ini.gif (210 bytes) fav.gif (202 bytes) Mail Kontrol Web
Cercar a la Pàgina - Control+F

Històric Actualitat Kontrol Web - Any 2.001

Notes : Els enllaços a les Activitats estan per ordre de dates, de més recent a més antiga.
Alguns enllaços poden no funcionar a causa de canvis posteriors al moment en que es van realitzar.

Pastorets i Pessebres vivents - Web amb informació dels Pastorets i Pessebres vivents de Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Mostra de Pessebres 2001 - Olot - Pàgina Web de l'Ajuntament d'Olot amb informació de la Mostra de Pessebres 2001 d'Olot. Seus, Horaris, Punts d'Interès i Visites guiades. Olot, fins el 6 de gener del 2002. En català. Ajuntament d'Olot.

39è Festival de la Infància i la Joventut - Barcelona - Web del 39è Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona. Fira de Barcelona de Montjuïc-1. Informació, Guia d'Expositors, Guia de Visitants, Activitats, Notícies, Salons i Correu. Del 26 de desembre del 2001 al 4 de gener del 2002. En català i castellà.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Programa d'Actes, Antecedents, L'Aviram Autòcton, Notícies i La Fira Pas a Pas. Vilafranca del Penedès, dies 22 i 23 de desembre del 2001. En català.

VII Premi Möbius Barcelona Multimèdia - UAB - Web del VII Premi Möbius Barcelona Multimèdia - UAB. Presentació, Requisits, Categories, Jurat, Programa, Premsa, Producció, Organització, Edicions anteriors, Guanyadors i Finalistes 2001, ... Barcelona, 18 de desembre del 2001, Centre de Convencions Winterthur, L'Illa Diagonal. En castellà.

La Marató de TV3 - 2001 SIDA -TV Catalunya - Web de la 10ª Marató de TV3 - 2001 SIDA de la Televisió de Catalunya, que recaptarà fons per la lluita contra la Sida. La Malaltia, El Programa, Les Activitats, Els Enllaços, Les Donacions, El Xat, Venir de públic, Programes anteriors des de l'any 1992, ... Diumenge, 16 de desembre del 2001. En català, castellà i anglès.

Fundació La Marató de TV3 - Web de la Fundació La Marató de TV3. Marató 2001, diumenge 16 de desembre del 2001, que recaptarà fons per la lluita contra la Sida. Edicions passades, Projectes finançats, Donacions, Concurs d'Ajuts, Fundació, Agenda, Revista Fundació, Activitats, Voluntaris, Empreses Col·laboradores, ... Fundació - Marató 2001. En català, castellà i anglès.

Accés a la Universitat - DURSI - Pàgina Web del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI), que dóna informació sobre l'assignació de places universitàries i notes de tall de Selectivitat de les diferents carreres pels alumnes que han fet la preinscripció. A partir del 17 de juliol del 2001. Es va actualitzant. En català.

ACIC - Cicle de Concerts Prou Mines antipersona - Web de l'ACIC - Associació de Cantants i Intèrprets Professionals en Llengua Catalana, amb informació del Cicle de Concerts Prou Mines antipersona. Teatre Romea de Barcelona, fins el 17 de desembre, tots els dilluns a les 22 h. En català.

Fira del Gall - Vilafranca del Penedès - Web de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Programa d'Actes, Antecedents, L'Aviram Autòcton, Notícies i La Fira Pas a Pas. Vilafranca del Penedès, dies 15 i 16 de desembre del 2001. En català.

33 Festival Internacional de Jazz de Barcelona - Web de The Project sobre el 33 Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Cocerts a l'Auditori, el Palau de la Música Catalana, la Sala Luz de Gas i la Sala Apolo. Programació, Formacions, Patrocinadors, Fòrum, Artistes, Contacta, Festival de Jazz 00, ... Barcelona, del 8 de novembre al 14 de desembre del 2001. Venda d'entrades: Tel·Entrada. En castellà.

XXI Fira de l'Avet d'Espinelves - Web del poble d'Espinelves, amb informació de la XXI Fira de l'Avet. Fira Virtual, Història, Serveis, Activitats, Allotjaments, Restaurants i Empreses. Espinelves (Osona), de l'1 al 9 de desembre del 2001. En català.

FICMA - Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient - Sant Feliu de Guixols - Web del FICMA - Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient - Sant Feliu de Guixols. Presentació, Reglaments, Notícies, Seccions, Programa, Jurat, Premis, Staff, Patrocinadors, Enllaços, Cartell FICMA, Secció Oficial, Mostra de Cartells de Festivals, National Geographic Channel, Transport, Contactes, Sant Feliu de Guixols, Premsa i Docs TV. Sant Feliu de Guixols, del 5 al 9 de desembre del 2001. En castellà i anglès.

1er Saló Valencià del Llibre - Web del 1er Saló Valencià del Llibre, iniciativa de l'Associació d'Editors del País Valencià, amb el patrocini de la Direcció General del Llibre i la col·laboració del Gremi de Llibrers de València i de l'Associació Valenciana de Distribuidors. Més de 8.000 títols de 40 Editorials. Entitats col·laboradores, Programa, Plànol i Informació. València, La Beneficència, del 20 de novembre al 2 de desembre del 2001. En valencià.

Setmana de la Mobilitat Sostenible - Web de la Setmana de la Mobilitat Sostenible - "Llum verda al Medi Ambient". Comissió Institucional del Dia sense Cotxes. El Dia sense Cotxes, Objectius de la Setmana, Activitats i mesures, Ciutats adherides, Documents, Recursos, Links d'interès, ... Del 26 de novembre al 2 de desembre del 2001. En català.

6ª Mostra de Cinema Africà de Barcelona 2001 - Web de la 6ª Mostra de Cinema Africà de Barcelona 2001, organitzat per l'Institut Francès de Barcelona. Mostra 2001, Programació, Vincles, Col·laboradors, Arxius i Contacte. Centre Cultural de l'Institut Francès de Barcelona (Moià, 8), del 26 de novembre al 2 de desembre del 2001. En castellà.

Festival Internacional de Cine de Gijón - Web de la 39ª edició del Festival Internacional de Cine de Gijón. Programació, Secció Oficial, Projeccions, Notícies, Reglament, Cartell, Breus, Galeria, Edicions anteriors, Inscripcions, Patrocinadors, ... Gijón, del 23 al 30 de novembre del 2001. En castellà i anglès.

Festival Internacional de Filmets de Badalona 2001 - Web de l'Ajuntament de Badalona amb informació del Festival Internacional de Filmets de Badalona 2001. Teatre Zorrilla de Badalona, del 23 al 30 de novembre del 2001. En català i castellà.

8è Festival de Músiques Contemporànies de Barcelona - Web del 8è Festival de Músiques Contemporànies de Barcelona. Programació de tots els Concerts. Barcelona, l'Auditori i altres Sales, del 16 d'octubre al 30 de novembre del 2001. En català, castellà i anglès.

Setmana de la Ciència 2001 - Web de la Setmana de la Ciència 2001, de la Fundació Catalana per a la Recerca, sota els auspicis de la UNESCO, amb moltes activitats per tot Catalunya. Presentació, Programa, Organització, Edicions anteriors, Premsa, Més Informació, e-joc de Ciència i Links. Del 5 al 27 de novembre del 2001.

40ª Edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona - Web de la 40ª Edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Informació Saló Nàutic 2001, Expositors, Agenda, Notícies, 40 anys d'Història, Sectors i Espais, Balanç i Fitxa tècnica, Planell del Saló, Entrades, Com arribar, Barcelona, Fira de Barcelona, Contacte, Patrocinadors, IFBSO, ... Fira de Barcelona Montjuïc-1 i Moll d'Espanya. Del 17 al 25 de novembre del 2001. En castellà i anglès.

Hobbyland 2001 - Madrid - Cosmo Ficción - Web Cosmo Ficción, amb informació de Hobbyland 2001, la Feria del Comic de Madrid: Programa i Horaris. Hobbytalleres, Fantaficción, Exposició virtual, Fires, Butlletí del Còmic, Galeria virtuals, ... Feria del Comic, Madrid, Museo del Ferrocarrril, del 22 al 25 de novembre del 2001. En castellà.

VIII Festival de Cinema Independent de Barcelona - Alternativa 2001 - Web del VIII Festival de Cinema Independent de Barcelona - Alternativa 2001. Programa, Notícies, IFN - Independent Film Network, Alternativa 99, Alternativa 2000, Acreditacions premsa, Esponsors, Novetats, Acreditacions professionals i Informació. Barcelona, CCCB, del 16 al 24 de novembre del 2001. En català, castellà i anglès.

27ª edició del Festival de Cine Iberoamericà de Huelva - Web de la 27ª edició del Festival de Cine Iberoamericà de Huelva. 12 Pel·lícules de 10 països sud-americans competeixem pel Colón d'Or del jurat i del públic. Informació 27ª Edició, Programa, Publicacions, Historial (des del 1975), Premsa, Fòrum Coproducció, Concocatòries, Huelva, AFCI, ... Huelva, del 17 al 24 de novembre del 2001. En castellà.

6ª Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV 2001 - Web de la 6ª Mostra de Curtmetratges de Vilafranca - MCV 2001 - "Fam de Curts", del Cine Club Vilafranca. Novetats, Programa, Selecció oficial, Secció d'Animació, Pantalla Oberta, Retrospectiva, Cloenda, Base de Dades, Festivals, Altres Edicions, ... Vilafranca del Penedès, del 16 al 24 de novembre del 2001. En català.

7ª Marató de Contes 2001 - Web de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, amb informació de la 7ª Marató de Contes 2001. Teatre Nacional de Catalunya, dissabte 24 de novembre del 2001. En català.

Exporta 2001 - Web Exporta 2001 - Fira de Serveis a l'Exportador. Informació, Expositors, Visitants, Tallers i Entrevistes, Premsa, Correu i Salons. Unió Europea, ICEX i COPCA. Fira de Barcelona, Montjuïc 2, del 21 al 23 de novembre del 2001. En català i castellà.

Campanya de Boicot a la Warner Bros - VilaWeb - Pàgina Web de VilaWeb de la Campanya de Boicot a la Warner Bross per no doblar la pel·lícula "Harry Potter i la pedra filosofal" al català. Formulari amb missatge de protesta. En català.

Fecinema - Festival de Cinema Negre de Manresa - Web del Fecinema - Festival de Cinema Negre de Manresa. Fecinema, Edicions anteriors, Programació 2001, Concurs de curts, Premsa i Contacte. Mannresa, del 15 al 19 de novembre del 2001. En català i castellà.

Nivàlia Ski Show 2001 - Web del Nivàlia Ski Show 2001 - Saló de l'Oci a la Neu i les Activitats de Muntanya. Informació - Fitxa Tècnica, Activitats, Notícies, Viatges, Com arribar-hi, Barcelona (Links interessants), Correu i Salons. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, dies 16, 17 i 18 de novembre del 2001. En català.

2n Congrés Europeu sobre Planificació Lingüística - Web sobre la Llengua catalana a Internet del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb informació del 2n Congrés Europeu sobre Planificació Lingüística. Presentació, Objectius i eixos, Òrgans, Programa, Horaris, Organització, Papers i criteris de presentació, Instal·lacions, Accessos i serveis, Informació turística, Més informació, Fòrum de debat i Bústia. Andorra la Vella, Centre de Congressos i Exposicions, 14, 15 i 16 de novembre del 2001. En català.

SIMO TCI 2001 - 41ª Edició - Web de la 41ª Edició del SIMO TCI 2001 - Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Comunicacions. La porta d'accés a les noves tecnologies. Informació General, Informació Visitants, Informació  Expositors, Relació d'Expositors, Notes de Premsa, Activitats, Jornades Tècniques i Preinscipció per Internet. Del 6 al 11 de novembre del 2001, a la Feria de Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I.

III Festival Incurt de Curtmetratges - Lleida - Web del III Festival Incurt de Curtmetratges de Ficció d'Europa i la Mediterrània. Perquè?, Festival, Big Scene, Edició 2000, Marató, Inscripció, Reglament, Programa 2001, Premis, Premsa, E-mail, ... S'exhibiran treballs escollits entre pel·lícules de més de 50 països. Lleida, Auditori del Centre Cultural de la Fundació "La Caixa" i Teatre Municipal de l'Escorxador, del 7 al 11 de novembre del 2001. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Lleida.

Agrotur 2001 - Fira del Turisme Rural - Web la 8ª Edició d'Agrotur - Fira del Turisme Rural. Presentació, Plànol, Informació, Inscripció, Novetats, Accessos, Expositors, Premsa, Jornades Tècniques i Conclusions. Fira de Cornellà, del 9 al 11 de novembre del 2001. En català i castellà.

Expominer 2001 - Web d'Expominer 2001 - XXIII Borsa Exposició de Minerals i Fòssils. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants, Activitats i Notícies. Fira de Barcelona - Pavelló Z6 Montjuïc 1, del 9 a l'11 de novembre del 2001. En català, castellà i anglès.

Bodas & Bodas - Web de Bodas & Bodas. Continguts, Notícies, Informació, Expositors, Xat i Contacte. Fira de Barcelona Montjuïc 1, 10 i 11 de novembre del 2001. En castellà.

XIX Jornades JIAL - Web de les XIX Jornades JIAL - L'Administració Local a l'Era del Coneixement. Presentació, Inscripcions, Programa, Localització, Transports i Allotjament, Rutes Turístiques, Telecities i Turisme i Tecnologia. Barcelona, World Trade Center, del 7 al 9 de novembre del 2001. En castellà.

Drac 2001 - Setmana de la Publicitat de Catalunya - Web de Drac 2001 - Setmana de la Publicitat de Catalunya, organitzat pel Gremi de Publicitat de Catalunya. Inscripció, Drac Professional, Drac Novell, Programa, Bases 1ª Mostra de Fotografia per joves fotògrafs, Fitxa d'inscripció Mostra de Fotografia, Informació acte de Cloenda i lliurament de premis i Llista de premiats. Fí de Festa a l'Up & Down. Barcelona, Auditori Winterthur, dies 7, 8 i 9 de novembre del 2001. En català, castellà i anglès.

Fires de Sant Narcís 2001 - Girona - Web de l'Ajuntament de Girona de les Fires de Sant Narcís 2001. Fires, Mercats i Mostres, Actes tradicionals i populars, Balls de Tardor a la Rambla, Concerts, Exposicions, Teatre Municipal, Activitats i Espectacles per a Infants, Sala La Planeta, Visites Guiades, Pavelló Municipal d'Esports Girona-Fontajau, Música, Sardanes, Circ, ... Girona, del 26 d'octubre al 4 de novembre del 2001. En català, castellà i anglès. Ajuntament de Girona.

40a Fira Industrial, Agrícola i Comercial 2001 - Girona - Pàgina Web de la 40a Fira Industrial, Agrícola i Comercial 2001 de Girona, coincidint amb les Festes de Sant Narcís. Fira de Girona, del 27 d'octubre al 4 de novembre del 2001. En català i castellà. Fira de Girona.

Seminci 2001 - 46ª Setmana Internacional de Cine de Valladolid - Web oficial de la 46ª Edició de la Setmana Internacional de Cine de Valladolid (Seminci). Història i antecedents, Notícies, Organització i Valladolid-Localitat. Del 26 d'octubre al 3 de novembre del 2001. En castellà i en anglès.

Auto Retro - Barcelona - Web d'Auto Retro - Barcelona - Internacional. Presentació, Exposició, Horaris, Entrades, Preus i Edicions anteriors. Barcelona, Fira de Montjuïc, del 27 d'octubre al 4 de novembre del 2001. En castellà i anglès.

17a Fira del Disc de Col·leccionista - Barcelona - Web de la 17a Fira del Disc de Col·leccionista, amb més de dos milions de discos, dirigida per Jordi Tardà. Els Concerts, Les Subhastes, Les Novetats, El Cartell, Els Patrocinadors, Serveis, Pròximes Fires i Adreces suggerides. Catalunya Ràdio. Fira de Montjïc de Barcelona, Palau Alfons XIII, dies 2, 3 i 4 de novembre del 2001. En català.

IV Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional - Manresa - Web de la IV Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional - Manresa, organitzada pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Què és, Programació, Espais, Un pols a la festa, Llotja virtual, ... Fira de Manresa, dies 2, 3 i 4 de novembre del 2001. En català. Ajuntament de Manresa - Més informació - CPCPTC.

La Festa dels Súpers - La Petrifesta del Club SUPER3 - Web del Club SUPER3 amb informació sobre la Festa dels Súpers - La Petrifesta. Novetats, Activitats, Zona restringida, Jocs, Superquè, Superxat amb el Petri, Dibuixa el teu Petriclon, Super Fòrum, Programa, Com arribar-hi, Quin temps farà?, Plànol de l'Estadi, La Festa 2000, ... Barcelona, Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, dies 27 i 28 d'octubre del 2001. En català.

14è Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès - Web oficial del 14è Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès, amb informació de tots els concerts programats. Música: Blues, Jazz, Soul, Rock, Alternativa i Electrònica. Presentació, Programa, Història i Informació. Cerdanyola del Vallès, del 19 al 28 d'octubre del 2001. En castellà.

Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic - Web del Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic. Informació, Novetats, Festival 2001, Patrocinadors, Tickets i Premsa. Barcelona, Palacio del Cinema / Cinema de la UAB, UAB / Cinema Catalunya, Terrassa. Del 19 al 28 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Saló Internacional del Caravaning 2001 - Web del XXIè Saló Internacional del Caravaning i Sector del Càmping -  (CampingSalon.com). Informació, Fira Virtual, Càmping online, Seccions: Caravaning, Autocaravanes, Càmpings, Bungalows, Clubs de Càmping, Fòrums, Informació útil, Panorama professional, XXI Saló Internacional Caravaning i Qui som. Fira de Barcelona, Montjuïc 2, del 20 al 28 d'octubre del 2001. En castellà.

VII Saló del Manga - Ficomic - Web del VII Saló del Manga de Ficomic. Informació General, Expositors, Convidats, Espais, Premsa, Concursos, Col·laboradors i Última Hora. La Farga de L'Hospitalet de Llobregat, del 26 al 28 d'octubre del 2001. En castellà.

Art Futura 2001 - Web d'Art Futura 2001, la Fira de l'Art digital més important d'Espanya. Difusió de nous artistes. Edicions anteriors d'Art Futura, Art electrònic a Espanya, Notícies, Catàleg i Correu. Barcelona, CCCB, del 25 al 28 d'octubre del 2001. En castellà i anglès.

II Jornada en.red.ando - Web de la II Jornada en.red.ando - Tecnologia de la Informació de próxima generació. La Web Intel·ligent, Inscripció, Onganitza, Revista en.red.ando, Ponents, Quan i on, Programa, A qui interessa, Debat online, Jornades anteriors i Premsa. Parc del Coneixement de l'Organisme Autònom Flor de Maig, Cerdanyola del Vallès (Barcelona), 26 d'octubre del 2001. En castellà i anglès.

XXII Mostra de València - Web de la XXII edició del Festival Internacional Mostra de València 2001 - Cinema del Mediterrani. Fundació Municipal de Cine, Benvinguda, Programa, Pel·lícules, Notícies, Palmera d'Or, Històric, Inscripcions, Cartell, Reglament i Plànol de situació. València, del 18 al 25 d'octubre del 2001. En valencià, castellà i anglès.

Barcelona Meeting Point 2001 - Web de Barcelona Meeting Point 2001 - 5è Saló Immobiliari Internacional i Simposi. Edició 2001, Història, Com Participar, Hotels, Premsa, Events, Edició 2000 i Descomptes especials. Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Fira de Barcelona, Montjuïc, Palaus 1 i 8, del 16 al 21 d'octubre del 2001. En castellà i anglès.

Docúpolis - 1er Festival Internacional Documental de Barcelona - Docúpolis - 1er Festival Internacional Documental de Barcelona. Últimes Notícies, Documentals seleccionats, Organització, Premsa, Col·laboren, Presentació, Bases, Concurs, Ubicació, Programa, Jurat, Activitats paral·leles, ... CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, del 17 al 21 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Saló Internacional de la Piscina - Web del Saló Internacional de la Piscina. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants, Activitats i Notícies. Fira de Barcelona, Montjuïc 2, del 17 al 20 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Festival de la Mascota SIZOO i Saló Internacional de la Zootècnia - Web del Festival de la Mascota SIZOO i Saló Internacional de la Zootècnia. Informació, Expositors, Visitants, Actes paral·lels i Premsa. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 18 al 20 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

XX Setmana del Cava - Web de la XX Setmana del Cava, organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní. Programa complet de la Setmana, XIX Congrés Internacional de Cava, XVI Tren Especial al País del Cava (12 d'octubre), des de l'Estació de Sants de Barcelona fins a Sant Sadurní d'Anoia, Resum Edicions anteriors, Congrés sobre les Noves Tecnologies, ... Sant Sadurní d'Anoia, del 6 al 14 d'octubre del 2001. Confraria del Cava Sant Sadurní. En català, castellà i anglès.

BCN Party'01 - Web del BCN Party'01, Trobada de joves creadors digitals al marge dels programes convencionals de disseny. Notícies, Informació, Competicions, Premsa, Crèdits i Enllaços. Barcelona, Casinet d'Hostafrancs, dies 12, 13 i 14 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Pilar 2001 - Saragossa - Web del Pilar 2001 de Saragossa (Zaragoza). Tota la Informació i la Programació de les Festes. Saragossa, del 6 al 14 d'octubre del 2001. Zaragoza Cultural - Ajuntament de Zaragoza. En castellà.

Sitges 2001 - 34è Festival Internacional de Cinema de Catalunya - Web de la 34ª Edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya de Sitges. Presentació, Edició 2001, Programació, Seccions: Fantàstic, Gran Angular, Audiovisual català, Orient Express, Anima't, ...), Espais, Estructura, Activitats, Notícies, Exposicions, Newsletter i Mapa de la Web. Entrades: Entrades: Tel·Entrada.com. Sitges, del 4 al 13 octubre 2001. En català, castellà i anglès.

Preventia 2001 - Web de Preventia 2001 - Saló Europeu dedicat a la Seguretat i a la Prevenció de Riscos - Segurfòrum, Segurlabor i Segurtec. Agenda, Organització, II Fòrum, Activitats, Expositors, Premsa, Links, Preventia 2000, Utilitats, Entitats Col·laboradores, ... Palau Firal i Palau de Congressos de Montjuïc de Barcelona, del 8 a l'11 d'octubre del 2001. En català i castellà.

Cicle de Jazz Tete Montoliu - Pàgina Web de L'Auditori amb informació sobre el Cicle de Jazz Tete Montoliu. L'Auditori, Barcelona, del 15 de setembre al 11 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

9è Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona - FICEB - Web del 9è Festival Internacional de Cine Eròtic de Barcelona. Informació i venda anticipada, Memòria FICEB 2000, ... La Farga, L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona, del 3 al 7 d'octubre del 2001. En castellà i anglès.

SonIMAGFOTO - Web de SonIMAGFOTO - El Món de la Imatge. Informació, Expositors, Visitants, Premsa i Activitats. Fira de Barcelona, Montjuic 1, del 3 al 7 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Equus Catalonia - Web d'Equus Catalonia - XIII Saló Internacional del Cavall. Informació, Expositors, Activitats i Premsa. Fira de Barcelona, Montjuïc 1, del 4 al 7 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Plug'n'Politix - Web Plug'n'Politix, un moviment en favor de la llibertat i l'ús gratuït d'Internet, que celebra un Congrés a Zuric (Suïssa) els dies 5, 6 i 7 d'octubre del 2001. Què volem, Programa, Projectes Participants i Com Arribar-hi. En anglès.

BarnaJoya - NovaJoia - Expo Hogar Regalo - Webs de BarnaJoya -  Saló Internacional de la Joieria, Rellotgeria, Argenteria, Maquinària i Afins, NovaJoia - Exposició de Tendències de Joieria, Argenteria i Rellotgeria i Expo Hogar Regalo Tardor 2001. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants, Activitats i Notícies. Barcelona, Montjuic 2, del 28 de setembre al 2 d'octubre del 2001. En català, castellà i anglès.

Vuelta Ciclista a Espanya 2001 - Web de la Vuelta Ciclista España 2001. Notícies, Mapa, Recorregut, Pel·lícula de l'Etapa, Classificacions, Història, Equips, Resultats, Edicions anteriors (1997-2000), Servei Meteorològic, Concurs, Boutique, Activitats Culturals, Patrocinadors, Links a d'altres proves ciclistes, ... Del 8 de setembre (Salamanca) al 30 de setembre del 2001 (Madrid). En castellà i anglès.

49è Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià - Web del 49è Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià (Donòstia). Últimes Notícies, Edició 2000, Seccions i Premis: Conxa d'Or, Premis Donòstia, Estructura i Organització, Arxiu, Donòstia i Premsa. Del 20 al 29 de setembre del 2001. En castellà, euskera i anglès.

EXPO INTERNET 2001 - Web d'EXPO INTERNET 2001 de l'AUI - Associació d'Usuaris d'Internet. V Jornades Professionals sobre Internet, Intranet i Comerç Electrònic. Conferències, Cursos, Exposició, Comitès, Patrocinadors, Premsa i Inscripció. Barcelona, Palau Sant Jordi, del 26 al 29 de setembre del 2001. En castellà.

13è Festival de Cinema de Girona - Web del 13è Festival de Cinema de Girona - Curt i Juganer. Curtmetratge 35mm, Vídeo, Cinema Jueu, Documentals, Publicitat i Trailers. Edició 2001: Reglament, Inscripció i Crèdits. Edicions 2000, 1999 i 1998. Girona: Com arribar-hi i La Ciutat. Girona, Cinemes Albéniz Plaça i Casa de Cultura, dies 27, 28 i 29 de setembre del 2001. En català, castellà i anglès.

OPEN Telefónica - Web de l'OPEN Telefónica, amb informació de totes les curses. Calendari, Circuits, News, Links, Classificacions, Inscrits i Fotos. Circuit de Catalunya de Montmeló, dies 29 1 30 de setembre del 2001. En castellà i anglès.

Jornades Europees del Patrimoni - Web de les 10ª Jornades Europees del Patrimoni, que se celebren en 130 municipis, amb 117 visites guiades a espais d'interès cultural, 20 concerts, 15 xerrades i 12 exposicions. Dissabte 29 i diumenge 30 de setembre del 2001. En català.

IBS Summit - Web del Fòrum IBS Summit - Internet Business Solutions de Cisco Systems. Què és IBS Summit?, Agenda, Plànol dels Stands, Sessions IBS, Registre, Contacti, Aliances, Col·laboradors i Expositors. Pabelló 1 de la Feria de Madrid - IFEMA, Parque Ferial Juan Carlos I, dies 26 i 27 de setembre del 2001. En castellà.

MERCÈ 2001 - La Festa Major de Barcelona - Web de la Mercè 2001 - La Festa Major de Barcelona. Última Hora, Benvinguda, Programa d'Activitats, T'expliquem la Festa, El Joc, Concurs pirotècnic, Directori Festiu (PDF), Cavalcada de la Mercè, XIII Gimcana TMB de la Mercè, Les Arts al carrer, La Festa en Dansa, La Festa del Foc (Correfoc i Piromusical), La Festa al Cel, La Música de la Festa (BAM 2001, Mercè Fock, ...), La Festa de les arts visuals, Les Mostres (VI Mostra d'Associacions) i Fires de la Festa, Els Fòrums de la Festa, Els Esports (23ª Cursa de la Mercè), Castellers (Diada castellera de la Mercè i Matí casteller, amb totes les colles de la ciutat), Opina sobre la Festa, Col·laboradors, Contacta, ... Del 21 al 24 de setembre del 2001. En català, castellà i anglès.

Santa Tecla - Les Festes de Tarragona - Web de l'Ajuntament de Tarragona sobre Santa Tecla - Les Festes de Tarragona. Programa de tots els actes: des de la Crida (dia 14), passant pel Pregó (dia 21), La Vigília (dia 22), La Diada de Santa Tecla (dia 23), fins la Mercè (dia 24). Tarragona, del 14 al 24 de setembre del 2001. En català.

Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Xest - Web del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Xest (Cheste). Gran Premi de la Comunitat Valenciana - Campionat del Món de Motociclisme Moto GP. Xest, dies 21, 22 i 23 de setembre del 2001. Entrades, Club d'Amics del Circuit, Breus, Història, Circuit, Rècords, Ricardo Tormo, Notícies, Calendari d'Esdeveniments, Escola de Pilots, Fotografies, Links, Webcam, Entrenaments populars, Saps on?, Els nostres Equips, ... En valencià, castellà i anglès.

BAM 2001 - 9è Festival de Música Independent de Barcelona - Web del BAM 2001 - 9è Festival de Música Independent de Barcelona, dins de la Mercè 2001 - la Festa Major de Barcelona. Benvinguts al BAM, Programa, Grups, Espais, BAM OnLine i Venda d'Entrades. Barcelona, del 21 al 23 de setembre del 2001. En català i castellà.

Fira ECOVIURE! - Fòrum ecodiutat - Web de la Fira ECOVIURE! - Vida ecològica en un món sostenible. Productes i serveis per a una vida ecològica. Fòrum ecociutat - Ciutats i pobles cap a la sostenibilitat. Fira de Manresa, del 21 al 23 de setembre del 2001. En català.

MMVV2001 - 13è Mercat de Música Viva de Vic - Web de la 13ª edició del Mercat de Música Viva de Vic - MMVV2001. Presentació, Organització, Venda d'Entrades, Programació, Escenaris, Artistes, Edicions anteriors (98, 99 i 00) i Crèdits. Vic, del 13 al 16 de setembre del 2001. En català.

Expo Coloma 2001 - Web d'Expo Coloma 2001. 13ª Edició. La ciutat, El Recinte Firal, Com arribar-hi, Els expositors, Sectors representats, Les activitats, Tarifes, Informació, Notícies, ... Parc Europa de Santa Coloma de Gramenet, del 13 al 16 de setembre del 2001. En català i castellà.

B-Parade - Barcelona - Web de B-Parade - La música fa la pau. Festival - Desfilada de música techno, dance, house i progressive. Continguts, Accions, Artistes, Fes el teu mix, Consells, Col·laborar, Links, Salvapantalla, el Joc, ... Barcelona, Plaça d'Espanya - Montjuïc, 15 de setembre, a partir de les 16 hores. A continuació, a les Fonts de Montjuïc, Rave Urbana. En castellà.

Comissió Onze de setembre - Diada Nacional de Catalunya 2001 - Web de la Comissió Onze de setembre - Diada Nacional de Catalunya 2001. Manifest, Adhesions, Els Actes (Passeig Lluís Companys), Retransmissió, 11 de setembre 2000 i Imatges. En català.

Onze de setembre - Diada Nacional de Catalunya - Sant Boi de Llobregat - Web de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb informació dels Actes de celebració del 25è Aniversari de la històrica concentració de 1.976. En català.

21ª Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2001 - Web de la 21ª edició de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2001 - Aparador de les Arts Escèniques. Presentació, Informació (Transport, Allotjament i Turisme), Notícies, Programa, Entrades, Àrea professional (Servei Premsa, Acreditacions i Xarxes) i La Botiga. Tàrrega (Urgell), del 7 a l'10 de setembre del 2001. En català, castellà i anglès.

Altaveu '01 - Sant Boi de Llobregat - Web de de la Diputació de Barcelona amb informació de l'Altaveu '01 - 13ª edició de l'Altaveu - Festival de la Música i la Cançó. Sant Boi de Llobregat, del 6 a l'11 de setembre del 2001. En català. Programació Altaveu 2001 - Ajuntament de Sant Boi.

US OPEN 2001 - Tennis - Web oficial del Torneig de Tennis US OPEN 2001, un dels Grand Slam. Noticies, Fotos, Cercador, Quadre, Resultats, Jugadors, Entrades, Guia del Torneig, US Open en viu, ... Arthur Ashe Tennis Stadium - Flushing Meadow - New York. Del 27 d'agost al 9 de setembre del 2001. En anglès.

58ª Edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia - Web oficial de la 58ª Edició de la Mostra Internacional de Cinema de Venècia (58 Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia), inscrita dins de la Biennale. Notícies, Informació, Seccions i Premis: Lleó d'Or, Venècia, Pel·lícules (més de 150), Premsa, Calendari, Entrades, Arxiu Històric edicions anteriors, ... Del 29 d'agost al 8 de setembre del 2001. En italià i anglès.
La Biennale di Venezia (Des de 1895): Arquitectura, Música, Cinema, Dansa i Teatre.

Galàctica 2001 - Vilanova i la Geltrú - Web de Galàctica 2001 - 8ª Fira Internacional d'Invents i Noves Patents de Vilanova i la Geltrú. Tota la Informació, incloses les Jornades de la Inventiva i la Propietat Industrial. Pabelló del Garraf, Ronda Ibèrica s/n, Vilanova i la Geltrú, del 30 d'agost al 2 de setembre del 2001. En català, castellà, francès i anglès.

Festival Internacional d'Edimburg 2001 - EIF - Web oficial del Festival Internacional d'Edimburg 2001 - EIF (Edinburgh International Festival), que té lloc a la capital escocesa des de l'any 1947, amb més de 180 espectacles de Teatre, Música, Òpera i Dansa. Del 12 d'agost al 1 de setembre del 2001. En anglès.
Edinburgh Festival Fringe 2001 - edfringe.com - Web oficial del Edinburgh Festival Fringe 2001, Mostra experimental paral·lela al festival oficial, que atrau fins i tot més gent que el mateix festival. Del 5 al 27 d'agost del 2001. En anglès.

Festa Major de Sants 2001 - Web de Xarxa3 - Xarxa Ciutadana de Sants - Montjuïc, amb informació de la Festa Major de Sants. Més de 350 activitats a 17 carrers. Notícies, La Festa als carrers i a les places, per Activitats, Dia a Dia, Imatges de la Festa, Com arribar-hi, El Cartell, ... Del 20 al 26 d'agost del 2001. En català. Més informació.

UCe - 33ª Edició de la Universitat Catalana d'Estiu 2001 - Web de la 33ª Edició de la UCe - Universitat Catalana d'Estiu del 2001, que té lloc cada any a Prada de Conflent (Catalunya Nord), organitzada per totes les Universitats dels Països Catalans i l'Institut d'Estudis Catalans. Programa de la XXXIII Edició, Àrea pluridisciplinar, Àrees per matèries. Informació bàsica, Edicions anteriors, ... Del 15 al 26 d'agost del 2001. En català.

24è Aquelarre de Cervera - Web de la 24 edició de l'Aquelarre de Cervera (Segarra). Informació: La Fira del Gran Boc, Cercavila, el Correfoc, la Tronada, l'Encesa del campanar, l'Escoreguda, el Fogueral, Música, ... Cervera, del 24 al 26 d'agost del 2001. En català.

XV Festival Internacional de Música Castell de Peralada - Web del Festival Internacional de Música Castell de Peralada. Música, Dansa i Teatre. Mesos de juliol i agost. Història del Festival, Programa del Festival, Com trobar-nos, Venda d'Entrades, Comitès i Sponsors. XV Edició, del 14 de juliol al 23 d'agost del 2001. En català, castellà i anglès.

Festa Major de Gràcia 2001 - Web de la Festa Major de Gràcia 2001 - Federació Festa Major de Gràcia, dins de la Xarxa ciutadana GràciaNET. El Diari de la Festa, Benvinguda, Què és la Federació?, Orígens de la Festa, Elements de la Festa, Calendari, Activitats, La Botiga, Enllaços: Les Festes Majors, Contacta, Webs de Carrers, ... Del 14 al 21 d'agost del 2001. En català. Més informació.

FIB 2001 - VII Festival Internacional de Benicàssim - Web del FIB 2001 - VII Festival Internacional de Benicàssim. Informació, Fiber, Programació: Tpts els Grups, BIB Club, Cartell Musical, Activitats, FIB Club 2000, Merchandising, Xat On-line, Últimes Notícies, Web FIB '00, ... Dies 3, 4 i 5 d'agost del 2001. En castellà, anglès, francès i alemany.

U-Zona Reggae - Web del Festival Internacional de Reggae U-Zona Reggae - 9ª Festa Rasta. Grups, Acampada, Situació, Horaris, Entrades, ... Torelló (Osona), dies 3, 4 i 5 d'agost del 2001. En català, castellà, anglès i francès.

Campus Party 2001 - València - Web de Campus Party 2001. Concentració de 2000 usuaris d'ordinador en xarxa. Informació, Àrees: Scene, Linux, Games, Mac, Disseny, Música i Java, Agenda, Interactiu, Inscripció, Edicions anteriors, ... Museu de les Arts i les Ciències Príncep Felip de València, del 6 al 12 d'agost del 2001. En castellà, anglès, francès, italià i portuguès.

GREC 2001 - Festival d'Estiu de Barcelona - Web del GREC 2001 - Festival d'Estiu de Barcelona. Teatre, Dansa i Música. Programa, El Públic parla, Notícies i Informació general. Del 25 de juny al 2 d'agost del 2001. En català, castellà i anglès. 25 Anys del Festival GREC.

Cursos d'Estiu 2001 - Xarxa d'Universitats - Institut Joan Lluís Vives - Web dels Cursos d'Estiu de la Xarxa d'Universitats - Institut Joan Lluís Vives. Tots els Cursos d'Estiu de les Universitats dels Països Catalans. Sumari: Contingut i ús, Presentació, Relació de Cursos: per àrea temàtica, per localitat on es fa el curs, per la setmana d'inici del curs i per marc organitzatiu, On obtenir més informació, Cursos d'Idiomes, Cursos de Formació continuada i Informació del Programa Drac. En català.

MADMA - IX Festival Internacional de Blues & Gospel de Roses - Web del MADMA - IX Festival Internacional de Blues & Gospel de Roses. Gospel, World Music, Jazz & Blues, Gires 2001 i Formulari de consulta. Roses (Girona), del 29 de juliol al 4 d'agost del 2001. En català, castellà, anglès i francès.

18ª Mostra de Turisme Juvenil - (CIAJ) - Web del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) de l'Ajuntament de Barcelona. 18ª Mostra de Turisme Juvenil, amb tota la informació per planificar l'estiu. Carrer Ferran, 32 de Barcelona, del 5 de juny fins el 31 de juliol del 2001. En català.

El Tour de França 2001 - Le Tour - Web del Tour de França - T D F 2001 - Le Tour de France, la prova reina del ciclisme professional. Etapes, Classificacions, Equips, Història, Edicions anteriors, Links, Cercador, ... Del 7 al 29 de juliol del 2001. En francès, anglès, alemany i castellà.

Euskal 9 - La Party - Vitoria-Gasteiz. - Web d'Euskal 9 - La Party. Reunió d'usuaris d'ordinador, organitzada per la Fundació Euskaltel, amb l'assistència de 2000 participants. Últimes Notícies, Organització, Scene, Jocs, Linux, Tecnologia Web, Característiques Tècniques, Assistència a La Party, Més Info, Premsa, Fòrums i Edicions anteriors. Pavelló Fernando Buesa de Vitoria-Gasteiz, del 26 al 29 de juliol del 2001. En castellà, euskera i anglès.

24ª Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro - Web de la 24ª Edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro. Programació 2001, Informació i Venda, La Història, Escenaris, Debats, Conferències, Seminaris, ... Almagro (Ciudad Real - Castilla La Mancha), del 5 al 29 de juliol del 2001. En castellà.
Molta Informació també a: El Quijote.com - Festival de teatro Clásico de Almagro.

Jazzaldia Donòstia - 36è Festival de Jazz de Sant Sebastià - Web Jazzaldia Donòstia - 36è Festival de Jazz de Sant Sebastià, un dels més prestigiosos del gènere. Programa, Oferta turística, La Ciutat, Venda d'Entrades, Enllaços i Altres Edicions. Donòstia - Sant Sebastià, del 24 al 29 de juliol del 2001. En castellà, euskera i anglès.

El Riu - Vídeo & Film Festival (El Festival del Riu) - Web del "El Riu - Vídeo & Film Festival", dins del Festival del Riu del Pallars Sobirà (Lleida). També s'hi celebra el Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa i el Projecte Rius. Programa, Notícies, Staff, ... Del 22 al 28 de juliol del 2001. En català, castellà i anglès.

55è Festival d'Avinyó - Web del 55è Festival d'Avinyó - Festival d'Avignon, creat l'any 1947. Programa: Teatre, Dansa, Música, Lectures, Calendari, Història, Organització i finançament, ... Del 6 al 28 de juliol del 2001. En francés i anglès.

Spoko jul'01 - Web Spoko jul'01. Massive: Artistes i Programació, Spokoslide: Fira, Skatepark, Halfpipe i Gameboardarea i Hipe: Fira. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, Polígon Pedrosa, Botànica s/n. L'Hospitalet de Llobregat, del 20 al 23 de juliol del 2001. En castellà.

Les 24 Hores de Motociclisme - Web de les Les 24 Hores de Motociclisme - Circuit de Catalunya de Montmeló. Notícies, Horaris, Classificacions, Fotos, Reglaments, Incrits i Entrades. Circuit de Catalunya de Montmeló, dies 20, 21 i 22 de juliol del 2001. En català, castellà i anglès.

19è Festival Internacional de Música de Cantonigròs 2001 - Web del 19è Festival Internacional de Música de Cantonigròs 2001 (Osona). Presentació, Història, Amics del Festival, Edició 2001, Edició 2000, Introducció, Competicions, Premis i Trofeus, Jurat, Complements i Serveis, Entrades, Programa, Participants i Com arribar-hi. Del 19 al 22 de juliol del 2001. En català, castellà i anglès.

RodaFolk 2001 - Web del RodaFolk 2001 - Festival de Música Tradicional. 11ª Mostra de Música Tradicional de Roda de Ter. Concerts, Ball Sardanes, Correfoc, Dinar de Músics i Cercaviles. Roda de Ter (Osona), dies 20, 21 i 22 de juliol del 2001. En català.

Acampada Jove - Arbúcies - Web de l'Acampada Jove d'Arbúcies (La Selva), iniciativa de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya). Programa: Música, Debats, Vídeos, Fira d'Entitats, Animació i Exhibicions de Folklore. Arbúcies, del 19 al 22 de juliol del 2001. En català.

FIMPT - Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú - Web del 21è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú (FIMPT). Música, Exposicions, Conferències i Fira del Disc. Presentació, Història, Grups, Premsa, Informacions i Producció. Del 14 al 22 de juliol del 2001.

Festival Internacional de Músiques del Món de Viladecans - Web del Festival Internacional de Músiques del Món de Viladecans. Un Festival que continua difonent la idea del mestissatge i interculturalitat, i apostant per les músiques d'arreu del món. Viladecans, del 13 al 22 de juliol del 2001. En català. Més informació a Ajuntament de Viladecans.

Universitat Internacional de la Pau - Web de la Universitat Internacional de la Pau que organitza la Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans. Agenda, Manifest, Documents, Cercar, Discussions, Programa en pdf, ... Sant Cugat, del 15 al 21 de juliol del 2001. En català.

Rebrot'01 - Festival-Acampada - Web del Festival - Acampada Rebrot'01. Aplec del Pi de les tres Branques, Per què aquest Festival?, Activitats, Grups, Abonaments, ... Dies 13, 14 i 15 de juliol del 2001. En català. Maulets.

European Ballon Festival - Igualada - Web del European Ballon Festival - Festival de Globus Aerostàtics - Setmana de l'Aire d'Igualada. Av. del Mestre Muntaner (Antiga N-II) / Autovia N-II. Sortida 558, dies 12, 13, 14 i 15 de juliol del 2001. Més Informació: Ajuntament d'Igualada.

San Fermín - Kukuxumusu - Web amb una completa Guia sobre San Fermín. Molta informació sobre tota la Festa: Pamplona, San Fermín, Encierro, Txupinazo, Riau-riau, Las Peñas, La Nit, La Música, Comparsa, Pobre de mí, Espectacles, Programa Oficial, Galeria, Dormir, menjar i beure, Mapa, Botiga, Enllaços, Kukuxumusu, Fòrum, Notícies, Informació pràctica, Postals, Novetats, ... En castellà, euskera i anglès.

Preinscripció Universitària 2001 - Pàgina Web del Consell Interuniversitari de Catalunya del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI), que dóna informació sobre la Preinscripció Universitària 2001.

Wimbledon 2001 - Tennis - Web del Torneig de Tennis de Wimbledon, el més prestigiòs del món sobre herba i un dels Grand Slam. Resultats, Agenda de partits del dia, Quadre del Torneig, Entrevistes, Notícies, Informació, Cerca, Wimbledon Live, Botiga, Ràdio Wimbledon, El Temps, ... Del 25 de juny al 8 de juliol del 2001. En anglès.

II Festival de Músiques Religioses del Món - Girona - Web del II Festival de Músiques Religioses del Món de Girona. Programa, Cocerts de tarda, Concerts de nit, Venda d'Entrades, Abonaments, Activitats Paral·leles, ... Girona, del 29 de juny al 8 de juliol del 2001. En català. Ajuntament de Girona - Fira de Girona.

12è Festival Internacional de Teatre i Animació al Carrer de Viladecans - Web del 12è Festival Internacional de Teatre i Animació al Carrer de Viladecans. Més de 70 Companyies i més de 200 funcions gratuïtes. Viladecans, del 5 al 8 de juliol del 2001.

Senglar Rock 2001 - Web de la 4ª Edició del Festival Senglar Rock. S'han anunciat ja: Lluís Llach, Gossos, Sopa de Cabra, Companyia Elèctrica Dharma, Brams, Lax'n Busto, Brams i Sisa, entre d'altres. Plana Principal, Localització, Mapa del recinte, Montblanc, la Vila, Programació, Grups, Preus i Abonaments, Patrocinadors, Serveis, Zona d'acampada, Allotjaments, Viatges organitzats, Index, Horaris, E-mails, Venda d'Entrades per Internet - DiscMusic.com i també al ServiCaixa. Dies 5, 6 i 7 de juliol del 2001 a Montblanc (Muntanyes de Prades - Conca de Barberà - Tarragona). En català.

Andorra Jazz - Festival Internacional de Jazz d'Andorra 2001 - Web del XVIIè Festival Internacional de Jazz d'Andorra - Andorra Jazz - Escaldes Engordany. Programació, Turisme, Història, Informació i Mapa. Del 30 de juny al 7 de juliol del 2001. En català i castellà.

Festival de Blues i Ritmes - Badalona - Festival de Blues i Ritmes - Badalona. 6 i 7 de juliol del 2001.

Tech-Ed 2001 - Microsoft - Web de Tech-Ed 2001, la Trobada més important que Microsoft realitza cada any a Europa, que aquest any se celebra a Barcelona. Informació, Inscripció, Ponents, Agenda, Preus, ... Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 3 al 6 de juliol del 2001. En castellà.

Jornades e-Business - Web de les Jornades e-Business, organitzades per la Cambra de Comerç de Barcelona, que duraran fins el 4 de juliol del 2001. Objectius i Estructura de les Sessions (gratuïtes), Què són les sessions?, Calendari, Sessions anteriors i Resums. En català.

Artexpo - Web de la 7ª edició d'Artexpo, Fira d'Art de Barcelona, organitzat per la Fira de Barcelona i el Gremi de Galeristes. Nou espai Art Emergent. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants, Activitats i Notícies. Fira de Barcelona, Saló número 1, del 27 de juny a l'1 de juliol del 2001. En castellà i anglès.

FESTUS - Festival Jove de Torelló - Web de FESTUS - Festival Jove de Torelló. Arts Escèniques, Espectacles, Teatre, Música, Dansa, Circ, Cinema, Correfoc, Tallers, Cercaviles, Mostra de joves tendències, Fotografia, etc... Torelló, 29 i 30 de juny i 1 de juliol del 2001. Gratuït. En català.

Tecno meeting 2001 - Web de Tecno meeting 2001 - Saló Internacional de Congressos, Convencions i Incentius. Tm-expo, Tm-fòrum i Tm-show. Expositors, Visitants, Show, Fòrum i Premsa. Palau de Congressos de Barcelona, dies 27, 28 i 29 de juny del 2001. En castellà.

12è Festival de Guitarra de Barcelona - Web de l'12è Festival de Guitarra de Barcelona, organitzat per The Project. Programa (Catorze Concerts), Artistes, Entrades i Premsa. Del 29 de març al 27 de juny del 2001. En castellà.

81 Volta Ciclista a Catalunya - Web de la 81 Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per la SCUE Sants. Generals, Etapes, Palmarès, Col·laboren, Premsa, Equips, ... Del 21 al 28 de juny del 2001. En castellà.

Gran Premi de Catalunya de Motociclisme - Montmeló - Web del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme del Circuit de Catalunya de Montmeló. Informació del GP: Dossier, Horaris, Fotos, Inscrits, Entrades i Links, Accessos, Tribunes, Horaris, Altres serveis, Calendari 2001 i Venda de Tickets. Circuit de Catalunya, Montmeló, dies 15, 16 i 17 de juny del 2001. En català, castellà i anglès.

9ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona - Web de la 9ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. La Mostra 2001: Seccions, Pel·lícules, Actes Paral·les, Horaris, Notes de Premsa, El vídeo del minut, La Mostra, Edicions anteriors (1999-2000), Organització, ... Filmoteca, del 11 al 17 de juny del 2001. En català i castellà.

25ª Fira del Llibre de Barcelona - Web de la Cambra del Llibre de Catalunya sobre la 25ª Fira del Llibre de Barcelona. Passeig de Gràcia de Barcelona, del 7 al 17 de juny del 2001. Cambra del Llibre de Catalunya. En català.

Fira Gran 2001 - Web de Fira Gran 2001 - Saló de la Gent Gran de Catalunya. Novetats, Activitats, Comitè, Expositors, Diari FiraGran, Premis, Debats, Premsa, Programació, Jornades Esportives, Jornades Tècniques, Resultats, Previsions, Objectius, ... Moll de la Barceloneta, Port Vell (Barcelona), del 13 al 17 de juny del 2001. En català.

Sónar 2001 - Web de Sónar - 8è Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia de Barcelona. SónarPro - Sónar per a Professionals, Sónar On-line, Programació 2001, Ràdio Sónar, Concurs, Notívies & Artistes, Transports i Accessos, Hotels i Viatges, Tickets (Venda d'Entrades per Internet), SónarMática, SónarCinema, Sónar Text i Sónar a la Carta. Sónar Nit: Polígon Pedrosa de l'Hospitalet de Llobregat, Botànica 62, Sónar Dia: al CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i al MACBA - Capella dels Àngels del Museu d'Art Contemporani de Barcelona, del 14 al 16 de juny del 2001. En castellà i anglès.

XVIII Marató de l'Espectacle - Web de la XVIII Marató de l'Espectacle. Teatre, Dansa, Música, Cinema, Animació, Circ, Vídeo, Arts Plàstiques, ... Mercat de les Flors, Barcelona, 15 i 16 de juny del 2001.

SIL - Saló Internacional de la Logística - Web del SIL - Saló Internacional de la Logística. Edició SIL 2001, Com Participar, Anunciarse a SIL, Com Arribar, Premsa, Altres Edicions, Gràfics comparatius, Organització SIL, Catàleg oficial, ... Fira de Barcelona, Montjuïc, del 12 al 15 de juny del 2001. En castellà i anglès.

IV Fòrum d'Ocupació de Les Heures - Web del IV Fòrum d'Ocupació de Les Heures - Universitat de Barcelona. Organitzat pel Servei d'Orientació Laboral. Les Heures - Universitat de Barcelona i EmpleoGlobale.com. Les Heures, Barcelona, 11 i 12 de juny del 2001. En català i castellà.

84è Giro d'Itàlia - 2001 - Web del 84è Giro d'Itàlia - 2001 de La Gazzetta dello Sport. Etapes, Classificacions, Equips, Corredors, La Cursa en síntesi, Les Etapes de Muntanya, La Història, L'Organització, Edicions anteriors, Links de ciclisme, ... Del 19 de maig al 10 de juny del 2001. En italià, anglès i francès.

Roland Garros 2001 - Tennis - Web oficial del Torneig de Roland Garros de Paris, uns dels Grand Slam. El principal Torneig del món en terra batuda. Resultats, Quadre, Jugadors, Informacions i Imatges, Guia, La Boutique, Horaris i El Temps a París, Programació TV, ... Del 28 de maig a l'10 de juny del 2001. En francès i anglès.

Sitges Teatre Internacional - Web de la 32ª Edició del Sitges Teatre Internacional, el Festival de Teatre de Sitges. Presentació, Informació general, Programació, Companyies, Enllaços, Patrocinadors i Història. Sitges, de l'1 al 10 de juny del 2001. En català, castellà i anglès.

9 ª Festa de la Diversitat 2001 de SOS Racisme - Catalunya - Web de la 9ª Festa de la Diversitat de SOS Racisme - Catalunya - "Il·legal? Ni tu, ni jo", un espai lúdic, d'informació i de denúncia, d'expressió cultural i d'oci. Notícies, Programa, Associacions, Música, Infantil, Debats, Exposicions, Teatre, I, a més i e-mail. Fonts de Montjuïc (Plaça Carles Buïgas), Barcelona, dies 8, 9 i 10 de juny del 2001. En català.

60ª Feria del Libro de Madrid - Web de la 60ª Edició de la Feria del Libro de Madrid. Serveis, La Institució, Horari i Plànol, Expositors, Activitats, Últimes Notícies i Contacte. Parque de el Retiro de Madrid, del 25 de maig al 10 de juny del 2001. En castellà.

31ª Edició del Saló Internacional de l'Automòbil i Vehicle Comercial de Barcelona - Web de la 31ª Edició del Saló Internacional de l'Automòbil i Vehicle Comercial de Barcelona. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants, Activitats i Notícies. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 19 al 27 de maig del 2001. En català, castellà i anglès.

Setmana del Comerç Just - Web de la Setmana del Comerç Just que organitzen una sèrie d'ONG's catalanes. Exposicions, Conferències, Mostra del Comerç Just i Fira d'Entitats, Concerts, Gran Gimcana, ... Barcelona, del 21 al 27 de maig del 2001. En català.

54è Festival Internacional de Cine de Cannes - Web oficial del 54è Festival Internacional de Cine de Cannes, amb una molt completa informació. Introducció, Festival 2001: Pel.lícules, Jurat, Directors, Actors/Actrius, Sessions, Dates/Horaris, Premis: Palma d'Or, Arxiu, El Festival, Acreditacions, TV Festival, Cannes Market - MITIC, Cercador, ... Cannes, del 9 al 20 de maig del 2001. En francès i anglès.

BIT 2001 - Barcelona Information Technologies - Web de BIT 2001 - Barcelona Information Technologies 2001. Bit Saló: El Saló de les Noves Tecnologies, Bit Jobs: Fòrum de Treball, InnoBIT: Fòrum d'Idees i Capital, Internet Global Conference - IGC, Premsa, Trobades Sectorials, Sector TIC i Correu. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 15 al 19 de maig del 2001. En castellà i anglès.

InnoBIT 2001 - Web InnoBIT 2001 - Fòrum d'Idees i Capital. Si tens un projecte InnoBit t'assessora, et premia i et connecta. InnoBit: Bases, Inscripció i Patrocinadors. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 15 al 19 de maig del 2001. En castellà i anglès.

Internet Global Conference 2001 - IGC 2001 - Web d'Internet Global Conference 2001 - IGC 2001. Organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, l'Institut Català de Tecnologia (ICT) i SEDISI. Negocis i tecnologia al mateix nivell. El 1er gran Fòrum d'Internet dirigit a les PYMEs i als professionals. Presentació Jornades, Estructura Jornades, Programa Sessions, Sessions Paral·leles, Keynote Speakers, Ponents, Petició de Ponències, Inscripcions, Com arribar, Organització, Patrocinadors, Premsa, Edició anterior IGC, Allotjament i Secretaria Tècnica. Fira de Barcelona, en l'àmbit del BIT 2001, del 15 al 18 de maig del 2001. En castellà i anglès.

Premi CAMBRESCAT - Web del Premi CAMBRESCAT Internacional, que la Cambra de Comerç de Barcelona convoca anualment des de l'any 1997. Presentació, Bases edició 2001, Candidatures i Formulari de presentació. L'acte de concessió dels premis es farà en el transcurs del sopar de gala de la Internet Global Conference 2001 el 17 de maig del 2001. En català.

Eleccions a Euskadi - Elecciones.net - Web oficial del Govern Basc amb informació en temps real dels resultats electorals de les Eleccions al País Basc del 13 de maig del 2001. En euskera i castellà.

Eleccions a Euskadi - EleccionesVascas.com - Web EleccionesVascas.com. Informació sobre les Eleccions al País Basc del 13 de maig del 2001. Notícies, Premsa, Calendari, Candidats, Enquestes, Sondeigs, Resultats, Enllaços i Butlletí. En castellà.

BioCultura 2001 - Web de la Fira BioCultura 2001. Fira d'Alternatives i Qualitat de Vida. Setmana Verda Internacional. Guia d'Activitats. Palau Sant Jordi de Barcelona, del 4 al 7 de maig del 2001. En català. BioCultura - Web de BioCultura - Associació Vida Sana per al Foment de la Cultura i el Desenvolupament Biològic. En castellà i parcialment en català.

Mallorca Open 2001 - Tennis - Web del Mallorca Open de Tennis 2001. Notícies, Entrades, Torneig, Jugadors, Webcam, Premsa, VIP, Botiga i Patrocinadors. Plaça de Toros de Mallorca, del 28 d'abril al 6 de maig del 2001. En castellà, anglès i alemany.

Gran Premio de España de Motociclismo - Circuito de Jerez - Web Oficial del Circuit de Jerez, on se celebra el Gran Premi d'Espanya de Motociclisme els dies 4, 5 i 6 de maig del 2001. Informació del Circuit, Rècords, Curses, Història, Grans Premis, Calendari, Serveis, ... En castellà i anglès.

19è Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2001 - FICOMIC - Web de FICOMIC del 19è Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2001. Informació General, Expositors, Autors, Exposicions, Premis, Espais, Premsa, Activitats, Col·laboradors i Última Hora. Estació de França de Barcelona, del 3 al 6 de maig del 2001. En castellà.

OFFF - Online Flash Film Festival - Web de l'OFFF - Online Flash Film Festival de Barcelona de Curtmetratges Multimèdia (Flash i Director de Macromedia). Informació, Clips seleccionats, Flash Tours, El Jurat, Els Premis, Programa, Acreditacions, Premsa, Hotels, Sponsors i Contacte. Barcelona, 3, 4 i 5 de maig del 2001. En castellà i anglès.

XVII Fira-Mercat Firantic 2001 - Web de la XVII Fira-Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de la Catalunya Central - Firantic 2001. Pavelló d'Esports de Sant Fruitós de Bages, del 27 d'abril a l'1 de maig del 2001. Sant Fruitós de Bages.

48º Edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà - Web de la 48º Edició de la Fira d'Espàrrecs de Gavà. Recorregut pel Recinte Ferial, 7ª Mostra de Cuina, Estand Instituciuonal amb el patrimoni natural, ... Plaça Francesc Macià de Gavà, del 28 d'abril al 1 de maig del 2001. En català i castellà. Ajuntament de Gavà.

La Passió d'Esparreguera - Web de La Passió d'Esparreguera. El Cartell, Novetats, L'Espectacle, Les Escenes, Els Orígens, La Música, El Text, El Teatre, Representacions, Entrades, Serveis, Comunicacions, Notícies i Altres Seccions. Temporada 2001, del 4 de març a l'1 de maig. En català.

La Passió d'Olesa - Web de la Passió d'Olesa. Informació General, Història, El Text, La Música, El Cartell, El Teatre, Activitats, Notícies, Serveis, ... Terporada 2001, de l'11 de març a l'1 de maig. En català.

La Passió de Cervera - Web de la La Passió de Cervera. Temporada 2001, de l'1 d'abril a l'1 de maig del 2001. En català i castellà.

Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 - Circuit de Catalunya (Montmeló) - Web del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 del Circuit de Catalunya de Montmeló. Informació General, Accessos, Horaris, Tribunes, Venda de Tickets, Altres Serveis i Calendari 2001. Circuit de Catalunya de Montmeló, dies 27, 28 i 29 d'abril del 2001. En català, castellà i anglès.

Open Seat Godó 2001 - Tennis - Web del Torneig de Tennis barceloní del Comte de Godó - Open Seat Godó - Reial Club de Tennis Barcelona. 49ª Edició del 21 al 29 d'abril del 2001. Informació de Calendari, Preus de les Entrades, Participants, ... En castellà.

CONSTRUMAT - Saló Internacional de la Construcció - Web de CONSTRUMAT Barcelona - Saló Internacional de la Construcció. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants, Activitats, Premsa i Barcelona. Inclou el SIDI - Saló Internacional del Disseny per a l'Equipament de l'Habitat (Montjuïc-2). Fira de Barcelona, Montjuïc-1 i 2, del 23 al 28 d'abril del 2001. En català, castellà i anglès.

CeBIT - Hannover - Web de CeBIT, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Hannover, del 22 al 28 de abril del 2001. En alemany i anglès.

Salón Internacional del Turismo Pirenaico - Web del Salón Internacional del Turismo Pirenaico. Informació de tota l'oferta turística dels Pirineus: d'Aragó, Catalunya, Navarra, Euskadi, Andorra, Aquitània, Midi Pyrénées i el Languedoc-Roussillon. Turisme, Rural, Cultural i d'Aventura, Jornades Gastronòniques, Trobada d'Entitats Pirinenques, Audiovisuals, ... Feria de Barbastro (Osca), del 20 al 23 d'abril del 2001. En castellà.

I Encontre Ciutadà Internacional - Web del I Encontre Ciutadà Internacional, on es tractaran els temes següents: Drets Humans, Desarmament, Ecologia, Globalització i mundialització i Pau i prevenció de conflictes. Barcelona, del 19 al 21 d'abril del 2001, Casa de Convalescència de la UAB de l'Hospital de Sant Pau. En català, castellà i anglès.

SITI 2001 - Saló Internacional de les Tecnologies de la Informació - Web del SITI 2001 - Salón Internacional de las Tecnologías de la Información. Pabelló 3 del Parque Ferial Juan Carlos I de Madrid, del 3 al 5 d'abril del 2001. En castellà i anglès.

Tradicionàrius 2001 - Web de Tradicionàrius 2001 - XIV Cicle de Música Tradicional i Popular, que organitza el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). Del 12 de gener al 6 d'abril del 2001. Programa general, Quadre cronològic i Index de grups. Tallers d'instruments tradicionals i Taller de danses tradicional-folk. En català.

DiVinum Penedès - Web DiVinum Penedès. Festes de la Primavera de la D.O. Penedès 2001. Del 22 de març al 2 d'abril del 2001. Programa d'Actes a tot el territori, del 17 de març al 3 d'abril del 2001. En català.

10ª Edició del SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya - Web de la 10ª Edició del SITC - Saló Internacional del Turisme a Catalunya. SITC Travel - Públic i Viatgers: Informació, Nous Horitzons, Sectors, Noves Àrees, Jornades Tècniques, Turisme Català i Promoció Saló. SITC PRO - Expositors, Visitants Professionals i Premsa: Grans Viatges, Autonomies, Àrees Temàtiques, Transports i Allotjament. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 29 de març a l'1 d'abril del 2001. En català, castellà i anglès.

Exposalud 2001 - Saló de la Salut i Qualitat de Vida - Ecosalud - Web d'Exposalut 2001 - Saló de la Salut i Qualitat de Vida - Ecosalut. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, del 30 de març a l'1 d'abril del 2001. En castellà.

Congrés Internacional sobre Ecologia i Ciutat - Web del Primer Congrés Internacional sobre Ecologia i Ciutat 2001. La seu d'aquest Congés Virtual és la Xarxa de Recerca sobre Ecologia i Ciutat de Catalunya. Temes: Definició de l'ecosistema urbà, Planificació de la ciutat sostenible, Gestió de serveis urbans, ... Gener - març del 2001. Fòrum Virtual, 26-30 de març del 2001.

Els Oscars de Hollywood (73ª Edició - Cerimònia diumenge 25 de març del 2001) :

Els Oscars - Web oficial de la Cerimònia dels Oscars de Hollywood - "The Official Academy Awards Site". És el protaveu oficial de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinamatogràfiques a Internet. Tot sobre els Oscars. Història, Nominacions, Pronòstics de guanyadors, Vídeos, Cercador (Infoseek), ...

L'Acadèmia - Els Oscars - Web de l'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood - "The Academy of Motion Picture Arts and Science". Informació sobre l'Acadèmia i els Oscars.

Els Oscars - IMDB - Web sobre els Oscars d'IMDB - The Internet Movie Database.
Els Oscars - Hollywood On-line - Web sobre els Oscars de Hollywood On-line.
Els Oscars - Terra - Web de Terra sobre els Oscars de Hollywood.
Els Oscars - Grup Zeta
- Web de ZetaZeta.com - Especial Oscar.

CeBIT - Hannover - Web de CeBIT, la Fira Informàtica més important de l'any a Europa. Hannover, del 22 al 28 de març del 2001. En alemany i anglès.

20è Festival de Jazz de Terrassa - Web del 20è Festival de Jazz de Terrassa. Presentació, Programa, Els músics, Venda d'entrades, Situació, Patrocinadors, ... De l'1 al 28 de març del 2001. Club de Jazz d'Amics de les Arts de Terrassa. En català.

37è Ral·li Catalunya - Costa Brava - Web del R.A.C.C. sobre el 37è Ral·li Catalunya - Costa Brava. Ral·li 2001, Ral·lis anys anteriors, Ral·li On-line, Resultats i Classificacions, Infopress, Informació general, Informació d'Equips i Pilots i Espectadors. Del 22 al 25 de març del 2001. En català, castellà i anglès.

Saló de l'Ensenyament - Web del Saló de l'Ensenyament, adreçat a estudiants, pares i professors i coordinat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 12ª Edició del 22 al 25 de març del 2001 a la Fira de Barcelona, recinte de Montjuïc-1. Estructurat en set sectors, 250 entitats ofereixen informació, documentació i assessorament personalitzat sobre programes educatius, beques, cicles formatius, títols universitaris i altres estudis, tant a Catalunya com a l'estranger.

24ª Marató de Barcelona - Pàgines Web amb informació de la 24ª Marató de Barcelona. Barcelona, diumenge 18 de març del 2001, de 8 a 15 h. Atletisme.com.

XXIè Premi per la Pau 2000 - Web amb l'Acta de la sessió de deliberació i concessió del XXIè Premi per la Pau 2000, que atorga l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya. Lliurament del Premi a Marta Mata, de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, divendres 26 de gener del 2001, Sala Artur Terré de Can Massalera de Sant Boi de Llobregat.
Tots els Premis per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides, des de l'any 1980.

19ª Edició de la Setmana del Llibre en Català - Web de la Cambra del Llibre de Catalunya sobre la Setmana del Llibre en Català. Cercador, Història, Llibre de consultes, Concurs d'aparadors, Gestió de Compra, Infantil, Patrocinadors i Premsa. 19ª Edició, del 22 de febrer al 4 de març del 2001, a les Drassanes de Barcelona. També a Girona, Lleida, Tarragona, Madrid i Nova York. Cambra del Llibre de Catalunya - Fira del Llibre de Barcelona. En català.

9a Fira del Disc de Col·leccionista de Girona - Web de Catalunya Ràdio de la 9a Fira del Disc de Col·leccionista de Girona, dirigida per Jordi Tardà. Els Concerts, La Subhasta, El Cartell, Rock and Còmic, Rock and Cinema, Els Patrocinadors, Serveis, Les Fires, Adreces suggerides, Plató d'Sputnik i Super Mercat de Revistes en català. Palau de Fires de Girona, diumenge 4 de març del 2001. En català.

Festa Europea d'Internet - Internet Fiesta 2001 - Web on s'informa de la gran festa d'Internet, iniciada a França el 1998, que se celebra cada any a Europa, sota els auspicis de la Unió Europea. Aquest any "Internet Fiesta 2.001" del 2 al 4 de març. FAQ, Comentaris, Mapa de la Web, Contactes, Festes Nacionals, Activitats, Novetats, Què és la Festa?, Arxius, Registre, Recursos, Punt de premsa, ... En 13 idiomes.

Circ Asiana - Web del Gran Circ Asiàtic Asiana, amb estrelles del Gran Circ Nacional Xinès, el Circ de Mongòlia Central i el Circ Nacional de Corea del Nord. Premsa, Programa, Horaris, Accessos, Imatges i Preus. Instal·lat a la Nova Mar Bella de Barcelona, del 30 de gener fins el 4 de març del 2001.

Carnavals 2001 :
Sitges   -  Vilanova i la Geltrú   -  Barcelona   -  Carnavales - Terra  -  Carnaval.com  -  Ipanema  -  Notting Hill  -  Venècia  -  Cadis  -  Tenerife  -  Las Palmas.

Sitges - Carnaval 2001 - Web del Carnaval 2001 de Sitges, un dels més multitudinaris i famosos d'Espanya. Presentació, El Carnaval, El Xató, Programa i Enllaços. Del 17 al 28 de febrer del 2001. En català, castellà i anglès.

Vilanova i la Geltrú - Carnaval 2001 - Pàgina Web de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el Programa del seu famós Carnaval. Informació de tots els actes, del 17 al 28 de febrer del 2001. En català.

Barnaval'01 - Carnaval de Barcelona - Pàgina Web de l'Ajuntament de Barcelona sobre els Carnavals de Barcelona - Barnaval'01. Tota la programació, des del 18 fins al 28 de febrer del 2001. (24 de febrer, dissabte, a partir de les 18 h, la Gran Rua del Carnaval al Carrer de Sants).

ARCO - Feria Internacional de Arte Contemporaneo - Web d'ARCO - Fira Internacional d'Art Contemporani, una finestra oberta a l'art i la cultura internacional i un mercat essencial per aquest sector. Informació, Pre-registre, Premsa, Com arribar, Servei a Expositors, ... Feria de Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I, del 14 al 19 de febrer del 2001. En castellà i anglès.
ARCO Virtual - 20è Aniversari.

Alquifira i Fira de la Compra/Venda - Web d'Alquifira - Mercat de Lloguer i de la Fira de la Compra/Venda - Mercat de la Segona Ma, organitzades per MECATEMA. Informació: Què és, Què hi trobarà i Com anar-hi. Fira de Barcelona, Montjuïc-1, Palau Alfons XIII, del 16 al 18 de febrer del 2001. En castellà.

Mitja Marató BCN - Web de la Mitja Marató BCN - Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. 18 de febrer del 2001, a les 10 h. Vila Olímpica de Barcelona. En català i castellà. C.N.C. - Club Natació Catalunya.

MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN - Web MotoShow - Saló Internacional de la Motocicleta - BCN. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. Primera Edició: 2001 (biennal). Fira de Barcelona, Montjuïc, del 7 al 11 de febrer del 2001. En català, castellà i anglès.

Mundo Internet 2001 - AUI - Madrid - Web Mundo Internet 2001 - VI Congreso Nacional de Usuarios de Internet - AUI. Conferències, Exposicions, Patrocinadors, Comitès, Premsa, Inscripció i Premis AIU. Madrid, del 7 al 10 de febrer del 2001, Palacio de Congresos de Castellana 99. En castellà.

Ecomed Pollutec - Web d'Ecomed Pollutec - Saló de l'Energia i el Medi Ambient. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. Fira de Barcelona, Montjuïc-2, del 7 al 10 de febrer del 2001. En català, castellà i anglès. Participació a través d'Internet: Fundació Fòrum Ambiental.

Premis Goya - Terra - Web de Terra sobre la XV Edició dels Premis Goya de Cinema. Notícies, Història, Nominats, Galeria de Fotos, Trailers, Retransmisió en directe de la Cerimònia de Lliurament, dissabte 3 de febrer del 2001, al Palacio Municipal de Congresos de Madrid, situat al Campo de las Naciones. En castellà.

Premis Goya - Web oficial dels Premis Goya de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya. Informació sobre totes les categories dels Premis. Sembla que aquesta pàgina s'ha quedat en els Premis de l'any 2000 (XIV Edició).

Cursa Pirena 2001 - Web de Pirena, una cursa ja clàssica de tots els hiverns, entre els mesos de gener i febrer, als Pirineus. Botiga Virtual, Història, Links, Imatges i Pirena 2001, del 21 de gener al 3 de febrer del 2001: Notes de Premsa, Mushers, Reglament, Itinerari, Cloenda, Estacions d'Esquí, Classificació i Inscripcions. En català, castellà i anglès.

Midem de Cannes 2001 - Web del Midem de Cannes 2001 - Mercat Internacional de Música. Informació General, Informació d'Allotjaments, Transports i Premsa, Notícies i Programa, Base de dades de Participants, Premis MidemNet, ... Del 21 al 25 de gener del 2001, Palau del Festival, Cannes, França. MidemNet 2001 - Música a Internet.

Globus d'Or - Web dels Globus d'Or de Cinema de Hollywood. Els Premis avantsala dels Oscars. 58ª Edició, 21 de gener del 2001. Història, Informació dels Premis, Galeria de Fotos, Notícies, Cerca a la Base de dades dels Premis, Cecil B. deMille, ... En anglès.

Moda Barcelona - Web de Moda Barcelona, que reuneix sis Salons: Intimoda, Animoda, Barcelona Estil Home, Barcelona Estil Dona i Espai Gaudí. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. Fira de Barcelona de Montjuïc-2, del 20 al 22 de gener del 2001. Village Pasarel·la Gaudí, Montjuïc-1, Pabelló Italià, del 6 al 9 de febrer del 2001. En català, castellà i anglès.

París-Dakar 2001 - Web de la París-Dakar 2001, organitzada per la T.S.O. 23ª Edició de la cursa, del 1 al 21 de gener del 2001, de Paris (França) a Dakar (Senegal). Editorial, Dates, Recorregut, Inscripcions, Reglament, Premsa, Anuncis, La Boutique, Patrocinadors i Informació en general. 6180 Kilòmetres especials. Més de 400 participants inscrits. Informació de totes les categories: Cotxes, Motos i Camions. En francès, anglès, SoloMotor.com - castellà, alemany i portuguès.

Pielespaña - Web de Pielespaña - Saló Internacional de la Moda en Pell. Informació, Guia per a Expositors, Guia per a Visitants i Notícies. Fira de Barcelona de Montjuïc, del 19 al 21 de gener del 2001. En català, castellà i anglès.

Xbox - Web d'Xbox, la nova consola de Videojocs de Microsoft, presentada el 8 de gener del 2001 al Computer Electronics Show celebrat a Las Vegas. Notícies, La Màquina, Els Jocs i Els Jugadors. En anglès.

 


Barcelona | Barça | Buscadors/Portals/Directoris | Cine | Cultura/Llibres/Museus/Ciència/Teatre | Diaris/Revistes | Educació/Ensenyament/Universitats | Esports | Internet/Noves-Tecnologies | Jocs/Entreteniment/Oci/Còmic | Música/MP3 | Organitzacions No Governamentals/ONG | Shareware/Freeware/Gratis | Software/Hardware/Varis-Informàtica | Televisió/Ràdio | Varis: Dona - Institucions/Organismes/Entitats - Treball - Empreses/Caixes/Bancs - El-Temps - Cotxes/Motor - Col·legis-Professionals - Castellers - Col·leccionisme - Varis | Viatges/Turisme/Gastronomia |

Tornar a Kontrol Web - Pàgina Principal