjament, Brno GO, Programa, FAQ, ... Brno, República Txeca, 2, 3 i 4 d'agost del 2019. En anglès, alemany i txec. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 - Circuit d'Hungaroring - Web del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1. Entrades, Hotels & Campings, Mapa del Circuit, Informació, Resultats, Serveis, ... Budapest, 2, 3 i 4 d'agost del 2019. En alemany, anglès i hongarès i altres llengües. Formula1.com.

Festival Jardins de Terramar - Sitges - Web del Festival de música Jardins Terramar de Sitges. El Festival, Entrades, Programa, Gastronomia, Com arribar, Contacte, Patrocinadors, Jardins de Terramar, Sitges, del 19 de juliol al 4 d'agost del 2019. En castellà, català i anglès.

Festa del Càntir - Web del Museu del Càntir amb informació de la Festa del Càntir, amb tot el programa d'activitats. Argentona, Maresme, del 4 d'agost (Sant Domènec) del 2019. En català.

Festival Sons del Món Empordà - Web del Festival Sons del Món Empordà. Notícies, Programació, Vi & Músic, Tast de vi previ als concerts, Espais, Venda d'entrades, Contacte, ... Ciutadella de Roses, Castelló d'Empúries, Empuriabrava i Cellers de l'Empordà, del 5 de juliol al 3 d'agost del 2019. En català.

Sala Montjuïc - Cinema a la fresca sota el cel de Barcelona - Web de Sala Montjuïc - Cinema a la fresca sota el cel de Barcelona. Cinema, Concerts, Info pràctica, Entrades, Faqs, ... Barcelona, Castell de Montjuïc, del 28 de juny al 2 d'agost del 2019. En català, castellà i anglès.

Trobada amb els Acordionistes del Pirineu - Web de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Informació amb tot el programa d'actes. Arsèguel i La Seu d'Urgell, Alt Urgell, 26, 27 i 28 de juliol i 2 d'agost del 2019 (concerts a Puigcerdà i Castellbó, 29 i 30 de juliol). En català.

Grec 2019 - Festival de Barcelona - Web del Grec 2019 - Festival de Barcelona. Programa, Entrades, El Festival: Grec Montjuïc, Grec Ciutat, Activitats, Informació d'interès, Notícies, Blog, ... Barcelona, Teatre Grec i diversos espais, juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

RBF - Reggaeton Beach Festival Barcelona - Web del RBF - Reggaeton Beach Festival Barcelona. Entrades, Horaris busos, Taules VIP, Dubtes, Plànol, Contacte, ... Parc Port Fòrum, Barcelona, 27 i 28 de juliol del 2019. En castellà.

El Tour de França - Le Tour - Web de la 105a edició del Tour de França - TDF 2019 - Le Tour de France, la prova reina del ciclisme professional. La cursa en directe, Etapes, Classificacions, Equips, Història, Edicions anteriors, Links, Cercador, En directe per TV, Vídeos, Organització, Botiga, ... Del 6 (Brussel·les) al 28 de juliol (París) del 2019. En francès, anglès, castellà i alemany.

54 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia - Web del 54 Festival de Jazz de San Sebastián - Jazzaldia. Programa del Festival, Oferta turística, La Ciutat, La botiga, Zona de premsa, Altres edicions, Enllaços, ... Donostia-Sant Sebastià, Euskadi, del 24 al 28 de juliol del 2019. En castellà, euskera i anglès.

Euskal Encounter 27 - Web Euskal Encounter 27. Reunió d'usuaris aficionats i professionals de la informàtica, organitzada per la Fundació Euskaltel. Últimes Notícies, Informació general, Xarxa local, Conferències, Jocs, Software lliure, Concursos, Fòrums, Premsa, Edicions anteriors, ... BEC (Bilbao Exhibition Centre) Bizkaia, del 25 al 28 de juliol del 2019. En castellà, euskera i anglès.

42a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro - Web de la 42a edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro. Programació, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 4 al 28 juliol del 2019. En castellà i anglès.

Tomorrowland Barcelona - Web del Tomorrowland Barcelona, des de Bélgica i DJ's en directe. Concepte, Entrades & pulseres, Socis, FAQ, Contacte, ... Parc de Can Zam, Santa Coloma de Gramenet, 27 de juliol del 2019. En castellà i anglès.

Els Focs de Blanes 2019 - 49è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Web Els Focs de Blanes 2019 - 49è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Programa, Història, Condicions, Àlbum, Consells, Votacions per mòbil, ... Blanes, Selva, del 23 al 27 de juliol del 2019. En català i castellà.

Ple de Riure - XXIII Festival Internacional de Teatre Còmic - Web del Ple de Riure - XXIII Festival Internacional de Teatre Còmic. Presentació, Programa, Localització, Serveis, Entrades, Història, ... El Masnou, Maresme, del 23 al 27 de juliol del 2019. En català.

39è Festival Internacional de Música Pau Casals - Web del 39è Festival Internacional de Música Pau Casals. Informació de tota la programació del Festival. Autitori Pau Casals, El Vendrell (Sant Salvador), i Església del Vendrell, Baix Penedès, del 12 al 23 de juliol del 2019. En català.

73è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon - Web del 73è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Avinyó, Occitània, del 4 al 23 de juliol del 2019. En francés i anglès.

Fresc Festival Sabadell - Web del Fresc Festival Sabadell. La programació, Música, Teatre, Paraula, En família, Entrades, Abonaments, Subscriu-te, ... Sabadell, del 26 de juny al 22 de juliol del 2019. En català.

FIB 2019 - Festival Internacional de Benicàssim - Web del FIB 2019 - Festival Internacional de Benicàssim. Cartell, Entrades, Horaris, Benicàssim, El Festival, ... Benicàssim, Plana Alta, del 18 al 21 de juliol del 2019. En castellà i anglès.

XXIV Festa del Renaixement de Tortosa - Web de la XXIV Festa del Renaixement de Tortosa - L'Esplendor d'una Ciutat al Segle XVI. Què és la Festa del Renaixement?, Tortosa a l'època del renaixement, Anem de Festa, Programa, Al voltant de la Festa, Galeria Multimèdia, La Botiga del Renaixement, Participa, Novetats, Fòrum, ... Tortosa, Baix Ebre, del 18 al 21 de juliol del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

XXIV edició de la Fira de Circ al Carrer - Web de la XXIV edició de la Fira de Circ al Carrer. Nosaltres, Cronologia, Premsa, Galeria, Programa, ... La Bisbal d'Empordà, Baix Empordà, del 19 al 21 juliol del 2019. En català.

Festival Sónar 2019 - Web del Festival Sónar 2019 - 26a edició del Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona. Programa, Tikets, Allotjament, Informació pràctica, Mèdia, Notícies, Partners, Premsa, Sónar+D, Sónar Playlist, ... Barcelona, 18, 19 i 20 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

Acampada Jove 2019 - Web de l'Acampada Jove 2019, iniciativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya). Presentació, Informació General, Venda d'Entrades, Com arribar, Programació, Activitats, Preguntes freqüents, ... Montblanc, Conca de Barberà, del 18 al 20 de juliol del 2019. En català.

Altacústic - Festival de Música Independent d'Altafulla - Web de l'Altacústic - Festival de Música Independent d'Altafulla. Els artistes, Programa, Els escenaris, On sopar, Imatges, Edicions anteriors, ... Altafulla, Tarragonès, del 18 al 20 de juliol del 2019. En català.

Anòlia - Festival de Música - Web de l'Ajuntament d'Igualada amb tota la informació del Festival de Música Anòlia. Igualada, Anoia, del 13 al 20 de juliol del 2019. En català.

43 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz - Web del 43 Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz. Presentació, Programa, Artistes, Recintes, Historial, Links, Allotjaments, Entrades, ... Vitoria-Gasteiz, del 15 al 20 de juliol del 2019. En castellà, euskera i anglès.

36 Festival de Teatre de Almada - Web del 36 Festival de Teatre de Almada (Portugal). Fitxa tècnica, Entrades, Programa, Produccions, Exposicions, Col·loquis, Actes complementaris, Música, ... Almada (Portugal), del 4 al 18 de juliol del 2019. En portuguès.

Festival Jardins de Pedralbes - Web del Festival Jardins de Pedralbes - Festival de Música de Barcelona. Entrades, Informació, El Projecte, Patrocinadors, Contacte, ... Barcelona, Jardins del Palau Reial de Pedralbes, del 5 de juny al 15 de juliol del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

XXIII Festival de Jazz de València - Web del XXIII Festival de Jazz de València. El Festival, Programa, Artistes, Jazz als barris, Com arribar, Entrades, ... València (Palau de la Música), del 26 de juny al al 15 de juliol del 2019. En castellà.

GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - Silverstone - Web oficial del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1 - British Grand Prix - Silverstone. Fórmula 1, Circuit de Silverstone, Informació, Entrades, FAQs, Contacte, Història, Viatges, ... Silverstone, 12, 13 i 14 de juliol del 2019. En anglès. Formula1.com.

World Roller Games (WRG) Barcelona 2019 - Web dels World Roller Games (WRG) Barcelona 2019, els campionats del món de totes les disciplines de roller sports, els esports de roda petita. Disciplines, Seus, Notícies, Calendari i resultats, Medaller, Esdeveniment, Entrades, ... Barcelona, del 4 al 14 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

European Balloon Festival - Igualada - Web de l'European Balloon Festival. Què és l'EBF?, Activitats, Pilots, Notícies, Vols volar?, Premsa, Contacte, ... Igualada, del 10 al 14 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

RodaFolk 2019 - 30a edició del Festival de Música Tradicional - Web de RodaFolk 2019 - 30a edició del Festival de Música Tradicional. Programa i tota la informació. Roda de Ter, Osona, 12 al 14 de juliol del 2019. En català.

TransSegre 2019 - Web de la TransSegre 2019. Què és?, Programa d'Actes, Reglament, Inscripció, Galeria de Fotos, Transdibuix, Notícies, ... Balaguer, Noguera, del 12 al 14 de juliol del 2019. En català.

Wimbledon 2019 - Tennis - Web del Torneig de Tennis de Wimbledon, el més prestigiòs del món sobre herba i un dels Grand Slam. Actualitat, Resultats, Jugadors, Notícies i Fotos, Àudio / Vídeo, Guia, Entrades, Botiga, Partits, Quadre, Webcams, Ràdio Wimbledon, ... Londres, de l'1 al 14 de juliol del 2019. En anglès.

San Fermín 2019 - Pamplona - Web de Kukuxumusu amb una completa Guia sobre San Fermín 2019. Festa: Festa On-line, Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, Menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... Pamplona, del 6 al 14 de de juliol del 2019. En castellà, euskera i anglès.

Festival Ortigueira - Web del Festival Ortigueira. Programació, Guia d'Ortigueira, Mundo Celta, Festival Online, Galeries, Gabinet de Premsa, Fòrum, ... Ortigueira, A Coruña, Galiza (Galícia), de l'11 al 14 de juliol del 2019. En gallec, castellà i anglès.

Paupaterres Tàrrega - Festival de Música d'Estiu de Ponent - Web del Paupaterres Tàrrega - Festival de Música d'Estiu de Ponent. Notícies, Programació, Informació pràctica, Paupacamper, Voluntariat, Contacte, ... Tàrrega, Urgell, de l'11 al 13 de juliol del 2019. En català.

Festival Feslloc 2019 - El Festival transformador del País Valencià - Web del Festival Feslloc 2019 - El Festival transformador del País Valencià. El Festival, Manifest, Programació, Activitats, Serveis, Recomanacions, Contacte, ... Benlloc, de l'11 al 13 de juliol del 2019. En català.

Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua - Web de l'Escaldàrium - Festa del Foc i de l'Aigua. Programa d'actes Escaldàrium, Marxandatge, La Festa, Mèdia, Va de diables, Contactar, ... Caldes de Montbui, Plaça de la Font del Lleó, 13 de juliol del 2019. En català.

XVII Festival de Blues de Barcelona - Web del XVII Festival de Blues de Barcelona. Programa, Capibola Blues, Activitats, Compromís social, Escola tallers de blues, Contacte, ... Barcelona, 12 i 13 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

Guitar BCN 2019 - 30è Festival de Guitarra de Barcelona - Web del Guitar BCN 2019 - 30è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Festival, Notícies, Programació, Entrades, Actualitat, Espais, Patrocinadors, Contacte, ... Barcelona, del 31 de gener al 10 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

XXXIV Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau - Web de la Universitat Internacional de la Pau amb informació del XXXIV Curs d'Estiu. Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, del 4 al 10 de juliol del 2019. En català.

Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya - Circuit de Sachsenring - Web oficial del Circuit de Sachsenring - Gran Premi de Motociclisme d'Alemanya. MotoGP, Calendari, Sachsenring, Circuit, Història, Entrades, Serveis, Arxiu, Galeria, ... Sachsenring, 5, 6 i 7 de juliol del 2019. En alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Rock Fest Barcelona - Web del Festival Rock Fest Barcelona. El Festival, Cartell, Entrades, Acampada, Faq, Viatges, Galeria, Botiga, Contacte, ... Parc de Can Zam, Santa Coloma de Gramenet, del 4 al 7 de juliol del 2019. En castellà, català i anglès.

ViJazz Penedès 2019 - Web del ViJazz Penedès 2019. Què és?, Programa, Jazz, Vins i Caves, Vilafranca i el Penedès, Com arribar, Edicions anteriors, Patrocinadors ... Vilafranca del Penedès, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català (altres llengües amb traducció automàtica).

Festival Al Carrer Viladecans 2019 - Web del Festival Al Carrer Viladecans 2019. Programació, Companyies, Creadors locals, Residències, Àrea Professional, Contacte, ... Viladecans, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català i castellà.

Argilà Argentona - Fira internacional de ceràmica - Web del Museu del Càntir amb informació de l'Argilà Argentona - Fira internacional de ceràmica, amb tot el programa d'activitats. Argentona, Maresme, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català.

Diada dels Raiers - Web de l'Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa, amb el programa complet de la Diada dels Raiers. L'Associació, Història, Museu, Links, Inscripció, Contacte,... La Pobla de Segur - El Pont de Claverol, Pallars Jussà, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català.

Mundial de futbol femení - França - Web del Mundial de futbol femení - França 2019. Notícies, Partits, Equips, Jugadores, Estadístiques, Organització, Premis, Entrades, ... França, del 7 de juny al 7 de juliol del 2019. En francès, anglès, castellà i alemany.

24 Hores de Catalunya de Motociclisme - Web del Circuit de Barcelona Catalunya amb informació de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Notícies, Horaris, Reglaments, Complements, Inscripcions, Incrits, Premsa, Classificacions, ... Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló, del 5 al 7 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

Festival Cruïlla Barcelona - Web del Festival Cruïlla Barcelona. Horaris, Programació, Notícies, Artistes, Entrades, Premsa, Allotjament, Com arribar, Fotos, Altres edicions, Contacte,... Barcelona (Parc del Fòrum), del 3 al 6 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

Vida Festival 2019 - Web del Vida Festival 2019 - Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú. Notícies, +Vida, Espais, Cartells, Info: Allotjament, FAQ's, Premsa, Patrocinadors, ... Vilanova i la Geltrú, del 4 al 6 de juliol del 2019. En català, castellà i anglès.

Canet Rock 2019 - Web del Festival Canet Rock 2019. Artistes, Informació, El Canet Rock, Faq's, Notícies, Premsa, Contacte, Entrades, ... Caner de Mar, 6 de juliol del 2019. En català.

53a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell - Web de la 53a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Programa, La Cantada, Altres activitats prèvies, Venda d'entrades, Grups participants, ... Calella de Palafrugell, Baix Empordà, 6 de juliol del 2019. En català, castellà, francès i anglès.

Festus - Festival d'arts de carrer - Web de Festus - Festival d'arts de carrer. Presentació, Artistes, Programació, Fesfira/Tallers, Off, Imatge, Contacte, Edicions anteriors ... Torelló, 5 i 6 de juliol del 2019. En català.

Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona 2019 - Web del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona 2019. Programació, Notícies, Agenda, Votacions, Arxiu, Premis, Hemeroteca, ... Tarragona, Punta del Miracle, del 3 al 6 de juliol del 2019. En català.

19è Festival Internacional de Música de Tarragona - Pàgina web amb informació dels Cursos i Concerts del 19è Festival Internacional de Música de Tarragona. Tarragona, del 20 de juny al 6 de juliol del 2019. En català.

Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen - Web oficial del Gran Premi de Motociclisme d'Holanda - Circuit d'Assen, la catedral del motociclisme. Gran Prix, Calendari, El Circuit, Programa GP, Hotels, Entrades, Links, ... TT Circuit Assen (Holanda), 28, 29 i 30 de juny del 2019. En neerlandès, anglès i alemany. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 d'Àustria - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 d'Àustria. Spielberg, Àustria, Circuit d'Österreichring, 28, 29 i 30 de juny del 2019. En anglès.

(a)phònica - Festival de la Veu de Banyoles - Web de l'(a)phònica - Setzè Festival de la Veu de Banyoles. Programació, Espais, Entrades, Notícies, El Festival, Banyoles, Premsa, Patrocinadors, Contacte, ... Banyoles, del 27 al 30 de juny del 2019. En català.

Festival Clownia - Web del Festival Clownia. Ciutat de Clownia, Programació, Espais i acampada lliure, Espai Consciència, Com arribar-hi, Sant Joan de les Abadesses i el Ripollès, Abonaments, Ràdio Clownia, ... Sant Joan de les Abadesses, del 27 al 30 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Pride Barcelona 2019 - Web de Pride Barcelona 2019 - L'Orgull LGTBI més important de la Mediterrània. Nosaltres, Programa, Participa-hi, Manifestació, Sponsors, Visita BCN, Botiga, ... Barcelona, del 27 al 29 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

FITT 2019. Noves Dramatúrgies - Web del FITT 2019. Noves Dramatúrgies - VI Festival Internacional de Teatre de Tarragona ... El Festival, Programació FITT, Programació Young FITT, Notícies, Contacte,... Tarragona, del 25 al 29 de juny del 2019. En català.

SIL 2019 - Saló Internacional de la Logística - Web de SIL 2019 - 21è Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Fòrum Mediterrami de la Logística i el Transport. Informació, Relació d'Expositors, Sponsors, Serveis a l'Expositor, Serveis al Visitant, Symposium i Jornades Tècniques, Àrees del Saló i Activitats, Premsa i promoció, Enllaços d'interès, Borsa de negocis, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 26 al 28 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Calendari, Desfilades, Dissenyadors, Showroom, Jurat, Imatges 080, Contacte, Vídeos, Activitats paral·leles, ... Barcelona (Recinte Modernista de Sant Pau), del 25 al 28 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Festes de Sant Joan 2019 - Ciutadella - Web de les Festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca. Actes, Protagonistes, Escenaris, Recomanacions especials, Què diuen les xarxes?, Origen, Dia des be, Dissabte de Sant Joan, Dia de Sant Joan, Junta de Caixers, ... Ciutadella de Menorca, dies 16, 23 i 24 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

La Patum 2019 - Berga - Web de La Patum de Berga. Notícies, Programa d'Actes, La Patum, Orígens de la festa, Comparses de la Patum, Patum infantil, Patrimoni der la Humanitat, La marca Patum, La Casa de la Patum, ... Berga, del 15 al 23 de juny del 2019. En català.

Gran Premi de Fórmula 1 de França - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 de França. Circuit de Paul Ricard, 21, 22 i 23 de juny del 2019. En anglès.

BàsquetACB - Playoffs 2019  -   NBA - Playoffs 2019.

27a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 27a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Presentació, Programació, Films, Directors, Premsa, Informació, ... Barcelona, Filmoteca de Catalunya, del 4 al 20 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Barcelona Catalunya - Web del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló. Calendari GP Motociclisme, Informació, Horaris, Com arribar-hi, Informació d'interès, Venda d'Entrades, ... Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló, 14, 15 i 16 de juny del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Fire!! 2019 - 24a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià - Web de Fire!! 2019 - 24a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià. Notícies, La Mostra, Pel·lícules, Programa, Seccions, Premsa, Fire!! a Filmin, ... Institut Francès de Barcelona, del 6 al 16 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

FIMPT - 39è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - Web del 39è Festival Internacional de Música Popular Tradicional - FIMPT. Artistes, Entrades, Horaris, Notícies, Premsa, Ràdio FIMPT, ... Vilanova i la Geltrú, Garraf, del 14 al 16 de juny del 2019. En català.

24 Hores de Le Mans - Web oficial de les 24 Hores de Le Mans. Articles, Notícies, 24 Hores de Le Mans - Cotxes, 24 Hores de Le Mans - Motos, Sèrie Le Mans, Altres Curses, Trofeu ACO, Actualitat, Participants, Fotos, Botiga, Calendari, Webcam, Contacte, ... Circuit de Le Mans (França), 15 i 16 de juny del 2019. En francès i anglès.

Feria del Libro de Madrid - FLM - Web de la 78a edició de la Feria del Libro de Madrid - FLM. La Feria, El món del llibre, Notícies, Activitats, Expositors, Enllaços, ... Madrid, del 31 de maig al 16 de juny del 2019. En castellà.

Festival Embassa't - Web del Festival Festival Embassa't. Entrades, Info, Horaris, L'Aperitiu, Petit, Voluntaris, ... Sabadell, 14 i 15 de juny del 2019. En català.

Saló BizBarcelona - Web del Saló BizBarcelona. Què és Biz, Conferències, Activitats, Expositors, Media Center, BizCommunity, Visitants, ... Fira de Barcelona, Recinte Montjuïc, 12 i 13 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya - Web de la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. La Mostra, Programa, Secció oficial, Activitats, Premsa, Participació, ... Lleida, del 6 al 13 de juny del 2019. En català i castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Canadà. Montreal, Canadà, Circuit Gilles Vileneuve, 7, 8 i 9 de juny del 2019. En anglès.

Roland Garros 2019 - Web oficial del Torneig de Roland Garros 2019 de Paris, uns dels Grand Slam. El principal Torneig del món en terra batuda. Notícies, Resultats, Quadre, Informació i fotos, Jugadors, Botiga, Museu, ... París, del 20 de maig al 9 de juny del 2019. En francès i anglès.

FIMAG - Fira Internacional de Màgia - Web de FIMAG - Fira Internacional de Màgia. Programació, Entrades, Mapa, Premsa, Allotjaments, Restaurants, ... Torroella de Montgrí, del 5 al 9 de juny del 2019. En català.

Festival Primavera Sound - Web del Festival Primavera Sound. Cartell, Concerts, Coneix-nos, Esdeveniments, Notícies, Entrades, Portal, Fòrum, ... Barcelona, Parc del Fòrum, del 27 de maig al 2 de juny del 2019. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello - Web del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme - Mugello. Programa, Entrades, El Circuit, Allotjament, Informació útil, Classificació, ... Autòdrom Internacional de Muguello - Història, Circuit, Rècords, Com arribar-hi, Serveis, Calendari, Notícies, Links, ... Circuit de Mugello (Itàlia), dies 31 de maig i 1 i 2 de juny del 2019. En italià i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Identi'CAT 2019 - Catalunya Nord - Web d'Identi'CAT 2019 - XVIII Trobada de Cultura Popular a Catalunya Nord, organitzada per l'entitat Aire Nou de Bao. Programa detallat de la Identi'CAT, Cartell, Teatre, Concerts, Correfoc, Castells, Gegants, Balls, Sardanes, Enllaços, ... Bao i Pesillà de la Ribera (Rosselló, Catalunya Nord), del 29 de maig al 2 de juny del 2019. En català.

Tamborinada 2019 - Web de la Fundació La Roda amb informació de la Tamborinada, que tindrà lloc el diumenge 2 de juny del 2019, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En català i castellà.

Giro d'Itàlia - Web del Giro d'Itàlia, organitzat per La Gazzetta dello Sport. Etapes, Classificacions, Equips, Corredors, La Cursa en síntesi, Les Etapes de Muntanya, La Història, L'Organització, Edicions anteriors, Links de ciclisme, ... De l'11 de maig al 2 de juny del 2019. En italià i anglès.

Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 - Web oficial del 76è Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 de l'Automòbil Club de Mònaco. Presentació, Històric, Notícies, Entrades, Botiga, Links, Fotos, Pilots, Guanyadors, Programa, Altres Curses, ... Monte-Carlo (Mònaco), del 23 al 26 de maig del 2019. En francès i anglès. Formula1.com.

72è Festival de Cannes - Web oficial del 72è Festival de Cannes. Pel·lícules, Jurats, Activitats, Programa, Dia a Dia, Arxius, El Festival, Premsa, Actualitat, Notícies, Mercat del Film i Village Internacional, ... Cannes, del 14 al 25 de maig del 2019. En francès i anglès, i altres idiomes en versió més reduïda.

Festival DocsBarcelona - Web de DocsBarcelona - Festival Internacional de Cinema Documental. Informació del Festival, Seccions, Premis i Jurats, Programació, Pitching Forum, FAQ, Notícies, Premsa, Contacte, ... Barcelona, del 15 al 25 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot - Web del Cornamusam - Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot. Programa del Festival. Olot, 24 i 25 de maig del 2019. En català.

Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans - Web del Gran Premi de França de Motociclisme - Circuit de Le Mans. Entrades, Programa, Circuit, Campionat, Multimèdia, Informació, ... Circuit de Le Mans, 17, 18 i 19 de maig del 2019. En francès i anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Automobile Barcelona - Web del Saló Automobile Barcelona. Esdeveniment, Connected Hub, Automobile Motorshow, Media, Conacte, VR-Experience, Barcelona, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, de l'11 al 19 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

Girona Temps de Flors - Web de la 64a edició de Girona Temps de Flors. Presentació, Itinerari, Programació, Concurs de Foto, Concurs de Flors, Concurs d'Aparadors, Galeria d'Imatges, Cartells, ... Girona, de l'11 al 19 de maig del 2019. En català (castellà, francès i anglès amb Google Translate).

Final Four 2019 Bàsquet - Vitòria - Web de l'Eurolliga amb informació de la Final Four 2019 de bàsquet de Vitòria. Tota la informació d'aquesta Final Four i de les anteriors. Semifinals, Fenerbahce-Anadolu Efes i CSKW Moscou-R. Madrid. Vitòria, 17 i 19 de maig del 2019. En anglès.

20è Festival Mil·lenni - Web del 20è Festival Mil·lenni. Notícies, Història, Programació, Entrades, Premsa, Patrocinadors, Crèdits, ... Barcelona, diversos escenaris, del 8 de novembre del 2018 al 17 de maig del 2019. En català i castellà.

Barcelona Poesia - Web de Barcelona Poesia. Presentació, Programa, Arxius, Més poesia, Premis, Blog de la setmana, Poesia a les llibreries, Regala poesia, ... Barcelona, del 8 al 16 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló - Web del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló. Calendari, Fórmula 1, Informació General, Com arribar-hi, Horaris, Venda d'Entrades, Informació d'interès, Allotjament, ... Circuit de Barcelona Catalunya, Momtmeló, 10, 11 i 12 de maig del 2019. En català, castellà, anglès i altres llengües. Més informació: Formula1.com.

Trapezi Reus - Fira del Circ de Catalunya - Web de Trapezi Reus - Fira del Circ de Catalunya. Programació, Història, Informació, Contacte, ... Reus, del 9 al 12 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

21è Festival Jazz Vic - Web del 21è Festival Jazz Vic. Programació, El Festival, Entrades, Notícies, Actes complementaris, Contacte, Turisme de Vic, ... Vic, del 2 al 12 de maig del 2019. En català.

BioCultura Barcelona - Web de BioCultura Barcelona. Fira de les Alternatives i el Consum Responsable, organitzada per l'Associació Vida Sana. BioCultura, Visitants, Expositors, Premsa, ... Barcelona, Palau Sant Jordi, 10, 11 i 12 de maig del 2019. En castellà i altres llengües amb el traductor de Google.

Festimad - Web del Festimad. Últimes Notícies, Programació, Fòrum, Xat, Entrades, Com anar-hi, Què és, On és?, Allotjament, Flashback, Manual, Llista de correu, Premsa, Patrocinadors, Contacte, El Mercat, ... Diverses localitats de la Comunidad de Madrid, del 24 d'abril a l'11 de maig del 2019. En castellà.

Gran Premi d'Espanya de Motociclisme - Circuit de Jerez - Web oficial del Circuit de Jerez, amb informació del Gran Premi d'Espanya de Motociclisme. Informació del Circuit, Rècords, Curses, Història, Grans Premis, Calendari, Serveis, Últimes Notícies, Fons d'Escriptori, Campionat del Món de Motociclisme, Entrades, Gran Premi d'España de Motociclisme, Notícies, ... Circuit de Jerez, 3, 4 i 5 de maig del 2019. En castellà i anglès. Més informació - MotoGrandPrix.

Festival Strenes - Web del Festival Strenes de Girona. Programació, El Festival, Girona, Venda d'entrades, Patrocinadors, Abonaments, Allotjament, Mapa d'Espais, Xarxes socials, ... Girona, del 30 de març al 5 de maig del 2019. En català.

XXXII Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc - Web de la XXXII Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi - Montblanc. La Festa, Programa d'Actes, Notícies, Llegenda de Sant Jordi, Botiga, Galeria, Menjar i dormir, Dracum, Mercat, Museus, Sopars, Joglars, Corts, Altres, ... Montblanc (Conca de Barberà), del 23 d'abril al 5 de maig del 2019. En català i castellà.

30a Fira de Teatre de Titelles de Lleida - Web de la 30a Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Què és la fira?, Història de la fira, Qui ho organitza?, Equip de la fira, Espais de la fira, Informació pels espectadors, Preguntes freqüents, Fires de Teatre, Contacte, Programació, Companyies, Espectacles, Activitats paral·leles, Premis, Fira del llibre, Plànol de la ciutat, Transport, Enllaços, Telèfons d'interés, Hotels i restaurants, ... Lleida, 3, 4 i 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

D'A Film Festival Barcelona - Web del D'A Film Festival Barcelona. Notícies, Programació, Informació, Activitats, Arxiu, ... Barcelona, del 25 d'abril al 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

54a Fira del Llibre de València - Web de la 54a Fira del Llibre de València. Presentació, On estem?, Expositors, Activitats, Programa, Signatures, Notícies, Fotografies, ... València, del 25 d'abril al 5 de maig del 2019. En valencià i castellà.

Aerosport 2019 - Certàmen d'Aeronàutica Esportiva - Web d'Aerosport 2019 - Certàmen d'Aeronàutica Esportiva. Presentació, Zona Visitants, Zona Expositors, Històrics, Premsa, ... Aeròdrom Igualada - Òdena, 4 i 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.


La Passió 2019 :

La Passió d'Olesa de Montserrat - Web de La Passió d'Olesa de Montserrat. Actualitat, Compra d'Entrades (Tel·Entrada), Preus, Dates de representació, Informació i reserves, L'Espectacle: L'Autor, La Música, La Història, El Text, Els Cartells, El Teatre, Galeria d'imatges, Serveis, Activitats Culturals, Mapa Web, ... Olesa de Montserrat, del 3 de març a l'1 de maig del 2019. En català (castellà i anglès, versions reduïdes).

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies, Altres Seccions, Adreça, Àrea Premsa, ... Esparreguera, del 10 de març al 5 de maig del 2019. En català, castellà i anglès.

La Passió de Cervera - Web de La Passió de Cervera. Com arribar-hi, El Teatre, Intèrprets, Informació, La Història, Cartells, Notes de premsa, ... Cervera, del 24 de març al 27 d'abril del 2019. En català i castellà (en diversos idiomes, amb Google Translate).

La Passió d'Ulldecona - Web de La Passió d'Ulldecona. La Passió: Història, Galeria, El Text, Els Actors, Els Cartells, Informació, Setmana Santa, Els Pastorets, Com arribar, Contactar, Notícies, ... Ulldecona, del 24 de març a l'11 de maig del 2019 Representacions a Reus, Nules i Tarragona). En català, castellà i anglès.


Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) - Web del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST). El Festival, Programació/Seccions, Horaris, Premsa, Indústria, Patrocinadors, Notícies, Activitata paral·leles, Ediions anteriors, ... Barcelona, del 22 al 30 d'abril del 2019. En català i castellà.

25è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona - Web de la 25a edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona. Presentació, Programa, Fringe, Edicions, Dixie?, Info, Links, ... Tarragona, del 25 al 30 d'abril del 2019. En català.

Gran Premi d'Azerbaijan de Fórnula 1 - Baku - Web de Formula1.com amb tota la informació del Gran Premi d'Azerbaijan de Fórnula 1. Circuit de Baku, Azerbaidjan, 26, 27 i 28 d'abril del 2019. En anglès.

Trofeu Conde de Godó - Web de la 67a edició del Trofeu Conde de Godó - Barcelona Open Banc Sabadell. Reial Club de Tennis Barcelona. Notícies, El Torneig, Resultats, Jugadors, Patrocinadors, Galeria, Agenda, Mèdia, ... Barcelona, del 20 al 28 d'abril del 2019. En castellà, català i anglès.

66a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de la 66a edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. La Fira, El programa, Els espais, Els espàrrecs, Gavà Experience, GastroGavà, Fira comercial, Com arribar-hi, ... Gavà, 27 i 28 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

XXXII Trobada de Campaners - Fira de la Campana - Web de la XXXII Trobada de Campaners d'Os de Balaguer - Fira de la Campana. Informació de la Trobada: Programa d'Actes i Història, Confraria de Campaners: Informació i Inscripció, Os de Balaguer, Enllaços, Contacte, Galeria fotogràfica, ... Os de Balaguer, 26, 27 i 28 d'abril del 2019. En català.

Festival BarnaSants - Web de la 24a edició del Festival BarnaSants - Cançó d'Autor. El Festival, Artistes, Edicions anteriorsm Blog, Premsa, Contacte, Complicitats, ... Barcelona i altres ciutats dels Països Catalans, del 25 de gener al 25 d'abril del 2019. En català.

Festival Còmic de Figueres - Web del Festival Còmic de Figueres. Programa, Calendari, Entrades, El Teló, ... Figueres, del 17 al 21 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

Gran Premi de Motociclisme de les Amèriques - Web del Circuit of the Americas amb informació del Gran Premi de Motociclisme. Informació, La Cursa, Circuit, Entrades, Hotels, ... Circuit of the Americas, Austin, 12, 13 i 14 d'abril del 2019. En anglès. MotoGrandPrix - Informació en castellà.

Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. Xangai, 12, 13 i 14 d'abril del 2019. En anglès.

24a Fira per la Terra - Web de la 24a Fira per la Terra - Mercat de la Terra. Programa, Participants: Artesans i Entitats, Energies Renovables, ONGs, Institucions, Activitats, Inscripció, Cartell, Normes, Edicions anteriors, ... Barcelona, Parc Central de Nou Barris, 13 i 14 d'abril del 2019.

MECAL - Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona - Web de MECAL - 21è Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. MecalPro, Mecal Air, Premis, Mecal Cozy, Mecal Subt, Contacte, ... Barcelona, del 28 de març al 14 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

Diada del 25 d'abril - Pais Valencia - Web d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb informació de la commemoració de la Diada del 25 d'abril del País Valencià. València, dissabte 13 d'abril del 2019. En català.

Tradicionàrius - Festival Folk Internacional - Web del XXXII Tradicionàrius - Festival Folk Internacional, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Informació i programa en pdf. C.A.T., Mercats de Gràcia (Folk als Mercats) i diversos escenaris de Barcelona, de l'11 de gener al 12 d'abril del 2019. En català i castellà.

37è Saló Internacional del Còmic de Barcelona - Web de FICOMIC del 37è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Cartell, Informació General, Espais, Activitats, Exposicions, Premis, Autors, Expositors, Col·laboradors, Premsa, Fotos, Última Hora, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 5 al 7 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

41a Cursa El Corte Inglés - Web de la 41a Cursa El Corte Inglés. La Cursa, Recorregut, Dorsal, Bases, Mèdia, Sorteig, Notícies, Inscripcions,... Barcelona, 7 d'abril del 2019, 9.00h. En català, castellà i anglès.

Saló Vive la Moto - Web del Saló Vive la Moto. Notícies, Expositors, Visitants, Novetats, Mèdia, ... Fira Barcelona - Montjuïc, del 4 al 7 d'abril del 2019. En català, castellà i anglès.

Mostra Igualada - 30a Fira d'Espetacles Infantils i Juvenils - Web de la Fira Mostra Igualada - 30a Fira d'Espetacles Infantils i Juvenils. Notícies, Agenda, La Fira, La Mostra, Programació, Artistes, Professionals, Premsa, Actualitat,... Igualada, del 4 al 7 d'abril del 2019. En català.

Gran Premi de Motociclisme de l'Argentina - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de l'Argentina. Circuit de Termas de Río Hondo, Argentina, 29, 30 i 31 de març del 2019. En castellà.

Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain - Web Formula1.com, amb informació del Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain. Circuit de Sakhir - Bahrain, 29, 30 i 31 de març del 2019. En anglès.

Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Notícies, La Volta, Història, Palmarès, Entitat organitzadora, Enllaços, Productes "Volta", Contacte, ... Del 25 al 31 de març del 2019. En català i castellà.

B-Travel - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - Web del B-Travel - Saló Internacional del Turisme a Catalunya. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Com arribar, Viatges i Reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 22 al 24 de març del 2019. En català, castellà i anglès.

38è Festival Jazz Terrassa 2019 - Web del 38è Festival Jazz Terrassa 2019. Presentació, Programació, Els Músics, Picnic Jazz, Notícies, L'últim directe, Com arribar-hi, Patrocinadors, Venda d'Entrades, Edicions anteriors, Apunta't, Calendari, ... Club de Jazz d'Amics de les Arts i diversos escenaris de Terrassa, del 6 al 24 de març del 2019. En català, castellà i anglès.

Saló de l'Ensenyament 2019 - Web del Saló de l'Ensenyament 2019 - Setmana de la Formació i Treball. Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d'FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. Un gran nombre d'entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger. Informació, Expositors, Visitants, Premsa, Com arribar-hi, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, del 20 al 24 de març del 2019. En català i castellà (anglès, versió reduïda).

Futura 2019 - Saló dels Màsters i Postgraus - Web de Futura 2019 - Saló dels Màsters i Postgraus. Setmana de la Formació i Treball. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Fòrum del Treball, Guia interactiva de l'expositor, Premsa, Com arribar, Viatges i reserves, Mapa web, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 22 i 23 de març del 2019. En català i castellà.

Saló de l'Ocupació Juvenil 2019 - Web del Saló de l'Ocupació Juvenil 2019. Setmana de la Formació i Treball. Com arribar, Per què visitar?, Activitats, Contacte, Premsa, Registre Grups, ... Fira de Barcelona Montjuïc, 21 i 22 de març del 2019. En català i castellà.

Falles de València 2019 - Web de les Falles de València 2019. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu Faller, Actualitat, TV Falles, ... València, de l'1 al 19 de març del 2019. En valencià i castellà.

Fira de Sant Josep 2019 - Mollerussa - Web de la 147a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Fitxa tècnica, Jornades Tècniques, Concurs de Maquinària, Premis disseny stands, Llistat Expositors, Plànols Fira, Informació, Saló de l'Automòbil, ... Mollerussa, del 16 al 19 de març del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. El Xató, Escapades, Agenda, La Ruta, Guia, Blog, Receptes, Galeria, Ambaixadors, Xató tapa, Catàleg, Contacte, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. Del 20 de novembre del 2018 al 17 de març del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Barcelona Beer Festival - Web del Barcelona Beer Festival, punt de trobada dels amants de la cervesa artesana. Cerveses, Què menjar, Informació, Activitats, Galeria, ... La Farga, l'Hospitalet de Llobregat, 15, 16 i 17 de març del 2019. En català, castellà i anglès.

GP d'Austràlia de Fórmula 1 - Circuit Albert Park de Melbourne - Web oficial del Gran Premi d'Austràlia de Fórmula 1. Notícies, Entrades, Informació, Sessions i Resultats, Visita a Melbourne, Botiga, ... Melbourne, del 14 al 17 de març del 2019. En anglès. Més informació a Fornula1.com.

Black Music Festival - BMF2019 - Web del Black Music Festival - BMF2019. Calendari, Artistes, Entrades, Notícies, Espais, Activitats, Com arribar, Concursos, Premsa, Edicions anteriors, Contacte, ... Girona i diverses localitats dels Països Catalans, del 1 al 16 de març del 2019. En català


Carnavals - Carnestoltes 2019 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Costa Brava Sud - Blanes, Lloret i Tossa -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. La Reina Belluga, L'Arribo, El Ball del Molinet, La Taronjada, Les Rues de Carnaval, ... Barcelona, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del 23 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 28 de febrer al 4 de març del 2019. En català.

Carnaval de la Costa Brava Sud - Blanes, Lloret i Tossa - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Blanes, Lloret de Mar i Tossa, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 23 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 23 de febrer al 10 de març del 2019. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 22 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 28 de febrer al 6 de març del 2019. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, del 16 de febrer al 4 de març del 2019. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 15 de febrer al 10 de març del 2019. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 27 de febrer al 10 de març del 2019. En castellà, anglès, alemany i rus.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Gran Premi de Motociclisme de Qatar - Web MotoGP, amb informació del Gran Premi de Motociclisme de Qatar. Circuit de Losail, Doha, Qatar, del 8 al 10 de març del 2019. En castellà.

Marató Barcelona 2019 - Web de la Marató de Barcelona 2019. Recorregut, Notícies, Galeria, Cursa, Inscripcions, Marató Expo, Allotjament, Spònsors, Espai Atleta, Contacte, ... Barcelona, 10 de març del 2019. En català, castellà, anglès i francès.

Festa de Sant Medir 2019 - Web de la Federació de Colles de Sant Medir amb informació de la Festa de Sant Medir 2019, que se celebra als barris barcelonins de Gràcia i La Bordeta. Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Notícies, Agenda, ... 3 de març del 2019 (actes fins al 10 de març). En català.

Mobile World Congress 2019 - Web del Mobile World Congress 2019. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, Mobile World Capital Barcelona, ... Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobtegat i Fira Montjuïc, Barcelona, del 25 al 28 de febrer del 2019. En anglès.

Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web de l'Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja i altres escenaris de Lleida, del 21 al 24 de febrer del 2019. En català.

La Mitja - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 24 de febrer del 2019. En català, castellà, anglès i francès.


Els Oscars de Hollywood (91a edició - Cerimònia 24 de febrer del 2019) :

Oscar.com - Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


24a Nit de les Telecomunicacions - Web de la 24a Nit de les Telecomunicacions, organitzada conjuntament per Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions (ACET) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Presentació, Programa, Espai, Premis La Nit, ... Barcelona, 21 de febrer del 2019. En català.

Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona - Web del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona. Espectacles, Entrades, Activitats, Girona, Organització, Premsa, Mecenes, Multimèdia, Arxiu, Botiga, ... La Devesa, Girona, del 14 al 19 de febrer del 2019. En català.

Bàsquet ACB - Copa del Rei - Madrid - Pàgina web de l'ACB amb informació sobre la Copa del Rei 2019 que se celebra a Madrid. La Copa, Els Equips, Entrades, El Sorteig, Els Partits, L'Agenda, La Localització, Les Finals, ... Madrid, del 14 al 17 de febrer del 2019. En castellà.

Bàsquet: NBA All-Star 2019 - Charlotte, del 15 al 17 de febrer del 2019.

Berlinale 2019 - 69è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2019 - 69è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 7 al 17 de febrer del 2019. En alemany i anglès.

Festes de Santa Eulàlia 2019 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2019, la Festa Major d'hivern de Barcelona. Llum BCN, Notícies i cròniques, I Trobada de Mulasses, Programa cultura popular, Portes obertes i activitats, (Llum BCN Poble Nou, 15, 16 i 17 de febrer del 2019), Informació pràctica, ... Barcelona, del 8 al 12 de febrer del 2019. En català, castellà i anglès.

Mitja Marató de Barcelona - Web de la Mitja Marató de Barcelona. Notícies, Cursa, Inscripcions, Resultats, Sala de premsa, Recorregut, Atenció al corredor, Llista d'inscrits, Patrocinadors, ... Barcelona, 10 de febrer del 2019. En català, castellà i anglès.

Premis Grammy 2019 - Web de la 61a edició dels Premis Grammy 2019, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 10 de febrer del 2019. En anglès.

080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Recinte Modernista de Sant Pau, del 4 al 7 de febrer del 2019. En català, castellà i anglès.

ARCO 2019 - 38a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2019 - 38a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 27 de febrer al 3 de març del 2019. En castellà i anglès.

168a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 168a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, de l'1 al 3 de febrer del 2019. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

Sundance 2019 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2019 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 24 de gener al 3 de febrer del 2019. En anglès.

33 Premis Goya 2019 - Web dels 33 Premis Goya 2019 de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Sevilla, 2 de febrer del 2019. En castellà.

ExpoHogar Primavera 2019 - Web ExpoHogar Primavera 2019 - Saló Internacional del Regal, Decoració i Articles per a la Llar. Informació, Expositors, Visitants, Activitats, Premsa, Recinte, Barcelona, Viatges, Mapa Web, ... Fira Montjuïc, Barcelona, del 26 al 29 de gener del 2019. En català, castellà i anglès.

Mundial Handbol 2019 - Alemanya i Dinamarca - Web del Campionat Mundial d'Handbol d'Alemanya i Dinamarca 2019. Informació, Notícies, Actualitat, Calendari i resultats, Equips, Mèdia, Entrades, Botiga, ... Alemanya i Dinamarca, del 10 al 27 de gener del 2019. En anglès.

Fitur 2019 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2019 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 23 al 27 de gener del 2019. En castellà i anglès.

Open Austràlia 2019 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2019 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Resultats i estadístiques, Agenda, Quadre, Jugadors, Notícies, Fotos, Vídeo, Social, Entrades, Botiga, ... Melbourne, del 14 al 27 de gener del 2019. En anglès.

87è Ral·li de Monte-Carlo 2019 - Web del 87è Ral·li de Monte-Carlo 2019 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 22 al 27 de gener del 2019. En francès i anglès.

Ral·li Dakar 2019 - Web del Ral·li Dakar 2019. Notícies, El Dakar, Edició 2019, Pilots, Galeries, Dakar Sèries, Mitjans, Botiga, ... Perú, del 6 al 17 de gener del 2019. En francès, castellà i anglès.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Nevada, Estats Units, del 8 a l'11 de gener del 2019. En anglès.

76a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 76a edició, Hollywood, 6 de gener del 2019. En anglès. Més informació: Hollywood.com.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal