ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes)  Correu  Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.020

Nota : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Guitar BCN 2020 - 31è Festival de Guitarra de Barcelona - Web del Guitar BCN 2020 - 31è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Festival, Notícies, Programació, Entrades, Actualitat, Espais, Patrocinadors, Contacte, ... Barcelona, del 25 de gener al 22 de juny del 2020. Anul.lat a partir de la segona setmana de març. En català, castellà i anglès.

Festival Cruïlla de Primavera - Web del Festival Cruïlla de Primavera. Horaris, Programació, Notícies, Artistes, Entrades, Premsa, Allotjament, Com arribar, Contacte,... Barcelona, del 13 de febrer al 25 d'abril del 2020. Anul.lat a partir de la segona setmana de març. En català, castellà i anglès.

Festival BarnaSants - Web de la 25a edició del Festival BarnaSants - Cançó d'Autor. El Festival, Artistes, Edicions anteriorsm Blog, Premsa, Contacte, Complicitats, ... Barcelona i altres ciutats dels Països Catalans, del 10 de gener al 18 d'abril del 2020. Anul.lat a partir de la segona setmana de març. En català.

21è Festival Mil·lenni - Web del 21è Festival Mil·lenni. Notícies, Història, Programació, Entrades, Premsa, Patrocinadors, Crèdits, ... Barcelona, diversos escenaris, del 12 de novembre del 2019 al 18 d'abril del 2020. Anul.lat a partir de la segona setmana de març. En català i castellà.

Tradicionàrius - Festival Folk Internacional - Web del 33 Tradicionàrius - Festival Folk Internacional, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.). Informació i programa en pdf. C.A.T. i diversos escenaris de Barcelona, del 10 de gener al 3 d'abril del 2020. Anul.lat a partir de la segona setmana de març. En català i castellà.

Black Music Festival - BMF2020 - Web del Black Music Festival - BMF2020. Artistes, Programa, Cartells, Comprar Entrades, Contacte, ... Girona i diverses localitats dels Països Catalans, del 6 al 29 de març del 2020. Anul.lat a partir de la segona setmana de març. En català

Falles de València 2020 - Web de les Falles de València 2020. Notícies, Falleres, Monuments, Comissions, Junta Central Fallera, Museu Faller, Actualitat, TV Falles, ... València, de l'1 al 19 de març del 2020. Anul·lades. En valencià i castellà.

Ruta del Xató Ruta del Xató - Web Ruta del Xató - Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. El Xató, Escapades, Agenda, La Ruta, Guia, Blog, Receptes, Galeria, Ambaixadors, Xató tapa, Catàleg, Contacte, ... El Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i La Geltrú i Calafell. Del 24 de novembre del 2019 al 15 de març del 2020. En català, castellà, anglès i francès.

Festa de Sant Medir 2020 - Web de la Federació de Colles de Sant Medir amb informació de la Festa de Sant Medir 2020, que se celebra als barris barcelonins de Gràcia i La Bordeta. Sant Medir, La Federació, Les Colles de Sant Medir, Notícies, Agenda, ... 3 de març del 2020. En català.

Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya - Web de l'Animac - Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Programació, Bases, Notícies, Edicions anteriors, Taller, Mòbil, Premsa, Com venir i què fer a Lleida, Crèdits, Enllaços, Contacte, ... La Llotja i altres escenaris de Lleida, del 27 de febrer a l'1 de març del 2020. En català.

Berlinale 2020 - 70è Festival Internacional de Cinema de Berlín - Web de la Berlinale 2020 - 70è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Informació, Notícies, Cerca, Índex, Arxiu, Serveis, Programa, Premsa, Mercat, Patrocinadors, Premi: Ós d'Or, ... Berlín, del 20 de febrer a l'1 de març del 2020. En alemany i anglès.

ARCO 2020 - 39a Feria Internacional de Arte Contemporáneo - Web d'ARCO 2020 - 39a Fira Internacional d'Art Contemporani. Arco, Fòrum d'Experts, Fundació ARCO, Asociación Amigos de ARCO, ARCOdata, Publicacions, Actualitat, Madrid, Sala de Premsa Online, Notícies, Cercador, ... Feria de Madrid, del 26 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà i anglès.


Carnavals - Carnestoltes 2020 :

Sitges  -  Vilanova i la Geltrú  -  Barcelona  -  Torelló  -  Terrassa  -  Platja d'Aro  -  Roses -  Lloret de Mar -  Sant Feliu de Guíxols -  Solsona -  Sallent -  Tarragona -  Reus -  Lleida -  Vinaròs -  Las Palmas de Gran Canària  -  Santa Cruz de Tenerife  -  Venècia  -  Rio de Janeiro  -  Carnaval.com.

Carnaval de Sitges - Web del Carnaval de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos de Catalunya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Enllaços, Programa: L'Arribo, Fotografies, La Rua de l'Extermini, La Rua de la Disbauxa, El Carnaval dia a dia, ... Sitges, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú - Web del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. L'Arribo, Nit de Mascarots, Concurs de Disfresses, Les Comparses, Cors d'en Carnestoltes, Cercavila del Caramel, El Sermó, ... Vilanova i la Geltrú, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre el Carnaval de Barcelona. La Reina Belluga, L'Arribo, El Ball del Molinet, La Taronjada, Les Rues de Carnaval, ... Barcelona, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Carnaval de Terra Endins - Torelló - Web del Carnaval de Terra Endins de Torelló. El Carnaval: Seyoretes, Rua i Enterrament de la Sardina, Fotos, Programació, Llibre de visites, Com arribar, Links, MP3, ... Torelló (Osona), del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Terrassa - Web del Carnaval de Terrassa. Notícies, Cartell, Comparses, Enterrament, Programa, Enllaços, Arxiu, Contacte, ... Terrassa, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Platja d'Aro - Web del Carnaval de Platja d'Aro. Tota la Programació. Platja d'Aro, del 15 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Roses - Web del Carnaval de Roses. El Carnaval Mediterrani, Programa, Informació, ... Roses, del 20 al 24 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Lloret de Mar - Web de l'Ajuntament de Lloret amb tota la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud. Blanes, Lloret de Mar i Tossa, del 21 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols - Web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb informació de tota la programació del Carnaval. Sant Feliu de Guíxols, del 15 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Solsona - Web del Carnaval de Solsona. Actes, Arxiu, Avisos, Comparses, Follets, Concursos, Vídeo, ... Solsona, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Tarragona - Web del Carnaval de Tarragona. Programa d'Actes, Guia del Carnaval, Història, Concursos, Enllaços, Més informació, ... Tarragona, del 15 al 25 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Reus - Web de l'Ajuntament de Reus amb tota la informació del Carnaval. Reus, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Lleida - Web l'Ajuntament de Lleida amb tota la informació del Carnaval. Lleida, del 20 al 26 de febrer del 2020. En català.

Carnaval de Vinaròs - Web del Carnaval de Vinaròs. Programa d'Actes, Reines del Carnaval, Recorregut, Com arribar, Història, La COC, Informació, Cartells del Carnaval, ... Vinaròs, del 8 al 24 de febrer del 2020. En castellà.

Carnaval de Las Palmas de Gran Canària - Web del Carnaval de Las Palmas de Gran Canària. Presentació, Premsa, Inscripcions, Galeria de Fotos, Arxiu, Escenari, Programa, Pregó, Gala Reina, Drag Queen, Murgas, Comparses, Cavalcades, ... Las Palmas de Gran Canària, del 7 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà i anglès.

Carnaval de Santa Cruz de Tenerife - Web del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife. Organització, Presentació, Cartell, Història, Cavalcada, Coso, Enterrament, Programa, Concursos, Reines, Notícies, Enllaços, So, Arxiu, Cartells, Candidates, Postals, ... Santa Cruz de Tenerife, del 19 de febrer a l'1 de març del 2020. En castellà, anglès, alemany i rus.

Carnaval.com (diverses ciutats) - Web Carnaval.com. Informació sobre els Carnavals a tot el Món per zones: Global Carnaval, Carib i Europa. Ciutats amb Carnavals. Rio de Janeiro, Salvador - Bahia, Trinitat, San Francisco, Toronto, Londres, Nova York, Nova Orleans, Vera Cruz (Mèxic), Sao Paulo, Recife, Carib Carnival, ... Links, Jocs, Cerca, Fòrum, Magatzem, Mapa de la Web, ... En anglès.


Mobile World Congress 2020 - Web del Mobile World Congress 2020. El Congrés, Notícies, Expositors, Sala de Premsa, Sponsors, Premis, FAQs, Barcelona, Registre, Viatges, Contacte, Mobile World Capital Barcelona, ... Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobtegat i Fira Montjuïc, Barcelona. No se celebra el 2020. En anglès.

Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona - Web del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or - Girona. Espectacles, Entrades, Activitats, Girona, Organització, Premsa, Mecenes, Multimèdia, Arxiu, Botiga, ... La Devesa, Girona, del 13 al 18 de febrer del 2020. En català.

25a Nit de les Telecomunicacions - Web de la 25a Nit de les Telecomunicacions, organitzada conjuntament per Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions (ACET) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Presentació, Programa, Espai, Premis La Nit, ... Barcelona, 17 de febrer del 2020. En català.

Bàsquet ACB - Copa del Rei - Màlaga - Pàgina web de l'ACB amb informació sobre la Copa del Rei 2020 que se celebra a Màlaga. La Copa, Els Equips, Entrades, El Sorteig, Els Partits, L'Agenda, La Localització, Les Finals, ... Madrid, del 13 al 16 de febrer del 2020. En castellà.

Bàsquet: NBA All-Star 2020 - Chicago, del 14 al 16 de febrer del 2020.

Mitja Marató de Barcelona - Web de la Mitja Marató de Barcelona. Notícies, Cursa, Inscripcions, Resultats, Sala de premsa, Recorregut, Atenció al corredor, Llista d'inscrits, Patrocinadors, ... Barcelona, 16 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

Festes de Santa Eulàlia 2020 - Barcelona - Web de l'Ajuntament de Barcelona de les Festes de Santa Eulàlia 2020, la Festa Major d'hivern de Barcelona. Llum BCN, Notícies i cròniques, Programa cultura popular, Portes obertes i activitats, Informació pràctica, ... Barcelona, del 7 al 12 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.


Els Oscars de Hollywood (92a edició - Cerimònia 9 de febrer del 2020) :

Oscar.com - Oscars de Hollywood - Web oficial dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site" - Annual Academy Awards". Història, Nominacions, La Nit dels Oscars, Pronòstics de guanyadors, Cerimònia, Pòster, Exclusives, Fun & Games, Galeria, Vídeos, ... En anglès.

Oscars.org - L'Acadèmia - Els Oscars - Web oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars, Esdeveniments, Premsa, Mapa de la web, Cerca, ... En anglès.

IMDB - Informació sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database. En anglès.
Hollywood On-line - Informació sobre els Oscars de Hollywood On-line. En anglès.
Tío Oscar - Web Tío Oscar. Tots els Premis del Cinema, entre els quals destaquen els Oscars. En castellà.


080 Barcelona Fashion - Web de 080 Barcelona Fashion de moda independent. Actualitat, Acreditacions, Agenda, Desfilades, Jurat, 080 TV, Dissenyadors i Marques, Contacte, ... Recinte Modernista de Sant Pau, del 3 al 6 de febrer del 2020. En català, castellà i anglès.

169a Fira de la Candelera - Molins de Rei - Web de la 169a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira: Benviguts, Organització, Notícies, Història, La Fira en xifres, Edicions anteriors, Productes de la Fira, Fira de Vins i Caves, Expositors: Sectors Firals, Plànol de sectors, Serveis Firals, Col·laboradors, Visitants: Programa, Fira de fires, Exposicions, Concursos, Fotografies, Com arribar, ... Molins de Rei, deñ 31 de gener 2 de febrer del 2020. En català i traducció a altres llengües. Ajuntament de Molins de Rei.

La Mitja - Mitja Marató de Granollers - Web de La Mitja - Mitja Marató de Granollers. Notícies, La Mitja, El Quart, La Mini, Inscripcions, Resultats, Com arribar, Recorregut, F.A.Q., Actes, Voluntaris, ... Granollers, Les Franqueses, La Garriga, 2 de febrer del 2020. En català, castellà, anglès i francès.

Open Austràlia 2020 - Tennis - Web de l'Open d'Austràlia 2020 de Tennis - Australian Open, el primer dels Grand Slam de l'any. Resultats i estadístiques, Agenda, Quadre, Jugadors, Notícies, Fotos, Vídeo, Social, Entrades, Botiga, ... Melbourne, del 20 de gener al 2 de febrer del 2020. En anglès.

Sundance 2020 - Festival de Cinema Independent - Web del Sundance 2020 - Festival de Cinema Independent. Institut, Sundance Film Festival: Programa, Com arribar-hi, Guia, Premsa, Online Film Festival, Entrades, ... Park City - Utah, del 23 de gener al 2 de febrer del 2020. En anglès.

Campionat d'Europa d'Handbol - Suècia, Àustria, Noruega - Web del Campionat d'Europa d'Handbol - European Handball Championship - Suècia, Àustria, Noruega. Notícies, Entrades, Agenda, Resultats, Equips, Vídeos, Fotos, ... Suècia, Àustria, Noruega, del 9 al 26 de gener del 2020. En anglès.

Premis Grammy 2020 - Web de la 62a edició dels Premis Grammy 2020, els "Oscars" de la música, atorgats per la National Academy of Recordings Arts and Sciencies (NARAS). Premis, Nominats, Vídeos, Notícies, Fundació, Serveis, Galeria de Fotos, Botiga, Cerca de guanyadors, Història, Sala de Premsa, ... Los Angeles, 26 de gener del 2020. En anglès.

88è Ral·li de Monte-Carlo 2020 - Web del 88è Ral·li de Monte-Carlo 2020 de l'ACM - Automòbil Club de Mònaco. Història, Palmarès, Fotos, Programa, Etapes, Especials, Participants, Classificacions, Informacions pràctiques, Notícies, ... Monte-Carlo, del 20 al 26 de gener del 2020. En francès i anglès.

Fitur 2020 - Feria Internacional de Turismo - Madrid - Web de Fitur 2020 - Feria Internacional de Turismo de Madrid. Presentació, Informació General, Visitants professionals, Expositors, Relació expositors, Agenda d'activitats, Serveis, Contacta, ... Feria de Madrid, del 22 al 26 de gener del 2020. En castellà i anglès.

34 Premis Goya 2020 - Web dels 34 Premis Goya 2020 de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. El Premi, Candidatures, Finalistes, Guanyadors, La Gala, Actualitat, Premsa, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Màlaga, 25 de gener del 2020. En castellà.

12 Premis Gaudí 2020 - Web dels 12 Premis Gaudí 2020 de l'Academia del Cinema Català. Introducció, Categories, El guardó, El ritual, Edicions anteriors, .. Cerimònia de lliurament, Barcelona, 19 de gener del 2020. En català, castellà i anglès.

Ral·li Dakar 2020 - Web del Ral·li Dakar 2019. Notícies, Recorregut, Corredors, Classificacions, Vídeos, Patrocinadors, ... Aràbia Saudita, del 5 al 17 de gener del 2020. En francès, castellà, anglès i àrab.

CES (Consumer Electronics Show) - Las Vegas - Web de CES (Consumer Electronics Show) de Las Vegas, la fira d'electrònica més important del món. Notícies, Programa, Premis, Hotes, Viatges, FAQ, ... Las Vegas, Nevada, Estats Units, del 7 al 10 de gener del 2020. En anglès.

77a edició dels Globus d'Or - Web de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood - HFPA, periodistes que voten els Globus d'Or de Cinema (Golden Globe Awards), els Premis avantsala dels Oscars. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, ... 77a edició, Hollywood, 5 de gener del 2020. En anglès. Més informació: Hollywood.com.


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal