ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.020

Nota : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.


Els Oscars de Hollywood (92a edició - Cerimònia 9 de febrer del 2020) :

Oscar.com - Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Recinte Modernista de Sant Pau, del 3 al 6 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

169a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 169a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, deñ 31 de gener 2 de febrer del 2020. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

La Mitja - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 2 de febrer del 2020. En català, castellà, anglès i francès.

Open Austràlia 2020 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2020 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Resultats i estadístiques, Agenda, Quadre, Jugadors, Notícies, Fotos, Vídeo, Social, Entrades, Botiga, ... Melbourne, del 20 de gener al 2 de febrer del 2020. En anglès.

Sundance 2020 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2020 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 23 de gener al 2 de febrer del 2020. En anglès.

Campionat d'Europa d'Handbol - Suècia, Àustria, Noruega - Web del Campionat d'Europa d'Handbol - European Handball Championship - Suècia, Àustria, Noruega. Notícies, Entrades, Agenda, Resultats, Equips, Vídeos, Fotos, ... Suècia, Àustria, Noruega, del 9 al 26 de gener del 2020. En anglès.

Premis Grammy 2020 - Web de la 62a edició dels Premis Grammy 2020, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 26 de gener del 2020. En anglès.

88è Ral·li de Monte-Carlo 2020 - Web del 88è Ral·li de Monte-Carlo 2020 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 20 al 26 de gener del 2020. En francès i anglès.

Fitur 2020 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2020 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 22 al 26 de gener del 2020. En castellà i anglès.

34 Premis Goya 2020 - Web dels 34 Premis Goya 2020 de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Màlaga, 25 de gener del 2020. En castellà.

12 Premis Gaudí 2020 - Web dels 12 Premis Gaudí 2020 de l'Academia del Cinema Català. Introducció, Categories, El guardó, El ritual, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Barcelona, 19 de gener del 2020. En català, castellà i anglès.

Ral·li Dakar 2020 - Web del Ral·li Dakar 2019. Notícies, Recorregut, Corredors, Classificacions, Vídeos, Patrocinadors, ... Aràbia Saudita, del 5 al 17 de gener del 2020. En francès, castellà, anglès i àrab.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Nevada, Estats Units, del 7 al 10 de gener del 2020. En anglès.

77a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 77a edició, Hollywood, 5 de gener del 2020. En anglès. Més informació: Hollywood.com.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal